Sziasztok!
gyors leszek és tömör (már ha sikerül
Moncsikának nagyon boldig 32. szülinapot kívánok!
Miért irtad, hogy sokkal rosszabbul éreznéd magad, ha nem lenne a bébi? Szerintem csodás kor, egyáltalán nem szégyellnivaló. kacagjatok ki, de jelen pillanatban eszem ágában sincs 20 évesnek lenni, tökjól érzem magam a bőrömben, és ez független attól, hogy Peti van. Ja, és én már 33,5 éves vagyok.
Köszönjük a bókot Peticic nevében. 4 hónapos koráig szopizott. A tej elapadásának okát sokáig kutattam, több tényező közrejátszott. De nem adtam fel egykönnyen, hát ennyi sikerült!
Móki
Csacsiság. Ebből a mászom-nemmászom-állok-nemállok témából NE azt szűrd le, hogy Andris nem mászik és ez gáz. Egyáltalán nem gáz. Inkább nekem gáz, hogy már lépeget a csemetém és pakol.
Szerintem Andrisunk fejlődése tökéletes, a nagykönyvírók igenis boldogok lehetnek
Jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat
Hiányozni fogtok ám a taliról!!!!!!
Ed
Szép a kilátás az ablakodból. Melyik emelet? Mi a 3.-on lakunk.
A bébiszitter hol lakik? Elsősorban kerületit szeretnék, mert pl. ha telefonálnak a bölcsiből, hogy beteg a bébi, akkor ne kelljen átszelnie a várost hogy elhozza. Jó, tudom, még korai, de nehéz lesz megtalálni a megfelelőt. Gondoltam már március elejétől elkezdem szoktatni, vagy korábban, igy mire "élesbe" megy a dolog, már ne legyen gond. Elég ha majd én aggódom
Sly
Ugye nem ragadtak bele a muFLonok a teFLonba?
Hány perig tartott a 12 db Bailey's-es?
Altatás kontra bőgés: hagyd nyugodtan. 10 perc és abbahagyja. Ha a sirás hiszti-sírás akkor nyugisan lehet hagyni. Ha nem hiszti azt úgyis látod Biankán. Petikét mindig hagytam/hagyom bőgni ha "hisztiszagú" a műsor, s nem vettem észre, hogy sérült volna mentálisan emiatt
Ha hangos a bőgés akkor menj át 2 szobával arrébb, tedd kicsit hangosabbra a TV-t
Edina
Ha sokat kell menni az autóig, akkor télleg kevés a takaró. Én rétegesen öltöztetem Petit és az autóban az első piroslámpánál lekerül a sapka és a kabátka. Lábára elég a harisnya+1 bélelt naci. overállt még nem adtam rá autóban, csak séta alkalmával. De ott is jobban szeretem a bundazsákot, abban kényelmesebben ül.
Ági
Majd ird meg mi volt a kórházban! Matyika ne sirjon a vérvétel közben, mondd meg Neki
Gondoljon a lufira, amit annyira szeret.
Állás: Matykó is telitalpon áll ugye? Figyeltem Petit már egy ideje és nem lábujjhegyen ácsorog, hanem frankón teli tappancsokon. Hihetetlen gyorsasággal lépeget tova és csen el mindent ha nem figyelek. Az egyhelyben ülés = valami galádságot követ el. Mint pl. ma reggel. mellékelem:
Elcsente a csokimat a dohányzóasztalról, mig telefonáltam.
Etetőszék: feláll, forog, lelóg, eszi a háttámlát. Tisztára performance-művésznek érzem magam etetés közben, hogy érdekesebbnek tűnjek mint az Őt körülvevő világ. IKEA-ban van univerzális biztonsági öv gyerekülésre, megnézem jó-e ehhez a székhez, ha igen megírom, és szivesen veszek Neked is.
A köntöszsinórral való kikötés jó 5let, kipróbáljuk. Bár már előre látom akkor mivel lesz elfoglalva....
Humika
Sikerült zárat cserélni? Mail ment!!!!!
Puszi nektek!
Ajjajj, rövid voltam és tömör, mi? Holnap folytatom...Illetve szóban elmondom a többit
Jó éjt Mindenkinek!
Szilvusék