Új privát üzeneted érkezett!

Pfúúúúú....fárasztó egy nap.....Berci folyamatosan mászik fel ágyra, kanapéra....szinte egész nap a nyomában vagyok....sokszor ahogy felmegy, leül a szélére és visszanéz, hogy lám milyen ügyes vagyok....na ekkor félek, hogy lebillen.....
limo73

Sziasztok,

Tina,
hatalmas gratula nektek, Isten hozta Tamara babát! Hosszú é
letet és
jó egészséget!

Bocsi lányok most csak ennyire futotta...
Jó éjt!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tina: szeretettel gratulálok, boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak!
bettinyo

TINA! ÉLJEN! GRATULÁLOK! Szuper helyes lehet, remélem majd látjuk is, legalább képen! Te jól vagy? Még egyszer gratula!!!!
Claire
claire

Tina hatalmas gratuláció!
Puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

TINA DRÁGA HATALMAS GRATULÁCIÓ NEKTEK MINDEN JÓT ÉS SZÉPET,ENNÉL SZEBB MÁR NEM IS LEHET,OLYAN JÓ ILYET OLVASNI!!!!!Eszembe jut tavaly ilyenkor...........

Kép
bévi

Tina!
Gratula Tamara babához! Sok boldogságot, jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok! Ügyesek voltatok!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Tina, gratulálunk a kis Tamarához, sok sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Csak egy gyors kukk:

Tina! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Kép

királylány

[quote="limo73"]P írta:limo73fúúúúú....fárasztó egy nap.....Berci folyamatosan mászik fel ágyra, kanapéra....szinte egész nap a nyomában vagyok....sokszor ahogy felmegy, leül a szélére és visszanéz, hogy lám milyen ügyes vagyok....na ekkor félek, hogy lebillen.....

Nagy kópé ez a Berci gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyuka stressztűrő-képessége folyamatosan tesztelve van :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

fürcsi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
gtunde75

szintén :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Most értünk haza, fotózkodni voltunk (Évi, Dóriéknál! :wink: ), huuhh, hulla fáradt vagyok, Bence is alszik. Hazafelé kompoztunk, Füreden sétáltunk, Bencének nagyon tetszett. :wink: :D

Úgy várom a képeket Tamaráról! :)

Később jövök ígérem, de délben ettem utoljára. :oops: Készülünk fürdeni is, ha felkel a fiatalember. :roll: Fürdetős képek szuperek Zoéról, Tomiról! :)

Kép

Kép
barbcsi

Mekkora haja van Zoénak!.....és Tomi meg kis vasgyúró!

Ircsi!....ez igaz :wink: ....de ezt a stresszet élvezem! :)

Bévi!.....Tamara születéséről nekem is a tavalyi nyár jutott eszembe......pontosabban az a reggel, amikor Chloe érkezéséről hírt kaptunk........... :)
limo73

