Új privát üzeneted érkezett!

Sajti,

éljen Ludas Matyi :-) 3x, mondjuk hármas ikrek ? na jó álomfejtésben se vagyok jó úgyhogy passzolnám.

hááááááááááááááááááááááááát uncsihugi 5 évesen még csinálhat ilyet, nem semmi kiccsaj :-)))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

előző laptetűmet is felajánlanám: Eszternek, Estrellának !!!!!!

meg a mostanit is, habár a 69-es szám picikét elgondolkoztatott :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: mármint a forma, mármint most épp mensimentes vagyok mármint hármaska mármint csak úgy, jaaaaaaaaaaaaaaaaa vagyis a szombati vizsgámra csippentenék többiből pedig osztozkodjunk :-)

kubuspace

sajti: Nagyon jót röhögtem. :lol: Barbus is tuti ilyen lesz. A hamis pénzt meg hozd csak nyugodtan hozzám, majd jól megszakértem neked. Végülis ez lesz a munkám ha visszamegyek szeptemberben.

kubu: 69-esből 3-aska? Ezt meg hogy? Max. a bmc-vel, de akkor meg baci kerülhet a mintába. Vigyázni kell, tudod? :D

Barbust felvették a bölcsibe, ma kapott levelet tőlük. Azért felbontottuk levél titok ide vagy oda. :) 22-én szülői értekezlet. Még most született és már bölcsibe megy. És már nincs is olyan sok idő addig. Most jövök rá, hogy szeretek itthon lenni. Nem mindig volt ez így, de mostanában szeretek. És most mehetek majd dolgozni. :(
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
jövök én is pár képpel ha nem baj.

Kép

Kép

Kép nagykádban a tesóval

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

morgen,

Vicky,
:-))))))))))))) jóvanna.
pont tegnap este beszéltük hogy nem kaptunk még bölcsis értesítőt, ma bemegyünk és megkérdezzük hogy mi van Lizivel :-(
hát igen mérföldkövek, és milyen gyorsan elszalad az idő.

Lukácsné,
de édesek !!!!

kubuspace

Eszter:
Igaz egy nap késéssel,de nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!

Nagyon elvagyok havazva,de azért zúgba próbálom követni a dolgokat és gyönyörködök a sok kis helyes csöppségbe!!!!

Juhééééé!!!! Szombaton megyünk haza,el sem hiszem,hogy már eljött ez a nap is!!!!!! Addig azért még megpróbálok jönni!!!!
Most húzok melózni!!!! Puszi mindenkinek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jó reggelt! :D

Lukácsné!
Nagyon jó képek :D
Édik :D

Sajti!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky!
Szuper, hogy Barbusnak van helye a bölcsiben :D
Örülök, hogy felvették...olyan pocsék, hogy a mai világban ez már akkora dolog, hogy beveszik a gyerekeket a bölcsibe... másik fórumon ahová irogatok, csomóan ezzel szívtak, hogy nem vették be a Pirinyókat, így Anyuka nem tudott visszamenni dolgozni,...
De szerencsére Nektek sikerült :D

Béku!
Ez a görögdinnye dolog nálam is volt. De decemberben nehezen volt kivitelezhető :roll: :roll: :roll:
Mondjuk mikor 10 napig Londonban voltunk, akkor napi 2 dobozzal megettem én is - mert ott ez évszak független! :)
De végig a dinnyét kívántam...és a nektarint :D

Köszi Mindenkinek még egyszer a szülinapi kívánságokat!
nagyon édik vagytok :D

eszter82
Budapest

sajti
Gratula a negatívhoz! :)
Na jó kis álmaid vannak, sajnos nincs álmoskönyvem…

kubu
Köszi-köszi megint a laptetűt!!!
Szóval a 69-es elgondolkoztatott :)

vicky
Tök jó, hogy Barbust felvették bölcsibe, irigyellek :)

lukacsne
Nagyon édesek!

zsuzska
Hogy elszaladt az idő, már mehetsz is haza! Mennyi időre mentek?

