Új privát üzeneted érkezett!

Évi Rékus kb 2-ig alszik, mi sem megyünk előbb...

Kép
gtunde75

Ja ja...meglátjuk mi lesz :lol: 3/4 1 és virgonckodik épp.(és 2 órát szokott aludni :roll: )
Limoval beszéltem,Berci lehet nem kap oltást mert hőemelkedése van,lehet talira se jönnek.Doki mit mond rá,attól függ.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Betti, sajnálom :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :(

Kép
xtina75

Csibuc :(:(:(

Mai menü: rakott zöldbabot csináltam, Máténak a zöldbab még nem, úgyhogy csak rízst kap darált husis pörivel.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Milyen oltás van ennyi idősen?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]M írta:szamocamocailyen oltás van ennyi idősen?

sztem a meningo egyike

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="szamocamoca"]M írta:szamocamocailyen oltás van ennyi idősen?

sztem a meningo egyike

igen, azt kapná...
de az nem kötelező oltás... a következő kötelező 15 hósan lesz... szerencsére még odébb van! :)

Kép
gtunde75

Ja oké, értem. A meningót mi már megkaptuk.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,

de jóóóó, már alig várom, hogy találkozzak veletek pécsi lányok! :) :)
22-én Apának olyan 10 körül indul a programja én pedig 2-ig szabad vagyok a 2 gyerkővel (ja term. Ilang is velem lesz, remélem nem gond)

Tünde,
nagyon boldog névnapot tegnapra!

Tina,
gyönyörű a pocid, már nemsokára te is a kezedben tarthatod a babádat!

Csibuc,
sajnálom a balesetet, jó, hogy Apának nem lett komoly baja! Inkább ülést kelljen venni, az pótolható. Sajnálom a párkapocsolati dolgot, ez már végleges??

Ircsi, Woody,
nagyon drukkolok nektek a fagyi-babákhoz, meg mindenhez ami ezzel jár! Chloé dinnyés ruciban tüneményes!

Woody,
de jó, h nem kell már a dévényezés! Milyen kis ügyes Lili! Gyönyörű pici lány ő is!

Klári,
nagyon szépek vagytok a képeken!
én az alábbi kajákat váltogatom:
főzelék:
krumpli-alma-husi (csirke-pulyka)
Krumpli-répa-karalábé-husi (lsd.fönt)
krumpli-spenót-husi
krumpli-karfiol-husi
Ezekhez van, hogy adok sajtot is, trapistát, vagy parmezánt.

uzsi:
túró+háztartási keksz-gyümi (ez szokott lenni, lefagyasztott szilva, barack, meggy, vagy nyers körte, alma, barack.
natúrjoghurt+gyümi+keksz sűrítésnek.

Itt igazából a gyümölcsöket változtatom. Kapott már durumtésztát sajttal pici darabokra tépkedve.

Most hoz apa a piacról friss borsót, abból lesz püré, krumplival, husival. Tervezem adni neki a tököt is. Evett már sütőtököt, meg bébikajában sok mindent, de én főként főzök ált. 2-3 napra előre. Májat eddig 1x kapott, nem is szabad sűrűn adni.

Remélem segítettem.

Évi,
már akartam írni, hogy csodaszépek a fotók rólatok, de ha nem haragszol főként Tomiról! Nagyon fotógén baba!

Barbcsi,
Isten éltessen születésnapodon, huh de fiatal is vagy! Párodnak, hogy tetszik az új munka?

Bévi,
szegénykém a lábad :(. Más folyadékot tudsz adni Lilinek? Olivér se egy nagy ivós, remélem azért ez nyárig még alakul! Jó, h jöttél!

SZilvás,
hogy van Eni? Halad a mozgással?

Dia,
sokat gondolok rátok, remélem jól vagytok!

Claire,
hogy vannak a gyerekek? Meggyógyultak? Kalapomat leveszem és meglengetem előtted, ahogy menedzseled a 6 gyerkőcöt!

