Sziasztok Lányok!
Visszaolvastalak benneteket……. jó sok minden történt!
Először is GRATULÁLOK Barinak a baribabákhoz!!!!! csodás a 2 baba!
Dóri gyönyörűek sőt csodásak a babócák !!! sajnálom, hogy megkínozott a doki! nem is gondoltam volna, hogy a császár után ilyen komplikációk is felléphetnek!!!
Babácska szörnyű, ami veled történt!!!! Ez hogy történhet meg??!!!!
még most sem térek magamhoz!!
Etus, jobbulást és gyors gyógyulást!
Zafír, lazíts és pihenjetek egy nagyot!
Nálunk az a nagy helyzet, hogy most kedden voltunk terheléses cukor és IR vizsgálaton és az eredmények háááát, hogy is fogalmazzak………. eléggé c@rok!
Most 2 hét várakozás, mert csak júni 23ra van konzi időpontunk. Eléggé parázok, mert nekem volt még egy csomó hormon is és sajna van ami jó, de van ami magasabb lett, mint korábban. Tűű doki mondta, hogy a januári clostyval stimulált hónap miatt volt a márciusi Lh és Fsh magasabb.
DE a mostani Lh és Fsh érték még nagyob lett, mint márciusban!!! Az emelt adag Merckformin( 2 x 750 mg-ot szedek) mellett!
Ezek lettek az értékek 3.ciklus napon:
TSH 1.990 mIU/l
EZ NÖVEKEDETT 1,1 volt előtte
FSH 13.0 IU/l
EZ akkor 13.2 volt
LH 11.2 IU/l
EZ 8.1 volt
Ösztradiol 130.4 pmol/l
Progeszteron 1.9 nmol/l
Prolactin 325.0 mIU/l
CSAK 134! volt
Tesztoszteron total 0.57 nmol/l
EZ csökkent, ami szupi, mert a felsőhatár felett volt egy kicsivel
Glucose terhelés 0 perc 4.88 mmol/l 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 60 perc 8.12 mmol/l
Glucose terhelés 120perc 5.20 mmol/l 4.10 - 7.80
Insulin terh 0 perc 3.58 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 60 perc 34.13 mIU/l
Insulin terh 120 perc 31.97 mIU/l
Ja és ráadásul, amikor beértem az irodában a terheléses vizsgálat után, olyan rosszul lettem …. vert a víz , remegtem, gyorsan vert a szívem és kapkodva vettem a levegőt…… már „temettem” magam
felhívtam MensMentist és mondta az asszisztens, hogy hypoglikémiás tünetek azonnal egyek valami „gyorsanfelszívódó” szénhidrátot( gyümölcs, narancslé, csoki) és sok víz.
Nem tudom, hogy miért? rossz a gyógyszer adag? másik fajta kell? ezeket a válaszokat kergetem!
Mert ráadásul az „emberlánya” ilyenkor utána olvas a neten,
igaz „hivatalos” honlapon próbáltam (
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html ) és itt a magas LH/FSHról azt írják, hogy a petefészek kimerülésére utal, nagyon nehezen stimulálható! c@ar ügy……
Nem tudom mi lesz, egy kicsit el vagyok keseredve..
Majd jelentkezem a hírekkel!
Addig is mindenkinek szép, napos és pihenős hosszúhétvégét kívánok!
Pusssssz