Új privát üzeneted érkezett!

limo: azta, szép nagy baba lett Bercibó :D Pocakberciség :lol: :lol:

Mares: Gergő is mekkora már :D Mindig ámulok csak amikor az apróságok újabb és újabb fotóit látom :) Fejlesztéshez és tornához kitartás :wink:

Kajaügy: én nem vagyok amolyan bio-anya, kóstoltatok szabadon ezt-azt, ami ízlik egye csak, persze mértékkel és nem pont pacallal kezdtük :wink: :) :)
bettinyo

Néhány pakolós fotó (az egyik "művészi" fekete-fehér)

Kép

Kép

Kép

...és amikor jógyereket játszik:

Kép
limo73

Sziasztok,

Limo, mihamarabbi jobbulást kívánok Bercinek.
"rezeg a léc" :( hmmm, akkor nem csak nálunk vannak gondok. :cry:

Mares, aranyosak vagytok. :)

Evi, tényleg ne aggódj, Tomika is csinálni fog mindent. A főzelék-zöldség témában, próbálj a gyümölcshöz keverni egy kevés zöldségpürét. Hátha. Én úgy szoktam csalni, ha Boti éppen nem akarja megenni az üveges kaját, hogy keverek hozzá egy kis gyümölcspürét.
Ja, és még annyi, hogy Boti sokkal jobban eszik, ha együtt eszünk.
De hozzáteszem, nálunk tényleg nincs gond az evéssel, kis hurka-gyurka a fiam. :oops:
Remélem jó idő lesz holnap és tudtok menni strandolni. :D

Bettyino,
Korinna nagyon édes a képeken. :lol: magam elé képzeltem, ahogy szaglássza a lábad. :lol:
Gratula a fogacskához.

Ircsi,
tündéri a kisasszony, mint mindig. Akkor mi is kipróbáljuk a borsót. :D

Tündi, napi 1-1.5liter folyadék, nem semmi. :shock: de persze ez tök jó. Zoé hogy áll a majszolgatással? Mert én szoktam olyat csinálni Botinak uzsira, hogy a párolóedényben párolok csíkokra vágott répát, krumplit, édeskrumplit, ami éppen van itthon és azt ő szépen elnyammogja.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kaja csalás:.......Berci uzsira mindig valamilyen inyenc joghurtot, túrókrémet kap, na de tegnap ugye diéta: alma, keksszel......a 2. falat után úgy üvöltött, mint a sakál......elővettem a joghurtot, már örült, majd' kiesett a székből, kapott egy falatot, majd a joghurtos dobozt a kezembe tartva, az asztal alól etettem az almával. Na ennyit az én okos fiamról :)
limo73

Egy percre nem figyeltem oda...
Kép

Kép

Klári
nklari80

sziasztok
Én a múltkor ebédnél próbáltam,(amikor még az alma-őszibarackpempő se kellett pulykahusival...)hogy pár kanál túrókrém,majd becsempésztem a szájába a pempőből,hát majdnem összehányta magát,öklendezett,vörösödött...áááh.

Berci jó fiú :lol: :lol: :lol: nagyon jó kép.
Limo te most hogy öltözteted Bercit? 1 réteg?(csak body,vagy póló,vagy mindkettő még?) Azért téged kérdezlek mert ti jártok hosszabb sétákra,babakocsival.

Sparban,intersparban szuper szombati ár:Kecskeméti bébiételek -30%
Rossmannban gabi termékek -25%
Tescoban kölesgolyó 2-t fizet 3-at kap
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.04 05:57-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="limo73"]
nálunk is többször rezeg a léc.
/quote]
ezt most olvastam, :( :( :(
Sport szelet,kóla...???

Klari,nálatok is...? :cry:

hát összeteszem a kezem,mi talán még jobban szeressük egymást,bár engem néha nehéz lehet elviselni,neki megy

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!....Body és rövid naci, vagy még az sem. A kocsiba bedobok egy vékony hosszú ujjú felsőt, és most a mintás kifogót (amit eddig nem sikerült használni) befogtam takarónak. A lakásban, mivel nálunk elég hűvös van, adok rá zoknit is.

