Új privát üzeneted érkezett!

Estrella: A vajúdásból nem volt mind a 4 óra car, mert az elején nem hatott az oxi, utána meg nagyon is. Szerintem egyébként a vajúdási részét ki lehetett volna bírni eda nélkül, de jó volt így pihenni és a varrásnál tényleg sokat számíthatott az eda. Viszont így 1 órát tolt a szülésen a szülésznő szerint.

Ancsi: Szép pocak, szerintem nem annyira nagy. Pont jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez a laptető Zsombi babáé, ne kínozd majd meg anyát nagyon.
vicky79
Budapest III. kerület

Benéztem,hátha vannak új fejlemények! ;)

Ancsi: szerintem egyáltalán nem nagy a pocakod! :)

Judit,Te is adj hírt Magatokról!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Még egyben, csak kicsit sűrű volt a hétvége...
Ma ünnepeltük mamikám 84. szülinapját, tegnap meg erre készültem, házi tortával és virágkompozícióval.
Amúgy jól vagyunk, néha jóslók bejátszanak, de nem hiszem hogy jövő hét közepe-vége előtt elindulna Móci.

Estrella,
drukk a 20-i Zsomborszületéshez!
Hááát, én lehet hogy még nem indíttatnám meg ha a házi praktikák nem segítettek...inkább próbálnám megdumálni a dokimmal, hogyha mondjuk péntekig nem akar kibújni, akkor indíthat :roll:

Breki,
látom nyüzsögsz rendesen! Nem is csodálom, olyan jó amikor kezünk nyomán alakul a babaszobácska :D

Sajti,
képrk nagggyon jóóók!!!
Barátokat sajnálom, nem is tudom mit tennék hasonló esetben :(

Ancsi,
hát nem pici az a pocak, de max nem miniatűr Dorka bújik majd ki belőle :wink:

Andikám,
hát Iza tényleg nem az átlag méret, de csudaédes :D És ahogy olvasom, tündéri jó gyerek is, mi kell még :?:

Vicky,
szerencsés vagy hogy ilyen hamar túllettél a betegségen!
Juniális jó lehetett! Gps-tévelygésben az a gáz, hogy néha sokkal többet megy az ember mint kellene, és hát nem óccsó az üzemanyag :roll:

Kép
judit0713

Judit: no akkor még Ti is 2in1 :D :D :D
Már azt hittem,van valami egyéb esemény :D Nagyidnak nagyon boldog szülinapot!!!!! :)

Milyen tortát készítettél? :roll: :)

Hát igen,nyüzsgés van részemről ezerrel,de most meg van kötve a kezem,nem tudok semmivel se haladni,kell újabb alapanyag... :roll:
Remélem holnap anyummal tudunk venni napközben,és elhozza,és akkor este folyt. köv. padloponozás :D

Már azt várom,mikor cuccolhatok vissza,de az még 1-2 hét lesz szerintem,addigra Móci is meglesz!!!! ;) :D :D :D
Vendég

Andi
Köszi a kalkulátort, teljesen megfelelők a méretei, egyedül a combcsont alapján kisebb, az csak 37 hetes…

Ancsi
Anyós megint jó fej volt látom…
Remélem a kutyi nem lett rosszul.
Szép a pocid, nem nagy, normális!

Vicky
Na majd meglátjuk, nekem hány óra lesz…
Köszi a laptetőt! :)

Férj most nézeti velem a „Szülés” filmet, amit a felkészítőn ajánlottak, hogy meg lehet venni…
Lányok, nagyon-nagyon drukkoljatok holnap nekünk!!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella: szerintem én is azt a filmet láttam,az nem olyan ijesztő, nekem egész meghatónak tűnt,bár én még az eleje felé néztem meg párommal :)

Én is nagyon drukkolok Nektek párommal együtt :D

csuriban van mindenünk már napok óta!!! :D

de jó lesz,ha 1-2 napon belül Zsombor a kezedben lehet!!! :D
Vendég

Judit
Gratula nagymamádnak!
Dokimnak nem tetszik a méhlepényem, de azért megkérdezem orvosilag indokolt-e az indítás...

Kép Kép
estrella22

Párom talált még egy babasúly-számítási módszert,de ez is csak a végefelé ad megközelítő értéket (állítólag):
a BPD értéket (fej átmérő) kell osztani 3-mal,és kb. annyi kg. a baba :D

De mondom,csak a legvégén van értelme,nekem eszerint már 3 kg-os babám lenne.....
Vendég

Béku
Ezzel számolta ki Kubu Andinak a végén és nem jött be, ha jól emlékszem...

