Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Estrella!
hajrá!

Tegnap telefonáltak a Rózsakertből azt mondta az aszisztens,h nagyon szépel lettek az eredményeim....megnyugodtam :D :D :D :D :D
Köszi Mindenkinek a drukkolást!

ma megyün Tahitótfaluba Eperfesztiválra remélem nem fog esni!!!
vikus82

Vikus!!!!!!!! Tudtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm!!!!!!!!! :)
Jó mulatást Nektek is.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

sziasztok
estrella
hajrá sokat gondolok rátok, remélem nem kell indítani hanem majd kijön magától a napokban, a 3fokú az már eléggé elöregedett de amig ellátja a funkcióját addig nincs baj, de már nem lesz semmi gond 37.hét után vagy jóval szóval jöhet kicsi fiatok.

andi
én sem engedném hogy ott bagózzon, sőt én voltam olyan szemét és megkértem hogy ne puszilgassa a bagós szájával a gyerekemet,
állítólag keresztapám ezért szokott le mikor én kicsi voltam mert nem engedtem meg neki 2évesen hogy megpusziljon mondtam neki hogy fúj büdös bagós ..... ő meg oda volt értem meg vissza :)

itt mára jó kis szél támadt, hullámzik a balaton rendesen bent vagyunk ma mert tép a szél, így a homokozó is kilőve meg a játszótér is, hátha kicsit csitul délutánra....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

andi
ment pü.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky,
jó mulatást.

Lukácsné,
szél enyhüljön, legyen kellemes jó idő !

Vikus,
yessss ! tudtam.
mesélj milyen volt a doki ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lukácsné: nagypapám szivaros volt anno,de mikor megtudta,hogy apa lesz,abban a pillanatban elnyomta az utolsó szálat,és soha többet nem gyújtott rá! :D

Sajnos anyós láncdohányos,pedig ígérte,hogy ha véglegesítik a munkahelyén (letelik a 3 hónap,és maradhat),akkor leteszi a cigit...
majd' 2 éve már ott dolgozik,most léptették elő,és mikor hazajöttem a munkálatok után,az első volt,amit észrevettem,a cigicsikkek.......... :shock:

Pedig megmondtuk párommal,hogy ha jön Maja,a ciginek menni kell....
Vendég

Hali!!!

Csak gyorsan, mert mi is útrakészek vagyunt Tahiba eperfesztre! :)

Vikus:
Tán még találkozni is fogunk? :)))
Örülök a jó eredménynek, de ebben biztos voltam! :)

Anyucik!!!
Tündi kérdezte, ha már megjött nektek, akkor a tejcsi is elapadt?
Köszi! :)

Majd remélem holnap este tudok jönni, már jórészt zugba elolvastam, csak válaszolni nem volt erőm. Tegnap nagybevásároltam, aztán 2 5lityis üvegbe beraktam az ubikat napozni, lesz kovi ubi megint. Ráadásul olyan szép liba (bőrös) hájat láttam, hogy musz volt 4 kg-ot venni, kisütni - így van jó időre elegendő libazsírunk és töpörtyű is egy kevés.
Pusszantás!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Nagyon normális volt folyamatosan mondta,h mit lát kaptunk dvd-t,azt minden nap megnézem..... :D :D :D :D
vikus82

Jaaajjj!!!! A lényeg! Már napok óta meg akartam írni nektek egy babaruha-turi (0-10 éves korig) címét!
Kb.: 400 -500,- Ft/db, van gyereknek leülős (játszósarok) rész, amíg anya turkál, van szoptatószoba, etetőszék, cumisüveg melegítő, mikró, pelenkázó (adnak pelust is), ügyfélmosdó ill. megkérdezték, hogy kérek-e kávét, vagy vizet. :shock: :D Nálam ez pirospont!!! Vesznek be ruhákat is, jelenleg nyáriakat 1500,-Ft/kg-os áron (boholymentest, foltmentest, jó minőségűt), amit az üzletben llehet levásárolni - tehát nem kp-t kapsz.
Kaptam szórólapot az első vásárlás után, amin 500,-Ft-os kupon van - ezt legközelebb le lehet vásárolni, ha 3000,-Ft-ért vásárolsz.

Címe:
IX. Erkel u. 6.
Nyitva:
H-P.: 9.30 - 18, Szo.: 9.30-13

Lehet, a weboldal még nem üzemel... :roll:

www.olifanti.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.06.18 10:10-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Na tényleg húzok! :) Csácsumi!!! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!
Vagyok, csak főzőcskéztem... :)

Kép Kép
estrella22

Béku
Azért kíváncsi leszek, melyik UH áll közelebb Maja súlyához…
A kötelező UH-ot nekem is a kórházban csinálják, de nem mindegy, hogy a főorvos, vagy a szonográfus, tök másokat mérnek.
Kezed jobban van?
Szép a pocid! :)
Én ezen mindig kiakadok, hogy még mindig nem adják át a helyet!

Ann
Legalább meglesz ez a hülye chlamidia szűrés…
Szegény, jól megszívtad ezt a gyantázást :(
Megfázásod javul már? Jobbulást, remélem nem lesz belőle tüdőgyulladás!
Nagyid miatt részvétem :(

rodina
Kittike nagyon édes :)

vicky
Akkor te azért számítottál rá, hogy bent tartanak, hétfőn már nekem is kell vele számolnom…
csak ez a burokrepesztés + oxitocin nem vonz…
Remélem anyóssal rendeződnek majd a dolgok…
Jobban vagy? Bekaptál valami hülye vírust? :(

Andi
Na látom anyós megint alakított, sajnálom :(
Sógornő csak nem sértődik meg, hogy baba mellett nem bagózhat!

navared
Köszi, remélem nekem is átmegy majd izgatottba, ha éles lesz :)
Egy ilyen gyors szülés jó lenne…

vikus
Gratulálok a jó eredményekhez!
Jól hangzik az eperfesztivál…

Sajti
Neked is jó eperfesztezést!