Sport szelet, kóla?....mindig akad valami feszkó!

Tündéri Boti a törlőkendőkkel....bár lehet inkább kisördög!
limo73

Hát, igen, sokszor inkább kisördög. Bercinek sem kell a szomszédba mennie huncutságért. Aranyos nagyon. :D :D

Évi, apróbetűs rész, örülök hogy nálatok így van. :D

Klári
nklari80

sziasztok!

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="limo73"]
írta:
limo73nálunk is többször rezeg a léc.
/quote]
ezt most olvastam, :( :( :(
Sport szelet,kóla...???

Klari,nálatok is...? :cry:

hát összeteszem a kezem,mi talán még jobban szeressük egymást,bár engem néha nehéz lehet elviselni,neki megy

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

mi vaaaaaaaaan?!?!?!

Kép
gtunde75

Tündi,ezt mire értetted?

Drukkoljatok h.jó idő maradjon...4 körül megyünk csak..már megjártuk a várost,lottózó,vásárcsarnok,Rossmann,Interspar...most manó alszik,mi reggelizünk,aztán a feladatok..
Képzeljétek,rámjön a bikinim és nem is ANNYIRA gáz,meg 2 évvel ezelőtti nyári ruhákból jó pár,és nem is vészes ahogy állnak.A kg-k meg úgyis mennek le tovább .. :) 5-nél tartok.Miki is megdicsért,h.csini vagyok... :oops: :lol:

evilany

Évi, de ügyi vagy!!!! :lol: Már akartam kérdezni hogy állsz a fogyival, mert én sehogy. :cry: A legszörnyűbb a hasam. Tornázni kéne... :oops: :cry: Szorítok, hogy jó időtök legyen.

Klári
nklari80

Sziasztok!

Jaj, idejutottam!
Sajnálom a párkapcsolati problémákat!

Csibuc
ülés :(

Évi
Mi naponta kb 4 órát sétálunk s ahogy Limó is írta csak lengén!
pólóból is csak nagyon vékonyat szoktam adni rá.
A strandon elég az úszópelus. :wink:
Na látod, megy ez :) (ruhák jók)

Klári
Látom tied gyerek is rossz :wink:

Limo
Berci méretei előtt le a kalappal! nem semmi!

A blogomba tettem fel videót a taliról, ott látszik mit alkot Zoé! Én csak tátott szájjal pillogtam! :)

Sucer
Igen, Rékus teljes mértékig meggyógyult, már több mint egy hete! :) Akkor voltunk kontrollon is!

Ma reggelizett:
Kép

Kép

Kép

Majd eltolta az asztalt:
Kép

Jelenleg meg:
Kép

Tegnap óta így kinn van a nyelve :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nagyon aranyos Rékus. :D :D Örülök hogy teljesen meggyógyult.
A videók szuperek. Tényleg nem semmi Zoé. :shock: Nagyon ügyi. :lol:

Klári
nklari80

Clarika,
Tündéri!!
4 óra séta:lemaradtam vmiről :) hiába,már nyár van!Igazad van

Tomi is épp tízóraizik,körtét nyammog...ügyesen!

evilany

Jah, van hogy kettőkor elindulunk, s csak fél8ra érünk haza.... változó.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Körtézők:

Kép

képzeljétek,találtam ilyent a (kapott)cuccok között,ezzel bevihetjük a vízbe:
(belecsücsül és királykodik)

Kép

és alul fehérlik a két metsző,végre...

evilany

Évi
Gratu a fogakhoz! :)
Nagyon élvezni fogja Tomi az úszógumit! :) Rékából kiindulva :)

Clárika
Kép
clárika

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi,ezt mire értetted?

hát azt se tudom, hogy hol írja Limo, hogy náluk is rezeg a léc.... na meg azt, hogy Te hol olvastad... :shock:

ma mi is fél11-kor indultunk el itthonról és 5-re értünk haza... jól elfáradtunk!

Évi fogyáshoz és fogacskákhoz gratulálunk!