Kép Kép
estrella22

estrella
sok sikert neked, azt hittem azért erre a frontra megindul Zsombor de nem akart...

nekünk jutott mára egy baba, megszült egyik sógornőm délutánra,
viszonylag hamar ment 4 óra alatt meglett.

idő továbbra is szeles holnap lesz állítólag egy kis melegedés.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi az együttérzést, sajna nem volt biztosításuk, nagyon csóró szegény... Ma kiderült, hogy azt a légpuskát nem lopták el, amivel galambozni szokott, hanem a nagyvadasakat, meg drága vadászkést, madárradart (remélem jól írom, amúgy ezt nem tudják semmire használni, vszeg semmit sem tudnak a solymászatról, héjázásról ezek a kocogok :twisted: ).

Ancsi:
Gyönyörű vagy, nem értek hozzá, de arányos a pocid szerintem! :)

Judit:
Gratula a mamikádnak, Isten éltesse még nagyon-nagyon sokáig!!! :) Ő is örökmozgó még? Hogy viseli a korát?

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné
Gratulálok a sógornődnek!
Az én gyerekemet a front sem érdekli, meg az sem, amit a doki mond :)

Kép Kép
estrella22

Az előbb 2x küldte el a hsz-omat a rendszer, így most átszerk. a 2-dikat. Mivanmááá??? Ikresedünk vazzee??? :lol:

Vicky:
Kalózkát nemigen lopnak, nem kell félni! :)

Estrella:
Igen, a feszt alatt történt. Csak arra az időre mentünk el, addig ott bográcsoztunk és dumcsiztunk, állatoztunk...

Pá Drágáim!
sajt@

ancsi
szerintem nem nagy a hasad, az utolsó 5-6 hétben fog még sokat nőni.

estrella
ha el van öregedve a lepény akkor ne bánd az indítást, nem akarlak ijesztgetni meg paráztatni de jobb mind a kettőtöknek, pláne hogy nemrég még azon izgultunk hogy legyen bent a 37. hétig....
jobb neked is ha kibújik.

béku
látom te sem bírsz a fenekeden ülni a fészekrakó ösztön nálad is megy.

ann
sokat gondolok rád is és remélem ezek a túrák ki tudnak kicsit kapcsolni téged is, aztán jöhet nálatok is a baba...

vnbeni? veled mi van?

akik akartak velem varratni azoknak üzenem hogy 1-2 hét múlva kezdek el dolgozni, mert jövő7re bevállaltam a sógornőm gyerekeinek egy részét hogy könnyebb legyen neki is a picivel, aztán utána dolgozok...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajt: Remélem is, hogy nem lopnak kalózt.

Estrella: Nagyon drukkolok nektek holnapra. Minden rendben lesz, próbáld kialudni ma magad és a dokid tudni fogja mit kell tenni. Mikor mész hozzá? Délelőtt?
vicky79
Budapest III. kerület

Hát igen, az a 3-mal osztós nem biztos hogy stimmel.... mert Izánknak vagy 3 kiló 10 dekásnak kellett volna lennie, vagy 120-as fejének... (de az a legutolsó méréskor csak 94-es volt....) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juditkám: Isten éltesse a nagymamádat!!!!!!!!!!!!! :)

Ancsi: szerintem nem olyan nagy még a hasad, majd a legvégén lehet már az lesz...de most még nagyon helyeskének mondanám inkább!!!!! :)

Erika: holnapra már remélem jobb időtök lesz... Gyerekek bírták bent a helyzetet???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Estrella: ha holnap bármi HELYZET alakulna, lécci dobj mindenképp egy sms-t, hogy nagyjából online tudjunk Veletek lenni, jó??? :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csucsu!
Hogyne emlékeznék! Milyen jó is volt akkor. Most viszont nagyon örültem a jó híreknek, nagyon jó volt hallani, hogy spontán babó befigyelt! Nagyon szurkolok továbbra is nektek!
Anyósom: Hát, az biztos, nyomatni nagyon tud!

Vikus!
Látod, milyen klassz lett az eredmény. Emlékszem, hogy én is mindenen izgultam! Tiszta para voltam mindig! :wink:
Jó volt az Eperfesztivál?

Sajti!
Remélem, ti is jól éreztétek magatokat! Tündinek mond meg, hogy nem apadt el, de akkor mikor meg volt, Kittinek nem ízlett annyira. (Igaz, én már nem szoptatok,de nem a mensi miatt maradt el a tej)
Kösz a túri címét, a barátosnőmnek is jól jön, neki 3 gyerkőc van, örült neki!