Kép Kép
estrella22

Én jól vagyok, az este elég rémes volt, szerintem vajúdtam :)
Félpercenként mentem pisilni, már sehogy sem volt jó, ültem labdán, ringattam a csípőmet, sétálgattam, így egy kicsit jobb volt, de eléggé elfáradtam…
Éjfél körül elaludtam, akkor már megnyugodtam, hogy nem lesz pénteki baba.
Sokszor felébredtem éjjel, akkor mindig azt számolgattam, hány óra van még a doki ügyeletéből, aztán azóta azt számolgatom, mennyit aludhatott a doki :)
A hasam szerintem lejebb ment, még mindig jó kemény és már kisebbeket mozog Zsombi, lehet beékelődött a buksija…
És azt hiszem elkezdett elmenni a nyákdugó…
Most már sokkal nyugodtabb vagyok, a tegnapi bepánikolt kismama nem lett volna nagy segítség a szülésnél… Este még sírtam is, hogy mi van, ha valamelyikünknek baja lesz…
Ma már sokkal optimistább vagyok, és lélekben próbálok készülni a hétfői indításra…

Kép Kép
estrella22

Jaj Estrella, szegényke Te is hogy félsz :( Nyugi, biztos minden rendben lesz, és akár még holnap is elindulhat, nem? És akkor be tud menni a saját dokid kialudtan. Nagyon drukkolok Neked. Amúgy lehet jót tett, hogy tegnap kijött belőled a sírás, így most talán nem vagy már olyan feszült.
Köszi szépen, én jobban vagyok, a tegnap az elég szar volt, de legalább nem lázasodtam be. Kicsit kókadt vagyok, szerintem az antibiotikumtól.

Nekem néha eszembe jut a lombik, hogy milyen lesz majd újra szúrkálni, járni bmc-be hogy minden okés-e, mennyire fogok izgulni, stb...milyen jó is lenne tudni mi vár rám, ránk.

Én kicsit el vagyok most kenődve, mert ezen a nyáron szinte sehová nem jutottunk még el, mindig volt valami. Most meg azért itthon kell pihiznem, azért nem megyünk sehová. De remélem a nyáron még sikerül 1-2 kis nyári programot összehozni. Augusztusban megyünk majd Tokajra, előtte meg egy 7végére a Bakonyba a Sobri Jóska kalandparkba barátainkkal, akiknek szintén volt 2 sikertelen lombik. Mindannyian nagyon várjuk, ott aztán az adrenalin tuti el fogja nyomni minden lombik körüli gondolatunk :)) Ja igen, és még Pilisbe is szeretnék eljutni a nyáron, mert már ősz óta vágyom oda és azóta nem jött össze.
Párom most húslevest készít nekem, nagyon aranyos, azt mondja azt kell ennem, hogy hamar meggyógyuljak. Hát megmondom őszintén a nagy meleg miatt nem sok kedvem van forró levest enni, de mivel ennyit foglalatoskodik vele, természetesen mindenképpen fogok.
A szomszédainknak ma 1 éves a Skribás kislányuk. Ma lenéztem az erkélyről és felfújható kis ugrálóvár, kis medencerésszel, meg műanyag kis babaház van a kertjükben felállítva. Ha felkel a kislány, akkor fogja meglátni ezt a sok szép ajándékot. Hát ma már pityeregtem ezen egy sort..
ann74

Sziasztok!
Estrella!Szóval még egyben vagytok!Jó,hogy egy kicsit megnyugodtál...meglátod minden rendben lesz! :lol:
Ann!Pár nap és jobban leszel!Olyan jó kis programokat írtál...kedvet kaptam...itt a nyár...mindenki kirándul..kiszabadul...Balcsi...meg fürcsi....én meg.....persze nem panaszkodom,mert nekem a legjobb,hiszen az Élet kis csodájára várunk....de ma curv@ nyűgös vagyok!Kiborulok mindentől....nem jó semmi...állni sem,ülni sem...egyfolytában nyüzsi van a ház körül...egyenlőre én még csak mindig a rombolást+a kupit látom.....párommal mostmár 2 hónapja(amióta ez az egész tart)nem volt egy szabad fél óránk!....pedig mostanában annyira szükségem lenne rá!
Dorka meg nyom!Valamiért még mindig úgy érzem,hogy nincs befordulva....én meg ezen parázok!....meg már a szülés miatt is! :cry: :cry: :cry: :cry: ...ne haragudjatok!!!
Ha most még Ti sem lennétek itt...akkor begyogyóznék!

Kép
Kép
missancsi

Ann!Edd meg azt a forró levest,aztán csobbanj bele a szomszéd kislány medenkéjébe!!! :lol: :lol: :lol:
Ne aggódj,jövőre már vagy nagy pocakkal,vagy babyvel a karodon fogsz lenézni az erkélyről!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Estrella: kezem (jobb) sajnos használhatatlan továbbra is,a védőnő is azt gondolja,hogy Maja nyom valami ideget,ami ezért felel.

