Új privát üzeneted érkezett!

Béku: Én a helyedben több magnéziumot szednék, nekem a 3000 mg minden görcsöt vagy keményedést elnyomott.

Andi: A picúr testsúlyát kell kg-onként felszorozni 150-nel és elméletileg annyit kéne ennie. De az előtej, ami nálad most kezd jönni, az sokkal zsírosabb és laktatóbb. Az utricát meg ha veszel, akkor figyelj oda mit adnak, mert a 15 ch-s apaszt és nem szaporít! Képzeld, nálunk első nap el nem is volt fürdés, mert nem mertük a csúszós kis testet megfogni. Másnap jött a barátnőm és ő mutatta meg a fürdetést. De később már apa fürdetett, csak az kellett hogy már egy kicsit nagyobb legyen Barbus. Akkor meg persze már azért nem olyan könnyű, mert mocorog.
vicky79
Budapest III. kerület

A laptetőm Vikusé, hogy a pocaklakó maradjon odabent épen és egészségesen karácsonyig.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi
az evéshez annyit hogy Hanna a kórházban 30 tápszert kapott, itthon már 50et evett ő is, elég neki az 55 amit evett szerintem ez jó, de ha éhes úgyis ordít majd és ha rácuppan a cicire akkor nem lesz gond eszik annyit amennyi kell neki. a fejésre visszatérve meg kell mindig mert úgy lesz minél több neki.
az alváshoz még annyit hogy a csecsemősöknél villany világít éjjel és nálunk is az 1hónapban végig kislámpa mellett aludtunk mert nem ijedt meg mikor felébredt hogy látott és nem tök sötét volt.

zsuzsó
nekünk az espumisan valamennyire volt csak jó, a fingatós víz volt a legtutibb, amit dm.-ben olcsóbb mint a gyógyszertárban, gripe water a neve, de azt csak 1 hónapos kortól adhatod neki addig nem.
az infacol nem jött be

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu
sajnos nekem nincsenek ilyen számú matricáim...
hogy állsz a gyógyszerrel?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi!Hát igen,nemsokára mi nem kiscsalád hanem Misscsalád leszünk! :lol:
Mukira én is kíváncsi leszek,szegénynek nem csak a gyereket,hanem a megváltozott lakást is szoknia kell majd!Pl.:Máshol lesz a bejárat,máshol lesz a lépcső stb.....szegény!
Béku!Teljesen megértelek!Én kb.:4 napig nem mentem sehova és teljesen be is gyogyóztam,itthon is csak a feszkó van,mindenki idegbeteg(főleg após),anyós meg állandóan fáraszt!Anyuék normik,jól esett,hogy múltkor hozzá járultak az unokához is...anyósék nem vmi adakozóak...eddig még egy "szaros"pelust sem vettek,de anyós okoskodni,meg a szemét legeltetni(pl.:a gyerekszobában)azt marhára tudja!...mindegy!
Szóval tegnap egy kicsit én is kitőrtem..elmentem kozmetikushoz+persze egy csomó Dorka cuccal jöttem haza!Egyből jobb kedvem lett!

Csajok!Van olyan köztetek aki vetetett vagy vetetni fog le köldökzsinórvért???

Kép
Kép
missancsi

Vicky!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :wink: :wink:

A vendégemet nem sajnálom,mondtam Neki,h Ő is meg a nője is egy farok!!!!!

a szobatársamat nagyon sajnálom!

Igérem már csak arra koncentrálok,h minden rendben legyen!

Köszönöm!
vikus82

kukk
megjöttünk Rómairól, M ronggyá rohangálta magát a Dunában, dobálta a kavicsokat, most horpaszt ezerrel.

Andi,
juppé első éjszaka ! 55 jó, napi "előírt" testsúly x 150 ml, de no para, amit még megtehetsz hogy a kutacsát megnézed és ha nagyon horpadt akkor etetni etetni.
illetve ne feledd meleg van, tehát lehet hogy több a folyadékigény.
továbbá előtej naon tápláló !!!!!!!!!
anyósék ?
fürdetés: figy ha segítség esetleg vegyetek ilyet
http://www.teszvesz.hu/baba_mama/babaap ... 02181.html

Sajti,
Veled álmodtam, nem tudom mit, de ott voltál.

Vikus,
semmi negára nem gondolni !!!!!!!

Ann,
van valami nálam :-)

Béku,
a keményedés nem kóser, de komolyan !!!!!!

