Új privát üzeneted érkezett!

Andi bakker!Látom humorod változatlan! :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem teljes hangerőre rakom,keverek egy fröccsöt,aztán elkezdek mulatni az erkélyen.....ez most az én számom! :lol: :lol: :lol: ...a gyerek meg nem Dorka lesz,hanem ingább Donatella!......meg is keresem a legretkesebb papucsomat aztán bebattyogok a polgármesteribe....igénylek vmi segélyt a házfelújításhoz.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Eszter: köszi :)
Mindenképp hozok fotókat,már várom hogy úgy álljunk,hogy lekaphassam :D

elkezdtem kitakarítani a rengeteg forgácsot meg törött üvegtáblát,amit a szobában hagytak,de nem nagyon boldogultam vele,úgyhogy megvárom vele embert :D

Még a szőnyeget is fel kell tépnie,ezekhez a műveletekhez én most kevés vagyok,pedig csinálnám már nagyon!!!!!! :D

Én most széken ülve bírok nagyon dirigálni,meg szintén ülve segíteni majd akár festeni,vagy bármit :D (csak felállni ne kelljen!)
Vendég

Na aztán a következő laptető nehogy nekem figyeljen be....mert aztán a végén mehetek én is szülni?! :roll: :lol:
Ez legyen Csucsué keddre,hogy minde okés lesz,Judité és Estrelláé nemsokára a gyors és fájdalommentes szüléshez,Békué és az enyém ehhez a fránya felújításhoz és ahhoz,hogy nálunk még maradjanak bent a babók!
Andinak most nem küldöm....mert Náluk most minden kerek! :lol: :lol: :lol: ...........na jóóóó egy csippenetnyi azért megy! :wink:
....és a többiek is csippentsenek! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: köszi! :)

mi kb. 2 héten belül megleszünk mindennel terveim szerint :D
Akkor szépen kimosok,kivasalok,és onnantól csak ülök a sejhajomon és várok :D :D :D :D
Vendég

Béku!Ülve dirigálásban már én is nagyon ott vagyok! :lol:
Nálam is úgy kezdődik,hogy jön egy gondolat...óóó ezt sipp-supp megcsinálom...elkezdem...aztán rá kell jönnöm, olyan kevés vagyok már csomó mindenhez mint elefántnak a normál tampon!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi.... fogod azt az ominózus zsákot... belerakod a bánatod...azt a retkes papucsban beslattyogsz vele a polgármesteribe a szamárral.... az majd elordítja a bánatod... :))))))))))))) Aztán a fókusz ott legyen ám!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsi
köszi :)

Lányok, ilyenkor már nem gáz a 3. fokban érett méhlepény??? Holnap megkérdezem a dokimat, a szonográfus nem mondott rá semmit.

Kép Kép
estrella22

sziasztok
hát a mi napunk sem volt egyszerű tegnap
10re elmentünk ugye hogy akkor megmondják hogy ki legyen a forgatáson, hát mondanom sem kell hogy 4en voltunk a 2 helyett, mindegy majd lesz vhogy gondoltam... aztán kérdezem a nőt hogy és hol lesz a forgatás és kb mikor mert mi utána mennénk nyaralni, hát a forgatás az nem ma van hanem holnap mogyoródon, és pénteken meg a fotózás, gondolhatjátok hogy felment bennem a pumpa, kedden jöttünk volna nyaralni áttoltuk szerdára hogy aznap van erre kiderül hogy csak pénteken jöhetnénk el. hát mondtam hogy akkor köszike de inkább ne is őt válasszák, de azért kiültük a procedúrát és mondták hogy délben döntenek és az ügynökség majd értesít.
na most akkor menjek vagy maradjak vagy mi legyen??? kérdeztem a férjemet, abban állapodtunk meg hogy akkor lemegyünk mindenki mert Filip már be volt sózva és ha kell visszajövök Hannával ha meg nem maradunk együtt.
mikor elindultunk végre 2körül mondom hogy nagy nyugalom szállt meg, nem fogok én itt pesten ülni még ki tudja meddig menjünk aztán legalább mr du-án tud fürdeni Fiilip, ahogy beértünk kenesére akkor jött az sms, hogy sajnos nem őt választották, amit így ilyen szarságok után vhogy nem is bántam, majd legközelebb...

