Új privát üzeneted érkezett!

Andi: biztos visszaáll majd az étvágyad! :)
Gondolom a hormonok is rendesen bekavarnak ebbe ;)
Vendég

Hát ez az Béku, hogy ugye "szokva vagyok" a sokszor kevesethez..ehhez képest folyamatosan kapom az ívet, hogy egyek-egyek-egyek hogy legyen tej... de mennyiséget meg nem bírok (max. mekiből menne, de az innen távol van... :)))))))))))))......)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

:D :D :D :D

jut eszembe,Árkádos nyomtathatós kuponnal 20% kedvezmény van a KFC-ben mától pár napig..... :roll: ;) :D :D :D :D :D

(Mekis kedvezmény is van,csak azt nem néztem,KFC jobban megy nálunk... :D )
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Andikám! A Mekiben nekem is menne a mennyiség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: két napja tart, hogy éppen csak egy hajszál választ el attól, hogy csokit egyek... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: de ellenállok :D
Arra gondolok, hogy már célegyenes van a babákhoz vezető úton...már csak röpke 40-45 hét és újra ehetek bármit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :oops: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Jóóóó hosszú leszek...

eszter: Én már tavaly márciusban leadtam Barbus adatait a bölcsiben és volt egy kis protekciónk is, de itt azt mondta a vezető gondozónő, hogy most mindenkit fel tud venni idén. A fogyás meg szokott torpanni, de aztán beindul megint. Nekem is most állt meg 5 kiló után.

estrella: Felétek nincs bölcsi? Itt békáson van 3 is szerencsére és oviból is elég sok van.

zsuzska: Mi is megyünk haza a hétvégén, le is passzolom majd Barbust egy kicsit a nagyiknak. :)

lukacsne: Tényleg gyönyörűek a gyerkőcök.

andi: Barbus is alszik a viharban, persze ha a wc ajtót bezárom arra felébred. Nekem a tejcsiért folytatott harcben visszajött 7 kiló, de azóta már lement ez és még 4. A cukros diéta hatása. Ne bőgj csajszi, lesz még dackorszakban amikor bárhol a földre veti magát. Mondjuk most még a békésen szunyáló arcából ez nem látszik. :D

ancsi: Azt mondják tényleg, hogy ne olvassz fel tejcsit mikróban, de én mindig úgy olvasztottam fel. Kivettem a fagyasztóból, feltettem a hűtőbe és amikor kellett akkor mikróban melegítettem. De inkább gázon szokták javasolni vízfürdőben. Hát ja. Hajnalban egy ordító gyerekkel a karodban. 30 mp a mikróban oszt csá.

navi: Örülök, hogy lett hordozótok, használjátok egészséggel. A lepkés gremesés meg majd megy tovább, amíg nekünk nem kell. Nagyon szívesen. Én most készpénzszakértő leszek. Eddig biztonságtechnikás voltam és belső ellenőr, de oda most nem kellek, úgyhogy most hamis pénzeket fogok vizslatni.

Engem is megnézett 20 hetesen a doki, de szerintem azért mert uh-n látta hogy rövidül a méhnyak. Állítólag ez látható. Utána meg már minden alkalommal, vagyis havonta egyszer.

Egyébként ezekről a gyerekes beszólásokról az jutott eszembe, mikor egy pár éve álltunk a strand előtt és egy gyönyörű göndör hajú 2-3 éves forma kislány úgy káromkodott, mint a kocsis. Hogy mi az Istenért nem halad már a sor? Hát akkor azt mondtam, hogy nekem le kell! szoknom a csúnya beszédről, mert ha ezt Barbustól hallom vissza, akkor el fogok süllyedni szégyenemben. Van egy jó sztorim egyébként a gyerekszájhoz. Egy ismerősöm ismerőse bölcsiben dolgozik. Hoztak hozzájuk egy kislányt és mondta az anyukája, hogy nem igazán jó a gyerek. Szülők elmentek és mondja neki a dadus, hogy mutatkozzon be a többieknek. A kislány neve: Zsófi hagyd már abba. :D
vicky79
Budapest III. kerület