Ann!
Küldök egy nagy ölelést.(A szomszéd kislány miatt) Hasonlón én is átmentem, és majd amikor a te babád lesz egy éves, nagyon-nagyon boldog leszel!

Béku!
Sajnálom a kezed, de szülés után a régi leszel.

Kubu!
Én régen géppel epiláltam, de utána olyan pöttyös volt a bőröm vagy 2 napig! Pedig elég jól viseltem, alig fájt. De rossz volt, hogy utána 2 napig rövid gatyóban sehova! És ha már megint ennél a témánál vagyunk- igaz, miattam, mert most tudok csak reagálni a hétvégi írásokra -, akkor az intim résznél krémeztek? Mert én ott a gyantát tuti nem bírom. Egyszer próbáltam kozminál, de azt hittem a bőrömet nyúzzák le.

Sajti!
Köszönjük Kitti dicséretet. Anyós szó szerint GÁZ!
Nem tudták megmondani, hogy miért fogyott vissza. A méhlepényem is kisebb volt, talán kb. 1 kg-os. Szerintem már nem bírta táplálni a kis muncusomat. Kevés volt neki, ami átment. Azt mondják, hogy ez előfordul néha, de második babának jöhet, akár 4 kg-os is. Bár kétségkívül a szülés sokkal könnyebb volt így.
Közben olvastam, hogy klassz volt a fesztivál, és jól éreztétek magatokat! Nem tudom, hogy mit takar a Holdviola, de jól hangzik!
Húúú, nagyon sajnálom a barátaitokat! Én el sem tudom képzelni, hogy mit éreznék, amikor arra megyek haza, hogy tök idegenek jártak a lakásomban, és még el is vittek dolgokat! A rendőrök mondtak nekik valamit?

Ja, látom, a holdviola valami zene! NA majd meg guglézom!

Vicky!
Jó, hogy hamar túlestél ezen a caron! Remélem, azóta is jól vagy!
Én pl utálom a gps-t, bár én szinte mindenhova odatalálok elsőre is. A párom ezen mindig csodálkozik is, hogy hogyan lehet ilyen jó a tájékozódási képességem. (Mondjuk, az övé annyira rossz- férfi létére-, hogy annál mindenkié csak jobb lehet! – Persze, ez legyen a leghátrányosabb dolog benne!)

Béku!
Mi a lakásunkat 2 évig újítottuk fel. Mindent mi csináltunk benne, munka után, és rááldozva hétvégét, nyarat, szabadságot! Szép lett, de ha még egyszer meg kellene csinálnom, belehalnék! Szóval, csak azt akartam írni, hogy nagyon nem irigyellek most ezért, de a végén csudi jó lesz!

Missancsi!
Juj, de szép NAGY pocid van! A pocak méret alapján nagy baba lehet, bár mások azt mondják, hogy pocak és a baba mérete között nincs összefüggés. (Nekem nem volt különösebben nagy pocakom, Kitti is picike lett!)

Judit!
Gratula nagymamád szülinapjához! Örülök, hogy veletek is minden rendben, te is pörögsz rendesen!

Lukácsné!
Gratulálok a sógornődnek!

Estella!
Én úgy gondolom, hogy kérd ki a dokid véleményét, és esetleg kérdezd meg, hogyha te még várnál vele, akkor ahhoz ő mit szólna. A szülés miatt ne parázz, én eda nélkül csináltam végig, és szép élmény volt. Ha akarsz szép születéstörténetet olvasni, nézd meg a blogomon. Egyébként, mikor arra ébredtem, hogy elmegy a magzatvíz, egy pillanatig jeges félelem szorította össze a szívemet – konkrétan becartam-, de aztán valami hihetetlen nyugalom szállt meg, és már csak izgatott voltam, mert tudtam, hogy már csak pár óra választ el, és kezemben lesz az életem értelme! Bár én Spock bácsi írását a szülésről, sokszor elolvastam – szülésfelkészítőről szereztem -, és többször is végigjátszottam az agyamban a szülést. Kittivel is megbeszéltem, hogy majd hogyan zajlik, elmondtam, hogy mi hogyan lesz, és hogy ő is segítsen nekem. Megállapodtunk, hogy ő majd nagyon gyorsan kijön, és pedig nagyon gyorsan, és erősen, ügyesen fogok nyomni. Hát, ez így is volt. Úgyhogy, gyors és könnyű szülést vizionálj magadnak!