Sziasztok!
Szóval sűrű életünk van mostanság, és aránk is jár a rúd. szerdán befejeztük a tanévet, kicsik búcsúztak az oviból, dávid az alsó tagozattól, szóval némi ajándék a pedagógusoknak, munka és futkosás volt vele, mert mindig csinálunk vmit nekik, legalább az aji egy része házi legyen, de szerencsére nagyon jól sikerült, mindenki őszintén örült neki , nem volt totál szokvány. Na, ezt lebonyolítottam délelőtt, 1kor volt az évzáró, utána haza, pakolás , öltözés, és irán yaz uszi, ott uszi záró "buli" így a nagyok is bementek a kicsikkel dúlni a medencébe. Én is bemehettem volna, de ott voltak a picik, meg vásárolnom is kellett mennem, ugyanis az úszkálás után sütögetés volt az uszi udvarán, ez már hagyomány. Szóval ez is jól sikerült, de talán értitek, miért mondtam, h sűrű. Ja, és este be kellett Ábel tábori cuccát pakolni.
Csütörtökön reggel Ábelt kiindítottuk zenei táborba, Dévényen voltunk, utána bevásároltam némi pogit meg apró sütit, irány haza, ebéd főzés, kaja, ugye dávid is már itthon volt, középsők még e napon oviban voltak. ebéd után sütöttem dísztettem muffint, összepakoltam, és irány az ovi, ahonnan egy máltais játszóra vittem a gyerekeimet és néhány ovis társat, ott tartottunk egy utó szülinapi és ovi búcsúztató bulit a nagyobb ikreimnek, kb 14 gyerekkel. Segítségnek ott volt anyám, meg egyik anyuka nem csak hozta a gyerekét, hanem maradt is. viszont volt olyan gyerek, akit mi hoztunk-vittünk. ennek is nagy sikere volt, viszont Dávidra rátört ott a torokfájás :shock: . Estére lázas is volt, meg elesett.
Péntek reggelre Eszter kezdte... szóval pénteken doki, vírusos torokgyula, ja, és Joninak 2 napja ronda lepedékes volt a szája, szóval neki meg szájpenésze van. :(
Közben Ábel is lázas lett a táborban, remélem kiheveri és nem kell hazajönnie.
tegnap Nonó torka még gyönyörű volt, ma du ő lázasodott be, szegénynek jó magas...
Szóval kúrálom őket, és hétfőn mennének a nagyobbak táborokba... :roll: :roll:
Nyári szünetben beetegnek lenni, stréberség!

Tomi édi! Joni a vízben totál beindul, különben amúgy is sokat kezd mozogni, mászik a két gyerek szanaszét és pakolnak 1000-rel!

Barbcsi! Én is szeretnék ott fotózkodni!!!! Biztos szépek lesztek a képeken (is)!

Tamara... ne is mondjátok, h hipp-hopp 1 évesek a gyerekeink.

C

Claire
claire

Helló!

Évi drága vagy. :) Megpróbálok bekapcsolódni újra.... Tomi olyan jó pasi :)

Claire jobulást a gyerekeknek. Hűűű nem egyszerű az életed. Nekem csak kettő van de néha úgy érzem összecsapnak a fejem felett a hullámok.

Zoé nagyon aranyos. :)

Limo Áron is mindenbe benne van. Múltkor anyósoméknál már a cserépkályhában volt félig. Sokkal zsiványabb, mint Bence volt. Utóbbinak viszont egész nap be nem áll a szája.......

Valóban hihetetlen, hogy mindjárt szülinaposak lesznek a gyerekek. 8)

Vissza nem olvastam, mert esélytelen, örülni fogok ha innen tudom követni majd az eseményeket.

Szép napot!

királylány

Kedves APUKÁK!

Mindenkinek Boldog Apák Napját kívánok!!!

(végre van dátum már erre az alkalomra is)

..nálunk plusszba Geri 11 hós :D

Puszi Mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Tényleg ma van apák napja :D :D

Tegnap tartottuk Kristóf szülinapját, nagyon jól érezte magát, mindenki körülötte ugrált. Jutott Máténak is pesztra :wink: :wink:
Apa nem akarta, de csak rávettem, hogy ha már mindenki itt van, áruljuk el a titkunkat. Ő decemberig nem akarta megmondani :lol: :lol: úgyhogy most már itt is leírhatom, ha minden jól megy, decemberben, apa szülinapjára várjuk a gólyát. (reménykedem egy lánykában, de fiúgyanús a csemete) :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

:D :D :D Szamoca!.....Kis titkolózó..... :D :D :D .....minden jót nektek!

Dia!....de akkor most már tényleg gyere többször....sokszor, hiányoztál!

Claire!....Még olvasva is nehéz volt követni a programod! Minden elismerésem!!

