Új privát üzeneted érkezett!

gólyahír

Kép
vnbeni

Igeeeennn!!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti

csak nem???
vagyis igen?

Kép
vnbeni

Nemrég kaptam a hírt, idézném:

"Nagyon friss az élmény alig, hogy születtem.
Anyukám, Apukám írjatok helyettem.
Ne sokat, csak annyit: eggyel több a létszám.
Hogyha szeretni kell, számítsatok énrám!

Léna baba :)
3650 g 58 cm"

Isten hozott ezen a bolygón Léna baba!!! Gyönyörű hosszú és egészséges, boldog életet kívánok!!!
Gratulálok Anyukádnak és Apukádnak, boldog baba-napokat!!! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Méghogy nemrég kaptam a hírt, este 7 után jött az sms, csak senki nem volt a fórumon, gondoltam várok egy picit... :P :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Abban reménykedtem, hogy a saját híred :cry:

De ennek a hírnek is nagyon örülök

Isten hozott Léna baba!!!!

Kép
vnbeni

De drága vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Isten hozott világunkba kicsi Léna!
Hosszú, boldog, egészséges életet kívánunk!

Sajti,
köszi a jóóóó hírt!!!
És igen, jól mondja Beni, Tőled is nagyon várjuk már, ha nem is rögtön a gólyahírt, de a zebrát mindenképp!!!

Beni,
és tőled is :wink:

Eszter,
annyira tecc ahogy bezsongva várod a nyár végét :D
Bizony, gyertek is sorban az utánpótlás csapattal :wink:

Csucsuuuu,
ez nem ér! Hol az a mesélés amit ígértél????

Andikám,
jipíííí, tejcsárda teljes üzemmódban :D :D :D

Zsuzsó,
ti jól vagytok Bazsival? CH-kkal ne foglalkozz, most a szopi a legfontosabb!

Estrella,
kíváncsi leszek Zsombor mit alakít :)
Egyelőre nekem is full jó a ctg-m, a külső méhszáj van nyitva 1 ujjnyira, a belső zárt mint egy páncélszekrény 8)
Pedig néha már elkap a lendület hogy megszülném Mócit, de ezt nem én döntöm el, ő meg még nagyon is jól elvan bent!

Kubu,
Lizinek gyógysimi a piri popsijára :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
Hanna jobban???

Vicky,
hát ezt megértem hogy nem vágsz neki ünnepi forgalomban a Bp-Miskolc távnak!
Jó utat nektek!!!

Kép
judit0713

Léna baba, Isten hozott!
ann74

Csajok, van valakinek egy levél felesleges regulonja?
ann74

Ann, nekem maradt regulonom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak nem egy teljes levél, hanem 3 db hiányzik belőle, mert nekem nem 21 napig kellett szedni, hanem 24 napig, így 2 dobozzal kellett beszerezni, de ha segít bármiben is nagyon szívesen odaadnám!!!!!!!

Léna Baba!!!!!!
Isten hozott közöttünk, már annyira vártalak!!!! Vártunk!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép életet, jó egészséget, édesanyádnak pedig sok-sok tejcit kívánok!!!!!! :wink: :wink: :wink
:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Isten hozott Léna!!!!!!!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Judit
Hááát, remélem Zsombor segít majd nekem…
Legalább a külső méhszáj kinyílt már, az is valami…
Te már tudod, mi vár rád :) Tudom, mondtad, mennyi minden változott azóta, de most már van könnyítés.
Dokim vasárnap van ügyeletben, imádni fog, ha hétfő hajnalban hazamegy én meg berángatom megint esetleg :)

Ann
Mi van veled? Nagyon eltűntél…
Párod hogy bírja?

Kép Kép
estrella22

Estrella,
Dedünk az előbb bealudt, összekapom magam és mindjárt megírom a szüléstörténetet :wink:
Nem kell parázni mert JÓ ÉLMÉNY lesz, NEKTEK is!!!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ancsyka, Léna,
szívből gratulálunk Nektek !!!!
nagyon várjuk a képeket és a beszámolót !!!!!!!!

