Szép Napot (kár, hogy elbújt...) !
Béku:
Hány kilós gör.dinnyét nyeltél le?
)) Azta, nagyon szép már a pocakod!!! Remélem Maja leszáll arról az idegről, beszéld meg vel, ha szépen kéred biztos arrébb megy egy kicsit.
Vikus:
Tudtam én, szuper!
Skubiztalak a feszten, de nem láttalak. Mondjuk mi csak 8 körülre mentünk le, Holdviolát még kivártuk, jó volt.
Estrella:
Apud de rendes, hogy főzött neked!
Hallod, ez a hüle meleg még a nemkismamikat is megviseli, tuti Te is attól dagadtál be.
Felhomályosítanálak, hogy a gyerekek kifogyhatatlan energiával rendelkeznek, majd megtudod nemsokára - egy kis celebkedés már meg sem kottyan nekik, tán még élvezik is. Ha nem úgy lenne, akkor úgysem tudnák rávenni őket semmilyen mutatványra. Több anyucitól hallottam, hogy mi mindennel próbálták kifárasztani a gyerkőcöket, hogy pl. du. aludjanak, vagy este. Gondolod, hogy úgy lett?
A szülők már rég aludni akartak, amikor ők mindezek ellenére még kukorékoltak.
Nnna! Jó, hogy végre optimistább vagy, mi csudának olvasol szüli-horrort?!!!
Rendben lesz a szülésed és kész!!!
Biztos rossz így előtte; gondolom, hogy annyi minden járt már a fejedben... Örülök, hogy már szebben látod.
Próbáld meg pozitívan vizualizálni a szülésedet, képzeld el, hogyan szeretnéd, milyen körülmények között, akár a legapróbb részleteket is. Ha vmi nem tecc benne, akkor újratervezés - ezt addig kell csinálni, amíg maradéktalanul nem vagy elégedett a "kisfilmmel". Utána "lemented" a vinyódra és erre gondolj, ha kétségeid támadnának.
Ann:
A videóktól lefagytam, űberbrutál...
A lábidról miért nem azt mondtad a dokidnak, hogy ver az urad?
Én régen jártam barlangászni és folyton kék-zöld voltam mindenhol. A tornán megkérdezte az edzőnő, hogy mi történt. Naná, hogy első körben ezt mondtam, igen komoly ábrázattal. Láttad volna a társaság arcát!
Persze, aztán megmondtam az igazat, de nem értették meg, hogy mi a jó abban a hobbiban.
Gyógyulj meg, immunrendszered kéne picit erősíteni nem?
Barátod kislánya biztos örült a meglepinek!
Rodina:
Kittike gyönyörű!!!
Gratu a 7. hónaphoz és a 2 fogacskához. Jó erős, ha már így feláll! Babaúszás tuti nagyon jó lehet.
Kiderült, hogy mi volt az oka anno, hogy a baba a pocakodban fogyni kezdett?
Pukis anyós de durva!
Zsuzsó:
Gratula a HÁZasodáshoz és Balázs is tüneményes, hogy ilyen jól viselkedett.
Köszi a jókívánságokat!
Judit:
Jó kis lakoma volt a Tiéd is!!!
Andi:
Anyósékkal sajna már jobb nem lesz a helyzet.
Megértem, hogy ez mennyire aggaszt, no meg Apukát is, rossz lehetett neki szembesülnie a saját szülei viselkedésével...
Tényleg annak kell örülni, hogy szeretetteli családod van, ott van R és Iza királylány, no meg a cicuk! Ééés szuszáááá!!!
Navi:
Ááááá, de szépséges a csajszi!!! Énisénisénis!!!
Vicky:
Hamar átvészleted a betegséget, remélem messzire húzott!!!
Juniális is klassz program volt, annyira más egy felnőttnek az efféle program, mint amikor gyerekkel megy. Nem?
Mi pl. van amit simán kihagyunk, de megbeszéltük, ha lesz baba, akkor legalább egyszer azért elvisszük.
GPS-t ne is mondd!!!
Cégesautós tiszta lökött, olyan útvonalakat szokott megadni, hogy csak pillogunk (ált. bonyolultabbat, mint a tényleges).
Kubu:
Azokat a tortákokat hol lehet megrendelni, semmi elérhetőséget nem láttam...
Nagyon tetszenek!!!
Karám nekünk vmelyik 7végén jó, csak egyeztessük le előre. Mi szinte mindet anyu telkén törltjük, HA jó az idő.
Ancsi:
Neked most engedélyezett a nyűgösködés. Én nem voltam kismami, amikor csinálták/tuk a kecót, de az is épp elég idegtépő volt, nagyon együttérzek. (((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))))))