Új privát üzeneted érkezett!

Cat,

az állatkertben voltunk kirándulni. A gyerekek imádták, 1 percet sem pihenhettünk, mentünk végig mint a mérgezett egerek, este kész voltam..... Bezzeg ők, könyörögtek, hogy ne kelljen korán lefeküdni. ( szerintem levették az állapotomat ....)
Nekünk még nincs meg az iskola táska, de - tudod ezt beszéltük is - Kristófnak Budmill volt, ami 4 évig kitartott, imádtuk. De, megfogom nézni a Hamat is, mert mi is napi szinten hozzuk visszük, s nem akarom évente cserélni!

Edit,

teljesen igazad van, hogy sok felesleges dolgot megvetetnek , szerencsére a mi tanító nénink egy alap csomagot kért, aztán majd azt kell szinten tartani.

Pár kép:
Kép Kristóf konirmálása

Meme
szinta

A kép alatt Kristóf konfirmálása akar lenni.... Aztán még pár kép,
de véletlen az elküld gombra ráklikkeltem... :oops:

Kép Ovis ballagás
Kép
Kép

Meme
szinta

Meme!
Jók a képek! És a fiúk nagyon komolyak ebben a nyakkendőben!

Cat!
Mi is favorizáljuk az angliai egyenruhákat, tornafelszereléseket. Azt majd én is onnan rendelem meg.
Én még nem igazán tájékozódtam iskolatáska fronton,más szülőktől hallottam az árakat. Nem hiszem,hogy kapnak a fiaim drága iskolatáskát 1. osztályban azért,hogy egy olvasó könyvet minden nap haza cipeljen benne.Dának is Budmil van 4. osztálytól,mert akkor már volt súlya a táskának.
Ceruzából érdemes a márkásat megvenni, a többiből nagyon megfelel a tesco-s. Nem hiszem,hogy egy tescos gyurmával vagy vízfestékkel ne lehetne dolgozni.

Edit

Kép

Kép
edit73

Meme :)
Jók a képek. Azért látszik, hogy nálatok jobban megadják a módját a ballagásnak: virágcsokrok, szalagok stb. Nálunk csak műsort adtak, meg egy kis uzsonna volt csak a gyerekeknek, utána elvittük fagyizni őket. Még mi megajándékoztuk az óvónéniket, dadust.

Szintának meg annyi már látom, mert Kristófnak egy év kell és magasságban utóléri az apját. :wink:

Mit szóltok ehhez a fos időhöz? A hosszú hétvégének jól betesz, ha ez marad. :twisted: :evil:

Vikó :)
Ma csinálom a májpástétomodat. Reszkess, hogy jól sikerüljön. :lol: :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Meme,

Mekkorák ezek a gyerekek! Nagyon helyesek, Kristóf már az apját is elhagyja egy hónap múlva! :D

Mondjuk én nem bánom, ha nem lesz túl nagy felhajtás egy ovis ballagás körül...

Cat,

Időjárás: no comment :twisted: Mi a Balatonon leszünk, és ott már most jó idő van, mert onnan jött ez a mai pesti fos. Mondjuk most itt, nálunk a Kálvin térnél süt a nap és esik az eső :roll:
A hétvégére 27 fokot mondanak és napsütést, remélem, hogy így is lesz, mert szarul fogok kinézni bikiniben és gumicsizmában :roll:

Beiskolázás: hát, ezek szerint erre is jó előre fel kell készülni anyagilag és idegileg. Én mondjuk szinte nem is vásárolok semmit itthon, ezek szerint a suli felszereléseket is érdemes lesz Angliából megvenni.

Na, mindenkinek szép, napsütéses, programokkal teli, de azért pihenős hosszú hétvégét kívánok!

