kifolyni és emiatt lett hangzavar és olaj pattogás. Így gyorsan kivettem a tallért, egy tányérra és párperc múlva csak az enyhe égett szagot lehetett érezni.
Szerencsére ritkán vannak ilyen élmény dús főzéseim, sütéseim.
Nani72
Köszi szépen!:)
Hogy vagytok Izabellával?
Dominik
Látom nyár végén mentek a tesóért!:) Most amikor majd mentek csak hormon és katona vizsgálat lesz vagy újból elvégeztetik a HIV, Hepatits ……..vizsgálatokat?
Még mindig adós vagy Dominik képével!
Vviki
Remélem jól vagy!:) Köszi a drukkot!
Verzso
Köszi, én is nagyon szorítok Neked!:) Hogy érted azt, hogy tesztgyáros?
Gratulálok a két pocaklakó babykédhez!:)
Egy kicsit már én is izgulok, az első hét mindig könnyebb, mint a második várakozás, türelem szempontjából. Remélem a két kisfiad mellett tudsz azért valamennyit pihenni! Nemsokára jönnek a hugicák, így 2-2 lesz az állás!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn!:) Akkor Ti igencsak friss házasok vagytok!:) Utólag is sok boldogságot kívánok Nektek!:)
Raniko
De aranyos a pici lánykátok!:) Tényleg kislánynak néz ki az uh képeken, mondjuk lehet, hogy az és lehet, hogy azért nem mutatja meg magát, mert a kislányok ugyebár szégyenlősök.
Milánnal is voltatok ilyen 4 D uh-on? Csak azért kérdezem mert az arcukról, fejükről általában látszik, hogy kisfiú-e vagy kislány, na persze amikor már megszülettek jobban látszik a nemük.
Gigibp
Szerintem már jól beágyazták magukat a pöttömök, én meg csak szervírozom nekik a sok folyadékot, egy órát sétálok velük (felfedezem a környéket, 1,5 év alatt ez még nem sikerült ), hogy jó kondiba legyenek…….
Sajnos kretének mindenhol vannak!:(
A fagyis beültinék mikor tudja meg az ember, hogy hányan ébredtek fel? A fagyis beültetésnek mi a menete?
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!!!:) Sok boldogságot együtt és a hamarosan érkező kis gigibp-kel!:)
Kalkata
Anyós probléma? Sajnos ez ismerős! Én sokáig nem panaszkodtam az anyósomra, de egy, két éve az is baj, ha nem hív fel és az is baj, ha felhív minket.
Roni
Köszi!:)
Lehet, hogy a férjednek van igaza és az uh-gal várnod kellene, csak akkor nézzétek meg amikorra tényleg időpontot kaptatok. Végülis a tesztelésnél is rá hallgattál, nem igaz?!
Elhiszem azért, hogy nehéz lehet ez az idegtépő várakozás. Várni kell a vizsgálatokra, kezelésekre, aztán a teszt elvégezhetőségére, az első uh-ra és miután már megbizonyosodtatok róla, hogy ott van, jó helyen van Egyszemkétek, a pici szíve is dobog, alig várjátok, hogy minél hamarabb láthassátok. Ez az élet csupa várakozás!
Lányok a vörösborral kapcsolatban, folyamatosan lehet inni, na mintha dönteném magamba. Úgy értem mindennap, a tesztig és után is folyamatosan lehet napi 1 dl inni?
Nemrég valakitől hallottam, hogy az akciózás inkább csak az első héten jó, most már a második héten a célegyenesbe nem ajánlott akciózni.