Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Etus, Babácska gyors felépülést nektek! Vigyázzatok magatokra, csak semmi erőlködés!

Bari, nagyon helyes, h kímél a zurad :lol: Pihengess, nézegesd a rigóitokat, élvezd a várandósság minden örömét! nagyon várom már, h hány Baribabával leszünk gazdagabbak :D

Mi jól vagyunk, most épp alszanak, mint a bunda, pedig óriási zaj van nálunk, tombol a belvárosi fesztivál, és - na talán pont most ért véget a koncert - dübörög a házunk :lol: , de ebben a melegben nem zárom rájuk az ablakot. Szépen növögetünk, egyre cukibb rucikba lehet bújtatni a babákat. Imádom a napozókat, meg a lánykáknak a fodros bugyi kisruha kombót. Gyönyörű "kalapokat" is kaptak nyárra a gyerekek, meg kiscipőt hozzá, a férjem csóválta a fejét, mert nem volt épp olcsó, de majd ha kinövik (kicsit nagyobbat kaptak, h azért tovább jó legyen) veszek az ikeában olyan "dobozkeretet" és kiteszem a falra a szobájukban, ha nagyok lesznek meg megkapják emlékbe. Ha olyanok lesznek, mint a mamájuk, nagyon örülnek majd neki :D Nekem sok holmim megvan, a vízhőmérőjük is az enyém volt :lol: A kalapok és a cipők finom francia holmi, a Mom parkban van egy csodabolt (Jacadi) onnan valók. Na ott minden gyönyörűséges, csodaszép, álom, de kegyetlenül drága, így sok dolgunk nem lesz onnan (főleg amíg ilyen gyorsan nőnek), de egy-két emlékezetes darabra spórolok majd, az tuti (keresztelő, meg ilyesmi). Babatáskát vettem még ott, lányok, jaj, nagyon szép. :D

Majd küldök újabb képeket, de még előbb kicsinyítenem kell, de egyszer csak érkeznek majd!

Puszik, pocaksimik, gyorsgyógyulást hozó bűbájok!
Szép hétvégét!
oroszagár
 
 


Sziasztok!

ÓÓÓ, mindenki vízparton van?

Agár, jaj amit a kisruhákról, emlékekről írtál, jó kis ötletet adtál :lol: Na sztem a zuram is ki fog egy párszor készülni a vásárolgatások miatt :shock: DE szerencsére meggyőző magyarázatokkal tudtam eddig is előállni :lol: A képeket türelmetlenül várjuk :lol: !

Képzeljétek, nálunk mozgalmas éjszaka,hajnal volt.
Hajnali 1kor rózsaszín pirivel találkoztam, vártam kettőig akkor is volt még, így keltettem a zuramat,h irány a János kórház.
Egész hamar felértünk, de kb. 15 perc volt mire megtaláltuk a szülészetet :shock: Na a lényeg, egy nagyon cuki orvost sikerült kifognom! Minden rendben van és A baba 12mm benne szikhólyag, de embrió még nincs, B baba 18mm, benne szikhólyag és embrió akinek vert a szivecséje és 6,5 mm :lol: A baba mellett van egy haematoma és van min. víz a pocimban.
Azt mondta a doki,h valószínűleg egy ér pattanhatott meg, az okozta a riadalmat :evil: de így volt egy bónusz UHUnk.
Megemelte az UTROt 3x3-ra és kaptam Rutascorbin gyógyszert 3x1 és ágynyugalmat, de ő is azt mondta,h nem kell folyamatosan feküdni Wink :wink:

Szép napot mindenkinek, már most elég meleg van :? ha napon vagytok, kenjétek magatok!!!!

Pussz,
Bari

bari6
 
 


Bari, ezek csodajó hírek a babákról! A Jánosban van jópár nagyon kedves doki, én ugye mindenkit ismerek ott :D Víz nekünk is volt a hasunkban Dórival, egy kis túlstimu még segíti is a babákat :D !
Na, megyek (még vár egy gyors peluscsere), mindjárt kezdődik a Halász Judit koncert itt nálunk, és ez lesz a babák első koncertélménye :D

Baribabáklakássimi, és puszik!
oroszagár
 
 

 
 

Sziasztok lányok!!

Bocsi hogy nem jövök mostanában de nagyon sokat dolgozom!!
Nálunk nem valami fényes a helyzet ugyanis a férjem műtétjét elhalasztotta Erdei doktor nő 29 .re
:roll: mert külföldről haza jött egy régi páciense és meg kért minket hogy adjuk át neki a helyet !!! és így most csúsztunk egy hónapot!! javasolt egy korábbi időpontot a május 25 ét de az meg nekünk nem volt jó mert még nem voltak kész a vizsgálatok!!

Bari nagyon gratulálok ez csodálatos :) :)

oroszagár jó egészséget a piciknek :)

szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
natalie30
Budapest VII. kerület
 
 


Sziasztok!

Megvagyok én is csak elég sűrű volt az elmúlt pár nap..a dokinál volt nagy ijedtség, mert a méhem szinte semmit nem húzódott vissza és tele volt mindenféle dologgal aminek már ki kellett volna ürülnie...szóval dr bácsi jól megkínozott kitágított kézzel és közben kinyomkodta belőlem a dolgokat...hát nem röhögtem halálra magam..kaptam antibiotikumot meg méh összehúzó cseppet amiktől ugyan lehet szoptatni csak épp a cseppek gátolják a tejelválasztást ami tegnapra úgy is lett:( van tej van tej de közelsem annyi mint volt szóval tápszert is kiváltottuk biztos ami tuti és tegnap abbahagytam a cseppet..pénteken még vissza kellett mennem a kórházba reggel és beigért a doki egy méh mosást altatásban ha nem javul a helyzet, de szerencsére ezt megúsztam, mert úgy látszik sikeres volt a csütörtöki kínzás....amúgy jól vagyunk babák kicsit nyűgösebbek lehet nem szeretik az augmentimes anyatejet:(jó nagy jégeső volt az előbb nálunk..


puszi mindenkinek

Hajrá Baribabák!

