Új privát üzeneted érkezett!

Aniko!
5 gyerek (Balazs+1 db egy 2 eves+1db 3 eves es 2db 6 eves)+ 3 sogorom van, 2 sogornom, 2 noverem, Anyos, Apos, Anyu, 2 Dedi es LACI.
Ha lehetne, mindent hazhozszallitassal rendelnek a netrol...
szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Na, ugye hogy előkerültek az eltűntek? Kép

Szöszi: remélem rosszul értelmezem soraidat; bár a tegnapi fórumőrület és az éjszakám után nagyon mellbe vágott.Kép Pedig írni akartam neked hamarosan levelet, mert körvonalazódni látszik a tavaszi erdélyi kirándulás időpontja.Kép
Karácsonyi ajándék: én is attól félek, hogy lassan mindenki rám fogja sózni a másik ajándékát a "neked úgyis jó ötleteid vannak" és a "te tudod mire van szükségük" felkiáltással. Kép

Anikó: megy a drukk! Egyébként megőrjít ez a felvételi rendszer, amit kitaláltak az elmúlt években.
Gergő a szuperboy!Kép FürdésKép Mi meg ma estétől tervezzük az Apa-Ákos kettős fürdetési rendszert, mert 2 hét múlva megyünk úszni, és addigra meg kell szoknia Ákosnak a 29 fokos vizet.Kép
Nátha: gyorsan fojtsd el hársfa-kamilla teával!

Soraya: Kép És egyébként mi van veletek,

Linda: gyerkőcök Kép Daninak megmarad ez a mosolya, akkor majd döglenek a NŐK utánaKép

Anikó, Panó : séta? Hát az nem volt. Apa is rájött, hogy talán nem kellene ilyen hidegben édes kettesben andalogni.Kép Elmentünk a Lurdy-házba, Apa be akart fizetni egy thai masszázsra, de teltház volt. Így biliárdoztunk egy jót. Azt is már egy éve tettük utoljára, így azon szórakoztunk nagyokat, hogy milyen bénák vagyunk.Kép

Ildikó. méééééééég havas képet! Tavaly is ilyen korán volt nálatok hó? Azért remélem az idei tél nem lesz olyan hosszú, mint tavaly. Még most áprilisban is nagykabátban kellett lenni kint.Kép Brrrr.

Kérdésem van anyatej-tápszeres mamámkhoz: a kakit nagyon megfogta a tápszer? Szegény Ákos már hétvége óta nyűglődik, tegnap csak hőmérővel tudtam kiszedni belőle a rendesen félkemény kakit. Úgy nyomja, akkorákat nyög egész nap, de egyszerűen nem tudja kinyomni. A pocakja is akkora, mintha ötször annyit evett volna, mint kellene. Nagyon kevés tápszert eszik pedig, nem is fogadta el már hétfőn se, tegnap meg találtam a fagyasztó kipakolsánál 60 ml anyatejet, ahhoz adtam 65 ml tápszert és úgy már benyakalta.
Még csak hétfőn lesz 4 hónapos, nem nagyon szeretnék már bármit is adni. Mától megint kamillateáztatom legfeljebb, már több, mint 4 hete úgysem kapott.

Szép, szélmentesebb napot!

Kisdió

Kép
kisdió

Itt vagyok Kép
Kicsit tejpara van, asszem a 3 hós ugrás (vagy ennyit tesz hogy hétfotol leálltam a fehérkenyér/téstza/édesség hármasról) de Martin 3 óránként kelt és nem nagyon volt mit enni. Most szaporítok enzerrel.

Szöszi, 8 szögletu szem rendben nagyjából! Még mindig csöpögtetnem kell 2 óránként...
Ajándékok:
-Martinnak anyuéktol duplo zsiráf, tolunk még nem tudom;
-szuleimnek webkamera tesoval közösen vásárolva (ui nekunk is lett, szóval ha kiváncsiak vagytok a pofámra szóljatok Kép) Illetve naptár az unokák fotoival innen rendelve: http://www.lappantyu.hu/naptar/
illetve képkeretben Martin foto és tappancs/kéz lenyomatok.
-tesómnak egy éneklo-villogo nyakkendo Kép de ez csak poén meg még nem tudom mi, sógornonek konyhái kifogo kesztyu és ua style konyharuhák
-gyerekeknek (5 év és 10 év) Activity junior társas+apróságok

huh. Pasimnak még nem tudom, lehet hogy valami ujságelofizetés lesz (pl a Tietokone magazinra Kép)

Linda, puszi!! Nagyon szépek a fiúk! Kép

Anikó, szia! Kép Zár Kép
Katának drukk! ++++

Pano, Lukács barát gondolom jól, de azt Ildi jobban tudja Kép Ildiék 40 km-re vannak tolunk kb.

Itt egy kép a tegnap 3 hós Marciról
Kép

Puszi mindenkinek,
Soraya-Kriszta
soraya

nem vagyok ám dislexiás hogy ennyi a hiba benne, csak sietek, kapkodok Kép
soraya

Sziasztok!

Szoszi: Koszi a linket! Nagyon jo, el is olvastam. Bar ott 6 honapos kortol ajanljak a hozzataplalast, de szerintem Lilinek nem fog artani, ha az almat elkezdjuk 5 honaposan. Kép

Linda: nagyon orultem, hogy irtal! Meggyogyultatok mar? Mert ha okes minden es ugy gondolod, meglatogatnalak. Kép
Kepek tunderiek! Nagyon szepek a fiuk. Kép

Pano: Koszi a tanacsot. Bar sose hallottam meg uvegreszelorol, de azt hiszem beszerzem. Kép Es en se a levevel szandekozom kezdeni, hiszen azt mar ismeri. Kép

Kriszta: Nekem is kb. ekkor volt ilyen ugras, de az Urtica Urens 5 CH mindent megoldott. Kép Marci nagyon edes! Kép

Karacsonyi ajandek: en meg sehol se tartok. Kép Azt se tudom kinek mit kene venni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Soraya!

Elnézést tőled is és Ildikótól is a névkeverésért, ez az átka, hogy Titeket általában egyszerre emlegetünk, mint finn szakaszt. Engem Linoval szoktak néha összekeverni.

Én kíváncsi vagyok a pofádra! Meg az éneklő-villogó nyakkendőre is! A kéz-láb lenyomatokat hogy csinálod? Festékkel? Vagy gipsszel?

Martin nagyon szép baba!

Panó
panó

SziasztokKép

Olyan jó, hogy megint ennyit kell visszaolvasni!!!!Kép HURRRRRRRRÁ!Kép Remélem minden a régi lesz újra!Kép

Nem tudom észrevettétek-e, de miközben Ti elbújtatok és én itt majdnem egyedül (NandaKép)írogattam, hát meglett az 1000 hozzászólásom, így már régi felhasználó vagyok!Kép Kérem ám a gratulákat!Kép

Linda
De jó, hogy tudtál jönni!Kép Már nagyon hiányoztál!
Danika akkor rendben van? És Gergő?
Szerintem ne foglalkozzunk negatív dolgokkal, akik tényleg fontosak vagyunk egymásnak úgyis fogunk jönni, nem? Nekem például semmi nem változott, én még mindig jól érzem itt magam és nagyon szeretek itt mindenkit, igaz vannak akiket egy kicsit jobban, de ez így természetes. Kép
Képek tündériek!Kép

Anikó
Olyan drága vagy! SztárjkKép Én is próbálok jönni, hogy érezzétek megy a topik!Kép
Zár:Kép Bencus türelmeKép
Én is szorítok ám Katának!Kép

Panó
Jó, hogy Te is itt vagy újra!!!Kép
Karcsi: pedig írtam, már az archívban van, 2004.nov.23, kedd, 15.41.Kép
De azért aranyos vagy, hogy érdeklődsz, köszi nagyjából meggyógyult. Még köhécsel.Kép
Megint beteg vagy? Jobbulást!
Neked van időd hímezni? Úgy szeretnék, de sajna nem jön össze.Kép Pedig annyi minden lenne!!