Azt hiszem, kicsit hosszú lettem. Bocsika!

rodina74

Sajti
Nagyon durva, akkor ezt jól kifigyelték, nagyon bátrak!
A francba, hogy nem volt biztosításuk! :(

lukacsne
Hát igen, én nem tudom megítélni, mennyire gáz a III. fokban érett lepény, ő az orvos... De tény, hogy már így is sokkal tovább maradt bent, mint reméltem. Kíváncsi lennék azért, mi lett volna, ha nem fekszem be a kórházba....

vicky
9-10 körül indulunk el holnap, akkor tud apu bevinni, a dokim bent van egész nap. Férjem megy dolgozni, ha indítják, hívom, 10 perc alatt odaér.

Andi
OK, írok holnap ha nem leszek nagyon beszarva :)

rodina
Köszi a megnyugtatást, jó ilyet hallani, hogy neked is szép élmény volt a szülés, remélem én is azok közé a szerencsések közé fogok tartozni! Elolvasom a blogodat.

Na én akkor el is köszönnék, szerintem már csak hét vége felé jövök! Mindenkinek köszönöm a drukkokat, remélem minden simán fog menni! Fura így készülni rá, és nem arra ébredni, hogy fájásom van/elfolyt a vizem...

Kép Kép
estrella22

Estella!

Nagyon szurkolok a holnapi naphoz, és ha arra kerül a sor, nagyon szép szülést kívánok!

rodina74

Köszönöm, elolvastam a szüléstörténetedet, nagyon szép volt :)

Kép Kép
estrella22

Rodina:
Köszi az infót, megmondom Tündinek. :)
Holdviola :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=-nUuje8Doxg
http://www.youtube.com/watch?v=CPeqf0gU ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=eOFjrOhX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fyp6Wq8_ ... re=related
hirtelen ennyi...

Estrella:
Ha úgy lenne, akkor könnyű, gyors és szépséges szülést! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Rendbekapnám a táblit és kéne még pár adat, légyszi írjátok meg privibe. Köszi! :)

Vikus:
- szülés várható időpontja, esetleg neveken gondolkodtatok már?

Ancsyka:
- születési éved

Lukácsné:
- doki neve
- problema

Woody:
- problema

Kubu:
- első inszemet ki csinálta, amiből Marcus lett?
- ugye utána már nem volt több beavatkozás, hanem jött Liza?

Vicky:
- doki neve (Zeke?)
- ok

Köszönöm!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

ollá csajok,

2-kor akartam kelni erre nem 5-kor dobott ki az ágy, brrrr

ma meg ablakmosás lesz a nagy feladatom, naponta lépésről lépesre haladok a takarítással, szerdán készen is leszek mindennel, közben lomtalanítottam is, eladtam egy rakat gyerekcuccot teszen, tök hepi vagyok :-)

Sajt,
hogy törjön le mindkét keze annak aki másnak a tulajdonát elviszi.... soha nem értettem az ilyen emberek "lelkét" :-(
írok privit az elérhetőségekkel :-)
rendben Karám, én jegyeztem, többiek ? :-)
szombati fotók csudaszépek !
Marci: 1. inszem by Sz ügynök, Liza: hát nem becsúszott ? :-)))))

Estrella,
:-)))))))))))))
jó ötlet ilyenkor a szülés c. filmet nézni ? :-)))))
már biztosan nem olvasod, de nekem egyik gyereknél se volt fájásom, mvízelfolyás, Marci két hét túlhordással indított, Liza -2 nappal hamarabb (doki szabadság miatt énkérésemre indított) és csudaszép volt mindkét szülésem, Marcinál keményebb menet, Lizánál meg csúcsjó volt minden !
hasonló jót kívánok Neked is !!!!

Andi,
yes, mindkettő egyszerre, kezdte Liza aki fél perccel előtte még alszik mint egy tündér, aztán következő pillanatban rácsba kapaszkodva, áll és ordít, persze ezt Marci sem tudta elviselni, ergo ő is bekapcsolódott............. na ilyenkor melyik gyerekhez szaladjak ? :-)
súlygyarapodásotok szép ! hajrá hajrá !

Béku,
hajrá hajrá átalakítás !
eszembe jut hogy szülés előtt 3 héttel én még a plafonon csőbe kapaszkodva, ágyháttámlán állva, szedtem le plafonra rögzített függönyt :-) előttem egy nagy ablak fél méterre :-) számban csavarhúzó, mert a kezeimre ugye szükségem volt :-) persze családot elküldtem 100 km-re nagymamázni.
Liza BPD: 91 mm volt 36 hetesen, engem utána már nem nézett a dokim, Marci BPD: 88 mm (40 hetesen 95).
igaz mondtam Andinak BPD/3 a final súly, de ugyanúgy ahogy ez sem szentírás, de én nem is agyalnék rajta, akkora lesz amekkora :-) lényeg hogy rendben kijöjjön :-)

Ancsi,
éljen anyós :-)
pocak szép, egyáltalán nem nagy :-)

Judit,
sok sok boldogságot mamikának !
izgulok értetek már nagyon !

