Sziasztok!
Életjel rólunk is, fáradt vagyok, Bence teljes figyelmet igényel, most épp alszik. Csak ezt az oldalt olvastam el, bocsánat!
Tündi! Akkor megnyugodtam, ezek szerint Bence ott van a kisgyermekkor küszöbén, teljesen megfelel MINDENBEN a leírásnak.
Na hát ez az oka, amiért nem tudok jönni, mert egy pillanatra nem lehet magára hagyni és már csak 1x alszik napközben.
(délutánonként 6-7 órán át úgy pörög, hogy el se hiszem
Néha állva el bírnék aludni, mikor benne még mindig tombol az energia!) Ráadásul későn fekszik, későn kel, előbb nem akar elaludni, amíg pontosan negyed 11 nem lesz, akármit is csinálok...
Amúgy jól vagyunk, 5 foga van már, kibújt a felső 2 metsző (kicsit megszenvedtük, kevesebbet evett szilárdat, nyűgös is volt), kapaszkodva lépeget, a járókát szokta körbejárni, bemássza a lakást, pakol, rosszalkodik, letolat az ágyról, ha azt mondjuk, hogy tánci tánci, rázza a popsiját
,dumcsizik. Ha azt kérdezzük, hol a cica, hol vannak a pipik, hol a lámpa, hol az Apa, hol az Anya, hol az óra, akkor néz a dolgokra ill. ránk. Tegnap felállt a tricikliben!
(be kell kötnöm ezentúl ott is...) Múlt vasárnap kimondta, hogy Apa, de azóta se mondja azt, csak baba, dede, nemnem, anna, annya, memme.
Babakocsit nem bírja újra, csak a védőnőig meg vissza, nem szereti, ha nem mozoghat.
Bmassékat én is üdvözlöm, képeket csináljatok ám!
Sárvár nagyon jó volt
végül anyósék is jöttek, így hármasban programnak annyi volt, igaz, hagytak minket hármasban, nem panaszkodom..., Bence igazi vízicsibe, 1 órán át bent voltunk, úszni tanult Tomival
, élvezte nagyon, de a bébipancsoló annyira nem jött be neki, annál inkább a mélyebb víz meg a gyerekmedence.
Évi! Mászáshoz gratula!
Nyűgösséget sajnálom
. Strand: de jó! Én is úgy mennék, csak a Balcsi még hideg... Mi is filmeztünk tegnap, míg Bence aludt.
Boldog 10 hónapot Tominak!
F1: mi is néztük, Bence majdnem megvárta a végét.
Háát, nem semmi futam volt, az biztos!
Claire! Felálláshoz, fogacskához gratula! Bence is először felállt, a kúszás rendületlenül ment neki, és csak az állás után 1
hónappal kezdett el mászni! Azóta ez a 2 kedvenc mozgásformája: mászni és felállni (és lépegetni kapaszkodó mellett) mindenhova és mindenhol.
Szilvás! Sok boldog születésnapot!
Ircsi! Babákhoz, jó vizsgálati eredményekhez sok sok drukk! A múlt napokban láttam pici babát, és olyan nosztalgia érzetem támadt! És hogy milyen jó is volt, és milyen jó lenne újra átélni a pocakosságot, szülést, első hónapokat!
No de előbb el szeretném végezni a tanfolyamot, az csak 2 év.
Betti! A napokban Bence is kevesebbet evett. Nem tudom miért, bár azt is olvastam, hogy pl. nagy melegben nem szabad erőltetni az evést, természetes, ha kevesebbet akar, mi sem nagyon kívánjuk.
Bols! Nagyon helyes Peti, én is csak azt tudom mondani, micsoda szemei vannak!
Mindjárt teszek képet, remélem addig nem ébred fel.