Soraya
DislexiaKép
Martin tündéri a képen!Kép

Nálunk minden ok, csak ez a hülye nagy szél ne lenne. Gergő elvan szegénykém, a hőemelkedése hol le, hol fel.Kép De egyszer sem megy fel annyira, hogy kúpot tudjak adni, ami nem tudom, hogy jó-e, vagy nem. Legalább nincs láza, de azért ez sem túl jó, hogy állandóan hőemelkedése van.Kép
Karcsi is ok, még köhécsel, de amúgy jól van. Megcsinálta a nagy gépet, most sokkal gyorsabb is, szóval ez a kis áramszünet valahol jó volt, mert legalább kicsit fejlesztettük a gépet. Már ősrégi volt, jó lassú.Kép

Most megpróbálok kicsinyíteni képet, remélem Gergő addig nem ébred fel, és akkor gyönyörködhettek a Mókuskámban.Kép Olyan kis cuki pofa!Kép

Puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

haliho csajok
jelentem visszaolvastam, jegyzeteltem. Az ifiur felebredt, itt csucsul es nem boldogKép.de en sem , mint 10 ujjas gepelo keptelen vagyok 1 ujjal potyogni. jovok meg kesobb.
csok ildiko
salla

SorayaKép
A naptar ugyben mar folyik az egyeztetes! Koszi!!! Csak igy tovabb otletileg...Ha mindenki kipipal egy csaladtagomat, akkor lassan megleszek en is!
Duplo zsirafot kap Bazsi is Anyuektol, tolunk valszinu K's Kids-es bohocot Kép.

IldikoKép
En sosem gepeltem 10 ujjal, ilyen gondom tehat nincs! Kép
Laura nem festett mostansag??? Puszi!

KisdioKép
Na, ne hulyeskedj, hogy nem ertettel meg!
Varom a mailt!!! Ha egesz hazat akartok es hetvegere foleg, akkor idoben kell egyeztetni!

Egesz nap nem birtam elaltatni Balazst, olyan almos, hogy leragad a szeme, de nem hagyja magat, mindig fel, hogy lemarad valamirolKép. Most meg mennek Anyuhoz ebedelni, most meg kidolt...
szoszi
szoszi

Szöszi
"Nem akarok aludni"-t Gergő is sokszor játszik velem.Kép Van, hogy azért sikerül elaltatni, de hihetetlen mutatványok és trükkök árán, pedig már baromi álmos. Ma azért viszonylag kis küzdelemmel sikerült 11-kor elaltatni és 2-3 cumivisszadugással aludt is 2 órát, ami régóta nem volt már!!! Remélem visszatér ez a jó szokása!Kép Ja, és utána még a szopcsiban is elszunyókált velem együtt, így most én is kipihent vagyok.Kép

Karácsonyi ajándék: én is állandó gondban vagyok vele, főleg párom szüleinek és családjának. Ráadásul most ugye el sem nagyon tudok menni csámborogni, nézelődni, szóval elég gáz. Erre Anyukám a drága megoldotta helyettem a problémát, bevásárolt egy csomó mindent és nekem csak választanom kellett, hogy kinek, mit, így már a fél családé megvan!Kép Sajna tanácsot nem tudok adni, esetleg a 6 éveseknek vehetnél gyertyacsaináló készletet, én is azt vettem az uncsitesóm kislányának. Itt az Auchanban van ilyen, ott nálatok nem tudom merre keresd. Esetleg valaki itt megveszi neked?

PusziKép

Orsi

avocado

Haliho,

füüü, hogy beindult itt az élet, ennek nagyon-nagyon örülök!!
Mostanra sikerült visszaolvasnom és jegyzetelnem (!), ugyhogy ne haragudjatok, de én "vita"-ügyben is most reagalnék. Bocsanat, hogy ünnepronto vagyok, de sajna csak most értem ide és gyorsan le szeretném irni, amit gondolok:

Amikor megtörtént a "szétvalas" én nem fogtam fel különösebben tragikusan, mert ahogy akkor meg is irtam, két különbözö igényre létrejött két különbözö topik. Ez igy van rendjén.
Amit viszont a mai napig banok, az az, hogy akkor, amikor visszaértem Mo-rol és lattam, hogy megvaltozott a topik, nem irtam meg rögtön, kerek-perec, hogy csajok, erre az egészre nyitni kellene egy uj topikot.

Kika ügyben pedig csak annyit (a többi mar tultargyalva), hogy a "több éve otthon ülö kollegina anyuka" megjegyzés engem nagyon sziven ütött... Azt hiszem nem kell magyarazni, miért, pontosan Ti vagytok azok, akik ezt a legjobban megértitek..

Probaltam nagyon rövid lenni és tényleg befejeztem.

Mindenkinek köszi, hogy biztattatok hozzatapi-ügyben! Holnap tanacsado és probalok vmi okosat kihozni a dologbol a védönövel együtt. Egyébként ma elég jol elvan Andriska, de tegnap ö lett Pirszing 2. (Linda utan szabadonKép) Az éjszakak tovabbra is gazosak..

Mucska,
okszi, majd kapsz tölem hozzatapis képet!

Rita,
dehogynem fütünk, különben befagyna a l..unk!Kép Csak vannak olyan helyek a hazban, ahol egyszerüen hideg van, akkor is, ha maxon mennek a radiatorok. A gyerekszoba pedig este nem elég meleg ahhoz, hogy mesztelenül rendetlenkedhessen Andriska, pedig azt ugy szereti. Gondolkodom a megoldason.

Andriskaval is elöfordul, hogy felsir almaban, van ugy, hogy éjszaka is. Az teljesen mas, mint mikor éhség miatt ébred.

Aniko,
nagyon kedves, amit a tali ügyben irtal. Nagyon szeretnék talalkozni Veletek én is!
Felvételi ügyben szoritok Katanak!
Most lett féltékeny?
Fuu de jo Neked, hogy mar igy tudod, ki mit kap. Mi meg nem tudunk semmit venni, mert repülövel megyünk és az ajandékokat cipelni mar képtelenség lenne. Vszinü, hogy otthon fogunk vasarolni, nagy kapkodas lesz, semmi kedvem hozzaKép Vagy mindenkinek veszek vmi icipici dolgot, ami könnyen elfér...Kép

Nalika,
gyarkolni azért nem tudok a környéken, mert a jogsim lejart...

Nanda,
merre jarsz? Bizony, sozsak gyerekem van!Kép
Jobban van a csalad?

Zsuzsa,
igazad van forum-ügyben!
Léci gyere és ne szomizz! Edina hogy van?

Orsi,
örülök, hogy Karcsi jobban van! Szegény kis taknyos Gergö. En ugy sajnaltam Andriskat, amikor szörcsögött... El fog mulni, meglasd!!
Edesek a képek! Te is nagyon vidam vagy rajtuk!
Nekem ugy tünik, hogy Gergö most valtozott egy kicsit.
Gratula az 1000. hozzaszolashoz!

Kisdio,
semmi jobb ötletem nincs megfazasra, mindent leirtal! Van még egy természetes modszer, amit én alkalmaztam: hagymaba szagolas. Elöször csak szétvagdostam egy hagymat, becsomagoltam egy kis rongyba és rakötöttem az agyara, ugy, hogy ö ne érje el. Aztan egyszer véletlenül kiszortam az egészet és a gyerekkel az ölemben szedtem össze. Képzeld, csak ugy folyt töle a gyerek orra! Ezutan többször hagymaba szagoltattam, persze kellö tavolsagbol, mondjuk gondolom a hagyma nem art nekik!

Aruld mar el, hogy csinaltatok, hogy kettesben voltatok? Hol volt a gyermek?Kép

Soraya,
én a nagymamamnak ajandékozok naptarat Andriska képeivel, csak ez sajat készitésü lesz! Van hozza egy jo kis programom, PrintMaster a neve.
(mondjuk idörablo dolog, de élvezem!)
En is kivancsi vagyok az abrazatodra!
Emiledet megkaptam, jo karacsonyozast otthon! Hogy fog majd örülni Nektek a csalad!Kép Martin baba nagyon aranyos!

Szöszi
Hol lehet ezt a bohocot beszerezni? Neten? Nekem nagyon tetszik, szivesen megvenném Andriskanak karacsonyra.
Örülök, hogy mar jobb a kedved!

Linda,
Edesek a képek, az 1. a kedvencem!
En nagyon szeretem a Savanyu Lindat (is)!Kép

Ildiko,
én is kétkezesen irok...
Gyere maaaa!