Missancsi,
anyámék kőbrutál tele monival, szerinted ??? ha anyámon múlna semmit nem kaptam volna még tőlük.
köldökzsinór: több helyről: mi dokink (semleges), egyik szakintézmény munkatársa (nem győzött meg, nem is szándékozott, nagyon őszinte volt), szülés-nődoki-orvos-genetikus barát: totál lebeszélt.........
hallgattunk rá.....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lukácsné,
teszt pipa, szerencsére egy csík, gyogyót elkezdtem, remélem rendbetesz és kövi uhun minden okés lesz.

kubuspace

zsuzsó
Hétfőn felhívom a dokit, mennyi magnéziumot szedjek és meddig…

carla
Azért nem feküdtem egész nap, de egy hónap fekvés után baromi gyorsan kifáradok.
Tényleg jól legyengültem.
Te mindig tudod, hogy melyik gyerek melyik?
Mit mondott a doki, reálisan mikor várható a szülés? 40. hétig nem szoktak maradni az ikrek, ugye?

andi
Olyan jó olvasni, amiket írsz!
Rajó megint kitett magáért!
Jó, hogy nem szenvedsz a gátsebbel és ilyen pozitív emlék maradt, jó ezt hallani a másik paragéptől :)
/Nekem amúgy a thaimasszázs is fájt :)/
A fürdetéstől én is tartok, de majd belejövünk!

rita
Mennek a drukkok a júliusi kezdéshez!

sajti
Próbálok én óvatos lenni…

vikus
Hát ez durva, hogy valaki éveket vár babára, aztán elveteti…
Ez a 20 hetes baba meg felfoghatatlan, szegény!
De nálad minden rendben lesz, nyugi!!!!

béku
Milyen magnéziumot szedsz?

Én picit bepánikoltam, hogy lehet, hogy ez az utolsó (meg egyetlen) hétvégém itthon, így most mindent meg kell csinálni. Ákost ugráltatom, meg én is csinálom, amit tudok, de azért pihenek is…
Ez az Ikeás rácsvédő elég érdekes, vagyis körbe rácsos ágyhoz biztos jó, de a mienknek van egy tele háttámlája…
A baldachinjuk meg valahogy használhatatlan, az előbb már itt hisztiztem, férj meg nem érti, mi baja, de mondta, hogy inkább felgyújtja :)
Szóval kicsit pánikban vagyok, hogy nem leszek kész…
Az egyik barátnőm 6.-t jósolt, a másik 6 és 10 között, én azért még várnék…
1 hónapja fekszem :( Tudom, lehetne rosszabb is...

Kép Kép
estrella22

Estrella, mi a teli oldalára 2 oldalú rafasztóval nyomattuk oda a rácsvédőt :wink:
Andi mamiiiii, örülök nektek 8)
kpn

Én nem megyek többet a dunakeszi Auchanba. Megint sikerült eltévednem! Én már nem is értem, komolyan. Mire feleszméltem már az M2-n voltunk. Azt hittem jól meg leszek büntetve mert nincs matricám, de legalább ez megoldódott, mert kiderült, hogy személyautónak nem fizetős. Barbus megint visított, szerintem ez is közre játszott. A többi gyerek is állandóan ordít a kocsiban? Bár észre vettem, hogy csak akkor csinálja ezt, mikor az apja is ott ül vele. Gondolom van közönsége. Így nem tudom holnap el merjek-e vele indulni a Velencei-tóra, mert az 2 óra. Pedig ki kellett volna próbálni az autópályát (mármint direkt és nem véletlenül). Viszont 375-ért tankoltam literjét. Ott egész ügyes voltam.

estrella: Ha eléggé meghúzod a rácsvédőt, akkor nem áll el. Legalábbis nálunk sem rácsos a két vége és én úgy szoktam feltenni, hogy az utolsó rácsnál kifelé átfűzöm és így egész jól áll. A baldachint nem ismerem, de ha csak ez a gond, akkor viszek neked baldachintartót és ha nem üt a szín el nagyon akkor narancssárga függönyt is. Rácsvédőnk is van hozzá. Pár hónapig használja úgyis csak az ember, majd visszaadod. Emiatt ne aggódj, a gyerekeknek mindegy hogy van-e függöny vagy rácsvédő, ők még nem mászkálnak el. Ez inkább a mamáknak fontos dolog. De nekik nagyon. :) :wink:

Ilyen:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu!Miért nem ajánlották?Mi szól ellene?

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Nekünk azt mondták, hogy nem lehet még annyi mindenre felhasználni, mint amennyibe kerül. De ha nekem lett volna rá pénzem, akkor én levetettem volna. Ha csak egy pár betegségnél segít, akkor már jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: a dokinak mondtam a keményedést,ő írta fel az 1500-nyit (napi 3X500 mg)...