eszter: Én ettem diabos csokit, azt ti is ehettek. A milka egész finom. Meg a diabos sütik is. Én úgy voltam vele, hogy nem jönnek a falási rohamok, ha mindig adok a szervezetemnek valamit.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyébként Estrella pendrivejáról jutott eszembe, hogy érdemes a babás képeket egy netes tárhelyre feltölteni. Nem kell, hogy bárki nézegethesse, de akkor nincs az, hogy a szülés utáni fotók mennek a kukába a géppel vagy a pendrive-val együtt. Nekünk az fw bevált. Ide egyszerűen felmásolom a képeket és meg lesznek. És én ezt csináltam meg úgy, hogy láthassák a nagyik. Ha valaki szeretne esetleg ilyet, akkor megoldható, írjatok privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: figyu egy gyors kérdés.... Ha az embernek hasmenése van, lehet adni a gyereknek azért a tejet, vagy inkább ne?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

andi: Ha csikar is a hasad, akkor vagy adj neki mellé espumisant (hogy ne fájjon a pocakja az esetleges szelektől), vagy inkább tedd el a tejcsit és tápot adj. Bár nekem a laktoherbnél mikor nem kapott tejcsit nagyon hamar le is szokott róla. Szóval én inkább az első megoldást választanám. Mitől mehet a hasad, az itt a kérdés? Kaja vagy ideg? Ha ideg, akkor no problem, ha kaja akkor az átmehet a tejbe, de 12 óra a tejtermelési idő, szóval az az után termeltben már nincs benne.
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: Nálatok volt a pici mez a gyereknek? Nézd mit találtam:

http://www.teszvesz.hu/szamitastechnika ... 60246.html
vicky79
Budapest III. kerület

Béku
Nekem valahogy nem fájt, ahogy befordult, csak éreztem, de az korábban volt, a 28. hét körül…
Van előtte képünk, mivel kupiszoba volt, elég rémisztő…
Most csak olyan pocakos képek vannak, amiket feltettem, férjnek most nem volt kedve többhöz.

Eszter
Be van készítve a fényképező a kocsiban szüléshez, majd este lehet felhozom…
Én ettem jégkrémet a héten :(
De a diabetikus Milka tényleg nagyon finom!

Andi
Na igen, babával elég macerás 6 hét múlva még cukorral is szórakozni…
Sajnálom a hasmenést :(
Én a szoptatásnál pont a farkasétvágytól félek, barátnőm akkor hízott egy csomót, addig cukros volt és semmit.

vicky
Sajnos Vörösváron nincs bölcsi, a munkahelyeknél meg nem veszik be, mert nem vagyunk kerületi lakosok.
Izgalmasan hangzik a munkád!
Jópofa, amit találtál :)
Nálunk volt a mez, de kölcsönbe, sógorom nagy focista, nálunk senki sem nézi.
Amúgy most esett le, hogy én cseszhettem el a mosást, van baby care program, azon mostam. Alapból 95 fokos mosás, de azt át szoktam állítani. Hát lehet, hogy akkor elfelejtettem és kifőztem…

Kép Kép
estrella22

estrella: Állítólag abban a kerületben is fogadnia kell a gyereket a bölcsinek, ahol dolgozik. De ha ez neked akkor majd segítség lesz, nyugodtan jelentkezz be hozzánk ideiglenes lakcímre és akkor már a III. kerületben jó vagy. Tök jók ezek a pendrive-ok, nagyon szépek is vannak. Most én is elkezdtem keresni az enyémet, egyelőre fogalmam sincs hol lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi.... Szerintem a sok gyümilétől + gyümölcstől megy, nem csikar legalábbis.. .mindegy ma tápszert kap inkább, tejet félreteszem úgyis ma jön a gyerekorvos.... Espumisant meg hozatok Rajóval, mert nincs itthon még... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Estrella: húúú,nálam azt nagyon lehetett érezni,addig csak kis mozgások voltak,és egyszer csak ez,hát adtam ki hozzá hangot is...... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kb. 1 hete elég durva dolgokat tud művelni a pocakban,most nagyjából még csak nevetek rajta,azért volt 1-2 mozzanata,amire hirtelen anyáztam a "fájdalomtól".... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

Persze utána röhögtünk tovább,és reméltem,hogy azok egyszeri esetek voltak :D :D :D

