Új privát üzeneted érkezett!

......
A bolt címe: 8200 Veszprém, Cserhát ltp. 3.
A bolt telefonszáma: 88/406-369

A bolt címe: 8200 Veszprém, Kossuth u. 21.
A bolt telefonszáma: 88/328-810
betty77

Kép)

Köszi, köszi, köszi
Ennyire otthon vagy itt? Vagy csak lestél a honlapukról?
Még egyszer nagyon köszi
anita78

Már puhatolóztam Kép, ... , mert majdnem megrendeltem a netről 750 Ft/db áron, amikor valakitől kaptam priviben egy levelet, hogy nézzek szét. Így most kb 220-ért lesz meg darabja, és ez azért nem mindegy!
betty77

Köszi

Jó éjt
anita78

Sziasztok!

Lányok, először is, köszönöm szépen amiket mondtatok, nagyon jól esett és sokat segített.

Már nagyon várom a holnapi talitKép

Humi, egyenlőre nem jött meg a méled, hogy hol talizzunk.
Nekem az a problémám, hogy vinnem kell a babakocsit,mert bár még nem tudom, hogy mit gondolsz, hol randizzunk, de babakocsi nélkül sehova nem jutok el a csemetével.Befér majd a csomagtartóba?

na, ma még igyekszem vissza, puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Humi, megint én, az egész elöző hozzászólás tárgytalan, gondolom tudod miértKépKépKép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Nálunk van egy kis probléma: mégpedig az, hogy ellopták a táskám benne az összes iratommal, kulcsokkal, Krizsó cuccaival, stb.Kép Azért megyünk a talira, ezügyben semmi nem változott, de most rohangálhatok mindent pótolni. Úgyhogy bocsi mindenkitől, de nem lesz időm megsütni a sajtos rudakat. Újra csak üdítőket viszek. Ugye nem gond?!

Puszi, Humi
humi

sziasztok!

Hát, Humi, jól rátok jár a rúd mostanábanKépKép
Hogy történt?Nektek nem lett bajotok, ugyi?

Pusz, LÉna

nuska

Móki! milyen naptárkészitö progidvan?

Humi! honnan lopták el a táskád? Nagyon bosszantó!

Hintát anyuékhoz akarok mert mi pont áruljuk a lakást itt már nem furjuk meg akkor az ajtófélfát.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

CSak röviden, mert sír a dolgozat, hogy még íratlan...Kép

Humi, sajnálom, hogy így mejártátok, remélem minél hamarabb meg tudod oldani, főleg az iratokat.Kép No de Krizsó nagy boxbajnok lett időközben!KépKO.O. nyuszika! Olyan aranyos! És ügyesen csücsükél!

Szilvus, Móki, Peti és Andris olyan aranyosak a sapekokban. Megkívántattátok velem is. Nekünk satyakunk ugyan nincs, de vettem Edinának tegnap egy mikulászoknit, majd tömködheti a Mikulás bácsi.Kép

Kármen, Orsinak is milyen menő a sapija!

Magdi, bocs, hogy elnéztem, és Nórit Márkkál összetévesztetetm.Kép No de nálatok is jól öszejöttek a dátumok!Kép Tessék csak szépen ünnepelgetni teljes gőzzel majd májusban!

Ed, Szilvus, gyönyörűek a tájképek!

Én még mindim vadászom a muffinsütőt, valaki írta, hogy egyet küldene. Ha nem kapok hamarosan, jelzek!Köszike! Bocs, hogy most ilyen lusti vagyok kikeresni az üzenetet!

Ja és ma megyek én is hintát vásárolniKép Mert kísértésbe vittetek ezzel isKép Majd hintázunk egész nap, remélem fog tetszeni a kisasszonynakKép

Edinának úgy látszik a tél lesz a kedvenc évszaka, tegnap végig mosolygott nekem a babakocsiban, pedig a hidegtől egy pcit piros lett a nózijaKép

Kép

Kapott egy babát a keresztelőjére, hát azóta a babának már mindenét megkóstolta, szeretetteljesen hátba döngette, paskolja a fejét, kaparássza a szemeit, piszkálja a fülét és visíííít neki! Szóval kebelbarátok lettek.

Kép

Ja és én is szeretném azt a naptárkészítő micsodát.Kép

No lépek olvasni.Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Most jól betojattatok. Andris nem mászik, csak kúszik, és felállt. Gáz?
Léna, Sára is utána kezdett mászni, ugye? Mellesleg ilyenkor mit csináljon az anya? Ki csak nem húzhatja a gyerek alól a lábakat, hogy ne álljon?????!!!!
móki

Sziasztok!