aztán kipakoltam , vacsiztunk fürdés és ha hiszitek ha nem 8kor már aludtam/igaz megint 3kor feküdtem le/
végre kialudtam magamat mert már hulla fáradt voltam, meg délelőtt is 1órát aludtam, meg délután is vmennyit.
kezdek magamhoz térni.

andi
csak óvatosan azzal a cseresznyével, mert én Filipnek csináltam vele anno szoptatás alatt egy jó kis asgörcsöt pedig alig ettem....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

No hát itt vagyok újra!
Ááá, lehet hogy csak én túlzom el a jóslófájások jelentőségét, meg hát ugye emlékezzünk Andikánkra, aki nem egy pár napig fájogatott Iza meg tojt a fejünkre....
Mindenesetre S azt kérte, hogy most ne legyen sex szombat estig, mert ugye épp most van a programos hétvégéje...szóval zárt a méhszáj, de ezek szerint ő is kicsit sanszosnak látja a korábbi szülést. Kérdezte is hogy parázok-e, meg van-e kérdés, de mondtam hogy minden oké, jól vagyunk, aztán majd történnek a dolgok ahogyan kell.

Estrella,
jó nagy baba lesz Zsombor is! Nekem sajnos S sose mond méretet, így fogalmam sincs mire készülhetek :roll:
Teljes menű házhozszállítva, aaaz igen!

Breki,
már nagyon várom Maja-lakról a képeket!
Pihizz sokat, ez a nyomott idő amúgy is kedvez a mi alacsony vérnyomásunknak :? Az enyém is visszaesett megint 100 köré, pedig már olyan szép 115-120-akat produkáltam a hűvösben.

Andikám,
cicuk nagyon édik! A mieink ugyan csak kintiek, meg a kutty is, de kiváncsi leszek mit csinálnak majd ha meglátják a nyöszörgő babakocsirakományt :D

Ancsi,
kitartás csajszi, gyönyörű lakás kárpótol majd a felfordulásért!
Dorka meg rendes kislány, megvárja amíg elkészül a birodalma :wink:

Eszter,
látom rohansz állandóan. Gondolom jó sok a meló...most dolgozz, mert aztán a nyár végétől hosszú pihi vár rád :wink:

Csucsu,
kedden ott fog dobogni a szívecske :D

Sajti,
asszem én most végig tudtam volna enni ezt a menűt...hihetetlen hogy milyen zabálási rohamok jönnek rám :oops: asszem holnap a védőnéninél elájulok majd a mérlegeléskor :roll:

Kép
judit0713

Lukácsné,
még így is nagyon türelmes és rugalmas voltál, én asszem akkor otthagytam volna őket amikor kiderült hogy nem szerdán lesz a cécó!
Hurrá nyaralás, pihenés, rád fér nagyon!!!

Kép
judit0713

Erika!
Nagyon jó pihenést kívánok Nektek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Reklámost sajnálom, hogy nem jött össze, de majd máskor lesz celeb Hanna :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Iza bírja a cseresznyét asszem, mert napi szinten kapja és nem láttam hogy probléma lenne ..... :lol: :lol: :lol: :lol: Sőt itt az utcákban mindenfele meggyfák vannak, és arról is szedegetek le... és ááááááááááááá eszegetem is úgy ahogy van mosatlanban... ááááááááááá :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: és attól sincs baja a kis béldózernek.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Amúgy az alkeszmentes sör az ami dominál mostanában nálam... és azt is bírja rendesen :)))))))))))))))))))))))))))))))))

andrea-1

Judit: no étvágyam nekem is bír lenni,főleg ha épp van mit ennem,mert főztünk előre,vagy nem vagyok egyedül :D

Szerencsére a mérleg még csak +6 kg-ot mutat,úgyhogy védőnő odáig lesz a gyönyörűségtől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a vérnyomásomat nem mértem,de el tudom képzelni.

