Vikus!
Nekem a szívUH-t pocakon át csinálták minden alkalommal, de ha jól emlékszem, akkor voltunk 14., 19., és 23 hetesek.
Ha ilyen korán csinálják, akkor lehet hogy még hüvelyi....
Az a hely profi (csak drága).
Én egyszer voltam ott, de már nem emlékszem mi miatt...még lombik előtt
"Borzalmak": az tök normális, hogy folyton ezeket látod...mert figyeled! Nyugi, nem kell aggódni minden miatt! Rendben lesz a Picúrotok
Ez a tv dolog olyan, hogy mikor engem haza engedtek a kórházból a szülés után (ugyebár a lányok nevei: Zoé, Noa, Kim, 23+5. napon születtek, és 520, 498, 439 grammosak voltak), akkor aznap este megpróbáltam kiiktatni a gondolataimat, és meg akartam nézni a híradót, Fókuszt/Aktívot, bármit, amiről nem ők jutna eszembe 1 percig. És volt benne aznap egy riport, amiben egy pici koraszülött babáról volt szó, akit Zoénak hívnak, és 320 grammal született 21 hétre!!! És él és egészséges,...!!! Szerinted mennyire gondoltam aljasnak az életet, hogy éppen most látom ezt a hírt? Olyan volt, mintha tréfát űzne velem a sors, hogy most még az orrom alá is dörgöli, hogy akár élhetnének is a kislányaink...
De aztán rájöttem, hogy ilyenek vannak, majdnem mindig mennek ilyesmi hírek, csak akkor sokkal érzékenyebbek voltak a csápjaim!
Arról nem is beszélve, hogy persze, hogy ilyeneket látsz a tv-ben...ennek van hír értéke a mai világban sajnos
Az örömöt, boldogságot, szeretetet, egészséges családokat ritkán mutatják, mert nem lenne elég szenzáció hajhász és alul maradna a nézettség
Estrella!
Te tudod, hogy szeretnéd-e a baldachint...
2500.- ért nem rossz vétel, sőt! És szép
Most néztem meg a képeket!
Ne viccelj!
ekkora bárány birodalomba naná, hogy jó lenne az a baldachin
Azt hittem azért vagy bizonytalan, mert nem vagy biztosa benne, hogy passzol a többi dologgal!
Kubu!
Azért az a 2 kiló mondjon le rólam még, aztán már boldogan szedem vissza a babókkal a pocakra