Új privát üzeneted érkezett!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Fiam átment korán kelőbe :( az utóbbi időben fél8 felé ébred.

Bévi!....Varázsold ki valahogy azokat a fotókat :) a játszótér biztos szuper lesz, és az nem is kérdés, hogy élvezni fogja.

Betti!.....Popsi pirosság elmúlt, ahogy kevesebbet kakilt, úgy tudott hatni a Sudo és le is vitte.
Jó lehet a tigrismintád! :)

Évi!.....Jót mamáztatok? Egész jó áron vannak ezek a mauglis bodyk, nem találok szállítási költséget, erről tudsz valamit?

Klari!....Úgy van, minden "apróságnak" örülni kell.....amik persze csak nekünk azok, lurkóinknak ezek óriási dolgok.

Bercivel mi most a karikákat tanuljuk visszarakni a toronyra: az elsőt visszarakja, a másodikkal már kicsit hadonászik, a harmadiknál már fogni kell a kezét, a negyediket pedig kizárólag a szájába hajlandó rakni, aztán szétborítja az egészet.
limo73

Limo küldtem köremailt(többet is..)a postázás 1050 ft amit oszthatnÁnk mi pécsiek.(kb 4 felé menne eddig)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

[quote="evilany"]L írta:evilanyimo küldtem köremailt(többet is..)a postázás 1050 ft amit oszthatnÁnk mi pécsiek.(kb 4 felé menne eddig)

mi az, hogy kevert szálas? tudja valaki? mert ha műszál van benne, akkor én biztos nem rendelek...

Kép
gtunde75

Tündi,szerintem van benne,de írtam nekik emailt pár kérdéssel,ezt is feltettem.

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi,szerintem van benne,de írtam nekik emailt pár kérdéssel,ezt is feltettem.

köszi!

Kép
gtunde75

Tündi, bocs, hogy belekotyogok, de nekem van 2 db Maugli bodym, megnéztem neked: 67% pamut, 33% poliészter, nagyon kellemes a tapintása, ugyan mosva még csak 1x volt. Azt kell mondjam, hogy sokkal tartósabb, formatartóbb a pamut, ha némi műszál van hozzá keverve, anélkül hamar nyúlik az anyag.

(Áruismeretből tanultuk kereskedelmiben, hogy a pamut legjobb tulajdonságait hozza ki az ilyen, vagy ehhez hasonló összetétel)

De nem akarlak rábeszélni...

Kép

Kép
(A baris nem onnan..)

Kép
xtina75

Tina!......Jó, hogy belekotyogtál....éppen délután gondoltam rátok, hogy vagytok?
limo73

Köszi, Limo, jól vagyunk... szülnék már :wink: De türelmetlen még nem vagyok...

Kép
xtina75

Tina jó, hogy belekotyogtál, mert így én is megnéztem a ruhácskáit... a 100% pamut body-k többszöri mosás után is szuper állapotban vannak, viszont van egy ruhácskája 70% pamut, 30% poliészter, amiben rettentően izzad ebben a melegben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.06.07 15:46-kor.

Kép
gtunde75

Sziasztok

Én is belekotyogok. A tiszta pamut badyk tényleg kicsit megnyúlnak (nem vészes), míg ezek a műszálasabbak nem, de én is csak pamutot szoktam ráadni. Picit megizzad, és már tök más a tapintása a rucinak, olyan nejlonos. Úgyhogy én a pamutra szavazok.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Értem Tündi... na látod, ebben még nincs tapasztalatom... De majd nemsokára! :wink: :wink:

Kép
xtina75

Na akkor a válaszra nem is kell várni,viszont az árlistán ott van a 100% pamut body is,abból is lehet kérni.

evilany

Sziasztok,

ritkán tudok jönni, bocsi..

Clárika, Évi,
örülnék nagyon, ha 22-én szerdán tudnánk akkor találkozni, na meg csüt-pénteken a többiekkel is természetesen! ELküldöm a mobilszámom privibe. Évié megvan, Clárika te is elküldöd?

