Új privát üzeneted érkezett!

Béku,
én is ezekkel mosok mert sokkal olcsóbb, ja és öblítő ? az meg mi ? évekkel ezelőtt használtam utoljára, minek ?

na lépek szúrni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi: húúú,Izabella is már 1 hetes!!! :D :D :D
mindjárt itt van Zsombor is,meg Móci.... :shock:

Aztán már csak Ancsi van előttem (?)... :shock: :D :D :D :D :D
Vendég

eszter
Köszi a jellemzést!
„Mozog keze, lába -így jellemezhetnénk az Ikrek jelben született gyermeket. Fáradhatatlan. Korán kel, és este nem lehet ágyba tenni.”
Hahaha, hát ezt már most meg tudom erősíteni, tegnap éjfélkor már könyörögtem neki, hogy aludjon picit :)

vicky
Ma is jól van még Barbus?
Haláli ebben a szemüvegben :)
Abbahagytam a magnéziumot…
Nem vagyunk túl messze egymástól…

Béku
Biztos nálad is a hormonok, nekem jó kis ekcémám lett, mióta babát várok, december óta nem múló sebek, még szteroidot is kaptam rá, de nem ért semmit.

sajti
Jól van na, nem parázom, várom a sorsom :)
Ma kár a ruhácskái is ki lesznek vasalva.
Én is ezen röhögtem, hogy nekem combfájásaim vannak és mérni kéne, milyen időközönként, most kb 2 percesek :)

kubu
Hú, jó kis nyár lesz, 2 hét Horvátország…
Németországban hova mentek?
Még jó, hogy nem megyek ki a lakásból, így nem kellett a jég elől menekülnöm :)
Köszi a laptetűt!
A végén úgy járok, mint Andi, hogy annyian szurkoltok nekem, hogy Judit szép csöndben beelőz :)
Nekem ez a bugyola tetszik, barátnőm már mutatta, persze ennyit nem adnék érte, de ha hozzámvágnák, örülnék. Ők is ajándékba adták egy kolléganőnek.
Én meg még nem is mutattam, ezt kaptam még utólag a kollégáktól:
http://www.meska.hu/ProductView/index/204505

Andi
jó kis kép :)

Anyu jön nemsokára, főz finomakat és kivasal, este már nyugodtabb leszek, hogy szinte minden kész.
Én tegnap begőzöltem, este 1 órán át súroltam a ruhásszekrényt, férjet elküldtem, mert nem értette, miért viszem ennyire túlzásba…. Mondtam, hogy nem teszem koszos szekrénybe a gyerek ruháit (amúgy új, de akkor is…).
Lányok, a Jancsis listán van pléd is a kórházi listán, ez csak a hazahozatalhoz kell, vagy bentre is kell takaró a picinek?
Átjön ma az a barátnőm is, aki Sz.-nél szült, nem fogok unatkozni :)

Kép Kép
estrella22

Na írtam egy jó hosszút és elszállt....

Mindegy rövidítve: Kubu.. nekünk van sok felesleg, csak tudod múltkor agyfaszt kaptam még a szülés előtt....de majd jön anyu és megint megnézzük a matricákat.... Megírod hogy pontosan melyikek kellenének?

Sajti: Iza egyelőre nem szereti a cicit, macerás neki, idővel rákap a szopásra,....de üvegből ugye nem kéne dolgoznia így reklamál rendesen, de így járt... :lol: :lol: :lol:
Egyelőre kevés a tej, táppal kell kiegészíteni, na azt az elégedett fejet, amikor cumisüveget kap "végre"... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: Tena betét a legnagyobb istenkirályság... Elsőre rémisztően nagy, de a legjobb szolgálatot teszi a szétszabdalt alvégeden.... a maga puhaságával, hogy kitölti a helyet és nagyon jól szív... Én mostmár a sima éjszakai betétet használom de leüléskor sokkal kényelmetlenebb....esküszöm visszasírom a tenát...!!!! :roll: :roll: :roll:

