Új privát üzeneted érkezett!

Gigi: mivel ma még dolgoznom kell itthonról, így talán jobb is az esős "hideg" idő. Legalább este remélem lehül annyira, hogy lehet normálisan aludni. Inkább ez a téli sötétség zavar...
Napozás?? Tudsz élni :lol:

Verzso: drukk Neked is!

--> Takács Zoltán Viktor (Egyszemkénk) 2012.01.20: 3800gramm és 61cm! <--
Kép

Kép

Lilypie Angel and Memorial tickers
11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Hú laptető!!!!! Ezt most megtartanám Egyszemkéért:-)

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

@Evike: Mi is pont ebben a fázisban vagyunk, hogy egy rakás vizsgálatot kell elvégeznünk. Nálunk Kaposváron az endokrinlógia csinálja az inzulin reizsztenciát. Nekem/ünk Szept 16-ra akartak időpontot adni. majd addig telefonáltam a végén pedig bementem szamélyesen, hogy július 18-ra kaptunk időpontot.

Egyébként meglehet próbálni magánrendelőt felhívni amelyik végez ilyet. Endokrinológust kell keresni.

Fejlemények a kivizsgálás útján:
ÁNTSZ-nél voltunk mind a ketten vérvételen, az eredményeket majd csak akkor tudjuk meg, ha megyünk konzultációra.
Júni 30-ra kaptam időpontot spermatogrammra.
Illetve Július 18 az inzulin reizsztencia vizsgálat időpontja.
Ha jól számoltuk, akkor június 18-20 között kell menni majd a hormonos vérvételre.
Majd június vége fele megyünk nőgyógyászhoz a kórházba, aki elvgézi a rákszűrést, a Chlamydia szűrést, állítólag ez a kórházba is 5000Ft, meg megcsinálják a SonoHysterographia vizsgálatot.

Hát így néz ki a menetrend :D

Ha minden jól megy akkor semmi akadálya az augusztusi beültetésnek :D

Bocs hogy ennyit írtam.

Örülök, hogy mindenki jól van
kig120
Kaposvár

Kig,
szuper, hogy már így elintéztél mindent. Mindenhova megvannak az időpontok! Ez így tök jó és hamar elrepül az idő. :)
Ugye jól emlékszem, hogy a párod petevezetői miatt kell lombikolnotok? Amúgy téged már vizsgáltak?

Kakukk,
mi van veled???? Nem jöttél!!!!!

Roni,
hajrá laptető! Nemsoká itt az uh ideje! De akkor aztán képet kérünk!!!!!

Vége a jó világnak, holnap mennem kell dolgozni. Most elég sokat itthon voltam a lapar miatt, meg utána szabin is voltam, de sajna minden jónak hamar vége szakad (bár volt benne sok rossz is). Kicsit úgy éreztem, mint iskolás koromban, mintha vakáció lenne!
Hmmm de jó is volt! :)

gigibp

@gigibp: Jól emlékszel, sajnos csak az egyiket tudták erős fújjással átjárni. Illetve van egy hipofizis daganata, amitől magas a prolaktin szintje.

Erre szed most norprolacot és már nagyon várjuk a menszeszhez kötött vérvételt, mert ott derül ki az értéke :)

Nálam egyenlőre rendben van minden ;)

Hát igen, a táppénz és szabadság hamar elrepül :S Főleg, hogy laporoszkóp műtét után egy ideig mozogni se tud az ember :S
Jobbulást neked és kitartást kívánok.
kig120
Kaposvár

Helló!

Itt vagyunk, itt vagyunk!:)
Délután pontosan ott voltunk az intézetnél, de amikor már kiszállítunk a kocsiból ránk telefonáltak, hogy hol vagyunk, merre vagyunk?! Mondtam, hogy itt vagyunk már a melléképület előtt. Beakartunk menni a melléképületbe, de ott a recepciós egyből mondta, hogy mennyünk át a főépületbe, mert már várnak minket. Na, irány akkor a főépület, recepció, fel a műtő. Az öltözőbe elég sokan voltunk, volt akinek petesejtleszívása volt, voltak akiknek meg beültetése volt. Mindenki volt előtte konzultáción, csak én/mi nem. Szörnyű volt tudatlanul várni.:( Végül nemsokára behívtak a műtőbe és a dokink közölte két embriót ültetnek most be!:) Két embriót!!!:) Mondtam is a férjemnek, hogy biztos aki behozta magát a fejlődésben lesz a kiscsaj, aki majd püföli az öcsikéjét!:) Lányok olyan gyönyörűek voltak a mikroszkóp alatt, meg az uh képen is és most egymás kezét fogva növögetnek, fejlődnek a pocakomba.:)
Hétfőn volt a beültetés, aznap és tegnap feküdtem, azóta ma először mentem el 1 órát sétálni a környékünkön. Jól el is kapott a zivatar, de szerencsére nem áztunk el. Tudom, hogy jó ilyenkor sokat pihenni, feküdni, de hallottam, meg mondtátok is, hogy a mozgás sem árt, mert ha nem mozgunk, akkor nincs megfelelő véráramlás a szervezetben, így mozogni is és persze módjával pihenni is kell azért.:)

