Sziasztok,
ritkán tudok jönni, bocsi..
Clárika, Évi,
örülnék nagyon, ha 22-én szerdán tudnánk akkor találkozni, na meg csüt-pénteken a többiekkel is természetesen! ELküldöm a mobilszámom privibe. Évié megvan, Clárika te is elküldöd?
Clárika,
nagyon örülök, h Rékus meggyógyult! Jók a képek, ahogy reggelizik a kis drága
.
Évi,
örülök, hogy Anyuddal rendeződött a helyzet és Tomi is élvezi már a vele töltött időt!
Jók a körtézős képek
Ircsi,
Chloé milyen kis okos, Ő is segít a tesó érkezésben. Nem volt furi, hogy nem kellett neki a cici? Kellett apasztanod a tejedet? Szép a nagylány, így maszataosan, meg gatyóval a fején
Limo,
nem semmi Bercibó, ahogy rámol, nyugodj meg az én fiam is ilyen
Örülök neki, hogy a kakilós gond megoldódott!
Woody,
már akartam írni, csak lemaradt, hogy term. benne vagyunk találkában, csak legyen már vége a sulinak! Keressük egymást priviben! Lili nagyon ügyesen közlekedik
.
Mares,
milyen nagyfiú már Gergő! Nagyon jók a talis képek, köszi!!
Remélem találkozunk 2 hét múlva!
Bévi,
milyen kis okos Lilid! Tényleg nagyon jó, hogy így lehet már velük beszélgetni! Tudtok menni vhova 3-asban nyaralni? Anyukád szokott menni neked segíteni?
Tina,
édesek a kis body-k, Tamara-rucik
. Kitartás ezek az utolsó hetek a "legnehezebbek", az ember várja a nagy napot! Drukkolok nektek, hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!
A beázás sajnos car ügy, mert hiába jött ki a biztosító már másnap, a beázást a tető hibája okozta, nem maga a vihar, így nem fizet a biztosító. A tetőt is meg kell csináltatni, plusz bent a falat is jó nagy részen
Aztán a 7végén volt egy családi banzáj ami vitával zárult, én és a párom kaptuk a nyakunkba a trutyit, azóta is csak pislogunk...
. A legrosszabb az egészben, hogy Anyukám sem támogatott, sőt inkább merev és elutasító volt a szituban, így megbeszéltük a párommal, hogy önmagunkra számíthatunk. Mindez egy banális félreértés miatt... Persze, ha magamra találtam, kezdeményezni fogom, hogy beszéljük meg a kérdést, hisz felnőtt emberek vagyunk, de akkor is igencsak padlót fogtam/tunk. Aztán tegnap Olivér drága, kiesett a hordozóból, ami az ágyon volt, és lezúzta az orrát, az szája fölött és a homlokát. Egy pillanat volt az egész. Mindezt este, na képzelhetitek mennyit aludtam az éjjel, folyton a gyereket néztem, hogy lélegzik-e, nem hány-e, minden okés-e vele, akkorát szaltózott, fejre. Most tiszta sebes a kis drágám. Ilangom tiszta hisztis, elfáradt a suliban, meg is értem. A szülők is gyagyák, már nekem is sok ez az egész iskolásdi. Na de, hogy jót is írjak, jól vagyunk, egészségesek vagyunk, és mindjárt talizom a pécsi lányokkal, amit már nagyon várok!
Pécsi lányok,
nem kell vkinek vmi Bp-ről? Mondjuk IKEA-ból, KIKA-ból ilyesmi? Szívesen intézem, leviszem, stb. Gondoljátok át!
Na megyek vár a családom!
Szép estét!