Na és akkor ehhez egy gyors kérdés, akik már szültek....ez a gyermekágyi folyás....ez kinél meddig tarott????..... meg hát mondta Zoli, hogy lesz egy szaga is... készüljek...... háááááát... van neki.... (ide kéne megint egy hányós szmájli.....) :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :oops: :roll: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ja, és képzeljétek, van UH időpontom, ma felvette az automata és a másik mellék volt a jó...
Jövő csütörtök (akkor leszek 38+3), hááát, nem hiszem, hogy húzzuk addig :)
Ha igen, akkor nem tudom, hogy oldom meg, hozni-vinni kell, 11-re van időpontom.
Így is neccesek a péntekek is, akkor fél10-re megyek, nem tudom, most hogy fogom megoldani.

Kép Kép
estrella22

Estrella: Szép meglepetés lenne, ha Ti is + 10-et ráhúznátok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: Ja kórházi hálóing téma.... én csak a szülés napján voltam abban, másnap reggel szóltam Rajónak azonnal hozzon be normál otthoni cuccot, mert még a végén megbetegít engem ez a kórházas légkör, ha még úgy is vagyok öltözve, mint egy "beteg"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: ez esetleg: Kép ?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Rita, én reggel este szedem a gyógyszert. Te nem?
És igen számít az előző napi kaja… És vérvétel előtt hivatalosan 19 után nem lehet kajálni csak vizet inni…

Vicky, köszi lehet hogy veszek akkor még most egyet, hogy szokja a dolgot.

Kubu, na az enyém is drága volt 3800 babé…. :oops:
Hát jó kis nyaratok lesz! :wink: :lol:
Ilyen takarónk egy csomó volt (persze nem ilyen színes), de soha nem használtuk. Nálam nem jött be. :oops:
Amerikába ezt használják a csecsemőknél hálózsáknak, mivel olyan mintha anyaméhben lennének és így nem tudja mozgatni a lábát kezeit (nem rugdos, nem kelti fel magát).
Nővéreméknél bevált mind a 2 gyerek imádta és jó korán átaludták az éjszakát….
Ilyen és mutatja is, hogyan kell belerakni:
http://www.amazon.com/Summer-Infant-Swa ... 253&sr=1-6

És a hálóing nálam aznap volt a kórházba és másnap délelőtt, amíg le nem tusoltam (mivel egyedül nem tudtam, mertem bemenni a közös zuhiba olyan kosz volt, megvártam anyut, hogy fogja a ruháim). Utána végig olyan szerkóm volt mint Andinak. Egy póló és egy pamut halásznadrág…

Ja ha valakinek kellene ilyen bugyóla, akkor előkeresem, de lehet, hogy inkább téliek (megnézem). Szóljatok és kölcsönbe odaadom aki szeretné!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lassan indulnom kell,ma megint zsűrizek a gyerekeknél :D :D :D

Estrella: ez az érzékenység a mosószerekre és más kencékre már előbb kezdődött,de még a szurizásoknál is,tehát nem hiszem,hogy a várandóssághoz,vagy más hormonális változásokhoz lenne köze.

Annak az arcomon levő övsömört köszönhettem.... :?
Vendég

Lányok!
Köszönöm szépen Mindenkinek a sok szülinapi jókívánságot :D

Andikám!
...mit mondjak, mikor nem látom a billentyűket a könnyeimtől???
Köszönöm....hát, azonnal elbőgtem magam ahogy megláttam a képet...és ez már jónéhány perce tart... :oops: :roll:

köszönöm! :D

Abbahagyom a sírást és igyekszem jönni!

eszter82
Budapest

Ancsi: én már a 35. héten leszek,mikor elérkezik az én 30. szülinapom,úgyhogy képzelheted,mennyire lesz ünneplés... :?

Pedig vártam rég,hogy ez nagy durranás lesz,de szerintem még ráérni se fog a családom,nemhogy 5 perces ünneplésnél több is lenne.....
Vendég

Eszterkém: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igyekeztem olyannyira hatásvadász lenni, hogy az a gólya-madár mostmár megérezze és tényleg ne tévessze el, hogy legközelebb Ki körül kell keringenie!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter-Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked :!: :!: :!:
pancsi790204

Sziasztok!