Kig
Látom megvan a menetrendetek!:) Szép sorjában meglesz minden vizsgálatotok és aztán hipp-hopp itt lesz a konzi, program kezdete!:)

Roni
Múlnak a napok, már csak pár nap és ismét láthatjátok Egyszemkéteket!:)

Gigi
Örülök, hogy Anyukád jobban van!:) Sajnálom, hogy vissza kell menned melózni, ez tényleg így van, hogy a betegszabik mindig a régi diák vakációkra emlékeztetik az embert. :roll: Az első napok nem mindig jók, aztán után már úgy megy az ember melózni, mint ahogy a konzervek követik egymást a futószalagon. :lol:
Lehet, hogy nem olvastam, de írtad már, hogy visszamentél a lelettel a kaális dokidhoz és hogy mit szólt, mondott a továbbiakat illetően?

Kalkata
Te mikor mész szabadságra?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Verszo
Köszi!:) Mindannyian ügyesek voltunk! :wink:
Gratulálok a 6 petikéhez!:) Mikor volt a beültetés?
Gondolom már túl vagy rajta és a babyk bent csücsülnek a pocakodban!:) Drukkolok!:) :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Szia Kakukk!
Na ezek tök jó hírek! Szépen növesztegesd a babákat és két hét múlva tedd fel a két csíkos teszted képét, hogy tudjunk irígykedni! :)
Még nem tudtunk visszemenni konzira, csak 27-én. Az még messze van, de én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Eltelt az első munkanap. Hát nem mondom, hogy nem fáradtam el... Baromi fülledt, meleg van és hát nálunk nem igazán megy a légkondi egyes részeken. Borzalmas!

gigibp

Kakukk: ügyesek vagytok! Küldöm a babaragacsokat.
De nagyon ránk ijesztettél ám, hogy ennyi ideig semmi hírt nem adtál magatokról!

Gigi: mined kezdet nehéz... de reméljük hamar babás leszel és akkor eldöntheted, otthon maradsz majd, vagy dolgozol.

Raniko: hogy vagy?

Én voltam tegnap nőgyogyónál. Sajnos Uh-t nem tudtunk nézni :cry: adott beutaló, de csak jövő péntekre kaptunk már időpontot, így addig kell várnunk Egyszemkénk mozijára.

Tegnap éjjel totál bepánikoltam, hogy nem nől a hasam, alig van vmi állapotos tűnetem... és egyáltalán, semmit nem tudok a babánkról. Iszonyatos éjszaka volt és még nagyon messze van 17.-e. :( Ezt hogy lehet kibírni????

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Még egy kérdés. Sztetek érdemes még ilyenkor tesztet csinálni? Látnám, ha lenne vmi baj Egyszemkévek?
ne nézzetek hülyének, de most nagyon para maminak érzem magam.

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Gigi
A babyk növésével, fejlődésével kapcsolatban tényleg jót tesz ilyenkor egy kis vörösbor iszogatása?
Ma májat fogok ebédelni. Egy kis hagymát megdinsztelek, ráteszem a májdarabkákat aztán só, bors és párperc múlva kész is az íncsiklandó étel!:)
Huszonhetedike már nincs messze, hamar elfognak röpülni a napok. Én a beülti óta olvasok, itthon melózok szóval múlnak szép sorjában egymásután a napok!:)
Ma végre nincs hőség, jó kis hüvi idő van! :)