Többet nem merek szedni,csak ha mondja.
Jó lenne elnyomni,de nem kísérleteznék.... Ne akadjatok ki,de ma nem vettem be a magnéziumot,és alig keményedett.... :shock:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Estrella: magnesii citrici-t szedek,3X500 mg-ot.... (orvos írta!)
Vendég

Andikám,óvatos voltam nagyon,és hát kocsival fuvarozták a popómat,kivéve a piacon,de ott egyszer gyorsan végigmentünk csak,és nem is cipekedtem :) :D

Anyum a széltől is óv,még egy emberkét is messzire elküldött,mert nem vett észre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltunk az Obiban is,mert 30%-os kiárusítás van,úgyhogy volt értelme a kocsikázásnak,mert így megvettük,amit mi is meg tudtunk a kis szobához,párom nehezen cipelte volna haza a 25 kg-os zsákot kézben... :)

Ebédeltünk,és vettünk nekem 2 ruhácskát erre a meleg időre,csak még fel kell hajtatnom,vagy én megcsinálom itthon,mert a földig érnek :D

A temető felé végül nem mentünk ma.
Vendég

Béku: Mond a dokinak a keményedést, szerintem engedni fogja a többi magnéziumot. Lehet hogy ma nem úgy feküdt Majácska, ezért nem keményedtél.
vicky79
Budapest III. kerület

Nórikám: Köszke :) Mi is magunknak.... figyu Milosnál megy a hasonfekvés??? Gyereket ahányszor hasra fordítjuk üvölt és hergeli be magát... pedighát kéne.... mit csináljak? :shock: :shock:
Amúgy válogatom kifele az 56-os rucikat......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: Szerintem emelhetnéd a magnéziumot, de lehet hétfőn kéne telózni egyet és rákérdezni ha más nem az asszisztensnél esetleg, nem?? :wink:

Estrellám - másik paragép.... Parám rácáfolt magára úgylátszik, remélem Nálad is így lesz...!!!!!!!! Valami hasonlóan "könnyűt" kívánok..... Az EDA helye mondjuk nagyon-nagyon érzékeny, de majd elmúlik, meg amennyire most érzem annál milliárdszor nagyobb szolgálatot tett ott-akkor... :wink:
Látom Ákosod is Rajó utolsó időszakomos sorsára jutott.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondd meg Neki nyugodtan, hogy más is kapta az ívet, nem kicsit... nagyon... :roll:

Kubukám: nem apad a kutacs, csak hát a zabagép türelmetlen, remegős-vörös-karmesteresre behergeli magát.... alig bírjuk lehiggasztani.. ma du már azt csináltam hogy mivel 2 órán át nem szívott semmit - pedig volt és az összes trükköt kipróbáltam már - de csak üvöltött és hergelte magát, a végén leszívtam és úgy adtam oda... onnantól világbéke volt... szerintem lusta szopni, v. melege volt, nem tudom mert előtte meg tök normálisan szopott..
Anyós? ..... Panaszkodós rész jön, akit nem érdekel innen ne olvassa...!!!...
hát neki ma van a születésnapja... :roll: :roll: :roll: Na nem fogtok rámismerni....de félretettem minden ellenérzésemet és montam Rajónak, hogy ha gondolja, hívja fel őket, hogy ma v. holnap jöjjenek át, hogy az unoka meg tudja köszönteni (mert ugye a "kedves" nagymama annyira megérdemli!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ).... úgyhogy holnap jönnek... Rajó viszont rém hálás a "gesztusomért", szeretné a békességet, de mondtam hogy én nem tudok egyelőre felülkerekedni, ezt miatta és a gyerek miatt csinálom csak!! ... Szerencsére anyám is itt lesz, úgyhogy nem nekem kell pattognom majd körülöttük, mert ők ugye mint köztudott, VENDÉGSÉGBE szeretnek járni.... :roll: :roll: :roll:
Persze elhangzott telóban a kérdés hogy kell-e vásárolni valamit nekünk? Mondtam R-nak hogy mondja meg, hogy NEM, innentől kezdve nem adunk támadási felületet ilyen témában, még úgy se, hogy R. elmegy esetleg az apjával és így csak a fuvaros szerepkör lenne az öregnek .... Persze, hogy közben az legyen vizslatva hogy mi mire mennyit költünk... (hogy aztán a pofánkba lehessen vágni, vagy ami még rosszabb a hátunk mögött legyen ezen csámcsogva)... Szóval ha kérdeznék, akkor PELENKA megmondva milyen márka, milyen méret, ennyi a max. amit "hozhatnak" kérésre... Mást tőlünk hallani nem fognak, megbeszéltük.
Amúgy csütörtökön voltak bent a kórházban, hát gyerekek anyósnak a 2 napos unokája látványa felett érzett öröme helyett/mellett tudjátok mi volt a központi kardinális kérdés??? Persze nem tőlünk, hanem anyámtól kérdezve??? Hogy itt minden kismama külön szobában fekszik-e?? Merthogy ugye én 1 ágyasban voltam... anyám persze adta a "hülyét", hogy Ő bizony nem tudja.... Gondolom a szoba anyagi hátterére lett volna kíváncsi a vénasszony... :twisted: :twisted:
Hihetetlen egy szarrágó nő, de hogy mi a faszra azt nem tudom, mert neki egy kanyijába nem kerültünk a 9 hó alatt kb. szinte.... :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

JA KUBUKÁM!!!!!!

