Sziasztok!
Hűű, micsoda hírekre jövök!
Szamoca! Szívből gratulálok a kistesóhoz!!!
És drukk a kislányhoz!
Kicsit meglepődtem, hogy ilyen gyorsan, de tudtam előbb-utóbb valaki megkezdi a sort!
Hogy tudtad titokban tartani?
Mi is nagyon szeretnénk kistesót!
már az ikrek gondolattal is eljátszadoztunk, hogy milyen lenne, jó lenne, de aztán rájöttem, ha Bencéből 2 lenne, nekem végem lenne! Csak előbb meg kéne csinálnom a tanfolyamot, mert 1 fizetésből nehéz 2 gyereket nevelni, pedig olyan nagyon szeretnénk!!!
arról ne is beszéljünk, hogy előbb saját lakás kéne... vagy legalább albérlet... újra a kettő közt hezitálunk...
Kristófnak boldog szülinapot!
Claire! Hát ezt még olvasni is
Továbbra is megemelem a kalapom, hogy ez ilyen jól megy Neked! Ennyi dolgot összelogisztikázni, nem semmi!
Betegséget sajnálom
, jobbulást mindenkinek! Fotózás: csak ajánlani tudom!!! Dóri fantasztikus, kedves, aranyos, és imádtam, hogy nem beállított képek voltak, hanem elkapott pillanatok, így tényleg MInket adnak vissza a képek.
Augusztusban újra megyünk.
Dia! Nagyon nagyon örülök, hogy újra jössz!!! Gyere sokat sokat, nekem is nagyon hiányoztál!
Áron meg egy csibész, főleg a képen, nagyon hasonlít az én Bencémre zsiványságban!
Bencének is ömlik a nyála, de semmit nem tudok a nyakába tenni, mert fél perc alatt lerángatja!
Így marad a többszöri bodycsere...
Csillag! Boldog 11 hót Gerinek!
Apák napja: készítettem Tominak tiramisut, egész nap játszottak Bencével
mostanában sokat túlórázik, így hétközben ez annyira nem adatik meg nekik , csak az vigasztal, hogy szereti a tervezést, jó a hangulat, a társaság, időben kifizetik, túlórát is, kapott banános csokit is és egy saját készítésű képeslapot verssel, blogba majd felteszem, nagyon tetszett neki.
Limo! Berci és a galamb
Én sem szeretem őket, úgyhogy megértem.
Bence utána én is folyamatosan pakolok! Ő meg újra ki, kész öröm.
Ja, és ő is meg akarja enni az újságot...
Ircsi! Képeket mindjárt hozom.
De a blogomban is fent vannak, az összes előzetes! Én is emlékszem, mikor megláttam a hírt Katusról... Elkezdtem sírni, Tomi nem tudta, mi bajom, és csak hebegtem-habogtam, hogy elkezdődött, igen bármikor szülhetünk és láthatjuk végre a Törpénket!
Most meg... Őrület, hogy ilyen gyorsan telik az idő, hogy mindjárt 1 évesek!!!
Még mindig azt tervezgetem, hogyan is legyen a szülinap, olyan vészesen közeleg... Tegnap nálunk is rossz idő volt, eső, hideg, ki se mentünk.
Ma meg hol jó, hol rossz, nem lehet így semmit se csinálni.
Évi! Még egyszer köszönöm Neked is a fotózást!
Ha nem ismerem meg általad, akkor nem lennének ilyen csodás képeink!
pakolás
Hát ez csak rosszabb lesz!
Bence elkezdett a földön szöszölni, s amit talál, meg akarja enni!
Képek nagyon jók, nekünk is kell ajtórács a konyhához -állandóan a tűzhely körül sertepertél, vagy az edényeket pakolná ki-, ti hol vettétek és mennyiért?
Bévi! Még a múltkor elfelejtettem, én a triciklire szavazok. A miénk is olyan, hogy biztonsági gyűrű van körbe rajta, ami tartja őt, meg biztonsági öv is van benne. Már 8 hós kora óta használjuk, ez a fő kedvenc, babakocsit már nem is igen használjuk, ezt sokkal jobban szereti. Van rajta tolókar is, idebent is bele szoktam tenni. Egyenlőre még a pedált nemigen éri el, így mi toljuk, de nagyon sokáig jó lesz! Később le lehet venni a biztonsági gyűrűt, még később a tolókart is! Szerintem megéri, sokáig tudja használni!
Nekünk van bébitaxi is, hát azt nem szereti annyira, mint a triciklit, meg nem is tud annyira megülni rajta, mindig lecsúszik oldalra.
De ezek csak az én tapasztalataim.
Járás: Bence is sietve lépkedett tegnap hármat, pedig neki nincs bébikompja. (vagyis egy ősrégi van, de jó ha 2 percet volt benne, nem tetszik neki). Amúgy bútorok mellett kapaszkodva lépeget és ha fogja a kezem, tegnap csak az egyiket fogta és úgy ment!!!
Cipő: szerintem is bababolt, Deichmannban a legkisebb 18-as volt, ha jól emlékszem, de nem vagyok benne biztos. DE: egy gyógytornász mondta, hogy főleg nyáron legyen minél többet mezítláb, az nagyon jót tesz, nem fog O-lábakkal menni akkor.
Mares! Uradnak gratulálok az állásához!!! Hát nekünk is nagy megkönnyebbülés volt, mikor felvették a Tomit.
Keszthely tényleg nagyon szép, akkor nem is lesztek olyan messze tőlünk!
Woody! Hol lesz a szállásotok Pécsen? Mi is tervezzük, hogy a szülinapon ott lehessünk 14-én, de még attól is függ, mikor lesz Tomiéknál leállás, de nagyon jó lenne újra eljutni!
És akkor mi: jól vagyunk, megvagyunk, tegnap jött rá először Bence, hogy hát ő a kölest az alsó és felső fogai közt tudja harapdálni és vagy fél órán át kölest ettünk tízórai helyett, annyira tetszett neki.
Tegnap végigsétált a szekrénysor mellett és egy pillanatra kapaszkodás nélkül megállt!
Szombaton hazafelé kompoztunk Földvárról (Szántód-Tihany, Bence élvezte, csak fújt a szél), meg Füreden sétáltunk még egyet, mire hazaértünk Bence szívószállal a kezében elaludt, kivettük a kocsiból, észre se vette, aludt 2 órát, felkelt, fürödtünk, aludt tovább. Hiába, a balatoni levegő.
Gondokhoz a tanácsokat köszönöm! Csak azt nem értem, hogy a mi szüleink is ugyanezt átélték a nagyszüleinkkel, és panaszkodnak, milyen rossz volt, most mégis ugyanezt csinálják... Kioktatnak, civakodnak rajtunk... Tudom, hogy költözés után rosszabb lesz, akkor aztán mindenki minket akar, de már nem kapok levegőt, és nem bírjuk sokáig így, saját élet nélkül... és hát elég rendesen kinőttük a szobát is...
No mindjárt töltök képeket, csak felébredt a fiatalember.