Itt szerencsére helyzet változatlan, anyu jön ki ma is segíteni, remélem ma többet fogok pihenni, mint tegnap.
Na ki tette tönkre rövid időn belül a 2. pendrive-ot???? Szerencsére ezt már éreztem, pár napja mindent lementegettem…

Kép Kép
estrella22

Sziasztok! :lol:

Az milyen má', hogy Izánk rebbenés nélkül, édesdeden végigaludta a hajnali vihart, úgy hogy a környék majd minden autója is beriasztott a hatalmas égzengéstől + az eső csak úgy verte a tetőt, ami alatt lakunk...??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: tényleg, Ti most mentek haza..... :wink: De jó is lesz!!! Igyekezzetek a hazai levegővel jól feltöltődni!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Sajtikám: nemsemmi álom :))))))))))))) A kiscsaj meg.... ááááááááá látom a sorsunkat szerintem..... De ez a sztori még mindig jobb, mint amit én egyszer a 7-es buszon sk. szemmel-füllel láttam-hallottam....gyerek hisztizik, apa próbálja fegyelmezni...gyerek beszól, hogy ha nem úgylesz a dolog, ahogy ő akarja, akkor megmondja anyunak, hogy apa a csapba szokott pisilni.... :lol: :lol: :lol: :lol: Na a tűzpirossá vált apa valamilyen okból kifolyólag a következő megállónál szélsebesen szállt le a gyerekkel.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné: Hú de jó képek.... ilyen felfújhatós medansziénk nekünk is van....de szeirntem az idén még korai lenne beinstallálnunk, max. magunknak csak..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kubukám: Látom arra Tifelétek is szeretik a 69-es számot :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Csakhát nem 3-aska viszonylatban......de mindenképp öröm és bódottá.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyám úgy néz ki ma is jön.... nézetem majd Vele az arzenált - dzsungel ügy - aztán referálok.... Na tennap emlegettelek amúgy, itt volt ugye.... persze ment a Seherezádé.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: bele se gondolok, milyen hamar el fog tellni ez a nyaratok... :shock: :shock: :shock: :shock: Én mondjuk imádok itthon lenni, remélem jó sokáig meg is tehetem ezt majd... :roll: :roll: :roll:

Amúgy képzeljétek, idáig -12 kiló lett az egyenlegem úgy néz ki... a terhesség elejéhez képest ez -5 kiló .... és még van rajtam mindig víz + a mamapocak .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: El se akarom hinni, mostmár tuti fordítva vagyok összerakva, mint a normális emberek...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ..... Úgyhogy most vadászom elő a meddőségi kezelések előtt hordott cuccokat majd, mert kb. azok lesznek méretben megfelelőek.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Istenem, már 8 napos.... ránézek a vonalzóra és bőgök....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. :wink: :cry: :wink: :cry: :wink: :cry: :cry: :wink: :cry: :wink: :cry: :wink: :cry: :wink: :cry: :wink:

andrea-1

Estrella: Nálad úgylátszik a pendrive a szűk keresztmetszet (ugye van akinél meg a vv-s tű... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Na sebaj, legalább tudni, hogy mit hozzon a jézuska majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy alakultok otthon és szépen minden meglesz majd mire a fiatalúr megérkezik!!! Ma mindenképp pihenj azért, tényleg ne pörögj most már ha nem muszáj... :wink: :wink: :wink:

Csajok, annyira mondjátok a dinnyét, hogy egész megkívántam, de annyi más gyümölcs van itthon és azokat se bírom mind benyomni.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja képzeljétek, tegnap este virágküldő futár látogatott meg.... Gyönyörű csokorral és egy kis pakk, ami úgy néz ki mint egy mekis shake-es pohár, benne kis body-sapka-előke-kistrikó... még szívószál is állt ki belőle :) .... Rajó kollektívája küldte, gratulálva a baba érkezéséhez .... Elolvadtam totál.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi!
Azt el is hiszem!
Tök jófejek :D

eszter82
Budapest

kukk,

Zsuzska,
jó pihizést otthon.