Detti

KépKép
kiliman

Detti :)
Van kölcsönadható nyaralós irodalmad? :D :wink: Neked mindig vannak szórakoztató limonáéid. Tudsz kölcsönadni? Már gyűjtöm őket a 3 hétre. 8)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődéseket, jól vagyunk. :)
Ákos itthon már önállóan közlekedik, igaz még lassan, de már egyedül megy, teljesen bejárja az egész lakást!!!!!
Teljesen elutasítja a járókeretet és a kocsit!!! Mindenhová a kismotorral jön.
A gyógytornász szerint valószínű, hogy szeptembertől mehet oviba.
Attika tegnap volt utoljára oviban, mert már csak a jövőhéten lett volna, de már nem viszem.
Mi augusztus elején megyünk a balcsira, most csak ennyire futja. :(

Röviden ennyi, majd még jelentkezem!

Judyt
KépKép
judyt

Judyt :)
A hétvégén szülinapoztok?

Isten éltesse a 6 éves nagyfiúkat! :D

Kép

De jó, hogy Ákos mehet oviba szeptembertől! Nagyon ügyes, hatalmas akarata van. Csak így tovább!

Cat
Kép
cateye

Jaj, Judit, annyi örülök a + híreknek! Nagyon Boldog Szülinapot a Skacoknak!

Cat!
"Remegek"!!! Ha nem lesz jó, majd Rád fogom, hogy valamit nem jól csináltál... :roll: Szerintem fincsi lesz és Neked is ízleni fog...csalódnék a közös kajaízlésünkben, ha nem így lenne...

Nálunk a hétvége vegyes lesz: holnap itthon (közös piac, kertészkedés, ez meg az), vasárnap bográcsozás két baráti családdal (Zsolt nyomja a "világ legjobb paprikáskrumpliját"), hétfőn pedig időjárásfüggő program: vagy kirándulás, vagy Csodák palotája. Ennyi...

Viki

KépKép
vikóka

Ne izgulj, jó lett. :D Nagyon finom, bár nekem olajos kicsit, pedig már le is öntöttem róla. Az íze fenséges. De megcsináltam ám a szardínia krémet is mascarponéval, na annak nagyobb sikere volt. Szoktam én is halkrémet csinálni, devajjal, és ez így most nagyon elbűvölte a fiúkat.

Mi ma tengünk-lengünk, fürdés ugye kiesett az idő miatt, holnap névnapozni megyünk, hétfőn meg a skanzenbe pünkösdözni.

Cat
Kép
cateye

Na jó, akkor ma már tudok aludni, hogy nem okoztam lelki törést a krémreceptekkel. A májasban tényleg az a kihívás, hogy nagyon el kell találni az olajszintet: az se jó, ha száraz, az se jó, ha olajos.

Én épp főzök, gyönyörű rókagombát kaptam a piacon, és most az rotyog...nálunk is tengi-lengi van, kertészkedés fókusszal...

Viki

KépKép
vikóka

Judyt!

Én most olvastam vissza mi történt Ákossal, annyira jó, hogy ilyen szépen rendbe jött! Hidd el, ősszel már megnyeri az ovis futóversenyt :) Boldog szülinapot a fiúknak!

Meme!

Nagyon szépek a gyerekek (na jó, ti is :D)

A beiskolázással egyetértek, egy csomó hülyeséget megvetetnek, amire később semmi szükség nem lesz, viszont az egyenruhás rendszer egy áldás, nem kell minden reggel vitatkozni a gyerekkel, hogy mit vesz fel és nincs probléma belőle hogy XY-nak milyen ruhája van és akkor olyan kell. Nekünk még az is jó, hogy egy iskolatáskán kívül nem kell semmit venni mert az írószereket, festéket, stb. a suliban adják, a könyveiket is ott tartják, a házi feladatot külön A4-es lapokon küldték haza. (Persze bőven benne van ez a tandíjban, de legalább nem kell vele foglalkozni, én úgy utálom az ilyen listával utánajárást és tömegben bevásárlást) A táskában csak tisztasági csomag meg egy üveg víz van, illetve az iskolaköpeny amit ebédnél meg festésnél használnak, de azt hiszem az már jövőre nem lesz. Mondjuk az "igazi" suli csak ősztől kezdődik, akkor lesznek Primary-sek, szóval majd akkor megtudom hogy mi változik.

