Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsókám,
naná hogy várok majd mindenkit szeretettel :D
A kérdés már csak a mikor, de még előbb Estrellának kellene szurkolnunk, ő 3 nappal előttem áll a tornasorban :D

Kép
judit0713

Oó, laptető :oops:
Mit mondtatok, kettőt kell begyűjteni a szüléshez??? :lol:
Hát az első itt van, de rögtön osztanék is belőle mindenkinek, kinek mihez kell most a legjobban:
átalvós éjszakához, szívdobogásos uhuhoz, várva-várt zebracsíkokhoz, és persze Estrellának és egy picit magamnak könnyű, gyors szüléshez (mondjuk a jövő hét vége felé?)

Kép
judit0713

Rodina: óvatos vagyok! ;) :D
Vendég

most csak gyorsan..... Ancsi ezt kérted ugye?

http://www.facebook.com/?ref=home#!/vid ... 6&comments

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Basszus Andi!Hogy Te most még ilyeneket is tudsz teljesíteni!
Kööööössszzzi!Ez az!Mit össze nem kerestem!

Kép
Kép
missancsi

Ancsikám: Tudod hogy van...... egy végefelé menetelő kismamának minden kívánságát lesni szokás jobb helyeken :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
És ha ezt szeretted volna, tessék teljesült.... :wink: :wink:

Na jóéjt Mindenkinek, majd holnap folytköv.... :wink:

andrea-1

Ann!
És tudod milyen nehéz egy hónaljat bekötözni! hihihihi

Zsuzsi! De jó, hogy te is emlékszel még rám! Mi majdnem 4 hónaposak voltunk, amikor kezdtük. Azért ilyen későn, mert a nagy hidegeket akartam, hogy elmúljanak és ezért vártam vele ennyit. De ti kezdhettek sokkal hamarabb is.
Balázs nagyon jó fiú, nagyon büszke lehetsz rá! Ne izgulj, ha ilyen jó baba Balázs, akkor nemsokára végigalszod az éjszakákat!

Köszönjük a kép dicséreteket!

Judit!
Nagyon szurkolok értetek! Látom, ezen a hétvégén meg van tiltva a szülés. Nálunk is volt egy ilyen hét, és Kitti a következő hétvégét választotta!
Igen, nagyon elmaradtam a bloggal, épp most írogatom a pótlást, és talán hétfőn már fel tudom tenni az elmaradt dolgokat. Onnan már könnyebb lesz a napi dolgokat írni.
Hú, volt ám étvágyad! A szüléssel pedig minden rendben lesz, pont úgy ahogy érzed!

Ann! Nem is tudom írtam-e, hogy gyógyulgass! Nehogymá bunkó legyek!

Na megyek én is csicsizni, mert Apa és Kitti már horpasztanak!

rodina74

De klassz ez a klip! :D

Rodina: gyantában nem vagyok márkahű,mindegyik fajtát próbáltam már,a legolcsóbb ugyanazt tudja,mint a drágább,így nekem az is megfelelt ;)

lényeg,hogy én széles görgőfejű patronosat szoktam használni (csak lábra,bikinivonalra),mikróban melegítem,de nem azon a hőfokon,amit ír a doboz,mert már nem egy műanyag elolvadt miatta,és azt nem egyszerű kimosni.......

nekem a cukoralapú gyanta annyi volt,mint halottnak a csók,lehet hogy le lehet könnyen mosni a maradékot a bőrről,de a szőrről is... :roll:

Nem vagyok borotva-párti,nekem erős a szőröm,így inkább gyökerestül kitépem ;)

Ja,ha már krémekről is szó esett,azt szoktam hónaljra,karra (ha olyanom van),ebből már csak a Veet-et használom,most a lilát,és tökéletes munkát végzett.
Ebből nem volt érdemes olcsóbbat venni,inkább figyeltem,hol akciós ez a típus ;) :D
Vendég

Pár perces kép:

Kép
Vendég

Kisbeeka!
Köszike. Azt hiszem a jövő héten bemegyek egy dm-be, és veszek. Majd az eredményről vagy a sérüléseimről, beszámolok! :wink:

rodina74

Békuci!
Nagyon szép a pocakod! Olyan szép kerek, mintha körzővel rajzolták volna. Gratulálok!