Lukácsné,
sok boldogságot, jó egészséget sógornődéknek.

Rodina,
jó hogy jelentkeztél.
szoktam nézni a képeiteket, videókat, tüneményes kis hercegnőtök van !
epilálást értem, hát akkor az tényleg nem jó, én arra esküszöm, mert két gyerek mellett hetente gyantáztatni képtelenség. oké bevallom az extra intim részeknél nekem is borotva van :-)
brrrr puki, nem sámli.

Zsuzsó,
még korábbról akartam, varrásra totál nem emlékeztem, engem körbe szúrkált M. és emlékszem varrás közben volt az egyik legvidámabb beszélgetésünk :-))))

csajok,
rucikat minek visztek kórházba, ott nem adnak ?

help: ismim asszem nem a legjobb helyen, mostani beavatkozás nem sikerült, következő fél év múlva (?) ha jól tudom petefészek aktivitás, stimulálhatósági gondok vannak), szerintetek javasoljam neki bmc-t, mit csináljon, milyen egyéb vizsgálatokat tud saját maga intézni ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: nekem is gondom volt a stimulálhatósággal,ez már a BMC-s hormon-vizsgálatoknál kiderült,mikor meglett az FSH értékem.

Akkor Sz ajánlotta az AMH vizsgálatot (ÁEK-ÁNTSZ-5000 Ft),mert ez megmutatja a dokiknak,mennyire stimulálható a petefészek.

Nekem erre is elég sz*r érték jött ki,de még határértéken belül volt,és ebből következtethetett arra,mekkora adagokkal bombázhat, máskülönben csak "sötétben tapogatóztunk" volna...

így kaptam azokat a ló adag hormonokat,és lett 3-4 petesejtem összesen... De a lényeg,hogy így is sikerült!!

Szóval ezt a vizsgálatot érdemes volt megcsináltatni (nem kötelezett rá,és 3-4 hét,mire megvan az eredmény),megmutatja,ha kimerülőben vannak a petefészkek,nálam is ez lett a "diagnózis"...

A többi elvégzendőhöz nem értek,szerencsére a kötelezőn túl nekem csak ezt kellett...
Vendég

5:55-kor megírva a 6666.hsz.-om :D :D :D :D

Ja,és hát asszem fogok még én is csilláron lógva függönyt akasztani,vagy ilyesmi :D
csak tartanánk már ott,hogy ne legyen megkötve a kezem :) sajnos hiába kezdenék magánakcióba,75 kg alapanyagot sehogy se cincálnék haza :D :D :D :D

így marad a várakozás,és reménykedés,hogy segít anyum,vagy párom munka után 1 ilyen zsákot hazacipel..... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Addig kénytelen vagyok nézni a kupit,nem pakolhatok vissza a kis szobába.

Estrella: hajrá jún. 20.!!!!! :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sajti: Brigiről annyi infóm van,hogy 2011. aug. 21-re van kiírva,és fiú lesz a baba,de a neve még kérdéses,ha kellenek az adatai ;)
Vendég

Navikám,nagyon Boldogságosat!!!!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajtikám!

mi bennt voltunk a sátorban,de jó sokan voltak!

Rodina,Kubu!
jó volt,de eper nem volt csak 1helyen ez egy szimpla bucsu volt.....

Tábli!
2011.dec.23. Lili és/vagy Levente!

Navi!
Boldog születésnapot!
vikus82

Sajt: Igen, Zeke dokihoz jártam és PCOS volt az ok.

Estrella: Nagyon drukkolok nektek mára. Ha már fogadóképesek lesztek megyünk babanézőbe. Nyugi, szerintem eda nélkül is kibírtam volna, nem lesz gond ha nem kapsz már esetleg.

Navi: Boldog születésnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Jóreggelt!!!!!!!

Navikám: Hepibörzdéjséges szép napot kívánunk Neked!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: Hát csajszikám, eljött ez a nap is (????). Akárhogy is alakul, nagyon sokat gondolunk Rátok!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu: Hát a hurrikánoknak se volt extranagy feje.... (eszembe jutott, hogy mikor a 40 hetesen mérte Zoli Iza fejét, akkor mondta, hogy a 10 centi feletti fejátmérőnél szoktak 4 kiló feletti gyereket várni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Na, max. a jövőben majd revidiálja ezügyben az álláspontját.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Na kéremszépen, amúgy ma Iza kivételesen HISZTIZIK..... olyan extrádműsort nyom le itt mellettem a pihiszékében, hogy az előbb már kiröhögtem... erre felnéz, nagy szemekkel, hogy mi a hatás ... majd mikor rájött, hogy kiröhögtem elhúzta a száját és elfordult.... Nem hiszem el....!!!!!!!! Ezt a rafinált kis nőcit.... MI lesz itt??? Bele se gondolok, hisz még csak holnap lesz 3 hetes.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Csajok!

