Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,bocsi az offért,de a felújítás miatt porszívó-vásárlásra készülök,sajnos nem jó már az enyém...

Arra gondoltam,hogy vennék egy álló porszívót (helyhiány és hajolgatás miatt). Van valakinek bármelyik álló porszívóval kapcsolatban tapasztalata?

Nem szeretnék használhatatlant venni,annyi felesleges pénzem nincs ;)

(Próbálok neten is olvasgatni,de eddig nem sok infót találtam....)
Vendég

Béku, Zorka 2610-el született! Biztos írtam már, h. nekem is sokat feszülgetett, extra adag magnéziumot szedtem és elég nyamvadtuk voltam az utolós időkben, de aztán mikor Zorka kibújt, onnantól minden okés lett! Hiszen nem vele volt baj, hanem velem és Ő annyira ügyes volt már az elejétől fogva!

Andi, én szeretnék min. Zorka 3 éves koráig itthon lenni, utána meg a kistesóval :D Így tervezem!
Ne izgulj, amikor hazajöttünk a kórházból, sokszor egyik etetésből csúsztunk a másikba és én alig ettem, inkább csak baromi szomjas voltam. A fő energiaforrást a csoki jelentette - de azzal csínján, mert hasfájást okozhat a picinek - és én is inkább többször ettem keveset, aztán anniy tejem volt/van, mint egy fejpős tehénnek :lol: Azért persze figyelj oda, de ne hagyd magad ezzel paráztatni!

Viki, húú hamis pénz nézegetés, az nem rossz :wink:
Akkor amint odaérek küldöm a gremesét!

Eszter, na, hát akkor tudod miről beszélek! Tessék úgy is gondolkodni!!!! :wink:

Most csak ennyi voltam, szép napot (ha nem jönnék)!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ez legyen Estrelláé,Eszteré,és Kubué a vizsgához! :)
Vendég

feszülgetett... a pocim :D
utolós=utolsó :D
fejpős=fejős :lol:

a többit már ki sem javítom :lol: Látszik, h. Zorka itt ásítozik mellettem és nyünyörög, pedig most kelt :shock: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: akkor azt hiszem a Te példádat fogom követni :)
én is "csak" 2750 voltam,párom 2300,így esélyes,hogy Maja is ilyen csöpp lesz :)

de hát az én 163 centimmel,és kezdeti 47 kilómmal ne várjon senki óriásbébit :D :D :D
Vendég

Vikus!
Nekem a szívUH-t pocakon át csinálták minden alkalommal, de ha jól emlékszem, akkor voltunk 14., 19., és 23 hetesek.
Ha ilyen korán csinálják, akkor lehet hogy még hüvelyi....
Az a hely profi (csak drága).
Én egyszer voltam ott, de már nem emlékszem mi miatt...még lombik előtt :roll: :roll: :roll:
"Borzalmak": az tök normális, hogy folyton ezeket látod...mert figyeled! Nyugi, nem kell aggódni minden miatt! Rendben lesz a Picúrotok :D
Ez a tv dolog olyan, hogy mikor engem haza engedtek a kórházból a szülés után (ugyebár a lányok nevei: Zoé, Noa, Kim, 23+5. napon születtek, és 520, 498, 439 grammosak voltak), akkor aznap este megpróbáltam kiiktatni a gondolataimat, és meg akartam nézni a híradót, Fókuszt/Aktívot, bármit, amiről nem ők jutna eszembe 1 percig. És volt benne aznap egy riport, amiben egy pici koraszülött babáról volt szó, akit Zoénak hívnak, és 320 grammal született 21 hétre!!! És él és egészséges,...!!! Szerinted mennyire gondoltam aljasnak az életet, hogy éppen most látom ezt a hírt? Olyan volt, mintha tréfát űzne velem a sors, hogy most még az orrom alá is dörgöli, hogy akár élhetnének is a kislányaink...
De aztán rájöttem, hogy ilyenek vannak, majdnem mindig mennek ilyesmi hírek, csak akkor sokkal érzékenyebbek voltak a csápjaim!
Arról nem is beszélve, hogy persze, hogy ilyeneket látsz a tv-ben...ennek van hír értéke a mai világban sajnos :? :? :?
Az örömöt, boldogságot, szeretetet, egészséges családokat ritkán mutatják, mert nem lenne elég szenzáció hajhász és alul maradna a nézettség :(

Estrella!
Te tudod, hogy szeretnéd-e a baldachint... :)
2500.- ért nem rossz vétel, sőt! És szép :D
Most néztem meg a képeket!
Ne viccelj! :D ekkora bárány birodalomba naná, hogy jó lenne az a baldachin :) Azt hittem azért vagy bizonytalan, mert nem vagy biztosa benne, hogy passzol a többi dologgal!