Sajti,
pillanatig reménykedtem :roll:

Liza fenék cool, sudocream volt a nyerő most :-))))
kicsit zakkant aggyal de aránylag nyugodtan fekszem most le, 2-kor még felkelek egy 3-4 órás etapért.

nem volt a legjobb napom ma, családomnak smafu volt hogy én a holnapi záróvizsgámra készülök, egyik nem fiatalkorú úgy belegázolt a lelkembe és az utolsó pillanatban visszatáncolt egy általa felkínált dologtól, ergo idegen emberek előtt nagy carban hagyva, költségekbe hajtva, asszem grannyt mával kilövöm a világűrbe, no more !
aztán volt még történés, én voltam a lelkisegély aztán utána a lelkigondokat okozó másik oldal hallgatósága is.....

nem azért de miért nem kaphattam meg ezt a napot csak magamnak ??????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzsó,
yes mindjárt 1 éves, tortát már kitaláltam naná hogy Fifi virágoskertjéből lesz a dekor :-)))

Andi,
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees várom a születéstörténetet.

kubuspace

Zsuzsó

Köszi a matricákat, ma kaptam meg.

Kép
vnbeni

Andi, majd írok facén.
Mostanában zugban nyomom, már ha odáig is egyáltalán eljutok, de a lényeges történéseket követem.
Estrella, köszi, én jól vagyok, nem fárasztalak benneteket... :) Sok újdonságról nem tudok beszámolni.. Párom most tanul nagyon, vizsgázik holnap. Anyukáját illetően bíznak a gyógyulásban, vettek valami kutató csapattól gyógynövényes termékeket, kemo ha minden igaz, talán jövő héten kezdődik. Erős fájdalmai vannak amúgy.
Nekem meló csillióval, ilyen brutál sok még nem volt...de imádom, csak nem győzöm... ma még tornázni sem mentem el, olyan későn végeztem sajnos, pedig nagyon szerettem volna. Autóm defektet kapott múlthéten, egy brutál óriáscsavar fúródott bele merőlegesen, plussz kiesett egy kerékcsavarom, mert régről elszarták az egyik menetet, új"agy" kellett, így 32ezret költöttem rá, juhéjj!

Szülés előtt lévőknek kitartás, akik meg túl vannak rajta, azoknak meg azért!! :))
ann74

Szóval,
Ott tartott a történet ugye, hogy hétfőn abban maradtunk Zolival, hogy szerdai napon lesz az a bemutatós cirkusz, amire emlékeztek, hogy ráparáztam... Lehet ez a löket (meg egy jóadag keksz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) kellett a dologhoz, de lényeg az, hogy hétfőn este már éreztem fájdogálásokat úgy este 10 körül.... De azok már vagy 2 hete időszakosan voltak előtte is, úgyhogy megint egy kád forró víz.. és várakozás, hogy elmúlik-e? Netezgettem kicsit, jöttem-mentem a lakásban, de a fájdigálások csak nem múltak. De különösen erősek se voltak, viszont lefeküdni nem akartam/mertem.... Figyelgettem az órát, 8 perc körüliek voltak, de nem mindig szabályosan, úgyhogy vártam.... Hajatmostam.. mászkáltam.... Éjjel 2 után felébresztettem Rajót, hogy szerintem ez lehet már AZ, de nem vagyok biztos benne, figyelje már kicsit az időt... Stopperoltuk, 5 perc körüliek lettek, de ekkor is volt bennük nem szabályos is.... De azért hívtunk taxit, lesz ami lesz, bemegyünk...
A kórházba érkezéskor ügyeletes doki levizsgált, méhszáj bő 1 ujjnyi, ctg-re tettek .....

folyt köv mindjárt...

andrea-1

Sziasztok!
Gratulálok Ancsyka!Isten hozott LÉNA baba!