Mi egy hét múlva indulunk Magyarországra, számolom vissza a napokat, de olyan lassan telnek. :) Már ránk fér egy kis szabi, ráadásul kettesben, mert a gyerekeket a nagyik viszik repülővel, mi meg kocsival araszolunk majd. Nekünk ennyi is lesz a nyaralás, bár igyekeztünk elég sok programot szervezni hogy kellően elfáradjunk mire visszaérünk :)

bocs, ennyire futotta most, mindenkinek jó nyaralást!

PS:
Ja, uborkát pedig nyugodtan egyetek, teszteltem és még élünk :D

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Cat,

Vannak könyveim... Milyen kellene? romantikus krimis?

Ditke,

Húúú, nem semmi lesz autóval hazáig! Mondjuk ha ketten vagytok, és van rá időtök, akkor tök jó lehet végig a tenger mellett hazajönni.
Konkrétan spanyol uborkát és áfonyát ettem Németországban, és hacsak nem két hét a lappangási idő, akkor megúsztam :lol:

Mi a hétvégén a Balatonon voltunk. NAgyon-nagyon jó volt az idő, a három nap alatt csoki lettem :D Nem is akartam eljönni, de ma muszáj volt mennem dolgozni :twisted: A fiúk fürödtek is a tóban, én csak napfürdőt vettem :roll:

Most akkor mi van a jövő heti vacsival? Péntek vagy csütörtök? Nekem mindegy melyik nap, a csütörtök tán még jobb is lehet, a lényeg, hogy döntsük el gyorsan, mert nem lesznek itthon a gyerekek, és csinálom magamnak a programokat :lol:

Hely ötlet?

Detti

KépKép
kiliman

Romantikusat kérek, de ha van benne egy-két gyilkosság az is jó.
:lol: :wink:

Jövő hét: Közben nekem is jobb lenne a csütörtök, mert pénteken Zoli éjszakai fürdőzést szervez valahová, ami csak pénteken van. (na ja ki kell használni a gyerek nélküliséget) Meg pénteken van a múzeumok éjszakája is, így lehet, hogy a fürdőből múzeumba mennénk egyből. :lol:
De ha a többieknek a péntek a jobb, akkor ez a program elsőbbséget élvez. Viszont Lilla ha nem haragszol akkor maradjunk a Liszt Ferenc térnél, olyan klassz hangulatú, sehol máshol nincs Pesten ez a nyári kiülős laza hangulat. Buena Vista?

Cat
Kép
cateye

Lányok,
nekem a Liszt Ferenc tér nagyon bejönne. Veletek voltam utoljára ott!! Csütörtök is szuper. Bár ezt Tamás még nem tudja :roll: Az biztos, hogy csak 7 után tudok elindulni Veresről, de max később csatlakozom.
Vikó,
neked körvonalazódik a jövő heti programod a mh-en?

Ditke, Detti,
én eddig is salátáztam, uborkáztam, meg minden... de a csírát is nagyon szeretem, és most az a bűnbak éppen. Szóval csírát viszont nem merek enni :oops:

Cat, Meme,
nem mostanában mentek SzNyN-ra? VZs épp nem szerepel a balesete miatt, érdekes előadások lesznek ilyen csere szerepo-val!! Komolyan kíváncsi lennék.

Judyt,
Utólagosan is nagyon boldog szülinapot a fiúknak!!! :lol:
Nagyon drukkolok Nektek, nagyon ügyes a kislegény, csak így tovább!!!

Kép
nettke

Nettke,

Elfelejtettem kérdezni: jól láttam, hogy Bologna-bán voltál a napokban??

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
jaja, nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: Szakmai út volt, 4 nap, tumor-konferencia. Imádom Olaszországot!!! 8)

Kép
nettke

Sziasztok,

Nettke :)
Tegnap voltunk SZNYN-en. Nagyon jó volt. Szendy Szilvi volt Ria, Betti meg Juli. Szendy Szilvi hangilag nagyon ott volt, mintha mindig is játszotta volna a darabot, de külsőre nem egy bombázó volt ahogy a szerepe lett volna. Tudod Siménfalvy effektus.