Roni
Köszi továbbítottam a piciknek a babaragacsokat!:)
Bocsi, igen, igazad van jól rátok ijeszthettem, hogy sokáig nem jelentkeztünk! :oops:
Hétfőn délután miután hazaértünk bealudtunk, kedden még pihiztem, tegnap meg a házunkba reggeltől délutánig nem volt villany, mert az öreg ócska vezetékeket kicserélték. :? Azt mondták még jó, hogy nem égett le eddig a ház. :evil:
Ma este közgyűlés lesz, hát nem nagyon várom, de azért elmegyek rá, itt lesz helyben a házunkba, pontosabban a lépcsőkön fognak ülni az emberkék, mert nincs iroda, se egy normális helyiség.:( Eddig ahol csak laktunk mindenhol volt a kk.-nek irodája. :?

Roni, te is ittál vörösbort, valami rémlik mintha a barátokkal iszogattatok volna? :)
Sajnálom, hogy nem tudtátok most megnézni Egyszemkét, de biztos minden rendben van vele.......persze gondolom egyfolytában csak őt néznétek egy pocakra szerelhető uh monitoron!:)
Szerintem ha Téged ez megnyugtat, csinálj nyugodtan egy tesztet. :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Roni,
A para természetes! Átérzem. A pocak csak majd a második babával nől gyorsan. Nekem csak a 12. hét után kezdett, de akkor nagyon. :lol: Ha nincs tünet nem jelenti azt, hogy baj van. :wink: Viszont, ha úgy gondolod menj el egy nőgyogyihoz és ott ismét láthatod Egyszemkédet, hogy milyen jól érzi magát. Sokan nem tudják kivárni az uh időpontját. :lol: Nyugi!!! Mellesleg nekem a 8. hét után lett durva a hányinger stb.

Kakukk,
jaj de jó hírek! Tesztelsz vérvétel előtt? Babaragacsok mennek!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kakukk,
vörösbort én is ittam minden nap fél decit, volt mikor egyet. :lol: persze csak addig, amíg ki nem derült, hogy sikerült. Utána lassan leálltam vele. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kakukk: vörösbort ihatod nyugodtan. Sőt nekem anno, amikor nagyon beparáztam, hogy miért görcsölök, K doki azt mondta, hogy dobjak be egy felest (gondolom a megnyugtatás végett) így még egy pálinka is becsúszott.

Lili: Ti mikor mentek tesókáért?

Felhívtam egy privát UH rendelőt, ahol kedden reggel meg tudnánk nézni a babót, de párom nagyon ellenzi... ő mindig azt mondja, várjunk, úgyis minden rendben lesz! Szóval most itt ülök és azon agyalok, hogy kamikáze akcióban elmenjek-e egyedül...
Viszont ma a krumplis tészta után 1órát öklendeztem végre :) (minek nem tud az ember lánya örülni)
Egyszemke vagy a tésztát nem bírja, vagy a gyöngyhagymát :lol:

Kata, Nani, Meli, Gigi...többiek?

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

sziasztok,
bocsánat ,nincs időm visszaolvasni.
Ronikám, azt üzenem, ne költsd a pénzedet magánakciós uh-kra, hanem tedd félre! Drága a pelenka! :lol:

Kakukk++++++++++++++++++++++ !
nani72

Roni,
szuuuuszáááá!!! Minden rendben van! Szerintem se akciózz!!!
A kolléganőm már félidős, de még mindig alig látszik a hasa. Szerintem ez mindenkinél másképp zajlik! Nyugiiiii! :P

Kakukk,
nekem azt mondta a dokim, hogy minden nap igyak meg egy pohár vörösbort. Persze amekkora alkesz vagyok, minden nap elfelejtettem. :lol:
Babaragacsok mennek!!!!

gigibp

Roni,
látod jön a 8. hét. :lol: szeretnél még tünetmentes napokat. :lol:
szeptemberi kezdéssel októberi ET lesz. 24-én megyünk még vizsgálatra a Kaáliba, megy a receptekért.
:lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok !

gyors bekukk !

nagyon drukkolok mindenkinek !

holnap bővebben jövök !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Kakukk, nagyon szorítok Neked!!!

Nekem szerdán lett végül a ET, 2 blasztó baba került a pocakba, remélem már jól beágyazták magukat. Kicsit azért már izgulok, olyan nehéz ilyenkor a várakozás.

verzso

Vörösbort én is iszogatok esténként, tényleg a legjobb lazító! :)

Roni, ilyenkor már nem érdemes tesztet csinálni(bár én csináltam anno), mert olyan nagy a HCG koncetrátum, hogy ha valami baj is lenne, akkor is + lenne még a teszt, mert csak sokára ürül ki a szervezetből.

verzso

Sziasztok!!

