Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Mica!Kép

A név nekem is tetszik és végre megnyugodtam,hogy nem egyedül kell választanom.Az időpont fix de már kezdek türelmetlen lenni,tudom,hogy nem viszi előbbre a szülést de már nagyon szeretném látni a manócskát.

Dia!Kép

Nyugodtan előzhetsz nem fogok megharagudni,már kezd nagyon izgi lenni a dolog.A pici neme még titok.Nálunk nincs 3D-s -uh.,és a hagyományossal nem lehetett látni,annyira összezárja a combiját,hogy csak találgatni lehet van-e közte kuki.

Barbara!Kép

Eredetileg én is mikulásra terveztem de nem tudom sikerül-e.Majd manócska eldönti.A név még éppen időben lett lefixálva,mert megijesztettem a páromat,hogy ha nem választ azt fogom mondani,hogy Elemér legyen a neve.Ezért gyorsan összekapta magát és döntöttünk végre,hát nem mondom ezekkel a pasikkal nem könnyű.Köszi,hogy beírtad.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Kata!Kép

Gratulálok,tényleg szép nagy legénykéd van.Legyen továbbra is ilyen jó étvágya.Minden jót nektek.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok lányokKép

MártiKép

Végre valaki megérti a problémám. Nehogy azt hidd, hogy kárörvendő vagyok, csak legalább nem hiszem azt, hogy én vagyok ennyire béna és hülye, hogy estére már nincs tejci.
Tegnap 120 és 150-et evettKép Estére meg jött a póttejci.

ZsófiKép
Te nagy kutyabarátKép Nálunk a kutyus ki lett tiltva. Csak éjszakára engedjük be, miután a doktornő mondta, hogy olyan betegségeket terjesztenek az állatok amibe bele is halhat a baba. És az állandó szörrel való érintkezés asztmát okozhat. Ezek után rámbízta, hogy beengedem e a kutyát. Nem okítani szeretnélek, csak leírtam, hogy velünk mi volt. Azt mondta a dokinő, hogy később majd ismerkedhetnek, de még nagyon korai.

DiaKép
Barna nekem is volt. Sőt én a vizsgálatok után úgy véreztem mint az őrült. Szóval ettől még kihúzhatod az időd. De azért ne aggódj, nem maradsz így. Én már csak tudomKép

Katának nagyon cuki a kisfia. Sok puszit küldök nekiKépKép

Puszi, Gigi és az egyre nagyobb fejű OlivérKép

KépKép
gigi28

Barbi!Kép
Na végre előkerültél!Kép
Hol van Outlet center?Még nem is hallottam róla.
Nekem egész nap barnázott sőt éjszaka is és nagyon fájt az alhasam egész reggelig.Aztán mint akit elvágtak azóta semmi.Na jó,keményedések vannak,de semmi több.De holnap biztos megint vizsgálat és kezdődik minden előlről.

Saxi!Kép
Nekem is tetszik a fiú nevetek.Kép
Mi a fiú névben az első perctől egyetértünk,de a lány néven mindig vitatkoztunk."Szerencse,hogy fiú lesz!Kép"

Gigi barátnőm üdv a topikban!KépÍrtam e-mailt.Emlékszem,hogy véreztél vizsgálat után,ezért van a tatyómban egy csomag betét.Kép

Lányok mit főztök ma?Én sztrapacskát csináltam túróval és tejföllel.KépMost próbálok olyan kajákat enni,amilyent a szopi alatt már nem ehetek.Kép
Puszi Nektek!Dia Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Beszeltem Kataval, Patrik fiacskaja egy haspokKépKép
Puszil mindenkitKép

Dia,
Kaja? Hat a csalad ferfiresze fozeleket kert, igy borsofozelek lesz, tukortojassalKép En kerulom a tojast, mert kicsit magas lett a koleszterin-szintem.. ami erdekes, se tesztat, se tojast, se feherkenyeret nem eszem igazan (az elmult 2 hetben tuti, hogy nem), igy ettol foloslegesen tiltottak elKép

A mai nap jo hire, a tanacsadasi kozpontunk nyert egy ctg keszuleket, igy nem kell Cegledre bejarnom es orakat varnom majdKépKépKép Az orvosom ezen felbuzdulva elorehozta az elso ctg-t 2 nappal, igy mikulaskor kezdhetem a jarkalastKép
A Cegledre beutazast nem uszom meg, mert be kell mutatnom neki az eredmenyt, nade nem mindegy, hogy az egesz napomat ott toltom (delelott ctg-re varva, delutan doki), hanem csak beugrom hozza a korhazba az eredmennyelKép
Ettol ma jokedvem lettKép

Puszi,
Mica
mica

Gigi!!

Valaki ajánlotta nekem a szoptanít SNS-t, ami arra való, hogy a pótlás ne üvegből történjen.
Mi bevállalunk egyet, most néztem utána 7700- ft, de lehet bérelni is, ma pl a manóm akármennyire is éhes volt nem fogadta el az üveget. Szegény cickómat totál kizsigerelte, no ez kellemes panaszkodás ám.
www.TIVA MED.hu
remélem jól írtam be a címet.

Puszi
Márti
márti05

Nem jól írtam be, de ha érdekel a keresőben a tiva szóra kihozza.
márti05

<font color="0000ff">Sziasztok!
Gyors bejelentkezés mert sok dolgom van.
Voltam CTG-n minden rendben,méhszáj változatlan és képzeljétek csak 130/80 volt a vérnyomim.KépKép
Szerdán kell legközelebb menni."Ha addig picur nem akar kibújni.Kép"Puszi mindenkinek!Délután majd jövök.Addig írjatok sokat!KépDia</font>

Kép
Kép
lldicsi

MártiKép

Olivér is csak egy fajta cumit hajlandó elfogadni. Nálunk ugyanez volt, hogy majd éhen halt, de üvegből nem akart enni. A Chicco-nak van egy olyan fajta üvege amin a cumi nagyon hasonlít a mellbimbóra, ugyanúgy nyúlik miközben szopizik. Na ezt elfogadja.