Egy SOS kérdés: akkor most elfogadják a Jánosban az eredeti házassági akönyvit, vagy kapjam össze magam és menjek át Zebegénybe kikérni a másolatot???

Ja, és még valami:
ha valaki átküldené nekem a kitöltendő papírok listáját, nagggyon megköszönném!

Kép
judit0713

Estrella,
ébredés óta a fejemben vagytok, hogy vajon hogyan alakul a mai nap????
Nagyon drukkolok csajszi, hogy szép szülés után már a kezedben lehessen akár ma Zsombor baba :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
szép az élet :D :D :D
Kell is néha egy kis hiszti, nehogymá anya azt higgye hogy a lánya nem hasonlít rá :wink:

Breki,
szerinted ki az, aki 37 hetesen még anyuéknál glettelt-festett? :wink:

Sajtikám,
epertorta volt, epedzsemmel, pudingos-kikevert vajas krémmel. Nagyim nem ehet semmi csokisat, mert így is rettentő mozgáshiányos az élete (kikel az ágyból és beül a fotelbe, este meg vissza), így bizony alapból is székelési problémákkal kűzd.
Szerencsére szellemileg még teljesen oké, de sajna a férje kissé túlfélti, így semmit nem mozog, nincs a lakásban sem friss levegő, mert szellőztetni nem szoktak nehogy megártson a huzat...hozzánk se engedte el, pedig mondtuk, hogy értemegyünk, hazavisszük kényelmes, gyors autóval (nekik Wartburg van), de nem. Szegény nagyim, így azt se láthatja hová költözött az egyszem fia :twisted: De nem mondhatunk semmit, mert férj ilyenkor azonnal visszavág, hogy nem mi gondoskodunk róla nap mint nap, mit tudjuk mi milyen az!

Kubu,
én mindenképp ajánlanám isminek a bmc-t!!!
Nekünk is van ismink akik másfél évet játszottak el máshol és 3 inszemen vannak túl, aztán kiderült hogy a férjénél kromoszóma rendellenesség van, és csak donor-apa lehet...nna azt már nem vállalták ott, így átjött, és az első donoros inszemen már túl is van!

Navi,
boldogságos szülinapot!!!

Kép
judit0713

Estrella, drukk mára! Sokat gondolok rátok!
Én tuti meghallgatnám a dokit, ha ő jónak látja az indítást, mert szükséges akkor hajrá Zsombi!

Sajti, örülök hogy jó volt a fesztivál.
Viszont a betörés borzalmas. Szegények! :(

Ann, nyugi jövőre már pocakkal v. babával nézed a kislány szülinapját.
És jobbulást még mindig!

Lukácsné, remélem mára jobb idő lett nálatok is és nem kell a lakásba lenni a gyerekekkel.
Gratulálok az új családtaghoz! Sok boldogságot nekik!

Béku, csak apránként és kicsiket a melóval. És nem mászkálni kis létrára sem…..

Ancsi, de szép pocak. Szerintem tökéletes és nem olyan nagyon-nagy formás Dorka lak! :lol:

Judit, Boldog szülinapot a nagymamának!
És hát már vége a hétvégének, S már szabad indulhat a szülés.
Nálunk eredeti volt és elég. :wink:

Vikus, látod nincs itt semmi baj. (nálunk is ezek a nevek játszottak) :wink:

Navi, Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jáááááj,hulla vagyok...
Miután 4:30-kor keltem,fent voltam kb. fél 9-ig,majd ledőltem,hogy csak kéne pihenni,és sikerült is 2 órát aludnom,de most meg úgy fáj a fejem,alig bírtam kikelni az ágyból...

Valahogy rá kéne vennem magam,hogy hajnalban aludjak,ne később,de nem tudom hogyan. Tegnap már olyan jól ment,apával együtt aludtunk 9-ig(!!!!) :D
Hetek óta nem alszom 4-5 óránál tovább... Pedig nem ártana pihentetni a testemet.