Huhh, sikerült bejezenem, mig Andriska alszik. Lehet, hogy még jut idöm egy kis Naptar-készitésre is.

Egyébként velünk semmi különös, mar készülök a magyar utra, igy allandoan intézkedek, hogy mire elmegyünk, minden rendben legyen, föleg, hogy év vége is lesz... (szamlak befizetése, bankba menni és egyéb gusztustalan dolgok...).

Mindenkit puszilok
Süncsi
süncsi

Süncsi
Igen, Gergő szerintem is nagyon sokat változott! Most nézegettük az újszülöttkori képeit és most már annyira más!Kép

AjándékokKép
Év végi őrületKép

De az tök jó, hogy jöttök haza!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most megállok egy kicsit a munkával, bár holnap megyek be és mindenképpen be kell vinnem az anyagot, de egyszerűen nem megy most tovább.
Szerintem ez a bolond szél az oka. Ákos is teljesen meg van kergülve (valszeg ezért nem aludt éjszaka sem), alig alszik, és kis nyafka legény egész nap. Azért játszottunk jókat, kacagtunk és mókáztunk. Érdekes ez a nagy mókázás, mert annyira édes, mikor kacag, nevet, hogy én meg néha könnyezem...Kép

Szöszi: jól van na!Kép Ez a bohóc viszont jól néz ki. Van honlap, ahol ezt meg lehet nézni?

Orsi: Alvás: nekem nem kell 4 hete a cumit visszadugdosni, mert mindig kéznél van neki. A hüvelykujja!Kép
De jó, hogy te tudsz pihenni még szopi közben!

Én már ugyan összeírtam, hogy kinek mit veszek, de a kivitelezés még várat magáraKép Tegnap voltunk a Tescoban, és játékdömping van! Viszont ilyen kis Mókusoknak, mint akik jelenleg uralkodnak a családban (Kép), alig van választék. Mondhatnám, hogy nincs.

Nem tudtok olyan játékboltot, ahol kifejezetten értelmes, normális, fejlesztőjátékokat lehet kapni? És picurkáknak is?

Süncsi: képzeld, már pár hete tervezzük a párommal, hogy a két nagyszülőpár, a dédi, és az egyik idős nagynéni Ákos-naptárat kapnak ajándékba. Kép Mi még várunk vele az utolsó hétig, mert egészen friss képeket is szeretnénk beletenni.
Fűtés: Ákos szobájába vettünk egy olajradiátort. Tegnap kaptuk meg a villanyszámlát. Kép 4,5 szeresét fizetjük!

Hagyma: kipróbálom. Legfeljebb együtt sírunk Ákossal.Kép

Édeskettes: két kolléganőm felajánlotta, hogy vigyáznak Ákosra hetenként 1-1 alkalommal. Most éltünk vele negyedjére. Tegnap hozott Zita egy verses könyvet Ákosnak. Nagggyon jó! Ajánlom mindenkinek! Weöres Sándor versesköteteinek helye a könyvespolcon, és imádok belőlük felovasni, de ez (Kányádi Sándor: Zümmögő) egyszerűen szuper! Sokkal "értelmesebb" rímek és szövegek vannak benne.

Nanda: gyere már!
Meg a többiek is! Kép

Anikó: mi volt a FELVÉTELI elbeszélgetésen?Kép

Panó: Hát, ha neked is nagyon bejött a B.J. 2. könyv, akkor szerintem te is csalódnál a filmben. De ez az én véleményem. Menjetek többen, vegyetek egy halom pattogót, meg innivalót, és már nem is lesz olyan fontos a film! Kép

Orsi: majd' elfelejtettem: gratula, hogy RÉGI Felhasználó lettél! Kép

Apa mindjárt hozza az ötödik tápszert, amit megpróbálunk.KépKép De van még két recept a tarsolyunkban! Kép

Ildikó: jó-jó, hogy a jegyzet kész, de mi arra a bizonyíték? Kép

Elnézést, ha nem mindenkinek írtam!
Gyorsan folytatom a munkát. (És még meg kéne főzni holnapra isKép)

Kisdió

Kép
kisdió

Nahááááát....Kép
Ezt nevezem,így kell ennek lennieKép
Nem is tudok visszaolvasni,próbálok gyorsan reagálni,és NAGYON KÉREM AZOKAT,AKIKET VÉLETLENÜL MOST KIHAGYOK,NE HARAGUDJANAK MEG RÁM,MERT ISZONYÚ BETEG VAGYOK MÉG MINDIG,ÉS A FEJEM ALIG ÜL A NYAKAMONKép

A mandulám diónagyságú,és a lázam is szépen araszol fel az emelkedőnKép szerencsére még nincs téligumija,így vissza-vissza csúszikKép

Anikó,
Én is szeretnék majd egyszer ilyen büszke lenni a gyerekeimre,remélem nem az én agyamat örököltékKép
Milyen volt a felvi?
Milyen édes gyerkőc ez a Bence babaKép

Linda,
El sem tudom mondani mennyire örültem,hogy végre te is előkerültél-A TÖBBIEKNEK IS-Kép
Gyönyörű fiaid vannakKép
Amúgy jol vagytok már?

Szöszi,
Bazsi nyelveKép
Karácsonyi bevásárlásKép
Én apára bízom.Pillanatok alatt megoldja,és mindenki örül,én a legjobbanKép

Panó,
Maya úgy néz ki túl van a betegségen,még köhög,de a szeme ok.EUPHRASIA,és BRULAMICIN? szemcseppet,SEPTOSIL kenőcsöt kapott.UtáltaKép

Orsi,
annyira édesek vagytok,nagyon szép a házatok is Kép
Maxinak is höemelkedése van,én nem adok neki semmit,amíg nincs láza.Inkább jobban figyelem.A kedélyállapota jó,eszik is ,viszont a széltől nagyon nyűgi.Kép

Soraya,
A naptáros linket elmentettem,nagyon jó ötlet nagyszülőknek,dédiknekKép
Tejcsi,próbáld meg a homeos UTRICA URENS 5 CH-t,ennél nagyobbat ne mert az elapasztjaKép

Süncsikém,
Mondtam apának,ha meggyógyulok azonnal utazunk,mert a mostani bezártságtól már kezdek depis lenniKép
Képzeld még Svájc is felmerült uticélnak,de lehet,hogy a hosszú utat még nem vállaljuk be kicsivel,majd meglátjukKép
Fürdés:Én a fürdőszobába jól bemelegítek,a Mayával együtt fürdetem,és ott is öltöztetem fel.
Mindketten nagyon élvezik,és így meleg is van.Kép

Rita,írtam neked tegnap,hozzátápi ügyben de elszállt,majd ma megpróbálomKép

Ildikó,
Még nem ért ide a hóKépSzólhatnál a szeleknek,hogy havat is hozzanak magukkal.Iszonyú idő van ittKép
Lukács barát?

Berni,
Hogy vagytok?Maya jobban,Maxi taknyos,én sajna elég rosszulKép
Végülis melyik tápi vált be?
Apa mit tanít?

Zsuzsa,
Hogy vagytok?remélem most már nem pityeregszKép

Bori,
Mi újság?Hogy vannak a fogacskák?
Bevitted már a virágokat a nyaralóból?Szerinted lehet még ilyenkor tulipánt ültetni?Kép

Lino,
te mit veszel a csajoknak karira?
KataKépKicsi a bors de erősKép

Puszi,mindenkinek,

Nanda
nanda

Berni,
www.kreativjatek.hu
Nanda
nanda

Kép
nanda

Süncsi, Kisdió
Köszi a gratulát, azért döbbenet belegondolni, hogy az ember ennyi üzenetet elküldött már!Kép

Kisdió
Ne szomorkodj a szopi miatt kérlek! annyira sajnállak miatta, de az a lényeg, hogy boldog Anyukája legyen Ákosnak, Neki az a legfontosabb! Remélem sikerül jó tápszert találnotok!Kép

Nanda
Ugye milyen jó, újra van itt élet!Kép Én is úgy örülök neki!!!Kép
Köszi, a képpel kapcsolatban. Neked is gyönyörűek a picurkák, főleg így együtt!Kép
ház tényleg szép, csak sajnos állandóan szalad, mert valahogy nem bírok vele így baba mellett.Kép Sajnos mostanában rákényszerültem, hogy egy néni eljön hetente 1x, amíg képes leszek az egész házat egyedül megcsinálni, addig segít. Tudom, hogy béna vagyok, mások képesek sokkal többre, de valahogy nekem nem jön össze.Kép Persze az is igaz, hogy itt is ülhetnék kevesebbet, de igazándiból ez csak 1-2 napja van, hogy megint ennyit idejutok. Gergő nem mindig hagyja.Kép

Na, mennem kell, mert még fürdésig meg kéne vacsiznom.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

KisdioKép
www.kskids.com
Itt lehet valogatni, nekunk mozdonyunk meg jatszoszonyegunk van ilyen, szuperek, csomo mindent csinalnak. A Brendonban tuti lehet kapni, de mas jatekboltokban is.
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Pár napig nem voltam,mert Csabánál nincs net,kimaradtam mindenből,holnap írok,mert ma meg oltás volt és 2 óra üvöltés.