Képzeljétek,tegnap óta újabb tünet: a jobb kezem mintha félig béna lenne,alig mozog.
fogni nem tudok vele,mert nem tud erőt kifejteni :shock:
talán Maja nyom valami ideget... :roll:
Vendég

Pá Drágáim!
sajt@

Halihó csajok!
Zugból elő:

Andi! Nagyon gratulálok Iza babához!

Csucsu! Spontán baba! Nagyon klassssszzzz! Nektek is halk gratula!

Judit! Nagyon szorítok nektek, így a finisbe! S-t zaklasd a méretekkel, mert anno nekem sem mondott semmit, aztán volt szüléskor nagy csodálkozás Kitti „súlyára”!

rodina74

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella, a 40. hetinél nekem is 3 fokban volt érett a lepény... de jól ellátta a funkcióját vélhetően, mert a 10 nap ráhúzásban semmi gond nem volt belőle... :wink: :wink: Persze azért kérdezz rá, illetve hogy néznek-e emiatt valamit extrán majd Nálad...???

Rodina: Szia!!!!!!! Köszi szépen!! ::) de jó Téged is látni errefele... :wink: :wink: :wink: Hogyvagytok??? Ha van kis időd mesélj Magatokról!!!!!!!!!!! :)

Sajtikám: ezt még nem láttam....de teccett :))))))))))

Juditkám: akkor kekszből most csak max. a hagyományos háztartásit.... :))))))))))) Tényleg kérdezz rá S-re a méreteket illetően.... mert azokat ZOli nekem se mondta soha, csak ha direkt rákérdeztem akkor számolta ki a "csodaprogramjával" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sajti: imádom Hugh Laurie-t!!! :D
Vendég

Sajti: ez is jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus:
Mai cukkered és a holnapi Rózsakertes miatt drukkhegyek, majd gyere, hogy minden okés! :)

Ann:
Tegnap nem voltam... :oops:
Tényleg! :idea: Már el is felejtettem a life1-et! :D Épp itt az ideje!
Haladtál a melóddal?

Béku:
Jó takarítást, remélem Te csak nézed. A különböző üvegek tán még mókásak is! :)

Estrella:
Gratu a baldachinhoz, csak elcsábultál, nagyon helyes!
Anyud milyen rendes. :) Eperlekvár, az fincsi!!! Figyelj az étkezésekre, nehogymá rosszul legyél!
Úúú mekkora már Zsombi... :shock: Nagyon szépen fejlődik! :)

Andrea:
De jó, hogy anyud elintézte MÁKékat és már van is zsé, szerencsés vagy, mert azt hallottam, hogy tőlük nehezen indul meg a mani.
Cicók jó fejek. :lol:
Az a szamárdal becarás, nagyon gáz!!! Szegény csacsik. Van abba a klipbe minden, mint nagyanyám padlásán! :lol:

Judit:
Sajnálom a plusz vv-t, kissé túlbuzgár volt a védőnéni. :?
Ha ott lettél volna akár az egész családoddal Tiszaföldváron, akkor sem bírtuk volna kienni őket a készletükből!!! Én nemtom mire készültek a vendéglátóink? Hadseregre? :lol: Nagyon imádjuk őket, mégha utógyújtásuk is van vendégszeretetből. :)

Ancsi:
Kell a tatarozás mindenkinek, naná, hogy jobb kedved lett tőle! :) Anyós magára vessen, ha ilyen igénytelen, szerintem csak mosolyogj az egészen, kár felidegesíteni magad. Kulcs-cselezésen jót nevettem! :)
Amúgy megpróbáltalak elképzelni retkes papucsostul, segélyestül... :lol:

Csucsu:
Keddig kezem-lábam-fülem-farkam( :?: :roll: :lol: ) csuriban, de úgyis minden rendben lesz, ez egy atomerős baba!!! :)

Eszter:
Hi-hi!!! Ma vettem 1 szál :oops: hááát... nem virágot, hanem neszeB+ kóóbászt. :oops: Annyira kívántam a vidéki parasztkolbit! Igaz ez meg sem közelíti, de azért jól esett. :)

Lukácsné:
Aztamindenségit!!! Én is otthagytam volna őket rögtön! Sebaj, nekünk Hanna már így is celeb!!! :) És a mi BMC-s és Matisz-os celebjeinknél nincs is szebb a világon!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Szió Rodina! Mizu veletek, írj pár sort magatokról! :)