Puszi, Gigi

Majd írdd megy,hogy milyen a Szoptanit, érdekel a tapasztalatod.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Látom ma senki nem netezik. Én is csak benéztem. Nagyon rossz éjszakám volt. Egész éjjel égett a nyelőcsövem és alig bírtam aludni. Majd ezek után 02:00-kor felkeltem pisilni és 04:30-ig nem tudtam elaludni. Olyan vagyok, mint egy alvajáró. Bejöttem dolgozni - még elsimítom a dolgaimat, aztán jövő héttől már otthon leszek. Jó kis programot találtam ki magamnak - kitakarítom az egész házat. Hátha megindul tőle a gyerkőc!
Most leginkább ülve jó, mert állva fájnak a lábaim, fekve meg a gyomorsav kínoz. Ez már tényleg a finish előtti nyűgösség!
Holnap megyünk CTG-re és azt hiszem vizsgálat is lesz! Kiváncsi vagyok, hogy dolgozik-e már a málnalevél tea. Mával elfelejtem a teát és áttérek a homeopátiás bogyókra.
Ficánka még mindíg nagyon élénk, tehát ő még nem készül kibújni, bár már nagyon várom! Most már egyre türelmetlenebb vagyok, de azért nem szeretném sürgetni a dolgokat!
Na megyek, nyomok egy délutáni szundit!

Puszi mindenkinek

Katának boldog névnapot - ha ma tartja!

Barbara
babar

Sziasztok!
Én is itt vagyok ám, de tegnap nagyon nyűgös napunk volt, valahogy Krisztikém utálja a szelet, nagyon hasfájós volt. Lányok, nektek hogy viseli a babátok a szelet?
Most meg egész nap durmol. De sebaj, pihenje csak ki magát. Kép Remélem, az éjszakánk is ilyen nyugodt lesz.

Egyébként képzeljétek, nem tudunk Vigantolt, D-vitamint kapni, egyszerűen az egész városban hiánycikk. És vasárnap el kellene kezdeni szedni. Nagy baj, ha nem tudom neki elkezdeni adni már vasárnap? Vagy valami ötlet, hogy hogy lehet hiánycikk gyógyszert felkutatni?

Na jó, ennyit a nyavalygásról. Képet ígértem, fel is fogok végre tenni.

Kata!
Nagyon szép a kis éhenkórász babácskád. Kép Örülök, hogy jó étvágya van Kép

Gigi, Márti!
Szerintem idővel biztos rendeződni fog nálatok ez a tejkérdés. Én sokszor aggódom, hogy remélem, van elég tejem, de végülis jól nő a pici, akkor nincsen gond... Kép Nem gondoltatok arra, hogy a www.lll.hu-n segítséget kértek?

Na most megyek, pihenek egyet
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
A Déli pályaudvarnál van egy gyógyszertár,ahol mindig minden van.Amikor az inszemet csináltuk,mi is oda jártunk a külföldi injekciókért.Próbáld meg!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!Kép

Itt vagyok, gyerekek két napja fönn alszanak a tetőtérben, ki van takarítva lent is, fönt is, kerti bútorok behozva, lesuvickolva, zöldség fölszedve, és még csak meg se szültem. Bár egyszer már közel álltam hozzá.Kép

Márti és többi babás,
tesóm gyógyszerész, és tőle tudom, hogy a Vigantol tényleg hiánycikk lesz most. Kérdeztem a védőnőt, mi van ilyenkor, fogalma sincs. Esetleg valami tablettát lehet porrá törve kiskanál tejben beadni, míg nincs a csepp. A gyerekorvos biztos kitalál valamit. Majd tudósítok, ha tesómtól megtudok valamit.

Még nem babások,
én úgy tudom, hogy az nem baj, ha a gyerek nyaka körül van a köldökzsinór, hiszen nem tudja "megfojtani", mert nem lélegzik, hanem a zsinóron át kapja az oxigént a vérben. Ez logikus, nem? Születéskor meg letekerik a nyakáról, még mielőtt lélegezni kezdene. Baj akkor lehet, ha a zsinórt valami elszorítja, pl. csomó van rajta, vagy szülés közben előreesik. A lányomnál viszont volt csomó is, mégse volt komoly baja. Bár lehet, hogy volt szerepe az oxigénhiányában, nem tudom.

Na, ma ennyit okosságból. Mindenkinek jó pihenést meg fájogatást. Én meg megyek hangversenyre, megpróbálom normális embernek érezni magam pár órára.

Puszi:
Vica 30+4
mvica

Szia Dia!

Gondoltam benézek hozzátok. Azt hittem, hogy Te már babázol, de úgy látom, hogy nagyon közel vagy hozzá. Szoritok neked.
Nekem még van 7 hetem, ebből még 5 valószinüleg munkával fog telni, de már én is nagyon várom picurt.
Vigyázz magadra!

Puszilok mindenkit és gratulálok a babásoknak.

Sys 33+0
sys

SziasztokKép

Nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne ha nem perce pontosan kapja a Vigantolt a baba. Ez ˇ"csupán" D vitamin, amit azért kell kapniuk mert téli babák és nem kapnak túl sok napfényt. Azt mondta a védőnő, ha egy nap elfelejtem semmi gond nincs, nem kell másnap két cseppet kapnia. Szóval semmi baja nem lesz a babának, ha egy-két napot csúszik. A Délinél tényleg jó a patika, a Nyugatinál is van egy elég nagy. Most nagyon sok gyógyszer hiánycikk.

