Sucer, beázás sajnálom.
Tegnap délután meg olyan durva jégeső volt…
Ircsi, Katus tudja mikor kell abbahagyni a szopit. Okos gyerek!
És jók a képek, a fintoros kajás….
Csibuc, régen láttam Korinnáról képet. Ezek a szemek, gyönyörű.
Na jó a durci arc is aranyos.
))
És Gratulálok a fogacskához!
Mares, Gergő eszméletlen nagy már. Nagyon sokat változott szerintem.
Clárika, de ügyesen eszik Rékus.
Pakoló Berci a kedvencem. És az utolsó képen az a mosoly csodás.
Tünde, Zoé eszméletlen. Hogy jár a lába, még a fal is vizes volt.
))
Nem semmi mennyiséget megiszik Zoé, ügyes csajszi!
Ja és a járás, hát eszméletlen! Gratula!
Évi, gratula Tominak a felüléshez és a felálláshoz!
Fogyáshoz is gratulálok, ügyes vagy!
Örülök, hogy jó volt a strand. Én csak a belső usziba vittem eddig Lilit, (mivel a kinti gyerek medencébe mindig vacog a lelkem, pedig meleg a víz). De ott bent 1 pelussal vagyunk végig, ha kiveszem, akkor jól kicsöpögtetem. Ha már eleget voltunk kint akkor vissza a vízbe….
De majd a strandon én nem 1x használatos pelust fogok használni, mivel szerintem sem éri meg a dolog. Bár lehet, hogy vissza lehet rakni rá ha megszáradt és nincs benne kaki, hiszen a pisit nem fogja fel ez a pelus.
Bévi, 6 fog nem semmi. Ügyes Lili is!
Vigyázni kell az tuti, nálunk pénteken volt egy nagy esés. A lépcsőn fel akart menni, vissza már nem sikerült. Sajnos nem értem oda időben (nem tudtam elkapni). Volt nagy sírás és én is teljesen kivoltam, de szerencsére semmi baj nem lett.
Olyan jó volt ez a hétvége, kár hogy vége volt….
Tegnap vendégek voltak nálunk gyerekekkel Lili annyira élvezte, hogy a délutáni alvása teljesen kimaradt. Le se lehetett lőni. Imádja a gyerekeket.
Utána mivel férjemnek dolgoznia kellett elkísértük őt és így legalább találkoztam én is egy-két régi kollegával. Persze mindenki Lilit csodálta…
Ma meg sétáltunk a városba és elmentünk kertészetbe is. Imádok ott sétálni, vettünk egy-két virágot és paradicsom palentát és lesz fini koktélparink.