Nyuszi
Megvettem a muffinsütőket. Van rajta egy matrica, hogy teflon és made in great britain. talán nem lesz gagyi, mégsem tajwanból gyütt
2x1990 Ft lesz , kéretik ide utalni: OTP 11773140-
00032865 (Őcsi Karolina)Mikibulira jó lesz, ha viszem, vagy kellene már előbb, mert akkor vhol talizhatunk. vagy a párod nem jár a városban, mert akkor ő elviheti.
Ha érdekel meghírdethetem a belső intranetünkön a kocsit. írd le a paramétereket, iá. fotó is jó lenne és telszám, ahol érdeklődni lehet. sokan szoktak kocsit hírdetni nálunk.
Pasitéma
Hát én is itt a munkahelyen, ahol 90 %-ban férfiak és főleg 30-asok vannak, hallok ám cifrákat, hogy ki miért nem akar gyereket. persze amikor danit meglátják, akkor tök jól elvannak, áradoznak meg minden, de ez egész más, mintha a sajátja lenne, hiszen csak pár órára látják, és áltlaában a jó oldalát. persze szerintem sokan irigykednek, hogy jó a házasságunk és boldog vagyok.
Kataa
Teganp elfelejtettem, de utólag boldog névnapot!
Akkor ezek szerint karácsonykor lesz hó? bár tegnap nem esett, vagyis nem locsogott. de azért jó lenne karira egy kis havacska.
Rit
Hát mi most kicsit lemaradtunk, mert sokat kihagytunk. ma megyünk, de pl. jövő héten pénteken nem, mert akkor mikibuli. nektek szerdán mikor van, mert akkor elviszem arra, ne maradjon ki. dani sokszor akar kimászni a kezünkből, hogy na most ő is úszik, de ahogy érzi, hogy elengedem, akkor inkább mászik vissza
, de szerintem ha végre sikerül folyamatosan járni, akkor nyárra már mi is jobban állunk, mint most. szerencsére a vízbe uúgy rohan befelé, le a lépcsőn.
én 17 napot leszek itthon karácsonykor. nálunk 2 ünnep között senki sem szokott dolgozni, ablaknapunk van, amit év közben ledolgozunk, pl. nem napi 8 óra van meghatározva, hanem ünnepnapoktól függően kicsi több. idén pl. 8:16 perc. de volt már 8:06 is. meg még van 5 nap szabim, amit 23-áig veszek ki, és csak január 7-én megyek újra dolgozni. szerencsére jövőre majd nem lesz gond az ovis téliszünet, a nyár már inkább, de majd megoldjuk valahogy.
Récsei
Jól írta Kataa, még annyit, a Stadion felé vezető úton kell bemenni.
Beszti
Nálunk is volt ilyen hajvágós csokizós, csak nutellával, még nyáron. két pofára ette én meg gyorsan körbekarikáztam géppel a fején. most már mást találtunk ki, a mosdókagylóba hullattuk a haját, az nagyon tetszett neki és nem is sírt. érdekes, mert 10 hónaposan vágtuk le először neki, aztán még egy csomószor simán tűrte, aztán egyszer csak tavaly nyáron nem akarta, de hát muszáj volt, mert izzadt a nagy haj alatt, mint egy ló. így jött be a nutella
(ellenkezik az elveimmel, de néha engedni kell a cél érdekében)
kislányoknál szerintem könnyebb a hajvágás, legtöbbször csak kis frufru és az alját kell megigazítani.
bilizés
a kaki már mindig bilibe megy. tegnap kapott a wc-re egy ikeás fellépőt. megyek be a szobába, a fellépő felfordítva, és ül benne a gyermekem és belepisilt
elég kényelmetlen lehetett neki.
bugyizunk otthon már, a kakinál mindig szól és megy lehúzza a gatyóit és emberes adagokat nyom
utána megparancsolja, hogy vigyem ki őket a WC-be bulizni (mi így hívjuk
).
a pisi hol becsurran, hol időben ér a bilire. most úgy néz ki a nappali, hogy a nagy cserépkályhán száradnak a bugyik, zoknik és nacik. még jó, hogy van egy rahedli belőlük és ha kimosom, megszáradnak másnapra. ligetbe, alváshoz pelusozik.
aja
nálunk is ilyen a drnénink, fél éves korától kellett huzogatni a bőrt a kuksiról (akkor kb. 3-5 mm volt ami rendesen lejött, a többi letapadva), fürdéskor illetve törölközés után ameddig engedi hátrahúzni.
most még kb. 2mm van letapadva a többi körben szépen jön, így tuti nem lesz műtét már. persze vannak olyan picik, akiknek tényleg szűk és nem nagyon hat az efféle praktika, az meg még rosszabb, ha be is van gyulladva az alatta begyűlt cuccostól.
de ma már nemcsak metélnek, hanem vannak kíméletesebb módszerek, pl. amikor érzéstelenítő zselével bekenik kuki tetejét és visszafejtik egy speckó szerszámmal, nem csak levágják a bőrt, vagy lerántják. drasztikus módszerek az biztos, én örülök, hogy daninak ok a fütyikéje.
van, aki már egyből körülmetélteti a gyereket, amit én azért nem tartok jónak, mert a szülő döntése. (persze a pici még nem is tud semmiben dönteni). aztán lehet nem is lett volan rá szükség, mert szépen lejött volna magától. viszotn ha meg nem, akkor meg azért szenved a gyerek. nehéz ezt eldönteni. én inkább nem nyúlok bele abba, amit a természet adott.
a természeti népeknél 12-13 éves korig nem is nyúlnak hozzá és szépen lejön nekik, csak nálunk "civilizáltaknál" kell mindent rángatni, nyomogatni... persze a természeti népeknél meg nem biztos, hogy túl jó a beavatási szertartás, amikor az egész törsz azt lesi, hogyan nyiszálják le a 13 éves pöcséről a bőrt, vagy éppen, egy uennyi idős lány szüzességén segítenek a bölcsek.... brrr... néha jó lenne ha olyan természetesen élnénk, de vannak dolgok amikért semmi pénzért.
még fütyitéma
kataa
ne aggódj, lehet éppen felhúzódtak a Alex heréi a hideg hatására, néha el is szokott tűnni a zacsiból, de aztán újra visszamennek a helyükre. a gyerekdrnő mondta, meg olvastam is, hogy pár éves korig vissza visszamegy, de ez nem gond. ha fürdsékor érzed, akkor kicsi kitágul a zacsi bőre és lentebb is lóg emiatt, akkor ott simántapinthatod a golyócskákat. én is megnézem mindig daninak.
felnőttkorban is lifteznek a golyók hideg meleg hatására, de hát ezt biztosan észrevetted már
Pucúr
Én is jobban félek, mióta megvan Dani. Pláne, ha valaki szabálytalankodik, meg ilyenek, azelőtt sosem. persze vezetés közben nem félek, mert akkor inkább ne üljek kocsiba, de már más, mint mikor még nem volt gyerkőc.
na, végre eldugulok
g