Ma voltunk sétálni, tök jó voltKép A tej miatt meg próbálok nem stresszelni. És lassan hivogatom a barátnőimet, hogy jöjjenek látogatni. Kezdek egy kicsit kinyílni a külvilág felé.Kép

DiaKép
Nem válaszoltam neked. Na most gyorsan leírom, hogy én is úgy szültem, hogy húztam a lábaimat magam felé, a férjem meg tartotta fejem. A tornán sose voltam képes megtartani a lábaim, de a szülőszobán szárnyakat kap az ember és olyan erőtartalék jön elő, hogy magad is meglepődsz.

A szelet Olivér sem nagyon szereti. A szép napos időt szeretjükKép

Puszi mindenkinek, Gigi és Olivér

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Vica,
Nem is az oxigennel van baj, hanem a verellatassal a nyakba tekert koldokzsinornal. Az egyik az, hogy a zsinor sajat magat szorithatja el. A masik, hogy a baboca nyaki keringeset szorithatja el. Oxigenrol itt es igy nincs is szo valojaban..
De teny, hogy eleg keves esetben okoz gondot valojaban.

Vigantol olaj: semmi gond sincs, ha kimarad par nap, vagy nem kezded el az "eloirt" napon.

Barbara,
A teat mikor kezdted el inni, es milyen homeos szerekre valtassz? Engem is erdekelne, jo lenne, ha hatnanak nalam isKép

Puszi,
Mica
mica

Szia Sys!Kép
Jaj de rég hallottam rólad!KépMi ujság?Mekkora már a fiad?Várja már a leányzó az öcsikét?Kép
Amint látod/olvasod/még egyben vagyok.KépVannak olyan napok,órák amikor azt hiszem na eljött a mi időnk,aztán semmi nemtörténik.De remélem Mikulásra megérkezik!KépSok puszi.Aztán gyere gyakrabban!Kép

Gigi!Kép
Azért e-mailt is írsz majd ha lesz időd??Mást is kérdeztem!

Vica!Kép
Hogy mennyi energiád van még most is!KépTe is ritkán jössz manapság.KépGyere gyakrabban!Kép

Mica!Kép
Az asszonyságról nem kapunk képet?KépHogy vannak?Puszilom őket és hiányzik.Kép

Barbi!Kép
Az a homeos bogyó amit szedsz engem is érdekel.KépTalán segít jövőhét hétvégére.Kép

Puszi nektek!Dia

Saxi ma nem jöttél!Kép

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Tegnap megjöttünk a kórházból, most szokjuk az új helyzetet Kép
Pont ma egy hetes Berni baba, nem jöhettünk előbb, mivel egy vérvételi eredményre kellett várnunk...
Mindenkinek köszönjük a gratulációkat, olyan jólesett!
Hamarosan jelentkezem a szüléstörténettel, most csak annyit, hogy épphogy beértünk a kórházba Kép és nagyon jó élmény lett.

Kata
Neked is gratulálok nagyon! És tündéri Patrik, szép formás baba! Kép

Babar
Köszi, hogy felvettél a táblába, csak légyszÍves majd Írd át a dátumot, mert 18-án született BerniKép, bár igaz, este 10-kor Kép

Minden pocakosnak kitartást kÍvánok, jelentkezem hamar Kép

bringa és Berni baba
bringa

Na drága gyermekeim, akkor most megosztom veletek a tudományom:

A homeos bogyó neve: Caulophyllum D12

Szedés a 36. héttől (én akkor még nem mertem, de most már bátrabb vagyok! )

3 napig 3x5 golyó
utána 3 napig 2x5 golyó
utána 5 napig 1x5 golyó
utána 2 nap szünet
utána 5 napig 1x5 golyó majd ismét 2 nap szünet és így tovább a szülésig.

Szülés alatt ajánlott ugyanez a Caulophyllum 5CH higításban: félóránként 5 golyó

Emellett beszereztem már a szülés utánra ajánlott Arnica montana 15 CH-t, mely vérzéscsillapító és sebgyógyulás elősegítő hatású.

Barbara boszi búcsúzik!
babar

Jó reggelt Lányok!Kép
Barbi!Kép
Köszi a varázsital receptet.KépHolnap beszerzem és meglátom szerdára lesz e hatása.KépRemélem nem lesz időm végig csinálni a 20 napot.Kép
Tulajdonképpen ez mit csinál velünk?Lazítja a méhszájat és könnyebben nyílunk???Te már biztos CTG vagy.Majd légyszi írd meg mi volt!Kép
Képzeld!Ha sms jön a telcsimre,mindig összerezzenek,hogy na biztos te szülsz/szültél én pedig még egyben vagyok.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Barbi,
Koszi, erre gondoltam, enis kilestem valahonnan ezt a szertKép Kivancsi leszek, hogy bevalik-eKép
(Amugy erdekes modon foleg eloszor szulo noknek javasoljak..)

Dia,
Igen, mehszaj lazito. Ezert irjak a 36. hettol es mint irtam, foleg eloszor szuloknek..

Nah, enis elugrom majd a dokimhoz, mert ejszaka kicsit (nagyon) josloztam, es most is huz a hasam, derekam.. nagyfiamnal ez 1 nappal a szules elott volt. Miutan ma utaznank egyet, inkabb rakerdezek dokibacsinal, hogy mehetek-e.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Köszi lányok a D-vitaminnal kapcsolatos infókat. Megpróbáltuk a délinél is, ott sincs. De ha nem gond, hogy később adjuk neki, akkor nem is parázok nagyon.