Micsoda jó híreket olvasok!!!!
Beültetés leszívás mr haza vitt babók jipííííííííííííííííííííííííííííííí, beindul a nagy bababummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!! :lol:

MINDENKINEK NAGYON DRUKKOLOK, mennek a babaragik a növögetők és minden ami kell.

Roni látod látod itt a bűvös 8. hét!!
Én a 10-től voltam iszonyat rosszul, ami már a már szerencsére csak ritkán van.
Nyugi egyszemke nagyon szépen kapaszkodik és jól érzi magát!!

Mi pénteken voltunk babakukkba és miég mindíg lány gyanús , de nem tudtak biztit mondani sajna.

Dobok két képet ha nem gond.

Kép csüccssssssss

Kép szundi

Kép

Kép
raniko

RAni,
nagyon cukkkki a baba!!! :)

Verzso,
neked is sok drukk

Kakukk,
remélem jól vagy és a picúrok már jól beágyazták magukat!

Roni,
veled mizujs?

Kata,
milyen volt az 5 napos kikapcsolódás, házimunkákkal spékelve??? ;)

Én elfáradtam ma, mint a dög. Elég jó napom volt, addig míg az egyik kollégám fel nem dühített. A kretén...
Várom már, hogy 27-e legyen, egész gyorsan telnek a napok. Remélem júliusban összejön a fagyis ET, még ha a dokim szabin lesz, akkor is.
Holnap lesz a házassági évfordulónk és elmegyünk vacsizni egy kellemes kis helyre! :)

Puszi mindenkinek

gigibp

Roni, hogy miket vagy képes átélni ezen a pár napon!?
Hogy döntöttél elmész "kamikáze akcióban" ma?

Gigi, jó mulatást mára!!!
(köszi, anyós élményeim vegyesek...- pihenten is + nem is :roll: )

Bipbip, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, csodás képek.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kata: nem mertem elmenni, mert férjuram nyugalomra intett. Nélküle nem mertem ezt meglépni!

Egyébként megint alig van/volt vmi tűnetem... talán csak az, hogy iszonyú fáradt vagyok! Hát nem vagyok hozzászokva az egész napos semmit tevéshez, de nagyon jól esik.

Verzso, Kakukk: ++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko: De édesek ezek a képek! Bár nekem mindig olyan futurisztikus élmények... (de ezek szerint Ti sem a hivatalos UH-ra jártok csak ugye? Milyen sűrűn nézitek a babát UH-on?)

Gigi: Gratulálok!!!!!!

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Gigi, Roni köszi a drukkot!!!!

Kakukk, Én is drukkolok neked!!!

Én, mint tesztgyáros, már nagyban gyártom a teszteket, majd nyilatkozom, ha már megengedett :wink: :lol:

Roni, a legelején van sztem a legtöbb tünet, utána megszünnek, nekem is alig volt a fiúkkal, néha pici hányinger, de főleg az is a terhesvitamintól.

verzso

Gigi, hány éves házasok vagytok? Mi most május 21-én házasodtunk össze! :)
Ezek vagyunk mi! :)
Kép

verzso

Sziasztok!!

Verzso nagyon szép vagy ezen a képen!!!
Szerencsés a férjurad!! :wink:

Köszi lányok a képek hozzászólásait.
Elég futuriztikussak igen szerintem is kis UFO. :lol:

Roni mi most voltunk elösször nem hivatalos UH-n.
Most a nőgyogyim néz meg 4-én aztán a kötelező 18. heti UH jön, szóval nem lesz egyéni akció! :wink:

Kép

Kép
raniko

Raniko, köszi, aranyos vagy! :)

Nekem sem volt sok UH,pláne, hofgy kisfickók gyorsan kibújtak. De most sem tervezem a sokat, ami szükséges csak.

Kakukk, hogy vagy????

verzso

Helló Mindenkinek!