Csak annyit(a végét már nem olvastam el):nemtom,milyen másik topikról van szó,nemtom,hogy én kik közé tartozom,nem is akarok ezért okoskodni,de Kika hozzászólása arrogáns,bunkó és lenéző volt.Egyébként szerintem senkinek semmi köze hozzá,hogy ki meddig ül otthon,akár kolegina,akár nem.Én sokáig nem voltam,így nemtom,itt iírtak-e a különváltakról,de ha igaz,amit Kisdió másolt be ide Kikától,akkor asszem,nem ez a topik kezdte el feszegetni a határokat.
És annyit még:én eltűntem már a szülésem előtt,aztán még egyszer hosszú időre,most pedig a párom miatt és a suli miatt nem tudok írni gyakrabban.Ennek ellenére mindig volt,aki válaszolt,ha írtam,nem utáltak ki,ami jól is esett,főleg,amikor hónapok után nem tudtam hozzászólni a ti dolgaitokhoz,csak a sajátomról tudtam írni,mert nem voltam képben.

Köszi szépen ezt mindenkinek,én jól érzem itt magam,és privátban is,akivel mélezek.

Lehet,hogy ezt most nem kellene elküldenem,és lehet,hogy megbánom,de most így érzem jónak.

Puszi,Kinga
nyinike

Kisdió!
Sajna,Bendit is fogja a tápszer,ha nem tartod a szentségtörésnek adj neki cukrozott kamillás teát,az segít kicsit,meg a barack.

Linda!
Teljesen igazad volt,nem kllett volna paráznom,mert ugyanúgy imádom a fiamat,mintha lány lett volna.Köszi.

Többieknek is puszi,holnap jövök.És Lino,ne menj el,légyszi.

Kinga
nyinike

Sziasztok,
itt annyira kezd minden olyan lenni mint régen, hogy nem szeretnék távol maradniKép

Visszaolvasni nem tudtam teljesen, átfutottam az írásaitokat - ahogy Orsi írta, most már tényleg volt mitKép

Linó,
így a nap végén: boldog 5.hónapfordulót KatánakKép

Nanda,
fejfájás, lázKép
a virágok már itt vannak a lépcsőházban, a muskátlikat viszont kint hagytam megfagyni, abból minden évben újat veszünkKép
volt időd idén kertészkedni?
tulipán?! szobában talán, az ablakpárkányonKép
FotóKépKépKép

Kisdió,
drukkolok, hogy az 5.tápi megnyerje Ákos ízlését.
játékok: www.dione.hu

Soraya,
ééééédes a fotó!
lemaradtam a naptáras linkről, felteszed mégegyszer?
Nyolcszögletű....Ezen mindig mosolyognom kell. Az, hogy 2 óránként cseppentesz, már javulás?Kép
Ildikót is ásd ki kérlek a hó alólKép

Panó,
megint nem tiszta az a zsepi?Kép Ejnye, na.

Süncsi,
amit kértem a múltkor, az Printmaster?! Mert az megvan nekem is...Vagy nyolc lemez...Azt nem tudtam, hogy képeslaphoz is jó, azt hittem, csak naptárhoz vanKép
Védőnő holnap? Kíváncsi vagyok, hogyan döntesz majd. Már annyira várom én is, hogy meglássam Dorci reakcióját az első falat almánálKép

Most itt befejezem, mindenkinek csók, már nem tudok többet írni, apának megígértem, 10-kor befejezem, és boldogítom.

De holnap reggel, amikor bekapcsolom a gépet, magam mellé készítem a jegyzetfüzetemet - úgy, mint régenKép

Mindenkinek jó éjszakát
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Kinga
SziaKép

Bori
Ugyeee?Kép És olyan is lesz, mint rég, mert mi nem változtunk és ez a lényeg! A negatív dolgokat meg gyorsan el kell felejteni és kész!Kép

Most már húz az ágy, jó éjt mindenkinek.Kép

Azt hiszem ma megint én leszek az utolsó, mint annyiszor régen pocakos korunkban, emlékeztek?Kép
Milyen jó is volt ez így együtt! Nekem olyan fontos ez a társaság!!!Kép És ha már 9 hónapon keresztül megosztottuk egymással a hányinger és lábdagadás különböző fokozatait, akkor nehogy már ne osszuk meg, amikor életünk értelme elkezd gügyögni, mászni, járni, beszélni és aztán érettségizik és megnősül/férjhez megy!Kép Én nem szeretek rövid távra tervezni és hűséges típus vagyok, csak hogy tudjátok mihez tartsátok magatokat.Kép

PusssssssszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Alig látok ki a fejemből, olyan fáradt vagyok. Éjjel begyulladt a bölcsességfogam Kép És ha ez nem lett volna elég Kata ellenállhatatlan kényszert érzett éjjel fél egykor, hogy kakiljon, utána meg fél óráig vigyorgott, mire visszaaludt.

Anikó: megkaptam a képeket, köszönöm szépen! Majd felpakolom ezeket is a készülő honlap talis oldalára Kép Hogy sikerült a suli Katának? Gergőre továbbra is büszkék vagyunk Kép Meg Katára is, hogy nem sírt az oviban Kép Bencus meg hagyhatna végre aludni téged! Kép Fürdés Kép Elromlott zár Kép

Kriszta: utólag is boldog három hót a csodaszép Martinnak!!! Annyira aranyos! Kép

Ildi: ezek szerint csak a jegyzetelésig jutottál el Kép

Szöszi: hogy vagytok? Preparálok preparálok, csak most elfáradtam. Nyelvnyújtogatás Kép Bohóc tök jó!

Zita. Akkor szervezel egy nagy talit? Kép

Kisdió: köszi a felajánlott segítséget, ha elakadok szólok, de elvileg egy-két nap és kész is leszek nagyjából. Kakival mi a helyzet? Biliárd Kép

Süncsi: Kép örülök, hogy itt vagy, és jó volt veled beszélni.

Bori: szerintem ma minden telefonálási csúcsot megdöntöttünk Kép Lassan hozzánövök a telefonhoz Kép Kata köszöni a köszöntést! Kép Meg is ünnepelte magát tegnap, végül három órát aludt délután!

Kinga: szia, örülök, hogy jól vagytok! Oltás Kép Gyere ám ma!

Linda: csudaszépek a kispasijaid Kép

Karácsonyilag egész jól állok, már csak anyunak kell vennem, meg most gyártom az ovinéniknek is az ajándékokat (üvegfestek), meg minő véletlen naptárat is csinálok Kép

Tegnap nézegettem valamelyik áruháznak az újságját, és úgy megörültem, mert nekem régebben a kedvencem volt a Házibuli c film, és meg is volt kazettán, csak legnagyobbam egy huszárvágással elintézte, rávett valamit, és most úgy örülök, hogy újra meglesz Kép

Nanda: gyors javulást már nektek!!!!! Ma is lázad van? Ajándék a lányoknak: ezt majd délutánra összeszedem, mert majdnem mindenki nevében mi vettük meg, csak még nem tudom, hogy ki mit fog adni Kép Kép nagyon tetszik Kép

Mucska/Andi. Gratulálok a mászó Annának, nagyon ügyes Kép

Orsi: grat az 1000 hozzászóláshoz! Hú, nálad képzeletben már fel is nőttek a gyerekek? Kép Gergő is már milyen nagy fiú Kép Képek Kép Együtt is nagyon jól néztek ki Kép

Vali: az ikreknek boldog hófordulót Kép Ha van egy kis időd, írjál ám! Kép

Rita: nekem is üvegreszelőm van, a műanyagot nem tudtam normálisan kitisztítani. Aztán számolj majd be, hogy hogy ízlett Lilinek az alma Kép

Maci, Jerry, Chello és minden nagyon régen író: mi van veletek?