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77
 
 


Sziasztok!

Dóri, Bari! Örülök, hogy az ijedtség ellenére jól vagytok:))) Most már minden így, rendben lesz!

Babácska! Én úgy tudom, hogy a Cirisban júliusban nincsenek a biológusok, Szakács doktor pedig augusztusban. Neked, ha jól emlékszem Vass doktor az orvosod és ők biztos nem egyszerre mennek szabira, szóval szerintem nyugodtan kezdhettek augusztusban. De persze addig még meg kell erősödnöd! Vigyázz magadra!

Nálunk is volt egy hatalmas vihar délután, órákig áram sem volt.

Ölelés mindenkinek!
bodzássüti
 
 


Jó reggelt, lányok!

Gyors bekukk:

Barikám, megijedtem az első pár sornál, de annál jobban örültem az utolsóknak! SZUPI :):):):) - bónusz uhu :) Vigyázz magatokra, pihizgess!!

Babácska, Dóri - gyógyulgassatok! Dóri, ez nem hangzik vmi túl jól :?

Baba- és pocaksimik, puszmák mindenkinek!
zzafir75
 
 


Sziasztok!

Dóri, huh még olvasni is rossz volt ami veled történt. Remélem mára már minden OK és a tejcid is visszaállt a rendes kerékvágásba. Azon gondolkodtam el,h természetes úton szültél? csak,h maradt ez az a méhedben? Gondolom császárnál szépen kitisztítják...

Agár, hogy tetszett a gyerekeknek a Halász Judit koncert? Nekem több ismerősöm jár a MÜPÁ-ba babakoncertre :wink: Amúgy a jó fej doki Szűcs Zoltán volt :lol:

Babácska, hogy megy az erőgyűjtés?

Etus, hogy vagy? Valamelyik nap láttam olyan lyukas párnát, kismamák is szokták használni szülés után :wink: Remélem Te is jobban vagy már!

Bodzássüti, Zafír Ti hogy vagytok?

Natalie, sajnálom,h el lett halasztva a műtét, de mindig arra kell gondolni,h biztos megvolt az oka,h így alakult! :wink:

Leninváros??? Ezer éve nem voltál erre.

Agár, Dóri, lenne egy kérdésem hozzátok. Nálatok egyszerre lett szívhangja a 2 babának?

Velünk minden OK, az álmosság ami nagyon megérkezett :lol: de szerencsére sokszor elég 10 percet vízszintesben lenni és már jobb is lesz :lol:

Szép és viharmentes napot mindenkinek!
Bari

bari6
 
 


Sziasztok!

Bari: Nem én császárral szültem és ki is tisztították, de azért ott mivel egy seb van a méhfalon folyamatosan termelődik ez az ami normál esetben a többé kevésbé nyitott méhszájon keresztül kifolyik, kitisztul 5-6 hét alatt. Mivel nekem programozott császár volt magyarul nem vajúdtam ezért nem nyílt ki a méhszájam kicsit sem....vagyis ki kellett volna tágítani vmennyire a műtét alatt...hát ez elmaradt ezért nem tudott kiürülni aminek ki kellett volna, de szerencsésen megúsztam, volt akinek kaparás, meg több hét kórház lett ebből a kis buliból.
A másik kérdésedre azt nem tudom pontosan, hogy egyszerre lett e a szívhangjuk, mert ugye mikor mi először hallottuk akkor már volt mindkettőnek, de hogy az egyszerre "indult"-e azt nem tudhatjuk. Szóval akár az is lehet, hogy vmelyik korábban kezdett verni, mint ahogy a méreteik sem egyformák soha....


Drukkk puszi mindenkinek Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77
 
 


Oh, most már ezzel a résszel is bővítettem a nőgyógyászati tudományt :lol: Na jó, bár ne kellett volna. Örülök tényleg,h akkor a Te eseted szerencsésen alakult.
Már nagyon várjuk a pénteket...a férjem kikészít :lol: mondtam is neki,h ő még ne is panaszkodjon,mert legalább dolgozik így gyorsabban telik a napja....vele szemben én...már keményedés van a fenekemen :oops: Ahogy ezt kimondtam csörgött is a telóm és bejelentkezett egy kolléganőm mára a kislányval, kb. 10 perce meg az Anyukám holnapra :lol: Szóóóval nem fogok majd unatkozni :lol:

Pussz

bari6
 
 


Sziasztok!

Kiderült az egyetlen ok, amiért jó, hogy nekem szép nagyra nyílt a méhszájam :)
Dóri, örülök, h jól vagy, és valóban, nekem sajnos nem egy ismerősömnek volt kaparása császár után, komoly fertőzéssel, meg minden. Persze azért a doki ezt is megelőzhette volna, sőt meg kellett volna előznie.
Bari, szerintem tuti nem teljesen egyszerre indul be, és ahogy Dóri írta, soha nem tudjuk meg mennyi idő telt el a közte. Lehet, valakinél úgy jön ki az uh időpontja, h még csak az egyik dobog, másnál mindkettő már. Szerintem ezt nem fogjuk tudni kitalálni, de pénteken kiderül :D
És azért ez már egy nagyon örömteli izgalom!
Mennem kell, nyafogást hallok, sajnos kicsit csikar a hasuk mostanában (vas cseppeket szedünk, mert kicsit vérszegények, és gyorsan nőnek). Megyek, vígasztalok :)

Mindenkinek puszi!
oroszagár
 
 


Pfú nem semmi történetek... :roll:

Képzeljétek tegnap este megint volt rózsaszín piri...hívtam Déviszt, aki csak annyit mondott,h nekem kell eldöntenem,h bemegyek a kórházba vagy sem...na vagy fél óra tipródás után elindultunk...lesz ami lesz...Nos a doki enyhén szólva hülyének nézett,h most Ő mit kezdjen velem? Nem tud többet tenni,mint a vasárnapi ügyeletes, sajnos ez ilyen, pihenjek...de ha már itt vagyok megvizsgál (persze közben még én magyarázkodtam,h értse már meg,h miért aggódunk ennyire...) amúgy a végére cuki pofa lett a doki. Bekapcsolta a hangot a gépen így hallhattam a szívhangot, de mondom is neki,h igen tudom,h van szívhangja B babának, no de mi van A babával??? Erre mondja,h ez volt A baba :lol: Beindult az Ő szívecskéje is :lol: Az Ő méretei pont feleakkorák mint B babáé és a hematóma mellette van. Úgy néz ki amúgy,h a hematóma okozza a vérzést :shock:
Mikor beszéltem Dévisszel, felemelte a Rutascorbint és az UTROt szájon át kell szednem :shock: Na ez nagyon fura... :shock:

Szép napot mindenkinek!

Pussz,
Bari

bari6
 
 


Bari, örülök, h végül bementetek a kórházba. Ne törődj, ki mit gondol, ha téged megnyugtat, akkor mindenképp be kell menni, meg amúgy is, inkább menjen az ember gyakrabban, mintsem egyszer későn. Még ha van is vmi gond, sokkal jobban tudják orvosolni, ha időben észreveszik. Ha meg semmi gond, akkor megnyugodhatsz, és nem stresszelsz miatta, ami legalább olyan fontos. Annyira örülök a 2 szívhangnak! :D :D :D Hematómáról annyit tudok, h volt egy másik fórumon egy lány, akinek óriási hematómája volt a babája mellett, így az elején sokat vérezgetett, ezért ő is gyakran járt orvoshoz uh-ra, végül a 39.héten szült :D ! Pihenj sokat, olvasgass, tévézgess, sétálgass, ami jólesik! Vajon milyen neműek? Mindig van új izgalom :D !

Mi tegnap elkezdtünk egy protexin kúrát, nagy reményeket fűzök hozzá, h segít a babáknak, és megszünteti a hascsikarást, amit a vas okoz. 1milliárd jóságos baci van benne :lol: Egy kúrát már csináltunk, és nem is volt eddig gond a pocakjukkal, emésztésükkel. Hajrá jótékony bacik! Hétfő elég nyűgös napunk volt, aztán tegnap már csak nyöszörögtek, nem sírtak, de szörnyű hallani/látni, főleg, h nem igazán tudok segíteni, illetve a bacikkal remélem, h de.

Babácska, Bodzássüti, Etus, Natalie nagyon várom már hogy kezdjetek! Nyáron valahogy gyorsabban megy azért az idő, majd meglátjátok!

Zafír, mit terveztek a nyárra? Lesz nagy nyaralás?

Leninváros?

Puszik, pocaksimi!
oroszagár
 
 


Sziasztok!

Barikám, micsoda hírek? Először mindig a frászt hozod rám, aztán meg :):) Két babó?? szuper!!!! Pihizz sokat, és szerintem is irány a kórház, ha úgy gondolod, azért vannak!!!

Agár, Dóri, jöhetnek a továbbik képek! Örülök, hogy jól vagytok, jobbulást mindenkinek!

Igen, nyaralás az lesz, vmi szép helyre, még nézelődünk. Most dolgozok ezerrel, addig sem tipródok a történteken :)

Többiek?

PUSZA
zzafir75
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem vesztem el csak nem voltam vmi. jól és nagyon nem volt kedvem írni. Olvastalak benneteket. Már megint egy csomó dolog történt veletek.

Barikám! Nagyon-nagyon örülök a babáknak! :lol: Barátnőmnek is volt hematómája baba mellett, de szépen felszívódott. Sokat pihent az első 3 hónapban. Gondolom ha pihengetsz az neked is jót fog tenni. Vigyázz magatokra! Egyébként nekem is az a véleményem, hogy inkább menj ötször "feleslegesen" orvoshoz, mint egyszer későn.

Dóri te szegény veled is történnek dolgok! :cry: Örülök, hogy végülis minden rendben volt. Azt még mindig nem írtad meg, hogy milyen volt az orvos szülésnél. Kíváncsi lennék rá. Tudod írtam neked, hogy ő volt a nőgyógyászom anno, de váltottam.

Agár, imádtam a beszámolódat a rucikról. Édesek lehetnek a bébik.
Úgy látszik, hogy nálatok már teljesen kialakult a napirend. :) De jó nektek, hogy ti már babáztok Dórival!!!! :lol: :lol:

Zafír örülök, hogy nem rágódsz azon mi volt. Van már elképzelésetek, hogy merre mennétek nyaralni? Rádfér a pihenés, hisz sok minden történt veled az elmúlt időszakban. :)

Süti ti mikor fogtok kezdeni? Tudsz vmi. konkrétumot?

Natalie sajnálom, hogy el kellett halasztani a műtétet, de ami késik az nem múlik. Hamar eltelik az egy hónap meglátod.

Babácska megint eltüntél! :( Remélem nincs gond, csak pihizel és erősödsz.

Nálunk az van, hogy a nemesebbik felem gyógyulóban van. :lol: :lol: Szerencsére!! Mert voltak nagyon-nagyon nehéz időszakok az elmúlt héten.:cry: :cry:
Olyan jó, hogy túl vagyok rajta. Ez a felépülési rész a legrosszabb, de érzem, hogy most rohamosan gyógyul a seb. Szinte már alig van fájdalom!! :lol:
Cirisbe kéne menni ciszta nézőbe a héten vagy jöv.héten, majd meglátjuk.
etuspocok
 
 


Az lemaradt, hogy puszi mindenkinek és, hogy vigyázzatok magatokra!