Estrella,
"pendrájvot" tőlem ne kérj kölcsön :-))))))))))))))))))

Andi,
jeeee jóalvás !!!
banyek buszon kissrác, öööööööö q kemény !
jaja éljen a 69-es :-)))))
várjuk referálást matricákról :-)
ne is monddddd ma babazsúrba megyünk, mikorra ?? 5-7 között lesz a párti, már most depi vagyok hogy kimarad Sehi :-)
- súly nagyon jó, én is -9-nél tartok ma reggel :-)
húúúúúúú de kedvesek a kollégák :-))))

L alszik, belevetem magam az újabb kör tanulanduszba :-)

kubuspace

Andi!
Brutál durván gizda leszel, ha a pocak maradvány és a víz is lemegy rólad :D

Kubu!
Tanuljál csak, és ügyi vagy a fogyással :D

eszter82
Budapest

Eszter,
értettem, megyek is tanulni, köszi fogyidicsit :-)

kubuspace

Andi!Nem semmi vagy!Laza mami és a kg-ok meg csak peregnek rólad!Iza meg álombaba,Rajó tökéletes férj....kell ennél több!? :wink:
Tegnap voltunk dokinál!Még mindig nagyon jófej,július elején megy 1 hét szabira,remélem Dorka nem akarja meglátni a napvilágot?! :roll:
Eddig minden ok.....de azt mondta,hogy lehet, hogy nem háborgat(kézzel).Ez normális,ilyenkor már nem nagyon nézegetnek manuálisan?Mire számítsak legközelebb?...aztán az asszisztens "megdumálta"és mégis megvizslatott,minden o.k.,méhszáj zárt.
Uh is volt,fej fent,popsi lent!Ez nem baj?? :roll:
De pár napja már rendkívül nyom a kisasszony!
Hazafele megvettük a fülijét is,ma már viszi is vissza apa kicserélni, mert itthon vettük észre,hogy az egyik nagyon könnyen kikapcs.! :evil:
Elem is be van töltve a pihiszékbe,este azzal "játszottunk",ha már mással nem tudjuk elütni az időt! :roll: :lol:

Sajt!Kiscsajon én is majd besz@rtam!Tecc!!! :lol: :lol: :lol:

Agyalásos kérdéseim egyike:ha hűtőből veszem majd elő a lefejt tejet, azt hol melegítsem fel?Gázon felforralni vagy mikro?!Ugyanez a lefagyasztottnál? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Lányok!
Belőletek a végén nem marad semmi!

Egyébként ez az IR gyógyszer melletti fogyás mindenkinél totál változó, vagy csak nálunk?
Mert rólam elindult lefelé a fölösleg, aztán megállt a dög, pedig még lenne 2 fölös kilóm :D
És Lacról is elindult lefelé a zsír, de neki is nyomott most egy stoppot, pedig neki még van vagy 10 kiló fölöslege :?
Ez majd újra indul??? vagy mit kell csinálni, hogy ismét beinduljon a fogyi gépezet??? :D

eszter82
Budapest

Ancsi,

az én dokim pl totál nem vizsgált terhesség alatt, csak 36 héten, előtte megmondta hogy minek bántson ott bármit is :-))))

tej: mikró (lehet megkövezni) vagy bébiételmelegítő :-)

Eszter,
2 kg, haha hol ?

kubuspace

Erika, nagyon szépek a srácaid!!! :D

Béku, én is lent hordtam a csúcsos hasamat :D és egy kislányka lakozott benne! :wink:

Eszter, akkor csak vizualizálj ezerrel, csajszi!!!!

Valaki közületek olvasta a Viskó c. könyvet? Ez is kicsit olyan Titok féle, de regény, meg kicsit Beszélgetések Istennel kistestvére is, csak rövidebben, tömörebben! Ebből is van mit tanulni, ha esetleg érdekel valakit... szerintem nagyszerű!