Ti nem most mentek rá valamikor?

Samu is volt, és azt mondta, hogy élerte legjobb színházazása volt. :D Még álmában is énekelt éjjel, felismerhető dallamon.

Csajok :)
Memével beszéltük, hogy szeptember 25-i hétvége nem lenne jó Kolpingolni? Végre el kellene dönteni és foglalni is.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Először is minden szülinaposnak nagyon boldog szülinapot kívánok, így megkésve, utólag is.

Vacsi: Nekem is jó a csütörtök, még a Ráday utca is ilyen kiülős, sétálós, bár ha a városban vagyunk, akkor végül is mindegy..., lényeg, hogy kint üljünk, imádom a hangulatát.

Nettke!

Én is láttam az Olaszországi képet, nagyon jóóó! Jó lehetett.

Hétvégén voltunk ládázni, szombaton biciklivel voltunk a Kvassay-zsilipnél, kb 25 km, a környék nem jött be, de sportoltunk közben. Hétfőn meg a Normafánál voltunk 2 ládát kerestünk meg. Cat, Attila totál belebolondult ebbe!!!! A gyerekek is imádják. Képzeljétek brutál sok kullancs volt a normafánál, amikor kijöttünk az erdőből, söpörtük le magunkról. Gergő pólóját felemeltem és három is mászott rajta. Lesöpörtük magunkról az összeset, de még egy így is maradt, azt este találtam meg Gergő fenekén.. :( Még jó, hogy be vannak oltva.

Judyt!

Annyira örülök, hogy Ákos ilyen jól halad, nagyon ügyes és nagy az akaratereje.

Cat!

A tetovált lány trilógiát olvastad? Azt nem lehet letenni.

Ditke!

Jó utat hazafelé!!!!! :D

Detti!

Jó lehetett balcsin, én a fél gyerekkoromat ott töltöttem, apum balatoni gyerek volt, imádom. Júl. 9-én megyünk egy hétre, már nagyon várom.

Tegnap elkezdtünk úszni a fiúkkal, nyári egy hetes intenzív oktatások vannak, szerencsére most 4-en vannak az ő csoportjukba, remélem jövő héten se lesznek többen.

Kata

Kép
kateduo

Csajok!
Nekem annyira zűrös a 23-24, hogy inkább nem ígérek semmit. Hozzám ne igazodjatok! Amit megbeszéltek, az nekem Ok, ha tudok megyek. (24-re a délutáni céges rendezvény mellé, amit én szervezek, még kiderült, hogy oviszünet is van! No komment...)

Cat! A tetovált lány jó, én most olvasom a 3. kötetet. Azért az 1. a legjobb!

Viki

KépKép
vikóka

Csajok :)

Nekem a tetovált lány nem tetszett. :oops: :oops: biztos bennem a hiba. Ez a svéd kultúrvilág engem megőrjített.

Kata :)
A hétvégén mi is levadásztunk 3 ládát. Meg is értem a fiúkat, hogy úgy szeretik. Mondjuk nekem egy barátnőmnek ráment a házassága erre. Most válnak. :roll: Két gyerek van. Eleinte együtt jártak, aztán a srác elkezdett hétköznaponként is járni, sosem volt otthon, hanyagolta a családját, és valami haverjával járt állandóan ládázni országszerte. A barátnőm nem tűrte, és kidobta.
Mondjuk valószínűleg más ok is volt, hogy eljárt folyton, a barátnőm azt mondja, hogy megijedt a felelősségtől, a gyerekek kapcsán. Csakhogy ők már 12 és 9 évesek.

Cat
Kép
cateye

Megnéztem a logjaitokat. Ejha! Attila lekesedése a logokon is átsüt. Tök jól leírja a körülményeket, és még képek is felkerültek a fóti loghoz.