Jól vagyunk, megvagyunk!:) Itthon vagyok, szerencsére itthon is tudom csinálni a munkámat, sétálgatok, pihenek a picikkel, olvasom a kedvenc könyvemet, főzők, habár ezen a téren tegnap nem valami nagy sikert arattam. :oops: A rizs és hideg sali mellé úgy gondoltam frissen kisütök egy-két sajtos tallért. Egyszerű, mint a pofon! Az első simán ment, a másodiknál viszont elkezdtem valakinek sms-t írni és mivel az olaj már az első tallér kisütése után eléggé felforrósodott, a második tallér gyorsabban sült át, annyira, hogy aztán sikerült is odaégetnem. :? Mondtam is, a hasamat simogatva, na gyerkőcök anya most megmutatta a jó és a rossz főző, sütő tudományát. :lol: A tallér, ahogy elkezdett égni (kormosodni) és füstölni, egyből kikapcsoltam alatta a lángot és áthúztam a szomszédos platnira. Azthittem evvel meg is oldottam a problémát, de nem! Egyre hangosabban és hangosabban sistergett alatta az olaj, úgy pattogott az olaj, mint a popcorn, amikor megláttam, hogy hiába, hogy lehúztam a platniról, a tallérba lévő sajt elkezdett kifolyni és emiatt lett hangzavar és olaj pattogás.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

kifolyni és emiatt lett hangzavar és olaj pattogás. Így gyorsan kivettem a tallért, egy tányérra és párperc múlva csak az enyhe égett szagot lehetett érezni.
Szerencsére ritkán vannak ilyen élmény dús főzéseim, sütéseim.

Nani72
Köszi szépen!:)
Hogy vagytok Izabellával?

Dominik
Látom nyár végén mentek a tesóért!:) Most amikor majd mentek csak hormon és katona vizsgálat lesz vagy újból elvégeztetik a HIV, Hepatits ……..vizsgálatokat?
Még mindig adós vagy Dominik képével!

Vviki
Remélem jól vagy!:) Köszi a drukkot!

Verzso
Köszi, én is nagyon szorítok Neked!:) Hogy érted azt, hogy tesztgyáros?
Gratulálok a két pocaklakó babykédhez!:)
Egy kicsit már én is izgulok, az első hét mindig könnyebb, mint a második várakozás, türelem szempontjából. Remélem a két kisfiad mellett tudsz azért valamennyit pihenni! Nemsokára jönnek a hugicák, így 2-2 lesz az állás!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn!:) Akkor Ti igencsak friss házasok vagytok!:) Utólag is sok boldogságot kívánok Nektek!:)

Raniko
De aranyos a pici lánykátok!:) Tényleg kislánynak néz ki az uh képeken, mondjuk lehet, hogy az és lehet, hogy azért nem mutatja meg magát, mert a kislányok ugyebár szégyenlősök. 
Milánnal is voltatok ilyen 4 D uh-on? Csak azért kérdezem mert az arcukról, fejükről általában látszik, hogy kisfiú-e vagy kislány, na persze amikor már megszülettek jobban látszik a nemük.

Gigibp
Szerintem már jól beágyazták magukat a pöttömök, én meg csak szervírozom nekik a sok folyadékot, egy órát sétálok velük (felfedezem a környéket, 1,5 év alatt ez még nem sikerült ), hogy jó kondiba legyenek…….
Sajnos kretének mindenhol vannak!:(
A fagyis beültinék mikor tudja meg az ember, hogy hányan ébredtek fel? A fagyis beültetésnek mi a menete?
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!!!:) Sok boldogságot együtt és a hamarosan érkező kis gigibp-kel!:)

Kalkata
Anyós probléma? Sajnos ez ismerős! Én sokáig nem panaszkodtam az anyósomra, de egy, két éve az is baj, ha nem hív fel és az is baj, ha felhív minket.:(

Roni
Köszi!:)
Lehet, hogy a férjednek van igaza és az uh-gal várnod kellene, csak akkor nézzétek meg amikorra tényleg időpontot kaptatok. Végülis a tesztelésnél is rá hallgattál, nem igaz?!
Elhiszem azért, hogy nehéz lehet ez az idegtépő várakozás. Várni kell a vizsgálatokra, kezelésekre, aztán a teszt elvégezhetőségére, az első uh-ra és miután már megbizonyosodtatok róla, hogy ott van, jó helyen van Egyszemkétek, a pici szíve is dobog, alig várjátok, hogy minél hamarabb láthassátok. Ez az élet csupa várakozás!