Sajti, álom :oops: nem'tom... :D
Kiscsaj nem semmi, én is ilyen Humor Herold voltam és nem éppen csajos dolgokkal foglalkoztam. A kedvenc mondókámat inkább le sem írom... :D Remélem, Zorka nem lesz olyan pisazkos szájú, mint én, csak sajna ez nálunk genetikai :lol:

Valaki kérdezte, h. mi van Vayáékkal... ezt én is kérdezhetném! Nem jött mostanában a másik topicba sem, úh. csak néha az iwiwen látok új képeket. Biztos jól vannak, szerintem jól elvan a tesójáékkal, mivel ott is pindurka van!

Andi, már 8 napos, azta milyen öreglány ez az Iza :lol:
(csak vicc volt :oops: )
Kollégák ajándéka szupi! Én is mindig szeretnék ilyen vagy hasonló meglepit, de sajnos a mi családunkban én lennék ilyen téren a legkreatívabb vagy csak én veszem a fáradtságot, úh. ha nem lepem meg magam, akkor mástól várhatom :roll: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Viki, képzeld van csatos háti hordink, úh. lassan érkezik vissza hozzád a mei tai, ami nagyon köszönök! Imádta Zorka!
Egy Bamberoot csináltattam, speckó a saját (Zoli+én) méreteinkre és nagyon tuti lett! Majd lefotózom és küldök képet!
Barbus bölcsi :( naghyon nehéz lehet ez az időszak! És hova mész vissza melózni, mit csinálsz, ha szabad kérdezni? :oops: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi
Hú, milyen jó gyereket nyertetek a lottón! :)
A súlyod durva, de hát mondtuk előre, hogy manökenként fogsz hazasétálni a kórházból :)
Ez a virágfutár nagyon jó meglepetés lehetett, nagyon elkényeztetnek :) Képeket kérünk!
Én nyomom az epret, amíg lehet, fiatalúr mellett úgyis tilos lesz…
Mondtam tegnap a barátnőmnek, hogy egyelőre el sem tudom képzelni, hogy nemsokára a kezembe nyomnak egy kisfiút, hogy ő a tied és mostantól te viseled a gondját, felfoghatatlan…
Én amúgy május közepén nagy optimistán pünkösdre tippeltem a szülést, hát basszus az most hétvége…

kubu
OK, nincs kölcsön pendrive :)
Nem tudjátok felvenni a sorozatodat?
Ezért szeretem az IPTV-t :)
Gratula a súlyhoz!!!
Na tessék tanulni!

Én ma mérte vérnyomást és pulzust pihiben, a vérnyomás jó, a pulzus 99! Mi lesz itt szüléskor??? Az én szívemet is nézik, vagy csak a picúrét?

Kép Kép
estrella22

ancsi
Engem szerencsére mindig nézett kézzel, különben már rég lenne egy koraszülöttem…
Még simán megfordulhat a pici, van ideje!
Nekem rengeteg tapasztalatom van, de elvileg azt mondják, tilos az anyatejet mikrozni, szobahőmérsékleten felengedni a fagyasztottat, vagy meleg vízben, de nem forralni…
Én vettem bébiétel meg cumisüveg melegítőt.

eszter
Menj már a fölös 2 kilóddal! :)
Én nem tudok referálni, mert a várandósság közbeszólt, de most plusz 6 kilónál tartok.

kubu
Na én a 36. héten már b@szhattam volna a méhszájvizsgálatot, már bocsánat :) Már rég az inkubátor mellett csücsültem volna...
Szerencsére az enyém nézte mindig…

Kép Kép
estrella22

Ancsi!
Engem sem vizsgált Lintner terhesség alatt manuálisan egyszer sem, csak a szülés előtt, ill. mikor felvettek a kórházba...

Kubu!
A két kilóm?
A fenekemen, hasamon, combomon...éppen csak ott, ahol nem kéne, és épp csak annyi, hogy semmi ne jöjjön rám :?