Kubu!
Azért az a 2 kiló mondjon le rólam még, aztán már boldogan szedem vissza a babókkal a pocakra :D

eszter82
Budapest

Breki:
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot mint szakitól, akkor ne vegyél álló pórszívót. Több okból is!!! Például a sarkakban nagyon nehéz használni,na az extra energiát igényel. Én már párszor használtam olyat és azt hiszem nem is kell mondjam,hogy minden alkalommal dührohamot kaptam. A másik ok meg az,hogy az egész pórszívó súlyát kell egyszerre emelni,míg a hagyományos pórszívónál csak a csövét fogod és megy utánad mint egy kiskutya!!!! Szóval nekem nincs jó tapasztalatom!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jajj, olyan Drágák vagytok a sok laptető szeletkével :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D Biztosan ettől változtam vissza pozitív gombóccá :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Már alig várom, hogy szurizzunk és utána pocisodjunk :D :D :D :D :D :D :D mondjuk eddig is nagyon vártam, de most minden tökéletesnek tűnik :D

eszter82
Budapest

Zsuzska!
Te most hol tartasz? mikor mi lesz?
mert én ám azóta sem látom a TE vonalzódat! Ahogy Vikusét sem :(

eszter82
Budapest

Zsuzska: köszi a véleményt :)
elvileg van csöve is neki,bár élőben még nem néztem meg,hogyan is működnek a dolgok,csak egyet megemeltem a Tesco-ban,az nem volt nehéz,asszem 4,5 kg,de csak tologatós :)

de a nem álló porszívókkal kapcsolatban is jöhet tipp,hogy milyet,sajnos ugyanolyan már nincs,mint az előző volt...
Vendég

Eszter: persze,hogy minden okés lesz! ;)
holnap még feldoblak pár képpel is! :D :D :D

Nem tudjátok,milyen programmal lehet olyan klassz videókat gyártani,mint Miezáéké?
Amit lehet vágni is,képet és videót is lehet belerakni,plusz alá zenét :)

A netről találomra leszedett programok használhatatlanok... :(
Vendég

Béku, nekem van álló porszívóm is. (ilyen)
http://www.electrolux.hu/Products/Padl% ... ido/ZB2903

Hát 2. porszívónak nagyon jó a kutya miatt (ott áll a konyhába mindig feltöltve). A szőrt, piszkot felszedi, gyorsan végig tudok menni vele reggel a lenti részen. Viszont ezek a fajták nem valami erősek (szőnyegen nem annyira tuti, mint a másik) Tehát csak ezt használni a házba nem lenne jó.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella, nagyon szép a szoba! :lol:
És miket fog ott a szőnyegen autózni majd Zsombi. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok LányokAsszonyok 8)

Estrella, klassz a szoba. A János züllésfelkészítőn azt mondta a csaj (nem tudom, hogy akkor ott voltál-e), hogy a baldachin nagyon szép dekoráció, de zavarhatja a nézegetésben, ezért ha van, inkább a lábához. Majd Andimama beszámol a tapasztalatokról, nálunk nincs. Csak bohócos forgó. Azt már 2-3 hete nagyon aktívan figyeli (most 8 hetes).

Nava, továbbra is tartom, hogy Zorkának olyan szemei vannak, hogy ha csak azt látnám, akkor is ezer közül felismerném. Tesóprojektet mikor gondoljátok indítani?

Eszter, nagyon várom már, hogy újra indulhassatok, remélem Sajtinkóval kézen fogva :wink:

Pont a napokban gondolkoztam, hogy a legrégebbi motorosok (fórum szempontjából. is.) közt Sajti nagyon ott van. Akikkel én "kezdtem", Tigriske, Colin, Dita, Kakti már hol tartanak. Nagyon szeretném, ha Mariann és Eszter lennének a tornasor feltörekvői :!:

Kép
kpn

Kpn: de jó kép!! :)

Woody: köszi :)
nekünk nincs szőnyeg,csak a babaszobában lesz,de az meg nincs 3 négyzetméteres felület... :D