A pelenázáshoz az a letakaró cucc, amit hoztál nagyon bevált már a kórházban is és itthon is ...!!! Szeretnénk belőle betárazni!! Megmondod honnan szerezted?? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: hááát,nem semmi ez az anyós.... :roll: :? :? :?
Anyumnak meséltem,hogy kicsesztek veletek már nem egyszer,és emlékezett,hogy meséltem,mikor a nagy bevásárlásról volt szó....

Szóval nagyon ki van akadva..... Anyud minden mozzanatára csak bólogatott,hogy még jó,hogy Melletted volt,ez a természetes,hogy ahol csak tud,segít a gyerekének,és ez egy óriási pillanat az életében....

De anyós pajtásról nagyon meg van a véleménye.... Nem győzött ma nekem mindenben segíteni,nehogy bármit is cipelnem kelljen,vagy másik fuvart szerezni.... Nemhogy megtagadná....????!

Jól van,hétfőn rákérdezek telefonon,hogy szedhetek-e többet ebből a magnéziumból ;)

Addig azért nem kísérletezek vele :)
Vendég

Béku: nincs anyukád egyedül a véleményével, más véleményt még nem nagyon hallottam az ügyben azoktól, akik tudják milyen.... azért viszont hálát adok a sorsnak, hogy Rajó nem örökölte ezt a bunyevác vért tőlük.... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andi: de jó, hogy otthon vagytok! tényleg jó olvasni a soraidat, tele van örömmel és boldogsággal:) és ez a meglepetés Rajótól, le a kalappal:) Iza tündéri:) édes ahogy alszik ebben a tipikus újszülött pózban: háton és a karjait magastartásban tartva! érdekes, hogy Nórikánkat nem láttam még ebben a pózban aludni, sokkal jobban szeret az oldalán vagy hason feküdni/aludni - bár kicsit aggódok is, mert mindig a jobb oldalára fekszik és forditja a fejét, a pocakomban is igy lehetett és ugye meg is nyomodott a bal oldala, remélem nem lesz féloldalas... :shock:

Estrella: de jó, hogy hazaengedtek és még 2in1 vagy Zsomborral, nagyon ügyes vagy!!! érdekes, hogy talán ez az utolsó hétvégétek Zsomborral a pocakodban, emlékszem hétfőn - aznap született Nóri - még mi is fotóztuk a pocakomat és nem is tudtuk, hogy az lesz az utolsó fotó róla! azért óvatosan a 7végi munkákkal, az a pár nap is számit, amit bent van még! könnyű és komplikácimentes szülést kivánok neked:)

Judit: veletek mi újság? hogy vagytok? hamarosan nálatok is megérkezik Móci:)

na megyek, jön az esti fürdetés:)

Kép
oroszlán

Andi: Nem szeretnélek elkeseríteni, de Barbus is ezt csinálta a szopival. Az üvegből rögtön jött és mikor ciciztetni akartam, akkor meg szívott rajta kettőt és ordított. Remélem Izánál nem így lesz, de akkor sem gáz ha igen, csak akkor sokat kell fejni. Pelenkázó alátétet vett neked Kubu? Azt én liberósat vettem, de a dm-es sem rossz. Anyósod meg egy idióta, sajnálom Rajót miatta. De te tényleg jó fej voltál, Rajó biztosan értékeli ezt.

Béku: Azért ha holnap nagyon keményednél akkor nyugodtan vegyél be magnéziumot. Nem fog ártani.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nem véletlenül Rajó a párod!!! :)
Anyóssal vannak ugye nézeteltéréseink néha,de az tuti,hogy amint szülök,ott toporog majd,hogy miben segíthet,és mivel most már minden lényeges dolgot beszereztünk,így a pénzt adja majd nekünk, amit Majának rakott félre!

Szóval összetehetem a 2 kezem,hogy ő ilyen!! Sok dologban másként vélekedünk,de bármelyikünkről van is szó,akár Attila,én,vagy Maja,azonnal ugrana segíteni,szóval ég és föld..... :shock:
Vendég

Vicky: Azt beszéltük, hogy egyelőre csinálom a kézi szívóval ha nem szopik, persze próbálom erőltetni inkább a szopást.... DE! Ha úgy alakulna, hogy nem megy, akkor legrosszabb esetben le lesz fejve és úgy kapja meg, én erre nem akarok ráparázni, idegbeteg lenni tőle, a gyereket se akarnám, hogy az legyen... jó tudni, hogy van B terv megoldás is, sőt a C a tápszer... :roll: :roll: :roll: :roll:
De az elsődleges cél az A verzió, hogy ha beindul, mert most még tényleg kevés van, legalábbis Izának láthatóan az, akkor talán kevésbé lesz macerás ezzel a szívással... de lényeg, hogy nem szeretnénk rágörcsölni, hogy örömünk legyen ez az időszak, ha 1 mód van rá :)...
Pár nap és kiderül, addig meg brutál mennyiség folyadékkal próbálok operálni :)