Minden (volt) születésnaposnak a legjobbakat kívánom

meer
meer
Aba

Andikám!
Remélem sikerült betáplálnod a gólyába az úticélt :D ....most beleestél egy fura új kategóriába nálam...már ha a nevedet látom a gépen, újra jönnek a könnyek...persze örömömben :D

Kubukám!
Isten éltessen sokáig! :D
Nem is tudom, hogy ugorhatott át rajta a szemem :oops: :oops: :oops:

Béku!
Szerintem szuper aji lesz a 30-ra Maja :D

jól indult a reggelem...mármint valóban jó kedvem volt, annak ellenére, hogy ez már a 29. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jövőre már 3-assal kezdődik :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Erre elindulok befelé melóba, majd Csepelen ahol 50km/óra lenne a nyerő sebesség, ott azok, akiknek olyan drága és gyors kocsijuk van, hogy a sebességkorlátozást sem látják 130-nál, végig repesztettek mellettem. És akkor egy bazi nagy koppanás, majd megjelent egy szuper repedés a szélvédőn, a közepén egy akkor lyukkal, mintha Bronx-ban egy 9mm-essel belőtték volna az ablakot :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hívtam Lacomat, hogy ez így nem vicces... azt mondta, hogy bontottan is lesz kb 25 az új szélvédő, és mivel a picikém már nem mai darab, évente kell vizsgáztatni (mindig ősszel), így kb van 3-4 hónapunk összevakarni erre is lóvét, hiszen törött szélvédővel nem engedik át a vizsgán :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Remek...kivédhetetlen dolog a kőfelverődés, de baromi nagy bosszúság. Ha tovább reped az üveg, akkor éppen előttem keresztben fog átmenni a csík, és akkor még sürgősebb lesz a csere, mert ahhoz elég nagy, hogy a kilátást akadályozza :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ilyenkor persze beindul az agyunk, hogy egy 18 éves autóra szabad-e még költeni 25 ezret, plusz teljes gumi csere előtt áll (téli is nyári is), ami 100-120 alatt szintén nem igen fog menni...
Szóval nem lehetne, hogy inkább 28 éves maradok és ez a mai nap nem történik most meg???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter, boldog születésnapot 8) 8) 8) 8)
Andi, nálam kb 3 hétig tartott, folyamatosan világosodott ki és valóban nem egy rózsacsokor :twisted: Aztán a 7. héten szépen meg is jött, na ez kellett a fenének. (Viszont bevallom, hogy a hosszú nélkülözés után, a lelsz jobb mint valaha :wink: Biztos be akarja pótolni a szervezet a kimaradt időt...)
kpn

lelsz=keksz, így asszem a kutya nem jön rá :D
kpn

Eszter Drágám, nagyon sajnálom a bosszúságot!!!!! DE!!! Bízom benne, hogy a sors kiegyenlít és ezerszeresen kárpótol Benneteket a hülye szélvédőért!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Engem nagyon kiborított mikor 30 lettem... már előtte hetekkel elkezdődött a bőgés-hiszti.. szegény Rajó kapta akkor is az ívet... (és legközelebb már 40 leszek... bele se gondolok inkább)... Viszont jövő ilyenkor Te már anyuka leszel és az a 30 életed legboldogabb szülinapja lesz!!!!!!!!!!!!!! TUDOM!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: (ajándéknak akkorra egy pár jó kis kakis pelust helyezek Neked kilátásba!!!! ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Nórikám.... Ez a rózsacsokor duma .... behalok csajszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már első körben rájöttema lelsz-re... :wink: :wink: :wink: :wink: Na kíváncsi leszek...ennyi ridegtartás után főleg... :lol: :lol: :lol: :lol:
Milos kis szívem hogy van??? :wink:

andrea-1

Eszter!Isten éltessen!

Kép
Kép
missancsi

Estrella: Nem lett semmi baja Barbusnak a szódától, bár nem is értem. Tényleg nagyon hideg volt. Ma is nagyon édes volt, foncsikba fogtam a feje tetején a haját. Szerencsére egyre jobban tűri, mert már belelóg a szemébe.