A lakás többi része kövezett,vagy parkettás.
Vendég

Kpn!
De jó kép :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Igyekszünk megfelelni az elvárásoknak Sajtival együtt :D köszi :D
Bár, meg kell hogy mondjam, én Sajtitól mindig várom a nagy bejelentést, hogy véletlenül becsúszott egy babó és hozza a pozi tesztet :) Náluk van rá esély és úúúúúgy drukkolok nekik, hogy így legyen :)
De ha nem, akkor majd elszórakoztatjuk egymást a BMC-ben júliustól augusztusig :)

eszter82
Budapest

Kpn, nagyon szuper fotó!!!! művészi :wink: Milos nagyon édi!
Igen, elég jellegzetes kicsi Zoo szemecskéje, bár én nem kifejezetten örülök, h. pont (csak) ezt örökölte tőlem, de hát ez nem kívánság műsor :lol:

Osztom én is a véleményt, miszerint Eszter és Sajti nem fognak kimaradni a jóból, már ami a babázást illeti! Ez egyszerűen nem történhet meg! Szóval én is nagyon sokat gondolok Rátok és szorítok... de ezt tudjátok, nem kell ragoznom :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky
Lehet, hogy kéne fogadniuk a bölcsiben a gyereket, de mindenhol elhajtottak, hogy nincs hely…
Na majd meglátjuk, köszi a felajánlást, legrosszabb esetben marad a magánbölcsi!

Béku
Én is éreztem, csak nekem a sima mozgása is fáj, így ahhoz képest nem volt extra :)
Néha eltorzul a fejem, akkor férj kérdezi, megyünk-e szülni, de csak focimeccs van bent :)
Nekem is rengeteget csuklik.
Porszívó ügyben nem tudok segíteni, nekünk egy sima HEPA-szűrős van, semmi extra.
Köszi a laptetűt, mostanában minden nap kapok, biztos ezért marad még bent a pici :)

Ancsi
Ööö, ugye nem úgy értetted, hogy te vezetsz majd be a kórházba, ha szülni kell???

Vikus
Ne parázz, ne a betegségekre koncentrálj, be fogsz golyózni :)
Nyugi, minden rendben lesz!

Kubu
Jóvanna, arra nem gondoltam, hogy hurrikánok sosem alszanak :)
Na majd megtudom, milyen éjjel egy üvöltő gyereknek tejet melegíteni :)
A konténerbölcsi is állami…

Eszter
Szegény, nagyon durva lehetett ezt a riportot látni a tévében :(
Én is nagyon szorítok nektek!!!!
Hát igen, minden bárányos nálunk, azért szeretném a baldachint…

kpn
Hmmm, sajnos férj is hallotta a szülésfelkészítőn, hogy zavarja a babát a nézelődésben a baldachin, ezért van ellene, de úgyis majd kész tények elé állítom, ha végre eldöntöm…
Meg nem is érti, mi a funkciója, hát talán mert nincs neki 
Hú, de szuper ez a kép!!!!!

Én várom a védőnőt…. Most először jön ki.

Kép Kép
estrella22

Tesóprojekt... hát ez jó kérdés :roll: Először is még nincs mensim. De ha lesz is, azért én nem szeretném elkapkodni a dolgot, jó lenne, ha Zorka legalább 2,5-3 éves lenne, mire jön Ketteske :D mert a kisasszony nagyon sok foglalkozást igényel (hála nekem és annak, h. kissé el van kapatva :lol: ) Szóval majd meglátjuk, de nagyon remélem, h. spontán is menni fog!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Hát mi még mindig egyben, de elvileg csak holnapig.... a kishölgy szombatra van kiirva, de semmi jelét nem mutatja, hogy körül nézne idekint, igy holnap meginditják. Az elmúlt napokban felszaladt a vérnyomásom 160 körülire és a gyógyi sem nagyon hatott rá, igy végre jobbnak látják kisegiteni 1 nappal korábban. Pont elég már az epekövesség és a vesekatéterem mellé most még a magas vérnyomás is :(

Szóval:

Sajti

Kérdezted, hogy kinek jelzem, hát neked ha nem gond?! A te számodat tudom még régről, ha azóta nem változott meg?!
Úgyhogy ha holnap Léna aláirással kapsz sms-t, akkor mi leszünk :)

Jók legyetek :)

Ancsyka
ancsyka

Navi!
Tesó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]( írta:hála nekem és annak, h. kissé el van kapatva Laughing )

Remélem összejön a spontán folytatás, ha nem, akkor meg simán lehet, hogy ketteske és hármaska együtt érkezik :D :D :D