Olyan pelenkázó feltétet hozott, amit a szülőszobán is tettek alánk... :wink:

Oroszlán: De jó, hogy jöttél!!! :) MIlyen érdekes, hogy Nórikád meg pont hason is szeret feküdni, pont azt nézztük, hogy Iza útál úgy....??.... :roll: :roll: :roll:
Szerintem nem lesz féloldalas!!! A védőnő/gyerekorvos mit mondott rá amúgy???

andrea-1

kpn
Cseles, akkor nem én vagyok a béna, köszi :)

vicky
Sanálom az eltévedést, elég szívás arra, néha én sem tudom, merre is kell menni, pedig jó sokszor voltunk ott és még gyerek sem üvöltött hátul.
Köszönöm a felajánlást, van baldachintartó vasunk, de nem kompatibilis az Ikeással.
Amúgy azért vettem ilyet, mert ez szúnyoghálós, és lett volna funkciója, nem tudom, sima baldachint szeretnék-e. Férj eléggé ellenzi…
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20175838

Béku
Én is ezt kaptam a kórházban, 3x2-t, de kérdezd meg a dokid.
Az ottani gyógyszertárban akartam venni, de nem volt nekik, csak Magne B6, azt vettem, lehet hiba volt.

Andi
A próféta szóljon belőled :)
De látom most jön még a neheze :)
Anyósodat meg meg tudnám csapkodni, komolyan!
Jó fej vagy, hogy felhívtad, én biztos nem hívtam volna át egy ilyen pici baba mellé.
És ez a külön szobás dolog…

Nekem lehet nem kellett volna ma ennyit pattognom, jól bekeményedett a hasam, bár kevesebb magnéziumot is szedtem, meg már magne B6-ot de most kicsit megijedtem…

Kép Kép
estrella22

oroszlán
Hááát, én is 2 napja erőltetem, hogy csináljon rólam pocakos képeket…
A kórházban csinált egyet-kettőt a telefonnal, akkor azt hittem, nem jöhetek többet haza pocakosan, de az nem az igazi.

Kép Kép
estrella22

Lányok, milyen is a nyákdugó...?

Kép Kép
estrella22

Andi: a védőnő ajánlotta, hogy tegyük minél többször hasra, úgy hogy a feje a balra dőljön, szerencsére szeret igy feküdni. van vmi vizsgálat is, ha nagyon nem akarja majd balra forditani a fejét, de azt mondta, hogy egyelőre ez nem sürgős! és már a kis púpja is alakul a fején, az utóbbi 2-3 napban látványosan kisebb lett, ennek nagyon örülök, emiatt is volt bennem egy félsz...
- jól teszed, hogy nem görcsölsz a szoptatáson, ahogy irod van a, b és c terv:) nálunk egyelőre jól megy a szopizás, nem kellett fejnem, remélem kitart igy legalább 6 hónapig:) most nagy étvágya lett, csak birjam - tüdő helyett -mellel és tejjel;)

Kép
oroszlán

andi: Jó, ha nem parázol rá, nem is kell. Barbus is sok tápszert kapott, mert még a fagyasztott tejcsim is hamar elfogyott, mégis jól megnőtt. Bár most nem hízik valami sokat, lehet hogy tápszereznem kéne? :D Azt az alátétet nem tudom honnan lehet beszerezni, én már nem is emlékszem milyen volt. Az edát akartam még neked írni, hogy jobb lesz, csak ne emelj még egy ideig nehezet. Én levittem Barbust a babakocsival+hordozóval és a nálam maradt 2 zacskó ruhával a 9 lépcsőfokon és úgy megfájdult a hátam, hogy már azt hittem valami maradandó károsodásom lesz. De gyorsan lecsekkoltam egy ismerős anesztesnél, hogy mit tettem és azt mondta, hogy nem lesz gond, de így kicsit nehezebben fog begyógyulni. Szóval ilyet ne tegyél. Írsz majd a szülésedről, ha ráérsz? Blogotok lesz majd? Szerintem tök jó dolog, én az itteni hozzászólásaimból mazsoláztam össze és szerintem tök jó. Persze ezt majd később fogod csak elkezdeni, ha akarod egyáltalán, de akkor már jobb az itteni dolgokból összeszedni, mert nem emlékszik az ember sok mindenre.