rodina74

Rodi: köszi :) :D
Pont azt néztem,hogy most mintha kerekebb lenne,mint volt :D

Mindig elkapnak,hogy nagyon "megereszkedett" a pocakom,de nem is volt feljebb,talán most azért tűnik úgy,mert Maja már nem tud csak az alhasamban lenni :D :D
Vendég

Szerintem, ez a pocak még nincs lent, nincs megereszkedve. Szegény Maja, most már egyre kevesebb helye lesz mozogni! :lol:

rodina74

A gyantával meg nem lesz gond,csak tényleg meg kell várni,míg kihűl annyira,hogy ne égessen,de erre lehet figyelni! ;)

Nekem mikor elkezdtem a gyantázást,akkor első nap elég piros volt a bőröm a tépkedéstől,de mostanra megszokta,és már első nap is jó,ha le bírom szedni a maradékot :D

Volt gyantalemosó olajam,az nem rossz találmány,asszem X-epil-es.

(Most alig kell gyantáznom,valamiért a terhesség áldásos hatása az is,hogy alig nő vissza a szőr :D ).
Vendég

Hát igen,2 hete már mindenfelé ring a hasam,tegnap sikerült csak párommal ezt a mutatványt megismertetni,de csak hüledezett,hogy miket csinál a kiscsaj :D
már nem alul keresgélem,hisz a pocak tetején vannak nagy mozgások,és oldalra kilengések :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudsz Te sem egy jó kis számítógépes programot,amivel képeket és videókat szépen össze lehet szerkeszteni,és olyan klassz Miezás "klip" lesz belőle? :D

Ja,és Kitti tüneményes!!!!! Megértem,hogy egyetlen pillantásától elolvad anya szíve! ;) :D :D :D :D Remélem Majácska is ilyen édes lesz! :)
Vendég

Jaj, azt én nagyon imádtam, amikor kilengett a hasam! A párom is csak hüledezett! Érdemes majd azt is levideózni.

Én is Kittiről nem rég csináltam egy ilyen videót, fel is tettem a fb-ra.
A legegyszerűbb program a windows Movie Maker, gyorsan és egyszerűen lehet megcsinálni. Aki tud power pointtal dolgozni, annak pedig szinte semmi új nincs benne, csak az eszközöket és a lehetőségeket kell végig böngészni, hogy a számára tetszetőset tudja majd kiválasztani.

rodina74

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Mieza milyen progival csinálta!

rodina74

Béku, ez a pocak szépséges! :lol:

Rodina, de jó hogy előkerültél. Nagyon kis cuki Kitti baba! És milyen ügyes. :D

Vikus, nyugi minden ok lesz. Nincs ott semmi gond a babóval.

Judit, fájások izgi nagyon. De azért drukkolok, hogy ne most hétvégén.

Estrella, nem is raktál fel képet az új szerzeményről. (persze már fent az ágyon)

Ann, jobbulást! Tuti légkondi lesz a baj. Nálam is mindig ez volt, amikor dolgoztam és persze utálom a mai napig a légkondit.

Vicky, látod megy a vezetés. Ügyi vagy. :wink:
Tetkó én is akartam/akarok a bokára de félek mivel ott nagyon fáj (csontos rész).

Zsuzsi, tuti hamarosan 4 órát is fog aludni Balázs. Mikor szoktátok fürdetni?
(nálunk a későbbi fürdetés vált be, most is 9-kor van a fürcsi régen volt, hogy később is)

Andi, nagyon jó ez a macskás kép. :D (hogy nézik Iza babát)
Nálunk is a kuty nézte az elején, de most már Lili cibálja a fülét és belenyúl a szájába. Persze nem engedem neki, hiszen ezt mindig akkor csinálja, amikor aludna a kutya.

Lukácsné, szupi nyaralás. Remélem jó időtök lesz. Sajnálom ezt a hülye válogatást.