Eszter: Sajnálom a szélvédőt, ez a kocsi jobban viszi a pénzt, mint a gyerek. A miénkre is költeni kell majd, de egyelőre jó ez így.

Andi: Én nem emlékszem, hogy pontosan meddig tartott ez a folyásos dolog, de nekem az sem rémlik, hogy annyira büdi lett volna. Alfeled hogy van? Aranyered nem lett? Iza jó nagy baba, gondolom kellett tolni rendesen. Kell majd menned varratszedésre vagy te is felszívódót kaptál? Az első keksz azért nálam eléggé parás volt. Minden a helyére került-e, mekkora lett a bejárat, ilyenek. De apa nem panaszkodik, úgyhogy nincs gond.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!
Én is sok sok sok...sőt még annál is több kakis pelust kérek a 30. szülinapomra :D és nagy gyerek zsivalyt, és ...hmmm...tudjátok! :)

Kocsin már túl vagyok! Attól, hogy idegeskedek, a szélvédő nem cserélődik ki... majd ha ott tartunk, akkor aggódom azon. Egyelőre azt kell bevonzanom, hogy ne szaladjon tovább az a fránya repedés :D

Ja, ma reggel kinyitottam találomra a Titkot, és az volt a 92. oldalon, hogy vizualizáljam minden nap amit kérek, és megkapom. Utána pedig adjak hálát azért amim van :)
A vizualizálásban nem lesz hiba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter,
boldog születésnapot!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter: persze,Maja a legszebb ajándék a szülinapomra,sajnos csak utó-szülinapi ajándék 1 hónappal később :)

ma megint közölték velem (most a piacon),hogy nemsoká szülök,mert nagyon lent van a pocakom... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem, nem szülsz mindjárt...Te olyan lent hordod Maját :D

eszter82
Budapest

Igen,mondtam,hogy mi így "szeressük"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no meg az agyamra mennek,mikor el akarják velem hitetni,hogy Maja valójában fiú,mert csúcsos a pocakom... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2 napja teljesült a december óta áhított vágyam: ettem görögdinnyét!!!! :D :D :D :D :D
Igaz,nem Tesco-ban vettünk végül,hanem a piacon,de olyan jólesett!!!!! :) (egész éjjel pisilni jártam tőle.... :roll: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Nem is meséltem Nektek,hogy nővérem a kozmetikusával elég jóban van,és mindig mondta neki a fejleményeket a lombikunkkal kapcsolatban (ezt nem tudtam időközben,csak utólag),és nemrég tudta csak meg a lány,hogy sikerült.

kérdezte,hány baba,mire nővérem,hogy 1.
Erre ő: csak 1????

Milyen tévhit ez lányok,hogy ha lombikbaba,akkor mindenképp többnek kell lenni?? Már ez a 2. ilyen reakció...
Vendég

Béku!Hát már nekem is az agyamra tudnak menni néha az emberek!Nekem mivel nem lent van hanem inkább nagy a pocim ezért meg sem merem mondani amikor kérdezik,hogy mikorra vagyok kiírva!...olyan pofát vágnak...majd megjegyzik,hogy hát jó nagy a hasam!...háá most mit csináljak?! :roll: Ez van!Mindenkinek egyformának kéne lennie?!A biztos nem 2? már nálam is befigyelt,meg hogy fiúpocim van!....persze azért néha kedves megjegyzést is szoktam kapni!Furik az emberek!
Viszont már 2 napja elég rendesen nyom a drágám fent!Ma megyünk dr-bácsihoz,kíváncsi vagyok mi a helyzet odabent?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

valaki ismeri a Dr. Völgyesi-féle teát ???????????