Clárika,
nagyon örülök, h Rékus meggyógyult! Jók a képek, ahogy reggelizik a kis drága :) .

Évi,
örülök, hogy Anyuddal rendeződött a helyzet és Tomi is élvezi már a vele töltött időt! :) Jók a körtézős képek :)

Ircsi,
Chloé milyen kis okos, Ő is segít a tesó érkezésben. Nem volt furi, hogy nem kellett neki a cici? Kellett apasztanod a tejedet? Szép a nagylány, így maszataosan, meg gatyóval a fején :wink:

Limo,
nem semmi Bercibó, ahogy rámol, nyugodj meg az én fiam is ilyen :wink: Örülök neki, hogy a kakilós gond megoldódott!

Woody,
már akartam írni, csak lemaradt, hogy term. benne vagyunk találkában, csak legyen már vége a sulinak! Keressük egymást priviben! Lili nagyon ügyesen közlekedik :).

Mares,
milyen nagyfiú már Gergő! Nagyon jók a talis képek, köszi!! :) Remélem találkozunk 2 hét múlva! :wink:

Bévi,
milyen kis okos Lilid! Tényleg nagyon jó, hogy így lehet már velük beszélgetni! Tudtok menni vhova 3-asban nyaralni? Anyukád szokott menni neked segíteni?

Tina,
édesek a kis body-k, Tamara-rucik :wink: . Kitartás ezek az utolsó hetek a "legnehezebbek", az ember várja a nagy napot! Drukkolok nektek, hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!

A beázás sajnos car ügy, mert hiába jött ki a biztosító már másnap, a beázást a tető hibája okozta, nem maga a vihar, így nem fizet a biztosító. A tetőt is meg kell csináltatni, plusz bent a falat is jó nagy részen :cry: :cry: :cry: Aztán a 7végén volt egy családi banzáj ami vitával zárult, én és a párom kaptuk a nyakunkba a trutyit, azóta is csak pislogunk... :cry: :cry: :cry: . A legrosszabb az egészben, hogy Anyukám sem támogatott, sőt inkább merev és elutasító volt a szituban, így megbeszéltük a párommal, hogy önmagunkra számíthatunk. Mindez egy banális félreértés miatt... Persze, ha magamra találtam, kezdeményezni fogom, hogy beszéljük meg a kérdést, hisz felnőtt emberek vagyunk, de akkor is igencsak padlót fogtam/tunk. Aztán tegnap Olivér drága, kiesett a hordozóból, ami az ágyon volt, és lezúzta az orrát, az szája fölött és a homlokát. Egy pillanat volt az egész. Mindezt este, na képzelhetitek mennyit aludtam az éjjel, folyton a gyereket néztem, hogy lélegzik-e, nem hány-e, minden okés-e vele, akkorát szaltózott, fejre. Most tiszta sebes a kis drágám. Ilangom tiszta hisztis, elfáradt a suliban, meg is értem. A szülők is gyagyák, már nekem is sok ez az egész iskolásdi. Na de, hogy jót is írjak, jól vagyunk, egészségesek vagyunk, és mindjárt talizom a pécsi lányokkal, amit már nagyon várok!

Pécsi lányok,
nem kell vkinek vmi Bp-ről? Mondjuk IKEA-ból, KIKA-ból ilyesmi? Szívesen intézem, leviszem, stb. Gondoljátok át!

Na megyek vár a családom!
Szép estét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tündi,
még neked akartam, hogy ha izzadós Zoé (Olivér nagyon az), akkor a pamut cuccok a váltak be nálunk. Nekem Ilangomról csak olyanok maradtak és még most is bírják. Télen kardigánban, gatyóban nem zavar a kevert szál, de bodyban, napozóban csak pamut jöhet szóba, az izzadós bőre miatt. De term. nem minden baba izzadós.