A bal kezemnek semmi baja,de a jobbal nem tudok finom mozgásokat csinálni,ill. erőt kifejteni (megfogni bármit).
De nyugtat,hogy a szülés után jobb lesz... :shock:
Köszi,csak 7 hétig még lenne mire használni a kezemet... :(

A kötelező UH-ot ugyan kórházban csinálták,de nem orvos,hanem egy asszisztens,aki az elsőt is...
Szóval inkább hiszek a szonográfusnak,mint ennek a csajnak,mert a többi mérethez képest durván eltért nála a pocak,miközben a képeken is látszik,hogy tökéletes,és a szonográfusnál majdnem napra megegyeznek a méretei egymással ;)

Hát a vajúdásod már eléggé valóságosnak hangzik!!!!! ;)
Én azt mondom,pihenj rá,mert itt szülés lesz,ne legyél túl fáradt!

Szóval azt mondod,jobb volt mászkálni,mint üldögélni?
Vendég

Béku!Sajnálom a kezedet!Én is abban bízom,hogy majd ha megszülök 1-2 dolog újra a régi lesz!
Azt már én is sokmindenkitől hallottam,hogy jobb vajúdáskor mászkálni,mint feküdni! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Egyébként Dorkát is nagyobbnak látták a koránál! :roll:
Most akkor mekkora rucikat rakjak neki?
Te hogy készülsz?Mennyi és mekkora rucikkal?

Kép
Kép
missancsi

Ann,

van egy kuponon a kalandparkba, július 31-ig felhasználható. az van rajta hogy ingyenes * családi belépő max 5 fő részére
* a kupon feljogosít a kalandvár, labiringtus, sportpályák, vizi akadálypályák és a tutajok térítésmentes használatára.

kell ?
:-)

kubuspace

Ancsi: én ezt nem paráztam túl,56 és 62-es méretű rucikat rakok,mert inkább picit nagyobb legyen,mint hogy ne menjen rá! ;)

én 2750-nel születtem,mégis 57 centi voltam.... :roll:
Szóval előre lehetetlen saccolni kg alapján is! :D

Ha meg megszületett,apa még mindig tud behozni megfelelő méretű rucit, nem leszek elzárva a világtól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok dolog van,amit még lehet pótolni,ha már látod,milyen és mennyi kell :)

Én a szüléstől csak a szédülés elmúlását várom,meg a kezem zsibbadásának megszűnését!
A kilóim számával most is teljesen elégedett vagyok,így nem hinném,hogy akár ezen is aggódnom kéne,szerencsés alkat vagyok azt hiszem :)
Vendég

Ann: pedig állítólag melegben forró teát kell inni,és meleg levest enni :)
és párodnak igaza van,a húsleves nagyon jót fog tenni!

Kedves tőle,hogy elkészíti Neked! :D

Ancsi: Dorkának is még rengeteg ideje van befordulni,és nálam se tuti,hogy Maja már véglegesen befordult,hisz izeg-mozog mindenfelé,de a lényeg,hogy mire készül jönni,addigra irányba álljon!

Addig felesleges emiatt aggódni!
Vendég

Ann
Nem akartam itt a félelmemmel nyavajogni, tudom, ezt vártuk, csak olvastam egy csomó szüléstörténetet, hogy mennyire borzasztó, hát nem kellett volna!
Még holnap is beindulhat bármi…
Az jó, hogy nincs lázad!
Augusztusban kezdtek végül?
Remélem tudtok majd pihenni a nyáron és már nem jön közbe semmi!
Nekem sincs étvágyam, de jót fog tenni a húsleves!
Szomszédotok jó kis meglepivel készült!

Ancsi
Et a meleget mindenki rosszul viseli, holnap jön állítólag egy kis lehűlés…
Kár, hogy ennyire a végére hagytátok a felújítást.

Béku
Akkor a kéz már nem is fog javulni?
Jó fáradt vagyok állandóan, lehet megint alszom picit…
Ülni nem volt jó, ringattam is picit a babát, akkor kevésbé kapargatta a hólyagomat, azt imádja csinálni és eléggé fáj…
/Vagy a feje nyomta, vagy nem tudom…/
Pedig ha kapunk EDA-t, onnantól csak fekvés…

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem tudom,hol milyen az EDA,de létezik "sétáló-EDA" néven futó valami,amivel lehet mozogni,meg az,ami deréktól lefelé teljesen lezsibbaszt...

Védőnő azt mondja,ha kimozdul Maja,talán otthagyja azt a pontot,ami miatt lezsibbadt a kezem,amúgy meg a szüléssel múlik,mert akkor se tudja tovább nyomni :)

én ezt a hólyag-nyomós dolgot eddig megúsztam (lekopogom),mindig más tüneteket produkálok,mint a megszokott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem a szervezeted érzi,hogy most kell a pihenés,engedj neki!!
Sok borzalmas szüléstörténetet lehet olvasni,de az a gond,hogy az emberek inkább a rossz dolgokat vetik papírra (fórumra),a szép és megható szüléstörténetekre nem sokan kíváncsiak.... Pedig sok szép is van,anyum pl. csak szépeket tudott mesélni a 2 természetes szüléséről :)
Vendég

Estrella, ne olvasgass!!!! :))

Ancsi, néha én is érzem így magam, hogy semmi nem jó..sztem ez normális. Ha meg valaki babát vár, akkor meg gondolom főként normális. Amúgy néha, amikor nem tudom mi bajom van, egyszer csak rájövök, hogy alig ittam aznap, és utána jobb szokott lenni. Na ez most lehet elég hülyén hangzott, de tényleg így van :))

Kubu, írtam facen.