Ja,és a csuklás azóta is mindennapos eset,de az legalább "cuki" :)
Éjjel elég zavaró,mikor nem marad abba,de szerencsére inkább napközben csuklik :D

A hétről-hétre leírások szerint most az ideje 90-95%-ában alszik,de azt hiszem Maja nem olvasta ezeknek a heteknek a leírását,mert napközben is nagyon aktív a drága :)

A dúlás szülésfelkészítőn úgy ringott a hasam,hogy azt hittem mindenki azt nézi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi: Én az ananászlét kívántam már nagyon és jól be is ittam belőle szülés után. A rostostól nem kicsit fájt Barbus hasa. De az espumisan vagy az infacol tényleg jó, gyakorlatilag ugyanaz mind a kettő, de valamiért egyszer az egyik válik be, másszor meg a másik.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!Hasmarst sajnálom!...nálam is még minden reggel bejátszik!
Súllyal kapcsolatban:most már kb.:3-4 hete nem hízok!Gondolom ez ennek is köszönhető!? :roll:
Én meg nem pendrive gyilkos vagyok,hanem az egeret nyírtam ki....útálom a laptopon simizni az újjamat!
Kisautóm is kipipálva,gyors le is gomboltak rólunk 30 rugót!De muszáj volt megcsináltatni,rendbe kell,hogy legyen meret ha napközben jön rám a szülés én azzal szándékozom bemenni a kórházba :roll: !nem örülnék ha a 6os úton leállna a drága!
Vicces,de még azt is meg kell valahogy oldanom,hogy úgy lépjek majd ki a házból,hogy anyós-pajti ne vegye észre,mert ha meglátja,hogy mi a szitu.....na azt inkább ne! :lol:
Látom tejmelegítéssel kapcs-ban is megoszlanak a vélemények!Köszönöm azért a válaszokat! :D :wink:

Kép
Kép
missancsi

hellóbelló kismamik!

Olyan szépek a vonalzóitok,hogy csináljátok? Hogy emelitek ide át?szerkesztgetek én de nemtom átemelni:)

ancsi már te is a 32. hétben, megy az idő,és hogy bírjátok ezt az összevissza időt?

béku: eltudom képzelni a kisMaja mocorgását. Láttam már kismamát akinek rendesen hullámzott a pocakja.Háát az én szemem is odatapadt.

gyerekszáj: anya elfogyott a varázserőm.
anya? az egyik cicidben volt az ebédem a másikban pedig a tejcsi?
valyoni

tej melegítést nekünk is a mikrót tiltották, lábasban vizet melegíteni és abba beleállítani a cumisüveget.vagy engedsz csapról meleg vizet és abba állítani. Hú én mindíg attól paráztam,hogy ne legyen se túl meleg se hideg. Mindíg kértem azuramat ,hogy nézze már meg jó-e?
valyoni

Valyoni: de jó,hogy jöttél :D :D :D
mesélj nekünk,mi újság? :)

vonalzókészítésnél a kódot itt a profilszerkesztésnél az aláíráshoz kell bemásolni :)

a http://-vel kezdődő,és jpg-vel végződő címet kell odamásolni úgy,hogy elé rakod ezt: [img]
és mögé ezt: [/img]

legegyszerűbben talán így tudnám leírni.... :roll: :D :D :D
Vendég

na majd mindjárt kipróbálom
valyoni

na így tette ide :lol:
valyoni

azta detudok :lol: :lol: :roll:
valyoni

a http://-t nem írtad elé ;)

ezt másold oda szóközök NÉLKÜL:

[img]http:%20//családinet.%20hu/ticker.php?id=6053[/img]

(csak azért írtam bele a szóközöket,mert ha nem írom,akkor itt is már a kép jelenne meg ;) )
Vendég

nah újra próba
valyoni

utóljára
valyoni

szuperjóvagyokmi?
valyoni

....
valyoni

hogy lett a 6053-as végűből 6054??

Azt másold be,amit írtam,csak azt a 2 db szóközt szedd ki belőle :)
Vendég

Nem értem,miért nem jeleníti meg,én meg tudtam nézni....

lehet,hogy a csaladinet.hu-val van a gebasz.... :(
nekem mindkét vonalzóm így lett berakva,de azért még próbálok segíteni tovább :)
Vendég

úgy,hogy csináltam egy új vonalzót :wink:
nem lehet,hogy nincs a gépünkre valami föltelepítve? Mert ennyire béna nem lehetek.Na mindegy majd később még próbálkozom.