Erika! júni 19 után hívlak a hülye kérdéseimmel.
Andi!
Írd tovább,mert addig nem megyek aludni!Légyszi,légyszi!
ritabmc

Szóval feltettek a ctg-re, amin látszottak hogy szép nagy fájások vannak... úgyhogy jött a beöntés, kaptam egy kórházi gúnyát, majd elfoglaltuk a 4. sz. szülőszobát, amit nagyon jó jelnek tekintettünk, mert Rajónak a legszerencsésebb szerencseszáma a 4-es (a nicknevében is ez a szám van).... szóval becuccoltunk... rádió bekapcs.. szétnéztünk a szülőszobán, ott poénkodtunk megnéztük a polcokat, a kis karszalagokat, az előkészített rucikat... majd jött a kakkantás.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: amitől én kicsit parás voltam utána, merthogy ugye nekem ez volt az első ilyen művelet és nem tudtam, hogy előtte miért poénkodtok itt a sportszelet/nem sportszelet témán... na megtudtam... nem sportszelet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és utána viszont az volt bennem hogy azt az állagot nem szeretném majd a folyamat közben a szobai részen is produkálni... :shock: :shock: :shock: :shock:
Na lényeg, hogy megtörtént a 7 óra váltás, az éjjeli szülésznővel beszéltük, hogy nagy macskások vagyunk, úgyhogy mondta, hogy olyan lesz a nappalos egyik szülésznő is, majd úgy intézi, hogy hozzá kerüljüjnk... így hozott össze minket a jósorsunk Efikével, Akinek örök hála, mert zseniális a maga területén!!!!!!! :wink:
Jött, bemutatkozott, megnézett, 1 ujjnyi, jó méhszáj, hívta ZOlit.... Zoli megjött, és az első kérdése az volt, hogy oké, hogy mi itt, de ki fog igy jönni Hozzá flowmetriára????, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam én biztosan nem... :wink: :wink: :wink: Megvizsgált majd mondta, hogy burokrepesztés lesz akkor... Ez volt 7.45-kor... Addig fájdogáltam ugyan, de ezután rohamléptekkel beerősödtek a fájások!!!!!!! Estrella, ha így jársz esetleg, erre készülj fel... De ki lehet bírni!!!!! Csak fájni fog mikor fáj... :roll: :roll: :roll: Kb. 3/4 óra múlva ezeknek a beerősödött fájásoknak köszönhetően már 2 ujjnyi lett a méhszáj, úgyhogy kérdezték, hogy EDA barátnőm jöhet-e???? Mondtam hogy azonnal!!! :) Jött az anesztes... én az égvilágon semmit nem láttam a nagytűből meg semmiből úgy ültem az ágyon, Rajó velem szemben... Rá koncentráltam.... beszúrták az EDÁ-t volt először egy teszt adag, mondta az anesztes csaj, hogy mit kell érezni, ha az lesz akkor beadja az első rendes adagot is majd egy jó negyedórára rá..... Nekem már a tesztadag is szuper volt, szinte azonnal elmúltak a fájdalmak... Aztán jött a rendes adag és utána magunkra hagytak minket... Itt kicsit homályos a kép számomra, mert én biza szülés ide, szülés oda de bealudtam!!! :))))))))).... 1 óra múlva viszont asszem jöttek ZOli és a szülésznő is, Aki közben is ki be járt.. megnéztek, tágultam.... újabb adag EDÁ-hoz hívták az anesztest..... Aki viszont műtőben volt így várni kellett negyed órát, na akkor kicsit beerősödtek a fájások, de ahogy jött az újabb dózis megint semmit nem éreztem és újabb 1 óra alvás jött.... :)

folyt mindjárt....

andrea-1

Ancsyka!
Szívből gratulálunk Léna babához!
Nagyon várunk majd a fórumra a részletekkel :D :D :D

Béku!
GYERE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR TE IS :D

és most visszaolvasok :)

eszter82
Budapest

KPN annyira elérzékenyültem, amit írtál rólam és Eszterről.. :cry: :cry: :cry:
Apa és Milos fotója meg gyönyőrű!!!