Ja, Vikus nagyon szuper, hogy tökéletesek lettek a vv-k eredményei.
ann74

Sziasztok!!

Vikus!!
Örülök, a jó eredményeknek,aztán most már tessék élvezni a nyugodt Kismamaságot!! :lol: :lol: majd gyere,mesélj milyen volt az fesztivál,lehet taliztál Sajtinkal???

Esztrella!!
Na,akkor Zsombi még várat Magára!!!Sztem ez a hidegfront meghozza. :D

Vicky!!
Örülök,hogy jól vagy,merre mentetek ma helyileg??

Kubu!!
Jól vagytok???Gyerekek??

Ann!!
Anyósod hogy van????Pihengessél,és gyógyulj meg!!!!!

Csajok!!
Múltkor kínáltam 1+1-es belépőket!!Még van 4 db.1000 ft/kuponért eladnám,szeptember véglig felhasználható.Szinte egész Magyarország fürőibe,csomó helyre.Mi voltunk Egerszalókon vele,nagyon tuti a hely,csak ajállani tudom.Mi nem tudjuk elhasználni,ezért megválnék tőle,ha itt senki nem csap le rá,meghírdetem.
csucsu99
Budapest

Béku
A Margitban nem sétálós EDA van, de kérdés, lesz-e még rá idő…
Remélem kimozdul Maja és nem nyomja már hamarosan ezt a pontot…
A történetekben mindenki bele akar halni :)

Ann
Igenis, nem olvasgatok :)

Csucsu
Köszi, remélem hat majd rá ez a hidegfront…
Mi mostanság nem nagyon tudunk fürdőzni :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: én csak egy ok miatt nem félek ettől a "belehalok" résztől (vagy inkább 2) : már 2X éreztem ezt életemben,és mégis túléltem,és itt vagyok...

Olyan fizikai fájdalmaim voltak,hogy belül azt éreztem,hogy talán nem is lehetne fokozni...

Nyilván lehet,mindig van még nagyobb fájdalom,de akkor azt gondoltam,hogy talán belehalok.
Azóta tudom,hogy sok mindenre képes az ember,főleg a NŐ,főleg abban az extázisban,ami a szülés vége felé van ;)

Az utána következő percek pedig életed legszebb percei lesznek,ez lebegjen a szemeid előtt! :)
Vendég

Ne érts félre,izgatottság bennem is van,és ez augusztusig csak fokozódik majd! :)
Csupán a belehalós rész nem ijeszt már meg annyira :D
Vendég

Béku
szerencsére nekem ilyet még nem kellett átélnem, neked miért???

Kép Kép
estrella22

Valószínűleg az endó miatt,de ezt sosem fogom megtudni,hogy az már amiatt volt-e,de tényleg pokoli fájdalmaim voltak,csak azt nem tudom emiatt elképzelni,hogy a vajúdás fájdalmaival hogy lehet jönni-menni?
Mert engem az a fájdalom úgy húzott,hogy egy millimétert se tudtam moccanni.... :roll:

A másik mikor szalmonellás lettem.
Az nem annyira a fájdalom miatt,hanem mert egyszer csak összeestem, és utána hetekig mozdulni se nagyon tudtam.
(Tánctáborban edzés közben kellett megpihennem,de a padról már többet nem álltam fel,ölben vittek a szobámba,aztán kórház...)
Vendég

Haza értünk a juniálisról, a Hárshegyi úton volt egy hotelben. A kaja ehető volt, Barbusnak meg tetszett az ugrálóvár és a kisállat simogató. Nem voltunk túl sokáig, mert Barbus már elfáradt, de nem akart elaludni. A kocsiban elaludt. A gps-em persze visszafelé megint alkotott, úgyhogy Ürömön keresztül jöttünk haza. Mindig később mondta a dolgokat, mint ahogy kellett volna. Mindegy, haza értünk és még tankoltam is, ebben a hónapban már messzebbre nem megyünk. Szerencsére ma már nem voltam rosszul, egy nap alatt átment rajtam.

Estrella: Nekem burokrepesztős, oxis szülésem volt, én csak erről tudok nyilatkozni. Belehalós rész volt, de mégis túléli az ember. Nekem a tágulós fájások elég erősek lettek, a tolófájásoknál meg nem tudtam különbséget tenni mikor fáj és mikor nem. De a legrosszabb talán az volt, mikor mondták, hogy lihegjük el a fájást, mert még nem ért oda a doki/még nem simult el a méhszáj rendesen. De megérte, mert így nem repedt belül semmi. Nekem nem zsibbasztották el a lábaimat az edával, de nem engedtek nagyon felkelni, mert ilyenkor már nem érzi úgy az ember a lábait. De annyira nem is volt kedvem mozogni, még oldalt feküdni sem volt jó. Hamar túl leszel rajta, ne félj.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella,

biztos természetes az uccsó napok idegeskedése, de ne !!!! a baba úgyis kijön, bent nem marad :-))))) és hidd el jó kezekben leszel, a doki lehet ügyelet után vagy normál munkanap nem biztos hogy azt jelenti hogy akár ügyelet után fáradtabb lenne mint máskor.
ne izgulj tényleg, a világ egyik legtermészetesebb dolga a szülés, butaságokat ne olvass, nincs két egyforma szülés, csak arra gondolj hogy valami fantasztikus élményben lesz részetek rövidesen és pici fiatokat a kezetekben foghatjátok.

nagyon sokat gondolok Rátok ! :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

kubuspace

Vikus, Sajti,
na jót feszteltetek ?