Gigi!
De jó nektek, hogy már mentetek sétálni. Én alig várom, hogy végre mi is kimozduljunk. Kép

Dia!
Látom, nagyon várod már, hogy babázhass. Kép Azért egy tanács, hogy aludd ki most magad, mert később nem lesz olyan egyszerű Kép

Bringa!
Milyen otthon lenni? Nekem 2-3 nap alatt szokta meg a kicsi a helyet, addig elég nyűgös volt. Remélem, neked nem lesz ilyen gondod Bernie babával Kép

Én tegnap délután lementem 5 percet sétálni anyukámmal, mert a szülés óta nem voltam kint. Rá kellett jönnöm, hogy eléggé legyengültem, én úgy elfáradtam, mintha egész nap mentem volna.
Babás anyukák. Nektek is van, hogy pár órát fennvan a kicsi? Én rájöttem, hogy délelőtt 11-ig szórakoztatni kell a kislányomat, úgyhogy már nem is próbálok semmit betervezni délelőtti programnak. Amit egyébként nem bánok Kép

Puszi mindenkinek
Anikó és Krisztina baba
pancsa2

Szia Anikó!Kép
Jelentem most ébredtem fel!KépTudom,tudom!Mondtam a páromnak ma,hogy olyan uncsi a napom.Erre ő is azt mondta,hogy 1-2-3 hét múlva már nem lesz az.KépPuszi neked és Krisztikének is.Kép

Gigi!Kép
Azt tudod,hogy nekem minden leveled meg van???Kép

Barbi!Kép
Merre vagy?Csak nem ott maradtál a szülőszobán??Kép
Puszi nektek.Dia

Kép
Kép
lldicsi

AnikóKép

Olivért este kell szórakoztatni. De szerencsére nem késő éjjel. (bár egyik nap volt egy ilyen, hogy hajnali kettötől fent volt fél négyig. na az elég kemény volt) Viszont ha tele a pocak akkor alszik. Eszik, alszik. Este nyűgös. De ahogy bemegyünk a fürdőszobába, teljesen kivirúl. Nagyon szeret fürdeni. Az első napokban sírt, meg markolta az apukája kezét. De most már elengedi magát és élvezi. Akkor van balhé ha ki kell szálniaKép
Ma is olyan jó volt sétálni. Nagyon szép idő volt itt nálunk. És az én lelkemnek is nagyon jót tesz.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Mica!

Nem tudod véletlenül, hogy miért csak először szülőknek ajánlják a csodaszert?
Én másodszor fogok, akkor felejtsem el?

Köszi
Sys
sys

Sys, nem kell elfelejteni. Kép Ez afféle oxytocin-pótló vagy mi s zösz. Gondolom serkenti e termelődését. Ez a hormon pedig a saját tapasztalataim szerint a többedik gyereknél könnyebben előjön. De pl. én is szedem, pedig ugye Négyeske.

Látod Dia, én bezzeg nem unatkozom. Sőt, a szülést sem siettetem, pedig az invalidus állapot kezd az agyamra menni. Már alig férek a kormány mögé, tegnap annyira béna voltam, hogy miközben begörögtem az autóba a kezemre csaptam az ajatját. (de küldtem rá egy kis árnikát, és javul...)

na megyek, nagyon matatja valaki a cd-írót.

s
sofka

Sziasztok,

Sys,
mint Sofka irta, nem kell elfelejteni, csak figyelni kell, hogy nehogy "jobban" hasson a kelletenel.
En most pl. 1 ejszaka letrehoztam a "csodat", 1 ujjnyira kinyiltam... egesz delelott kemenyedtem, igy elmentem dokihoz, ahol ez lett az eredmeny. Ctg jo, fekve nem kemenyedtem, igy a doki intelme, 1 het fekves, utana mar batrabb lehetek, johet is akar a baba.

Most roviden ennyi, fiam nyugos, epp kijon rajta vmi nyavaja..

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Ainikó üdvölölünk ismét itt, immár babával.
Nem semmi ez a D vitamin sztori. Szerencsére most kellemes a napsütés, tehát pár nap kihagyás és a természetes napfény szerintem sem lehet tragikus.

Nekünk sajnos tegnap nagyon kemény napunk volt.
Ugyanis Gigi amint fölébred 1000-el üvölt a kaja után, persze pelus ellenőrzés és utána jöhet a kaja, de iszonyat hisztizve akarja bekapni a cicit és utána pedig egyszerre szeretné az egész tertalmát kiüríteni, tehát sok levegőt nyel, a szopi végén elalszik, büfi sokszor nem az igazi, s szelek keletkeznek. Szerdán a doktornéni ajánlott egy szert ellene, elkezdtem adni neki, hát csütörtökre kész lett tőle, sokkal szelesebb lett, s nem csak kicsit tekergett mielőtt kijött belőle hanem üvöltött is, egész nap alig aludt, utána már enni is alig evett, széklet sem volt, tegnap de 9 és este 11 között egyszer aludt 3 órát, és semmi többet.
Ma már nem adtam neki a csodaszerből, s minden helyre állt, estére már az étvágya is a régi volt.
Szóval jól megjártuk.

További kellemes estét
Márti
márti05

Lányok szerintetek mi van Barbival??
Ma volt CTG és semmi hír róla.KépRemélem nem szül!Bár akkor már biztos jelzett volna.
Sofka!Kép
Hát azt gondoltam,hogy te nem unatkozol.KépEgy 3 gyerekes anyuka nem is tud unatkozni.Kép
Jól vagy?Jaj vigyázz a kocsival!!Jobban van már a kezed?Szóval te is szeded a homeos bogyót?KépHát persze,hohgy te nem várod még a szülést neked már volt három!KépDe nekem ez lesz az első lurkó,akit már nagyon várok!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csak egy röpke jelentkezés.Most indulunk a kórházba kb.10-perces fájásokkal.Gondoljatok rám.
Majd a párom jelentkezik.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Szaxi, mindent bele!