Nálunk minden nap Apák napja!....(Apa azt üzeni, ez hazugság....mert ma is a nap tiszteletére porszívózással indított)
limo73

Kristófnak:

Kép

És egyébként meg wáóóóóóóóóóóóó! Ez igen! Gratulálok!

királylány

Anya ez nem galamb!....nem tetszik!
Kép
limo73

Limo igyekszem jönni..... Áron most is sertepertél körülöttem....
Nagyon rendes Apa ha már reggelről takarított. :wink:
Mi apánk dolgozik, Bence anyukáméknál, így kettecskén vagyunk, de dolgom is lenne éppenséggel csak kedvem nincs hozzá.....

királylány

Hééé Szamóca!!!Ez igen!!Akkor megvan az első új-kismamink!Gratulálok!Hol tartasz? Ja most nézem,decemberre??? Hűűűű hát az mindjárt itt van...tMiért érzed h.fiú gyanús..? Jó kis különbség lesz a gyerkőcök közt,le a kalappal!!
Kristófnak boldog szülinapot!

Dia,neked Kép

Mi a 16-17.hónap környékén fogunk újra próbálkozni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.19 10:02-kor.

evilany

Az a fintor :lol:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Limo igyekszem jönni..... Áron most is sertepertél körülöttem....
Nagyon rendes Apa ha már reggelről takarított. :wink:
Mi apánk dolgozik, Bence anyukáméknál, így kettecskén vagyunk, de dolgom is lenne éppenséggel csak kedvem nincs hozzá.....
[/color]

Ne tudd meg, milyen morgással csinálta....illetve ma már kicsit jobb volt, de tegnap....mindig elmondja, hogy én hétvégén átmegyek hárpiába, mert hova rohanok, megvár....

elhúzok egy kis rántott tököt csinálni....mert éhen halunk! :oops:
limo73

Limo enyém férj nem morog......de nem is porszívózik. És más házimunkát sem. Cserébe viszi Bencét játszóra, biciklizni, stb. Szóval gyerekekkel sokat foglalkozik, illetve egyelőre csak a nagyobbal. De! Járhatok tornázni meg az edzőterembe. Valamit valamiért 8)

Rántott tök.....az nagyon finom. Én ma nem főzök, tegnapról van babgulyás (egész héten kitart annyit főztem) meg nokedli túróval lehet egy kis tejberizst összedobok desszertnek, van itthon eper, barack.....

királylány

Rántott tök nyamiii.Itt pompos lesz,most kel a tészta.Miki a heti nagy porszívózást megcsinálja,hétvégente(kb.30-40 perces meló..)amúgy hét közben a gyerekkel foglalkozik,én járhatok tornázni szintén..néha mosogat.

evilany

Jó reggelt!

Esik az eső, hideg van... itthoni lazsálás a program... főleg azután, hogy apa hajnalig operált...

Aranyosak a fürdőzők :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
A ti fotóitokra is kiváncsiak vagyunk ám :wink:

Claire
Még olvasni is sok!
Hogy tudod ezeket lelogisztikázni?
Betegeidnek jobbulást!

Dia
Jó, hogy látunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szamóca
Drukkolok a lánykához! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kristófnak nagyon boldog szülinapot!

Szülinapok mindjárt itt lesznek. Hihetetlen, de Chloe 2 hét múlva már 1 éves lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, nem én érzem, de a 12 hetes uh-on annak "tippelte", nem látszott jól, de "mintha kukis lenne".

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca! ez nem semmi! Nem húztátok az időt sokáig! gratulálok!
(Amúgy mi is a két fiú után egy kislányt szerettünk volna, akkor születtek az első ikreink.... na, jó, nem fenyegetésből írtam)
Rántott tök! fini, csak soká tart, babra meló az előkészítés. Pedig múltkor a patisszonok nagyon mosolyogtak rám a boltban :D

Ircsi! Hát igen , a logisztika az én feladatom , de pl az említett 2 napban anyukám jött segíteni, pl a piciket tologatni, hintáztatni a játszón, míg én a nagyokat kiszolgáltam a buliban. De egyébként abban a két napban már tényleg órára fel volt írva, h mikor mit kell csinálni, oda mit kell vinni, stb, ja, és ráadásul ilyenkor jelentkezik be a szerelő, akit hetek óta hívtunk :lol: :lol: Murphy :lol:
sabaj, úgy szép az élet, ha zajlik. csak az ilyen betegeskedőst utálom, a tervek borulnak, áttervezni sem igen lehet :( .