Kép
gtunde75

Tündi!....Azt hiszem már az előző oldalon van a hozzászólás.
limo73

Tündi amikor bejelentkezett Limo h.újra van netjük,ott írta.
Merre jártatok?

Na voltunk kicsit fürödni ám! Elvonult a vihar,kocsiba vágtuk magunkat,igaz zárás előtt 1 órával értünk le(eredetileg 2-vel akartunk)de azért pancsolt egyet Tomi+Miki,meg sétáltunk,jó volt,sztem holnap bepótoljuk ami a vihar miatt elmaradt.De holnap vszínű Szigetvárra megyünk,az tovább is van nyitva+ahogy néztem van fedett medencéjük.
http://www.szigetvarigyogyfurdo.hu/
http://www.szigetvarigyogyfurdo.hu/medencek.php

evilany

basszus!!! kb 5x olvastam el, mire megtaláltam azt a bizonyos mondatot... nem vagyok 100-as, az tuti... :roll:

Évi élvezte Tomi a pancsit?
mi a Plázában kezdtünk, aztán Intersport, Árkád, majd az itteni Tesco... pont ott kapott el minket a vihar, de Z épp úgyis elaludt a kocsiban, így átvészeltük a parkolóban a csihipuhit...
apának kerestünk cipőt és nadrágot, Zoénak halásznacit szerettem volna venni, de nem találtam...
sétáltunk, nézelődtünk, vásároltunk... jól elfáradtunk...
(az egyik üzletben amíg apa cipőt próbált, letettük Zoét a földre mászkálni... hát úgy produkálta magát az eladóknak, hogy öröm volt nézni! :lol: :lol: :lol:)

Kép
gtunde75

Évi!....Szigetvár jó hely, régebben rendszeresen jártam oda, biztos élvezni fogjátok!

Tanácsot kérnék:....Berci ma már láz ügyileg teljesen rendben volt, mivel csütörtök óta diétás kaját kap, a kakija is megszilárdult, de borzasztó gyakran van....már számolni sem tudom.....sokszor csak nyom, vörösödik, de vagy semmi sem jön, vagy csak egy kis maszat, de van olyan is, hogy rendes adagot pakol. A popsija már olyan piros szegénynek, fáj neki rendesen. Szóval sokszor nyom, olyan székelési ingerek van....ez valamennyire "normális"? Amúgy hangulatilag, viselkedésre teljesen rendben van, étvágya van, eszik.
limo73

Sziasztok

Mi ma családi napon voltunk, szerepeltek az ovisok :) Kristóf nagyon ügyes volt. Olyan nagyfiú volt a színpadon.

Máténak még mindig nincs foga.
Limo, Kristóf fogzásnál produkált hasonló kaki(kat).

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Az lemaradt, hogy sudokrémmel kentem, de mikor már nagyon kipirosodott akkor kellett 1-2 nap mire helyre jött.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca!.....Én is Sudot használok, de még mellette is kipirosodott. Talán most éjjel majd javul egy kicsit, ha majd "nyugiba" kerül a popsi.

A dokinő is mondta, hogy fogtól is lehet, de megnézte, még nem látszanak az őrlők , bár azt is mondta, ez nem jelent semmit. Kb. egy hete volt fogas fájdalom, meg is volt hátul duzzadva, de aztán mégis semmi.

Biztos ügyes volt Kristóf, és büszke is lehetsz rá!
limo73

Tündi,(és többiek)holnap babaruha börze!

Limo,Szváron a fedett medencét gyerekkel is lehet vajon..?Nem a gyógyvizest,hanem a simát...
Mikor Tomi feneke fertőzés után csúnya volt akkor mi Merbromidit kaptunk mint ecsetelő.