Úgy látszik, ma pityeregni jöttem - örömpittyengeni. :)

Csucsu:
Én voltam, akkor mentem haza a tornából, merthogy voltam!!! :shock: :roll: :lol: TORNÁZNI!!! :roll: :shock: :shock: ÉN!!! :lol: :lol: 8)
Mivanmááá a hírrel cshájé? Már lukas az oldalam!!! :lol:

Lukácsné:
Hajrá első fog!!! :) Láz monnyon le a takony-komával együtt frakciózva!
Nagyon szépek a pancsolós képeken a gyerkőcök! :)

Andi:
Jippííí!!! Van tejecske! :) Kórházhoz képest már látványosan elfogytál, arcod is annyira vékony lett, gratula! :) Döglök Iza fotókért is! :)
Komolyan mondom, a fórumon csak és kizárólag csodaszép babák születnek!
Milyen jó fej, figyelmes kollégái vannak Apucinak. :)

Kubu:
Gratulálok a -9-hez! :)
A többi farokságoskodás miatt nagy ölelés neked.

Vicky:
Oks, viszem a Lúdas bankót hozzád, csak add le a drótot, hogy hol bankoljak!
Istenem, Barbus már bölcsis lesz... Megy az idő...

Estrella:
Nekem bejönne pluszba a baldachin, a szoba szuper lett!!! :)
Agáma lányka miatt részvétem.

Annyira fáradt voltam ma, alig vánszorogtam haza... Visszaolvastam, bocsánat, ha vkit kifelejtettem, de totál le vagyok tompulva. A melóhelyen a szügyfelek össze-vissza jöttek, nem tartották be a megbeszélt ip-okat, amiből persze kavarodás és majdnem anyázás lett (nem énanyámozás, hanem szügyfeleké).

Hányós szmájlit most tudtam előkotorni, bár most épp nem aktuális:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!

Jövök... :D :D
csucsu99
Budapest

Asszem Andi reklamálta anno többször is, hogy hol egy hányós szmájli... :)

Holnap reggel megyünk Tiszaföldvárra rokonyozni, már nagyon várjuk, vasárnap este jövünk meg.
Addig is lélekben veletek vagyok! :)
Jó hétvégét, Pünkösdöt nektek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:
Ne baszkiiiii!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Úgy látom, halk (hangos?) GRATULA!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Tényleg örömpityergésből áll a mai napom!!! :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

CSUCSUUUUUUUU!!!!!!!!!

Gratula :D óriási hatalmas gratulációóóóóóóó :D
részleteket is kérünk!!!!!
Jujjj de jóóóó :D :D :D

eszter82
Budapest

Sajtikám!!

Akkor Te voltál,de sajna nem tudtam oda menni hozzád,lekellett szálnom.De hátha össze futunk még. :D :D

Köszi,még halk gratut kérek,Z ügynök látott már,de ugye óvatosak vagyunk,majd jövőhéten pénteken megyünk uh-ra. :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsukám!
Ez egy titokzatos lombik volt, vagy matisz klinika legifjabbikával állunk szemben??? :D

eszter82
Budapest

Pici babácskánk egy matisz baba,kéremszépen megy ez nekünk... :D :D

Hulla vagyok,mindjárt lefejelem a klaviatúrát.holnap mesélek!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Eszter!
Köszi Neked is.