A gépünk végképp felmondta a szolgálatot, Apa csak a notebookomat izzította be, mert a másikat nincs ideje megbütykölni. Tegnap nem tudtam jönni, de esemény történt: 32 éves lettem én...Ha a Kismanó nem volna sokkal de sokkal rosszabbul érezném magam. Sebaj, lesz ez még több is, ha minden igaz. Ünneplés a hét végén. Sütök egy fekete erdő tortát. Levi egyre ügyesebben kúszik, meg ha elkapja a ritmust négykézláb is tesz egy-egy lépést. Meg ha a lábamon ül, kinyomja magát állásba. Persze rögtön le is tottyan, kis rongyláb a drága. Meg persze, hogy ne legyen olyan, hogy minden jó, a foltok egyre nagyobbak a könyökén és húzódnak fel a felkarjára is. Félek, hogy ekcéma. Holnap megyünk mázsálásra, megmutatom a dokinéninek, bár a diagnózisához nem fűzök sok reményt.

Anita,
Üdv itt! Ne érezd magad egyedül attól, hogy mindenki napra kész. Én nem vagyok. Igyekszem, igyekszem, de általában valami közbejön és nem tudok lépést tartani a társasággal. Olyan termékeny a banda, hogy hipp-hopp és lemaradok. Olvasok vissza, aztán rájövök, hogy tök idejétmúlt lenne a válaszom és inkább nem írok. Azért néha sikerül a napra készség.

Szilvus,
Bár már régen volt, de azért írom, hogy Peticica szép nagy lett, elhiszem, hogy meg voltál elégedve a mérésen! Ha ilyen jól fejlődött a tejcsitől, mi történt, hogy már rég nem szopizik. Mióta is?

Humi,
ez aztán bosszantó és felettébb idegesítő, hogy megfújták a táskádat. És mennyi utánajárással, meg harccal jár pótolni az iratokat. Nem is tudom milyen jelzővel illessem azt, aki meglovasította.
A barátnőmmel egyszer a 6os, persze tömött vilingerrel utaztunk, mígnem arra lettem figyelmes, hogy egy fiatal pasi turkál a táskájában. Megfogtam a csuklóját, kihúztam a táskából, aztán jól letoltam. Persze ő elkezdett kiabálni, hogy mit képzelek, mivel gyanúsítgatom. Amikor a villamos megállt, villámgyorsan leugrott. Egy jól megtermett pasi ekkor szólt, hogy segíthet-e valamit, mert polgárőr. Na kösz. Amíg az egész villamos ránk figyelt a két megálló között, egy szót sem szólt. Meg mellette húzott el a pasi, amikor leugrott. De legalább a zsebtolvaj nem lopott el semmit. Nagyon profi volt, mert a művelet közben úgy nézelődött, mint bármelyik utas.

Mariann,
elküldenéd az útvonalat? Köszi.

Levi sír. Megyek. Megpróbálok még ma jönni, a tali miatt is. Puszi: Moncsi
monyó

Mely, Ági, Karmen, Anikó, küldtem a naptárkészítő orpgramot - Boldog Kriszta név alatt futokKép, nem írtam alá a MókitKép

Pusza

Móki
móki

hihi, programotKép
móki

Sziasztok!

Holnap megyünk, még mindig nem tudom, mivel. Apóssal még nem beszéltem.

***Vonatosok***
Melyik vonat a nyerő?
8.25
9.05
10.05

Mely, ennyire tetszik Edinának a baba? Lehet, hogy változik a karácsonyi ajándék???

Moncsi, boldog szülinapot!
Kép

Anita, Kincső 9 hónapos lesz és még ő sem mászik, csak kúszik. Stabilan ül és próbálkozik a felállással több kevesebb sikerrel. Nyugi, semmiről nincs lekésve. Szerintem.

Humi, nem semmi, a ro...dék! Hogy dőlne rá egy villanyoszlop ebben a szélben.

Egyébként csodálkozom, hogy van net. Éjszaka és most is annyira fújt a szél, hogy azt hittem, lefújja az antennát a tetőről. De nem!
Az ablakok nem szigetelnek, huzat van az egész lakásban. Jó kis edzés nekünk! Ki kéne cserélni az össze ablakot, de az egy vagyon.
A szélről jut eszembe:
Hallottátok, hogy mi történt a Tátrával? Rettenetes. Pedig olyan szép volt!

Megcsinálom a kisasszony ebédjét, hátha eszik ma egy falatot.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Anita!