Cat
Kép
cateye

Cat! Mi most akarunk belevágni a ládázásba! Akkor ne tegyük??? :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Cat, Vikó!!!! :D :D :D

Na azért Attila nem megy a fiúk nélkül, volt olyan, hogy ovi után elment velük. Nélkülem. Nekem meg volt egy kis nyugim. :D
Nem semmi, hogy a barátnődéknél válás lett a vége, de tuti más gondok is lehettek, valami miatt biztos menekült otthonról a srác, ha ennyire sokat elment. Ez gondolom csak indok volt.

Cat, Normafáról is lesz kép, csak a képfelrakás az én feladatom, így az elmaradt. Igyekszünk mostantól fényképezni is.

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Én is szoktam lesni, hogy ládáztok e, és merre felé. :D Na, meg Nettkéket is... :D

Kata

Kép
kateduo

Cat,

Nem tetszett a tetovált lány tirlógia? Én tavaly meg tavaly előtt nyáron olvastam őket, nagyon tetszett. Na, a film már kevésbé...
Én imádom egyébként a skandináv krimiket, azokat halászom állandóan a könyvtárban, már nagyon sokat olvastam belőlük.

Kolping: mivel nekem a múlt héten kellett leadnom, hogy ebben az évben mikor megyek el szabadságra, és megjelöltem az október utolsó hetének péntekét, ezért a szeptember 25-e nem biztos, hogy jó lenne nekünk.
Holnap szabin vagyok, de pénteken megkérdezem, hogy módosíthatok-e a rajta. Nem fűzök hozzá nagy reményeket, mert pályázat beadási határidő van akkor nekünk, és lehet, hogy nem engednek el.
Szóval, ha akkor mennétek, akkor részünkről sztornó az őszi, illetve mi megyünk akkor az októberi hétvégén valahová, ha már úgyis ki kell vennem azt a pénteket.

Akkor legyen csütörtök? Ráday utca? Keressek valami jó helyet?

Detti

KépKép
kiliman

Ja, elfelejtettem, Cat,

Ti is gyűjtöttétek a Dzsungel mániás matricákat? Nem akartok cserélni kártyákat?

Vagy valaki esetleg?

Detti

KépKép
kiliman

Nekünk már megtelt a Dzsungelmániás könyv, így ha van maradék matrica akkor elviszem neked. Megkérdezem a fiúkat.

Ne a Ráday utca legyen, hanem a Liszt Ferenc tér ha lehet, mert kisföldalattival könnyen megközelíthető, az autót ott hagynánk Nettkével szerintem. A Ráday parkolásilag megint dzsumbúj. A múltkor kaptam belőle. :twisted:

Oké, akkor hétvégén döntsük el, hogy szept 25 jó-e. Akkor menjünk amikor mindenkinek jó.

Viikó :)
Nyugodtan ládázzatok, ott jellemgyenge volt a fickó, azért lett válás, csak volt hova menekülnie, ez volt a caching. Tényleg olyan mint a kábítószer. :lol:

Cat
Kép
cateye

Csajok,

Mi úgy döntöttünk, hogy idén ősszel mégsem megyünk a Kolpingba. 100e ft a két éjszaka, nem lesz üdülési csekkem, és azt a pénzt inkább elköltöm nyaraláskor.
Úgyhogy foglaljatok nyugodtan, amikorra szerettetek volna, mi most kihagyjuk.

Hát jó, legyen akkor a Liszt Ferenc tér. Nekem viszont muszáj ott parkolnom, aminek nagyon nem örülök, de én éjszaka nem bkv-zom.

De ha lehet, akkor ne a buena vistába menjünk. Nem próbáljuk ki a Café Mediterránt? Néztem az étlapjukat, és egész jónak tűnik.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Most olvastam egy másik skandináv krimit, de az nem jött be, pedig nagyon dicsérték. Mondjuk a történet jó volt, az tetszett, csak az írás nem. A tetovált lány viszont nagyon nagyon, a második rész volt a legjobb. Még jó, hogy mindenkinek más tetszik... :D

Nekem tuti parkolóm van a Liszt F. térnél, ill. a krt. túloldalán, de lényegében 3 perc séta. Hely is van, ami 45 fokos, ez fontos nekem, mert párhuzamosan nem tudok parkolni, ha csak 1 hely van.