Valakinek tipp a langyos tejen kívül? :D :D :D

Rodina: ha tudnám,hogy ez marad az otthonunk,és nem kell akármikor is elhagyni,akkor ennél is boldogabban dolgoznék rajta,de sajnos hármunk tulajdona a tesóimmal,ezért eladásra szánjuk (a telket),a ház valószínűleg lebontásra lesz ítélve,így meg szinte minden kárba vész,amit addig csinálunk rajta..... :? Ráadásul nem hárman fizetjük,csak én....

Amúgy imádok saját kezűleg újítgatni,glettelni,festeni,hisz a mostani szobánkat is én festettem ki,míg apa dolgozott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anyukák, egy kérdés: Rota ellen oltattatok??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

sziasztok
ma valamivel jobb az idő de még nem fürdésre való, még jó hogy van ez a játszószoba mert így Filip és apa ott van, Hanna meg alszik én meg intézem a netes dolgaimat ahogy apa mondja babanet, facebook, email :)

estrelláról vmi hír Andi???
kezdődik a hiszti nálatok is elég korán, bár most ezek a hülye frontok is megviselik a babákat ugyanúgy mint minket .....

szerdán megyünk haza aztán már megint nem úgy lesz semmi mint itt, a napirendünk kicsit felborult mire rájöttem hogy ha besötétitek csak akkor hajlandó elaludni a kicsi lány , nagy huncut mi???? most tök sötét van alszik eddig meg a sötét fürdőszobába ölben ringatva lehetett csak elaltani a szarost :) jó kis rafkós még nincs 10hónapos már mennyi esze van....
tegnap konkrétan felhívta az apját a mobilomról úgy hogy billentyű zár volt rajta amit 2gombbal kell kioldani, hogy a francba csinálta nem tudom???? még jó hogy nem mást hívott fel, ma meg hívott a védőnő épp hogy csak megcsörrent persze felvette addig nyomogatta, én meg csak hallom hogy valaki hallózik, hát ez csúcs mondom neki hogy bocs de ez Hanna volt :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kukk,

Andi,
no rota, kötelezők + prevenar + kullancs

rota 32.000 pénz és 100 fajtája van, oltás ellenére is ki lehet fogni, szóval no way !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Lukácsné: hát nagyon rafkós a kis csaj!!! :D :D :D
Miket nem tud már?! Telefonálgat apának,meg a védőnőnek... :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ki tudja,kiket hívott már fel? ;)

No nekem lesz segítségem mára,anyummal elmegyünk megvenni a "maradék" 75 kg-nyi porokat,hogy este apa tudja folytatni a padlóval,aztán majd a fallal...

Akkor a mai panaszkodás:
Még nem tudom,hogy szedem össze magam,kicsit olyan premenstruációs tompa fájdalmam van... :?
A sok pihenés egyébként tényleg segített a pocakkeményedés ellen,csak az a baj,hogy nem tudok kényelmesen ülni/feküdni.

Feküdni csak oldalt tudok,akkor viszont Maja bekeményíti a fél pocakomat,olyankor az majd' szétszakad... Nem tudom másnál ez hogy oldódott meg,ülni nem lehet 24 órán át,főleg hogy a felső testemnek teljesen függőlegesnek kell lenni,különben azonnal nyomja a vénámat, ha egy pár fokkal is hátrébb dőlök (autóban az anyósülésen se tudok ülni emiatt....)

de hogy jót is írjak: szerdára akkor elkészül a padló,és aznap már csiszolhatom az ablakokat is a festéshez :D :D :D
úúúúúúúúúúúgy várom!!
Vendég

Andi!

Lili megkapta a rota elleni "védőoltást". Szerintem az mindenféleképpen kapja meg Iza.

Csajok!
Megírtam a történetünket, de egy picit hosszúra sikeredet, akit érdekel küldjön e-mail címet és küldöm.

gyoreneildi

Andi, Rota nem :oops: :oops: :oops:
Ahogyan Kubu is mondja sok féle van és ez csak 1 félére véd.

Nálunk volt a kötelező, prevenar és meningococcus. :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Béku!
Csak óvatosan a munkálatokkal!!!!!!!!!!!!!!!Nem létrázunk, nem erőltetjük meg magunkat...stb.

Ancsi!
Nagyon helyes a pocid. Nem hiába Dorka is jól érzi magát odabent.

Lukácsné!
Grat a sógornődéknek a babához.
Hanna nem semmi egy csajszi. Már telefonál. Nálunk is volt már hasonló eset. Anyunál volt Lili, Mi meg elmentünk ügyet intézni. Csörög a telefonom, látom anyu hív, de csak egy csörgés volt. Visszahívom, hogy valami baj van???? Erre mondja, hogy nincs, valószínű Lili nyomkodta a telefont.