Navi!
Én is olvastam a Viskót!
Nekem tetszett :D
És persze ismerem az "elődöket" is amiket írtál. Egyet értek...amolyan Titok, Beszélgetések Istennel kombó regényben :D

eszter82
Budapest

úúúúúúúúúúú, ránéztem a vonalzómra...és már majdnem 6 évnél járunk....de brutál..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Estrella: Zoli is az a nem zargatós fajta doki, méhszájat nálam Silverrel figyelt alkalmanként.... :roll: :roll: :roll: Nagyvizsgálat a 36. hetesen volt.... én örültem, hogyha csak lehetett "megúsztam" a matatást... 36-osnál már a kenetvételnél is majd leugrottam a vizsgálóról, pedig nagyon "gyöngéd" volt.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Na a manökentől messze vagyok, de ha már az esküvőnk környéki formát sikerülne visszanyerni majd eccer, akkor tényleg kerek lenne a világ... mondjuk most is az már bőven.... én már túlzásnak is érzem, hogy ennyire elkényeztet a sors... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Amúgy miben is maradtunk, kit értesítetek innen közülünk, ha beindulna - MAJD - Zsombi-baba??? :wink:

Eszter, múltkor néztem én is a vonalzód..... nem is mertem még csak szóbahozni se..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
De alíg várom, hogy egy másik vonalzó figyeljen minél előbb ennek a helyén!!! :wink:
Met-tel nekem a terhességig ment le jópár kiló szintén, de nem méreckedtem, csak a ruhákból tudom..... :wink: :wink: :wink:

Ancsi: ez a baba, ahogy írod, ha jól értelmezem farfekvéses.....???? Mondjuk még van ideje befordulni, de valami négykézlábas praktikát olvastam a neten hogy az is befordulásra "késztetheti" a picúrt... :wink: :wink: :wink:
Fülbevaló milyen, megmutatod majd? :lol: :lol: :lol:

Kubukám: anyu ma mégse jön mondtam esőben neki ne induljon... majd esetleg holnap.... :)
-9 kiló ??????? ... anyám azért az a nem semmi kategória, mert ugyi az aztán már nem is szülési-fogyás... úgyhogy nagy-nagy-nagy-nagy dícséret és csillagosötös érte!!!!!!!!! Fú a nyaralásra egy bombázó fog majd villogni a két hurrikán és a férj mellett!!! :)
Lefejt tejet én is mikrózom...... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

BÉKU???????????????????????? Merre vagy??????? Minden oké ugye??? Csak valami dolog van.....???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Navikám: remélem Te is kapsz majd valami meglepit egyszer.... drukkolok érte... tényleg klassz dolog :)
Zorkával amúgy Te meddig tervezel otthonmaradni?? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andikám: vagyogatok,köszi! :)

Ja,Maja szintén farfekvéses egyelőre,feje balra,lent a popója,azaz "medencevégű" fekvéses,de nem parázok ezen,max. szülésnél,ha akkor közlik,hogy még mindig faros,mert első szülésnél azt azonnal császározzák...

Dokim 34 hetesen lát majd legközelebb,majd akkor gondolom megvizslatja végre,legalább a fekvése végett,bár a Dopler előtt is csak végigtapizta a hasamat,lehet hogy Ő ebből is el tudta dönteni,mije hol van :roll:
Vendég

Béku!
31. hét :D

Andi!
Nekem leállt a fogyás...és Lacnak is.... :?
Mit nem csinálunk jól? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ezt a kijelentésemet nem csak a mérlegre alapozom, hanem arra is, hogy továbbra sincs mit felvennem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Navi: egyre több dologban hasonlítunk ;)
mennyivel is született Zorka? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No,már csak pár nap,és itt kő kövön nem marad,szétbombázzák a házat :D :D :D
Előtte 2 napot is együtt tudunk tölteni párommal,utána én átköltözöm anyumhoz,míg a Maja-ablakok keretestül a helyükre kerülnek,a többi ablakba is marnak,és kapnak jó kis szigetelést (régi tipusú ablakok),a bejárati ajtó is huzat-mentesítve lesz,lekerül a padlopon a babaszobában,majd ha hazajövök akkor festés,és jöhet a szőnyeg is :)
Vendég