Ja, és élvezzétek a monszunt!!! Nem mindennapi esők vannak!!! :lol: :lol:
etuspocok
 
 


Sziasztok!

Bari nagyon örülök, hogy két kicsi szivecskéd van már!!!Jól tettétek, hogy bementetek a kórházba sztem hasonló esetben mindannyian így tennénk.
Etus: A dokival kapcsolatban nem volt semmi különös normális volt. Nem tudom mi történt előttem a műtőben, de vmi biztosan mert mindenki olyan ideges meg feszült volt. Előszőr is arról volt szó hogy első leszek aztán bejött reggel, hogy mégsem leszek első csak második és kb 10 fél 11 körül kerülök sorra amiből 12 lett...azt mondták vmi kis műtétből nagy műtét lett szóval eléggé zizi volt mindenki. Sokat nem beszélt velem kikapkodta őket megmutogatta aztán összeöltött és már ott sem volt...aztán hétfőn bejött kérdezte, hogy vagyok megnézte a hasam és mondta, hogy mehetek haza..hát ennyi 150-ér...sebaj túléltük mindhárman és ez a lényeg.
Csak azt akartam még írni neked, hogy a férjemnek is vannak(voltak)ilyen hátsó problémái és ő egy magándokinál volt aki két három alkalommal elölte ezeket az ereket belül és nem volt fájdalmas aznap volt csak kicsit érzékeny szóval mondjuk már túl vagy a műtéten, de ha még esetleg vmi lenne szívesen megadjuk a számát ennek a dokinak..

Sziasztok: puszi Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77
 
 


Csak egy szóra jöttem,h mondjam,h holnap reggel vagy délelőtt jövök bővebben. Ma pihis napom volt!

Pussz mindenkinek!
Bari

bari6
 
 


Sziasztok!

Látom nem volt valami nagy pörgés itt :(

Etus, remélem napról-napra jobban vagy :lol: és a ciszta is lemondott és hűlt helye lesz :wink:

Agár, hááát nekem egy ilyen egy olyan érzésem van :lol:

Dóri, na ennyi pénzért egy kicsit kommunikatívabb is lehetett volna...na de tényleg a lényeg,h minden OK és ott vannak a gyönyörűségek!

Többiek merre vagytok?

Nálam megint van maszatolás tegnap óta. Ma megyünk Déviszhez, remélem megmondja majd a tutit!

Este majd jövök!

Pussz mindenkinek és szép napot!
Bari

bari6
 
 


Bari :lol: :lol: :lol: Végülis, Vass doki is Dévainál tanult, ott kellett, h ellesse a vegyespárosgyártó tudományt :lol:
Nagyon várom az esti bejelentkezésed! A hematóma ilyen mastatolós vérezgetős dolog sajnos. De minden rendben :D

Etus, sajnálom, h szenvedned kellett még a műtét után is, de ezt tényleg sokkal jobb a terhesség előtt rendezni. Mennek a cisztaűző drukkok!

Zafír, mindent tudnom kell a nyaralásotokról, csak mert az idén az lesz a mi nyaralásunk is ! :lol: De tényleg, mik a tervek? És majd a végén kérünk beszámolót is! :D

Bodzássüti, alakul az együttélés?

Dóri, azt hiszem, kinyomtalak, de sok puszi :D

Többiek merre vagytok? :D

Pocaksimi Baribabáknak, puszik!
oroszagár
 
 


Sziasztok Lányok!
Visszaolvastalak benneteket……. jó sok minden történt! :D

Először is GRATULÁLOK Barinak a baribabákhoz!!!!! csodás a 2 baba!

Dóri gyönyörűek sőt csodásak a babócák !!! sajnálom, hogy megkínozott a doki! nem is gondoltam volna, hogy a császár után ilyen komplikációk is felléphetnek!!!

Babácska szörnyű, ami veled történt!!!! Ez hogy történhet meg??!!!! :evil: még most sem térek magamhoz!!

Etus, jobbulást és gyors gyógyulást!

Zafír, lazíts és pihenjetek egy nagyot!

Nálunk az a nagy helyzet, hogy most kedden voltunk terheléses cukor és IR vizsgálaton és az eredmények háááát, hogy is fogalmazzak………. eléggé c@rok! :roll:
Most 2 hét várakozás, mert csak júni 23ra van konzi időpontunk. Eléggé parázok, mert nekem volt még egy csomó hormon is és sajna van ami jó, de van ami magasabb lett, mint korábban. Tűű doki mondta, hogy a januári clostyval stimulált hónap miatt volt a márciusi Lh és Fsh magasabb.
DE a mostani Lh és Fsh érték még nagyob lett, mint márciusban!!! Az emelt adag Merckformin( 2 x 750 mg-ot szedek) mellett!
Ezek lettek az értékek 3.ciklus napon:
TSH 1.990 mIU/l EZ NÖVEKEDETT 1,1 volt előtte
FSH 13.0 IU/l EZ akkor 13.2 volt
LH 11.2 IU/l EZ 8.1 volt
Ösztradiol 130.4 pmol/l
Progeszteron 1.9 nmol/l
Prolactin 325.0 mIU/l CSAK 134! volt
Tesztoszteron total 0.57 nmol/l EZ csökkent, ami szupi, mert a felsőhatár felett volt egy kicsivel

Glucose terhelés 0 perc 4.88 mmol/l 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 60 perc 8.12 mmol/l
Glucose terhelés 120perc 5.20 mmol/l 4.10 - 7.80

Insulin terh 0 perc 3.58 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 60 perc 34.13 mIU/l
Insulin terh 120 perc 31.97 mIU/l