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

eszter
boldog szülinapot neked

andikám
nem ér ennyire hatásvadásznak lenni :) :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!
Deeeee, Andinak ér ennyire hatásvadászkodni :D
olyan édes :D

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A nagyhasról csak annyit csajok, hogy asszem pont a szülés reggelén mikor bementünk, elhaladt a folyosón mellettem a dr. Kaszás Tibor főorvos a szülészeten...... és haladtában végigmért.... és csak annyit szólt oda, hogy "na, magában is egy jó nagy gyerek van...." és ment tovább ..... Igaza lett!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok,
nagyon régóta szeretnénk babát. Már azt sem tudom mióta.. Emiatt is (de lehet ez azért túlzás)borzalmas dolgokon mentünk keresztül.)Sajnos rossz orvosok kezébe keveredtünk, de ezt inkább majd máskor írom le.
Most januárban voltunk ICSI-n, minden remekül ment.. de sajna az embriók mégsem ágyazodtak be…
Eddig hashimotom volt.. Ez szerintem az erős hormonkezelés miatt átment túlmüködésbe(Morbus Basedow). Propycil 50mg-ot szedek, nagyi 3x2 tablettát.
Leírom a pm utolsó eredményeit:
FT3 4,2 pg/mL
FT4 1,16 pg/mL
TSH 0,006 mlU/l
Esetleg vki kiismeri magát endokrin. területén?
Szerintetek ennyire alacsony TSH-val lehet e tovább lépni, júliusban akartunk a fagyibabákért menni…
Ha valamit tudtok, kérlek írjatok! Köszönöm!!
isola
Budapest XVII. kerület

Isola, nekem az endokrinológus azt mondta annó, hogy teherbeesés szempontjából az 1,0 körüli TSH érték a megfelelő..... (nekem magasabb volt, IR-es vagyok kaptam rá Metet, a Met hatására folyamatosan csökkent a TSH-m is, vélhetően be is jött a doki meglátása és 1 körül eshettem teherbe...de kontrollra már nem volt lehetőségem elmenni... :wink: ).
Ki a dokid amúgy????

andrea-1

Andi: hát akkor annak a dokinak jó szeme volt hozzá :D :D :D :D
Ők már ránézésre vágják a dolgokat,kivéve,akik a program segítségével is elmérik a babát... :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyum nagyon büszkélkedett ma velem,elhozott kocsival a sok szerzeménnyel (csak gyümölcs),és mondta a szomszéd idős néni (kedves oldalról),hogy ő is hogy várja már a babát :shock: :D :D :D

és hogy páromat mindig megállítja beszélgetni,és hogy milyen rendes ember,és mennyire lelkesen mesél neki minden babás dolgot,és hogy várja a kicsi lányt :) :D

Isola: sajnos nem értek ehhez,nekem nagyjából rendben voltak az értékek (kivéve az FSH-t)...
Remélem sikerrel jársz!!!!!! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsi: UH is lesz? Ugye hozol képet,ha kapsz? :)
Vendég

Béku: hát igen, bár ugye azt már sosem tudjuk meg hogy az uccsó 10 nap hatására mennyit gyarapodott pontosan a kis Drágánk... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: de Zolinknak ez az egy mindenképp mentsége lehet, hogy nem aznap szültem, mikor saccolta azt a 3200-t.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

én a versysbe járok. Igy adodott, mert egy nagyon jó családi ismerösünk szakmabeli társa...Ö ajánlotta nekünk a Vereczkey dokit. Na meg külfödröl nekünk csak privát klinika jöhettet szóba... de itt Németországban nagyon nagyon rossz az ellátás, a szaktudás legfökép borzasztÓOOO, és sajnos ezen a területen a tecnika is a béka segge alatt...
Sajna már nem vagyok a legfiatalabb se (36).
Meg tavaly a borzalmak borzalmán mentünk keresztül itt Németországban. Ezért is Magyarország, és ismerösön keresztül..
Az itteni endokrinologus, még nem mondott semmit, csütörtökön megint vérvétel. s majd rákérdezek. Az otthoni azt mondta hogy a ft3 es ft4 a fontos, amik már nálam végül is jók, csak valohogy mégis elbizonytalanit. szerenénk tovább menni, de mégis félek nehogy e miatt ne sikerüljön...
isola
Budapest XVII. kerület

Andi: persze,csak viccelek! ;)
meg hát ezek a kütyük se pontosak :)