Ha vkit kihagytam, bocsánat.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,sajnálom a gondokat :( :(
Jól rátok szakadt tényleg :(
De Olivér gondolom jól van?

evilany

Évi
Látod, ügyesedik, okosodik Tomi is :lol: :lol: :lol: :lol:
És nagyon helyes pasi... azokkal a nagy szemeivel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti
Szülinapozás lesz egyszer itt, Heidelbergben (napján), aztán lesz nagy családi ünneplés is az USA-ban (júliusban 3 hétre megyünk) :wink:
Teljesen szeretetből megharap... Chloe is csinálja ezt... :oops: :wink:

Sucer
Tejcsivel én nem csináltam semmit...
Gondokat sajnálom.
Olivérnek jobbulást!

Sok az eltűnt... jó lenne, ha legalább néha-néha jelentkeznének... legalább pár szóval, esetleg képpel... :oops: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Évi,
köszi, teljesen jól van Olivér, leszámítva, hogy sebes az orra, meg a szája fölött, meg picit kék a homloka :( :(. Eszik, alszik, vidám drága pofa. Ésss, kint van a 7. foga a 8. már csak napok kérdése. Huh, ezzel is megvagyunk :).

Ircsi,
a tejcit azért kérdeztem, mert nekem anno Ilangnál apasztanom kellett, most is viszonylag sok van még, pár hete ki tudtam fejni majd 2 decit a 2 cicimből, így sztem azért napi szinten 4-6 deci teje még csak van. Na ha az egyik napról a másikra nem kellene neki, az magától nem szívódna fel, magamból kiindulva kérdeztelek. Remélem azért még egy darabig fog kelleni neki, hisz változatlanul nem nagyon iszik. De jó lesz, 3 hét USA, meg családozás, Chloé szülinapi bulijairól nem is beszélve. Július 2.-a már mindjárt itt van, de izgi :wink: :wink:

Vásárolnom, főznöm kell, van sok dolog, igyekszem mielőbb jönni!

Tényleg akiket hiáynolok, a teljesség igénye nélkül: Bols, Maccs, SZilvi35, Napsugár, Bmass, Csillag, Barncsi, Melish, Szilvás, Dia és még sokan mások!

SZép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok
Bols passz,Maccs növeszti a pocakját,blogot ír,Szilvi35 sztem a konfliktus miatt lépett,Napsi passz,Bmaasék jól vannak,jövő héten jönnek Pécsre,Csillagék is megvannak,Barbcsi,Melisch,Szilvásék,Diáék szintén,nagyjából tudok róluk híreket,de lefoglalják őket a bébik,háztartás,egyebek.

Sucer,apasztani hogy kell? :shock: ezen már én is gondolkodtam,hogy lesz...Tomi reggel-este szopizik,de van hogy ki se eszi akkor se,este is az egyiket majdnem teli otthagyta :?

evilany

Csak bekukk!

Mert karfiolt rántok mig Lilus alszik bár ma olyan nyügi nem is ma pár napja,alapjába véve nem rosz gyerek bármit megcsinálok tőle,bármikor,csak ugye gépezni nem tudom mert szét akarja szedni a laptopot,és újaban hisztis nem kicsit ha valamit nem ér el,akkor orrdít,ezt remélem hamar kinövi :? Most már magától alszik el remélem igy is marad,mesét néz duck tévé a kedvence ugye,és berakom a kiságyba azt nézi és alszik este meg beraktam és elaludt nah ezt még most próbáltam először,ehez is felnőttünk lehet!:)Ma voltunk a védőben sinlac receptért íratott neünk a védőnő és köszönt hogy sziasztok mikor jöttünk kifelé erre Lili elkezdet neki integetnireakció a védőnőnél :shock: :shock: :shock:!!! :lol:

Évi apasztás hát nekem is kellett,mondjuk nekem nem sok volt minimális,a szülésznőm azt mondta kevesebb folyadék bevitel pár napig,és szoros melltartó vizes ruha,és nem szabad fejegetni főleg nem teljesen kifejni,és hetek kérdése elapad,hát nekem még vagy 2 hét után is jött belőle egy két csep,mostanában nem néztem :oops: de nekem nem volt sok be sem keményedet semmi

Sucer Olivérnek jobbulást!!!