Dia, köszi kérdésedet, ma újra rendesen gépelek. És nem helyes megfogalmazás ám, hogy nem várom a szülést. Csak izé... aggódom a hamarosan nem legkisebb hercegem miatt. Meg a többikért. Hogy hogy vészelik át. Meg Apáért. Hogy hogy boldogul. Nem mintha nem lennének meg nélkülem, de mégis.

Szép álmokat Mindenkinek!

s
sofka

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Akkor én vagyok a következő?

Dia!
Aranyos vagy, hogy így aggódsz értem, de szerintem mi együtt fogunk bulizni a szülőszobán!Kép
Borzalmas éjszakám volt, egész éjjel keményedtem és 4-kor felébredtem, hogy most vagy hasmenésem van, vagy hánynom kell. Persze nem történt semmi, de úgy éreztem indulnunk kell a kórházba! Aztán reggel 7-re elmúlt minden és vissza tudtam aludni egy kicsit.
9-re elmentem kozmetikushoz egy utolsó gyantázásra, aztán irány a CTG. Minden rendben volt, apró fájásokat produkáltam. Barbi kérdezte, hogy mit éreztem éjszaka. Mikor elmeséltem mondta, hogy ezek bizony jósló fájások voltak. Persze a gép alig mutatott valamit, mire elmondta, hogy ez lehet, hogy nekem nem is fog semmit mutatni.
Megbeszéltük, hogy mit szeretnék szülés alatt, van-e valami kívánságom. Mondtam, hogy én rábízom magam, amit ő ajánl azt ki fogom próbálni.
Vizsgálat nem volt, ha addig nem szülünk akkor jövő hét pénteken lesz megint CTG, vizsgálat és UH is, bár szerintem addig nem bírom már ki. Majd meglátjuk!
Orvos után hazajöttünk és aludtam egy nagyot, majd nekiláttam takarítani. Van mit! Kép

Mára ennyi, holnap is benézek!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!
Saxi!Kép
Nagyon,nagyon szorítok!!KépKépBár már lehet,biztos,hogy kettőben vagy.Sok puszi!

Barbi!Kép
<font color="119911">Hát persze,hogy aggódom érted!KépTök jó lenne együtt lenni a kórházban.Ugye?Az éjszakám nekem is pocsék volt.KépA drága párom úgy jött haza egy kanbuliból mint a csacsi.Aztán annyira horkolt,hogy két szobával arréb se tudtam tőle aludni.Persze azért se tudtam,mert a nappaliban aludtam az ülőgarnitúrán mint,hogy a vendégszobában kihúzzam a kanapét.Kép

Nekem is volt tegnap jó sok keményedésem és derék fájás de semmi nem lett belőle.KépPedig "bevallom"már gugolásokat is csináltam tegnap.KépMost megyek a bogyókat megvenni.KépDe nemtudom miért,most meg úgy érzem,hogy végig fogom húzni 15.-ig.KépBár Tamás szerint szerdán a CTG-re már úgy megyek,hogy ki leszek nyílva."Eddig bejöttek a megérzései."Úgy legyen!KépDe igaz,még akkor is végig húzhatom.Kép

Mi nem beszéltünk ilyenekről,hogy mit szeretnék szülés alatt.Kép

Nekem a CTG görbe mindig 30-as fájásokat mutat.És neked?Volt egy csaj csütörtökön és neki 5-öt mutatott.KépKép

Ja!Te még nem is tudod.Andinak csütörtökön lesz a forgatás.KépSzegény annyira fél,úgy sajnálom!És képzeld most derült ki uh-on,hogy a kicsi veséjén egy 17mm-es tágulat van.KépMondtam is neki,hogy azonnal hadja ott a dokiját,mert egyáltalán nem foglalkozik Andival!KépSzegény egész nap remeg az idegtől és sírógörcse van.Kép

Na puszika!Ma még én is jövök majd!KépDia
Bocsi a szófosiért.KépKép</font>

Kép
Kép
lldicsi

Dia, lazíts, hagyd a manócskádat akkor jönni, mikor neki a legjobb. Tegnapról mára én is alig aludtam. Telihold is volt, front is... Úgyhogy az előbb ülve elnyomott a buzgóság, míg altattam. Most aztán tisztára Quasimodóként megyek.
Ctg görbe nem mérvadó. Szülni -ha nem tévedek 100nál erősebb fájásokkal lehet. De lehet, hogy 90? Na azért az más, azt megérzed. És akkor nem kis púpokat ír a gép, hanem trapézokat. Jó hosszú, egyenes tetővel. A második kölök születése előtti napon nekem volt még totál lapos vonalam is. A 41. hét végén. Van ilyen. Kép A ctg lényege végülis a baba szívhangja, ill. hogy az hogyan változik az esetleges oxytocin terhelés hatására.

szép napot!

s
sofka

Sziasztok Lányok!

Itt vagyunk a picurral az apukájánál, úgyhogy gyorsan írok nektek!

Saxinak nagyon nagy drukk és már biztos gratulálhatok is neki, már biztos megszült!!!!!

Dia!
Már nincs sok hátra! Ne gugolgass, inkább pihenj amíg tudsz! Nem sokára mindent megadnál egy 3-4 óra egybefüggő alvásért!!!!