Béku:
Én is nagyon bírom a fickót! :)

Andrea:
Nem értem miért skótoskodnak a babák súlymeghatározásával? :shock: Talán kevés az idejük, vagy nem tartják fontosnak, mert úgyis annyi lesz, amennyivel megszületik? :roll: Akkor meg már mind1, mert van nagy öröm, bódottá! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Mivel engem nem uhuz a dokim (utoljára 9 hetesen),ezért esélyem sincs nála rákérdezni,hol tartunk :D

Az 1816 grammot is csak a Genesis miatt tudom ;)
Azért kíváncsi vagyok,hogy 34 hetesen se lesz-e UH,és utána mikor rendel vissza legközelebb....

Elvileg 36 hetesen csinálják a kenetvételt... :roll:
Bár én már nem sok mindent hiszek el,csak ha már ott tartunk :D :D :D

Sajti: én is azt a részét várom,mikor már nagy az öröm,bódottá...!! :D
Talán jobb nem is tudni,mekkora babát kell kipasszírozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!
Péntektől eperfesztivál Tahitótfaluban!!!
Megnéztem az esti koncerteket, p.: TNT, sz.: Holdviola, v.: Korda-Balázs, DjDominique és vendégei (Veca, Kiki, Sipos F). Asszem egyik este lemegyünk, talán szombaton... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: de jól hangzik! :D

Sajnos nekünk a felújítás miatt most a 7végék ugranak :(
De Nektek jó mulatást,ha mentek!! :)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem,terheléses cukker okés!

Rózsakertnél oké minden,de a tarkóredő 2,3 mm ami doki szerint még nem gáz mert 5 jele kell,h legyen a Down-kór legyen,holnap lesz a vv eredménye a hormonok is számitanak!
most berosáltam egy kicsit! :? :? :? :? :? :? :( :( :( :( :(
vikus82

Béku
Átküldöm anyut főzni :)
Este apu is felhívott, hogy ő is főzött nekem…
Sajnos a dokik sem tudják, mikorra várható :(
Az enyém ugye 27.-én elutazik, most azon is kezdhetek aggódni :)
Nekem is fura a kezem, szerintem a vizesedés miatt.
30-32. hét között kötelező az UH, nem?

lukacsne
Szerintem ne bánd, azért nagyon kimerítő egy reklámforgatás, én őszintén szólva nem szívesen tennék ki ennek egy kisgyereket…
Legalább kipihented magad!

Judit
Jó ez a pozitív hozzáállás :)
/Én még gyakorlom…/
Fura, hogy S. nem mond méretet…
Kíváncsi vagyok, még mennyit hízhat Zsombor, illetve most mennyi, mert ezt a nő mindig 200 gr-mal többet mér, mint a főorvos.

Andi
Holnap zaklatom a dokit a lepény miatt, remélem nem rohan majd épp szüléshez, ő lesz ügyeletben.

Sajti
Remélem jó lesz a diabos lekvár…

vikus
2,3 mm-es tarkóredő teljesen jó…

Kép Kép
estrella22

Estrella: igen,voltam is 30. hetin,de ott csak fejet és pocakot néznek,amit elmért a nő,akkor jött ki neki az 1413 gramm,majd a Genesis-ben 7 nappal később 1816 gramm...

A kötelező UH-ot nem a dokim csinálta,ahhoz be kellett mennem a kórházba...

A kezem meg olyan,mintha ínhüvelygyulladásom lenne,pedig nincs mitől....hisz még nem is segítettem itthon semmit...
még ide is alig írtam mostanában :(
Vendég

Vikus, nagyon szupi, hogy rendben a cukker!!! juhéjj!!!

Andi, bocs, de ezt csak 38 másodpercig bírtam nézni, hallgatni..
na de ezt próbáljátok meg végignézni:
http://www.youtube.com/watch?v=DRIhQU0z ... re=related

vagy ez?? Na ezután akarnátok szekrényt venni?
http://www.youtube.com/watch?v=Ny6sUBy9CWg

Ma levették a chlamidiát. Bakker 5000 ft, rendelú sorszámhúzás, posta, basszus, jó messzi volt a posta, ment a légkondi mint állat, aztán vissza. Na ennyit erről....Ja Vikus, dokker megkérdezte, hogy te jó ég, mit csináltam a lábammal? Mondta hogy volt egy gyenge próbálkozásom a gyantázással...erre ő, hát ezek a nőőők!!!