Ircsi szülinap nem semmi jó kis családi dolog lesz majd a 3 hét!!!!

Nem tudom kinek mint akartam még olyan fáradt nyügös vagyok ez az idő szét szed!

Kép
bévi

Csak jelentkezem, jól vagyunk olvasni manapság szoktam de írni nincs idom. Jól vagyunk Petra örökmozgó és kedvenc szórakozása belém kapaszkodva felállni és utána sétáljon.

Képeket sem nagyon csináltunk, sokat vagyunk szabadba. Majd írok gmailre egyszer.

2 kép májusi 9. hónapos volt akkor Kép Kép

aztán a kisasszony mamánál megtanult bilin enni és közbe spóroltuk a pelust :lol: (persze amióta eljöttünk mamától richrig reggel kakál ahogy kinyitja a szemét meg össze - vissza)
Kép

május 28-án délelőtt elindult négykézláb, majd délután felállva várt a kiságyba. Azóta nem lehet sehol magába hagyni, a sima földön is fel akar állni, már addig eljutott, hogy mindkét lábát kiegyenesíti, de a két keze a földön marad. Szerintem hamarosan lesz egy nagy koppanás, mert sokszor alig érek oda, hogy elkapjam.

Két mai kép Kép Kép

Na megint megébredt, alig alszik napközben és mindig rohanok, mert azonnal feláll a kiságyba, bár mintha ma már magától popsira ült volna, na de nem tudom, hogy véletlen volt-e vagy tudatos.

Üdv mindenkinek

Kép
Kép
melisch

Bévi, nekem is ezt tanácsolta a nődoki, amit neked a szülésznő az apasztással kapcsolatban. Aztán megkérdeztem egy LLL-es tanácsadót, aki közölte, hogy nem éppen a legjobb tanácsokat kaptam. :oops: :oops: :oops: :roll:

Mondta, hogy a szoros melltartó nem igazán kedvez, mert könnyen megnyomhatja az amúgy telítődött tejcsatornákat, és akkor szép gyulladás lehet belőle. A kevesebb folyadékbevitel meg amolyan városi legenda, nincs közvetlen összefüggés. Még az elején emlékeztek, írtátok is sokan, hogy hiába döntitek magatokba a folyadékot literszám, csak nem lesz több a tej. Ez valahogy fordítva is igaz lehet.

Szóval, az apasztás téren az egyre kevesebb szopizás a nyerő, és ha nem szívja ki teljesen a baba a cicit, az is azt közvetíti a szervezetnek, hogy egyre kevesebb tejet kell termelni.

Bocs, ha okoskodónak tűnök.

Bálint már közel 3 napja hőemelkedés-láz közt ingadozik, egyébként nincs különösebb baja. Gyanítom, hogy a foga miatt. De hogy ennyire megszenvedi, az elképesztő... :shock: Remélem, hamar túllesz rajta.

Melish, már sokan hiányoltak, nagyon eltűntél (persze, ez nem számonkérés :wink: pont tőlem :roll: elég rosszul jönne ki 8) ) Óriásit nőtt Petra! Bilin evés :?:

bekri

Bekri :lol: anyáék voltunk már írtam az ő véleményét a netről (ha nem netteztem csend volt, nekem is kellett pár babamentes hét) + Petra max 1 órát aludt napközben, addig meg én ettem és megcsináltam neki a kaját.

Ja bilis kajelés a doki néni is ajánlotta, egyébként olyan mintha a széken ülne, eddig nyugisan ült rajta. Szegénykém mindig akkor nyomott mikor evett és mivel ült annyira kellett nyomjon. Így a bilin sokszor nem is volt egyértelmű, hogy van kiadás + nem lett belőle tusolás, mert nem lett nyakig tele.