Köszönjük, amúgy javulnak a torkosok", most Nonó lázas szegény, olyan kis elesett :cry:. Péntek este látta a dr néni, tök tiszta volt a torka!
claire

Szamóca-Gratulálok! Drukk a lánykához!!!! :)
Képek aranyosak-mint mindig!
Hát igen...nemsokára 1 évesek a kis drágák! :D
Nálunk még egy hónap....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

királylány

sziasztok!
[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba

Szülinapok mindjárt itt lesznek. Hihetetlen, de Chloe 2 hét múlva már 1 éves lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

anyááááám!!!! pillanatok alatt elröppenik ez az év... :wink: :lol: :lol: :lol:

Szamóca tyűűű! gratulálok!!! nem aprózzátok el! ;) le a kalappal!!!!
nálunk mondjuk ha szeretnénk kistesót, se jöhetne mostanában szóba, ugyanis az elcs*szett kromoszómáim miatt kötelező nálam a magzatvízvétel, és amnio után nem illik emelgetni egy 10-12 kg-os gyereket... :lol: :lol: :lol: szóval az "anya vegyél fel" korszakban szóba se jöhet...

Kép
gtunde75

Dia,gyönyörű ez a gyerek!

Úgy örülök Szamócáéknak,feldobta a napom :) már gondolkodtam rajta vajon ki lesz az első kistesós!

evilany

A napunk(fele,mert voltunk Evelinéknél is,meg sétálni,meg most este is voltak események) képekben

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

rendet is rakott...

Kép
húúú kemény hetem lesz asszem...

Felkerült az előszobába az ajtórács is,miután tegnap a cicatápot szemezgette már.Meg beszerezhetjük a zárakat fiókra,szekrényre,hűtőre...

evilany

Évi!......Üdv a pakolósok között :) ....hajrá Tomi! :wink:

Dia!....Nagyon vagány a kis kendővel!

Szamóca!....Hátha csak a köldökzsinór volt :wink:

Ránott tök, cukkini elkészült....már el is fogyott :( ....nem rajongok a panírozásért, de ezeket imádom (csak gombát elfelejtettem venni)....Berci meg cukkinifőzeléket kapott husival....kicsit "vékony" volt neki, mert fél4-kor már kérte az uzsit.
limo73

Sziasztok.

Próbálok írni annyira rossz a laptop töltőm nem tudom meddig jutok.

Dia végre itt,a "picurka" meg nagyon cuki a képen!

Évi Tomi annyira,aranyos a képen,gondolom élőben is annyira szeretném a nyarat tudod amit beszéltünk,ha nem sikerül akkor is talizunk megigérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ircsi nekem még mindig könnyes a szemem ha eszembe jut Katus születési híre.........

Limo Berci kis ördög,Lili is ilyen és akaratos is.........panirozni én is utálok,de ma ránott karfiol volt

Barbcsi képeket várom!

Clarie remélem gyógyultok,és le a kalappal előtted anyám...........

Szamóca hatalmas GRATULA legyen kiscsaj,de fő az egészség!!!én csak ámulok mindjárt megint kismamik lesznek itt,de jó!!!!!

Mi rólunk Lili áll pár lépést tesz egyedül is komp átka sietve megy ezért nem tud többet,muszály vagyok néha beletenni majd csak megtanulja lassan kell menni.Mondja pápá és csinálja is,ha elkezdem neki mondani a kip-kop kopogok,akkor vigyorog és kopog.Egy re nagyobb és huncutabb.Egy gondom van annyira pici a lába nem kapok rá cipőt :? :? :? mezit láb jár,nagyon birja a kavicsos részeket néha nekem fáj ő meg kacagja,jó de azért mindig mezitlább lenni vagy zokniba,télen mi lesz :shock: :shock: ???