Ja és ráadásul, amikor beértem az irodában a terheléses vizsgálat után, olyan rosszul lettem …. vert a víz , remegtem, gyorsan vert a szívem és kapkodva vettem a levegőt…… már „temettem” magam :( :) felhívtam MensMentist és mondta az asszisztens, hogy hypoglikémiás tünetek azonnal egyek valami „gyorsanfelszívódó” szénhidrátot( gyümölcs, narancslé, csoki) és sok víz.
Nem tudom, hogy miért? rossz a gyógyszer adag? másik fajta kell? ezeket a válaszokat kergetem!
Mert ráadásul az „emberlánya” ilyenkor utána olvas a neten, :oops: igaz „hivatalos” honlapon próbáltam ( http://www.pco-szindroma.hu/index2.html ) és itt a magas LH/FSHról azt írják, hogy a petefészek kimerülésére utal, nagyon nehezen stimulálható! c@ar ügy……
Nem tudom mi lesz, egy kicsit el vagyok keseredve.. :(

Majd jelentkezem a hírekkel!

Addig is mindenkinek szép, napos és pihenős hosszúhétvégét kívánok!

Pusssssz

Évi

Kép
kásakévi
 
 


Sziasztok, lányok!

Barikám, várunk a jó hírekkel!!!!

Évi, ezer éveeee, de jó, hogy jöttél! Huhh, ez a sok adat, mit mond Tűű doki? Remélem, hogy segít a gyógyszer! Neked már volt stimud és beültid is, ugye? Akkor szerintem ne aggódj, persze jobb foglalkozni ezzel!

Agáár, édi vagy :) Nézegetjük-nézegetjük, valami szigetecskét keresnénk.... küldhetnél beszámolót a babucikról.

Dóri, Babácska, hogy vagytok?

Bodzássüti? Mizújs?

Etus, jobban vagy már??

Natalie, Leninváros, eltűntetek? Többiek?

Puszmák és kellemetes hosszú hétvégét! Barika miatt még bekukksizok :)
zzafir75
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudok visszaolvasni,mert hulla vagyok :oops: de megígértem,h jövök ;)

Nálunk az van,h volt A és B babának is szívhangja, de felcserélődtek, ugyanis most A baba volt a nagyobb és erősebb, de mellette van a hematóma. B baba úgy tűnik nem olyan ütemben növekszik mint kéne, így bármi lehet mindkét babával :? Kaptam Augmentint,mert lehet egy baci miatt van a hematóma. Azt mondta,h pihenjek sokat. Egy óra fent, egy óra fekvés...
Képet nem kaptunk, de bevallom el is felejtettem :oops: Látni még azt is láttuk,h ver a pici szívük. Méretileg 2 nap van közözzük A baba javára. 27-én kell mennünk legközelebb. Dévisz nem tűnt annyira nagyon negatívnak, de persze igencsak emlegette az őserdőt....:roll:

Csajok, majd az elkövetkezendő időben egy kicsit kevesebbet jövök majd, de olvaslak majd benneteket és drukkolok! Igyekszem most inkább feküdni és nem ülni meg félig ülni.

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

Bori

bari6
 
 


Sziasztok!


Barikám! Szuper a két szívhang! Minden rendben lesz, meglátod! de feküdj jó sokat, mert az tényleg fontos, főleg, ha Dévisz is ezt mondja!

Évi! De jó, hogy jöttél, már ezer éve nem hallottunk felőled!

Zafír! Mikorra tervezitek a nyaralást?

Mi még nem költöztünk össze, de ami késik nem múlik:))) Nálunk a következő etap szeptemberben lesz. Még az sem biztos, hogy long vagy short protokoll lesz. Mivel Szakács doktor szabin lesz augusztusban, arra gondoltam, hogy esetleg a fogigátlót el lehetne kezdeni nélküle és szeptemberben a stimut - már ha egyáltalán long lesz... és persze még ott van a másik bizonytalansági tényező: a két utazásunk szeptemberben, hogy azokhoz képest hogyan lehet időzíteni... szóval kicsit bizonytalan a dolog...

A hosszú hétvégén elmentünk egy kicsit Ausztriába biciklizni, szuper volt, csak mára 3 !!! herpesz jött ki a számon... rémes! Gondolom az elmúlt pár hónapi stressz most ment le, és ezért ütött ki...

Ölelés mindenkinek!
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Barikám, pihizgess sokat, drukk-drukk, hogy minden rendben legyen!!!!

Bodzássüti, még semmi sem fix, talán július lesz a nyerő. Szupi lehetett az ausztriai bringa-út!

Etus? Babácska? Jobban vagytok?

Kismamik? Babócák? Hogy telt a hétvége?

többiek?

PUSZA
zzafir75
 
 


Sziasztok Csajok!

Remélem mindekinek jól telt a hétvége! :lol:

Évi de jó, hogy jöttél! :lol: Bár nekem ez a sok adat nem mond túl sokat. Jöv.héten már mész is orvoshoz ugye? Drukkolok neked, hogy minden értéked jó legyen!

Barikám pihensz eleget ugye? Tegnap voltál az eszemben, mert voltunk a Cirisben és teljesen eltünt a ciszta. :lol: Köszi a ciszta űző drukkokat!!!! :lol: :lol:

Süti nagyon jó lehetett a bringázás! Jó időtök volt hozzá. Látom kezd kikristályosodni a kezdési időpont. Mindjárt itt van a szeptember.

Zafír mennyi időre mentek nyaralni? De jó nektek!! Majd írjál róla!

Babácska megint eltüntél! :? Minden rendben?

Nálunk az van, hogy júl. 21.-én indul a szuri. Már most utálom a helyzetet, de hát ez van. Proktológushoz holnap kell visszamenni kontrollra. Remélem minden a terv szerint rendben lesz.