Lányok a vörösborral kapcsolatban, folyamatosan lehet inni, na mintha dönteném magamba. Úgy értem mindennap, a tesztig és után is folyamatosan lehet napi 1 dl inni?
Nemrég valakitől hallottam, hogy az akciózás inkább csak az első héten jó, most már a második héten a célegyenesbe nem ajánlott akciózni.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Verzso,
nagyon szépek vagytok!!! Gratulálok!
Mi most vagyunk 3 éves házasok. :)
Hogy-hogy hamar kibújtak a fiúk? Sokkal hamarabb jöttek?
Mekkora lenne, ha most két kislányotok születne! :lol:

Kakukk,
csak így tovább! A sajt meg így járt! ;)
Szerintem nyugodtan lehet inni esténként a bort. Persze nem literszám, csak egy kis pohárkával és vöröset!
Az akciózás teljesen megengedett, semmi bajuk nem lesz a babócáknak! :)

gigibp

Kakukk, "ügyes" voltál, látod a kicsik már most elterelik a figyelmed! :)
Én már vasárnap óta tesztelek, egyszerűern nem bírom ki. :) De még nem nyilatkoznék az eredmnényről ;)

Nem sokat hagynak pihenni, az élet megy tovább, én lehet bután hangzik, de azért mégiscsak ők a fontosabbak, ők már itt vannak, nem passzolhatom le őket, elég lesz megszokniuk a tesókat, majd ha meszületnek :)

Vörösbort akár végig ihatod, Én most fogom is, a legjobb izomlazító és nálam kisfickóknál is sokat keményedett pocakom.
+ amit még iszok, homeopátiás palástfű, tuti jó:)

Gigi, 29+6 napra születtek meg, de már majdnem megszülettek 24+6 napra, de csodák-csodájára 2 ujjnyi méhszájjal együtt maradtunk még 5 teljes hétig, csodánkra jártak a dokik :)))
Nehéz volt az első pár hét, de a vége szuper, két makk egészséges kisfiúnk van, de persze nem akarok senkit megrémíteni, de érdemes minden nem normális dologra figyelni.
Már nem is lepődnénk meg, de azért csak 1 babára hajtunk, azért nehéz lenne dupla ikrekkel, pláne, hogy férjem rengeteget dolgozik én meg nagyon menős vagyok, (utazunk fiúkkal sokat, pl Bp-re is ;)

verzso

Biztosan nem haragszik meg, Én tőle rendeltem teszteket 65Ft/db, igza a vékonyabb fajta, na de mutat az is , ha van mit ;), megbízható csajszi
Pálinkás Kata [palinkas.kata@me.com] esetleg ha valakit érdekel.

verzso

Sziasztok,

Tegnap megjött feleségemnél és holnap megy hormonális vérvételre.

Már alig várom az eredményét. Kiderül hogy hatott-e a gyógyszer a prolaktin szintjére. A 21. napos vérvételt még nem tudom hogyan fogjuk megoldani, mert ha jól számoltam az Július 6-ra esik.

No ekkor megyünk éppen az 5ik házassági évfordulónkra Kaposvártól mintegy 400 km-re. :S
kig120
Kaposvár

Sziasztok!

Kakukk,
Igen megyünk. :lol: Már nagyon várjuk, de azért így, hogy Domi már van sokkal nagyobb a türelem, hisz a tesó már csak hab a tortán. :lol: vizsgálat szempontjából ismét kellenek a hiv, ekg stb., kiskatonák, nekem hormon, cytológia, chlamydia stb.

Főzés :lol: :lol: :lol: Vörösbort igyad nyugodtan. Nem lesz semmi baj. :lol: Mikor tesztelsz? Én ET+7 napon teszteltem, szerintem nem tudom kivárni a következőnél sem. Na nem volt valami jó, mert egyszer erősebb egyszer halványabb volt a csík, így délelőtt és délután is teszteltem. Na ezt nem ajánlom senkinek.

Verzso,
kíííííííííííííííííváncsi vagyok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Jaj de édesek a babák, ti pedig nagyon szépek voltatok!! És a bevonulás nagyon ötletes volt.

Gigi,
boldog évfordulót!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Üdv az Újaknak!

Roni+++++++++++!

kakukk,Köszi, minden rendben velünk, Iza csupa aranyos dolgot művel, jól alszik, jól eszik, meglepően "okosan" kommunikál. ( már ha szabad ilyet mondani) :)
drukk a csapatnak!