Sajti!!
Én is pityergek/pityeregnék eész nap. :D :D :)
csucsu99
Budapest

Egyszer csak bejött Zoli, én épp aludtam ..... akkor ébredtem... úgyhogy megkérdezte, hogy áruljam már el, hogy szülni jöttem-e vagy aludni....?????? Hát mondom az alvás rész kipipálva asszem :)))))))) Megvizsgált 4,5 ujjnyi.... Elmondták hogy 5 ujjnyinál kezdőik majd a kitolási szak, mire számítsak, és hogy innentől már nincs EDA, mert jól és gyorsan tágulok...
És eljött a kitolási szak..... Sokan írtátok, hogy milyen jó is a labdán ülni... na nekem ez minden volt, csak jó nem... így vissza az ágyra és jobb oldalon pár fájás, bal oldalon pár fájás játék következett... közben nézték hogy hogy halad lefele a baba a szülőcsatornában.. Na ennél a résznél hangzott el, a már páratoknak említett B+ c. megjegyzés Zolinknak, egy ilyen fájás alatt történt nézelődése alatt... :lol: :lol: :lol: :lol: Én nem számoltam, hogy hány fájás volt, mennyi ideig.... De nagyjából ez a rész, a kitolás 1,5 óra alatt volt meg.... Volt olyan momentum, hogy csak azt hajtogatam Rajónak, hogy meghalok, meghalok.. úgy fáj.... de Ő fogta a kezem, velem lélegzett ahogy kell, szorított, nyomott... (utólag azon poénkodtuk, hogy még jó hogy össze nem reccsentette Magát... :lol: :lol: :lol: ) Mindenesetre ez, hogy így mellettem volt, nagyon sokat számított!!!!!!!!!!
Itt megint kicsit összefolynak a dolgok, inkább az elmondásából tudom, hogy volt egy pillanat, és onnantól kezdve valahogy összekaptam magam és ha jött a fájás, húztam fel a lábam, és úgy nyomtam (popsiba) ahogy Zoli meg a szülésznő kérte, már magamtól, mondás nélkül, miközben Ők ott sertepertéltek körülöttünk.... aztán a végén már mondta a szülésznő, hogy lát egy fekete hajas fejecskét, így feküdjek a hátamra mert pár fájás és kint lesz a baba.... Innentől mindig mondták mikor nyomjak, mikor vegyek levegőt, fej előrehajd, szem becsuk, levegő benttart, mikor fújjam ki.... navigáltak rendesen.. Pár ilyen nyomás volt és egyszer csak kicsusszant a mi kis Drága Izánk.... én nem éreztem hogy volt gátmetszés, azt se, mert Zoli olyan ügyesen csinálta a fájás alatt, hogy kb. akkor tudtam meg, mikor már a varrás résznél tartottunk.... :wink: :wink: :wink:

Szóval Iza kint... Azonnal felsírt a kis cincogi egér vékony hangján.. rózsás volt a bőre járt keze-lába... Életem legcsodálatosabb pillanata volt, ahogy megláttam... Jajj csajok most hogy írom is a bőgés kap el..... :wink: :wink: :wink: Szóval kibújt, a szülésznő első szava pedig azt volt, hogy ez a gyerek 4 kiló feletti az tuti... Azonnyomban a kezembe adták, nem volt véres, nem volt dzsuvás... néztem csak hogy micsoda kis húsgolyó volt bennem.... :lol: :lol: :lol: :lol: De ekkor már kezdett dideregni, így Rajó elvágta a köldökzsinórt.. na a gyerek rúgott kapált közben, majd kirúgta az ollót a kezéből!!!!!!! :) Rajó ezután kiment szólni anyunak, hogy ne izguljon tovább.... :)