Tináék remélem jól vannak képeket alig várom :lol:

Kép
bévi

Sziasztok!

Apa nincs a gép előtt, Gergőm még aluszik... így van pár percem, és a net is 20 perc alatt betöltötte a babanetet!

Elnézést, hogy eltűntem, de siránkozni nem akartam.....

Viszont helyzet javul, úgy néz ki, uram megkapta az állást! ( vagyis megkapta, csak én nem merem még elhinni) ma megy egyeztetni a piszkos anyagiakat... .ennek következménye, hogy nagy valószínűséggel keszthelyi családka leszünk... Uramnak június 1-én kezdenie kell, tehát van 10 nap minden összeszedni, lakást találni, lemenni vele kicsit... aztán én jöhetek vissza, mert 4én felvételizek, Pécsen, ...

Na amyíg még van lehetőségem:

IRcsi: azta, már 1 éves lesz!!!! húú:))

Limo: jaj, kis huncutom :) galamb, fúj :)

Évi: tesómék ksilányának van egy ugyanilyen telefonzsinór rágós képe :) édeske drága

Dia: cija!!! :) hiányoltalak már... :) Áron nagyon cukker!

Szamóca: na most irigy ám nagyon :)))) de nagy gratula, jjjjaj, hát ha egyszer nálunk ismét lehet, annak nagyon fogok örülni... :) és tényleg, emelned meg minden, szabad? jól vagy, semmi rosszúllét?

Tündi: elcseszett kromoszómák??? mééég???? Jaj, Zoé édes , mint mindig :) vizi-hercegnő :))))

Sucer: nem egy fogadóba jöttök?

Bévi: látod, Lili kemény csajszika :) majd télen jégen járó lesz :)

na ezt az oldalt kb elolvastam.... még próbálok jönni ma, ugye most több időm lesz talán, mert uram nem ül itt állásokat keresni :))) már nem...jaj, vége ennek a borzalomnak, kezdek lassan megkönnyebbülni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Reggeli közben.....azaz én már befejeztem, még Áron nyammogja a lekváros-kakaós kiflit :) A kis éhenkórász.....

Ircsi köszönöm :) Kipihentétek magatokat? Esőben úgysem lehet mást csinálni, embernek nincs kedve semmihez olyankor.
Katus két hét múlva megnyitja a szülinapi sorozatot :)

Évi ez a Tomi csuda jó fej :) Enyém gyerek is kb ezeket csinálja....mármint a pakolást, rágást. Játék az nem kell, minden más jöhet.

Limo a nyál miatt van kendő a nyakában.....az előke olyan snassz :lol:
Szegény Bercibó nem kapott a finomságokból? (tudom panírozottat még enyém sem kap) Áron egy éhenkórász, annyiszor eszik ahányszor a szájába pakolok. Illetve enne, mert tartom az 5 étkezést neki.

Bévi aranyos vagy, hogy így örülsz nekem. Lili nagyon ügyes. Az nem baj ha mezítláb szeret lenni, jót tesz a talpának. Mind a két gyerek mezítlábas nekem is. Nincs arrafelé cipész aki méretre gyárt cipőket? Asszem itt a legkisebb amit kapni lehet az 18-as, de lehet van a bababoltban kisebb is.
És minden gyerek sietve megy, sőt szaladnak. Bence is olyan volt anno. Áron meg-meg áll egy pillanatra egyedül, de aztán szépen lecsücsül, csak a bútorok mellett sétál, meg ha fogom a kezét.

Mares nagyon örülök, hogy végre talált munkát a párod. Keszthely....az szép. Ott voltak most anyukámék nyaralni. Szoktunk járni Dobogómajorra, sőt szeptemberben is mennek a szüleim, ha esetleg én is megyek akkor összefuthatunk majd :wink:
Gergő is jól hozzánőtt a többiekhez:)

Tünde nagyobb korban is kapaszkodnak ám a gyerekek. Bence is hányszor mondta, hogy vegyél fel és már Áron ott figyelt a pocakomban.