Gigi!
Rendeződött a tejproblémád? Mostanába nekem is kezd vacakolni. Néha csak úgy ömlik a gyerek szájába, néha meg harcol a picur a cicimen, mert nagyon hamar kiürül és nem jön! Ilyenkor szegénykét hagyon kínlódni a cicin, de meg is van a gyümölcse. Szívja, szívja, közbe rugkapál, morod, de mindig jön újabb és újabb tejleadó reflex.
Neked már most 150g-okat eszik Olivér? Norbika átlagba 120g-ot eszik, néha 150-et és így is nagyon gyorsan hízik!!! Persz ez függ a tej minőségétől és felszívódásától is.

Norbika egyre többet van ébren napközben. Már nagyon érdeklődő. Van egy zenélő napocskája meg egy méhecskéje élénk színekkel és amikor azt felhúzom, akkor szinte beszél hozzájuk. Formálja a száját, hangokat ad, mosolyog. Nagyon aranyos!!!
A hasfájás általába délután kezdődik, de elviselhető. Már nagyon ritkán adok rá cseppeket, mert rájöttem, hogy nem nagyon használnak. Azt mondják, hogy három hónapos kór körül kinövik, akkor még van egy hónapunk.
Kedden megkapjuk az agyhártya gyulladás elleni védőoltas. Már előre félek. Állitólag mivel ez az idegrendszerre hat ezért nem lázasak lesznek a babák, hanem nagyon nyűgösek, nagyon sírnak. Próbálok rá felkészülni, de nincs annál rosszabb amikor vígasztalhatatlanul sír.

Különben anyukám mindig kinyomtatja amiket írtok és nyomon követem az eseményeket, ezért naggyából képben vagyok!
Mindenkit puszilok
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!Kép
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!KépHiányzol ám!
Annak is nagyon örülök,hogy Norbika szépen fejlődik.KépTe jól vagy?Lelked rendben?Kép

Ma jutottam el arra a pontra,hogy nem harcolok többet picur ellen.Jön amikor ő akar.KépÉn pedig várakozok csak várakozok....Kép
SokSokSokSok Puszi!!KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi

Helló csajok!

Saxi férje vagyok.
Megszületett ma 1:05-kor császárral a kis Liliána 3kg, 50cm.
Lili és anyukája jól vannak, mindenkit puszilnak!
Akinek még hátra van a nagy dolog, annak kitartás Kép

Akkor jöjjön 1 képecske a kiscsajról Kép :Kép

Pá mindenkinek!
saxi

<font color="0000ff">SAXI!
SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK,SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK NEKTEK!!!KépKépKépKépKép
PUSZI DIA</font>

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
A fürdést nekem is nagyon szereti Picurka, bár tegnap éhes lett közben, és a végén el kezdett üvölteni. Nagyon sajnáltam. Egyébként nekem az utána következő öltöztetést utálja nagyon. Kép Szegény, annyira szoktam sajnálni ilyenkor.
Nálunk is volt most valamikor a napokban egy 2-4 közötti nyűgös időszak, másnap olyan voltam tőle, mint akit kimostak. De ennek is vége lesz egyszer, úgy vagyok vele.
Tejed rendeződik már?

Márti!
Nálunk is van hasfájás, néha előjön, sokszor napközben, nem is este. Ez a jobbik helyzet. Én infacolt szoktam neki adni, úgy veszem észre, ez azért többé-kevésbé használ, bár az is lehet, hogy placebo. És a büfik nálunk sem jöttek eddig, de most rájöttem, hogy kb. 1 órával az etetés után jönnek. Hát azért azt nem bírom éjszaka kivárni.
Téged, ha jól emlékszem, császároztak. Te meddig véreztél utána?

És még egy kérdés. Nektek mikor esett le a kicsi köldöke. Mi holnap leszünk 2 hetesek, és még mindig nem esett le. Pedig már alig várom, hogy megszabaduljunk tőle.
Ja, és még hogy dicsekedjek. Múlt héten pénteken 2700 grammal jöttünk haza, és tegnap este már 2940 gramot mértünk. Szóval szépen gömbölyödik az én kis manócskám Kép

Dia!
Ne is harcolj a kicsi ellen, majd ha akar, úgyis ki fog jönni. És élvezd ki a várakozást, és aludj nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokat KépKép

Saxi!
Mindent bele Kép Remélem, már babázol Kép

Puszi mindenkinek
Anikó és Krisztina baba
pancsa2

Saxi!
Mire megírtam a levelet, már babázol. Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek hozzá Kép
Nagyon szép baba a kicsi Lili! Kép

Puszi, Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sort.

Minden új babához sok szeretettel gartulálok!!!KépKépKép

Köszönöm én is az aggódást és a gratulákat!

Egyenlőre furcsán érzem még magam a kétgyerekesek világában,de nagyon igyekszek.Kép
Patrik sokat eszik,szerencsére tejcsim is van.
Raul egész jól fogadta a tesót.

Remélem tudok majd többet jönni,de most még nem esik túl jól az ülés sem.Kép

Mindenkit puszilok!