Kalkat, puszi!!!!!
nani72

Lili, Én is ilyen korán tesztelős vagyok, de csak reggel :)))

A bevonulás nem rendezett volt, csak véletlen alakult így, de nagyon jól sikerült :)))

verzso

Verzso: nagyon titokzatos akarsz maradni, de ez a sok célozgatás tuti jelent vmit... gratula a korai zebrás teszthez!
(azt mondják az okosok, hogy tesó projekt ilyenkor már könnyebben megy, de 2 kicsi mellé 2 mini, azért nem lenne semmi...)

Kakukk: +++++++++++++++++++ (a türelem is zebrát terem :) )

Mi holnap reggel megyünk UH-ra. Hát nem mondom, hogy nem vagyok ideges...

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Lili,
mikor mentek konzira? Vagy van már időpontotok a kezdésre esetleg?

Verzso,
nagyon titokzatos vagy, de remélem, hogy úgy van, ahogy sejtem... :lol: :lol:

Nani,
de jó, hogy jöttél te is! Mi van Izával? Mesééééélj méééég! :)

Roni,
sok drukk a holnapi uh-ra!!!! Bizti minden rendben lesz! Majd kérünk képeket! ;)

Kig,
hajráááááá, nem sokára meglesz minden eredmény!

Kakukk,
mizujs?? Hogy vannak a babócák???

Én ma megkértem szépen az egyik kolléganőmet, hogy ne tudósítson róla, hogy épp ki terhes. Elegem van már ezekből a hírekből. Basszus már mindenki babát vár csak én nem!!! Ez annyira rossz! :cry:

gigibp

Na jó, elárulom, már hétfő óta + a teszt, viszont tegnap picit elkezdtem barnázni, icipici ijedelem, de pihengetek, persze amennyire fiúk engedik, de érzem Én hogy rendben van minden :))))
(azt is éreztem, hogy terhes vagyok, alig vártam, hogy legyen bizonyítéka)

Gigi, én is pont így voltam vele, utáltam ha új kismama hírét hallottam, nem irigyeltem tőlük, de olyan rossz volt, hogy én még miért nem vagyok az. Nekem a 4 ET sikerült.

Roni, ne izgulj, minden rendben :)))))
Tényleg azt mondják, mert már tudja a szervezet, hogy mit kell az embriókkal kezdeni, nem akarja kilökni őket. Pl nekem egy biokémiai terhesség után fogantak meg a fiúk.

Kakukk, nagyon szorítok ám!!!!

verzso

Roni, remélem jössz és beszámolsz a jóhírekkel!!!!!!

Bipbip, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gigi, jól tetted! De ha megnyugtat énis csak ilyen kollégákkal, családtagokkal, ismerősökkel vagyok mostanság újra körülvéve :roll: (ez senkinek nem esik jól szerintem is). Majd egyszer ránk is irigykedve fognak nézni!!! :wink:
(hogy sikerült a vacsi?)

Verzso, szépek voltatok nagyon. Mi vasárnap leszük 1 éves házasok (hogy röpül az idő). Mi 11 év után házasodunk...

Vviki, nagyon eltűntél...

Nani, pussz

Kig, hova utaztok ünnepelni?

Üdv és kitartás Mindenkinek!!!

kalkata

Kig, sztem, egy beutalóval máshol is levehetik a vért, és sztem az orvosod látni is fogja az eredményt, vagy esetleg, megbeszélni, hogy hagytok egy felbélyegzett borítékot és elpostázzák.

verzso

Verzso, micsoda hírek így korán reggel!!! :lol: Gratu

kalkata

Klakata, mi sem kapkodtuk el, 7 év után házasodtunk, vártuk, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk ;)
Úgy volt, hogy már májusban meglesz a beültetés, de "közbe jött" az esküvő, halsztottunk egy hónapot. Meséltem dokinak, hogy úgy tűnik elkelek 2 gyerekkel :lol: , viccesen mondta, hogy akkor már érti miért volt sürgős az esküvő, féltem, hogy esetleg 3-4 gyerekkel már nem kellek. :)))))

verzso

Hajdúszoboszlóra mentünk nászútra és megfogadtuk hogy 5 év múlva visszatérünk, mert annyira tetszett a környék. Szóval visszatérünk, de nem ugyanabba a szállodába, most apartmanházba megyünk 5 éjszakára utána meg 2 éjszakára Poroszlóra.