Sógornőm augusztus elejére van kiírva, most kórházban van már 2 hete, mert a méhlepény egy darabon el van változva. Az egész egy vérzéssel indult. Pont emelgette aznap a Kisfiát, aki igen vasgyúró, de azt mondta a doki, hogy nincs köze az emelésnek ehhez. Mondjuk eltiltotta őt a további emelgetésektől, meg szigorúan feküdnie kell a 35. hétig ha haza is engedik.

És akkor egy tesós kép:

Kép

királylány

sziasztok
bekukk
hűűű a fiam milyen rossz lett ne tudjátok meg.Pakol pakol pakol megy fötör tép dobál eszik leteszem aludni nem alszik,ül fel áll fel nevet áááááááá :P :lol: most épp hűtőmágnest pakol ha jól hallom,félig rá is látok...én is pakolok,alsó polcokról,fiókokból,amit nem kéne elöl hagyni szabad prédának.Ajtórács fent az előszobában,cicakaja,alom így elzárva :)

Készülünk a Suceres talira!Szép lassan mindenki eljut Pécsre :) remélem.
na megyek mert sírás van

Bévi,én benne vagyok minden megoldásban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.20 09:45-kor.

evilany

Sziasztok!

Évi!....Öröm ezt a panaszt hallani! :) .... én reggel nem tettem fel az ajtórácsot, így kijutott a konyhába....hát teljes csönd és nyugalom, pakol....
...majd folytatom, most kergetőzni akar....
limo73

Jó munkásembör

Kép

így van a rács

Kép
(persze feláll vele :) )

tanuljunk nyelveket(azaz anya itt felejtett egy szótárt...)

Kép

evilany

Szamóca, azt JUHUUUUU! Gratulálok! Drukkolok a kislányhoz, de a lényeg, hogy minden ok legyen a kis pocaklakóval.
Na és ki lesz a következő? Ircsi…. (és remélem én is ott leszek majd a sorban)

Évi, Tomi is beindult. Jó is az a pakolás, már a játékokra nincs is szükség, minden más jó. :wink:
Tegnap szüleimnél Lili az üveg sakk készletet találta meg a polcon, apukám rohant oda szerencsére csak egyet sikerült Lilinek megszerezni és az sem tört el…
Nálunk be van tervezve a nyári progiba augusztus 13-15-ig Pécs. :wink:

Dia, de jó hogy jelentkeztél. :lol:
Milyen nagy már Áron, kendős kép nagyon teccc!

Bévi, nálunk lakásban zokni v. mezítláb van Lili. Kint ha nem olyan a hely (nem fű), akkor ráadok cipőt. Vannak nagyon jó puhatalpú cipők ami olyan mintha mezítláb lenne a gyerek. Ott 6-12 hósat használ.
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... =uj_termek
http://www.littlebluelamb.hu/index.php?cPath=24
(persze nem ennyiért vettem :wink: és vatárán is van egy csomóféle még nyári szandi féle is)

Mares, gratulálok a párodnak a munkához.
És hogy lesz kötöztök Keszthelyre? (csak mert nem értettem a pécsi felvételit akkor)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mágnes, na az nálunk is a kedvenc... :lol:
Mindig a szájából szedem ki.
(most pl utazni szeretne a lelkem -üdülési katalógusokat olvas - persze inkább eszi ha hagynám)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody az jó mert aug.14 a közös nagy szülinapi buli!Akkor ti is itt lesztek!
Ki is jön még?

evilany

[quote="limo73"]

Évi!....Öröm ezt a panaszt hallani! :) .... /quote]
nem panasz ám,büszke vagyok rá

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="limo73"]
írta:
limo73
Évi!....Öröm ezt a panaszt hallani! :) .... /quote]
nem panasz ám,büszke vagyok rá

Persze, tudom! Lehetsz is, szuper kis kölyök!.....és továbbra is panaszkodjunk sokat!
limo73

Sziasztok!