Ezután lemosdatták, lemérték megtudtuk a paramétereit... :) Felöltöztette a szülésznő és kicsit odahozták, majd Rajóval elmentek az inkubátorhoz....
Közben egy nyomásra kijött a placenta, jött a varrás... na ez kellemetlen csipkedős érzés.... de ott az eufóriában csak szisszengettem tőle... meg már alig vártam hogy a CSALÁDOM jöhessen majd vissza.... És jöttek, és anyukám is bejöhetett... és cicire lett téve a ded... és cuclizott is picit.... És nagyon kerek lett a világ..... Ami azóta csak napról napra kerekebb..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát így telt nálunk nagyjából 2011. május 31-e délelőttje. :)

andrea-1

Csucsu BAZZZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aztasunnyogóskurvamindenit!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

andrea-1

No,megjöttem én is,és micsoda hírekre!!!! :D

Csucsu: akkor most még csak halk GRATULA!!!!! :D :D :D

Ancsyka: Neked már óriási GRATU Léna babácskához!!!!!!! :)

Eszter: mindjáááá töltöm a képeket,egyet ide is -asszem :D
Vendég

Eszter: képek feltöltése FB-ra már folyamatban ;)
némelyek már megtekinthetők :D

Jelentem Maja jó kislány,1 hete farfekvéses volt,ma már fejvégű fekvésű,és az 1413 grammhoz képest ma már 1816 gramm :shock:

Jó sokat nőtt 1 hét alatt :D :D :D

Ja,és a méretei tökéletesek,úgyhogy a kötelező UH-on elmérték.....
Vendég

Kezét csak kis időre emelte el az arca elől :D

Kép
Vendég

andi
nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet, annyira jó hogy így élted meg.

Léna baba Isten hozott köztünk:)

csucsu
sejtettem én hogy vmi sunnyogás van itt a háttérben, azt hiszem a csajok jól befertőztek ott téged a talin :) :)

rólunk
időpontot foglaltam előző nap a dokerrnél, mondom megnézem vissza lett-e igazolva , hát nem, kicsit felment a pumpa mikor se a mobilt nem vette fel ,sem a rendelőben kezdéskor..... na kiderült hogy nincs is ma ezért helyettesíti vki, kiakadtam hogy mi a francnak megyek be lázas gyerekkel és az időpont semmit sem ér.
mindenki aki időpontra jött kiakadt, úgyhogy letettem az esküt hogy kijövünk ide a 16 ker-be gyerekorvoshoz, mert én ezt a tortúrát mégegyszer nem csinálom végig.....
aztán anyósomhoz fel a gyerekek , rohanok okmányirodába a forgalmit kicseréltetni, aztán a csaj hogy hol a rendszámtábla mert arra is ő ragaszt matricát... mondom otthon 16ker-ben, akkor menjek haza és hozzam el.... mondom ahhhhhha 2 gyereket hová rakom???????
na a férjemet is hívták hogy menjen már be dolgozni ugyan délutánra, szóval haza kocsival a 16-ba Filip is jött, Hanna maradt, majd vissza a 8-ba újra sorszám húzás és várakozás, majd 3 után sikerült végezni, gyógyszertár meg fel a gyerekekért és vártuk a férjemet hogy értünk jöjjön, 7 után sikerült is odaérnie, és persze kb 8:30-ra haza is értünk..... elment az egész nap semmit nem csináltam, szóval kész vagyok :(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

béku
nagyon tündéri csajszi:) 1 hét alatt 40 dkg, az szép mi lesz itt még 8 hét alatt ....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csucsu:
Sebaj! Majd összefutunk még vhol! :D
Nagyon örülök NEKTEK!!! :)

Andi:
Olyan jól leírtad, hogy folyik a könnyem nekem is... Köszönöm, tényleg egy csuda dolog a szülés! :)

Béku:
Na ugye, hogy jó méretekkel bír Majácsak! Jól megnőtt, nagyon ügyes kislány! :)
A múltkor kérdeztem, hogy az ÁEK-s leleted neked is csak 1 oldalnyi volt?

