Csucsu!
Hogyne emlékeznék! Milyen jó is volt akkor. Most viszont nagyon örültem a jó híreknek, nagyon jó volt hallani, hogy spontán babó befigyelt! Nagyon szurkolok továbbra is nektek!
Anyósom: Hát, az biztos, nyomatni nagyon tud!
Vikus!
Látod, milyen klassz lett az eredmény. Emlékszem, hogy én is mindenen izgultam! Tiszta para voltam mindig!
Jó volt az Eperfesztivál?
Sajti!
Remélem, ti is jól éreztétek magatokat! Tündinek mond meg, hogy nem apadt el, de akkor mikor meg volt, Kittinek nem ízlett annyira. (Igaz, én már nem szoptatok,de nem a mensi miatt maradt el a tej)
Kösz a túri címét, a barátosnőmnek is jól jön, neki 3 gyerkőc van, örült neki!
Ann!
Küldök egy nagy ölelést.(A szomszéd kislány miatt) Hasonlón én is átmentem, és majd amikor a te babád lesz egy éves, nagyon-nagyon boldog leszel!
Béku!
Sajnálom a kezed, de szülés után a régi leszel.
Kubu!
Én régen géppel epiláltam, de utána olyan pöttyös volt a bőröm vagy 2 napig! Pedig elég jól viseltem, alig fájt. De rossz volt, hogy utána 2 napig rövid gatyóban sehova! És ha már megint ennél a témánál vagyunk- igaz, miattam, mert most tudok csak reagálni a hétvégi írásokra -, akkor az intim résznél krémeztek? Mert én ott a gyantát tuti nem bírom. Egyszer próbáltam kozminál, de azt hittem a bőrömet nyúzzák le.
Sajti!
Köszönjük Kitti dicséretet. Anyós szó szerint GÁZ!
Nem tudták megmondani, hogy miért fogyott vissza. A méhlepényem is kisebb volt, talán kb. 1 kg-os. Szerintem már nem bírta táplálni a kis muncusomat. Kevés volt neki, ami átment. Azt mondják, hogy ez előfordul néha, de második babának jöhet, akár 4 kg-os is. Bár kétségkívül a szülés sokkal könnyebb volt így.
Közben olvastam, hogy klassz volt a fesztivál, és jól éreztétek magatokat! Nem tudom, hogy mit takar a Holdviola, de jól hangzik!
Húúú, nagyon sajnálom a barátaitokat! Én el sem tudom képzelni, hogy mit éreznék, amikor arra megyek haza, hogy tök idegenek jártak a lakásomban, és még el is vittek dolgokat! A rendőrök mondtak nekik valamit?
Ja, látom, a holdviola valami zene! NA majd meg guglézom!
Vicky!
Jó, hogy hamar túlestél ezen a caron! Remélem, azóta is jól vagy!
Én pl utálom a gps-t, bár én szinte mindenhova odatalálok elsőre is. A párom ezen mindig csodálkozik is, hogy hogyan lehet ilyen jó a tájékozódási képességem. (Mondjuk, az övé annyira rossz- férfi létére-, hogy annál mindenkié csak jobb lehet! – Persze, ez legyen a leghátrányosabb dolog benne!)
Béku!
Mi a lakásunkat 2 évig újítottuk fel. Mindent mi csináltunk benne, munka után, és rááldozva hétvégét, nyarat, szabadságot! Szép lett, de ha még egyszer meg kellene csinálnom, belehalnék! Szóval, csak azt akartam írni, hogy nagyon nem irigyellek most ezért, de a végén csudi jó lesz!
Missancsi!
Juj, de szép NAGY pocid van! A pocak méret alapján nagy baba lehet, bár mások azt mondják, hogy pocak és a baba mérete között nincs összefüggés. (Nekem nem volt különösebben nagy pocakom, Kitti is picike lett!)
Judit!
Gratula nagymamád szülinapjához! Örülök, hogy veletek is minden rendben, te is pörögsz rendesen!
Lukácsné!
Gratulálok a sógornődnek!
Estella!
Én úgy gondolom, hogy kérd ki a dokid véleményét, és esetleg kérdezd meg, hogyha te még várnál vele, akkor ahhoz ő mit szólna. A szülés miatt ne parázz, én eda nélkül csináltam végig, és szép élmény volt. Ha akarsz szép születéstörténetet olvasni, nézd meg a blogomon. Egyébként, mikor arra ébredtem, hogy elmegy a magzatvíz, egy pillanatig jeges félelem szorította össze a szívemet – konkrétan becartam-, de aztán valami hihetetlen nyugalom szállt meg, és már csak izgatott voltam, mert tudtam, hogy már csak pár óra választ el, és kezemben lesz az életem értelme! Bár én Spock bácsi írását a szülésről, sokszor elolvastam – szülésfelkészítőről szereztem -, és többször is végigjátszottam az agyamban a szülést. Kittivel is megbeszéltem, hogy majd hogyan zajlik, elmondtam, hogy mi hogyan lesz, és hogy ő is segítsen nekem. Megállapodtunk, hogy ő majd nagyon gyorsan kijön, és pedig nagyon gyorsan, és erősen, ügyesen fogok nyomni. Hát, ez így is volt. Úgyhogy, gyors és könnyű szülést vizionálj magadnak!
Azt hiszem, kicsit hosszú lettem. Bocsika!