Nálunk Lili úgy eszi a cseresznyét, csak jó nézni (anyuék fájáról). Felvágom kis darabokra és ő meg tömi a szájába. Persze ikea belebújós előke rajta, hiszen minden tiszta piros lenne.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Rodina: én is kíváncsi lennék,de nem válaszolt még erre a kérdésre :)
Power point-tal dolgoztam anno,de már nem sokra emlékszem...

olyasmit szeretnék én is csinálni,mint az övé,de a Tiédet is megnézem, lehet,hogy az a nyerő! :D

kaphatok privátban egy linket? :roll: :)

A képek viszont csúcsszuperek a blogodon! :) Az a Mikulásos nagyon klassz! :)
Vendég

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Rodina: Persze, hogy emlékszünk Rátok!!!! :) Kittike tüneményes kislány, nem csodállom, hogy állandóan nézegetnéd...!!! :) Nagyon jók a képek! Milyen nagy már a kis Drága!!! :) De hisz még csak most volt az inszemed!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy megint jöttél/jössz hozzánk...... többek közt, mert végre még egy anyuka, Akitől alkalomadtán tudunk majd kérdezni, mi kezdők :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: Olyan gyönyörűséges a pocakod már!!!!!!! Jó látványosan elkezdett nőni.... mostmár nem a lenyelt cseresznyemag esete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem hamar kész lesztek otthon és akkor már tényleg csak "várni" kell a kis Maját :wink: :wink: :wink:
Jövő héten ha jobban vagy lenne kedved esetleg átugrani egy kis Izanézőbe??? :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám: Remélem hamarosan annyit fog aludni Balázska is mint a mi kis Cicukánk... :wink: Nálunk úgy van, hogy 8 és 9 között fürdetünk... utána kajál.... és még kamillázik egy ideig a pihenőszékben.... apjával megbeszélik közben a nap eseményeit.. nem hiszem el, de már tényleg olyan mintha gügyögne, meg figyelne egyszer-egyszer!!!!!!...... 10 után szokott bealudni.... tegnap fél 5-ig húzta egyhuzamban .. ma meg már 5-ig...!!!!!! Jajj csak maradjon is így.... én ezzel nagyon kiegyeznék!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szép csöndes, átaludt éjszakák.... !!!!!!! :))))))))))))))

Vikus: megvan a vérvétel eredménye már??? Rendben lesztek, ne aggódj légyszíves!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Tudom, mindenki parázik ebben az időszakban... DE egy szuper egészséges kisbabát hoz Nektek a Jézuska, egy könnyű szüléssel....ezt vizionáld Magadnak!!! :)

Ez a film csinálás majd engem is érdekelne csajok, lesz kis idő asszem belemélyedek.... most egyelőre odáig jutottam el, hogy végre kiválogattam pár képet előhívásra, mert anyukám már reklamált.. :))))... Ma megy értük Rajó :wink:
Persze rákérdezett, hogy az anyjának is hívatok-e elő a képekből .... Hát, jó paraszt voltam, mert hogy őszinte legyek eszembe se jutott.... De aki még arra se veszi a fáradtságot, hogy megnézze az unokáját amikor csak tehetné, az megérdemli, hogy gondoljon rá ilyen ügyben az ember??? :oops: :oops: :oops: :oops: Mert ennek kimerül annyiban az unokája "szeretése", hogy megcsörgeti a fiát, aki ilyenkor visszahívja, az öreglány megkérdezi mi van a gyerekkel... és közli a fiával, hogy puszilja meg a nevében... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ugyanannyi lenne eljönnie, mint anyunak, aki van hogy naponta jön, van hogy 2 naponta... Anyósék 1-szer jöttek eddig, 1 óra hosszára, vendégségbe, első hétvégén, felállni alig bírtam, de meg nem kérdezte, hogy esetleg valamit odahozzon-e... sőt még ők szolgáltatták ki magukat... :roll: :roll: MOst meg benyögte a héten telefonba Rajónak, hogy ugye tudod kisfiam, hogy mi jövő héten megyünk horvátországba Attilával és az Erikkel??? (Attila Rajó bátyja, Erik meg az unokájuk).... Fasza mi...??? Minket konkrétan leszarnak, a másik gyerekét meg még meg is nyaraltatja a tengernél... Ne legyek ideges mi?????? Ne menjen fel a pumpa, már az említésére se???? :evil: :evil: :evil: :evil:
Na panasznap megint megvolt.... bocs, de kijött.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

Békuci!
Küldtem privit!