Eszter: durva :shock:
megkezdem a 32. hetet,ez már komoly :D :D :D

Magamon nem látom a változást,szerintem ugyanakkora vagyok,mint már pár hete :D (Maja-cipelésnél azért feltűnik,hogy nehézkesebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

No,míg mindenkinél fogyások,én asszem 6-7 kg plusznál tartok :D
Örülök is neki :)
Vendég

Eszter: okés,lesznek képek :D

Engem azért távolít el párom,mert tudja,hogy nem bírom ki munka nélkül,és amint elfordítja a fejét egy percre,már én is ott szorgoskodnék.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Péntek késő este meg hozok új Maja-képeket is -remélem... :)
Vendég

JAJJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓ
Már alig várom! Végre 32 hetes Maja fotók :D
Kép

eszter82
Budapest

köszönöm a dicséreteket,
nálunk is hajnali 5kor olyan felhőszakadás volt hogy csak
gy csattogott de a gyerekek végig aludták.
Andi
gratula Iza babának hogy nem ébredt fel rá.
milyenek az éjszakák? mennyit alszik a kisasszony?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

anyatejet mikróba ne lécci !!! én is azt csináltam Filippel meg Hannával is azzal kezdtem, majd kaptam az ívet én is és közölték velem, hogy Svájcban már betiltották a mikró használatát, én azt csináltam hogy vízforralóba forraltam vizet bele állítottam az üveget egy edénybe és hamar felmelegszik az a kevés ami kell a babának ...... vagy tűzhelyre fel és akkor méghamarabb meleg lesz.
én már Hannával ezt csináltam meg a bébikajákkal is , legalább ha tudom hogy nem jó akkor ne már most ártsak neki.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: hát erre,pár utcával lejjebb ugyanaz a csattogós vihar,cicám az első égzengésre elbújt,és a kanapé mögött várta ki a végét :D :D

A gyerekek nagyon jól bírják a vihart úgy látszik :D
Én sajnos nem tudtam tőle aludni,ezért de. még ráhúztam kicsit....

Étel és tej melegítésre vettem hálózati cumisüveg- és bébiételmelegítőt, meg egy autósat is,utazáshoz :) Remélem azzal nincs semmi para ;)

A mikrót én is leredukáltam,mióta tudom,milyen káros... :(
Vendég

Húú Béka!Nálatok is lesz ám meló!
Én már nagyon nehezen birom az itthoni állapotunkat!Én már cig@nyéknak hívom magunkat!Holnap elvileg jönnek felfalazni(bár ha esni fog nem tudom mi lesz?!)Az egészben az a gáz,hogy takarítani már full nem tudok!Annyi, hogy kimosok-vasalok-elmosogatok!Mondtam is páromnak,hogy szülésre én már tuti nem fogom tudni puccba vágni a lakást!Konyhabútort sincs már kedvem elmenni nézni!Elvileg aug.4-re vagyok kiírva,de júli 28án jönnek még csak a kandallót(téglakályhát) felrakni,ők meg azt mondták,hogy jó lenne ha a festést csak utánuk iktatnánk be!ÁÁÁÁ!......nem csodálom,hogy fosok mint a lakodalmas menet!
Füliről hozok képet....amúgy kis kerek-köves!
Dorkáról nem tudok képpel szolgálni,ugyanis nem vittünk pendrive-ot! :?
Béku Téged nem nyom Maja? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Hűűű, Ancsi!
Akkor nálatok is elégé ki lesz centizve minden.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem lehet hogy csak a kandalló körüli részt hagyjátok ki? És ott gyorsban lefesti a párod akár amíg te a kórházban vagy Dorkával.

eszter82
Budapest

vihar ? az meg mi ?