Ancsyka!
De jó, hogy írtál :D
Nagyon nagyon drukkolunk Nektek holnapra, hogy minden rendben legyen és könnyen, gyorsan jöjjön Léna :D
És persze Sajti sms-ét is nagyon várjuk ám majd! :D
Szuper, hogy holnap már babázhattok :D

[/quote]

eszter82
Budapest

Estrella: gondolom Nálad azért a 2X akkora súly miatt kellemetlenebb a forgolódása Zsombornak :)

Nekem ez még csak a "vicces-kategória",az a pár bordán rúgás és tsai azok,amiknél csillagokat láttam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen a porszívód? Most már simában is gondolkozom,így minden infó jöhet,amit ajánlotok! :D
Ma vagy holnap vennem kell egyet,hétvégén ki akarom nyalni a lakást :) :D :D :D
Vendég

Ancsyka: nagyon drukkolok holnapra,és várom Sajti sms-ét a babácskáról,és Rólad! :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

kukk,

két tétel között :-(

Ancsyka,
húúúúúúúúúúú de izgi

Béku,
nekem ilyen van http://www.lg.com/hu/haztartasi-elektro ... 818NRT.jsp
imádom (igaz havonta ha 1x porszívózok, akkor sokat mondok) de olyan erős hogy szerintem alsószomszéd szőnyeget is kiporszívózom.
anyámnak van olyanféle mint amit Woody linkelt, nemrég vette macskaszőr porszívózásra, világít, 35.000 körül hát inkább nem mondok semmit de az a bizonyos elöntötte az agyamat :-))))
szóval emiatt botporszívóról eleve negát mondok véleménynek

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu: köszi,megnéztem,ez is jónak tűnik,már egy társát kinéztem én is,az picit olcsóbb :)

Sajnos 20e fölé nem mehetek,mindenképp annál olcsóbb megoldást kell találnom. :?
Vendég

Köszi a drukkokat, rámfér...... :) Nem kicsit vagyok bekak....va :)
Mikor a doki kimondta, hogy holnap megszüljük, majdnem lefordultam ijedtemben a vizsgáló ágyról, utána meg eltört a mécses, hogy jajjjjj, most mi lesz velem.....nincs mese. De remélem, hogy gond nélkül a kezünkben lesz holnap, megküzdöttünk a kis szarosért mi is rendesen.
Ami még kicsit gáz, hogy már ma este befekszem, mivel nem vagyok nyitva egyáltalán és valami ballont tesznek fel reggelig.... :(
Na az sem lesz kellemes élmény biztos....de bizzom istenben, hogy megsegit minket és hamar túl leszünk a holnapon :)
ancsyka

Ancsyka!
El is hiszem, hogy megijedtél!!!!
De biztosan minden rendben lesz!!!!!!! :D
Akkor ma estétől már csakis Rátok összpontosítjuk a drukkokat :D
Nem keveset vártatok Lénára, és biztosan fantasztikus lesz a találkozás :D

eszter82
Budapest

Ancsyka: persze,hogy izgatott vagy,hiszen holnap végre a kezedben tarthatod a kis manót! :D

Minden rendben lesz holnap,ne aggódj! :)
Vendég

Ancsyka,
ügyes leszel, hihi amikor nekem is megmondták hogy másnak megszüljük Marcust ott ültem az 1. emeleti orvosi szoba előtt a padon és zokogtam M doki meg ott vigasztalt....... qvára becartam :-)))))))))
engem hazaengedett, igaz először be akart fektetni de megbeszéltük hogy másnap hajnalban jövök be :-))))))
húúúúúúúú nagyon drukkolok !!!!!

kubuspace

Bocsánat Lányok, meghülyült a gépem, rossz helyre tette be az írásom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2011.06.09 12:56-kor.

mary80

Ancsyka!!!!!!!!!!!!!
Ne izgulj, holnap ilyenkor már leheta kezedben lesz a kis Drága!!!!!!!!! Az a pillanat pedig életed legszebbje lesz!!!!!!!! :)
Nagyon-nagyon szorítok Értetek, hogy egy hasonlóan "könnyű" és gyönyörű élményben legyen részetek, mint a mi szülésünk volt 9 napja!! :)

Ancsi: figyu,, nekem csak most ütötte meg a szemem, de Te tényleg beindult szüléssel akarnál vezetni???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem akarok károgni, de ezt azért ha lehet gondold inkább át, és ha mód van rá, boltolj le valakit, aki sofőrködik inkább, mert mi ugyan hajnal 3 után indultunk be, de mikor jöttek a fájások, akkor mindent tudtam volna, de bármire is koncentrálni nem, az biztos!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Oké, tudom anyós elől el akarsz sunnyogni induláskor, de lehet inkább kooperálni kéne vele, hogy vigyen be a kórházba ha úgy alakulna... hamár úgyis ott van "kéznél".