Sajti,
turit tutkóra megnézem, olvastam róla máshol is jókat :-) köszi hogy ajánlottad.

Ancsi,
kitartás, majd jövőre mentek hármasban (tavaly nekünk is kimaradt, részben júni végéig vizsgák, aztán Tátra túrára, ami szívem nagy fájdalma már nem mentem el, mert dokker icikét beparáztatott, igaz akkor már szülés előtt 3 héttel voltam :-(
házhoz, mielőbbi elkészüléshez :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu,
hogy vagytok ?
mi jól, épp előbb ébredt mindkét gyerek egyszerre, eszembe is jutott a fórumon múltkori téma :-) egyszerre lett éhes mindkettő, együtt üvöltöttek...... szép menet volt 2 percen belül kaját adni nekik :lol: :lol: :lol:
ja igen ! bármikor benne vagyunk Karámban, Eszter, Sajti ? :-)

Eszter Drága,
milliónyi köszönet a segítségedért, rengeteget segítettél ! cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp

kubuspace

csajok,

akartam még mondani hogy a borotva a világ egyik legcarabb és szőrellenesebb dolga, miért nem inkább silk epilt használtok ?
.... vagy kozmi és gyanta

kubuspace

Kubu: épp azt beszéltük,hogy a lányok gyantára váltanának a borotváról! ;)
Legalábbis Rodina :D

Én utálom a borotvát,a gyantát részesítem előnyben,de azért van,ahol az is elkél...
Vendég

Béka,
ezért írtam én is.

kubuspace

Szép Napot (kár, hogy elbújt...) !

Béku:
Hány kilós gör.dinnyét nyeltél le? :))) Azta, nagyon szép már a pocakod!!! Remélem Maja leszáll arról az idegről, beszéld meg vel, ha szépen kéred biztos arrébb megy egy kicsit.

Vikus:
Tudtam én, szuper! :)
Skubiztalak a feszten, de nem láttalak. Mondjuk mi csak 8 körülre mentünk le, Holdviolát még kivártuk, jó volt.

Estrella:
Apud de rendes, hogy főzött neked! :) Hallod, ez a hüle meleg még a nemkismamikat is megviseli, tuti Te is attól dagadtál be.
:lol: :lol: :lol: Felhomályosítanálak, hogy a gyerekek kifogyhatatlan energiával rendelkeznek, majd megtudod nemsokára - egy kis celebkedés már meg sem kottyan nekik, tán még élvezik is. Ha nem úgy lenne, akkor úgysem tudnák rávenni őket semmilyen mutatványra. Több anyucitól hallottam, hogy mi mindennel próbálták kifárasztani a gyerkőcöket, hogy pl. du. aludjanak, vagy este. Gondolod, hogy úgy lett? :lol: A szülők már rég aludni akartak, amikor ők mindezek ellenére még kukorékoltak. :)Nnna! Jó, hogy végre optimistább vagy, mi csudának olvasol szüli-horrort?!!! :? Rendben lesz a szülésed és kész!!! :) Biztos rossz így előtte; gondolom, hogy annyi minden járt már a fejedben... Örülök, hogy már szebben látod. :) Próbáld meg pozitívan vizualizálni a szülésedet, képzeld el, hogyan szeretnéd, milyen körülmények között, akár a legapróbb részleteket is. Ha vmi nem tecc benne, akkor újratervezés - ezt addig kell csinálni, amíg maradéktalanul nem vagy elégedett a "kisfilmmel". Utána "lemented" a vinyódra és erre gondolj, ha kétségeid támadnának.

Ann:
A videóktól lefagytam, űberbrutál... :shock:
A lábidról miért nem azt mondtad a dokidnak, hogy ver az urad? :lol: :lol: :lol:
Én régen jártam barlangászni és folyton kék-zöld voltam mindenhol. A tornán megkérdezte az edzőnő, hogy mi történt. Naná, hogy első körben ezt mondtam, igen komoly ábrázattal. Láttad volna a társaság arcát! :lol: :lol: :lol: Persze, aztán megmondtam az igazat, de nem értették meg, hogy mi a jó abban a hobbiban.
Gyógyulj meg, immunrendszered kéne picit erősíteni nem?
Barátod kislánya biztos örült a meglepinek! :)

Rodina:
Kittike gyönyörű!!!
Gratu a 7. hónaphoz és a 2 fogacskához. Jó erős, ha már így feláll! Babaúszás tuti nagyon jó lehet. :)
Kiderült, hogy mi volt az oka anno, hogy a baba a pocakodban fogyni kezdett?
Pukis anyós de durva! :)

Zsuzsó:
Gratula a HÁZasodáshoz és Balázs is tüneményes, hogy ilyen jól viselkedett.
Köszi a jókívánságokat!

Judit:
:) Jó kis lakoma volt a Tiéd is!!! :)

Andi:
Anyósékkal sajna már jobb nem lesz a helyzet. :? Megértem, hogy ez mennyire aggaszt, no meg Apukát is, rossz lehetett neki szembesülnie a saját szülei viselkedésével...
Tényleg annak kell örülni, hogy szeretetteli családod van, ott van R és Iza királylány, no meg a cicuk! Ééés szuszáááá!!!