Altatás, nekem Barbus már a kórházban egy összetekert pokróccal volt kitámasztva, ő szívesen aludt az oldalán. Mondjuk nálunk kellett is, mert sokat bukott vissza. Ezt nekem még a kórházban mutatták, ott a kiskocsi oldalának támasztottuk neki a hátát.

estrella: Úgyis csak az elején használja az ember a baldachint, mert egy idő után a gyerekek elkezdik ráncigálni. Ez az ikeás tök jó pedig. Nem lehetne valahogy a plafonról lelógatni? Vagy nem is tudom hogy tenném fel. De akkor sincs semmi, ha nem lesz, mi elektromos szúnyogirtót használtunk és egy csípés sem volt Barbuson.
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: Azt mondták a csajok, hogy olyan zselés izé. Kijött? Na! A hétvégén még baba lesz? Már nem pici a fiúcska, már jöhet.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Ha holnap nem tudnék jönni, akkor boldog szülinapot! Istenke éltessen még nagyon sokáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: csak nem? :shock: :roll: :D :D :D
Vendég

Missancsi,
háááááááát amit én tudok, hogy igazából tudunk e sikeres őssejt kezelésekről ? nem ? jaaa vagyis 10000 esetből 1 alkalommal..... illetve ahogy fejlődik a tudomány lassan szövetből is lehet nyerni szükséges anyagot....
na ezt most nagyon lesarkítottam, de a genetikus barátunk megmondta hogy ez jelen pillanatban totál a szülők emotionally való megérintése....

Béku,
amikor 3 hétig bentlakásos voltam kórhiban Marcus terhesség idején, hát belém aztán öntötték a magnéziumot, gyogyóban, infúzióban, mondták hogy nem tudom túladagolni :-)
figy mesélj már Anyukádnak anyámról :-)

Andi,
dehogy kell hasra fektetni, ezt ki mondja ??????? M életében nem feküdt hason, Liza meg úgy kezdte a pályafutását :-)))))
56-os rucik bye-bye.
hajrá szopi, rendben lesz az.
behalok rajtad, le a kalappal anyósoddal való viselkedésedért, drukk hogy minden okés legyen holnap.
beszarok (bocs) anyám is a szobával volt elfoglalva amikor két nap után sikerült bejönni meglátogatni Marcit, ja meg a nagy belemmel :-)))))))))) komolyan ismertessük már össze őket :-)
pelenkaalátét
van dm-es kb. 100 ft-ra jön ki darabja, de van itt is http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=94 vagy itt is http://www.diaper.hu/arlistaKK.htm (ez a szomszédunkban van)
Ágyalátét Helen Harper 10 db 660
Ágyalátét Seni Soft 40*60cm 49
Ágyalátét Seni Soft 60*60cm 65
Ágyalátét Seni Soft 90*60cm 88
esetleg pelenkadiszkont a közeletekben vagy ha olyat szeretnél amilyen a miénk azt meg kell kérdeznem, mert egy idős néninek írja fel a dokker közgyógyra és én tőlük vettem meg a cuclit :-)
tejképzéshez szűrt almalé, rostost nehogy igyál !

Oroszlán,
hogy vagytok ? Nóri hogy bírja a meleget ?

Estrella,
úúúúúúúúúúúú nyákdugesz ? nemá !
izgulok, drukkolok !!!!

Vicky,
cupp köszönöm.

kubuspace

Nyákdugózunk!!??????Kijött???
Estrella: olyan mint valami nagy adag takony, csak a színe más .. (BOCSI!!) ilyen barnás színű nyúlós-zselés dzsuva, nekem több részletben jött ki, főleg az amnioszkópia után... :roll:
Úristen de fura ilyenekről múltidőben beszélni.... hisz még most történt csak velem is meg.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kubu: hát gondolhatod,hogy akkor a Te anyukádról mit gondolna...... :roll:

mert Andi esetében "csak" anyósról volt szó,de hogy egy anya a saját vérével ezt művelje,mint a Tiéd..... :roll:
asszem kitérne a hitéből.....

Amúgy Liza születésekor vele mentünk volna Téged meglátogatni a Jancsiban,ha nem épp aznap kapok Sz-től rossz híreket.... :? :D
Vendég

Kubu és Pancsi
boldog szülinapot nektek csajok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hajnalt,

izgulok Estrelláék miatt, híreket !!!

Béku,
igen igen emlékszem hogy jöttetek volna hozzám is.

Lukácsné,
köszönöm.

Vicky,
jó utazást nektek mára, minden rendben lesz !!!!!

Missancsi, Pancsi,
boldog születésnapot kívánok !!!!!

kubuspace

Missancsinak és Pancsinak is boldog szülinapot!

Estrella: Nagyon drukkolok nektek mára. Hátha ma meglesz Zsombi baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Én már fent vagyok,csicsergek,apa viszont éjjel 2-ig filmet nézett, így nem hajlandó kelni....

Sajnos most csak a de. lenne a kettőnké,tegnap munka után anyjának segített pakolni,ezért se siettem haza.... :?
Hát így megy el egy teljes 7vége anélkül,hogy lett volna bármi közös programunk....
Jó persze,ott a mai szülésfelkészítő..... De valami kevésbé "kötelezőre" gondoltam volna :(

tudom hogy ő dolgozó ember,de ha ma nem csinálunk együtt semmit, várhatok a következő vasárnapig,hátha rám is szán időt....,aztán az utána levő vasárnapig... Miközben egyre kevésbé vagyok mozgékony,és a végén már totál nem lesz kedvem még felállni sem,nemhogy moziba menni,vagy ilyesmi...