Andi!
Én anyósom hasonló a tiédhez! Csak nálunk az a baj, hogy sokat jön! Szóval, vigyázz mit kívánsz! :?
Nálunk mindig azzal a felkiáltással jön, hogy megnézi a gyereket, aztán mikor itt van, alig foglalkozik vele. Jön utánam a lakásba és meséli a dolgait, ami engem egyáltalán nem érdekel. (Témái: Tegnap este milyen öv volt a híradóban Erős Antónián és ezt ecseteli kb 1 órán keresztül!!!!!) Hát én konkrétan leszarom.... :x
Csak akkor foglalkozik Kittivel, ha látja valaki! NA ilyenkor szinte el tud durranni az agyam. És persze, mikor itt van, akkor kávét kér, inni kér, éhes, és ezer baja van, és én persze szolgáljam ki, így végül Kittivel senki nem foglalkozik, míg itt van anyós. Ugyanis én vele foglalkozom, ő meg magával. Kittike meg jó esetben el van egyedül. Én már mondtam a páromnak, hogy az anyja akkor jöjjön, amikor ő is itthon van, mert nem bírom, egyszer biztos sikításban fogok kitörni! :? :wink:
Szóval nagyon együtt érzek veled, de gondold meg, mit kívánsz!

rodina74

Sziasztok, most csak gyorsan dobok fel képet Zorcuról, aztán majd jövök még... :oops: remélem... :D

Rodi, Kittike nagyon édes!!!

Judit, basszus, mindjárt szülsz!!! :shock: :shock: :shock: ... tudom, tudom, előbb Estrella :lol:

Béku, nagyon csinos pocid van!!!! Kb. én is így néztem ki :wink:

Andi, Iza ilyen jó kislány, h. ennyi időd van? :shock: :wink: Használd ki, az elején Zorka is sokat aludt, aztán elmúlt a jólét :D
Anyósod :twisted: Nálunk nem olyan rossz a helyzet szerencsére!

Két közeli:

Kép

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Még nincs meg a vv eredmény azt mondták délután....megpróbálok nem parázni köszi a biztatást!

Rodina,Navared!
gyönyörűek a csajok! :D
vikus82

Navi: Jajj de édes Zorkád!!! :)
Iza most még eszik-alszik álombaba (kopp-kopp-kopp)... tényleg rengeteget alszik, kíváncsi vagyok mikortól szűnik meg a jóvilág... De most még van idő mellette bőven, ha épp nem nyűglődik.... :wink:

Rodi: Te anyósod akkor a másik véglet... na azt se kívánnám.... az biztos!!! :shock: :shock: :shock:
Amúgy én még ellenék nélküle, de látom Rajónak milyen szarul esik hogy ilyen az anyja.... meg hát túl nagy a kontraszt az én anyukámhoz képest is talán, lehet ezért is nehezményezzük ennyire, hogy anyós olyan, amilyen.... Mindenesetre néha azért érdekelhetné ez az unoka is....de ezt nem igazán fogja, legalábbis most úgy tűnik... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Lányok, segítsetek!!!
Voltam reggel CTG-n, most először lengett ki rendesen és sokat keményedik a hasam.
Mondta a doki, hogy megvizsgál, régen látott.
Mondtam neki, hogy ma terveztem szülni… Szerinte ma vagy holnap szülünk és kérdezte, vizsgáljon-e úgy, hogy most meginduljon a szülés. Én teljesen pánikba estem, mondtam, hogy ne! Azért picit tágított, mondta, hogy lehet, hogy vérezni is fogok és nagyon feszül a burkom.
Ami a dilemmám, ma reggeltől holnap reggel 7-ig ő van ügyeletben. Ha mondjuk holnap 10-kor jön rám valami, ő használhatatlan lesz. Vagy ha hajnalban bemegyünk és mondjuk vajúdok 10 órát. Bár lehet, hogy azért úgy vizsgált, hogy beinduljon..
Azóta kőkemény a hasam, és most először fájdogál is valami, leszakad a derekam, viszont simán tudok pl beszélni. A felkészítőn azt mondták, azt nem tudnék sima fájás mellett… A jósló fáj jobban fekve, vagy a sima???
Azt is mondta, hogy ha mégsem indul be, hétfőn menjek be, megint megvizsgál, mert el van öregedve a méhlepényem. Szerintem akkor már tuti nem enged el…
Mi a francot csináljak??? Menjek be mondjuk este, ha addig nincs semmi, hogy OK, csináljon, amit akar, vagy várjam ki, míg beindul??? Teljesen tanácstalan vagyok :(
Nem akartam indított szülést, de egy kimerült dokival sem megyek majd semmire.
És baromira félek éppen…