Nekem megvan a nagymamám fánk receptje, de én azt forró olajon szoktam kisütni, nem formában. Azért leírom hátha tudsz vele valamit kezdeni!

Nos:
4dkg élesztőt felfuttatsz, cukorral tejjel.
25dgk lisztet
10dkg cukor
1 citrom héjja
2 tojás

ezeket összekevered, majd beleöntöd a felfutott élesztőt. Jól összedolgozod. Diónyi vajat olvasztasz és ezzel is eldolgozod a tésztát. Adj hozzá annyi lesztet hogy ne ragadjon (kb még 25 dkg-ot felvesz). Ha kész akkor állni hagyod 1 órát, és lehet sütni!

Most ennyire jutott időm. megyek főzni, mert már másodjára készítem a grízes tésztát, elsőnek leégettem. (én még ezt is eltudom rontani)Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Moncsi,

Kép

Én is idén töltöm majd a 32-t, nincs is szebb kor annál. Talán majd a 33Kép

Mely, nem ment át a naptár, még próbálkozomKép

Ed, a szívem facsarodott, mikor tegnap nézetm a tv-ben a Tátra fáitKépKép

Ma reggelre takonykórra és hőemelkedésre ébredtünk. A hőem. elmúlt, a szörcsögés maradtKép

Épp az előbb beszéltem Ritával, mászásügyben hívott vigasztalni, a büdös kölök meg nem akkor MÁSZOTT pár lépést??!!! Utána hasal vissza, kúszik kis dzsungelharcosként, de mintha tudná, hogy parázik anya, ide süss...Kép

Szilvus, majd muti a kész képeket Petiről. Én most gyűjtöm, lehet hogy kötöm a hozzávalókat(csíkos sálKép)

Megyek, ledőlök, nagyon hulla vagyok(ilyenkor mindig az időre fogomKép)

Pusza,

Móki
móki

No újra itt vagyok! kaja kész. Kép

Humi!
Nagyon-nagyon gáz, hogy elloptak mindned! Sejted hogy mikor és hol?
Tudom milyen cécó mire beszerzel mindent. Ifjú koromban állandóan elvesztettem az irataimat, úgyhogy mindíg csak a legszükségesebbeket viszem magammal. Jogsit is csak ritkán jut eszembe vinni ha kocsiba ülök. KépKép

Ed!
itt is orkán erejű szél tombol. Útálom, inkább szakadjon már a hó. Kópékáknak most az kell/ene.
A tátra miatt nekem is vérzik a szívem. Annyira nagy veszteség ez, hogy fel sem lehet fogni! Kép

Monyó!
Boldog szülinapot!!!
Kép

Mászás: Olyan fura nekem hogy még "csak" most indulnak el a topik babái. Matyus már azzal nyűgöz le ha 10 percig 1 helyben ül, vagy csak hason fekszik és úgy játszik. Néha ha elfelejtkezik magáról, áll néhány másodpercig magától. Meg tologatja kocsiját a szobában mindenfelé, és közben fél kézzel nyomja a dudát. Kép. Hinta nekünk is van, bár ez hagyományos, de már csak felszerelésre vár.
Ne értsetek félre, az a normális ahogy a topik babái fejlődnek!!!!!

Szilvus, Ed!
Nektek is olyan (tescos) etetőszéketek van mint nekünk. Van 1-2 bajom vele, kíváncsi vagyok nektek is?
Nos: Nincs biztonsági öv = Matyus állandóan fel akar állni benne, + elforog, sokszor hátra felé néz. Már Apa köntösének a zsinórjával szoktam belekötni, meg kispárnát teszek a háta mögé. Csak Matyus ilyen örökmozgó még a székben is?

Holnap mi a tali helyett vérvételre megyünk a kórházbaKép+talán megjött már a vírus szerológiájának az eredménye is, és megtudjuk mi okozta a betegségét aprajának. Izgulok is.

Kelkáposztát adott már valaki, én most főztem , az lesz a du-i menü, krumplival.

Mely!
"Jól" járt a baba hogy Edina kezei közé került!Kép

Móki!
Köszi a programot, mindjárt meg is nézem.

No nem szaporítom a szót, nem szoktam ilyen hosszú lenni.

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Nem birtam ki, s tegnap este meg megsutottem eletem elso muffinjat. A Bailey's-est termeszetesen. Kép Nagy sikere volt itthon, mert fincsi lett, meg este elfogyott mind. Mar megis kaptam a kerdest: "Mikor sutok meg?!" Kép
Igy utolag is koszi a sutovel kapcsolatban mindenkinek az infokat.

Emlitettetek a szegedi jateknagykert. Biztosan van Pesten is. Tudjatok hol, es hogyan lehet vasarolni?