Tudtam,hogy anyóssal így vagy úgy,de húzódni fog a tegnapi program,ezért nem örültem neki,mert eredetileg hétközben lett volna...Erre átrakják szombatra :(
Vendég

Kubu, Ancsi,
isten éltessen benneteket! ;-)

Andikám,
anyósod egy rémálom. :evil:
büszke vagyok rád hogy Rajó és Iza miatt felülemelkedtél a dolgain!
remélhetőleg él a lehetőséggel és a személyes látogatáson bizonyít hogy megérdemelte tőled még ezt az utolsó utáni esélyt!!!! :idea:
vicces hogy búcsúztok az 56 mérettől, mi még csak alulról nézegetjük! :-) az 55 szopi, az tök jó, ügyesek vagytok nagyon! remélem Iza visszatér az üvegről a cicire, de igazad van hogy nem aggódsz.

Ancsi,
őssejt ellen nem szól semmi, de mellette sem sok én úgy vettem észre.
úgy hallottam hogy a tudomány fejlődésével nem az őssejt technológia vonal lesz a befutó, így hosszabb távon nem sok haszna lesz. ami miatt végülis nálunk nem lett, az az hogy egy gyerkőcnél nem nagyon tudnak elegendő mennyiséget levenni ahhoz hogy később érdemben használható legyen valamire is. és mivel nálunk egyedileg tárolják, nem tudnak hozzá beszerezni hasonló paraméterekkel rendelkező őssejt anyagot.

Estrella,
én is paragép voltam, még Sz ügynök is megjegyezte, hogy tudom mennyire aggódós :-) de hidd el minden oké lesz és te is olyan pozitív érzésekkel, élményekkel mész majd haza, mint Andi és én.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

KUBU, ANCSI, PANCSI Isten éltessen Benneteket ezen a gyönyörű napon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrellám: Remélem jól tellt az éjszakátok! Rengeteget gondolok Rátok. Ne izgulj (túlságosan), amikor történnie kell minden rendben lesz!!!!! És tudod, ha én megtudtam csinálni, akkor Te főleg meg fogod!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám, hát igen, félretéve itt lesznek, szólj majd ha ott tartotok és szükség lesz rájuk.... :wink: Ja és rugi is lesz, és nem csak pinki..... hanem sárga pl :)

andrea-1

Kubu, Ancsi: Isten éltessen Titeket nagyon sokáig!!!!! :D :D :D :D :D
Kép
Vendég

Boldog szülinapot minden ünnepeltnek!!!!!

Andi,Zsuzsó!!!!
Férjem gratulál a kis csöppségekhez és üzeni,hogy nagyon cukik a babák!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Andi szívből gratulálunk sok boldogságot jó egészséget kívánunk :-) Iza gyönyörűűűűű

Breki hogy eltelt az idő :-) (próbáltam visszaolvasni hogy Sztől milyen rossz hírt kaptál de nem találtam, remélem minden oké.

Zsuzsó Balázska már egy igazi nagy legény :-) Olyan jó Nektek hogy ár babáztok :-)

Zsuzska Ti most hol tartotok???

Eszterkém nem ettem több mákos tésztát pedig.... nagyon kívántam

Mi ma töltjük be a 17.hetet pocak nő ... pedig a doki szerint a baba még lent van. nem is értem.

Mikorra terveztek megint talit????

puszi mindenkinek igérem igyekszem többet jönni de mostanában elég sokat dolgoztam

Üdv!
Andi
kisborso

Kubu, Ancsi, Pancsi, Isten éltessen Titeket!!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

Jaj, köszi az aggódást, nincsenek hírek, csak túlparázok mindent :)

Akkor ez nem nyákdugó (finnyások ne olvassák), csak mostanában annyira erős, ami kijön, hogy nem tudom, normális-e, de nem barnás.

És alig tudok ráállni a jobb lábamra, gondolom nyom valami ideget...
Vagy nekem a fájások combban jönnek :)

Kép Kép
estrella22

oroszlán
Jó, hogy Nóri ilyen jó étvágyú és van elég tejed…

vicky
Akkor nem lesz baldachinja, ha az Ikeásat nem tudjuk feltenni.
Az a baj, hogy ferde felette a fal, nehéz fellógatni.
Meg a Jancsis szülésfelkészítőn azt mondta a nő, hogy nem jó, ha van és férj ezt hajtogatja…
De vettem én is elektromos szúnyogriasztót.

Béku
nem :)
Sajnálom, hogy nem jött össze a közös program, át tudom érezni…

Andi
Köszi, akkor nem az volt :)
Az amnioszkópia nem fájt? A kórházban a szobatárs azt mondta, hogy neki nagyon..

zsuzsó
Pedig te látszólag olyan higgadt voltál…
Mi újság a cukorral, ugye már nem kell inzulinozni?