Kép Kép
estrella22

Estrella,
én bizony megvárnám amíg Zsombi elindul magától!
Esetleg egy kis noszogatást bevethetsz...lépcsőzés, forró fürdő, szex ...a rendes fájások fekve szinte elviselhetetlenek, innen fogod megismerni. Nameg onnan hogy mérhető időközökben jönnek és viszonylag rövidek, míg a jóslók lehetnek hosszan elhúzódóak és nem szabályos időnként jelentkeznek.
Szóval ha ma szeretnél menni este, akkor szerintem most még akciózzatok rajta, hátha elindul a kissrác :wink:
Nekem pl. csak 1. fokban érett a lepény és zárt a méhszáj, mégis azt kérte S hogy most ne legyen sex, nehogy elinduljon...szóval szerintem nálatok meg legyen :D

Kép
judit0713

Nyitott méhszájnál nem lehet gond a szexből? Fertőzés, vagy valami???

Kép Kép
estrella22

Hú, lepihentem, aztán mire jövök... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Estrella: Nálunk este 8-kor volt a lopott bicikli akció... 10-től kezdődtek a fájások, amik már nem múltak el a melegvíz hatására (tehát nem jóslók voltak) ... hajnal 3 után indultunk a kórházba.... Szerintem ha szülni gondolsz, akkor akciózzatok, sanszos, hogy beindítja a bébit.... szóval elő azzal a bicajjal... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Fertőzés??? Látod, mi erre nem is gondoltunk, pedig én is nyitva voltam 1 ujjnyira :oops: :oops: :oops: :oops: .... de ha gondolod esetleg lehetne gumival... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Na asszem tövig fogom rágni a mindenféle körmözetemet Miattatok !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ja Estrella: simán beszéltem végig fájásokkor is.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Max. eltorzult arccal.... de hát mondjuk ismertek... nálam a beszélőke kiiktathatatlan.... max. ha meghullulok akkor lesz csend... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Húúú Estrella!Tűűűkön ülök,hogy most mi lesz Veletek!? :roll:
Nyugi,ne izgulj,minden rendben lesz! :wink: ....bár tudom én még könnyen dumálok!
Basszus Te is megszülsz...aztán Judit...és én következek??! :roll: :oops: (bár Béku beelőzhet! :lol: )
Bár én még nem voltam ilyen helyzetben,de én tuti ,hogy már nem tudtam volna haza jönni!Örülnék ha nem kéne majd behívni a dokimat mert már bent lenne!
...én a helyedben megpróbálnám "kiugrasztani" Zsombit!

Andi!Anyós"panaszkodás" olyan mint a puki,nem jó ha bent marad,inkább jöjjön ki!...teljesen megértelek! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Estella!
Én simán tudtam beszélni az 1-2 perces fájásokig, és még akkor is tudtam értelmes szavak kipréselni magamból! Az 5-10 perces fájások meg sem kottyantak. Igaz nekem fájást is oxival csináltak. Szóval figyeld, hogy rendszeres-e, és zuhanyzásra, meleg fürcsire múlik-e, és ha nem, akkor az nem jósló! A fekvéses helyzetről nem tudok mondani semmit, mert nekem a fájások már csak a szülőszobán jöttek, és akkor már labdán ültem, és csak a tolókra feküdtem fel.
Szerintem, jó ha jönne Zsombi, bár a doki holnap napközben is használható lesz, szerintem. A dokikat általában már csak a vajúdás végére hívják - legalábbis nálunk így volt, bár S. pont aznap reggel kezdett ügyeletbe -, addig úgyis a szülésznővel és a pároddal vagy.
Estella! Hajrá, ne aggódj, minden rendben lesz, és életed legszebb napja lesz! (Én már bőgök is!) Mind veled leszünk gondolatban!

rodina74

Amit Andi és Judit írt, azzal teljesen egyetértek!

Missancsi! Puki! Ez nagyon jó! EZ nekem nagyon bejön! Főleg, hogy az én anyósom egy puki királynő! Bárhol van, pukizik, és egyáltalán nem zavarja, hogy hangos! Még a beszédje sem akad meg! Amikor először tapasztaltam ezt, akkor így néztem: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rodina74

Na csajok hazaértem a shoppingolásból :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a pocak-dicséreteket! :)
Hát igen Andi,ez már nem cseresznyemag :lol: :lol: :lol: :lol: ennek ellenére (meg nővérem jelenléte ellenére) SEM adták át a helyet a buszon....