Éhes vagyok!
Tegnap eldöntöttem, hogy nem eszem szénhidrátot, persze reggel elfelejtettem és ettem egy pizza szeletet. Utána jutott eszembe, h nem kellett volna. De most így próbálom meg a hasam méretének csökkentését. Szénhidrát nélkül.

Detti!

Nekem jöhet...:-)

Kata

Kép
kateduo

Lehet a Cafe Mediterran. Nekem a társaság meg a feeling a fontos, nagyon szar nem lehet a hely.

Hozol akkor könyvet?

Lehet én is bemegyek kocsival. A Király utcában szoktál állni? Csak a múltkor megbüntettek,mert nem fizettem parkoló díjat a Nagymezőben este 1/2 8-kor, azóta dühös vagyok. Drága bulizás volt. :twisted:

Meme, Nettke, Edit :)
Akkor a Kolping mikor legyen? Maradjunk október 15-16-nál? István ház? Foglaljunk?

Nekem van üdülési csekkem, és novemberben kapom a következő adagot, mert az egész cafeteriamból azt kérek mindig. Kp-ból ezt jobban fájna kicsengetni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szasztok :)

Kolpingolók!
Döntsük el, hogy szept.24-25-26 legyen vagy az október 14-15-16?

Mindkettő C szezon.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!

A Hunyadi térnél szoktam parkolni, a krt. túloldala, és ráadásul csak 6-ig fizetős.

Amúgy a Ráday utcánál is van parkolási lehetőség, az egész csarnok parkolója sztem üres lesz este. 5 perc séta.

Na, de nekem is a feeling és a társaság a lényeg. Mondjuk eddig mindig jókat ettem, bár utoljára húzós volt a vacsim mennyisége. Most csakis saláta vagy egy jó leves.

Vendelnek 38,5 a láza, szerintem így úszott, amikor hazaértünk, akkor dőlt ki. Nyáron nehezebb észrevenni a lázat, főleg, ha nincs rosszul a gyerek. Jó kis hétvégénk lesz.

Kata

Kép
kateduo

Meme!

Nem is dicsértem a képeidet, nagyon helyesek vagytok, Kristóf hatalmasat nőtt, úgy megnyúlt.

Kata

Kép
kateduo

Vacsora: én szeretném kérni, hogy mivel eleve nagyon későn fogok indulni és odaérni, a közelség kedvéért a Liszt Ferenc-en legyen!!! A Ráday nekem legalább 20perccel odébb van...
Mediterrán, vagy a Mensa..nekem mindegyik jó!

Kata,
remélem nem tört ki Vendelen a betegség!!! Jobbulást!

Kép
nettke

Nettke :)
Jó a szeptember 25 Kolpingra nektek? Lassan foglalni kellene.....

Viszek neked egy csomó SPAR matricát, a fiúk a hétvégén összeszedték AmbrusBernátnak az összes maradékot.:-)))

Jobbulást Vendelnek! Remélem gyors átfutású volt.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Kolping: nekünk szept. 25-ei nekünk tuti, az okt. 15-ei hétvége viszont kedden dől el. Amennyiben Nettkééknek jó, akkor szerintem foglaljunk is szeptemberre.
Jegy fronton Klárika mikor jelez vissza?
Srácok táborban? Hogy bírják / bírjátok?

Nettke,

SZNYN nagyon jó volt, meglepett a darab humora. Jó zárása volt a 2010/11 szezonra..... :lol: :lol: :lol:

Kata,

Vendel jobban van?
Egyik kollégám szénhidrát elhagyásával 3 hónap alatt 15 kg-ot fogyott. Persze mindenre odafigyelt, meg hatalmas akarat ereje van, de ezzel a módszerrel lehet fogyni.

Edit,

nyaraltok?

Meme
szinta

Meme :)

Megrendeltem a jegyeket Kláritól. Majd hív, hogy hova vannak, de átvenni csak augusztusban fogom őket, de gondolom nektek sem gond. Addig elteszi.