A nap híreit nem is mondtam,Tomi ma 2x is felült hason fekvésből(így ma este ünnepélyesen lejjebb tettük az ágyát) és a bébifészekben (!!) két lábra állt...

evilany

Limo, nálunk is ez van, mostanában napi 5-6 kaki az átlag,néha több, piros a popsija szegénykémnek. :( Én is csak a fogzásra tudok gondolni, 2 hét alatt 3 fogacskája bújt ki. Semmi új kaját nem kapott mostanában, pelust nem váltottam(mármint márkát), más tünet nálunk nincs. Eddig sudocremet használtam, de most 2 napja átálltam a bepanthenre, azóta szebb egy kicsit. Meg sokat szellőztetem, már emennyire lehet egy kúszó-mászó-felálló-leülő popsit szellőztetni... :lol:

Klári
nklari80

Gratula Tominak.....nemsoká véged :)

A fedett részben van egy nagy termál, és egy kisebb "wellness" medence, ahol ilyen masszírozó szarok vannak, de lehet találni nyugis helyet. Az igazi strandmedence ami azt hiszem a gitár néven fut, nem fedett. Nem rossz hely, de semmi extrát ne várj. Legalább is 2-3 éve még ez volt a helyzet.

Engem Bercinél nem is a popsija zavar, hanem az állandó kakilási inger.
limo73

Limo,passz (székelési inger..) de sztem simán lehet még a vírustól.

A fedett wellnessre gondoltam,rossz idő esetén.De felhívom őket majd előtte,csak du-ra mennénk,14-től a belépő 1 ezres.(per fő)

evilany

Évi, látod, látod, lassan neked is vége a nyugis időszaknak, szaladgálhatsz Tomika után. :wink: Gratula. :lol: :lol:

Szamóca, biztos nagyon klassz volt a családi nap. :D Fényképet nem csináltál? (Bár az nem adja úgy vissza)

Fiam szórakozik velem, délután összesen 45 percet aludt, pancsikor már nyűglődött, gondoltam ma korán lesz alvás, erre még mindig itt dorbézol, szétpakolt mindent... mindjárt 9 óra... :cry: :cry:

Klári
nklari80

Sziasztok!!!

Limo: gyors,.... szóval nekünk is volt ugye Gergővel jó 1,5 hétig kaksi, volt hogy 9 is... a piros popóra az a legjobb ha minden kaksi után az ember lemossa vízzel!!! Se piros se olyan nedvedző foltos nem lesz, mint nálunk. És mi is diétán voltunk rendesen alma-banán volt a gyümi és répa-rízs-krumpli meg a főzi helyett meg az a HIPP ORS ital... de hogy annó mitől volt nem derült ki... vm vírus lehetett.... mert ugye utána meg azonnal elkapott valamit a rendelőben , amiből a hörghurut lett... Most hogy van a kis beteg???

Évi: de édes Tomika! És nagyon ügyes is!!! :)))

Clárika: bakker, ez a lány csodás :)))

taliról dobok pár képet, meg a 8 hónapos kis Töjpéről :))) ( aki lassan sztem több már, mint 9 kg)

Kép --> a kezdet

Kép --> cajok

Kép --> bambul... ( már 5 órája nem aludt)

Kép --> pocival lökés :)

Kép --> egyszer Rékus majd Zoé ette :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép
gtunde75

Sziasztok
Zoé pancsol ám!! :lol: amúgy tényleg nagyon ügyes,hihetetlen amiket tud.Viszi a prímet! :wink:

Szigetvári fürcsi nagyon jó volt! Ismételni fogjuk.
Jól kifáradt mindenki,meg meg is éhezett,pedig ebédeltünk,Miki 2 jó nagy gyrost is(azt csináltam) de hazaérve mint a kiéhezettek :) Tomi 2 joghurtot tolt be(1 az adagja)én is leküldtem 2 szelet rozskenyér után még egy diétás tejberizst :oops: :roll: ahhoz képest hogy szinte teljesen leszoktam a vacsiról,ma sikerült :)
Tomi 2 napja prímán iszik a csőrös pohárról,mióta a nagyanyja -anyám- segített neki(nem mintha én nem...)
Amennyire nehéz volt a helyzet anno Tomi-mama téren,most olyan jó,Tomi nagyon szereti,lesi,figyeli,várja..pénteken is egész nap itt volt,ettek,ittak,sőt,kb 30-40 percre kettesben is maradtak míg mi a tescoban voltunk.Van is öröm :)
Holnap is mamázunk.