Ann!
Vigyázz nagyon magadra és nyomasd a meleg húslevest. Gyógyhullámok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit!
Boldog Születésnapot mamikádnak.
De szalad az idő. Már ma holnap a kezedben lesz a kisfiad.

Sajti!
Nagyon sajnálom a barátaidat. Ezek a szemetek jól kifigyelték a dolgokat, hogy mikor mentek el és akkor akcióznak. Na most majnem íram 1-2 nyomdafestéket nem tűrő dolgot.

Vikus!
Azta már 13. hét??? Telik az idő rendesen. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az eper fesztiválon.

Vicky!
Sajnálom, hogy rosszul érezted magadat, de legalább nem tartott napokig és még a juniálisra is ki tudtatok menni.

Navi!
Boldogságos Születésnapot!!!

Esrtrelláról van valami hírünk?????
Ja és Eszterünk is nagyon el van tünve!!!!

Bocsi, ha valakit kihagytam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Pusz

gyoreneildi

Andi, Lukácsné!

Küldtem a mailt. Remélem megkaptátok!

gyoreneildi

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám!!!

Zorkának tegnap volt a névnapja :D csak nem sok naptárban van benne... :roll: :wink:

Andi, én nem oltattam, mert inkább azoknak a babáknak ajánlott, akik sokat vannak kisgyerek társaságban, pl. tesó, uncsitesó, stb... akik az oviból, suliból haza tudják hozni... és CSAK 3 éves korig véd, pont mire oviba megy már szart sem ér és a 17 vírustörzs közül, ha jól rémlik, csak 4-re ad védettséget. De természetesen nem lebeszélni akarlak, csak ezeket a védőnönk mondta anno!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, nem rafkózhat Iza, még túl pici hozzá :lol: bezzeg Zorkaaaaa :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok,
hát szégyenszemre hazaküldtek...
Majd írok részleteket, de most ennem kell, a tízórai is kimaradt...

Kép Kép
estrella22

andi: Szintén zenész, mi sem oltattunk rota ellen. A prevenárt kapta meg pluszba Barbus és a meningococcus ellenit (agyhártyagyulladás elleni ha jól emlékszem). Nekem sokat bukott Barbus és ezért sem ajánlotta a védőnőnk az oltást (szájon át adják be) és elég drága is. Ráadásul ő azt mondta, hogy ha meg is kapja az oltást, akkor sem biztos hogy nem lesz fosós-hányós vírusa, ez csak kevés ellen véd. Szóval Iza cica már hisztizik. Nagyon rafkósak ezek a picik.
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: Pont most akartam neked írni egy sms-t, csak azon gondolkoztam hogy mennyire zavarhat ez téged szülés közben? És tessék. Egyél, aztán gyere mesélj.

navi: Zorkának boldog névnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Apunak még dolga volt reggel, így később mentünk be, de a dokim csak annyit mondott pénteken, hogy ha hétfőig nem indul be, menjek be és rámnéz. Most azzal fogadott, hogy miért nem 7-re mentem… Hát mert nem mondta, na mindegy. Újabb CTG, olyan sima volt mint még soha, semmi fájás. Megnézte a méhszájamat, semmit sem tágult, ugyanolyan, mint amivel hazaengedtek a kórházból, pedig pénteken kézzel is tágított picit.
Majd pénteken indít, ha addig nem történik semmi, akkor menjek 7-re.
Hát ha orvosilag lenne indokolt az indítás, akkor nem azon múlna szerintem, hogy 7-kor vagy 10-kor vagyok-e ott…Kérdeztem, hogy nem gáz-e a méhlepényem, azt mondta, nem. Szóval most egy picit rágódtam rajta, hogy mi lett volna, ha, és korábban kellett volna-e mennem, de próbálok arra gondolni, hogy semmi sem véletlen és így a fiam megint kapott arra esélyt, hogy akkor szülessen meg, amikor itt az ideje.
Most megint fáj picit a derekam, meg fájdogálok, mint pénteken, úgy látszik, nem szereti a szervezetem, ha megpiszkálják. Kérdés, hogy megint elmúlik-e holnapra, vagy irány a kórház…

Kép Kép
estrella22

estrella: Szerintem a dokid azért akart volna hamarabb látni, hogyha megindítja a szülést akkor ne húzódjon el nagyon. Egyébként én is így voltam. Azt mondta a dokim, hogy menjek fél 9-re és mikor betoppantam akkor kérdezi, hogy miért nem jöttem hamarabb, már hívtak az uh-n. Mondom azt sem tudtam hogy nekem oda is mennem kell. Mindegy, nálam 9 körül már kiderült, hogy ebből aznap baba lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?