Amúgy sajn rohadtul nem vagyok jól.1-2 napja elkezdtem köhögni, valszínű ez a kurva légkondi. Mindenütt nyomatják. Holnap nem is megyek melózni, kaptam antibiotikumot, köptetőt, állat módon köhögök, kezdődő tüdőgyuszkóm van. Hála jó égnek még a hátam is fáj. Egész élen, ősszel nem voltam beteg...szerintetek???????, Holnap, meg 7végén fekszem, remélem segít, hétfőn meg muszáj nagyim temetésére menni. Remélem hogy nincs lázam azért az jót jelent..bár ez a hátfájás kurvára szar...
ann74

Vikus: szerintem se parázz rajta,mert fontos a vv eredménye is,a kettő együtt értékelhető csak,és mint tudjuk,hajlamosak ezt elmérni...

Nekem 1 napon belül mértek 2félét... :roll:
Vendég

Ann: jobbulást Neked!

Én légkondis hellyel nem találkoztam,de az Auchan hűtős részlegénél sikerült megfáznom tegnapelőtt... Szerencsére csak a torkom fáj picit...

Milyen lett a lábad a gyantától? Megégetted magad,vagy mi történt?
Vendég

Köszi Béku!! Vigyázz a légkondis helyekkel!! Mondjuk nálunk az irodában szinte non stop megy, de én útálom. Néha kikapcsolom, akkor meg meleg van, sokszor meg direkt nyitva hagyjuk az ablakot, sztem egyik sem jó..
Ja, képzeld vettem hagyományos gyantát és jó forrón rákentem a lábamra. Ahogy rákentem még nem éreztem azonnal, csak pár mmp. múlva hogy nagypn éget, de akkor még nem tudtam leszedni. Tehát úgy keményedett meg a néhány pillanat alatt, hogy alatt leégette a bőrt. Szerencsére csak egy cm-es csíkban, de ez már a nyárra elkísér :))
Úgyhogy vigyázzatok a forró gyantával is!!!!!!!!:))
ann74

Szinte állandóan zugban voltam nálatok.
Így a topikszakadást is figyelemmel kísértem. Jó, hogy ennyi kismama van és lassan jönnek a babák is.

Sajti, Andi pusz! Jó, hogy még emlékszik rám valaki!

Velünk minden renden. Kittike már elmúlt 7 hónapos! Minden kismamának és fiatal anyukának javaslom, hogy nagyon élvezze ki az első hónapokat, mert úgy rohan az idő! Még csak most lettem terhes, nem olyan rég szültem, de már 7 hónapos. El sem hiszem!

Kitti baba nagyon jó gyerek, tiszta angyalka! Van már 2 fogunk, kúszunk, mászni még csak hátrafelé megy. Már ha ültetem, akkor biztonságosan ül, de ez nagyon ritka, mert nem tesz neki jót. 45 fokból már ülésbe felhúzza magát a hasizmával. Sőt tegnap, ahogy a földön ültünk, egyszer csak maga alá húzta a lábát, én a hóna aljánál fogtam, és kinyújtott lábbal felállt. Én azt hittem, hogy leesik az állam. Szóval szerintem nagyon ügyes baba. Járunk babaúszásra, és ezt szinten nagyon ajánlom mindenkinek, mert nagyon szereti a társaságot, és szereti a vizet. Jót tesz neki, hogy vele egykorú gyerekekkel találkozik, és a baba-mama kapcsolatnak is nagyon jót tesz. Mi nagyon szeretjük, Kitti végigvigyorogja az órát, élvezi a merüléseket is.

Már hozzátáplálunk kb. 2 hónapja, elég nehezen fogad el minden új ízt, de hát a kajcsival a születés óta küzdünk. Még csak most fogjuk elérni a 6,5 kg, így az átlagot éppen alulról verjük. Egyébként jól alszik, nagyon jó kedélyű, vidám, rendkívül mozgékony baba.