Kismamik hogy bírják a babák a meleget? Dóri nálatok most kapóra jön, hogy kezdődik a vakáció. Nagyobbak tudnak segíteni sokat.

Puszi nektek!! Szép napot!!
etuspocok
 
 


Sziasztok!


Etuuus! De jó, hogy mindjárt indul a szuri! Én perverz módon már nagyon várom....

A bringázás szuper volt! :)))

Nálunk megint van egy kis izgulnivaló: tegnap vagy max. ma kellett volna megjönnie, de egyenlőre semmi, csak némi folyás, de nem a szokásos, átlátszó, vizes, hanem fehér. Ezen kívül viszketés - szerintem kaptam némi hüvelygombát (életemben soha nem volt még) és a számra tegnap reggelre kijött 3 (!!!) bazi nagy herpesz. Szerintetek? Kezdjek reménykedni?

Ölelés!
bodzássüti
 
 


Hát, Lányok, reménykednem kár volt. Ugyan még a menses nincs sehol, de csináltam egy tesztet és totál negatív....

Majd szeptemberben.....
bodzássüti
 
 


Süti :( Pedig a herpesz jó jel, nekem az orromban szokott néha kijönni, és amikor terhes lettem, egyből jelentkezett. De ha most hamar el is múlik, majd szeptembertől lesz csomó herpeszed :wink:

Olvaslak ám titeket, Etus, szuper, h eltűnt a ciszta, drukkolok, h soselegyen többé!

Most megyek, szórakoztatnom kell a kis közönségem, ha lesz egy kis időm, majd jövök hosszabban is.

Puszik, Bari+++++++++++!
oroszagár
 
 


Sziasztok!

Hogy vannak a Cirises babák? Lányok, élménybeszámolók??
Babasimik!!!

Etus, szupi, hogy elmúlt a ciszta, akkor hamarosan rajt? Szuper!! Jobban vagy már?

Babácska? Veled mi újság?
Natalie, Leninváros - eltűntetek...

Bodzássüti, én is írni akartam a herpeszről, hogy nekem is kijött, mikor kismami lettem, meg is ijedtem, ilyenkor vajon szabad-e használni rá krémet... persze először kentem, aztán gondolkodtam.. DRUKK

Barika, remélem, hogy sokat pihensz, de azért néha írj, hogy jól vagy! Hogy érzed magad?

Pocaksimik
zzafir75
 
 


Igen, én is úgy hallottam, hogy jó jel, úgyhogy bizakodni kezdtem, de úgy tűnik, hogy csak az elmúlt hónapok stressze jött így ki....

Én sem merek semmit kenni, bevenni, se fentre, se lentre, mert mi van, ha mégis....

Az egy kicsit aggaszt, hogy piri sehol, mert nekem soha egy perc késésem nem volt. De lehet, hogy ez is csak a stressz...

Ölelés!
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Itt is vagyok :lol:

Bodzássüti, ha tudsz íratni Pimafucint terhesség alatt is lehet alulra használni :wink: Én is ezt használom most :roll: A kenőcs vény nélkül kapható, sajnos a kúpot fel kell íratni, de a házidoki is felírhatja!

Etus, örülök,h cisztamentes vagy és hamarosan kezdhettek!!! :lol:

Zafír, még nem írtad,h merre tervezitek a nyaralást? :roll: Külföld, belföld?

Agár, a közönségedről nem kapunk képet???? :roll:

Dóri,hogy vagytok?

Évi, most olvastalak. Egy másik topicban olvastam egy csajszinál (szintén Tűű dokihoz jár) neki mondta is Tűű doktor,h ne ijedjen meg, de romlani fognak először az értékei. Tuti majd mostantól lesz javulást :wink: Ami a petefészek kimerülését illeti, ne abból nézd! Van erre már kimondott vizsgálat. Az egyik az AMH, ezt a Cirisbe is szokták nézni. A másiknak valami fura neve van, de ha érdekel írj és utánaérdeklődöm ;) és még valami, ma már tudom amit a többiek is mindig írnak, ne olvass utána semminek :wink:

Nálunk, pihenek ill. fekszem egész álló nap. Fél óra sétára szoktunk este menni a férjemmel. Egész jól viselem a fekvést, mondjuk óránként oldalt kell váltanom :roll: Ma egy egyszerű és gyors kaját összedobtam, de egy óránál nem voltam fent többet :lol: Ami a tüneteket illeti, ami a legdurvább az az álommanó. Van olyan, mint pl. ma is,h kb. 10 perce aludtam csörgött a telefon,na délutánra uzsi után egyik pillanatról a másikra "leestem" a lábamról. Szegény férjem már majdnem hazajött a melóból,mert nem vettem fel a telefont :oops: Róka koma még elkerült, de itt van a közelben...leginkább hajnalban és délután :roll: A maszatolás teljesen elmúlt (kop-kop-kop) de helyette jött egy kis gomba :evil: az antibiotikumról. Pár napja kezelem, így már egy kicsit jobb...
Még másfél hét türelmetlenség a következő kukucskálásig. Remélem minden rendben lesz a babákkal és a haematómának is hűlt helye lesz már :lol:

Babácska, Natalie, Leninváros merre vagytok???

Ígérem amikor csak tudok jövök, de most nem nagyon kapcsolom be a gépet, de olvasni olvaslak benneteket a kütyümről (arról körülményes az írás)!

Vigyázzon mindenki magára!

Pussz,
Bari

bari6
 
 


Sziasztok!


Helyzetjelentés: menzesz megérkezett, úgyhogy legalább már emiatt nem kell tovább izgulnom.

Barikám! Pihengessél sokat és növeszd a Baribabákat! Köszönöm a tippet, remélem most már minden rendben lesz, elmúltak a tünetek, úgyhogy talán nem lesz rá szükség.