Karmen!
A heten kaptam meg en is a konyvet, amit emlitettel: "Aludj jol gyermekem". Meg el kell olvasnom, de mar most latom, hogy nagy lelkiero kell hozza, hogy kibirjam az 1 oras bombolest. Kép Neked hogy sikerult nem felhuznod magad es nem megsajnalnod?

Parom ma reggel felszerelte a hintat. Minimano nagyon elvezte kb. fel orat tronolt benne es nyomkodta a dudat. ...meg persze megette. Kép

Ed!
Gyonyoru a naplementes kep! Kép

Humi!
Azon kivul, hogy elloptak a cuccaitokat, minden rendben? Nem irigyellek a sok utanajaras miatt. Kép

Monyo!
Boldog szulinapot! Kép

Moki!
Kimaradtam. Kép En is kernem szepen a naptarkeszito progit. Koszi. Kép

Mariann!
Megkaptam a mail-t. Koszi. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Mely! Edina tüneményes ebben a téli szerkóban!!

Móki! Orsi is pár nappal utána kezdett el mászni, hogy felállt. Semmi gond szerintem, mindegyik gyerek másképp fejlödik, majd elkezd ö is mászni. Köszi a progit. Ja és jobbulást!!

Moncsi! Boldog szülinapot!!

Ági! Én anno irtam, hogy CAM etetöszéket vettem, használtan és nem találta meg a csaj az övet, rendeltem a Brendonon keresztül, azt mondják CAM azota sem küldte le. Sajna amit árulnak az 5 pontos kapcsos, nekem nem jo rá, erre öv kell.
néha veszélyesen le is csuszik benne Orsi nemigen léphetek el mellöle. MÉrges is vagyok.

Napocska! én nem olvastam el csak mondták mi a lényege. Én majdnem vele sirtam, szörnyü volt, de mondták ki kell birnom, ha sürün felveszem rájön hogy ezt kell tennie ehhez. Igy amikor már régóta sirt csak kis idöre vettem fel. Pár nap kellett megszokta. Nehéz, majdnem feladtam amugy én is közben. Sok sikert nektek is!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Móki, szinte egy időben történt a két produkció, pár nap eltéréssel.
Sztem engedd, hogy álljon, azt szokták mondani, hogy amit magától csinál, azt lehet hagyni.A védőnő mutatta, hogy hogy lehet mászásra ösztönözni.Fektesd a hátára és keresztezd az átellenben lévő lábát és karját,nem kell nagyon, csak egymáshoz érinted és aztán jöhet a másik.Ez mehet naponta 5*, 10*, vagy minden pelusozásnál.Ez állítólag segít, kárt nem teszel vele, az tutiKép
Jó hétvégézést nektek.Iszonyatosan sajnálom, hogy nem leszteka a talinKépKépKép

Móni, boldog szülinapot Kép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Úgy látszik ezen a héten örök kapkodásba vagyok.

MoncsiKép
Boldog születésnapot! Útvonal ment ismét. A profilodban lévő cím jó?
Kép

Most megyek ügyeket intézni, majd jövök még.

Ja, fotókhoz visszatérve. Ma végre megérkezett az angyalszárnyunk. Kicsit nagy, de azért jó lesz. Nádjának határozottan jól áll!

Mariann
tmarianna

Teljesen kikeszit Bianka nappali nem alvasa. Kép Lehet, hogy ez a hulye szeles ido zavarja. Kép

Regen raktam fel kepet, most potolom:

Igy hintazom en (az ujjaimat mar tovig leragtam)
Kép

En nem kaptam semmit?! Kép
Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon van időm írni, mert jönnek-mennek a vendégek. HOlnap azonban tudunk menni a talira!! Remélem Máté nem lázasodik be, mert tegnap oltották.

Akkor holnap!

Üdv, Kata
katca

Mariann!

Email-ben ment a gyumikenyer receptje. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Jó ramaty idő van kint. Ma nem is voltunk sétálni, jobbnak láttam, ha bent maradunk a meleg lakásban.
Ma elvileg szemészetre mentünk volna. Du. felhívtam őket, hogy egy kicsit késünk, még jó, hogy megtettem. Pont a doktornővel beszéltem, és mondta, hogy a Bálint még túl pici ahhoz, hogy oda vigyem, mert nincs olyan műszere amivel megtudná vizsgálni, így mehetünk holnap reggel a volt SZTK-ba.

Móki!
Nálunk a mászás-állás a köv.képpen zajlott. Kúszás nem volt, csak mászás hátra. Majd felállt az asztalnál (okt.25) elkezdett mászni előre is Kép (okt.27) utána pár napig nem állt, de azóta úgy csattog a pici keze, és feláll mindenhol. Kép
Szerintem is engedd állni, ha azt akar.
Elküldenéd nekem is a naptárkészítőt?
Jó hosszúhétvégét nektek!

Moncsi!
Boldog szülinapot!

Lányok, nagyon édesek ezek a hintás képek a gyerkőcökről. A hétvégén beszerzek a Bálintnak is.

Egy kérdésem lenne:
Mit adtok a gyerkőcre, ha kocsival mentek valahova. (pl vásárolni) Az a problémám, hogy Bálint elég izzadékony, ha rendesen felöltöztetem (overál) akkor mire odaérünk addigra leizzad. Az anyu meg azt mondta, hogy nem elég rá a vastag pléd a kocsiig....

Irigyellek titeket a holnapi tali miatt. Talán egyszer mi is eljutunk egyre. Boztos nagyon érdekes lehet. Bálint még nem találkozott hasonló korú társaival.

Most megyek, mert lejárt a mosógép!

Sziasztok!

Edina

nedinabp

Lili és a hinta
betty77

Tud nekem segíteni valaki a csatolásban? Kép
betty77

Sziasztok!

Hú már nem is tudom ma ?-ra jöttem:Kép

Vettem ma a tescoban muffin sütőt, már annyira dicsértétek, hogy ...no nem volt mit tenni.
12 db-os teflon 2490-t. És már készen is van a mazsolás (egyszerűvel kezdem), hú nagyon fini lett, pedig én nem rajongok az édesért (legközelebb kevesebb is lesz a cukor benne) Kíváncsi leszek Apának hogy ízlik, 8 körül jönKép

Tegnap Zoli altatta el Matyikát, és pillanatok alatt beájultKép Apa teljesen lázba jött hogy minden este Ő akarja elaltatni, ezért ma húznom is kell az időt a fürcsivel míg hazaér. Olyan jól esik ez nekem! Kép

No megyek apraja elaludt. (így legalább lehet bírni estig Kép)

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

NemKép
Csak lemaradt a kép Kép
Le tudnád írni a sorrendet? Előbb feltöltés, és utána az azonosító?
betty77

Sziasztok! Kép

Csak egy gyors bekukk, aztán sietek aludni, reggel nagyon korán kelek...
Jelentem a rizssaláta készen van Kép
Nándika már alszik Kép

Edina Kép
Mi vonattal megyünk, és nekünk elvileg a 9:05-öst kell elérnünk. 8:44-kor ér be a Nyugatiba az IC amivel megyünk, remélem, hogy elég lesz az idő 2 babkocsival átszállni. A jegyet megveszem itt, hogy ne kelljen azzal vesződni. Lehet hogy találkozunk már ott?! Kép

Csajok, annyira várom a holnapi találkozót! Kép Fényképezőgépeket nem ám otthonfelejteni! Kép

Jó éjt,
Pumukliék
pumukli

Sziasztok!

Gyorsan be és elköszönök, aztán lépek vasalni, csomagolni, hogy reggel már ne ezzel kínlódjakKép

Érezzétek nagyon jól magatokat a talin, és beszéljétek meg, mikor lesz a következőKép(Én már jövő héten ráérekKép)

Kata, nagyon boldog névnapot előre isKép Kép

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Tojáslepény elszúrva, holnap majd elmesélem az "igen mulatságos" történetet.A lényeg, hogy kizárólag itthoni fogyasztásra alkalmas, szóval kitalálok vmi mást helyetteKép

Humi, mi újság?mi van az irataiddal?

Móki, jóóóóóóóóóóóóóóóó utat nektek, érezzétek jól magatokat,és óriási cuppa Andriska arcára.

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Én is csak egy gyors bekukk.
Köszi az aggódást, velünk minden rendben csak a lelkem viselték meg egy kicsit a történtek, de már lassan túl vagyok rajta.
Az történt, hogy tegnap Krizsóval édeskettesbenKép vásároltunk a Tescoban. A hátizsákom ráakasztottam a bevásárlókocsin lévő kampóra és utána tettem rá a babahordozót, aminek a pereme rálógott a táska fülére. Úgy az áruház közepe táján jártunk amikor megteáztattam Krizsót, visszatettem az üveget a táskába és mentünk zöldséget venni. Csak addig fordítottam hátat, amíg zacskóba raktam a gyümölcsöt és mire visszafordultam nem volt rajta a kocsin a táska.KépKépKép Ahhoz, hogy levegyék meg kellett emelni a babhordozót. Megtörtént...no comment. Krizsót jól letoltam, hogy ilyenkor bezzeg miért nem kiabál.Kép Benne voltak Kópé uti cuccai, váltás ruhája, kedvenc játéka, az összes iratom (személyi, jogsi, forgalmi stb.), a kocsi és a lakáskulcs, no meg nem kevés kp...egyszóval minden. Az egyetlen szerencsém az volt, hogy a mobilom a zsebemben volt és rögtön le tudtam tiltani a bankkártyákat. Ott áltam egy hullafáradt, éhes és álmos gyerekkel, pénz és kocsikulcs nélkül. Szegény férjem rohanhatott értünk a munkahelyéről, de előtte még a tartalék kulcsért is haza kellett mennie, miközben a nagyfiam őrizte itthon a házat. Szóval nem volt egyszerű, és a rohangálás nagyrésze még hátra van.

Majd jövök még, csak ezernyi dolgom van.
Jó éjszakát!
Humi
humi

Sziasztok!

Napok óta végre idejutottam a géphez, most fogok csak visszaolvasni.
Mehetünk mi is a talira?Kép
Még jövök mindjárt!

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Mariann!

Talan pofatlan a kerdes, de lesz ossznepi babaetetes, mint Humieknal volt vagy mindenki visz kajcsit a babaknak is? Elnezest a kerdesert!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Tegnap a Matáv alkotott a netünkön (tudjátok, most raktak át nagyobb csomagba, vmit elszúrtak, aminek eredménye, hogy 1 napig nem volt net...)

Tegnap du extra nyűgös volt a Petya. Ma reggel láttam, miért... Kibújt a másik alsó fogacska is.

Minden kis betegnek jobbulást kívánok.

Humi, akkor megkapod azt a pár (25) pontot, amit eddig gyűjtögettem...

Petya is rettenetesen ki tud engem borítani. Amikor már nagyon felmegy a pumpa, akkor szoktam én is vele együtt sírni, utána már könnyen szokott menni a nyugtatás... A bömbi nállunk is van, hogy eltart 30-40 percig, olyankor már a dédi is rátesz egy lapátal, hogy vigyem le Petyát... Na, olyankor csakazért sem...

Orsi
Tőlem is ment a 10 pont a cicusnak!

Magdi
Én Erzsébeten laktam... Jól gondolom, hogy Ti esetleg Soroksáron? Kép

Sly
Nekem egyáltalán nem ragadt bele, mondjuk nem is sajnáltam belőle a vajat... Anyu Fackelmann-t vett nekem, nem hiszem amúgy, hogy sok vaj kéne bele... Tényleg az a lényeg, hogy ne karcold meg.
Anyutól tanultam most egy új dolgot, ha vmi leég, akkor amikor beáztatod, tegyél bele egy kanálka sót... Állítólag nagyon jól feloldja a leégett dolgokat és akkor nem kell súrolgatni...

Moncsi
Boldog szülinapot!!

Sajnos nem tudunk menni a talira, mert kimerült a családi kassza Kép
A következőre remélem eljutunk.

Jó éjt
Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

BarbiKép
Persze, hogy jöhetsz. Várunk.

SlyKép
Lesz babakaja. Humi a konyhafőnök, ő állította össze a menüt. Krumpli-répa-alma-pipimell.

Megyek megnézem az almás-diós muffinomat. Nyamm...
Még jövök

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

gyors leszek és tömör (már ha sikerülKép

Moncsikának nagyon boldig 32. szülinapot kívánok!Kép
Miért irtad, hogy sokkal rosszabbul éreznéd magad, ha nem lenne a bébi? Szerintem csodás kor, egyáltalán nem szégyellnivaló. kacagjatok ki, de jelen pillanatban eszem ágában sincs 20 évesnek lenni, tökjól érzem magam a bőrömben, és ez független attól, hogy Peti van. Ja, és én már 33,5 éves vagyok.
Köszönjük a bókot Peticic nevében. 4 hónapos koráig szopizott. A tej elapadásának okát sokáig kutattam, több tényező közrejátszott. De nem adtam fel egykönnyen, hát ennyi sikerült!

Móki
Csacsiság. Ebből a mászom-nemmászom-állok-nemállok témából NE azt szűrd le, hogy Andris nem mászik és ez gáz. Egyáltalán nem gáz. Inkább nekem gáz, hogy már lépeget a csemetém és pakol. Kép Szerintem Andrisunk fejlődése tökéletes, a nagykönyvírók igenis boldogok lehetnekKép Jó utat Nektek, érezzétek jól magatokatKép Hiányozni fogtok ám a taliról!!!!!!

Ed
Szép a kilátás az ablakodból. Melyik emelet? Mi a 3.-on lakunk.
A bébiszitter hol lakik? Elsősorban kerületit szeretnék, mert pl. ha telefonálnak a bölcsiből, hogy beteg a bébi, akkor ne kelljen átszelnie a várost hogy elhozza. Jó, tudom, még korai, de nehéz lesz megtalálni a megfelelőt. Gondoltam már március elejétől elkezdem szoktatni, vagy korábban, igy mire "élesbe" megy a dolog, már ne legyen gond. Elég ha majd én aggódomKép

Sly
Ugye nem ragadtak bele a muFLonok a teFLonba?Kép Hány perig tartott a 12 db Bailey's-es?Kép
Altatás kontra bőgés: hagyd nyugodtan. 10 perc és abbahagyja. Ha a sirás hiszti-sírás akkor nyugisan lehet hagyni. Ha nem hiszti azt úgyis látod Biankán. Petikét mindig hagytam/hagyom bőgni ha "hisztiszagú" a műsor, s nem vettem észre, hogy sérült volna mentálisan emiattKép Kép Ha hangos a bőgés akkor menj át 2 szobával arrébb, tedd kicsit hangosabbra a TV-tKép

Edina
Ha sokat kell menni az autóig, akkor télleg kevés a takaró. Én rétegesen öltöztetem Petit és az autóban az első piroslámpánál lekerül a sapka és a kabátka. Lábára elég a harisnya+1 bélelt naci. overállt még nem adtam rá autóban, csak séta alkalmával. De ott is jobban szeretem a bundazsákot, abban kényelmesebben ül.

Ági
Majd ird meg mi volt a kórházban! Matyika ne sirjon a vérvétel közben, mondd meg NekiKép Gondoljon a lufira, amit annyira szeret.
Állás: Matykó is telitalpon áll ugye? Figyeltem Petit már egy ideje és nem lábujjhegyen ácsorog, hanem frankón teli tappancsokon. Hihetetlen gyorsasággal lépeget tova és csen el mindent ha nem figyelek. Az egyhelyben ülés = valami galádságot követ el. Mint pl. ma reggel. mellékelem:
Kép
Elcsente a csokimat a dohányzóasztalról, mig telefonáltam.
Etetőszék: feláll, forog, lelóg, eszi a háttámlát. Tisztára performance-művésznek érzem magam etetés közben, hogy érdekesebbnek tűnjek mint az Őt körülvevő világ. IKEA-ban van univerzális biztonsági öv gyerekülésre, megnézem jó-e ehhez a székhez, ha igen megírom, és szivesen veszek Neked is. Kép
A köntöszsinórral való kikötés jó 5let, kipróbáljuk. Bár már előre látom akkor mivel lesz elfoglalva....

Humika
Sikerült zárat cserélni? Mail ment!!!!!Kép Puszi nektek!

Ajjajj, rövid voltam és tömör, mi? Holnap folytatom...Illetve szóban elmondom a többitKép

Jó éjt Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus

MariannKép
Nem sütöttem semmit,csunyaronda voltamKép Bóti haminyamit viszek és valami itókátKép
Puszi!

Szilvus
szilvus

Sziasztok újra!Kép

Mariann, kösziKép Igazából hosszú napokig magyaráztam apának, hogy milyen jó lenne, ha elmehetnénk otthonrólKép

Humi, nagyon felháborító ami történt veletek! Hihetetlen milyen gátlástalan emberek vannak.

Edina, a cipelésre visszatérve, sokszor felültetem a babakocsi tolókarja előtti kis tálcára úgy könnyebb vinni. Remélem érthető voltam.Kép

Móki, mág lemaradtam az advent koszorúnál nagyon szép lett! A hóesést Bence nagyon élvezte gyorsan felöltöztettem és már tettem is ki apával a teraszra.

Ed, Kincső a hintában tündéri. Olyan mintha már 1 éves baba lenne. Amit Kincsőtől tanult Bence az a két kézzel repkedés.Kép
Mail ment!

Kitti, az én férjem is személyiségi jogait óvja és nem engedi a közszereplést:Kép

Timi, jobbulást! Hogy vagytok?

Betti, az orvosnál én is kiakadtam volna. Sajnos ilyeneken is látszik milyen kiszolgáltatottak vagyunk babával.

Pera, nagyon szép nagylányod van.Kép

Magdi, nagyon ügyes Márk, ha már ennyi mindent csinál!

Tünde, nagyon édes Tomika a kádban, mi is így fürdünk.Kép

Moncsi, BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép

Léna, teljesen megértelek. Nem hittem volna és jobb napokon nem is értem, hogy vagyok képes ennyire kiborulni Bencétől.
Ráadásul mostanában az is elszomorít, hogy Bence már most se szereti ha megpuszilom az arcát. Pedig úgy szeretgetném. És itt a mászáshoz kanyarodva, semmi jelét nem is látom, hogy mászni akarna. Imád ülni, szöszölni, játszani a játékaival, de ha látja hogy nem éri el akkor max sír, de nem aktivizálja magát.( Léna, nagyon jó hogy írtad, amit a védőnőd javasolt, majd kipróbálom.)
Ráadásul a barátnőmnek 3 hónappal fiatalabb a babája és folyton dicsekszik hogy milyen ügyes, mennyit alszik stb. Szeretem a barátnőmet, de hogyan adjam a tudtára, hogy rossz hallanom ezt. Nem irigységből, örülök, hogy ügyes a babája, csak az a része zavar, hogy bezzeg az én babám tudja... MIt válaszoljak, hogy az én babám akit imádok elég hisztis, iszonyú hangosan sír, felébred éjjel, nem szereti ha puszilgatom, és még aggódhatok is hogy nem baj-e hogy nem mászik, kúszni is csak körbe tud és hátrafelé.Bocsi a kisregényért
Jó éjszakát

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Moncsi, boldog szülinapot!!!! Szerintem is tuti kor én 34 leszek februárban.
Móki, jó utat érezzétek jól magatokat.
Holnap mi is érkezünk a talira, most megyek mert felsírt a középső manó.
Három adag vaniliáskifli elkészült egy Kata lányom névnapjára az oviba, egy a talira és egy a szombati dúlatalira. huuuu
Jó éjt,
Rita
boksay_rita

Ági,
itt van 2 link a tátráról:
http://free.x3.hu/davekepek
www.hzs.sk
Egy ismerős arc szavait idézem:
"hétvégén volt egy kis szellő a Tátrában"

Bocsi mindenkitől, de élmos vagyok.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Szilvus!
Sutes elott megvajaztam a teflont, ahogy irtatok, s igy valoban "csont nelkul" kijottek, semmi sem ragadt bele. Hogy hany percig tartott? hm, talan 10-15 percig. Kép Nagyon fincsi lett. Parom ma mikor hazajott kerdezte is, hol a kovetkezo adag. Kép
A csokievos kep mintha ismeros lenne Kép Latom mar Peti is rajott, mi a finom. Kép Nagyon edes! Kép

Moki!
Kellemes hosszu hetveget nektek! Hianyozni fogtok a talirol.

SLy

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

EraKép
Végre befejeztem a recept begépelését.
<!--attachment: Narancsdzsem-131215.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*32.3*Narancsdzsem*Narancsdzsem%2edoc --><center><pre>
KépNarancsdzsem
Narancsdzsem.doc (32.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mariann
tmarianna

Anita! Üdv! Irigyelek, hogy még csak annyira vagy zűrös, hogy ráérsz, koszorúzni, karácsonyra bütykölni. Nekem azt hiszem itt a 4 kölykömmel idén alább kell adnom, pedig én is nagyon szeretem az ilyesmit!
Ami a mozgást illeti, én ma voltam Eszterrel egy "Dévényes" gyógytornász csajnál, mert nyáron párszor megfordult, meg föláll 4kézláb, azt annyi, közben a tesója (ikrek) már mászik, föláll, stb. Nem volt felesleges elvinni, bár nem vészes a helyzet, de az egyik lábában kicsit gyengébb a tónus a kelleténél. Szóval tud vele mit kezdeni, kaptunk néhány gyalorlatot, én meg nem aggódom tovább.
Na, megyek, mert tegnap éjjel nem nagyon sikerült aludni...(Értitek, nem voltam álmos Kép...)
Claire
claire

Sziasztok!

Basszus megbetegedtem. Ezt nem hiszem el. Arra ébredtem,hogy nem tudok nyelni az egész torkom ég, ver a víz, taknyos vagyok. Bence is felébredt, neki úgy látom semmi baja.
Sajnos, így ma se jutunk sehova.KépKépKépKép
Szerintetek, hogy tartsam magamtól távol Bencét, hogy ne kapja el?

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok! Kép

Módosult a terv pár perccel ezelőtt. A barátnőm férje elvisz minket autóval. Tíz körül érkezünk Kép

Barbi jobbulást kívánok Neked!

Üdv
Pumukliék
pumukli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?