Kubukám, kérdezted a gyerekorvost... hát érdekes egy teremtménye a földkerekségnek..... Szerinte a 4 kiló feletti gyerekemnek ne adjak mást mint a 20-30-40 mili (átlagban) tej, merthogy idáig csak ennyi van .... és amellett CSAK cukrosvíz.... Aha, gondoltam magamban... ennek??? Könnyen beszél, nem ő van itt, mikor örjöng, hogy még éhes...... Jólvan, ráhagyjuk asszem, és csináljuk úgy a dolgokat tovább, mint ahogy eddig, amennyi tej van azt alapból megkapja és kiegészítve tápszerrel jobb híján.... :wink:
Amúgy el volt ájulva a gyerektől.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek mert most van egy kis idő hajat mosni-szárítan, hogy ne nézzek már úgy ki mint a pancamári.... :wink: :wink: :wink:

Csók Mindenkinek, most külön nem tudok... Ja Nórikám, ez a kép a fiúkról... hát libabőrös lettem tőle, annyria belsőséges fotó!!!!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsyka!!!!!!!!!!!!!
Ne izgulj, holnap ilyenkor már leheta kezedben lesz a kis Drága!!!!!!!!! Az a pillanat pedig életed legszebbje lesz!!!!!!!! :)
Nagyon-nagyon szorítok Értetek, hogy egy hasonlóan "könnyű" és gyönyörű élményben legyen részetek, mint a mi szülésünk volt 9 napja!! :)

Ancsi: figyu,, nekem csak most ütötte meg a szemem, de Te tényleg beindult szüléssel akarnál vezetni???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem akarok károgni, de ezt azért ha lehet gondold inkább át, és ha mód van rá, boltolj le valakit, aki sofőrködik inkább, mert mi ugyan hajnal 3 után indultunk be, de mikor jöttek a fájások, akkor mindent tudtam volna, de bármire is koncentrálni nem, az biztos!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Oké, tudom anyós elől el akarsz sunnyogni induláskor, de lehet inkább kooperálni kéne vele, hogy vigyen be a kórházba ha úgy alakulna... hamár úgyis ott van "kéznél".

Kubukám, kérdezted a gyerekorvost... hát érdekes egy teremtménye a földkerekségnek..... Szerinte a 4 kiló feletti gyerekemnek ne adjak mást mint a 20-30-40 mili (átlagban) tej, merthogy idáig csak ennyi van .... és amellett CSAK cukrosvíz.... Aha, gondoltam magamban... ennek??? Könnyen beszél, nem ő van itt, mikor örjöng, hogy még éhes...... Jólvan, ráhagyjuk asszem, és csináljuk úgy a dolgokat tovább, mint ahogy eddig, amennyi tej van azt alapból megkapja és kiegészítve tápszerrel jobb híján.... :wink:
Amúgy el volt ájulva a gyerektől.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek mert most van egy kis idő hajat mosni-szárítan, hogy ne nézzek már úgy ki mint a pancamári.... :wink: :wink: :wink:

Csók Mindenkinek, most külön nem tudok... Ja Nórikám, ez a kép a fiúkról... hát libabőrös lettem tőle, annyria belsőséges fotó!!!!!!!! :)

andrea-1

ancsyka
Nagyon-nagyon drukkolok, holnap már babázol!!!!
Amíg én bent feküdtem, két lánynak akarták reggel megindítani a szülést és mindkettőnél éjjel elfolyt a magzatvíz, hátha nálatok is így lesz!!!

Béku
Nekünk ilyen porszívónk van:
http://www.ebolt.hu/product104155_categ ... szivo.html
Nem mondom, hogy sokat jártunk utána, kaptunk egy Kátay utalványt, de minden bazi drága volt és valami hasznosat szerettünk volna venni belőle.
Annyi baja van, hogy magától nem porszívózik fel :)

Volt itt a védőnő, kedves volt, elcsacsogtunk.
Ő is azt mondta, ha ennyire mozgékony még, akkor nincs beékelődve a szülőcsatornába a kis feje.
És megvettem a baldachint…

Kép Kép
estrella22

Estrella!
Helyes, hogy megvetted :D
Nagyon illik oda :D

Andikám!
Végre rólatok is hallani ma :D
Örülök :D

eszter82
Budapest

Na szóval, baldachin nekünk szerintem jó azért, hogy van ... mi nem zárunk gyerekszoba ajtót, jövünk-megyünk a lakásban, nem suttogunk szól a zene, tv, normál hangon beszélünk.... nem sötétítünk nappalra, így viszont, hogy van ez a cucc, szeirntem egy kicsit elizolálja-bekuckósítja mikor alszik (én ettől nyugodtabb vagyok)....alváskor előre húzzuk egyébként meg oldalra van, így be-kilátni.... :wink: (de inkább a felnőttnek lelki petting ez, gyerek elvan vele is, nélküle is szeirntem)... :lol: :lol: :lol: :lol:

Előbb jött a postás.... Megjött Iza TAJ kártyája.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Gyerekek, jól vagyunk, csak kicsit összefolynak a dolgok most még.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ancsyka!Ne izgulj,minden okés lesz!(Úgy mondom mintha én már túl lennék rajta!)Szorítok nagyon!!!
Egyik ismim tegnap 3 óra alatt megszűlt,szegény már nem kapott EDÁ-t...állítólag volt is üvöltés rendesen! :?
Ettől kicsit tartok én is,remélem nem fogok visítani és disztingválni fogom magamat...de gondolom ez akkor úgysem fog érdekelni?! :roll:
Csak addigra forduljon be Dodi!Nem akarok császárt!...már olyan "szép kis"szülést elképzeltem!
Persze, nem akarok ám mindenáron bevezetni a kórházba!
Anyós pajti minden nap 7:30-tól 17-ig itt van(nálunk van a boltjuk! :? )....de ő szóba sem jöhet,hogy ő vigyen be!Sőt nem is szeretném ha észrevenné,hogy épp a kórházba indulunk!
Ezért sokszor is kérem Dodót,hogy legyen kedves és csak 17:00után,vagy hétvégén vagy kora reggel induljon be!!! :lol:
Az kéne még csak, hogy anyós itt intézkedjen!!!Egy életen át ezt hallgatnánk, hogy ő vitt be stb.
Béku!De jó, hogy még van energiád lakásnyaláshoz!Én már totál bálnamami vagyok,menni is csak pingvinben! :lol:
Végre ideértek a "falazóink"is...kedd-szerda ajtó-ablak berakás,csere+hétvégén jön ács..hétfőn padlófűtéses megnézni mi a szitu!Karira máá csak lesz vmi?!! :roll: :lol:
Andi!Milyen ügyi,laza mami vagy!Tök jó! :wink:
Zúgolvasó Juditom!Bújj elő!Tudni akarom mi van Veletek?!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
ha gondolod szóljunk apósomnak és kigurul érted :-))))))))

mára tanulás pipa, 66%-kal készen vagyok, holnap jön a maradék, aztán szombat reggel....
és most jön a lelki petting, van még egy rész Sehi mielőtt jön a mai adag :-))))))))))))))))))))))))))

kubuspace

Kubu! :lol: Rendi vagy! :wink:

Jelentkező lenne bőven aki bevinne a kórházba....de pont ezt nem akarom,hogy mindenki ott tobzódjon!
Anyunak múltkor már vázoltam,hogy mi úgyis már csak akkor akarunk szólni ha már megszültünk!...láttam nem tecc neki!De én meg azt nem akarom,hogy szólunk aztán 5 perc múlva már csörögne,hogy mi van,meg hogy mit főzzön másnapra és mit hozzon be?!...Értitek?!

Kubu!Anno Te írtad,hogy voltatok már itt Tökfesztiválon?

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Köszi Csajok!

igen füldúgó vagy melóban alszik!!!

Eszter!
Köszi!
az Istenhegyin 30ezer a Rózsakertben 33ezer,mindegyik curva drága :? :? :? :? :? :? :?
vikus82

Ancsi,
persze csak vicceltem, de nagyon normális apósom van és arra gondoltam hogy ha nem akarnál vezetni :-)

valamelyik nap néztem Liza születési videjót és 00.01-kor azt hallom a háttérben hogy anyós kitartóan hív minket, még jó hogy nem káromkodtam egyet :-)))))))

yes, tökfesztivál mi, jó volt :-)

kubuspace

kpn,
nagyon jó ez a kép!!!! én kisfiam ordítás nélkül nem bírna ki két percet sem ruhátlanul. :-( talán majd ha lesz rajta kicsit több zsír. :wink:

Ancsi,
én szülés előtt pár nappal még vígan elautóztam bárhova, de a fájások beindulásakor már az autóhoz kimenni is nagggyon nehéz volt. (tény, hogy mi csak 5perces fájásoknál indultunk el.)
ja telefont meg a szülőszobán úgysem lesz alkalmatok felvenni. :-)

Zsuzska,
jó utat nektek és pihenjetek otthon amennyit csak tudtuk!
házzal intézkedtek most?

Navi,
hajrá tesó projekt! szuper hogy otthon tudsz maradni a két gyerkőc között!

Breki,
csak kíméletesen azzal a porszívóval! hogy áll a pocakkeményedés?

Estrella,
Zsombi a végén még csatlakozik a +10es klubhoz? :wink:
baldachin jó lesz hang és fény tompításra ás különben is bárányos baldachinnak ott a :wink: helye nálatok.
cukros barátnődnak mi lett a hízással? én is pont ettől félek. mondjuk most -4 kilónál járok tavaly októberhez képest de ez hamar fel fog jönni farkasétvágy mellett. :shock:

Andikám,
szuperek a képek! :-)
fura amit a dokinéni mondott neked. nekem meg pont azt mondta a dokinénink hogy csak anyatej, ha van elég és tudjuk hozni a heti +150-et. semmi tápszer meg cukros víz!! max kis ásványvíz forralva ha nagyon kell.

Juditkám,
költözés? pihenés?

Ancsy,
millió drukkom a mai kórházi éjszakához és holnapra hogy könnyen, gyorsan szépen történjen minden! AZ a pillanat tényleg mindenért kárpótolni fog!

Vikus,
neked is drukk a vizsgálati eredményhez!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella: Nekünk is volt ugye baldachinunk, de nem lett tőle Barbusnak semmi baja.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, Sajti,
hajrá következő kismama csapat!!!!!

Breki,
nem tom aktuális-e még, nekünk apa egy ilyet hozott éppen ma:
http://www.edigital.hu/Porzsakos_porszi ... 42307.html

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi,Estrella: nagyon klasszak ezek a porszívók!!!! :)

Pont olyanok,amilyet szeretnék!

Ez utóbbi,ha nem lenne nekem picit drága,tetszene ;) Sajnos 20e a max.,amit kiadhatok most porszívóra,így is örülhetek,hogy sikerült kiharcolnom,hogy vegyünk :D

Szóval ha megdobnának ezek közül valamelyikkel,nem utasítanám vissza :D

Amúgy kinéztem egyet ma a Media Markt-ban,sajnos a legtöbb csak 1400-1600 W-os,amit kinéztem az 1800W,leginkább ettől nyerő ;)
No meg azért,mert ki tudom fizetni,csak hát apa dolgozott,egyedül meg azért nem tudnám hazahozni :D :D :D :D :D

Zsuzsó: ne aggódj,óvatos leszek! :) Vigyázok magamra és Majára nagyon,de muszáj megcsinálnom,mert tombol bennem a fészekrakó ösztön -ahogy anyum mondaná.... :)

Köszönöm kérdésed,a pocakkeményedéssel úgy vagyok,hogy mióta nem szedem a magnéziumot (3-4 napja talán),azóta sokkal jobb!!!! :)
Sőőőt,a szédüléssel is megbirkóztam!

Lehetséges,hogy a magnéziumtól voltam annyira kómás??
Nem számoltam utána,hogy mikor szedtem nagyobb adagokban,de ha már Vicky is írta,hogy neki a 3000 mg milyen fejbevágó volt,talán nekem is bekavarhatott.

Szóval ma kimozdultam csakis délutánra,a napokban viszont itthon voltam nagyrészt,mostam,befőztem, vasaltam,pakolásztam :)
Vendég

Sziasztok Lányok, esetleg tudja vki hogy mikor lesz szabin Z és S augusztusban vagy egyáltalán lesznek-e? köszi
ann74

Zsuzsó: hát igen ha van elég tej, akkor ez lenne az optimális meglátás.... csak itt sajna - eddig legalábbis - rigófüttyni van.... 1 evésnyire jó esetben 50... de inkább 30 mili .... ami ennek a gyereknek édeskevés mert a 80-100-as mennyiséget verné a befogadóképessége.... ami tej van az afeletti pluszról gondolja úgy dokinéni h. cukrosvíznek kéne lenni és amúgy meg fogjuk vissza a gyerek etetését ..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi viszont máshogy gondoljuk.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Mindenesetre már az alkoholmentes sörnél tartok... most végre csönd van, netezés, sörözés.. havajdizsinapszemüveg... egy extra nyűgös nap után.... de inkább képekben.... :wink: :wink:

Kép
Kép

De azért ilyen is szokott lenni: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép

andrea-1

Ann,
ez elég fogas kérdés, aug. még jó messze van!
Azt tudom, hogy S a júni 18-i hétvégén nem lesz elérhető, kérte hogy ne akkor szüljünk ha lehet :lol:
Amúgy néztem, hogy a bmc-ben ki van írva, hogy a tájékoztató előadást mikor melyik doki tartja, abból talán ki lehet számolni. Vagy legalább az tuti, hogy amikor előad akkoriban dolgozik 8)

Breki,
furán működik a pocid :)
Az enyém azóta keményedik néha amióta nem szedem a magne b-t. Na és persze azóta minden reggel lábgörccsel kelek :?
De ezt a pár hetet már féllábon is kibírom :D

Zsuzsó,
úgy tűnik a költözés javával végeztünk, holnap még meglátogatom a munkahelyemet, és aztán csak pihi :)

Ancsyka,
holnapra összes drukkom nektek megy, hogy szép szülés legyen :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Andi,
én is úgy gondolom (úgy is csináltam anno) hogy elég neki a tejcsi. Max próbáld egyelőre olyan gyakran szoptatni amilyen gyakran csak akar.
Sógornőm császáros babáját először másfél-két óránként szoptatta, mert kicsit kevés volt a tejcsi...hááát, utána már nem volt kevés, a kiscsaj 4 hónapos korára megduplázta a súlyát, és most, hat hónaposan is szopik még, csak most már kap mellé főzeléket is :wink:

Kép
judit0713

Ááááá, ezek a képek!!!
Énisénisénis szeretnék már így hozzábújni Mócihoz!!!

Kép
judit0713

Kubukám: bakker, elfelejtettem ma a diliházban a matricákat... de holnap jön anyu majd és remélem tudok Neked segíteni :)
Ma voltatok a zsúron ugye??? Milyen volt?
Ez a seherezádé bakker ma rádöbbentem egyszer csak, hogy anyám mellett én is néztem.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Estrella: Klassz az a baldachin... és nagyon szépen alakul a szoba!!!! :) Lassan már csak a babaillat hiányzik belőle, de ott lesz majd és maga lesz a csoda!!!!!!! :)

Békukám, akkor Te is fordítva vagy összerakva, ha pont a magnéziumtól voltál úgy, ahogy... De lényeg, hogy ma jól voltál és hadd tomboljon az a fészekrakó ösztön, annak is ki kell jönnie úgyis :).... én már alig várom hogy láthassuk milyen lesz a Maja birodalom :wink: :wink: :wink: :wink:

Benikém: Hogyvagy?? Nagyon szűken méred felénk az infókat, csajszi!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Minden rendben van ugye? :wink: :wink:

Ancsi: Oké, hogy anyós nem, de Valakit tényleg gondoljatok majd meg, mert én spec - szintén 5 perces fájásokkal - ott nyöszörögtem a taxiban mikor mentünk....!!!!!!!!! Sőt, visszanéztük az itthon készített videókat még mikor stopperoltuk a fájásokat, hát kívülről nézve magam, nem igazán mondanám azt, hogy ott sokmindenre képes lettem volna, mikor épp fájt... :roll: :( :roll: :roll: :roll:

andrea-1

kukk,

mindenki alszik,

Andi,
csúcs képek !
brutál irigy vagy közös alvós képért, örökmozgó lányom 10 hónap alatt még 1x sem engedte meg az egymás mellett alvós szitut, hiányzik is nagyon, lehet le kéne szedálnom egyszer és úgy próbálkozni.

zsúron tegnap voltunk, 10-re értünk haza, gyerekek rommá tombolták magukat, szerencsére nem fürdős napunk volt, így asap tudtuk őket ágyban landoltatni :-)

no para matricailag.

ugye ? kialakul itt a Sehifüggőség :-))))

na menek aludni, holnap (is) korán kezdődik a nap :-)

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?