Ölelés!
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Egy ideje már nem tudtalak olvasni titeket, mert egyszerűen nincs rá időm. Folyamatosan látogatóim, vendégeim vannak, így szerencsére maximálisan le tudom foglalni magam.
Magamról annyit, hogy javulgatok, de sajnos nagyon lassan. 5 hete lesz már, hogy megműtöttek, de még mindig nem tudok úgy aludni, ahogy kényelmes lenne, még mindig varas a sebem, tehát most nem úgy megy a gyógyulás, ahogy az előző műtétemnél.
Ami most leginkább aggaszt, az az, hogy még mindig nem jött meg a mensim. Utoljára a műtét előtt menstruáltam, és a műtétkor az egyik petefészkemet kivették, és már a másikból is már csak egy csonk van, így nem tudom, hogy mi lesz, meg jön-e egyáltalán. A zárójelentésemet elküldtem Vass doktornak, hogy mondjon rá valamit, szerinte lehet-e ebből a kis csonkból valaha bébi, de egyelőre még nem kaptam rá választ. Ha megjönne, akkor legalább tudnám, hogy van még rá esélyem, de így... (Nagyon félek, hogy esetleg így már lombikkal sem lehet semmi!)
Remélem, mindenki jól van, Barinak különösen drukkolok, hogy minden rendben menjen! Etüs, nagyon örülök, hogy hamarosan kezdhettek, nagyon drukkolok nektek! Agár, Dóri remélem, minden oké a bébikkel! Zafír, ti hogy vagytok? Mik a tervek a közeljövőre?
Ha írni nem is tudok, igyekszem olvasni titeket!
Puszilok mindenkit!

Babácska
babácska82
 
 


Etus, ne haragudj, hogy véletlenül elírtam a nevedet!

Babácska
babácska82
 
 


Szia Babácska!


Húú, megértem, hogy aggódsz! De Vass doki csodákra képes!
Próbálj meg bizakodni és csak a gyógyulásra koncentrálni!

Veled vagyunk!

Ölelés
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Barikám, csak pihengess, és olvass minket - bár lenne miről beszámolni :roll: :) Remélem, hogy jól vagy, már nagyon várom a jó híreket!!!

Babácska, remélem, hogy gyorsan meggyógyulsz! Szerintem hívd fel Vass dokit, mert ha nem is ér rá, visszahív és akkor megnyugodhatsz! DRUKK a jó híreknek!

Nálunk semmi extra terv, éldegélünk, dolgozgatunk, tervezünk egy nyaralást, de hogy hová? Még nem sikerült választani.

Babás mamik, mi újság, jól vagytok?

Bodzássüti, kár, hogy megjött a mensi :( - a spontán babóban mi is folyamatosan reménykedünk azért :)

Kellemes hétvégét!!!
zzafir75
 
 


Igen, Zafír! Én is mindig reménykedem, pedig nem kellene....
Könnyebb lenne az élet és nem lenne annyi csalódás...

Remélem, jól telt a hétvége mindenkinek a hideg ellenére!

Ölelés!
bodzássüti
 
 


Sziasztok Lányok!


Készülve a szeptemberi lombikra kutakodtam a neten. Több helyen ajánlották az L-Arginint, a Q10 koenzimet és a halolajat vagy omega3 zsírsavat. Az L-Arginin itthon nem kapható, külföldről kell megrendelni. Hallottatok már ezekről a szerekről? Különösen az L-Arginin érdekelne. Állítólag a petesejtek minőségét javítja.

Ölelés mindenkinek és pocaksimik Barinak!
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Bodzássüti,sajnálom pirit :(
A Q10-et a zuram szedte, Erdei doktornő ajánlásával amit azóta a házidoki is megerősített,mert hallotta egy konferencián.
Az L-Argininről még nem hallottam. A halolaj és az omega3 az nagyon jóóó. Nekem Dévisz aterhesség beigazolódása után mondta,h amit ennem kell: hal, hús, zöldség, gyümölcs...a hal közül pedig azokat egyem amiben magas az omega3. Már gondolkozom én is a bogyón,mert egyszerűen,ha a halra gondolok rosszul vagyok :oops: eddig egyszer sikerült ennem. Még a kedvenc tonhalamra, sem halkrémemre sincs ingerenciám :roll:
Szóval ártani tuti nem fog!!!

Babácska, vannak nagyon jó vizsgálatok amely megmondja,h milyen állapotban van a petefészked. Tuti tudnak segíteni :wink: Tudom nagyon nehéz, de próbálj bízni. Van egy csajszi a másik topicban. Ugyan neki van 2 petefészke,de közeledik a 40 felé így kimerülőben van. Ha jól tudom egy-két éve akupunktúrára jár és nagyon sokat javított a petesejtjeinek a számán. Ha érdekel megadom a nick nevét és felveheted vele a kapcsolatot, hátha tud valami okosat mondani!!!Addig míg van petefészked, nem szabad feladni!!!

Zafír, azt hittem már tudjátok hova mentek nyaralni :) húúú nekem lenne egy két ötletem,h hova tudnék elmenni :lol: Valami hűvös helyre :roll:

Dóri, Agár, Natalie, Leninváros, Etus???

Hepehupa, Te már egyáltalán nem jársz felénk???

Pussz mindenkinke!
Bari

bari6
 
 


Köszi Bari!

Hogy vagy? Mikor mentek kukkolni legközelebb?

Puszi!
bodzássüti
 
 


Sziasztok,

Bodzássüti, engem is érdekel ez a szer, ha valamint megtudsz róla.... én sem hallottam még.

Barikám, most sok a munka, pont minap beszélgettünk párommal, lehet, hogy ebből az utazásból csak november lesz :) De lesz!
Hogy vagytok?

Dóri, Agár, rég voltatok, hogy vannak a picik?

Etus, Babácska, jobban vagytok már?