Most jöttem dolgozni és azért késtem, mert voltunk vérvételen :) Kedd-szerda felé meglesz az eredménye.

Tegnap tárgyaltam a Debreceni kórházzal is. Nagy szeretettel várnak a 21. napos hormonvérvételre :D Még sose voltam ott, de ahogy elmagyarázta a nővér már most odatalálnék :) Azt mondta a nővérke ha kedden (Július 5) leveszik, akkor péntekre meglesz az eredménye, de ha kell elfaxolják Kaposvárra vagy emailen átküldik :D

Nálunk annyival jobb a helyzet, hogy a sógorméknál se jön össze a baba 4 éve meg a sógornőméknél se. Szóval a családból senkinek se akar összejönni, ez kicsit megnyugtat. Igaz fönökmnél most született meg a 4. gyermek.

De mi bizakodóak vagyunk, mert legalább tudjuk mitől nem lehetett eddig. Köszönöm az érdeklődést, és hogy befogadtatok :)

Kitartást mindenkinek és örülök a pozitív tesztnek (már nem tudom ki is írta :) )
kig120
Kaposvár

Sziasztok!

Mindannyian jól vagyunk, legalábbis remélem :roll: ugyanis sajnos tegnap este óta elkezdtem barnázni (a pöttyözésnél több) :( , ami tudom, hogy sok jót nem jelenthet, de nagyon bízom benne, hogy rövid időn belül elmúlik vagy ha nem, akkor azok közé az emberek közé tartozhatok, akiknek a terhességük alatt, mellett is megvan.:(
Vannak ilyen emberek, az egyik ismerősünknek is végig megvolt. A családtagjaim közül volt aki nem akart gyereket, aztán váratlanul csak összejött nekik, volt aki felhívott egy másik meddőségi intézetet, bejelentkezett, de mire mennie kellett volna kiderült, hogy ikreket várt és még sorolhatnám, akkor miért ne lehetnék én is olyan szerencsés, akinek már van valami és mégis piciket vár?!
Az élet furcsa néha és sokáig úgy tudtam mindent megtettem a vizsgálatok terén is, kivéve egy vizsgálatot, amin most Giginek volt nemrég és amin nekem nemrég kiderült az endo problémám, tehát a problémám végül meglett oldva, a lombikot is időbe csináltuk. Így más akadálya nincs a babák megmaradásának, ....úgy gondolom!:roll:
Bocsi, csak egy kicsit elgondolkodtam a dolgokon! :oops:

Verzso
Nagyon drukkolok!:) De izgi!:) Csak halkan én is nagyon gratulálok a zebrás tesztecskéhez!:)
Könnyű mondani, de próbálj meg a fiúk mellett azért egy kicsit többet pihenni? Le lehet őket valamivel kötni? Játék, mesefilm stb.?

Roni
Nagyon szorítok a mai uh-hoz!:) Biztos minden rendben van Egyszemkétekkel! :wink:

Nani
Örülök, hogy Iza, ilyen ügyes kis csajszi!:) Nagy könnyebbséget jelent azért, hogy jó evő és jó alvó! :wink:

Gigi
Boldog házassági évfordulót Nektek!:) Milyen volt a vacsi, mesélj!
A családtagoktól, ismerősöktől kapott várandós hírekkel kapcsolatban együtt érzek.:(

Kig
Látom szépen haladnak a dolgok!:) Feleséged mit szól a jó szervező készségedhez?
Nálunk éppen a fordítottja van a babák siker terén, mindenkinek sikerült már, ami tök jó, csak ezek az emberek egyáltalán nem értik meg a mi helyzetünket, amit én nem is várnék el, de ha már mondanak mondanak valamit, akkor normális dolgot mondjanak vagy ha nem tudnak, akkor inkább jobb lenne ha magukba tartanák.
Párévvel ezelőtt Poroszlón mi is voltunk, nagyon szép, csöndes kis hely!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk, a barnázás még tényleg semmi rosszat nem jelent, nyugi!!!!
Pihenj sokat!!!!

verzso

Kig, mi is évek óta minden évben eljutunk oda pár napra, szóval ismerős az érzés (nászút miis ot voltunk Eger+Hszobi)

Verzso, jó kis történet... :lol:

Kakukk, pihi+pihi+pihi!!!!!

Lányok Snufi-ról tud vki vmit?

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?