Kérdés,ezt az úszópelus témát hogy csináljátok?Mert tökre nem gazdaságos 10-15 percre (jó,max 30..)egy pelus..aztán levenni,mert ugye vizes,aztán ha visszamegyünk 1.5 óra múlva,akkor megint egy úszópelus...?

evilany

Hát úgy tűnik nem tökéletes ez a net, vagy a gép,........a videókat változatlanul "darabosan" hozza :evil: Látom, hogy pancsikol Zoé, de szerintem pont a lényeg nem jön így át.

Évi!....Egy kiadós fürcsi után elnézhető a tejberizs! Gondoltam rátok, hogy bizti jól érzitek magatok. Pelus passz, mi még nem fürdőztünk.

Mindenki aki fürdőbe járt már, a gyerkőc nem akar inni a vízből?

Mi talán picit jobban vagyunk....ma csak 5ször volt kaksi, és a popsija is szebb.....de nem akarom még elkiabálni.

Tegnap fiam alkotott:.....anya mosogat, apa szundizik, gyerek a hintába...egyszer csak elkezd sírni, odanézek.....a hintába beakadva, fejjel lefelé lóg.......enyhén megijedtem (semmi baja nem lett).....lenyugodtunk, beleraktam a kiságyba, hogy befejezzem a konyhát, közben apa kijött wc-re, jön vissza: hol a Berci? -kiságyban, onnan talán nem tud kimászni......belép a szobába: Kisfiam! mit csináltál?!........hát letépte a baldachint, a vassal együtt.......ááááááá :roll:
limo73

Sziasztok!!

Probálok reagálni én le vagyok maradva mint a borra való......

Évi szupi a fogyás ügyes vagy nagyon,Tomi kajálása ne idegeskedj rajta,Lili is válogatós,nem kicsit,és még ő a 8 kg sem érte el mit csináljak,nem iszik tápszert sem így folyadékot póroljuk amennyire lehet,a citromos ásványvizet vedelte ma savas volt,a tápszer meg nem kell neki,alig tudtuk tőle elvenni a poharat annyira szorította!

Ircsi Katus tünemény,hogy áll a tesó szopi ügyesen leszokot magától ez így jó,Lili nem tud tejeset inni mert felömlött tőle,rizstej,szója kilőve utálja szzóval nem tudom mit lehetne még!!

Limo Lili feneke is piros volt de nekem sudocrém segített vastagon kentem,neki pár napig a megszokottól,mondjuk közben pelus váltottam liberot ez jobbnak tünik,párkapcsolat:)nem egyszerű.

Csibuc mindent sajnálok ami nálad van:(

Macs blogját nem tudom olvasni mert nem tudom a címet:(

Tina csinos vagy nagyon!!4

Berki örülök hogy jobban vagy!

Rólunk meg vagyunk,Lilinek már van 6 foga:)beszélget rendesen apa anya agyál nem mam(ez a ham)követelőzik és ropant akaratos,pakola bébi kompal közlekedik,magától ha fogom a kezét.nagyon lányos vinyogós :lol: alapjába véve jó gyerek szeret mesét nézni duck tévé régen bebe volt az megy nálunk reggel 8-este 7 ig 7-kor anyáé már a tévé,imádom egyre jobban mindent ért amit mondunk neki,ma az apja lefeküdt a kanapéra,lehuzta a szoba papucsot Lili oda gorult a kompal rágorult a papucsra és elvitte a bejárathoz a többi mellé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon apás szerelmesek egymásba,mondom neki tapsoljuk meg Lilikét megtapsolja magát.Valamelyik nap kirugta a kezemből a bébiételes üveget mondom ügyes vagy erre megtapsolta magát :lol: hát ugy ennyi.

Jah Limo baldechin hát mi arra keltünk valamelyik nap hogy magára huzta de lejött az egész vas isteni szerencse kivülre eset bele halt volna :cry: :cry: :cry: ha az a vas kihasítja a kis fejét,mindenki akinek fent van még ajánlatos levenni,én már a rácsvédőt is levettem mert alábujt,egy este felkeltem gyerek van feje nincs teljesen alá volt furódva :? :shock: Akinek nem írtam ne haragudjon csak szita az agyam nagyon mindenkinek sok puszi!