És még az oldalt is telepróbálkoztam :lol: :lol: :lol:

Megyek mert nemsokára kezdődik EZEL. Nézi valaki? :oops:
valyoni

Valyoni: talán ha másik oldalon csinálnál vonalzót,mert lehet,hogy a csaladinet.hu-val van csak gond.

Próbáltam a saját vonalzóimhoz berakni a Tiedet is,de nekem se engedte... :(

próbáld mondjuk ezen az oldalon: http://www.ticker.7910.org/
Vendég

Sziasztok!

vki volt a Rózsakert Medical Centerben,oda küldött Sz,mert volt a családban vele született szívbetegség! :( ezt hüvelyi uhval nézik vagy simán?

Béku!
most nézem hol tartasz már.... :D :D :D :D
vikus82

Vikus: bizony :)

Azt a helyet nem ismerem,anyumnak is volt gond a szívével, 1 évig kórházban feküdt vele 14-15 éves kora körül...

Engem nem is kérdeztek erről,ő egyébként nem is vállalhatott volna gyereket a szíve miatt,ennek ellenére nagycsaládos anya lett :D

Amúgy a 13. heti UH-ig engem végig hüvelyi UH-gal néztek ;)
Vendég

Béku!
annyira már nem csipázom a hüvelyit...
Unokatesómnak született egy kislánya '94-ben vmi ér el volt záródva a szivében :( :( :( :( :(
vikus82

Csajok!
az normális,h most minden betegség eszembe jut???!!!!(vakság,siketség)és mindenhol a tv-ben is betegségeket látok????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez borzasztó!!!!!!!!!!
vikus82

Lányok, találtam egy báránykás baldachint, kell ez nekem??? :)

http://baba-mama.vatera.hu/agynemu_taka ... 88188.html

Kép Kép
estrella22

Vikus: párom nem véletlenül tiltott el a TV-től,az összes híradótól...
Feleslegesen húznám fel magam bármin is,és mivel ilyenkor ezerszer érzékenyebbek vagyunk,bármiről szól is a hír,végigbőgném.... :shock:

Szerintem cselekedj hasonlóképp,a vizsgálatok pedig mind megnyugtatóak lesznek!!!! ;)

Én már a hasi UH-ot utálom,mert 23 hetes kor óta fizikailag fájdalmat okoz (haskeményedés miatt),és elájulok,mert a baba nyomja a vénámat háton fekve,így azóta csak oldalt fekszem....

Még hátradőlve ÜLNI sem tudok,akkor is elkezdem elveszíteni az eszméletemet :(

Szóval bárcsak inkább hüvelyi lehetne nekem is.... Csak azzal már nyilván nem látna mindent a dokim ekkora babánál ;)

Estrella: megnyitni nem tudom a képet nagyban,de aranyosnak tűnik :)
Nálam is nagy bárány,meg zsiráf-mánia van babaholmi téren :D
Vendég

estrella szép a baldachin
valyoni

Kubu, Eszter, Ancsi

Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!

Kubu
10,68 kikészítve. Küldjél címet, vagy esetleg jársz erre megint?

Andi
Ja ja szerda van. :lol: Nagyon el vagyok havazódva. Lassan vége felé jár a lakásfelújítás. Még az előszoba festésen gondolkodom – már hogy bírom e erővel.
Azért időnként belesek, de írni már nincs erőm.

Iza, Hanna gyönyörűek – csak irigykedek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.06.08 21:07-kor.

Kép
vnbeni

Megdöglött az agáma-lányunk :(((((((((((((((((((((((((((((((((

Kép Kép
estrella22

Na még nem az igazi, itt tartunk most.
Talán mégis kéne az a baldachin...

Kép Kép
estrella22

És a képek: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Estrella: tetszik!!! :D
Zsombor helyében szívesen költöznék ebbe a birodalomba! :)
Vendég

(agámát sajnálom... :( :cry: )
Vendég

VnBeni!Írtam neked privit!
ritabmc

Rita
Nem kaptam semmit.