Holnap reggel mennek a srácok táborba. Ma este csomagolok ezerrel. De jók a kilátások, mert már Samu most elhagyta a napszemüvegét és a baseball sapkáját. :twisted: :evil: :x Ennyire tud a cuccaira vigyázni.

A hangulatom hullámzó, egyfelől örülök, hogy mennek, másfelől már most hiányoznak és féltem őket. :oops:

Cat
Kép
cateye

Cat, Meme
azt hiszem mi kénytelenek vagyunk lemondani a Kolpingot. Húztam, ameddig bírtam, de most akárhogy kalkulálunk, nem fér minden bele... 2 hét nyaralás le fog minket meríteni rendesen, és nekünk nincs üdülési csekk, eü pénztárból meg kb. a fele jön össze addig. Szóval mi most nem megyünk. :cry:
Mire vettetek jegyet Kláritól?? Mi lőttünk egy klassz Saigont szeptemberre a neten, isteni szerepo-sal. 8) Mi mást vesztek még? Mi talán a pockoknak Abigélt, ugye a betegség miatt azzal még lógunk nekik.
Musical Varázslatra mentek?

Kata,
szénhidrátmentes diéta, no ez a tuti. Atkins-módszer. Állati jól működik, szóval hajrá!!!

Kép
nettke

Cat,

Megértem az érzéseidet. De hidd el, nekik tök jót fog tenni a tábor, egy csomó mindent megtanulnak, és ti is lazíthattok egy kicsit. Tudom, hogy ez nem olyan, mintha a nagyszülőkhöz mennének, és emiatt van benned egy kis félelem, de hát az ovónők úgyis odafigyelnek rájuk.

Nekem sincsenek most itthon a gyerekek, és hiányoznak, nem is kicsit, másfelelő meg olyan jó, hogy nem kell haza rohannom munka után, el tudunk menni végre moziba, meg találkozom egy csomó barátommal.

Ja, és három kérdésem van hozzád:
1. a Maffiózókkal hogy álltok? Kölcsön ígértem valakinek, de nem tudom, hogy mikor adjam oda neki.

2. Te szereted a krimiket? Nincs véletlenül Harlan Coban könyved? Konkrétan az Ördög játszóterét keresem, a könyvtárban sosincs benn, megvenni meg nem annyira szeretném.

3. Elizabeth Adler könyveket tudnék vinni neked. Nézd meg a neten, hogy melyik szeretnéd. Egy kivételével mind megvan. Meg van még néhány nagyon jó, letehetetlen krimim.

Köszi a matricákat!

Kata,

Hajrá a fogyókúrával! Én sem ettem szinte semmi szénhidrátot fél éven keresztül, és most csak módjával (tésztát nem annyira módjával... :wink: )

Jobbulást Vendelnek. Remélem, már jobban van.

Brigi,

Jösz vacsizni?

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Mivel tegnap este befejeztem a Tetovált trilógiát, ha nem vagyok túl pofátlan én is szeretnék egy-két letehetetlen krimit kérni Tőled a nyaralásra. Sajna még nem tudom, hogy megyek-e pénteken, de ha nem gond dobj be néhányat a kocsiba, aztán ha már tudom, hogy megyek, azonnal jelzem. Köszi előre is!

Cat!
A Rómával hogy álltok? :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Vendellel szívok rendesen. Lényegében minden nap egyszer + éjjel is egyszer felmegy a láza. Dr.nőnél voltunk pénteken is és tegnap is. De semmi extrát nem lát, tüdeje jó, torka picit piros, váladék csorog a torkára. Köptetőt és orrcseppet kap. Nem kap komolyabb gyógyszert, mert nem olyan magas a láza, 38,6 fölé nem megy. ha pár nap múlva nem javul, vissza kell vinnem. A gond, h olyan "rosszak" és meg olyan "türelmetlen" vagyok, itthon öljük egymást. Anyum tegnap du. kint volt egy pár órát, ha minden igaz, a húgom itt lesz ma 1 órát, de már nem bírom!!!!!!!!!!!! Még szerencse, hogy ma 6-ra megyek a barátnőimmel vacsizni, dumcsizni. Most ez éltet.