Kép
bévi

Mindenkit megcsodáltam, elolvastam! :D

Évi! Úszópelust, ha nem kakis, akkor ki tudod szárítani. Meg ha sokat jártok, akkor érdemes venni egy belül pelusos bébifürdőgatyát.

Mi holnap megyünk kontrollra, Ádám már mehet oviba, úgysem sokáig ovis már :(
Enyémek ma 10 hósak, azaz tegnap, szóval 5.én :oops:
Joni: 9,26kg, 72 (?) cm, Nonó: 7,19 kg és 66 (?) cm.

Joni 5 fog, Nonó 0fog :shock:

Claire
claire

Jó reggelt!

Évi
Töltött dolgok: mindenféle husit használok... :wink:

Betti
Korinna is gyönyörű! És megvan a magához való esze :wink:
Fogacskához gratulálunk!

Tünde
Főzelék: párolt, főtt zöldség habarással, vagy rántással...olyan felnőttesen...

Nagyon jók a képek! Olyan édesek ezek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Párkapcsolati válságok :cry:

Úszópelus
Mi szárítjuk, vagy moshatót használunk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt,

Boti egész éjjel csak 2x ébredt. Hipp-hipp-hurrá. :lol: :D

Ircsi, voltatok valamerre hétvégén?

Claire, gratula a 10 hónapos csemetékhez. Nem semmi a különbség. :shock: Ez egy jó példa hogy mindegyik baba másképp fejlődik, nővekszik és hogy ezzel nincsen semmi gond, nem?
Jó hogy meggyógyultak a gyerkőcök. :D

BÉvi, nagyon édes lehet Lili, ahogy leírtad, kérünk szépen fényképeket... :D

Balesetek, huhh, egyre jobban oda kell figyelni rájuk, nagyon gyorsak, 0 félelemérzettel. :shock: :(

Tünde, Zoé nem semmi. :lol: :lol: nagyon édes, asszem elmondhatod hogy szereti a vizet. :lol:

Talis képek szuperek. :lol: Mares, Gergő nagyon cuki. :lol:

Klári
nklari80

Visszaolvastam az előző hozzászólásomat, összefoglalva minden baba nagyon aranyos.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap próbálkozott Boti a kanállal...

Kép

Kép
:wink: :lol:

Klári
nklari80

Sucer, beázás sajnálom. :(
Tegnap délután meg olyan durva jégeső volt…

Ircsi, Katus tudja mikor kell abbahagyni a szopit. Okos gyerek!
És jók a képek, a fintoros kajás…. :lol:

Csibuc, régen láttam Korinnáról képet. Ezek a szemek, gyönyörű. :lol: Na jó a durci arc is aranyos.:)))
És Gratulálok a fogacskához! :wink:

Mares, Gergő eszméletlen nagy már. Nagyon sokat változott szerintem.

Clárika, de ügyesen eszik Rékus.

Pakoló Berci a kedvencem. És az utolsó képen az a mosoly csodás.

Tünde, Zoé eszméletlen. Hogy jár a lába, még a fal is vizes volt.:)))
Nem semmi mennyiséget megiszik Zoé, ügyes csajszi!
Ja és a járás, hát eszméletlen! Gratula!

Évi, gratula Tominak a felüléshez és a felálláshoz! :D
Fogyáshoz is gratulálok, ügyes vagy!
Örülök, hogy jó volt a strand. Én csak a belső usziba vittem eddig Lilit, (mivel a kinti gyerek medencébe mindig vacog a lelkem, pedig meleg a víz). De ott bent 1 pelussal vagyunk végig, ha kiveszem, akkor jól kicsöpögtetem. Ha már eleget voltunk kint akkor vissza a vízbe….
De majd a strandon én nem 1x használatos pelust fogok használni, mivel szerintem sem éri meg a dolog. Bár lehet, hogy vissza lehet rakni rá ha megszáradt és nincs benne kaki, hiszen a pisit nem fogja fel ez a pelus.

