Sziasztok!
Eltartott egy darabig amíg kihevertem a hétvégét, de most újra itt vagyok!
Mucska: Anna tündéri, és nem baj ha leeszi a fejed, egyáltalán nem látszik rajta
És hátha lesz még nálatok is kistesó, egy terhesség és szülés után nagyon meg tud változni az anya hormon és mindenféle háztartása, nagyon gyakori, hogy a következő baba gyakorlatilag véletlenül összejön magától.
Ildikó: gyönyörű tifelétek a táj, bár a -8 fok szerintem nem hiányzik hozzá.
Szánkóztatás nagyon édes lehetett, így olvasva is jót röhögtem rajta.
Pitypang: érdekelne, hogy hova jártál (jársz) lakberendező suliba, és mi a véleményed róla. Írnál róla egy pár szót? E-mail cím a profilomban.
Eliza nagyon aranyos!
Hajni: most már rakok majd fel képet, főleg, hogy azon gondolkodom átfestem, hogy kicsit természetesebb színe legyen, Csak aggódom, hogy nagyon tönkre teszi a hajam, és akkor már inkább sárga legyen a hajam, minthogy kopasz legyek. Kár, hogy nincs közöttünk fodrász aki meg tudná mondani, hogy fessem nyugodtan, vagy pedig meg se próbáljam.
Vezetéshez sok sikert, hamar belejössz meglátod. Én is emlékszem amikor az első órán kétségbe voltam esve, hogy milyen gyorsan száguldok amikor fel kellett kapcsolnom hármasba. A harmadik órán meg az autópályán mentem 120-al, mert az oktatónak haza kellett ugrania valamiért.
Nanda : kitartást, egyszer csak meggyógyultok. Féltékenykedés Maya részéről múlik, vagy javul legalább?
Hehe, szerintem nem olyan vészes a dolog akkor sem, ha a te agyadat örökölték!
Maya a képen pont úgy néz ki mint te! A frizurától eltekintve.
Rita: nem születésnap, hanem névnapom volt, Erzsébet a tisztes polgári nevem. Nem nagyon használom, mindenhol Jerrynek vagy Böbének hívnak.
Lili nagyon ügyes, a forgolódás, meg a félkezes támaszkodás, fogás miatt is. (Marcellnek még csak egyszer sikerült a hátáról a hasára fordulni, és nem is nagyon próbálkozik vele, pedig a jövő héten már 4 hónapos lesz)
A mászás előtt még a "kutyázás" várható, amikor négykézláb állva előre-hátra inganak. Nagyon jópofa tud lenni!
Szilvi: Kata sem kicsi a 67 centijével! A talin vékonyabbnak tűnt, a második képen határozott hurkácskák láthatók! Nagyon aranyosak a képek! Kata sokkal hamarabb ül, mint szokásos, nem? És boldog névnapot Katának!
Zsuzsa: neked is kijutott, Edinának és neked is gyógyulást!
Süncsi: hány fok van nálatok a lakásban? Én egy német babanevelős könyvet olvastam, ott azt írják, hogy nappalra 20, éjszakára 18 fok kell a babának. Én ezt egy kicsit hidegnek tartom, mi 22-23 fokot tartunk a szobában, bár ez a papája miatt is van, Levente nagyon fagyos.
Éjszakáidat nem irigylem, már Marcell is majdnem átalussza az éjszakát, az esti kaja után alszik úgy 7 órát, majd egy evés után még újabb hármat-négyet. És Marcell is sokkal jobban alszik hason. Én próbáltam az elején háton altatni, mert nekünk ezt javasolták a légzésfigyelős - újraélesztős tanfolyamon, de Marcell nem volt hajlandó éjszaka a kiságyában elaludni háton. Egy idő után feladtam a próbálkozást és letettem hasra, azóta sokkal nyugodtabbak az éjszakáink. Nappal alszik egy kicsit háton, de maximum egy-egy órát.
Levágattad a hajad? Tényleg, látszik a képeken, hogy Andriska vidám baba.
Szöszi: mire az esküvőre sor kerül Balázs behozhatja a menyasszonyt
Szakadás: én sem érzékeltem elsőre, hogy ennyire "súlyos" a helyzet. Én úgy gondoltam (gondolom), hogy a másik chatelős topiknak megvan a létjogosultsága, mert vannak akik olyan sokszor tudnak jönni, hogy képesek folyamatosan olvasni és kommunikálni. De azt hittem, hogy ettől még aktív tagok maradnak ebben a topikban is, és elkülönítik a két funkciót. Úgy gondoltam, hogy akinek van annyi ideje, hogy gyakorlatilag állandóan vonalban van, annak lesz annyi ideje, is, hogy ide is benézzen és írjon naponta egyszer-kétszer. Én nem vettem észre, hogy bárkit is megbántott, megsértett volna valaki is itt a fórumban.
Szilvi: továbbra sem látom, hogy itt nagyon elromlott volna valami. És nem érzem, hogy bárki is belemagyarázna valamit az írásaidba, így bár valószínűleg én is csak a futottak még kategóriába tartozom, kérlek, hogy ha van időd írjál naponta.
Reggel 9 óta olvasok és írok kisebb megszakításokkal, továbbolvastam így már feleslegesnek tűnik a hozzászólásom, de azért elküldöm, ha már leírtam.
Linda:gyerkőcök
Dani nagyon édes a kis kócos hajával, és Gergő gyönyörű. Gergő tényleg nem éhezik, én imádom a babasonkácskákat, nem akarsz felrakni egy pelusos képet is?
Látom komoly játszóházatok van otthon!
Anikó: köszönöm szépen a névnapi üdvözletet.
Csemetéid akkor az anyukájuktól nemcsak a szépségét, hanem az eszét is örökölték? Majd írd meg mi volt a felvételin!
Mi az az interaktív kutyus?
Szöszi: 18 ember?? Nekem az egész rokonságom nem tesz ki ennyit.
Kisdió: Marcellnek akkor lett nagyon kemény a kakija amikor a sima Beba HA-t megpróbáltuk lecserélni a Beba HA Startra. Annyira szenvedett, meg annyira kemény volt, hogy 2 nap után visszaálltunk a régi tápszerre. Azóta minden rendben. Pedig állítólag a bifidus ess. miatt egészen lágynak kellett volna lennie.
A cukros kamilla tényleg segít, de én inkább kipróbálnám az 5. és 6. fajta tápszert is.
Orsi: éljen éljen a régi felhasználó!!
Családkádnak mielőbbi teljes gyógyulást!
Nagyon kis komoly emberkéd van, ő is érdeklődve figyeli a fényképezőgépet és esze ágában sincs mosolyogni?
Most elküldöm, megnézem mit írtatok azóta, de valószínűleg már csak este jövök!
Jerry