Hűű, micsoda hírekre jövök! :)

Szamoca! Szívből gratulálok a kistesóhoz!!! :) És drukk a kislányhoz! :wink: Kicsit meglepődtem, hogy ilyen gyorsan, de tudtam előbb-utóbb valaki megkezdi a sort! 8) Hogy tudtad titokban tartani? :lol: Mi is nagyon szeretnénk kistesót! már az ikrek gondolattal is eljátszadoztunk, hogy milyen lenne, jó lenne, de aztán rájöttem, ha Bencéből 2 lenne, nekem végem lenne! :lol: :lol: :lol: Csak előbb meg kéne csinálnom a tanfolyamot, mert 1 fizetésből nehéz 2 gyereket nevelni, pedig olyan nagyon szeretnénk!!! :roll: :roll: arról ne is beszéljünk, hogy előbb saját lakás kéne... vagy legalább albérlet... újra a kettő közt hezitálunk... :?
Kristófnak boldog szülinapot!

Claire! Hát ezt még olvasni is :shock: :shock: Továbbra is megemelem a kalapom, hogy ez ilyen jól megy Neked! Ennyi dolgot összelogisztikázni, nem semmi! :D Betegséget sajnálom :(, jobbulást mindenkinek! Fotózás: csak ajánlani tudom!!! Dóri fantasztikus, kedves, aranyos, és imádtam, hogy nem beállított képek voltak, hanem elkapott pillanatok, így tényleg MInket adnak vissza a képek. :wink: Augusztusban újra megyünk. :)

Dia! Nagyon nagyon örülök, hogy újra jössz!!! Gyere sokat sokat, nekem is nagyon hiányoztál! :roll: Áron meg egy csibész, főleg a képen, nagyon hasonlít az én Bencémre zsiványságban! :D :lol:
Bencének is ömlik a nyála, de semmit nem tudok a nyakába tenni, mert fél perc alatt lerángatja! :lol: :lol: Így marad a többszöri bodycsere...

Csillag! Boldog 11 hót Gerinek! :wink:

Apák napja: készítettem Tominak tiramisut, egész nap játszottak Bencével mostanában sokat túlórázik, így hétközben ez annyira nem adatik meg nekik :cry:, csak az vigasztal, hogy szereti a tervezést, jó a hangulat, a társaság, időben kifizetik, túlórát is, kapott banános csokit is és egy saját készítésű képeslapot verssel, blogba majd felteszem, nagyon tetszett neki. :wink:

Limo! Berci és a galamb :lol: :lol: :lol: Én sem szeretem őket, úgyhogy megértem. :D Bence utána én is folyamatosan pakolok! Ő meg újra ki, kész öröm. :D Ja, és ő is meg akarja enni az újságot...

Ircsi! Képeket mindjárt hozom. :wink: De a blogomban is fent vannak, az összes előzetes! Én is emlékszem, mikor megláttam a hírt Katusról... Elkezdtem sírni, Tomi nem tudta, mi bajom, és csak hebegtem-habogtam, hogy elkezdődött, igen bármikor szülhetünk és láthatjuk végre a Törpénket! :wink: Most meg... Őrület, hogy ilyen gyorsan telik az idő, hogy mindjárt 1 évesek!!! :roll: Még mindig azt tervezgetem, hogyan is legyen a szülinap, olyan vészesen közeleg... Tegnap nálunk is rossz idő volt, eső, hideg, ki se mentünk. :( Ma meg hol jó, hol rossz, nem lehet így semmit se csinálni. :?

Évi! Még egyszer köszönöm Neked is a fotózást! :wink: Ha nem ismerem meg általad, akkor nem lennének ilyen csodás képeink! :) pakolás :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez csak rosszabb lesz! :wink: Bence elkezdett a földön szöszölni, s amit talál, meg akarja enni! :D :D Képek nagyon jók, nekünk is kell ajtórács a konyhához -állandóan a tűzhely körül sertepertél, vagy az edényeket pakolná ki-, ti hol vettétek és mennyiért?