Bévi, 6 fog nem semmi. Ügyes Lili is! :wink:
Vigyázni kell az tuti, nálunk pénteken volt egy nagy esés. A lépcsőn fel akart menni, vissza már nem sikerült. Sajnos nem értem oda időben (nem tudtam elkapni). Volt nagy sírás és én is teljesen kivoltam, de szerencsére semmi baj nem lett.

Olyan jó volt ez a hétvége, kár hogy vége volt…. :?
Tegnap vendégek voltak nálunk gyerekekkel Lili annyira élvezte, hogy a délutáni alvása teljesen kimaradt. Le se lehetett lőni. Imádja a gyerekeket.
Utána mivel férjemnek dolgoznia kellett elkísértük őt és így legalább találkoztam én is egy-két régi kollegával. Persze mindenki Lilit csodálta… :D
Ma meg sétáltunk a városba és elmentünk kertészetbe is. Imádok ott sétálni, vettünk egy-két virágot és paradicsom palentát és lesz fini koktélparink. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Hétvégén itt a városban csavarogtunk csak, meg a lakótelepen grill-party volt :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, az jóóó. :lol: csak azért gondoltam, mert nem voltál pár napig. Chloe annyira nagylányos. Nagyon szép. :D

Kis apróság, de én olyan büszke vagyok a kisfiamra. Tegnap este megtalálta a cumisüvegének a tetejét, odamászott az üveghez és megpróbálta rátenni. Persze elsőre nem sikerült neki, de nem adta fel és végül megcsinálta. :D Aztán nem tudta levenni, úgyhogy odahozta nekem és újra visszarakta. :lol:

Klári
nklari80

Nklari apróságból lesznek a nagy dolgok szerintem egyálltalán nem kis dolog az ő korukban :lol: :lol: :lol: Lili is sokat próóbálkozik annyira jó,hogy már megértenek szinte mindent,nagyokat szoktunk beszélgetni mi ketten Lilivel.

Woddy ezek a Lilik egyformán huncutak :lol: :lol: :lol: jó,hogy ilyen jó programotok van együtt a család mi csak ritkán tehetjük meg sajnos :cry:

Ircsi Katus nagyon nagy csaj nem sokára egy éves még most is kiráz a hideg jó értelembe ha eszembe jut mikor megláttam itt a kiírást akkor tudatosult bennem elkezdődött a sor és mindenki sora kerül majd nem sokára nekem is meglesz,az már melékes hogy majd nem utolsó lettem :lol: :lol: :lol: :lol: grill party én is csináltam valamelyik nap husit,Lilinek tépkedtem kicsi apró darabokat,előttem a tányérban egy nagy darab elfordultam és már Lili kezében a nagy husi azt rágicskálta:)

Képeket teszek fel okaim amiért eddig elmaradt a telefonomon vannak az ujak és onnan meg nem lehet rátölteni vagyis lehet csak nem tudom,de rajta vagyok az ügyön,Lili két napja a nagykádban fürdik élvezi nagyon!!!!

Kép
bévi

Ma sokan csavarogtak ahogy láttom!!!Holnap készül Lilinek játszó tér,füvesítek,majd ha szépen kibujt és már eről akkor lesz neki kagyló homokozó amit le lehet fedni,medence hinta és csuszda!Remélem élvezni fogja ez lesz a szüli és névnapi ajándék keresztszülőkkel közösen,nem akartunk hülyeséget!Ez sokáig kihasználja majd!

Dia remélem jól vagytok és Szilvás te is!!

Barbcsi?És aki már nagyon régen nem írt Napsi Boriszka remélem jól van,vagy költöznek már?!?

Sucer remélem minden rendben nem nagy a beázás nálatok!

Kép
bévi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Biztosan élvezni fogja Lili a mini-játszóteret :wink:
Husi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bizony, hamarosan már az 1. szülinapi képeket tesszük fel :lol: :wink:

Klári
Boti is nagyon ügyes!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Bévi,csak ámulok, miket tud Lili,tök ügyes!
Klári,Boti is!