Nekem pl. a has átmérője alapján 29 hetes a baba,a körfogata alapján meg idősebb ennél 3 héttel.... :roll: :shock:
Ja,és egy időben,egy géppel mérve ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Drága Eszter Boldogságos Szülinapot kívánunk! Mellé pedig, hogy teljesüljenek a vágyaitok minél hamarabb :D
Andi, ez nagyon édi kép, nem csodálom, h Eszter könnyzáport nyomott a klavira :D :D :D Amúgy milyenek a hétköznapok? Mesélj, engem minden érdekel!
Béku! Én már 2 hete szinte görögdinnyén élek (már a gatyánk ráment :D ), nem bírok nem enni...most ez a menő nálam :D És engem is mindig szülni akarnak küldeni :D amikor mondom, h majd szeptember, mindenki nagy szemekkel néz, hogy hűűűha...
Sajtikám, szedek, már vettünk magnerotot....

Ja csajok letört a fogam :D :D :D :D menő....most 2x-3x több kálciumot nyomatok....
Kismamik hogy vagytok? Nekem nagyon gáz ma a vérnyomim...a béka segge alatt. Pedig nekem a fiúkkal mindig 130 körül van. Ma 101-et is produkáltam...A lábam olyan buci...brrr.
Estrella király, h van időpont, kivi vagyok húzzátok-e addig. Bár ez a nagy takarítási rohamod...lehet h érzel valamit :D :D
Judit nagyon el vagy tűnve, remélem pihened a fáradalmakat, egy hős vagy!!!

Kép
carla1227

Carla: hát az ikrekkel gondolom,hogy jóóó nagy a pocid! :)

Nekem a 100 a maximális vérnyomásom,azt produkáltam,mikor jól felhúztak a rendelőben...

Dinnyét már dec. óta kívánom,valahogy tudtuk előre párommal,hogy azt fogom kívánni a várandósság alatt,és igaza is lett :D
Sajnos az utsó 2 hónapban kaptam csak meg,de most kiélvezem :D

Legalább a vesémet helyrevágja ;)

Mitől tört le a fogad??? :shock:
Vendég

ha azt mondom bundáskenyér-evés közben? :D :D :D :D pedig az nem egy kemény étel...
Úgy tűnik kevés kálciumot nyomtam, a fiúk meg ugye elveszik, ami kell :D :D Hát igen, kicsit több kell mindenből.

Kép
carla1227

Béka nem szédelegsz ilyen alacsony vérnyomitól? Én nagyon rosszul érzem magam... Aludtam 2 órát, de halottnak a csók...

Kép
carla1227

Carla: de,az eleje óta,de sajnos nem segít semmi.
A kávétól (mint a talin is láttátok) bekómálok,kólától detto... :(

Szóval nem viszi feljebb semmi,a zöld teát nem próbáltam még,de talán már nem is fogom :)

Akkor volt nagyon rossz,mikor 84/54 volt,akkor mondta a házidoki,hogy kólázzak,megengedi,mert 80 alá nem szabad hagyni menni a vérnyomást...

Lehet,hogy az időváltozást érzed ennyire,én 2 napja érzem magam du.-onként sokkal kómásabbnak.
Esténként brutál mód csukódik le a szemem filmnézés közben (nem fekve)... :shock:
Vendég

Zöld teáról nem is tudtam, h emeli :shock:
Biztos ettől a viharos időtől van :twisted:

Kép
carla1227

Már ketten is említették (dúla meg asszem a védőnő),hogy a zöld tea is emeli a vérnyomást,de én már nem álltam neki kísérletezni vele,miután a 100-ra közölték,hogy mit nyafogok,az nem alacsony...
Vendég

Andi
Nem szabad ráhúznunk, mert 27.-étől szabin lesz a dokim :)
Tudtál szoptatni simán az utcai cuccokban bent? Mondjuk hülye kérdés, otthon is tudsz…

Béku
Na akkor nálad nem a hormonok okozzák…
Jók ezek a pocakjóslások :)
Anyu szerint az enyém még nem szállt le, nyugodjak meg.
A kórházban az volt a legjobb, hogy kétszer kaptam görögdinnyét és cukorborsót :)

