eszter
Köszi a jellemzést!
„Mozog keze, lába -így jellemezhetnénk az Ikrek jelben született gyermeket. Fáradhatatlan. Korán kel, és este nem lehet ágyba tenni.”
Hahaha, hát ezt már most meg tudom erősíteni, tegnap éjfélkor már könyörögtem neki, hogy aludjon picit
vicky
Ma is jól van még Barbus?
Haláli ebben a szemüvegben
Abbahagytam a magnéziumot…
Nem vagyunk túl messze egymástól…
Béku
Biztos nálad is a hormonok, nekem jó kis ekcémám lett, mióta babát várok, december óta nem múló sebek, még szteroidot is kaptam rá, de nem ért semmit.
sajti
Jól van na, nem parázom, várom a sorsom
Ma kár a ruhácskái is ki lesznek vasalva.
Én is ezen röhögtem, hogy nekem combfájásaim vannak és mérni kéne, milyen időközönként, most kb 2 percesek
kubu
Hú, jó kis nyár lesz, 2 hét Horvátország…
Németországban hova mentek?
Még jó, hogy nem megyek ki a lakásból, így nem kellett a jég elől menekülnöm
Köszi a laptetűt!
A végén úgy járok, mint Andi, hogy annyian szurkoltok nekem, hogy Judit szép csöndben beelőz
Nekem ez a bugyola tetszik, barátnőm már mutatta, persze ennyit nem adnék érte, de ha hozzámvágnák, örülnék. Ők is ajándékba adták egy kolléganőnek.
Én meg még nem is mutattam, ezt kaptam még utólag a kollégáktól:
http://www.meska.hu/ProductView/index/204505
Andi
jó kis kép
Anyu jön nemsokára, főz finomakat és kivasal, este már nyugodtabb leszek, hogy szinte minden kész.
Én tegnap begőzöltem, este 1 órán át súroltam a ruhásszekrényt, férjet elküldtem, mert nem értette, miért viszem ennyire túlzásba…. Mondtam, hogy nem teszem koszos szekrénybe a gyerek ruháit (amúgy új, de akkor is…).
Lányok, a Jancsis listán van pléd is a kórházi listán, ez csak a hazahozatalhoz kell, vagy bentre is kell takaró a picinek?
Átjön ma az a barátnőm is, aki Sz.-nél szült, nem fogok unatkozni