Navi:
Ááááá, de szépséges a csajszi!!! Énisénisénis!!! :)

Vicky:
Hamar átvészleted a betegséget, remélem messzire húzott!!!
Juniális is klassz program volt, annyira más egy felnőttnek az efféle program, mint amikor gyerekkel megy. Nem? :)
Mi pl. van amit simán kihagyunk, de megbeszéltük, ha lesz baba, akkor legalább egyszer azért elvisszük.
GPS-t ne is mondd!!! :lol: Cégesautós tiszta lökött, olyan útvonalakat szokott megadni, hogy csak pillogunk (ált. bonyolultabbat, mint a tényleges).

Kubu:
Azokat a tortákokat hol lehet megrendelni, semmi elérhetőséget nem láttam... :cry: Nagyon tetszenek!!! :)
Karám nekünk vmelyik 7végén jó, csak egyeztessük le előre. Mi szinte mindet anyu telkén törltjük, HA jó az idő. :)

Ancsi:
Neked most engedélyezett a nyűgösködés. Én nem voltam kismami, amikor csinálták/tuk a kecót, de az is épp elég idegtépő volt, nagyon együttérzek. (((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))))))

Pá Drágáim!
sajt@

Béku
AZért nekem ezek még nem voltak rendes fájások, csak jóslók, így lehet az igazival már nem fogok sétálni :)
Jó hülye nyavaja ez az endo :(

vicky
Ügyes vagy a vezetéssel, jó, hogy már nincs semmi bajod!
Kaptál EDA-t és mégis így fájt a tágulás?

kubu
Köszi a bíztatást, most nyugodtabb vagyok azért...
Hidegfront sem csalogatta elő...
Hááát, azért epilátorral most inkább nem estem volna neki a legérzékenyebb testrészeimnek... Amúgy nem borotválni szoktam. Csak a doki annyira mondta pénteken, hogy még aznap szülünk, hogy gyorsan nekiestünk...

Sajti
tudom, hogy kifogyhatatlan energiájuk van a gyerekeknek :) Csak én meg évekig reklámfilmeztem, hááát, nem egy leányálom...
Köszi, megpróbálom vizualizálni...
Én is barlangászom 3 éves koromtól, hát néha olyan volt nekem is a testem, mintha agyonvertek volna :)

Kép Kép
estrella22

A tegnapi nap minden volt, csak nem egyhangú!
Tök jót elvoltunk a barátainkkal és az állatkákkal.
Kép
Kép Kép
Zuram halpaprikást főzött bográcsban, a barátunk kedvese pedig nolkit hozzá, én meg kiválasztottam a Corában a desszertet (dobos roládot). :)
Aztán lementünk az eprefesztre kb. 8 körül és kivártuk a Holdviolát, nagyon jól éreztük magunkat! Az összes :wink: eperboros standnál megkóstoltuk a félszáraz és az édes eperbort, amit helyben készítenek, fini volt. :lol: Berúgás nem volt, se becsípés, de vattacukros bűnözés igen.
Aztán hazavittük a hegyre a barátainkat, a kapuban elköszöntünk és elindultunk vissza. Kb. 1 perc múlva hívtak, hogy betörtek hozzájuk, elvitték az összes fegyverüket (vadászokról van szó), 2 laptopot - amiből az egyik a lány főnökének magántulajdona és csak kölcsönbe volt, hogy meg tudja szerkeszteni a Nimród honlapját... :? Szegény lány zokogott, Barátunk is sírva fakadt, pedig kemény fickó - de ez az élete... Puska nélkül nem is tudom mit fog kezdeni... A madarait hússal kell etetni, kézzel nem tudja megfogni őket... Visszamentünk és megvártuk a rendőröket, még a helyszínelőket is meg akartuk, csak annyira sokára jöttek, hogy inkább hazaküldtek minket. Sajnos már úgysem tudtunk mit segíteni a vígasztaláson kívül... A kocsikulcs, mobilok az asztalon voltak, azt otthagyták. Rohadékok!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ezek biztosra mentek, mert mást semmit nem vittek el és nagyon tudták, hogy hol keressék a szajrét, tuti olyan vkik voltak, akik jól ismerték a barátunkat.
Ennyi... Elloptak két életből - két szép epizódot...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajtikám,
Nagyon sajnálom a barátaitokat!!!!!!!!!! Olyan klassz volt nézni a képeket, meg a filmet a fácsén, erre itt meg olvasom milyen ganék jártak ott!!!! Hogy a rossebb álljon beléjük!! Fegyverekre legalább valami biztosítás volt? :shock: :shock: :shock: Remélem sikerült megoldaniuk a fegyvert legalább (kölcsön?) hisz az állatokat etetni kell továbbra is.... :shock: :shock: :shock:
Holdviolát mi is imádjuk, Izával sokat hallgattuk még mikor bent lebzselt.... :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

Estrella: szóval akkor sajnszos egy 20-ai Zsombor???? :wink: :wink: :wink: :wink:
Már úgy izgulok Értetek... folyton eszembe jut, hogy nálunk hogy indult be a dolog .... mi még ezt is kicsit elbohóckodtuk (pl. a stopperolás az rtl klub monoszkópján történt.. :lol: :lol: :lol: ).... meg az egész folyamat... annyira "jó" volt, olyan szépen alakult az egész.... de tényleg... álmodni se mertem volna ilyet. Úgy adnék most Neked ebből a jó-optimiska emlékből, hogy ne félj!!!!! Tudod mit, postázok is egy jó adagot, az a biztos!!!!!!!!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu: Mind a 2 egyszerre ébredt??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: na akkor asszem ide tényeg mikró kellhetett.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vicky: Lassan az egész környéketeket megismered amilyen helyekre elvisz az a gps.... :))))))))))) De sebaj, így lesz majd meg az a rutin... !!!
Örülök, hogy jobban vagy... és hogy jól telt a tegnapi nap! :wink: :wink: :wink:

Béku: kíváncsi leszek mekkora lesz Majácska..... Nálunk a combcsont alapján a neten is meg a 4d-s nő is azt mondta, hogy hosszú baba várható... netes kalk. pl. többre saccolta a combcsont méretnél mindig... nézd meg majd szerintem, az alapján tudsz esetleg saccolni, hogy az 56-os rucik játszanak-e majd :))))))))

Csucsukám: Igen... az 56-os rucikat esetleg kistesó v. kisunokatesó (tesóméknál ha összejön) kapja meg... Izánál alapból ki lettek lőve.... Emlékszel? Vettem egy csodaszép kantáros rózsaszín kisnadrágot a nagypakkban?? Láttam én már alapból, hogy kicsi lesz, de gondoltam Ráadom egy fotó erejéig... hát bakker a kantár rész nem ért oda a gomboláshoz!!! :)))))))) Iza kicsit lóbébi, óriási étvágya van a korához képest :roll: :roll: ..... tegnap este megmértük.... 4390 gramm volt, úgy hogy előtte kakált egy akkorát, hogy nyakig szaros volt, totál átöltöztetés, minden megvolt.... (csak megjegyzem, 4100-zal jöttünk haza 3-án.... :shock: :wink: :shock: :wink: )

Amúgy jól vagyunk... Ebben a buzi időben (na ez stílszerű is most így a buzifelvonulás után.... broááááffff :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) Iza mondjuk kicsit nyűgösebb a szokásosnál, de bírunk még vele azért... :wink: :wink: :wink: Csak tele legyen a pocakja... utána jön a világbéke... :wink: :o :o :o :o :o :o
Csak du. nem tudom, hogy le tudjuk-e majd vinni.... ????

Borotva téma: én nem bírom a fájdalmat tudjátok, így csak ez a megoldás marad.... gyanta, v. epilálógép, hát egyik se jött be... ráadásul ezektől nekem a bőr alá nő be a szőr állandóan... hiába dörzsizés, vagy bármi.... ótvar rondán néz ki utána mikor nő a szőr.... így marad a sűrű de fájdalommentes beretvázás.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Eatrella: Nem kértem rögtön edát, olyan 4 órányi vajúdás után mondtam, hogy mégis csak szeretnék. Utána egy óráig hagytak pihenni, akkor felére csökkent a fájdalom, de a kitolásnál megint úgy adagolják az oxit, hogy érezd mikor kell nyomni. A varráshoz meg kaptam még egy löketet.

Sajt: A képek nagyon jók, de a betörést nagyon sajnálom. Már én is annyiszor rettegtem tőle, hogy egyszer arra jövünk haza, hogy üres a lakás. Mostanában meg a kis kalózunkat féltem, ha ellopják nincs más. Nem tudok venni másikat, cascóra meg még szeptemberig nem futja. Szörnyű emberek vannak, pláne ha tudták is hogy miért mennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: no ha lesz egy kis szusszanásom,akkor előkotrom a leleteket,és megnézem a netes kalkulátorral a legutóbbi adatokat :)

Azért van sok 50-es cuccunk,mert azt gondoltam,hogy hátha pici súllyal születik,és az lesz a nyerő,aztán ki tudja,talán nyurga lesz,mint az apja ;)

Majd anyum kocsijába rakunk el többféle méret-változatot,és akkor csak a parkolóig kell kimenni a rucikért,addig meg kibírja a kis síró Majácska eggyel nagyobb méretű szerkóban! ;) :D :D :D :D

Sajti: borzasztóan sajnálom a barátaitokat....!!!!!!!
Hozzánk is törtek be,és (nekünk) elég fontos dolgokat vittek el,akkor mi még gyerekek voltunk,anyumék gyorsan pótolták a dolgokat,nehogy mi is rájöjjünk,hogy milyen veszélyben voltunk.....

Hát asszem az elmúlt 2 hétben valamikor lenyeltem azt a pár kilós görögdinnyét,ahogy írod,nagyon gyors ütemben elkezdtem nőni,de a mozgásomon is érzékelem,picit "vonszolom" magam :D :D :D :D :D

De asszem Maja megint forgolódik,sajnos azt az ideget még nem hagyta ott,de szerintem nincs irányban,aztán lehet hogy csak balerinát játszik,hogy mindenhova elér keze-lába rugdosni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itthon haladunk ezerrel,szőnyeg felszedve,készül a padlopon (meg az ebéd),én meg befestettem a konyhaablakot,és keretét,most az is szárad :)
Ebéd után felöntjük a szobát a padloponnal,aztán 3 napig újabb "kényszer" pihenő,míg szárad,mert addig az ablak szigetelésnek is még kell száradnia,addig nem csiszolhatunk falat...

