Sziasztok!
Először is minden szülinaposnak nagyon boldog szülinapot kívánok, így megkésve, utólag is.
Vacsi: Nekem is jó a csütörtök, még a Ráday utca is ilyen kiülős, sétálós, bár ha a városban vagyunk, akkor végül is mindegy..., lényeg, hogy kint üljünk, imádom a hangulatát.
Nettke!
Én is láttam az Olaszországi képet, nagyon jóóó! Jó lehetett.
Hétvégén voltunk ládázni, szombaton biciklivel voltunk a Kvassay-zsilipnél, kb 25 km, a környék nem jött be, de sportoltunk közben. Hétfőn meg a Normafánál voltunk 2 ládát kerestünk meg. Cat, Attila totál belebolondult ebbe!!!! A gyerekek is imádják. Képzeljétek brutál sok kullancs volt a normafánál, amikor kijöttünk az erdőből, söpörtük le magunkról. Gergő pólóját felemeltem és három is mászott rajta. Lesöpörtük magunkról az összeset, de még egy így is maradt, azt este találtam meg Gergő fenekén..
Még jó, hogy be vannak oltva.
Judyt!
Annyira örülök, hogy Ákos ilyen jól halad, nagyon ügyes és nagy az akaratereje.
Cat!
A tetovált lány trilógiát olvastad? Azt nem lehet letenni.
Ditke!
Jó utat hazafelé!!!!!
Detti!
Jó lehetett balcsin, én a fél gyerekkoromat ott töltöttem, apum balatoni gyerek volt, imádom. Júl. 9-én megyünk egy hétre, már nagyon várom.
Tegnap elkezdtünk úszni a fiúkkal, nyári egy hetes intenzív oktatások vannak, szerencsére most 4-en vannak az ő csoportjukba, remélem jövő héten se lesznek többen.