Ja, és úgy, de úgy utálom ezt a hülye szeles időt Kép Kép Kép

Pussz:
Szilvi
lino

Tali szervezés folyamatban. Ma az orvosos elfoglaltságaim mellett kiderítem, hogy a múltkori helyen mikor is lenne lehetőség helyfoglalásra. Ugyanis kicsit bajban vagyok, mert emlékeim szerint inkább a két ünnep közé kérték többen a talit, DE ott nincs hétvége, mert dec 25-26 szombat-vasárnap. A következő hétvégén szombat meg már január 1. Így most rákérdezek, hogy hétköznap is lehet-e bérelni a helyet? Azután akkor az eredmény ismeretében el kell dönteni, hogy mikor is legyen a dolog, hacsak nem tud valaki más helyet is, ami számításba jöhet.

Most el. Szerintem csak este tudok visszatérni.

Elnézést, hogy nem reagáltam senkire. Viszont nagyon örülök, hogy megint beindult az élet.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Linó
Nem is tudod, mennyire megörültem, mikor megláttam, hogy írtál!Kép
BölcsességfogadKép
Kata kakija: nálunk most már rendszeres lett az éjszakai peluscsere, mert ha kaki nincs is, annyi pisi van, hogy elképesztő! Én nem tudom, hogy azok a babák, akik átalusszák az éjszakát mennyit pisilnek, de az én Mókuskám szerintem a pisimennyiség miatt soha nem fogja átaludni, annyit pisil.Kép

Zita
Bizony beindult, dolgozunk rajta, hogy minden a régi legyen és szerintem jó úton haladunk! De hiányzik a mi Tyúkanyónk, úgyhogy gyere többet, ha tudsz!Kép
TaliKép

PusziKép

Orsi

avocado

Jo reggelt!

LinoKép
Tied az arany! Preparalj tovabbra is. Nem tudom, a Katak is ma tartjak a nevnapot, mert akkor Isten Eltesse Katicankat. Es tegnapra Boldog Hofordulot, Bazsival egyutt nagyon szegyelljuk, hogy nem koszontottunk, nem is tudott Balazs aludni az ejjel a lelkifurditol!Kép

OrsiKép
Tenyleg Te lettel az utolso!Kép Gergo kire hasonlit? En ugy latom, hogy Rad, de ha ilyeneket mondok, mindig megcafolnak, ezek szerint en ezt nem szoktam jol latni...

NandaKép
Irnam, hogy Maya is anyukajara hasonlit, de fentiek miatt nem iromKép
Viszont hallottam a midi-talin, hogy Te is szemtelenul vekony vagy, ettl rogton picit kevesbe voltal szimpi nekem!Kép

KingaKép
OltasKép Es azutan is sirt, hogy kihuztak a tut? Bazsi csak addig...Laz nem lett? Kuptol sem aludt egy nagyot?

SuncsiKép
Nem, sajnos a neten nem talaltam olyan ceget, ahol rendelhettem volna bohocotKép. M.o-on a Gulliver nagyker az importor, de Brendonban is vannak es mas jatekboltokban. Tuti, nalatok is. En egy ismerost kertem meg, hogy vegyen, de csak jovo heten lesz, mert ez slager termekKép Jo, mi?Hianycikk a bohoc...

PanoKép
Bujj elo a barlangodbol, zsepivel vagy anelkul, mindegy!

ZitaKép,BoriKép
Puszi!

AnikoKép
Gyere mar mondd el mi volt tegnap!

Mivel ma 5-kor keltunk, ezert Bazsi kivetelesen elaludt. Nem semmi ez a kolyok. De, tegnap eljutottam szemoldokszedesre, Apaval nagyon jot jatszottak addig!

szoszi
mikor elkezdtem meg ezustre lett volna jo, de lehet bronz se lesz belole...
szoszi

Na, ugye, megmondtam...majd holnap jobban igyekszem!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szeretnék még egy utolsó gondolatot hozzáfűzni az elmúlt napok pengeváltásaihoz. Akit nem érdekel az ugorjon.

Mivel sokáig gondolkoztam, hogy miért is történt ami történt, úgy gondoltam, hogy a dolgok nem csak feketék és fehérek. Emiatt tegnap számomra sok minden kiderült, amire álmomban nem gondoltam volna, és ennek megfelelően elég szarul is éreztem magamat, nem is jöttem ide. A lényeg: Kikával a mai napig sok mindenben nem értek egyet. De mélyebben ismerve a dolgokat, azt hiszem az ő véleménye is más megvilágításba kerül, hiszen ő olyan dolgokat hitt rólunk amik nem fedték a valóságot. Nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, remélem, hogy sikerül a további sárdobálásokat kivédeni. Ne legyenek felesleges ütésváltások. A véleményemet továbbra is vállalom persze, csak azt szeretném, ha vége lenne már ennek az egésznek.

Szilvi
lino

Lányok! Nagyon rövid leszek.

Tali ügyben nagyon gyors reagálásokat kérek. A két ünnep közt a múltkori helyen az egyetlen lehetőség a december 30. délután. Jó lesz????????

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!
Örül a szívem!!!! Kép Örülök Nektek!
Csak gyorsan átfutottam,hogy lássam visszatértek-e az eltűntek,ezért nem tudok reagálni külön-külön.
Kata nagyon ügyes volt tegnap,abszolút fesztelenül,aranyosan viselkedett.Nem feladatlapokat töltetnek ki velük,hanem csak úgy beszélgetnek,mit szeretnek csinálni,mit nem szeretnek,stb.Ezen kívül ki kellett töltenünk egy pár oldalas kérdőívet,hogy mit várunk el mi az iskolától,milyen a gyerek közösségben,mit szeret nézni a tévében meg ilyenek.Az biztos,hogy Katán nem fog múlni a felvétel.Annyira helyes volt,egyáltalán nem volt megszeppenve és még énekelt is.Szóval szerintem nagyon jól sikerült.Eredmény majd csak jövő ápr.vagy májusban.
Képzeljétek tegnap este fegyveresek kirabolták az itteni ékszerboltot.Úgy belegondoltam,hogy akár ott is lehettem volna.Kép Minden nap ott megyek el előtte,amikor az oviba megyünk.

Zita!
Örülök,hogy írtál megint! Kép Nekünk jó a 30-a. Kép
Csak nem vagy beteg,hogy orvoshoz mész?

Lino:jól emlékszel,még mindig nem írtam meg a szüléstörténetemet.KépUtólag is csatolni tudod majd? Mert ma biztosan nem tudom megírni.

Ajándék ügy:naptárra én is készülök. Kép
A gyerekeknek meg szeretnék olyan pólót,amin mindhárman rajta vannak.
Nagymamáknak,dédinek gyerekek festenek üvegfestéssel képkeretet,és Kata ezt fog csinálni az óvónéniknek is.
Gergőnek gondoltam egy földgömböt is.Már régóta szeretne.

Szöszi:meg se mukkantam a felvételin,lehet,hogy azért sikerült jól? Kép
6 éveseknek Lego versenyautót esetleg? Az nem olyan vészesen drága.

Bocsi,mennem kell,tiszta pisi a ruhája Bencusnak.

Puszi

Anikó
vakili

Sziasztok Leányok!

Akkor most én jöhetek, vagy kitárgyaltok gonosz módon engem is a hátam mögött? Kép
Nem is mertem írni az elmúlt pár napbanKép

P.
pitypang

Sziasztok!

Eltartott egy darabig amíg kihevertem a hétvégét, de most újra itt vagyok!

Mucska: Anna tündéri, és nem baj ha leeszi a fejed, egyáltalán nem látszik rajta Kép
És hátha lesz még nálatok is kistesó, egy terhesség és szülés után nagyon meg tud változni az anya hormon és mindenféle háztartása, nagyon gyakori, hogy a következő baba gyakorlatilag véletlenül összejön magától.