Szeretettel:
Kata
Patrik ma 1 hetes!
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata!Kép
NagyonNagyonNagyon örülök,hogy jelentkeztél!!KépKép
SokSokSokSok Puszi!!KépKépAztán szüléstörténetet is kérünk!KépVigyázz a fiúkra és magadra!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi,
Hatalmas gratula, gyonyoru babaKép Jo egeszseget az egesz csaladnakKép

Dia,
Hagyd mar lurkodat, majd kijon, ha ugy erzi, hogy itt az ideje. Nekem most mondta a szuleszno a ctg-n, hogy szep, hogy nagy baba, de meg a tudeje es a szopi-tudas miatt maradjun csak meg bent. tudom, hogy te elorebb vagy joval idoben, de a babocak agya pl. az utolso napig fejlodik. Szoval kitartas, van meg ideje fejlodniKép Es igaz, amit tobben irtak, hogy most hasznald ki, hogy meg tudsz eseteleg 3-4 oranal tobbet aludni egyfolytabanKép Na nem horkolos ferj mellettKép

Kata,
Orulok, hogy bejelentkeztel (mind2 topicon), mar nem akartalak zavarni sms-el, hogy mizujsKép
Jelenleg en pihenoagon, mert 1 nap alatt osszehoztam egy 3000-es c ertekbol egy 3111-et, es faj is egy kicsit a mehszaj kornyeke.. ugyhogy fekves.

Gyoresz,
Orulok, hogy legalabb igy kapcsolatban vagy velunkKép Kerunk am kepeket is errol a szepen fejlodo nagyfiurol!Kép Olyan jo lehet mar a gugyogeset hallaniKép Az oltasoktol ne tarts, mert az eszreveszi rajtad a lurko, hanem (meg ha hulyenek neznek, mint engem), magyarazd el neki, hogy mi lesz, mit csinalnak vele. Nalam nagyon bejott, mar 2 honapos korban is csak egy pirinyo siras volt, mire kijottunk a rendelobol, mar csendben volt, mig a tobbi baba bizony orditott...

Puszi,
Mica
mica

Ruszlana, Saxi,
Nagyon nagyon sok boldogsagot es egeszseget kivanok! KépKépKép
Gombóc
gombóc

SAxi, ez igen! A legjobbakat nektek!

s
sofka

Sziasztok!

Rég nem jöttem erre, de mindig olvaslak titeket, remélem van aki még emlékszik rám.

Eljött a 36. hét nálunk is, és eljött megint a vérnyomás ingadozás. Fenyeget a toxémia, és a jövő héten kiderül, kapok-e 24 órás vérnyomásmérőt. Vizesedem, és néha rámtör a fejfájás/hányinger. Párszor sikerült elkapni barátnőm által ezt a fejfájós dolgot és bizony olyankor 150/90 fölött van a vérnyomim. Ja, a barátnőm szakápoló és csak prá utcára van a vérnyomásmérővel, de persze nem vehetem mindig igénybe.

Alvási gondok jelentem nálam is vannak, bár egészen másfajták. Jósló fájások a 33. hét óta nem jelentekztek és keményedni sem keményedem, viszont ez annál sokkal rosszabb. Zsibbadok. Olyan vizes vagyok, hogy ha fekszem és sokáig ... haha, éjjel meddig feküdne az ember?... elzsibbad a kézfejem a tenyerem közepétől az ujjaim végéig. ez így nem hangzik vészesen, de fájdalmas is ám ahogy szurkálnak a tűkKépKép És amíg fel nem kelek el se múlik. Háton feküdni nem tudok mert a derekam bekrepál, hason imádok, de már nem tudok, oldalt meg... ehh. A 3-4 pisitúráról már ne is beszéljünk.Kép
Szóval mi is jól vagyunk.

Már én se bánnám, ha jönne, pedig ugye dec 28-ra vagyok kiírva, de a baba a súlya alapján már fejlett, bőven meghaladta a 2,5 kg-ot. Na jó, két hét múlvaKépKép De fel vagyok készülve a januári szülésre isKépKépKép

Dia!
Kérlek ne lény türelmetlen!Kép Az ember a saját kárán tanul, tudom, de én már átéltem az elsővel ugyanazt amit te! Otthon "unatkoztam" szinte végig és már alig vártam, hogy jöjjön a baba. Már 3 héttel előbb mindenórásnak gondoltam magam, a sok 10 perces jósló keményedés, derékfájás és egyéb apróságokból. Ráhúztam 5 kőkemény napot. Az az 5 nap rosszab volt, mint az előtte lévő 2 hét, mert naponta kellett mennem CTG-re, 2 naponta be az istvánba Flowmetriára (köldökzsinór véráramlás ell.) És persze a fenyegető toxémia akkor is... 2 naponta kellett pisit leadnom. De azt már 2 héttel a terminus előtt. Félek, most is ez lesz.
Ja, azt még nem is említettem, nekem is milyen nagy erőfeszítésembe kerül türelemre intenem magam, mert szerintem múlt héten távozott a nyákdugó. És a nyákdugó távozása után 2 hét...
Na meg az első jóslófájástól számított 6 héten belül megindul a szülés. Ez az utóbbi valami tévhit lehet, de azért csak ott motoszkál az agyambanKép Szóval 2 hét múlva elvileg szülhetnékKép

Jövő hetem:
- hétfő reggel éhgyomri vérvétel a 2 évessel... ilyenkor mindig ezren vannak...
- kedd bőrgyógyászat, mert mikor legyen gombás a mellem alatti bőrfelület, ha nem ilyenkor?
- szerda ctg
Persze közben naponta 3x vérnyomásmérés, ellenőrzés céljából, de ezt a barátnőm bevállalta.
Nem tudom ismered-e a Fő utcánál lévő Idősek otthonát, mert ott dolgozik és ott is lakik szemben, szóval sokat nem kell mennem, meg neki sem, szóval ez sem gond, csak idő...

Reggelente szoktam tejes kávét inni, másképp nem bírom a szemem sem kinyitni, de ma fejfájással ébredtem, a kávémat sem bírtam meginni... 155/95. Szuper.
Az orvos ugyan mondta, hogy az a kávémennyiség nem okoz magas vérnyomást, hiszen addig sem volt ilyen, de ez még alá is támasztotta.

azt hiszem sok lett a dumaKép

kényelmes és pihentető éjszakát mindenkinek!!!
sasha

Kép
sasha

Dia!