Tomi 3 napja ragyogóan iszik,tegnap is eltüntetett vagy 4 dl teát.Örülök!
Hogy bírják a törpék a meleget?Tomi nagyon izzadékony,a haja,orra,kis háta mindig csupa víz :?

evilany

Sziasztok!

Évi: gratulálok Tomi új tudományaihoz, na látod beindul ő is :D Nagyon ügyes :) Fogacskákhoz és fogyáshoz meg külön gratula!

Tünde: nem semmi ahogy pancsol a lányod, bár a lábmunka ismerős volt :lol:

bévi: Lili nagyon édes lehet :) Telefonról adatkábellel (is) le lehet szedni az adatokat (bár nem minden típusról az is igaz). Súly: nem baj nem érte el a 8 kg-ot (az én lányom súlya is hetessel kezdődik), a lényeg, hogy jó kedvű és szépen fejlődik. Tápszerügyben nincsen ötletem. (Barátnőm mesélte, hogy anno az ő fia is sztrájkolt a tápi ellen, és valaki tanácsolta nekik, hogy tegyen kakót a tápiba. Na úgy megitta a kissrác... Mindezt kb. 5-6 hósan...)

nklari: Boti nagyon helyes és ahogy a kanalat fogja. Látom bevált a belebújós előke :) Cumisüvegtető: ügyes ez a kis manó :) Korinna is csinál hasonlókat, ő rendszeresen az apja telefonjának hátsó fémfedelét peckelte le. Az apja meg csodálkozott, hogy neki minimum 5 perc volt leoperálni mindig. Apró kezek - remek technikák :lol:

mares: Gergő nagyon cuki és ez a frizura :lol: Nagyon édes :D

woody: Korinna is esett nagyot valamelyik nap, óriási üvöltés lett természetesen. Nagyon megijedtem, lett egy kis piros folt és egy enyhe duzzanat a homlokán, de ennyi. Pár perccel utána már vígan jött-ment. Hétvége: irigy-irigy :)
Jól értettem, hogy férjeddel egy helyen dolgoztatok?

limo: gyerekemnél is előfordult hogy nagyon piros volt a popsija, de nem az egész hanem 4-5 cm-es sugarú körben a végbélnyílás körül. Mellette enyhén rózsaszínes ami szépen átcsapott normál bőrszínbe. Remélem érthető :oops: Doktor néni megnézte egyszer és azt mondta hogy ez egyértelműen gomba, mert az elfogyasztott zöldségek lúsogak, a kis popsiját irritálja a lúgosabb kaki és megtelepedhetnek rajta a gombák. Canestent javasolt, 2-3 alkalommal vékonyan be is kentem és elmúlt pikk-pakk. Ugyanez volt amikor kórházban voltunk 1 hónapja, akkor kezdtek már váladékozó kiütések is megjelenni, de a Canestentől elmúlt.
Orvos mit mondott Berci popójára?
Ja és még annyit, hogy a Sudocream nekünk nem segített ezeknél a kiütéseknél. Mostanság ha nincsen gond (pirosság, egyéb folt vagy kiütés), már nem is kenem minden pelusozásnál Korinna fenekét.

clárika: nagyon cuki Rékus, akárhányszor látom a hugomra emlékeztet. Ő 7 évvel fiatalabb nálam, ő is ilyen kis hajas baba volt mint Rékus és neki is mindig ilyen kis pálmafa-copfba fésülte a haját anyum :)

Ircsi: megvan már a pontos dátum a költözéshez? Chloe szülinapját hol ünneplitek? (Itthon vagy Németországban?)
Képek nagyon édesek :)

Korinnámnak kibújt a 2. foga alul. Látni még nem lehet annyira, de tegnap csinált egy olyan dolgot amitől egyértelműen érezhettem a fogacskáit. A játszószőnyegen feküdtem hanyatt, imádja a hajamat túrni. Egyszer csak fölém hajolt váratlanul, villámgyorsan bekapta az orromat és ráharapott. Az orromon 2 kis csíkocska maradt, szóval nem kérdés, hogy megvan a két cápafog :lol: :lol:
bettinyo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?