Pá Drágáim!
sajt@

beni
te hol is ültél??? remélem hogy téged is jól befertőztek és előbb-utóbb előjönnek rajtad is a "tünetek" meg persze sajtikámon is :) és hát eszterünkön is aztán felkereshetitek a gyógyszerészeteket hogy milyen kismama vitamint ajánl nektek :) :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné:
Neked is sűrű volt a napod, gondolom jól kipurcantál...
Tecc az észjárásod! :wink:

Nyomulok az ágy felé, már nagyon hívogat! Jójcakkát!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: bocsi,asszem átugorhattam azt a sort... :oops: :oops: :oops:

Igen,nekem is egy oldalnyi,azaz majdnem 1 sornyi volt csak a lelet :)
Vendég

Lukácsné: hááát,abba nem gondolok bele inkább :D
Vendég

Hú Erika, jól elcseszett nap volt ez tényleg.... Sajnálom.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (de legalább el tudtad intézni a dolgokat, még ha nyögvenyelősen is)... :wink:

Béku: tüneményes Majácska, megnéztem a fácsén is... hallod, husosodik rendesen!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Na anyám, a végén Te is produkálsz egy 4 kiló környékit...???... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajtikám: A Tietek még csodásabb lesz!!!!!!!! :) Már alig várom, hogy a tipikus Sajtis megmozdulásokkal megfűszerezett sztorit hallhassuk!!!!!! Mert lesz ott rendesen Magatokat-odatevés, úgy sejtem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu: Úgy örülök Nektek..... pont most említettem az egyik hsz-ban, hogy kéne már egy matisz megint erre előrukkolsz.... :))))))))))))) Nagyon remélem, hogy az újabb babybooom-ot indítottad be, tudod csapatostul szokás itt a fórumon megzebrásodni!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Mindenesetre én ezt vizualizálom Nektek CSAJOK!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Lukácsné

Csucsuval szemben ültem :D
Dolgozunk az ügyön. Ezér most a laptetüt meg is tartom. nagyon rám férne.
Bocsi csajok.

Béku
Ez a kép nagyon jó. Egyáltalán nem látszik soványnak.

Kép
vnbeni

kukk,

Csucsu,
micsoda remek hírek, nagyon örülök Nektek, hát Csajszi most gondolatban jól megölelgetlek.

később jövök és visszaolvasok, nagyon nagyon érdekel Andi születéstörténet, de most elkezdem a felkészülést a nagy fellépésemre.

gondoljatok rám lécci 8.30-11 között :-)

Andi,
na gyorsban elolvastam, hát meg is könnyeztem csajszi, csudaügyes voltál és csudaszép születéstörténet !!!! ja M és L pályafutás is a 4. szülőszobában kezdődött :-))))

Sajti,
nagyon jó pihenést kívánok Nektek !!! és mondjuk egy hasonló spontán Csucsuékhoz hasonló áksönt !!!! Tiszta szívemből.

Eszter,
kopiznám Sajtihoz írt szavaimat :-))))

Lukácsné,
jáj ez a nap.

Vnbeni,
milliónyi drukkok.

Béka,
édes kis drága.

kubuspace

Kubu: már most :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D :D :D
Vendég

Béku,
drága vagy ! húúúú most már kezdek parázni, azt hiszem nálam nem kell beöntés :-))))))))))))))))
2-től idáig felmondtam az összes tételt (puska nélkül), mármint kiselőadás a nappali közepén a majd sötét lakásban, de úgy félek :-))))))))))

kubuspace

Regisztrált felhasználók: kisbeeka, kubuspace
A fenti adat az elmúlt 5 perc alapján készült.

haha ez aranyos :-)

kubuspace

Andi: köszi :D :D :D

Hát ha 250-eket hízik innentől,akkor akár 3800-(4000??? :shock: ) is lehet ;)
De mint kiderült ugyebár a pocakját elmérte a nő 1 hete,ezért ha ebből indulok ki (innen következtet a program a súlyára),már akkor is több volt,tehát tuti nem 1 hét alatt szedte meg magát,főleg nem ebben az 1 hétben :D

Azért meglepődtem az 1816 grammon :shock: Talpa már 6,3 cm :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?