Szinte állandóan zugban voltam nálatok.
Így a topikszakadást is figyelemmel kísértem. Jó, hogy ennyi kismama van és lassan jönnek a babák is.
Sajti, Andi pusz! Jó, hogy még emlékszik rám valaki!
Velünk minden renden. Kittike már elmúlt 7 hónapos! Minden kismamának és fiatal anyukának javaslom, hogy nagyon élvezze ki az első hónapokat, mert úgy rohan az idő! Még csak most lettem terhes, nem olyan rég szültem, de már 7 hónapos. El sem hiszem!
Kitti baba nagyon jó gyerek, tiszta angyalka! Van már 2 fogunk, kúszunk, mászni még csak hátrafelé megy. Már ha ültetem, akkor biztonságosan ül, de ez nagyon ritka, mert nem tesz neki jót. 45 fokból már ülésbe felhúzza magát a hasizmával. Sőt tegnap, ahogy a földön ültünk, egyszer csak maga alá húzta a lábát, én a hóna aljánál fogtam, és kinyújtott lábbal felállt. Én azt hittem, hogy leesik az állam. Szóval szerintem nagyon ügyes baba. Járunk babaúszásra, és ezt szinten nagyon ajánlom mindenkinek, mert nagyon szereti a társaságot, és szereti a vizet. Jót tesz neki, hogy vele egykorú gyerekekkel találkozik, és a baba-mama kapcsolatnak is nagyon jót tesz. Mi nagyon szeretjük, Kitti végigvigyorogja az órát, élvezi a merüléseket is.
Már hozzátáplálunk kb. 2 hónapja, elég nehezen fogad el minden új ízt, de hát a kajcsival a születés óta küzdünk. Még csak most fogjuk elérni a 6,5 kg, így az átlagot éppen alulról verjük. Egyébként jól alszik, nagyon jó kedélyű, vidám, rendkívül mozgékony baba.
Sajti! És a többieknek is! Fontos, hogy mennyi a súlya a babának, mert ugye nekem valami miatt fogyott a Kitti a pocakomban, és az volt a szerencse, hogy volt esze, hogy megszülessen, mert a többibe bele se merek gondolni…. Szóval, ha S mért volna, akkor már valószínű 1 héttel hamarabb megindította volna szülést. Mondta is S, hogy okos babám volt, hogy tudta, hogy ki kell jönnie. Oda kell figyelni erre, mert én sem erőlködtem a súly miatt, de legközelebb már biztos megteszem. Mert ugye semmi jele nem volt, hogy Kittike fogy a pocakomban. Na, ezeket csak a jövőre nézve írtam le, és azért, hogy mással ne történjen meg.
Vikus! Szerintem a 13. héten a 2,3 jó érték. Nem lesz ott semmi baj!
Lukácsné! Sajnálom, a reklámforgatást! Majd legközelebb biztos ti lesztek a nyerők!
Ann74! Sajnálom, hogy ilyen tortúrát okozott a chlamy. Remélem, holnapra már jobban leszel, és nem hatalmasodik el rajtad a betegség. Őszinte részvétem a nagyid miatt!