Nővérem azzal viccelt,hogy mivel ugyanolyan gebe,mint én (voltam),ezért jó kontraszt lesz mellettem,hogy végre észrevegyenek,de semmi!

Andi: persze,szívesen megyek,most épp azon vagyok,hogy leküzdjem a sz*rjaimat,hogy IGENIS JÓL VAGYOK!!!! :D :D :D :D

Inkább csak sokszor leülős lettem,de ma még az állást is jobban viseltem :)

Navi: mondom,szerintem még a szülésünk is egyforma lesz! ;)
Ugye Neked gyors,könnyű szülésed volt? :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: hát mivel 1 hét sincs köztünk,és Maját is 1-2 héttel idősebbnek datálják,ezért sanszos a beelőzés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon kíváncsi vagyok,hogy lesz!!!
Vendég

Sziasztok!!

Rodina!!!
Szia!!!!!!Te jó ég,mekkora már Kitti!!! Előttem vagytok a Páoddal,ahogy vártátok a pisi eredményt,emlékszel???Ott ültünk a váróba. :) :)
Anyósod jól nyomja!! :lol:

Ancsi!!
Van képed Dorka lakról??Kiváncsi vagyok rá..

Andikám!!
Iza bébi ,hogy bírja a meleget??? tényleg az 56-os cuccok abszolút nem jók rá???

Béku!!
Ugye pihengetsz??Készen vagytok?? :wink:

Estrella!
Hajrá Zsombi.....Jajjjjj,minden drukkom a Tietek!!

Judit!Ti is már a küszöbön álltok,akkor hétvégét még bírjátok a pocakban. :D
csucsu99
Budapest

Navi!!
Zorka nagyon szép,sztem tiszta TE!!!! :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszi kérdésed,ma mászkáltam,de most már pihenek!! ;)
Készen még egy darabig nem leszünk,párom munkája után falat csiszolunk,hátha a glettelést megúszom, aztán talán holnap szőnyeg feltépés (neki),és padlopon.

Estrella: húúú,ez nagyon izgi!! Szerintem is meglesz most már Zsombor! :)
A doki fáradtsága meg nem izgatna engem,mert végig a szülésznő lesz Veled,meg a párod,a doki csak a végére fog menni.... :roll: ;)
Vendég

Már tegnap haza jöttünk, csak ma nagyon carul vagyok. Valami gyomorrontás féle. Délelőtt kétszer hánytam (nem, nem kezdjük a következő tesó projektet), most már kicsit jobban vagyok, csak nagyon szédülök. Apa tündéri, ma már másodszor viszi le Barbust, aki nem a legjobb. Nagyileszoktatáson van. A hétvégénk részletei a blogunkban olvashatóak. Holnap elméletileg juniális lenne, de ha nem leszek jobban, akkor nem megyünk.

Estrella: szerintem most már nem lehet gond a fertőzéssel, addigra kint lesz Zsombi. Hajrá!
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi csajok, aranyosak vagytok...
Most simán aludtam másfél-két órát, szóval tuti jóslók voltak csak...
Még mindig nem tudom, mi legyen :)

Kép Kép
estrella22

Én a helyedben beleugranék! ;)
Zsombor úgyis jönni akar! (nem a dokis indításra gondolok,hanem mondjuk szexre... ;) )

óvszerrel meg nem sok értelme van a beindítással próbálkozni,mert elvileg épp a sperma hatására indul be,abban van valami,ami beindítja a folyamatot!

persze mivel Nálad eléggé előrehaladott a dolog,talán a "megpiszkálása" is elegendő lehet... :roll: :D :D :D
Vendég

Közben eldöntöttem végleg, nem megyek be ma este, nem igazodom a doki ügyeleti rendjéhez... Ha holnap nem jön be, az szívás, de ha Zsombor akkor akar jönni, akkor jön. Rábízom a természetre...
Apu be tud vinni hétfőn, ha akkor megindítja, akkor nem tudok mit tenni, de tényleg megadtam legalább neki az esélyt. Amúgy kőkemény egész nap a hasam, ilyen még nem volt.
Sétáltunk egyet és fagyiztunk.
Ezt a hülye borotválást is azért utálom, mert olyan érzékeny a bőröm, már most szúr mindenhol. Ehhez jön még majd a gátseb, fincsi lesz :)
Na jól eluralom itt a fórumot, bocs mindenkitől :(

Kép Kép
estrella22

Lányok, ha odajutok, hogy élesben megy a dolog, meg fogok nyugodni????