M pl. tűzijáték szezonban is simán alszik úgy a babakocsiban (8 hósan is) hogy tőlünk 100 méterre volt a kilövési gócpont, szerintetek ?
mindenki ott nézte a fiamat :-))))))

kubuspace

Ancsi: engem jópár hete nyom Maja,már megszoktam ;)
nekem végig lent volt,és mióta már nem 300 g,durván nyom alul :D

nálunk azért tolódnak a munkálatok ennyire,mert a segítség SZegedről érkezik.....
ja,és amit leírtam,azt 1 nap alatt (!!!!) tervezik megcsinálni párommal kettesben...
Vendég

Eszter!Hogy őszinte legyek!?..mááá nem is érdekel!Majd lesz vmi!
Persze idegesít hogy mi hogy lesz...és érzésem szerint Dorkával is a kupi közepére fogunk haza jönni!Nekem az lenne a nagy meglepetés ha párom idehívna egy takarítóbrigádot, amíg mi a kórházban leszünk!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
ámen, de ha takkerbrigád nálatok végzett, lécci hozzánk küldeni tovább :-)

kubuspace

Hú csajok, én agyfaszt kaptam volna, ha így ki lett volna centizve, az tuti.... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: Nem irigyellek Benneteket érte.... még a takarítás rész is idegesített, ha nem jött volna el anyám keccsölni, nem is tudom, hogy lett volna meg minden... :shock: :shock: :shock:

Benikém: Nem ér sunnyogni..... Nagyon csönben vagy.... helyzet???? :wink: :wink: Szerda rémlik, hogy azt mondtad..... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ancsi: Há dé dikmán, kándállóban dzsávél májd a petró???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Nekem annyira nem gáz,egy hónappal előbb végzünk mindennel,csak aztán Maja nehogy megvicceljen :D

Szerencsére ami akkor megmaradna,még azzal is végeznének (család segítségével),mire hazajönnénk a kórházból :)

Csak azért nem parázok rajta,mert így is hálát adhatok érte,hogy végül megadhatom a kis birodalmat valahogy,és ez most elhomályosítja az aggodalmakat (ilyen téren nem vagyok aggódós ;) ).
Vendég

Andi
Silverrel méhszáj? Na ez új…
Nekem szerencsére egyáltalán nem fájtak a vizsgálatok, a kenetvétel sem…
Most diétázol az IR miatt, vagy leszarod? Cukor-kontrollra kell majd menned?
Nem maradtunk semmiben, a te számodat tudom, Vickyét és Békuét, neked szóljak?

Béku
Úgy látszik ezek az augusztusi babák még lustik befordulni :)
De még Majának is van ideje.
Csinálj majd előtte-utána képeket Maja-lakról…

Ancsi
Hát nem semmi munkák vannak nálatok!
Majd férjed takarít, vagy anyukád, anyós nem bevethető?
Amíg kórházban leszel, puccba vágják a lakást!
Még konyhabútort is kell vennetek?

Nálunk babaszoba elég jól alakul, minden a helyén a szekrényben, még a Zsombor betűket kell feltenni meg egy magasságmérőt és hőmérőt, már előre látom, férj hisztizni fog, hogy nem akar falat fúrni :)
Amíg kórházban leszek, majd kiszedi a ruhaszárítót és beköltözik a helyére a szoptatós fotel.
Baldachin nem lesz a csillagok jelenlegi állása alapján :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: hát még nem fordult be Maja,de volt már irányban,csak míg ilyen sok a helye,fog még forgolódni :)

Azt éreztem is,mikor átfordult onnan,az elég brutál volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te is készítesz előtte-utána képet? :) :D
Készítettetek azóta olyan klassz pocakos fotókat?
Vendég

Estrella!

képet tőled is kérünk :D

eszter82
Budapest

Zoli ráírta a kórházi záróra, hogy cukor kontroll legyen majd, de nem tudom hogy fogom megoldani a gyerekkel, meg ugye hogy nálam díszkíséretes a vv... legrosszabb esetben itthon kontrolláljuk az ujjas mérővel egy db-ig majd.
Szó szoros értelemben véve nem diétázom, de ugyanúgy étkezem, mint a metszedéskor és a terhesség alatt... nagy irányvonalakban betartva, időnként bekurvulva.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont étvágyam az minimális lett sajna... nem sokat bírok enni egyelőre... gondolom ezért is a fogyás.... folyadék szerencsére megy még... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?