Így szerda-csüt. magasságában elkezdjük felrakni a falszigetelést,majd a többi fal lecsiszolása után jöhet a festés!!!! :D :D :D :D :D :D
Ez az egyik legjobb rész :)
aztán ablakfestés,szőnyeg lerakás,és jöhetnek vissza a bútorok :D

Párom optimistán azt mondja,1 hét,és kész a babaszoba... Na csak azt nem számolja bele,hogy mindennek száradnia kell az újabb rétegek előtt,meg csiszolni se lehet,míg épp valami szárad.... :D :D

De 2 héten belül tuti kész! :D

Nem vagyok nagy segítség,így olyan melót kaptam (ablakfestés),amit nagyjából ülve tudtam csinálni (na jó,a keretet létráról kellett már),de addig se voltam láb alatt,és párom szépen felszedte a szőnyeget, szerencsére nem volt nagyon leragasztva,és kő volt alatta.
Vendég

sajti
A program eleje nagyon jól hangzik, halpaprikás, jó kajákat kapsz mostanában!
Az állatok is tündériek…
Még sosem ittam eperbort…
Szegény barátaitok!
Nem is tudom, hogy lehet egy ilyen után megnyugodni!
Amíg az eperfeszten voltatok, addig történt???
Nem tudom, mennyibe kerülhetnek ezek a fegyverek, de gondolom nagyon kéne a munkához…
Legalább a kocsit nem vitték el.

Andi
Hát lehet 20.-ai lesz Zsombor… Menstruáció alapján 21.-re lettem volna kiírva.
Igazából nem tudom, mi legyen, ha holnap döntés elé állít a doki, tiltakozzak, vagy indítsa be… Nem tudom, mennyire indokolja ez a III. fokban érett lepény. Ha gáz, akkor persze, indítsa. Meg 27.-én szabira megy a doki, ez is frusztrál, de csak ezért nem sürgetném a kissrácot…
Köszi az optimizmust :)
Van netes kalkulátor babaméretre??? Hol???
Nekünk főleg 56-os rucik vannak, 62-es sokkal kevésbé, meg azok ki sincsenek vasalva, remélem jók lesznek még az 56-osok.
Remélem nem lesz nagyon nyűgös Iza…
Én bírom az epilátort, de csak bikinivonali szoktam vele, vagy max még a dombot, hát az gátmetszésnél nem segít :)

vicky
Szóval 4 órán át bírtad a vajúdást…

Béku
Tök jól haladtok, kár, hogy mára hidegebb lett, így lassabban szárad a padlopon meg az ablak.
Kíváncsi vagyok a végeredményre!

Mi végül megpróbáltuk beindítani a szülést, hát eddig semmi eredmény :(
Vagyis megint kőkemény a pocim, de az szinte péntek óta. Na jó, tegnap egy fokkal jobb volt. Ha más nem, volt még egy jó napunk :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: szerintem ne adjátok fel a próbálkozást! ;)
Hátha az ijesztés Nálad is bejön,és elindulna Zsombor magától! :D

Nekem most nagyon jólesik a friss levegő,és a hűvösebb klíma... :roll: :D
Meg aztán ha jár a levegő,jobban szárad a padlopon is ;)
idő van,mint a tenger :)
Vendég

Iszonyú fáradt és kimerült vagyok alapból,de mégis szívesen segítek páromnak,mert izgatott vagyok,hogy alakulnak a dolgok :)

Ő meg ad mindig valami feladatot,nehogy olyanba kezdjek,amit nem kéne :D
sajna a padlopon kevésnek bizonyult,így el kell menni venni még egy zsákkal :shock: (nem gondoltam,hogy 25 kg kevés lesz... :roll: )
Vendég

Estrella: netes kalkulátor nem egészen az amire gondolsz szerintem, mert ez nem olyan ZOli féle, kiszámolom az adatok alapján, hogy hány kiló is lesz kb. a bébi ..... de megnézni azt, hogy az adott méret alapján annak a hétnek megfelelő-e (v. kisebb, nagyobb...) arra jó, pl. ez:
http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhes ... adatokbol/
És pl. ha a combcsontot nagyobbnak hozza ki, akkor vélhetően hosszú baba lesz... legalábbis nálunk megnéztem, és az mindig kicsit többet mutatott.... (ugrottak is az 56-os cuccok)... :wink: :wink: :wink:
Jó lenne ha működne az otthoni szülésbeindítás.... repetázzatok esetleg, hátha Zsombi amolyan desszertezős fajta gyerek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: azért csak óvatosan azzal a keccsöléssel!!!!!!!!!! Azt meg meg ne halljam mégegyszer, hogy a létráról nyomatsz bármit is!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andikám,ne aggódj,csak 2 fokos létra volt ;)
magasabbra amúgy se másznék,mert ott bizonytalan vagyok,de a konyhaablak tetejét nem érem el másképp :D
Vendég

Megnéztem ezt a kalkulátort...hmmm...a 31.heti adatok alapján már akkor kb.:33-35 hetesnek számítottunk! :roll: ....mondjuk mondta is a doki, hogy kicsit fejlettebbnek látszik!.....csáó pici cuki rucik???! :shock: :shock: :shock:
Mondjuk a pocim sem miniatür! :oops:
Jöhet egy kép??? :roll:
Anyósom ma is alakított!Mondjuk már nincs is kedvem részletezni....de hogy full flúg a kedves mama...az hóótzihher!
Csippenetként csak pl annyit,hogy kutyánkat szemünk láttára bezabáltatta pl: a csípős levesével és nem tecc neki mikor szóvá tettem,hogy nem szeretném ha megfosatná!...de ha betojik a kutya tuti,hogy beleszedem egy zacsiba és leviszem neki holnap!
...mondjuk ez még azt is megmagyarázza,hogy a kutyának kell adni activiát...mert szüksége van a bifidusessensisre!.......na így adjam majd a gyereket a kezébe?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Szerintetek is nagy??? :roll:

Kép

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?