Sziasztok!
Rodina: Persze, hogy emlékszünk Rátok!!!!
Kittike tüneményes kislány, nem csodállom, hogy állandóan nézegetnéd...!!!
Nagyon jók a képek! Milyen nagy már a kis Drága!!!
De hisz még csak most volt az inszemed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy megint jöttél/jössz hozzánk...... többek közt, mert végre még egy anyuka, Akitől alkalomadtán tudunk majd kérdezni, mi kezdők
Béku: Olyan gyönyörűséges a pocakod már!!!!!!! Jó látványosan elkezdett nőni.... mostmár nem a lenyelt cseresznyemag esete
Remélem hamar kész lesztek otthon és akkor már tényleg csak "várni" kell a kis Maját
Jövő héten ha jobban vagy lenne kedved esetleg átugrani egy kis Izanézőbe???
Zsuzsókám: Remélem hamarosan annyit fog aludni Balázska is mint a mi kis Cicukánk...
Nálunk úgy van, hogy 8 és 9 között fürdetünk... utána kajál.... és még kamillázik egy ideig a pihenőszékben.... apjával megbeszélik közben a nap eseményeit.. nem hiszem el, de már tényleg olyan mintha gügyögne, meg figyelne egyszer-egyszer!!!!!!...... 10 után szokott bealudni.... tegnap fél 5-ig húzta egyhuzamban .. ma meg már 5-ig...!!!!!! Jajj csak maradjon is így.... én ezzel nagyon kiegyeznék!!!
Szép csöndes, átaludt éjszakák.... !!!!!!!
)))))))))))))
Vikus: megvan a vérvétel eredménye már??? Rendben lesztek, ne aggódj légyszíves!!!!!!!
Tudom, mindenki parázik ebben az időszakban... DE egy szuper egészséges kisbabát hoz Nektek a Jézuska, egy könnyű szüléssel....ezt vizionáld Magadnak!!!
Ez a film csinálás majd engem is érdekelne csajok, lesz kis idő asszem belemélyedek.... most egyelőre odáig jutottam el, hogy végre kiválogattam pár képet előhívásra, mert anyukám már reklamált..
)))... Ma megy értük Rajó
Persze rákérdezett, hogy az anyjának is hívatok-e elő a képekből .... Hát, jó paraszt voltam, mert hogy őszinte legyek eszembe se jutott.... De aki még arra se veszi a fáradtságot, hogy megnézze az unokáját amikor csak tehetné, az megérdemli, hogy gondoljon rá ilyen ügyben az ember???
Mert ennek kimerül annyiban az unokája "szeretése", hogy megcsörgeti a fiát, aki ilyenkor visszahívja, az öreglány megkérdezi mi van a gyerekkel... és közli a fiával, hogy puszilja meg a nevében...
Ugyanannyi lenne eljönnie, mint anyunak, aki van hogy naponta jön, van hogy 2 naponta... Anyósék 1-szer jöttek eddig, 1 óra hosszára, vendégségbe, első hétvégén, felállni alig bírtam, de meg nem kérdezte, hogy esetleg valamit odahozzon-e... sőt még ők szolgáltatták ki magukat...
MOst meg benyögte a héten telefonba Rajónak, hogy ugye tudod kisfiam, hogy mi jövő héten megyünk horvátországba Attilával és az Erikkel??? (Attila Rajó bátyja, Erik meg az unokájuk).... Fasza mi...??? Minket konkrétan leszarnak, a másik gyerekét meg még meg is nyaraltatja a tengernél... Ne legyek ideges mi?????? Ne menjen fel a pumpa, már az említésére se????
Na panasznap megint megvolt.... bocs, de kijött....