Sajti! És a többieknek is! Fontos, hogy mennyi a súlya a babának, mert ugye nekem valami miatt fogyott a Kitti a pocakomban, és az volt a szerencse, hogy volt esze, hogy megszülessen, mert a többibe bele se merek gondolni…. Szóval, ha S mért volna, akkor már valószínű 1 héttel hamarabb megindította volna szülést. Mondta is S, hogy okos babám volt, hogy tudta, hogy ki kell jönnie. Oda kell figyelni erre, mert én sem erőlködtem a súly miatt, de legközelebb már biztos megteszem. Mert ugye semmi jele nem volt, hogy Kittike fogy a pocakomban. Na, ezeket csak a jövőre nézve írtam le, és azért, hogy mással ne történjen meg.

Vikus! Szerintem a 13. héten a 2,3 jó érték. Nem lesz ott semmi baj!

Lukácsné! Sajnálom, a reklámforgatást! Majd legközelebb biztos ti lesztek a nyerők! :wink:

Ann74! Sajnálom, hogy ilyen tortúrát okozott a chlamy. Remélem, holnapra már jobban leszel, és nem hatalmasodik el rajtad a betegség. Őszinte részvétem a nagyid miatt! :cry:

rodina74

Rodina köszönöm!! Neked lombikkal sikerült a babátok?
ann74

Rodina: én is emlékszem Rád! :)
Gyere sűrűbben,és hozzál fotókat!!!! :D

Ann: én patronos gyantát használok,mindig magamnak csinálom (bár a növekvő pocaktól egyre nehezebb,de megoldom ;) ),mikróban melegítem, de csak apránként,és előtte lecsekkolom mindig,nehogy így járjak,régen nekem is túl forró lett,de nem sokáig volt nyoma,talán Neked is gyorsan begyógyul!!!
Vendég

Ann!
Én évekkel ezelőtt így jártam a hónaljamnál! Hát szörnyű volt, így el tudom képzelni, hogy mennyire fájt!

Kisbeeka! A felújításnál kíméld magad, ne erőltesd meg magad semmivel!

Estella! Hú, ti is már a végén jártok! Nagyon szép szülést kívánok!

Sajtikám! Bár már 3 napja, de nagyon boldog születésnapot kívánok!

rodina74

Ann!
Nekünk az 5 inszem sikerült. Abból született Kittike, de mi is nagyon sok mindenen mentünk keresztül! De azt kell mondjam, hogy minden szenvedést és lelki gyötrelmet elfelejtet velem Kitti egyetlen mosolya!

Kisbeeka! Jaj de jó, hogy még te is emlékszel rám! :lol:

rodina74

Rodina, a hónalj az jó lehet, utána úgy jár az ember mint egy body buildonges :))) egyszer krémmel szedtem le a hónaljnál a szőrt, jól kimarta, rohadtul fájt, és nehezen gyógyult, hát 1-2 hétig érdekesen nézhettem én is széttárt karokkal közlekedtem. Ennél viccesebb csak húgom volt, aki a nem létező bajszát szörtelenítette krémmel, és kimarta neki. Na amikor elkezdett sebesedni, nagyon murisan nézett ki, mintha bajsza lett volna. Alig röhögtük magunkat halálra :lol: :lol:
ann74

Rodina, gratulálok Kittikéhez!!! Jó lehet, hogy ilyenkor minden szenvedést, keserű könnyeket elfelejt az ember...
ann74

Akkor pár kép, ha nem baj:

Inkognitóban:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs, kicsit sok lett a kép, de én imádom nézegetni, és soha nem tudok választani közülük! :oops: :oops:

rodina74

Ann!
Bocs, de a tesódén nagyon jót nevettem. Mindig vannak ilyen kozmetikai balesetek! Engem azzal cukkoltak, hogy hol hagytam a dinnyét a hónom alól. Még be is kellett kötöznöm, annyira lejött a bőröm, és minden ruhanemű dörzsölte. Szóval, tiszta ciki volt. :?

rodina74

Kisbeeka! Milyen márkájú gyantát használsz? Mert én borotvás vagyok, de már unom, hogy minden nap kell kapirgálnom!