Lányok, nem vagyok túl boldog, jelentkezett egy barátnőm, hogy most épp itthon van és találkozzunk hétvégén. Mondtam, hogy én most fekszem, nem fog menni, erre ajánlkozott, hogy kijön.
Erre tegnap este bejelentette, hogy ma délben jön.
Hát marha jó, mert úgy főztem, hogy kettőnknek épp elég mára az ebéd, 3-nak kevés és most el sem tudok szaladni bevásárolni, semmi nincs itthon, na meg ma tényleg pihenni akartam a tegnapi keményedés után.
Apuéktől hoztam pár dolgot, sütök pizzát, de ennyit a pihenésről…
Anyu viszont összeszedte magát, kedden kijön, úgyhogy nem állok neki vasalni.
Bár egy barátnőm szerint hétfőn szülök, a másik hétfő és péntek közé jósolta, én még azért húznám egy ideig…

Kép Kép
estrella22

Estrella!Mondd barinődnek,hogy kaját is vigyen!Nehogy ám mááá Te!!!! :lol: :wink:

Szülinapi köszöntéseket köszönöm Mindenkinek,nagyon jól esett!!!

Agyrém anyósok klubbjába ha nem haragudtok én is benevezném az enyémet!A falat le tudnám kaparni a f@szságaitól!
Andi!Teljes mértékben megértelek....nálunk tökre hasonló az eset!
Páromat szerintem a Top Shop-ból rendelték!
Mai ebédnél azt ecsetelte anyós pajti,hogy ő este 6-ig dolgozott terhesen(máskor azt kell hallgatnom,hogy ő még az utolsó napokban is a cseresznyefán volt stb.)....azt ki nem szarja le!!!Én meg nem!!!
Meg ma megjegyeztem,hogy kicsit fáj a derekam....erre após:"Biztos a súlytól!"....Anyádat....gondoltam magamban!Anyós +25kg-ja nem volt gáz annó....de az én +8-9 kilóm az már súly?! :?
Azzal meg,hogy mi mindene van már Dorkának,mások előtt curvára képben vannak,mintha bármit is ők vettek volna meg....de a lakásátalakításnál is előadják magukat,mintha hogy segítenének minket..csak azt elfelejtik megemlíteni mások előtt,hogy az anyagi részét mi finanszírozzuk!
Brrrrrrr!!!!!Na itt kell abbahagynom!Mert a végén nagyon fel fog menni a pumpa!

Őssejtes segítségeket köszönöm! :wink:
Apró-hülye kérdések néha eszembe jutnak, pl.:
Mivel kell majd fürcsiznem a gyereket?Speckó,gyógyszertáras cuccal,vagy jó az a fürdető amit boltban lehet venni?
Neugranormon még befigyel?Vehetek azt a popijára?
Hintőporral,alkohollal,olajjal, vattával készüljek?
Buksiára mit kell használnom?
Tudom ezek olyan kérdések,amire ott van a védőnő...de én most egyenlőre a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi! :wink:
Az normi ha babahordozóban lesz a kicsi (bekötve az autóban) és úgy hozzuk majd haza??

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Kubu,Ancsi Nagyon Boldog Szülinapot kívánok nektek!!!!!!!!!!!

Andi,gratulálok Iza babához,zabálni való!!És már otthon,Izalak belakva.Minden jót kívánok nektek!!!

Köszönöm mindenkinek a gratulákat,nagyon jól esett!!!
Mi jól vagyunk,csüt-ön megyek genetikai vizsgálatra,alig várom már,h lássam a csöppségeket!!!!

Vihar mentes hétvégét mindenkinek.

Számos Pancsi
pancsi790204

Hello!

Kubu, Ancsi, Pancsi BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!
Estrella a baba nyomja a kismedence ereit, meg idegeit, és ez kisugározhat a combba, lábba.
Én is keményedek, most először...eléggé beparáztunk, h mi ez, aztán rájöttem :D A gyerekeim a bal oldalamról átvándoroltak a jobb oldalamra. Eddig mindig a bal oldalon voltak :shock: Ma megkerestük mindkettőt az általuk utált szívhanghallgatóval, Koppányt vagy fél óráig hajkurásztuk, mindig elszökött...Én is Magne b6-ot vettem be, az volt itthon, majd holnap azért én is telózok a dokinak.
Estrella onnan tudom, h kit érzek, h Koppány nagyon lent van (a kijárathoz közel), Hunor meg felül. A kezeket és lábakat egyenlőre csak sejtem a szív helye alapján.
Andikám, olyan jó, h ilyen nyugodtan állsz mindenhez. Mindig azt érzem, amikor írsz, h teljesen természetesen és magától értetődően csináltok mindent, mintha évek óta ezt nyomnátok :D Nagyon ügyik vagytok.

Kép
carla1227

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?