Erika

Kép
vnbeni

kukk,

Nava,
köszönjük Vaya híreket. (asszem én kérdeztem), jó lenne tudni róluk :-)

Estrella,
IPTV nekünk felesleges, az elmúlt 3 évben ünnepnap volt ha 1,5 órás filmet megszakítás nélkül meg tudtam nézni, (talán 1x), egyébként mindjárt megnézem az online-sorozatok oldalon az elmaradásomat :-)
mindenképpen nézik a Te szívedet is !
mikrozás, nem mikrozás: necces az egész, de amikor a gyerek lilára vált fejjel üvölt és kb van -0,000005 sec hogy elkészítsd a kaját, hááááááááááááááááát akkor aztán lehet szobahőmérsékleten fagyottat felengedni :-))))
szopi-étvágy: nekem nem volt: hulla voltam, nem volt időm enni :-) szóval akkor tutkóra nem híztam :-))))
hogy műxik a konténerbölcsi ?
na lett baldachin ?
sajnálom agáma-lányotokat.
szoba szép, szerintem kell az a baldachin :-)

Eszter,
naaaa én akkor sem hiszem azt a 2 kg-ot, olyan csini csaj vagy ! azért remélem hogy leállás időszakos csak és a kívánt 2 kg is elillan :-)

Andi,
naná hogy Anyud nem esőzött !
köszi fogyidicsit, még ugyanennyi és naon hepi leszek, ne is mondddd felsejlett bennem hogy új fürdőrucikat kell vennem nyaralásra mert lehet hogy nem a bálnaméret lesz az áktuális :-)
kaja érthető meleg is van, lényeg hogy legyen nyugodt környezet meg folyadék :-)
hasmarssal szkippelném etetést.
gyerekdokker most ment először ? mit mondott ?

Ancsi,
drukk hogy időben elkészüljön minden ! mondjuk keményen kicentizett a dolog.
anyós a közelben van ?

Vicky,
látom egyezünk a hajnalban éppen van 1 másodperced hogy kiugorj az ágyból, elérj gyerekig, kaja ki, melegít, száj betöm :-))))
Zsófi hagyd már abba :-) szegénykém. egyébként elhiheted hogy hiába beszélsz szépen otthon, közösségben secperc alatt felszedik a "szükséges rosszat".
mi most éves díjat fizetünk a honlapért, fw érdekes lehet.
anyám velem terhesség idején végig ananászt evett, brrrrrr az életben meg nem tudtam enni.

Vikus,
szerintem hasi uhu lesz, mikor mész ? kihez ?
ne gondolj semmire ! nem szabad ezekre, baba is megérzi ha anya para.

Vnbeni,
köszi köszöntést.
10,68 van :-( azokat nem kérem.

na mi 10-kor értünk tegnap haza, remek szülők vagyunk, gyerkőcök állatjót bandáztak :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Estrella!
nagyon szép a szoba!

Kubu!
igazad van de tudod,h milyen parázós vagyok,de megpróbálok szuzázni a baba érdekében!
Jövő hét csütörtökön megyek Dr.Elekes Tiborhoz,Sz ajánlotta a barátja!

Csajok!
a pasik,h birják amikor a baba éjjel sir?és Ők reggel dolgozni mennek?kicsi a lakásunk(61nm)2szoba van és máshol nem tud aludni a lakásban,mert nincs olyan elszeparált rész...
max a munkahelyén alszik..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikus82

Vikus: Apáknak elég nehéz, mikor már dolgoznak. A gyerekek kb. 5 kilós koruktól alusszák át az éjszakát, legalábbis ezt mondják. Tudok olyan gyerekről, aki még 3 évesen sem aludta végig az éjszakát. És persze apának menni kell reggel. Nálunk Barbus a saját szobájában alszik és apa meg füldugóval. De ezt már a horkolásomkor elkezdte használni. :) És ha az ember nem kapkodja ki a gyereket rögtön, akkor azért éjszaka is műsor van. De beáll 3 hónapos korára általában.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus,
nyugi minden rendben lesz.
ET a mi barátunk is, párommal együtt nőttek fel, a legjobb, imádom és nagyon jó, remélem megnyugtat !
pasik: változó, van hogy bírják van hogy nem :-) max füldugózik....
kemény lesz :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?