Tejcsi apasztás nekem is passz. Hallottam az is, hogy valakinek begyulladt, pedig a pici már 2 éves volt mikor abba akarta hagyni.

Mi olyan 4-5 hete tejporozunk. Nem volt már sok tejcsi és este mindig megivott 150 ml teát. Nem adok neki annyi tejterméket, hogy meglegyen a 500 ml tejtermék/nap ezért inkább a tejport adom neki. Meg is issza 210 ml este, reggel 180 ml. Néha délbe teszem szopni de hamar abbahagyja, este nem is kell neki, olyan lassan jöhet neki. Cicim így nem telt meg, Petra sem kéri. Ha látja mohon ráharap de elvan a tejporral is. Igaz az elején nehezen itta és csak hidegen, de pár nap múlva már jöhetett langyosan is.

Kép
Kép
melisch

Sucer
Én nem nagyon fejtem (talán 1-2-szer :oops: ). Chloe fokozatosan egyre kevesebbet szopizott, így kevesebb tej termelődött... aztán már nem is kellett neki... azt nem vettem észre, hogy a cicimben túl sok maradt volna

Bekri
Apasztás: teljesen egyetértek!!!!!!!
Jobbulást Bálintnak!

Melisch
Petra nagyon édes
Nekem is furcsa ez a bilin evés???? Miért???? Mi se a WC-n ülve eszünk :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

tejjel detto én is így voltam, egyre kevesebbet szopizott

bilin evés....csak addig ül egy helyben, na meg mindig akkor kakált naponta 3x evés közben, persze nem csak akkor ült a bilin, ha latjuk kezd pukizni is irány a bili bár én nem nagyon teszem már itthon rá

Kép
Kép
melisch

2x ment el :D

Kép
Kép
melisch

Melisch
Etetőszékben nem kényelmesebb etetni?

Tudatos bilizéshez, szerintem, még kicsik....

Nálunk most az a sláger, hogy evés előtt kezet mosunk... meg persze utána is, meg arcot...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Most csak egy gyors bekukk, majd ha elaludt a törpém még jövök.

Melisch, jó hogy jöttél, hiányoltunk már nagyon. Petra nagyon aranyos baba. A kiságyas-mosolygós kép nagyon cuki. Ne izgulj, gyorsan megtanul leülni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Melisch nagyon jó képek.Édes Petra is nagyon.
Tomi is kaja közben kakil leginkább.

Bekri fogzás :? nem egyszerű
ja Tominak a foga azóta se jött ki ugyanúgy fehér felül azt'jóvan..

Ircsi,hát igen ráérnek még bilizni,igaz nekem a kézmosás se jutott volna eszembe(főleg hogy nem is ő eszik,max ugye kölesgolyót...) hát van még mit tanulniuk majd.

evilany

Sziasztok!

melisch: jó hogy jelentkeztél, Petra nagyon megnőtt :) Privire válaszolok, kicsit el vagyok havazva. Mikor írtad a tejport először csak néztem nagy szemekkel :shock: aztán leesett hogy tápszert kaphat Petra.... Le vagyok lassulva.

Apasztás: passzolok, nekem sajnos nem volt ilyen "gondom".