Ildikó: gyönyörű tifelétek a táj, bár a -8 fok szerintem nem hiányzik hozzá.
Szánkóztatás nagyon édes lehetett, így olvasva is jót röhögtem rajta.

Pitypang: érdekelne, hogy hova jártál (jársz) lakberendező suliba, és mi a véleményed róla. Írnál róla egy pár szót? E-mail cím a profilomban.
Eliza nagyon aranyos!

Hajni: most már rakok majd fel képet, főleg, hogy azon gondolkodom átfestem, hogy kicsit természetesebb színe legyen, Csak aggódom, hogy nagyon tönkre teszi a hajam, és akkor már inkább sárga legyen a hajam, minthogy kopasz legyek. Kár, hogy nincs közöttünk fodrász aki meg tudná mondani, hogy fessem nyugodtan, vagy pedig meg se próbáljam.
Vezetéshez sok sikert, hamar belejössz meglátod. Én is emlékszem amikor az első órán kétségbe voltam esve, hogy milyen gyorsan száguldok amikor fel kellett kapcsolnom hármasba. A harmadik órán meg az autópályán mentem 120-al, mert az oktatónak haza kellett ugrania valamiért.

Nanda : kitartást, egyszer csak meggyógyultok. Féltékenykedés Maya részéről múlik, vagy javul legalább?
Hehe, szerintem nem olyan vészes a dolog akkor sem, ha a te agyadat örökölték!
Maya a képen pont úgy néz ki mint te! A frizurától eltekintve.

Rita: nem születésnap, hanem névnapom volt, Erzsébet a tisztes polgári nevem. Nem nagyon használom, mindenhol Jerrynek vagy Böbének hívnak.
Lili nagyon ügyes, a forgolódás, meg a félkezes támaszkodás, fogás miatt is. (Marcellnek még csak egyszer sikerült a hátáról a hasára fordulni, és nem is nagyon próbálkozik vele, pedig a jövő héten már 4 hónapos lesz)
A mászás előtt még a "kutyázás" várható, amikor négykézláb állva előre-hátra inganak. Nagyon jópofa tud lenni!

Szilvi: Kata sem kicsi a 67 centijével! A talin vékonyabbnak tűnt, a második képen határozott hurkácskák láthatók! Nagyon aranyosak a képek! Kata sokkal hamarabb ül, mint szokásos, nem? És boldog névnapot Katának!

Zsuzsa: neked is kijutott, Edinának és neked is gyógyulást!

Süncsi: hány fok van nálatok a lakásban? Én egy német babanevelős könyvet olvastam, ott azt írják, hogy nappalra 20, éjszakára 18 fok kell a babának. Én ezt egy kicsit hidegnek tartom, mi 22-23 fokot tartunk a szobában, bár ez a papája miatt is van, Levente nagyon fagyos.
Éjszakáidat nem irigylem, már Marcell is majdnem átalussza az éjszakát, az esti kaja után alszik úgy 7 órát, majd egy evés után még újabb hármat-négyet. És Marcell is sokkal jobban alszik hason. Én próbáltam az elején háton altatni, mert nekünk ezt javasolták a légzésfigyelős - újraélesztős tanfolyamon, de Marcell nem volt hajlandó éjszaka a kiságyában elaludni háton. Egy idő után feladtam a próbálkozást és letettem hasra, azóta sokkal nyugodtabbak az éjszakáink. Nappal alszik egy kicsit háton, de maximum egy-egy órát.
Levágattad a hajad? Tényleg, látszik a képeken, hogy Andriska vidám baba.

Szöszi: mire az esküvőre sor kerül Balázs behozhatja a menyasszonyt Kép

Szakadás: én sem érzékeltem elsőre, hogy ennyire "súlyos" a helyzet. Én úgy gondoltam (gondolom), hogy a másik chatelős topiknak megvan a létjogosultsága, mert vannak akik olyan sokszor tudnak jönni, hogy képesek folyamatosan olvasni és kommunikálni. De azt hittem, hogy ettől még aktív tagok maradnak ebben a topikban is, és elkülönítik a két funkciót. Úgy gondoltam, hogy akinek van annyi ideje, hogy gyakorlatilag állandóan vonalban van, annak lesz annyi ideje, is, hogy ide is benézzen és írjon naponta egyszer-kétszer. Én nem vettem észre, hogy bárkit is megbántott, megsértett volna valaki is itt a fórumban.
Szilvi: továbbra sem látom, hogy itt nagyon elromlott volna valami. És nem érzem, hogy bárki is belemagyarázna valamit az írásaidba, így bár valószínűleg én is csak a futottak még kategóriába tartozom, kérlek, hogy ha van időd írjál naponta.

Reggel 9 óta olvasok és írok kisebb megszakításokkal, továbbolvastam így már feleslegesnek tűnik a hozzászólásom, de azért elküldöm, ha már leírtam.

Linda:gyerkőcök Kép Dani nagyon édes a kis kócos hajával, és Gergő gyönyörű. Gergő tényleg nem éhezik, én imádom a babasonkácskákat, nem akarsz felrakni egy pelusos képet is?
Látom komoly játszóházatok van otthon!

Anikó: köszönöm szépen a névnapi üdvözletet.
Csemetéid akkor az anyukájuktól nemcsak a szépségét, hanem az eszét is örökölték? Majd írd meg mi volt a felvételin!
Mi az az interaktív kutyus?

Szöszi: 18 ember?? Nekem az egész rokonságom nem tesz ki ennyit.

Kisdió: Marcellnek akkor lett nagyon kemény a kakija amikor a sima Beba HA-t megpróbáltuk lecserélni a Beba HA Startra. Annyira szenvedett, meg annyira kemény volt, hogy 2 nap után visszaálltunk a régi tápszerre. Azóta minden rendben. Pedig állítólag a bifidus ess. miatt egészen lágynak kellett volna lennie.
A cukros kamilla tényleg segít, de én inkább kipróbálnám az 5. és 6. fajta tápszert is.

Orsi: éljen éljen a régi felhasználó!!
Családkádnak mielőbbi teljes gyógyulást!
Nagyon kis komoly emberkéd van, ő is érdeklődve figyeli a fényképezőgépet és esze ágában sincs mosolyogni?

Most elküldöm, megnézem mit írtatok azóta, de valószínűleg már csak este jövök!

Jerry
jerry

És még annyit, hogy köszi mindenkinek, aki reagált ránk.
P.
pitypang

Pitypang!

Én még azt hiszem nem köszöntöttelek,de a látszat ellenére nagyon szívesen látjuk az új tagokat! Kép
Majd próbálok visszakeresni,és elolvasom,hogy mit is írtál magatokról.

Jerry:
Most elpirultam rendesen.Kép
Van többféle ilyen kutyus,ehhez van három különböző síp,és mindegyik hangjára mást csinál.
Felvételit az előző hsz-ban írtam,és nagyon jól sikerült szerintem.
Bencus sem forog még,nem is próbálkozik.

Puszi

Anikó
vakili

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy szurkoltok nekem a jogsival kapcsolatban. A vezetéssel kapcsolatos történeteiteket is köszönömKép
Most, hogy elkezdődött a tanfolyam, tényleg nincs időm ide írni. De ahogy az elméleti résznek vége lesz, és ha megengeditek megpróbálnék majd a régi formában visszakapcsolódni...
Képeket addig is szívesen nézegetnékKép

Addig is puszi mindenkinek!!

Hajni
nalika

Bori, Lino, többiek!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bea
Vendég

Sziasztok,
bocs, most csak röviden, beszéltem Zitával, és mégegyszer kéri, mindenki próbáljon gyorsan dönteni a tali időpontjával kapcsolatban, mert lemaradunk a 30-i dátumról, ha nem foglaljuk le holnap.

Tehát: kinek jó - nem jó a december 30., délután?
(más lehetőség még a dec.18-19-i hétvége)

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

sZIASZTOK

Jajjj, hát gyüvök en Suncsike, csak nagyon lassan erök ide a sok kolykomtol. Meg neha ki kell mennem jatszani Lauraval stb...

Suncsi
Andriska gyonyuru, az ejszakaidat sajnalom. Ez a tej nekem is gyanus, en miota este szopi utan potloast is adok Lukacs barat 1x kel, es kepzeld mar 2 este egyedul alszik el, persze a hasanKép. Olyan jo lenne talalkozni otthon. Suncsi megneznel nekem 1 ruzst nalatok, mert mar kivontak igaz a forgalombol, de Svajcban gyartjak, hatha ott meg van a boltokban.

