Sziasztok!
Az milyen má', hogy Izánk rebbenés nélkül, édesdeden végigaludta a hajnali vihart, úgy hogy a környék majd minden autója is beriasztott a hatalmas égzengéstől + az eső csak úgy verte a tetőt, ami alatt lakunk...???
Zsuzska: tényleg, Ti most mentek haza.....
De jó is lesz!!! Igyekezzetek a hazai levegővel jól feltöltődni!!!
Sajtikám: nemsemmi álom
)))))))))))) A kiscsaj meg.... ááááááááá látom a sorsunkat szerintem..... De ez a sztori még mindig jobb, mint amit én egyszer a 7-es buszon sk. szemmel-füllel láttam-hallottam....gyerek hisztizik, apa próbálja fegyelmezni...gyerek beszól, hogy ha nem úgylesz a dolog, ahogy ő akarja, akkor megmondja anyunak, hogy apa a csapba szokott pisilni....
Na a tűzpirossá vált apa valamilyen okból kifolyólag a következő megállónál szélsebesen szállt le a gyerekkel....
Lukácsné: Hú de jó képek.... ilyen felfújhatós medansziénk nekünk is van....de szeirntem az idén még korai lenne beinstallálnunk, max. magunknak csak.....
Kubukám: Látom arra Tifelétek is szeretik a 69-es számot
Csakhát nem 3-aska viszonylatban......de mindenképp öröm és bódottá....
Anyám úgy néz ki ma is jön.... nézetem majd Vele az arzenált - dzsungel ügy - aztán referálok.... Na tennap emlegettelek amúgy, itt volt ugye.... persze ment a Seherezádé....
Vicky: bele se gondolok, milyen hamar el fog tellni ez a nyaratok...
Én mondjuk imádok itthon lenni, remélem jó sokáig meg is tehetem ezt majd...
Amúgy képzeljétek, idáig -12 kiló lett az egyenlegem úgy néz ki... a terhesség elejéhez képest ez -5 kiló .... és még van rajtam mindig víz + a mamapocak ....
El se akarom hinni, mostmár tuti fordítva vagyok összerakva, mint a normális emberek......
..... Úgyhogy most vadászom elő a meddőségi kezelések előtt hordott cuccokat majd, mert kb. azok lesznek méretben megfelelőek....