Leninváros, Natalie, Évi hogy vagytok? Évi, sikerült megtudnod a sok-sok számot a leleteden?

Hepehupa, olvasol még minket??

Pocaksimik, Barika ++++++++++++++++++, Puszi
zzafir75
 
 


Szia Zafír!

A novemberi nyaralás is jó:))) akkor tuti, hogy valami nagyon extra meleg helyre kell menni:)))

Az L-arginine-ről és a többiről is találsz infot pl. itt, ezen a linken. De ha beütöd a gugliba, hogy l-arginine egg quality, akkor is rengeteget lehet találni. Fórumokat is találtam, általában dícsérték, igaz, volt olyan is, aki nem:(( Szóval nem tudom, de igazából inkább pozitívabbnak tűnik, mint nem.

http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health

Mondjuk az is a pozitívba billenti a mérleget, hogy a tojásban van nagyon sok L-arginine, amire nekem a természetgyógyász is mondta, hogy nagyon jó, bár én ezt inkább szimbolikusnak értettem, de talán van fizikai értelme is.

Én azt hiszem, hogy rendelek:)))
Ölelés!
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Megtaláltam azt a tanulmányt, amire mindenki hivatkozik a neten az L-arginine-nal kapcsolatban.


http://humrep.oxfordjournals.org/content/14/7/1690.full
bodzássüti
 
 


Sziasztok!

Olvaslak ám titeket mindent tudok csak annyi időm már nincsen hogy írjak is.... a babák jól vannak szépen nőnek már 4,5 kg fölött vannak. Kezdenek mosolyogni, nézelődni egyszóval fejlődnek és nagyon nagyon aranyosak. Reggel este van egy kis nyűglődés, de különben nem panaszkodom nagyon jó babák. Sajnos Bálint elég hasfájós és nagyon szenved evés után. most adjuk neki az Infacolt remélem használni fog, mert rossz nézni ahogy görcsöl szegény...jövőhéten készülünk Horvátországba tegnap voltunk útlevelet csináltatni elég vicces mindketten szunyálnak a képen és csak a pólójukról lehet megkülönböztetni őket. Remélem élvezni fogják a tengert:))Igazából a nagyok miatt megyünk, mert tavaly sem voltunk igazán nyaralni és nagyon hiányzik nekik(meg persze nekünk is)várjuk már mindannyian.
Egyszóval nálunk minden oké.

Puszi mindenkinek Bari simi a BAribabáknak!!

Agár mikor jöttök hozzánk??


Ölelés Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77
 
 


De jó, hogy jöttél, Dóri!

Olyan cukkancsok lehetnek!:)))
Fotó?:)))
Igen, azt mondják, hogy a fiúk hasfájósabbak. Jobbulást Bálintnak!

Jó nyaralást Horvátországban!

Ölelés!
bodzássüti
 
 


Sziasztok,

Nem tüntem ám el, csak kissé sűrű volt az elmúlt időszak. A héten leszek 30 hetes és minden oksi, nagyon jól vagyok én is és a kis pocaklakó is. Voltunk 4 D-s ultrahagnon és nagyo szép baba, azt mondta az ultrahangos is. Egyenlőre még faros baba , van egy-két hete, hogy megforduljon, ha nem, akkor valószínű, hogy császár lesz. Engem különösen nem érdekel, csak minden rendben legyen vele és velem is:)

Szóval, időközben felköltöztünk Budapestre, mert a férjemnek otthon megszűnt a munkája és itt van az új munkahelye. Az elmúlt időszak ezzel telt. Jól érezzük itt is magunkat. A szent Imre kórházban fogok szülni dr. Túri Péter főorvosnál, Vass doki ajánlotta és régről én is ismertem.

Remélem mindennyian jól vagytok :D
Pocaklakóknak simi a pocakra, a világrajött kismanóknak szép növekedést, a többieknek, akik köztes időszakban vannak, pedig kitartást, foglalkozzanak a párjukkal, saját magukkal és menjenek szuper helyre nyaralni!!!!!

Puszi Mindenkinek :)
leninvaros
Tiszaújváros
 
 


Sziasztok!

Leninváros, örülök, hogy bekukkantottál és minden rendben van! Szuper hírek! Eldöntöttétek már a nevet?

Dóri, szuper kis nyaralás lesz a tengerparton!

Agár, nálatok mi újság? Rég voltál.

Barikám, hogy vagy? +++++++++++++++++++

Etus, Babácska?

Bodzássüti, kíváncsi leszek, mi a véleményed a L-arginine-ről. Nálunk Apa hamarosan kezdi a szokásos kálváriát, megint keresgetünk vmi nevesebb andrológusokat és végigjárja mindet :? :shock:

Szép napot mindenkinek!
zzafir75
 
 


Lányok, azért nem jöttem, mert szörnyű dolog történt, meghalt az apukám. Rengeteg az intéznivaló, és a babák mellett (ők az elsők, apu imádta őket, olyan büszke volt rájuk) nehéz intézkedni, segíteni anyunak, tesóm nincs. Jövő héten lesz a temetés, utána jövök majd, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra nagyon!
oroszagár
 
 


Óóóó! Agár! Ezek nem jó hírek! Részvétem!
Szegény anyukád, gondolom nagyon rosszul viseli, bár talán majd őt is felvidítja az unokázás....
Ölelés!


Zafír!
Jövő héten érkezik az cucc, neten rendeltem. Én is nagyon kiváncsi vagyok. Szegény párod megint nekifog a kálváriának? Egy hős!
Most nem pihenni akartatok egy évig? Ezek szerint előbbre hoztátok a kezdést? Vagy ez ettől független?


Barikám! Azért halljunk Felőled is! Remélem, minden oké Veled, csak pihensz. Tudd, hogy nagyon szorítunk Nektek!
Ölelés!
bodzássüti
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?