Most megyek,
Uristen Laura megivott 15 ml D vitamint, lesz valmi baja? Ugye nem, megyek felhivni a klinikat.
Probalok utan meg jonni.
Puszi
Ildiko

Kisdio
tenyleg jegyzeteltem am, csak apa 1/2 9-kor tolta haza edes szoros poffantyujat, ezert tegnep mar nem tudtam jonniKép. Ja, es megakartalak jol nezni magamnak, de nem talaltam rolad kepet. Tenyleg nincs,vagy csak bena voltam? A ho 33 cm volt tegnap, ez novemberi rekord. Ma mar olvadt, eleg jo ido voltKép.

Zsuzsa
Jobbulast Nektek, ha meg aktualis , ha nem akkor meg azt jelenti, hogy nem vagytok betegek es van idod jonni. Jol gondolom ugye?

Bori
Tenyleg tegnap majdnem eltuntem a jatszoteren , de Laura kihuzta nagyfeneku anyjat a ho alol, ugyhogy most itt vagyok. Koszi az emailt, jottem volna es irtam volna, hogy nem kell ezt a dolgot ennyire komolyan venni, es nehogy mar, meg stb es hogy jo pofan hajitok karacsonykor mindenkit aki eltunik innen, legeloszor is veled akartam kezdeni, de.... hogy alltok a fogas kerdesekkel?

Aniko
az oltoztetesKép. Gratulalok a gyerekeidhez, igazan buszke lehetsz rajuk, de hat ez nem veletlen egy ilyen anya mellettKép.

Orsi
Szegeny Gergo, gyors gyugyulast neki!

Linda
Tessek jonni! Ez parancs

Szosszenet
No, most mar eleg ebbol a 8 szogletu Soraya szembol, teljesen hulyenek erzem magam, mert en mondtam Borinak. Valszeg. rosszul ertettem, meg csodalkoztam is... biztos sokat ittunk a Krisztaval amikor errol beszeltunkKép Mar mint csak en vagyok alkoholista a Kriszta fedhetetlenKép.

Lino
Feljtsd mar el, nem kellene ennyire a szivedre venned, vannak ennel fontosabb dolgok is es fontosabb emberek ugyszinten pl. ENKép. Kulonben 20-an megyunk es 29-en jovunk. Korcsolyazas meg nem volt, az ok igen egyszeru: apa lusta volt idoben gumit cserelni, es a nyarival ..... de biztos lehet meg menni, hosszu meg a tel erre, sajnos.

Jerry
CsokoltatlakKép
salla

Anikó
Kata felvételijeKép Nagyon ügyi, puszilom!Kép
ÉkszerboltKépKépKép Nem igaz, hogy milyen világban élünk! Lassan félni kell az utcán, a bankban?Kép

Pitypang
Kép Gyere bátran, legfeljebb rájössz, milyen mocsok egy társaság vagyunk mi valójában és ez az egész kedvesség csak álca!Kép

Jerry
Sziaaaa!Kép Jó, hogy jössz!
Mit kellett kiheverni a hétvégén? figyelmetlen voltam, lemaradtam valamiről?
Gergő amúgy állandóan mosolyog, vigyorog, de ha fényképezzük, akkor azt figyeli és akkor szinte alig. A mosolygós képei mind véletlenül elkapott fotók.Kép

Mi jól vagyunk, igaz Gergő délelőtt nem akart aludni, így miután 3/4 1-kor elmentünk sétálni jól bealudt és azóta is durmol.Kép Így nem tudtunk elmenni a babamasszázsra, ami 3-tól lesz, mert ugye ha felébred, akkor éhes lesz, azt meg nem akartam ott a rendelőben. Egyszer csak eljutunk a végére ennek a babamasszázsnak.Kép Még 2 alkalom hiányzik, de az már hetek óta csúszik valami miatt.
Képzeljétek azt vettem észre, hogy Gergő kezd átállni a 4 óránkénti szopira. Tegnap magától 4 óránként kérte a cicit! Ma nem mertem borítani a rendet a babamasszázs miatt, adtam neki 3 órára, de most ezzel a bealvással megint legalább 4 lesz, úgyhogy szerintem átállította a kis óráját a drágám.Kép
Nálunk gyönyörű idő van, szépen süt a nap, csípem az ilyen telet!

Na, ezt már 1 órája írtam, azóta Gergő felébredt és szopiztunk + közös szundi is vol.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Bori, Zita
Nekünk jó, ha itthon leszünk és az még nem biztos. Amúgy ok.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Akkor folytatom
Az elobb kicsit ideges voltam es ossze-vissza kevertem a dolgokat!

Laura jol van nem is ivott semennyit sem, mert egy majdnem ures uveget talalt egy dobozban, ami vesztartalek volt. A konyhabol bevitt egy szeket a Lucas szobajaba es kutakodas kozben talalta. Persze ez azutan derult ki, hogy felhivtam a korhazat. Azt mondtak, hogy nem lesz semmi baja, es 15 ml az kb 2 honapos adag es akkor addig ne adjak neki. Ezt csak az erdekesseg kedveert irtam le. Huuu, de jo, hogy csak vaklarma volt.

Suncsi
A ruzsra visszaterve, ha nincs idot akkor nem fontos.

Rita
Ez a te Lilid egy angyal lehet, alszik, eszik, mosolyog. Neha azert van rossz kedve is?Kép. A taj tenyleg szep, ezt imadom Helsinkiben, rengeteg a fa, az erdo. Azt hiszem Europa legzoldebb fovarosaKép. A hazunktol 1 perc gyaloglas utan mar az erdoben talaljuk magunkat, nagyokat szoktunk setalni. Bar igy hoban kicsit nehezebb, de hala eleg nagyok a babakocsi kerekei igy elviselheto. Az almarol jutott eszembe, hogy tegnap elott Lucas majd kiszedte a kezembol, megnyalattam vele es olyan edesen cuppogot.
En is szeretnek talalkozni mindenkivel, de mi mar 29-en visszajovunkKép.

Szoszi
van magyar, angol, finn es sved, ha itt van Lucas keresztapja akkor olasz is elofordul, de ez eleg ritka sajnos.

Nanda
edesek a gyerekek, a ho meg megy csak gyozzetek takaritaniKép

Akkor mara ennyi, nagyon pusszantok mindenkit, megyek spagettit fozni, mert ma 5 gyerekesek vagyunk, es Oskar mar itt toporzekol mellettem, hogy mikor fejezem be.

SWEN hol vagy?

Ildiko
salla

Sziasztok!

Végre haza értünk.

Nanda: most már tessék meggyógyulni! Aztán majd jól nem tudsz kikeveredni ebből a megfázásból, és cipelheted tél végéig!
Maya olyan, mint te kicsibenKép
Apa bevásárlás: Hát nem semmi! Enyém Apára bíznám, akkor még jövő karácsonyra se lenne ajándék!Kép
Apa most csak matekot tanít (fizika, szám.tech.).

Bori, Nanda: megnyugodtan, hogy nem csak nálunk vannak olyan dolgok, mint pl. tulipánületetés novemberben. Ugyanis 1,5 hete kibújtak a tavasszal vásárolt íriszeink! tavasszal is kihajtottak, de valszeg a gangon nagyon melegük volt, és elszáradtak. Gondoltuk, hogy adunk nekik egy lehetőséget tavaszig. Erre most kibújtak (esténként-reggelente múlt héten mértük Apával mérőszalaggal, hogy mennyit nőttek éjszakaKép), kíváncsi leszek, hogy virág lesz-e?

Nanda, Szöszi, Bori: köszönöm a linkeket!

Kinga: igen, tegnap már kapott kamillateát Ákos, de ma sem volt még kakiKép.

Lino: bölcsességfogKép Az egy rohadt, kis alattomos jószág!

Zita: Tali: nekem biztos nem jó a 30-a.Kép De karácsony előtt bármikor!!!

Katák: boldog névnapot!Kép

Anikó: mit csinálnak ápr-májusig? Addig felvételiztetnek?

