Nórikám: Köszke
Mi is magunknak.... figyu Milosnál megy a hasonfekvés??? Gyereket ahányszor hasra fordítjuk üvölt és hergeli be magát... pedighát kéne.... mit csináljak?
Amúgy válogatom kifele az 56-os rucikat.........
Béku: Szerintem emelhetnéd a magnéziumot, de lehet hétfőn kéne telózni egyet és rákérdezni ha más nem az asszisztensnél esetleg, nem??
Estrellám - másik paragép.... Parám rácáfolt magára úgylátszik, remélem Nálad is így lesz...!!!!!!!! Valami hasonlóan "könnyűt" kívánok..... Az EDA helye mondjuk nagyon-nagyon érzékeny, de majd elmúlik, meg amennyire most érzem annál milliárdszor nagyobb szolgálatot tett ott-akkor...
Látom Ákosod is Rajó utolsó időszakomos sorsára jutott....
Mondd meg Neki nyugodtan, hogy más is kapta az ívet, nem kicsit... nagyon...
Kubukám: nem apad a kutacs, csak hát a zabagép türelmetlen, remegős-vörös-karmesteresre behergeli magát.... alig bírjuk lehiggasztani.. ma du már azt csináltam hogy mivel 2 órán át nem szívott semmit - pedig volt és az összes trükköt kipróbáltam már - de csak üvöltött és hergelte magát, a végén leszívtam és úgy adtam oda... onnantól világbéke volt... szerintem lusta szopni, v. melege volt, nem tudom mert előtte meg tök normálisan szopott..
Anyós? ..... Panaszkodós rész jön, akit nem érdekel innen ne olvassa...!!!...
hát neki ma van a születésnapja...
Na nem fogtok rámismerni....de félretettem minden ellenérzésemet és montam Rajónak, hogy ha gondolja, hívja fel őket, hogy ma v. holnap jöjjenek át, hogy az unoka meg tudja köszönteni (mert ugye a "kedves" nagymama annyira megérdemli!!!!!!!!!
).... úgyhogy holnap jönnek... Rajó viszont rém hálás a "gesztusomért", szeretné a békességet, de mondtam hogy én nem tudok egyelőre felülkerekedni, ezt miatta és a gyerek miatt csinálom csak!! ... Szerencsére anyám is itt lesz, úgyhogy nem nekem kell pattognom majd körülöttük, mert ők ugye mint köztudott, VENDÉGSÉGBE szeretnek járni....
Persze elhangzott telóban a kérdés hogy kell-e vásárolni valamit nekünk? Mondtam R-nak hogy mondja meg, hogy NEM, innentől kezdve nem adunk támadási felületet ilyen témában, még úgy se, hogy R. elmegy esetleg az apjával és így csak a fuvaros szerepkör lenne az öregnek .... Persze, hogy közben az legyen vizslatva hogy mi mire mennyit költünk... (hogy aztán a pofánkba lehessen vágni, vagy ami még rosszabb a hátunk mögött legyen ezen csámcsogva)... Szóval ha kérdeznék, akkor PELENKA megmondva milyen márka, milyen méret, ennyi a max. amit "hozhatnak" kérésre... Mást tőlünk hallani nem fognak, megbeszéltük.
Amúgy csütörtökön voltak bent a kórházban, hát gyerekek anyósnak a 2 napos unokája látványa felett érzett öröme helyett/mellett tudjátok mi volt a központi kardinális kérdés??? Persze nem tőlünk, hanem anyámtól kérdezve??? Hogy itt minden kismama külön szobában fekszik-e?? Merthogy ugye én 1 ágyasban voltam... anyám persze adta a "hülyét", hogy Ő bizony nem tudja.... Gondolom a szoba anyagi hátterére lett volna kíváncsi a vénasszony...
Hihetetlen egy szarrágó nő, de hogy mi a faszra azt nem tudom, mert neki egy kanyijába nem kerültünk a 9 hó alatt kb. szinte....