rodina74

Haza értünk mi is, most visszaolvasok. Minden rendben ment, simán haza is tudtam jönni az Arénából.

estrella: De nálunk úgy ment a dolog, hogy betöltöttük a 37. hetet és vittem a cuccomat. Azt mondta a doki, hogy vagy bent tart szülésig, vagy megszülünk, de akár haza is engedhet. A vizsgálatnál kiderült, hogy már 3 ujjnyira nyitva vagyok és az uh alapján kicsit kevesebbnek látta a magzatvizet a doki. És így maradtunk és burkot repesztett. miután nem jöttek a fájások, akkor kaptam az oxit. A méhlepény csak akkor lehetne gond, ha már nem nőne Zsombi. Szerintem ez ilyenkor már normális, nekem is voltak már rajta meszes pöttyök, mikor szültünk. Bár ezt csak mondták, mert megnéztem a kijövetele után, de én nem láttam rajta semmit.

sajti: Valami babás tetkót szeretnék Barbus nevével. Van egy, ami nagyon tetszik, csak elég nagyban kéne megcsináltatni, hogy szép legyen. És túl nagyot nem szeretnék. Van egy kisebb minta is, az egyszerűbb. A nagyobb a lapockámon lenne, a kisebb inkább a bokámon. Anyósommal már utána nem beszéltünk a dologról, de állítólag a hátam mögött most őrmesternek hív. Lecarom, de megrendült a bizalmam, az biztos. Most 2 hónapig úgysem megyünk haza. Tamásom szokta mondani a szülésre, hogy a következőt már webkamerával szüljük? :)

heni: Tényleg mizu? Hogy vagytok?

ann: A hpv-ért én is fizettem, jó pipa is voltam. Az is 5000 Ft volt. Jobbulást neked.

andi: Gyereked alvás ügyileg nagyon kis ügyes.

béku: Hát lehet hogy nem húzzátok végig, de talán sikerül. Én is tudtam, hogy nem leszünk egyben végig, de így utólag Estrella példája alapján lehet hogy ki tudtuk volna várni a végét.

lukacsne: Sajnálom, hogy nem titeket választottak, de tényleg nem értem, hogy gyerekeknél miért nem mondják meg pontosan, hogy mi mikor lesz.

rodina: Kittike már 7 hónapos múlt? Hogy rohan az idő! Nagyon édes a kis csaj!

vikus: A sógornőmnek is nagy tartóredőt mértek, de a vv szerint minden oké volt. Kiderült, hogy a baba a méh falához volt tapadva és belemérte azt is. Nem nehéz ezek szerint. Minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina, Kittike nagyon édes aranyos, mosolygós baba!! JAaaj nagyon cukker.
Hát ez a bekötözős hónalj tényleg nagyon vicces :)))))))))) és ultra ciki
:lol: :lol: De legalább most van min nevetni :lol:

Vicky, látod egyre ügyesebb vagy a vezetéssel!!!!!
ann74

Vikus! Tarkóredő teljesen jó!...nálam volt vagy 3-4 féle érték...a végén már 3-at mértek!...volt ám para....aztán látod,mégis o.k. minden! :wink:

Ann!Gyógyulást!Lábad:brrrrrrr! :?

Lukácsné!Jó pihizést!A forgatásos-ok meg elmehetnek a picccsssbe!!!!

Estrella!Zsombinak jó kis paraméterei vannak! :lol:

Én sem tudom,hogy akarom-e tudni,hogy mekkora kis "bőgőmasina"fog ott kibújni! :lol: ....de ha meg nem tudom akkor mekkora hacukákat pakoljak be a kisasszonynak??? :roll:
Csajok!Hogy Ti mennyi elmebeteg zenét találtok!

Andi!Egyszer kiraktál egy youtoube-os izét,azt hiszem féészre,ahogy spermabandi célba talál....létrejön a baby...növekszik........na én azt nagyon szercsi mégegyszer újra....de nem találom!Nem emlékszel esetleg rá????? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
missancsi

Vicky!