Kép Kép
estrella22

Estrella: nekem ebben még nincs tapasztalatom,de az okosok azt mondják,hogy igen! ;)

Jól teszed,hogy nem igazodsz a dokihoz,majd ő fog Hozzátok!! :)
Vendég

Estrella: én megnyugodtam. Vagyis nem ideges voltam, hanem inkább izgatott. Utálok én is várni, nekem jó volt így, hogy egyszer csak azt mondta a doki, hogy szülünk. Nem volt időm agyalni. Én lehet, hogy visszamentem volna, de a hétfő sincs már messze.

Most kicsit megint jobban vagyok, de ez azok után, hogy egyszer majdnem padlót fogtam. Elmentem pisilni és annyira szédültem, hogy majdnem leestem róla. Hőemelkedésem is van, vettem be rá inkább gyógyszert. Nagyon utálom magam ilyenkor, nem bánnám, ha holnapra jobban lennék. Semmit nem tudok Barbus mellett segíteni és szegénykém nem is érti mi van, miért nem játszom vele.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem tudom,mi lehet Veled,de jobbulást!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Én sem tudom, de nagyon utálom magam ilyenkor. Pedig én még nem adtam fel a holnapi programot, de csak akkor megyünk, ha tökéletesen leszek.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Csajócák Zorka dicsit! :D

Estrella, naaaa hogy vagy? Vagy már az igazak álmát alszod?
Nyugi, ha éles lesz a helyzet tényleg max. csak izgatott leszel! Akkor már nincs visszaút! :wink: Nekem nem voltak jóslóim, pedig nagyon annak tűntek az elején, de végül azok már rendes fájások voltak, csak baromi rendszertelenek... ez annyira más mindenkinél!

Béku, jaja, jól emlékszel, nekem nagyon gyorsan jött Zorka! Bár ha az itthoni vajúdást is beleszámolom, akkor a nehezebb rész olyan 3-4 óra volt kb., ebből a kórházban csak 2 :D mert este fél 6-ra mentünk be és 3/4 8-kor már kint is volt a kisasszony!
Jajj, de jó volt! Remélem, mindnyájatoknak szép élmény lesz a szülés!!!

Andi, akkor használd ki a nyugit... persze az is lehet, h. így marad, de azért mérget ne vegyél rá :D Minden esetre nálunk ha valami rendszeressé válik és épp megszokom, addigra tutira felborul minden :wink: de hát úgy szép az élet, ha zajlik, nemde?

Csucsu, köszike! Akkor ezek szerint én is szép lennék...? :shock: :D
(ez költői kérdés volt... :lol: )

Viki, most én sem értem, h. mi a gond? Javulgass, bármi legyen is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: akkor úgy tervezem,hogy bevonzom magamnak továbbra is az utat,amit előttem kitapostál! ;)
nagyon boldog lennék egy ilyen gyors szüléssel!!!! :D :D :D

Alig várom,hogy ennél a szép résznél tartsunk! :D
Persze még van pár hét,de az elröppen egy pillanat alatt... :shock: :D
Vendég

ollá csajok !

Estrella a világ szeme rajtatok !

mindenkinek millió cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ma már jobban vagyok, nem tudom mi lehetett ez a tegnapi. Elmegyünk a juniálisra, remélem minden rendben lesz. Kocsival megyünk, megpróbálok nem eltévedni. Estrelláról ha van hír megírnátok nekem sms-ben? Előre is köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: Hogyvagy Drága???? Hogy érzed, szülünk ma?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha igen, akkor lélekben Veled és igyekszem egy hasonlóan szépet bevonzani gondolatban mint ami nálunk volt!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: jó kikapcsolódást Nektek..... :wink: :wink: :wink:

Hozzánk jönnek a sógoromék 10-re babanézőbe..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Sógornőm nagy bagós, de mostantól nem fogjuk megengedni neki, hogy itt pöfékeljen, még az erkélyen se (főleg hogy kint vannak a mosott ruhák).... Lehet lesz sértődés belőle ..... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?