Detti!

Az ördög játszótere megvan nekem, ha kell......

Fogyókúra: tök jól indult, aztán itthon maradtunk, sztem már pótcselekvésként is ettem. Szóval újra kezdem, amúgy jól éreztem magam, a hasam mérete csökkent, na ez visszajött. De tudom, hogy ezt bármikor megcsinálom ezt a pár napot. A hosszútáv. nem működik, és ez kellene a kilók miatt. Na de majd igyekszem....

Cat!

Kitartás! Én is félig belehalnék az egy hét táborba, az első napok nehezek, de aztán belejössz a szabadságba. Mindenesetre használd ki ezt az egy hetet, a fiúk tuti nagyon jól fogják magukat érezni. Telefonkapcsolat az óvónővel lesz?

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Igenigenigen! Kérem a könyvet!

Na, akkor hányan hova és hányra? Csütörtök akkor, ugye?

Lilla, Brigi?

Detti

KépKép
kiliman

Akkor csüt.? Én totál péntekkel kalkuláltam, de végül is mindegy, Attilának szólok. Szóvaé én megyek mindenképp.

A "rosszak" -at úgy értettem, hogy bezárva brutál elevenek, pörögnek ezerrel.

Kata

Kép
kateduo

Megvan a Harlan Coben könyv. De látom Kata már hozza. :) Ha kell egyéb Coban hozok, megvannak. Én imádom. Hozom vissza a Maffiózókat is csütörtökön.

Igen, kérek letehetetlen krimit is. Elizabeth Adler is jöhet. Rád bízom vagy 3-4 könyvet hozzál kérlek, amik a legjobban tetszettek.

Rómát még nem néztem meg, de szívesen visszaadom.

Kitartás! Rosszabb ha táborban vannak, jobban szenvedek. :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat!

Én szeretnék Coban könyvet, megköszönöm, ha hozoll nekem egyet. Csak ezt az egyet olvastam, de nagyon tetszett. :D

Vacsi csütörtök???????

Kata

Kép
kateduo

na, akkor gyorsan döntsük el, hogy melyik nap legyen!

foglal valaki? én nagyon-nagyon tele vagyok munkával... :oops:

Detti

KépKép
kiliman

Nettke,

jaaajjjjj, de kár! Nagyon sajnálom.
Jegyeket mi is Miss Saigonra kértünk szeptemberre, okt.-re semmit, de a színlapot nézve el vagyok keseredve!!!!!
Rebecca-t beszélgettük, de ha azt most megnéztük volna, mi lenne novemberben vagy decemberben????
Ti mikor mentek?
Musical varázslat ???? Zsámbékra gondolsz? Mi akkor már nyaralunk. :lol:

Kata,

az enyémek is rosszak. :cry: Vitatkoznak, okoskodnak egymással, sőt újabban bunyóznak is! :roll: Nekünk pedig simán visszabeszélnek!
Ellenszer egyenlőre nincs,próbálok velük sokat beszélgetni, magyarázni, talán ez a leghatásosabb.

Meme
szinta

Meme!

Ez megnyugtató, h nálatok is ez van. A bunyó nálunk is megy, botrány nagyokat tudnak egymásra ütni. Még én sem találtam meg a megfelelő módszert, én is sokat beszélek, magyarázok, akkor úgy csinálnak, mint aki érti, bólogatnak, ígérgetnek...stb. , aztán kezdődik elölről. Persze valamikor meg tök jól elvannak.

Vacsi: szívesen foglalok helyet, ha megmondjátok, mikor hova és hányra, mondjuk 3/4 5-ig tudom elolvasni, aztán már nem leszek gépnél.

Kata

Kép
kateduo

Csütörtök 19 óra, Liszt Ferenc tér, mehet a Detti által javasolt.

Hozok Kata Coban könyvet.

Sajnos nem érek rá foglalni, kilóg a belem annyi a dolgom itt bent. Minden szabi előtti héten ez van. :twisted: :evil: :twisted:

Köszi Kata! 8)

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?