Kézmosást Korinna is imádja, bár inkább pancsol ő még csak :D Ma elvittük uszodába, hát azt az örömöt :lol: Sikongatott, vihogott, kalimpált, fröcskölte a vizet és amikor játszva beleejtettük a vízbe (vízszint fölött közvetlenül elkaptuk mindig) szinte visítva kacagott. Az öltöző viszont nem volt túl praktikus, még azok a békebeli régi fából készült padok vannak elhelyezve a szekrények között, ott lehet öltözni, bababarát felszerelés egy szál sincs. Csak azt nem értem, hogy ahol eleve van babaúszó tanfolyam, miért nincs legalább egy nyomi pelenkázó :roll:
Még jó, hogy tele volt csupa babaimádó nénivel az öltöző, Korinnát felöltöztettem és míg én öltöztem a gyermek kézről kézre járt. Fotókat teszek majd a blogra :)
bettinyo

Pfúúúúúú......nem volt egy könnyű napunk! Berci tegnap este 8-kor elaludt, 10 perc múlva sírva ébredt, és fél12-ig kínlódott, konkrétan keveset leszámítva ordított. Próbáltam szívni az orrát, mert úgy hallottam, mintha picit náthás lenne, de semmi. Aztán az éjszaka többi részében sem aludt rendesen, fél óránként felébredt....na reggel doki, de ekkor már kitört rajta, teljesen a takonykór.....tüsszent, azt' jön is az anyag......Egész nap kismajmot játszik, csak a hordozóban tud aludni.....és az orrszívás, hát az katasztrófa.....olyan szinten ordít, mintha nyúznám. Pici babaként olyan szépen hagyta, na most megmutatja mit tud......Most alszik a szoba közepén a hordozóban, és hozzá sem merünk nyúlni :)

Sucer!....Olivérnek pici puszi a sérülésekre! Elhiszem, hogy megijedtél. Én konkrétan minden esésnél frászt kapok, akkorákat koppan a feje (bár egyre ritkulnak)

Melisch!....Nekem Petra a lovas képen tetszik a legjobban, de mindegyiken aranyos!

Mintha valamelyik Zsebibabába olvastam volna a korai biliztetésről, ki így, ki úgy.....én ezt a kérdést, ha Berci előbb nem igényli, jövő nyárra tervezem. Mégis egyszerűbb egy kis gatyóval, mint több réteg ruhával......és nekem ezek a mintás, zenélő csodabilik sem jönnek be. Közbe ne játsszon, ne mással foglalkozzon. Igazából én a wc-szűkítős, lépcsős szerkentyűt favorizálom.....aztán majd meglátjuk.

Kezet mi is "mosunk" ....egyelőre, csak vizes törlőkendővel....illetve ha kimegy az udvarra, vagy macskázik, akkor rendesen.

Tejapasztás: passz :) .....tényleg azt, mondják, hogy a kereslet befolyásolja a kínálatot, akkor a természet megoldja. Én anno, gyógyszert kaptam, mert akkor dőlt belőlem lehet "liter" szám.
limo73

sziasztok!

Limo Bercinek jobbulást!

Kép
gtunde75

Sziasztok
hát,akkor megint csak én vagyok ilyen hogy nem mosok kezet Tominak :shock: persze ha belenyúl vmibe vagy kézzel eszik akkor letörlöm,főleg törlőkendővel,de mivel még nem mászik,ill.napi szinten porszívózok,felmosok,nemigen lesz koszos... :oops: :shock: arcot mosunk evés után,utálja is,de azt is inkább nedves pelenkacsücsökkel.Evvan :lol: tanuljon inkább még csak mászni,járni,beszélni,mozogni,stb... :lol: van mit fejlődni.Aztán majd kézmosás wc után,evés előtt :)

Taliról,MOST alszik Tomi,ami attól tartok azt jelenti hogy 2körülre MEGINT álmos lesz,de lehet nincs igazam,majd kiderül! :? :?

Jaj többet nem tornázok a klíma alatt,fáj a fülem :oops: :oops: :(
ez a tornázás tiszta egészségtelen,hol a fejem fáj,hol a fülem. :oops: 8)

evilany

Pécsi csajok! köszi az emaileket, és jó talizást!!

Évi!....Akkor tulajdonképpen Te is kézmosó vagy, szükség szerint és evéskor. Szerintem én is csak ekkor mosom meg a kezét, ill. legtöbbször ahogy Te, törlöm meg. Berci utálja ezt, így öröm lesz neki ha beköltözünk a mosdóhoz.....csak szeretném, hogy tudjon egyedül állni.