én teljesen megértelek, én is ugyanilyen szívdobogva várom már a napot!Már én is annyira szeretném, már itt áll a kórházi csomag, már úúúgy szeretnék én is menni és tudni, ma van a napom, és tudni, hogy pár óra múlva már ott szuszog a kezembe, és látni a páromat, ahogy sír, és hogy jönnek a látogatók és egyáltalán, szóval én teljesen megértelek én is siettetném már a napot, de nekem se megy, pedig én is teázokKép,
és a legrosszabb, hogy mindenki kirdezgeti, na szülünk?, na egybevagytok még, mikorra vagy kiírva meg ilyenek, és már úúúgy mondanám aha, azt hiszem szülök, ...
meg tudom, hogy nagyon fáj, de már én is úúgy szeretném átélni és valahogy tényleg ez a kilenc hónap annyira erre kulminálódik, hogy én is már nagyon odavágyok!és a kezembe tarthatnám!Jajjj!!Kép
nem is bírok igazán másra gondolni!!!
Te hogy vagy ezzel...?és az ember magát figyeli, hogy hátha...áh...én teljesen átérzem!Kép
esztyx

Sziasztok Csajok!Kép
Sasha!Kép
Üdv a topikban!KépVoltam a Kispestiben,de most ki van halva.Tudom hol lakik a barátnőd,az tényleg közel van hozzád.KépPersze nekem közelebb van a vérnyomi mérő mert van itthon.Kép
Nem tudom olvastad e,hogy én is "szarakodok"a vérnyomival.De nekem itthon jó a kórházban pedig 150-160.A stressz!KépRajtam már 2x volt az a 24 órás mérő.Borzasztó vele aludni és egész nap nyugiban lenni mert különben leáll.KépNem tudom,hogy oldod majd meg a lurkó mellett,hogy mozdulatlan légy.KépA fokhagyma nem viszi le a vérnyomidat??

Vizesedés:Én + kb:30 kilóval kezdtem a terhességet és ugye még jött rá +8 és mindig csodálkozom,hogy hogy nem vizesedek.?Na jó a gyűrűket már rég lekellett venni,de ennyi.Nem mintha hiányozna a vizesedés,de mégis fura.

Nekem "azt hiszem",hogy a 34.héten volt az első jóslóm,tehát van még 2 hetem.A nyákdugóm még megvan.Kép
Puszi!Aztán gyere gyakrabban!KépJártok még a játszóházba?

Eszti!Kép
Te vagy az én emberem!KépCsak te értesz meg.Igaz?KépIgaz,én most ligh-osra vettem a várakozást,mert így kisebbet csalódok,hogy még mindig egyben vagyok.Az éjszakám meglepően jó volt,semmi nem történt.Ezt régebben jobban értékeltem volna.KépA párom reggel azt mondta,hogy azért nem jön még picur,mert az elején mindig azt mondtam neki,hogy nagyon kapaszkodjon.Tudod,nagyon féltem,hogy elveszítem.Ezért most már azt mondom neki,hogy nyugottan kijöhet hisz már nagyfiú nem lesz semmi baj és anya ad finom tejecskét.KépKépRemélem megértette.KépKép
Különben egyet értek a fenti leveleddel,de csak csendben jegyzem meg,mert a többiek lecsesznek!Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!

Saxi! Gyönyörű pici lányod van! Gratulálok hozzá! Remélem veled is minden rendben!

Dia!
Andinak szurkolok, hogy minden rendben legyen. Szegényt megértem, hogy parázik. Hogy nem vették észre eddig a tágulatot a pici veséjén? Mondd meg neki kérlek, hogy szorítok neki és kitartás!

Ne aggódj én is megértelek csak próbálok nem a babára figyelni egész nap! Persze, hogy én is babáznék már, de ő tudja a legjobban, hogy mikor szeretne kijönni. Ha jól érzi magát odabent, akkor maradjon. Most valahogy én is úgy érzem, hogy kihúzzuk a végéig, bár tegnap voltunk a barátainknál és kijelentették, hogy már kezd egy kicsit dagadni a fejem. Szerintük is kb. egy hetem van még hátra. Biztos, ami biztos már vittük magunkkal a kórházi csomagot, ha esetleg indulni kell. Persze drága férjem is csacsit játszott tegnap. Mondtam is neki, hogy szép lenne ha egy cefre szagú kispapival jelennénk meg, hogy most jöttünk szülni. Arról nem is beszélve, hogy elaludna mellettem és ott horkolna. Szép kis baleset!
Pénteken ő is elment sörözni a haverjaival, de nem ivott semmit - kocsival ment - hátha mennünk kell! Na erre tegnap meg jól berúgott. Megkérdezte, hogy érzem megyünk vagy nem. Mire én mondtam, hogy igyon nyugodtam szerintem még nem megyünk!
Ma anyósékhoz megyünk ebédre, így szerencsére lustizhatok egész nap!

Puszilok mindenkit!

Barbara

Ui: Maricáról nem tudtok semmit? Miért nem jelentkezik, akár csak pár sorral? Remélem minden rendben van velük!
babar

SaxiKép

Gyönyörű a kisbabád!!! Nagyon gratulálok nektekKép

Kép

Tejci változó. Grízes tésztát eszem, attól eléggé beindúl.
Ma egy hónapos törpikém. Hihetetlen, még most mentem be a kórházba és morogtam,hogy haza akarok menni.Kép Épp Zalatnayval egy időben vonúltam be.KépKépKép

Puszi, Gigi és TörpikeKép

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?