Már gratulálni akartam, hogy milyen ügyesen vezetsz! Csak így tovább, sokkal egyszerűbb az élet kocsival! :wink:

rodina74

Rodina,
de jó hogy jöttél, persze hogy én is emlékszem rád! :D :wink:
Kittike már 7 hónapos! :roll: tényleg repül az idő...
ti hány hetesen kezdtétek a babaúszást? mi is tervezzük bár még csak holnap leszünk 4 hetesek... :wink:

Sajtikám,
ez a rokonyi menü és a produkciók!!! hű de végigettem volna én is ezt a sok kaját! az alakításodon jót mosolyogtam! :wink:
ne bánd hogy most néha IR bűnöző vagy, amikor a baba már a pocakodban lesz, bármit képes leszel megállni az ő egészsége miatt hidd el!

Juditkám,
ha látogatható leszel, jelentkezel majd? írok priviben telószámot! tudod én Jancsihoz közel, megnézném majd Mócit ha lehet!

Ann,
jobbulást neked, pihenj sokat 7végén! hétfői temetéshez sok erőt kívánok neked. millió ölelés.

Andikám,
macsekokon jót mosolyogtam! :-) hajrá éjszakai pihi! sajna mi sűrűn kelünk még... Anyukád nagyon rendi, de ezt eddig is tudtuk! :D anyós azóta nem jelentkezett?

Lukácsné,
fotózást sajnálom. ha ilyen megbízhatatlan bagázs, talán jobb is hogy nem velük kezdődött Hanna celeb karrierje! jó nyaralást nektek!

Vicky,
el vagy tűnve! minden oké?

mi ma hitelügyintéztünk a házvásárlás kapcsán. aláírtuk a bankban a szerződéseket, utána voltunk a közjegyzőnél és még pár percre a kollégáimnak is bemutattuk Balázst. hat órás ramazuri volt az egész és Balázs csodálatosan tűrte, aludt és egyszer kapott közben enni! remélem az éjszakánk is pihenős lesz, olyan jó lenne egyszer már 3-4 órát aludni egyhuzamban!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi csajok, tényleg jó vezetni. Ma egy 50 körüli nő mazsolábban vezetett, mint én. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
épp előkerültél amíg írtam! :-) örülök hogy egyre jobban megy a vezetés, ügyes vagy!

Rodi,
ezek a képek szuperek, nagyon édes, nem csoda hogy nem tudsz választani! :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nincs gond, csak Miskolcon voltunk rokonylátogatni. Ma jöttünk haza.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodi,
de jó hogy felbukkantál :D
Blogodat néztem néha, de oda is elég régen írtál...gondolom Kitti mellett csak úgy repülnek a napok! Nagyon jók a képek, tényleg vígkedélyű kicsilány :D

Vicky,
látod, egyre jobban megy a vezetés! Anyóssal ne foglalkozz, mire legközelebb mentek már tompulnak a hullámok :wink:

Ann,
gyógyhullámok mennek ~~~~~~~~~
Elég carul hangzik a tüdőgyuszi, vigyázz magadra!!!
Hát én épp ezért nem merek krémezni-gyantázni...nekem a borotva jött be, utána Leila titka krémet használok, az lassítja a szőr újranövekedését, és kicsit kevesebb is nő azóta, szóval szerintem jó.

Sajtikám,
hát akkor elárulom hogy vacsira szalonnát-kolbászt sütöttünk a kertben anyuékkal, három karéj kenyér csúszott le, meg utána egy jó szelet dinnye :oops: :roll: :oops: :roll:

Estrella,
én valahogy az elejétől biztos voltam benne, hogy ha egyszer sikerül a baba, akkor onnan már nem lesz semmi gond, szépen növekszik aztám majd előbújik.
Sógornőm, aki mind a két kislányát császárral szülte nemrég, mindig csodálkozik, hogy nem fektetnek be előbb, meg nem programozott szülés...miért lenne? S. is azt mondta, hogy ha a másik kettő szépen spontán megszületett, akkor ez is meg fog :)

Kép
judit0713

judit: Anyunak annak idején 40 évesen nem engedték simán megszülni a húgomat. Ezért lett csak császár, bár 12-re volt kiírva és 21-én szült. Szóval akkor nem volt ez ritka.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?