Torna :) azért csak tovább!!
limo73

Évi ne aggódj, én se mosom a kezét Zoénak, max ha vmiért nagyon koszos lett...
elég nehéz a közel 10 kg-os gyerekem kezét az agyon-design-olt mosdókagylónkban a csap alá tenni... :shock: :roll:
szóval én is kendőzök... :wink:

Zoé meg valszínű pont akkor fog aludni(aludna), amikor Mares-ék érkeznek... evvan... ha az alvásához igazodnék, sose járnánk talira...

Kép
gtunde75

Tündi,ez bizony igaz,mindegyik gyerek máshogy alszik,persze akkor nem gond ha itthon vagyunk,de ha pont akkor kell,kéne indulni..úgy járunk mint múlt héten mikor végigaludta az időt mikor indulni érdemes volt...amúgy most kelt,2 órát aludt,meglássuk :)
Az alvásához meg MUSZÁJ igazodnom,hiszen az egyik legfontosabb pont a pihenés...áááh.

A zumba oktatóm a szlivenbe költözik(mert itthagyja a Mecseket,nem tudom írtam e már,pipa vagyok mert tök jó oktató és van még bőven bérletem is)majd megpróbálom megoldani hogy oda is eljussak néha,de az nem lesz egyszerű mert ugye 4 buszmegállónyira van és hétfő,szerda fé 7kor lesz órája,hát az igen necces,fél 8-ig tornán majd uzsgyi(?)haza,Tomi 8,fél 9körül cicizik és fekszik.Áhh.
Viszont jóval olcsóbb az a hely,800 az óra,de bérlettel akár7,650 ft-ra is kijöhet.

evilany

jajj, Évi, de jó, hogy említetted a zumbát, mert akartam írni már többször, hogy hallottam a rádióban, hogy vizi-zumba van hétvégenként délután 3-kor és 6-kor... vhol... :oops: elfelejtettem, hogy hol, de asszem a Hullámban... na várj, megpróbálok rákeresni a neten...

Kép
gtunde75

Sikondán :) az oktatóm tartja

de vizi tornával nem sokkolom még a népet :lol: :lol:

evilany

Tündi!Maresék mikor mennek?

Az ok amiért elpakoltam a pelenkázó mellől... :lol: :

Kép

mert már:

Kép

kedvencei most a tologatós dolgok:

Kép

lehetőleg szerelni is lehessen:

Kép

evilany

limo73

Jaj ez a Berci csudapofa,és milyen stabilan áll már!

Tomi visszaaludt,9 óta alszik..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.09 11:02-kor.

evilany

[quote="limo73"]A írta:limo73zért pakolni nem beteg:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/8 ... directlink

ez komoly! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi!Maresék mikor mennek?

fél 3-3 körül

Kép
gtunde75

Ja,hát mi is kb akkor.

evilany

Limo
Nagy csibész Bercibo :lol: :lol: :lol: :lol:
Bili: nálunk is a teljesen egyszerű lesz... :wink:
(wc-n olvasni ráér megtanulni később is :oops: :lol: :wink: )

Évi
Ügyesedik Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Járgány tologatás nálunk is megy...

Kép
Oda kell ülni evéshez...

Kép
Délutáni alvás...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

köszönjük a látogatást! szuper volt, hogy itt voltatok!

pasik:
Kép

csajok:
Kép

extra vendég:
Kép

bulátát kunyizik:
Kép

közös ivás:
Kép

a sátorban:
Kép

Kép
gtunde75

Éppen most ültem ide, hogy írjam, dobjatok pár tali fotót......fájdítsam kicsit a szívem! :?

Cuki a banda!!!

Mares!......Milyen volt a torna?
limo73

Gyönyörűek a gyerekek!

Jaj a fülem..már rajta a cseresznyemag párna...

evilany

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?