Hajni: azért valahol jó ám, hogy most tanulsz vezetni. Bejön a trutyi, nyálkás, csúszós idő, és te most fogsz órákat venni. (Bár jó volt anno nyár elején is mazsolázni, mert állandóan megálltunk fagyizni, meg bambizni az oktatóvalKép)

Ildikó: mindjárt kikeresem a talis album linkjét. Világoskék, rövidujjú felsőben voltam. Kép Kis Kíváncsi!Kép
Az ember gyerekei nőnek, a gondok és a parázásos alkalmak száma is nőKép

Jerry: "visszamínősítetted" Törpit Marcellé? Kép

Az ötödik tápszer se jött be. De ez egyébként olyan hihetetlenül sz@r izű (korpa, keserű zabpehely), hogy nem is bánom, hogy nem ízlik Ákosnak.

Sziasztok: Kisdió

Kép
kisdió

Mindjárt eszünk, így csak gyorsan: én nem tudom ennyire előre, hogy jó lesz-e a tali időpontja.
Vidéki a rokonságom, így valamikor biztos, hogy elutazunk, ráadásul Levente is karácsonyi (dec. 25-én született), így még ez is bekavarhat.

Orsi: többmenetes vendégjárás volt nálunk a hétvégén, szombaton 2 vasárnap 4 gyerekkel nehezítve Kép
Láttam, hogy Gergő nagyon figyel a gépbe, ezért gondoltam, hogy őt is nehéz mosolyogva lefényképezni.

Jerry
jerry

Bocsi,majd később jövök,csak válaszolok,nakünk jó a 3O-a

puszi, Nanda
nanda

Ma most jövök utoljára, aztán már muszáj egy kicsit hímeznem és tv-t néznem.Kép És Karcsi is nagyon akar már számítógépezni.

Képzeljétek, Gergő most már szinte biztosan átállt a 4 órára! Miután jól bealudt a babakocsiban 3/4 3-kor szopizott. Aztán 4 után elugrottunk a suliba, ahol tanítok/tam és onnan csak fél 6 után keveredtünk haza és 3/4 6 körül egyáltalán nem tűnt éhesnek. Na, gondoltam egyet, mondom nem adok Neki, ha nem éhes, hátha kihúzzuk 7-ig. És kibírta, komolyabb nehézségek nélkül, 7-kor fürcsiztünk, 1/4 8-kor szopi, amiben ugyanúgy bealudt, mint máskor, így már 8 óta szunyál.Kép Az is lehet, hogy előrébb is hozzuk a fürdés 7-re fél 8-ról lehet, hogy Gergőnek is jobb.

A suliban különben mindenki el volt ájulva Gergőtől, aki mindenkire mosolygott és dumálgatott is, szóval cuki volt!Kép

Most megyek, mindenkinek jó éjt!
Olyan jó végre megint ez a topik!!!KépKépKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Hali
Naaaa hova lett mindenki?

Kisdio
Jo ,mostmar megnyugodtamKép. Koszi a talis linkeket, olyan jo volt nezegetni a kepeket, mindenki olyan helyes es a babak is szepekKép.
Megegyszeri koszi.
Megyek finn irodalmat olvasni, ugyanis a kisfiam a harmadik este, (most hevesen kopogtatom az asztalt alulrol felfele)hogy egyedul elalszikKép. Bezzeg Laurat meg mindig altatni kellKép.

Pusz
Ildiko
salla

Haliho,

megjartuk a tanacsadot, ott mindig olyan rendes a gyerekem, morikalja magat a néniknekKép meg a többi kiscsajnak (de ezt remélem Dorka most nem hallotta megKép).
Megdumalva a hozzatapi, dec. 11-i féléves szülinapi datum helyett december 1-én kezdjük. Elöször zöldséggel, ha bejön, késöbb kap almat ha nem, akkor forditva. Az éjszakak miatt pedig este kaphat egy par kiskanal rizspehely-pépet, hatha az laktatja majd. Na, majd meglatjuk.

Hason altatas: megprobaltam, nalunk nem megy. Elkezdi emelgetni a fejét, pedig ki sem nyitja a szemét, fel sem ébred igazan. Egyszerüen nem teszi le a fejét.

TALI: nekünk jo a 30-a!

Ildiko,
aruld el a ruzs nevét, megprobalom, hétvégén szeretnék egyet plazacicazniKép, hatha sikerül egy-két ajandékot is beszereznemKép
Nagggyon jo ez az elalvas + egyszeri ébredés! Talan a tapszer jobban laktat.
Azt hogy érted, hogy magatol elalszik? Ebren leteszed a kisagyba és elalszik?
Huu, akkor a 30-a nem esik beleKép. Akkor most mi is legyen? Megirnad a telszamodat az emilemre? Mi dec 16tol jan 3ig leszünk, de vidékre is tervezünk menni.

Jerry,
a gyerekszoba esténként kb 20 fokos, ez tul kevés mesztelenkedni, aludni okés (bar Svajcban élek, én is inkabb a magyaros hömérsékleteket részesitem elönybenKép). Talaltam a pincében egy kis radiatort, csak le kell tisztitanom, ez lesz a megoldas, fürdés-vetköztetés elött egy oraval beinditom.
Marcell nagyon szépen alszik, irigykedem!
(a hajam nem vagattam le, csak fel van tüzveKép)

Kinga,
én is nagyon élvezem, hogy fiam van, mar nem is vagyok benne olyan biztos, hogy masodiknak lanyt akarok-e. Pedig ha lanyom lenne, akkor meg annak örülnék ennyire, az biztos.

Bori,
fuu, akkor megusztam a Printmaster-masolast?Kép Igen, ezzel lehet képeslapot is. Januarban jelenik meg az uj verzio én meg fogom venni, esetleg azt atmasolom... (remélem nem olvas semmi illetékesKép)
Hozzatapis lapot tényleg igyekszem forditani...

Orsi,
klassz ez a 4 orankénti cicizés. Az éjszakak is javulnak?
A takinéni arat megsporolod a kozemtikuson, fodraszon, ruhakon, ugy sincs mostansag idönk ilyesmire, nem igaz?Kép En legalabbis igy vagyok veleKép

Lino,
bölcsességfogKép Ugy latszik, ez most egy közös pont sokaknal. Nekem is beindult a masodik, az elsö pedig mar félig-meddig kinn van.
En is nagyon örültem a telefonodnak!Kép
Kata tehetségesen valassza a kakilasi idöpontokatKép Dehat aki ennyit eszik! Szaporit még?

Zita,
taliszervezést köszi elöre is! Egyébként is varunk, ha jut egy kis idöd.

Szöszi,
pedig kuul ez a bohoc, nekem azért teszett meg föleg, mert fel lehet szerelni az agyra. Mondjuk tegnap voltam a varosban és volt egy csomo klassz fa jaték, szoval Andriska nem marad jaték nélkül, az biztosKép

Aniko,
ügyi volt Kata!!!Kép Ooo, de sokaig kell varni!
BetörésKép

Kisdio,
otthon is biztos lehet kapni a HABA jatékokat. Szerintem azok nagyon jok!!!
A kolléganöd egy kincset ér! Mondjuk az én baratnöm is felajanlotta mar a segitségét csak én egyszerüen nem mertem még otthagyni Andriskat. Remélem ez 18 éves koraig valtozni fogKép
Kert: én elarulom, hogy a hétvégén szedtem le a petrezselymet és tettem el a fagyasztobaKép Még teljesen jo volt.

Nanda,
gyogyuljal mar meg!
Nagyon örülnék, ha Svajcba jönnétek! Mondjuk mi nem merünk egyelöre kocsival elindulni, 10 orat én még soknak talalok.
Nagyon aranyos a kép!
(a fürdöszobank sajna nekünk tul kicsi az öltöztetéshezKép)

Hianyzok, tessék jelentkezni!

Olyan jo, hogy ujra fözök esténként. Ma Süncsi féle gyors rakott karfiol volt. Mar nagyon hianyoztak a sajat készitésü étkek, semmi félkész, gyors kaja. Rajöttem, hogy azokat szeretem a legjobbanKép és Tomi is élvezi.

Megyek csicsikalni,
puszilok mindenkit
Süncsi
süncsi

tényleg enyém az arany?Kép

jöttem gratulálni a topik
Első Féléves BabájánakKép

Sok boldogságot, AnnaKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint