kukk,
Nava,
köszönjük Vaya híreket. (asszem én kérdeztem), jó lenne tudni róluk
Estrella,
IPTV nekünk felesleges, az elmúlt 3 évben ünnepnap volt ha 1,5 órás filmet megszakítás nélkül meg tudtam nézni, (talán 1x), egyébként mindjárt megnézem az online-sorozatok oldalon az elmaradásomat
mindenképpen nézik a Te szívedet is !
mikrozás, nem mikrozás: necces az egész, de amikor a gyerek lilára vált fejjel üvölt és kb van -0,000005 sec hogy elkészítsd a kaját, hááááááááááááááááát akkor aztán lehet szobahőmérsékleten fagyottat felengedni
)))
szopi-étvágy: nekem nem volt: hulla voltam, nem volt időm enni
szóval akkor tutkóra nem híztam
)))
hogy műxik a konténerbölcsi ?
na lett baldachin ?
sajnálom agáma-lányotokat.
szoba szép, szerintem kell az a baldachin
Eszter,
naaaa én akkor sem hiszem azt a 2 kg-ot, olyan csini csaj vagy ! azért remélem hogy leállás időszakos csak és a kívánt 2 kg is elillan
Andi,
naná hogy Anyud nem esőzött !
köszi fogyidicsit, még ugyanennyi és naon hepi leszek, ne is mondddd felsejlett bennem hogy új fürdőrucikat kell vennem nyaralásra mert lehet hogy nem a bálnaméret lesz az áktuális
kaja érthető meleg is van, lényeg hogy legyen nyugodt környezet meg folyadék
hasmarssal szkippelném etetést.
gyerekdokker most ment először ? mit mondott ?
Ancsi,
drukk hogy időben elkészüljön minden ! mondjuk keményen kicentizett a dolog.
anyós a közelben van ?
Vicky,
látom egyezünk a hajnalban éppen van 1 másodperced hogy kiugorj az ágyból, elérj gyerekig, kaja ki, melegít, száj betöm
)))
Zsófi hagyd már abba
szegénykém. egyébként elhiheted hogy hiába beszélsz szépen otthon, közösségben secperc alatt felszedik a "szükséges rosszat".
mi most éves díjat fizetünk a honlapért, fw érdekes lehet.
anyám velem terhesség idején végig ananászt evett, brrrrrr az életben meg nem tudtam enni.
Vikus,
szerintem hasi uhu lesz, mikor mész ? kihez ?
ne gondolj semmire ! nem szabad ezekre, baba is megérzi ha anya para.
Vnbeni,
köszi köszöntést.
10,68 van
azokat nem kérem.
na mi 10-kor értünk tegnap haza, remek szülők vagyunk, gyerkőcök állatjót bandáztak