Bévi! Még a múltkor elfelejtettem, én a triciklire szavazok. A miénk is olyan, hogy biztonsági gyűrű van körbe rajta, ami tartja őt, meg biztonsági öv is van benne. Már 8 hós kora óta használjuk, ez a fő kedvenc, babakocsit már nem is igen használjuk, ezt sokkal jobban szereti. Van rajta tolókar is, idebent is bele szoktam tenni. Egyenlőre még a pedált nemigen éri el, így mi toljuk, de nagyon sokáig jó lesz! Később le lehet venni a biztonsági gyűrűt, még később a tolókart is! Szerintem megéri, sokáig tudja használni! :wink: Nekünk van bébitaxi is, hát azt nem szereti annyira, mint a triciklit, meg nem is tud annyira megülni rajta, mindig lecsúszik oldalra. :? De ezek csak az én tapasztalataim. :) Járás: Bence is sietve lépkedett tegnap hármat, pedig neki nincs bébikompja. (vagyis egy ősrégi van, de jó ha 2 percet volt benne, nem tetszik neki). Amúgy bútorok mellett kapaszkodva lépeget és ha fogja a kezem, tegnap csak az egyiket fogta és úgy ment!!! :wink: :D Cipő: szerintem is bababolt, Deichmannban a legkisebb 18-as volt, ha jól emlékszem, de nem vagyok benne biztos. DE: egy gyógytornász mondta, hogy főleg nyáron legyen minél többet mezítláb, az nagyon jót tesz, nem fog O-lábakkal menni akkor.

Mares! Uradnak gratulálok az állásához!!! Hát nekünk is nagy megkönnyebbülés volt, mikor felvették a Tomit. :wink: Keszthely tényleg nagyon szép, akkor nem is lesztek olyan messze tőlünk! :roll:

Woody! Hol lesz a szállásotok Pécsen? Mi is tervezzük, hogy a szülinapon ott lehessünk 14-én, de még attól is függ, mikor lesz Tomiéknál leállás, de nagyon jó lenne újra eljutni! :)

És akkor mi: jól vagyunk, megvagyunk, tegnap jött rá először Bence, hogy hát ő a kölest az alsó és felső fogai közt tudja harapdálni és vagy fél órán át kölest ettünk tízórai helyett, annyira tetszett neki. :D :lol: Tegnap végigsétált a szekrénysor mellett és egy pillanatra kapaszkodás nélkül megállt! :wink: Szombaton hazafelé kompoztunk Földvárról (Szántód-Tihany, Bence élvezte, csak fújt a szél), meg Füreden sétáltunk még egyet, mire hazaértünk Bence szívószállal a kezében elaludt, kivettük a kocsiból, észre se vette, aludt 2 órát, felkelt, fürödtünk, aludt tovább. Hiába, a balatoni levegő. :lol: 8)

Gondokhoz a tanácsokat köszönöm! Csak azt nem értem, hogy a mi szüleink is ugyanezt átélték a nagyszüleinkkel, és panaszkodnak, milyen rossz volt, most mégis ugyanezt csinálják... :evil: Kioktatnak, civakodnak rajtunk... :( :cry: Tudom, hogy költözés után rosszabb lesz, akkor aztán mindenki minket akar, de már nem kapok levegőt, és nem bírjuk sokáig így, saját élet nélkül... :cry: :cry: és hát elég rendesen kinőttük a szobát is...

No mindjárt töltök képeket, csak felébredt a fiatalember. :D

Kép

Kép
barbcsi

Pár kép, talán a legkedvesebbek, nehéz választani. :wink: De ehhez nincsenek szavak, szerintem a képek beszélnek. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Többi a blogomban: http://www.kiraly-csalad.blogspot.com

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X