Eszter
Sajnálom a repedést, baromi idegesítő egy ilyen :(
Ha repedt, akkor nem lehet javítani…
De ez el ne rontsa a szülinapod!!!!

vicky
Szuper, hogy Barbus nem fázott meg! Stramm kiscsaj :)

carla
Sajnálom a fogad, biztos jó sok kálcium kell a srácoknak!
Most már nyugodtabb vagyok, 56-os ruhák kivasalva (többi még nem), meg minden pelenka, takaró, szépen bepakolva minden a szekrénybe…

Hivatalosan máig dolgoztam, holnaptól szabi.
Holnap is jön anyu, most takarítani, mert csütörtökön jön a védőnő.
Jó sokat fent voltam ma, egyre jobban bírom, már nem vagyok olyan gyenge, de remélem nem tettem semmi rosszat.
Babaágyat felavatta ma barátnőm Szűcs-féle kislánya, marhára élvezte a lelógó kütyüket, alig akart kijönni :)
Én is állandóan megkapom, hogy mekkora hasam van és biztos nem ikrek-e…
Nekem csak előre nőtt és kész!

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Eszter!
Boldogságos születésnapot!!!!!!

megjöttem Sz-től kb 5percig nézte az uhu monitort,mert a baba tánc bemutatót tartott,de nem gyengén csak pilláztam igy 3 képet kaptam :D !

Jövőhéten megyek cukor vizsgálatra!még mindig a sok hatása alatt vagyok,az uh miatt,nagyon durva!!! :D :shock: :D :shock:
vikus82

Eszter,
GIGAMEGA HEPISÉGES SZÜLINAPOT :D :D :D

Vikus,
jó kis muri lehetett a pocakban :lol:

Ancsi, Estrella,
engem meg épp azzal kínoz mindenki, hogy nem is látszik rajtam hogy 3 hét múlva szülök :twisted:
Pedig hát nem is kicsi a pocakom, és a dokinéni szerint sem egy picuri baba van benn :roll:

Breki,
dinnye - nyamííí! Én végre tudtam cserit szedni a saját fánkról, kezd érni :) :)

Andikáááám,
hát tényleg hatásvadász a fotó, de gyönyörűséges :D

Carla,
igen, kezdek végre pihengetni is!
Fogat sajnálom...hiába, két baba az kétszer annyi igény! De azt hiszem, ennyit bőven megérnek a srácok :wink:

Kép
judit0713

Hali!

Béku:
Nem emlékszel, te is csak 1 oldalnyi leletet kaptál az ÁEK-tól?
Ez azért durva, a beutalósnál több oldalnyit kaptam, itt meg perkáltam és aliv van vmi ráírva. Szerencsére negatív.

Eszter:
Szélvédőt sajnálom, ez tényleg nem hiányzott. Na most kell a lesza@om tablettát bevenni!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Olyan hülyeséget álmodtam! Zurammal egy kávézóban voltunk és fizetni akart, de az eladó közölte, hogy hamis a pénz. Aznap kapott fizut és egy nagy köteg zsé volt nála, de mindegyikre Lúdas Matyi volt rajzolva a libájával. Nagyon meglepődtünk, hogy átverték; aztán ottfelejtette a brifkóját, amiben az összes irata is ott volt. Mire visszamentünk, már köddé vált... :shock: Na? Ki akar álmot fejteni? :lol:

A másik - ez már megtörtént: unokahugom (5 éves) és anyukájával mentek hazafelé, amikor puzzantott egy jó kövéret, pedig tanították neki, hogy nem illik eképpen kiengedni a fáradt gőzt... Majd szemrebbenés nélkül odaszólt anyujának, hogy: Anya! Tudod milyen hosszú hajat szeretnék? :shock: :roll: Hát amekkorát fin@ottam! :lol:

Bakker! Remélem leszokik erről, mert nem vmi csajos viselkedés. Szegény tesóm totál kiakadt tőle... Ők tanítják a jóra, de ki tudja ez honnan jött... :? :roll: (tudom, tudom, alulról... :oops: :lol: :oops: :lol: )

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?