Mares,
rég voltál te is! Ne aggódj Gergő miatt, minden fejleszthető, nincs vele semmi gond és ez a lényeg! Párodnak mennek a drukkok az álom álláshoz!

Mi jól vagyunk, várom már a suli végét, mert már eléggé elegem van belőle. Korán kelés, nyűglődés, évzáró 15.-én du. 5-kor, pünkösd szombaton ballagás, szóval, nagyon zagyván vannak szervezve a dolgok. Ilang is fáradt már, ez már látszik, érződik is rajta, de meg is értem. Olivér négykézlábra áll, mászni próbál, ül egyedül, kutyázik is, szóval tüneményes! Majdnem 8 foga van (!), közel 10 kiló és 75 cm, akkora mint Ilangom 1 évesen volt.
Igazi lobonca is van, ami egyre inkább kunkorodik, naon cuki :).

Na de mennem kell, mert a szaga megelőzi szegény gyereket :wink: :wink: :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

MOST aludt el...

Sucer,miért lenne gond,és köszi.

evilany

amit még akartam:
Évi,
remélem nem bántódtál meg, természetesen úgy ahogy vagytok, nagyon szép kis család vagytok, de Tomi engem mindig lenyűgöz, nem tehetek róla :D :D :oops:

Clárika,
az előbb lemaradt, hogy Rékus már teljesen rendbejött? Voltatok azóta kontrollon? Maradt a nagy étvágya?

Csillag,
sajnálom, hogy Gerinek nem használ az új gyógyszer :( :( . Tudunk veletek is találkozni 22-25 között? Ilangom 8 éves, Fanniddal talán tudnának beszélgetni, játszani szted?

Bűz elhárítva, most a vasalnivaló terrorizál engem, itt púposkodik :roll: :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"]a írta:sucermit még akartam:
Évi,
remélem nem bántódtál meg,

dehogy!ne aggódj :)
vasalás :roll: én túl vagyok rajta,tegnapi nagy alvás alatt,de a szennyestartó tele megint...

evilany

Évi,
Olivér is elaludt :).

Megyek is vasalni....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Irigy-irigy....
nekem a mosnivalóm nem sok, de a vasalnivalóm?! :roll: :roll:

Mares,
nem wellnessbe megyünk, hanem egy bizonyos fogadóba, a 36. szám alá. Nagyon kedvesnek tűnnek, adnak gyerekágyat, van a szobákban hűtő, tv, fürdőszoba, bőven hely, szóval jónak tűnik. Majd a helyszínen okosabb leszek :wink: :wink:.

Na így nem haladok.
Léptem.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

vasalni ide is jöjjön vki... útálok... és akkora kupac van, pedig csak azt vasalom amit muszáj nem mindent. És a mosógépnek mindjárt újabb menet a pályán :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Olivér fölébredt.... akkorákat dörög az ég, hogy bennem is megállt az ütő, nemhogy erre ébredni. És szakad is... kicsit uncsi már ez a vegyes idő.. :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Gyerekem csak alszik...kivárja mire ideér a rossz idő,hogy ne mehessünk sehova :roll: :roll:

evilany

Sziasztok!
Ma voltunk megnézni a kórházba egy 2 napos picibabát. :lol: Annyira cuki volt, olyan nagy volt már Lili a kislányhoz képest, pedig hát csak most született ő is…. (Rohan az idő.)

Ircsi, én sem értem ezt a dolgot. Ezért fogok elmenni előtte vérvizsgálatra.
Ügyesek vagytok, hogy így a távolban meg tudjátok akkor oldani.

Tina, nagyon szép pocak! :lol:

Mares, ti is itt fogtok tartani nyugi. :wink:
És ne is mondj hülyeségeket olyan mint a többi baba, Gergő szép, okos, ügyes kisfiú. Csak neki is kell egy kis löket és beindul….
A legfontosabb, hogy te elvitted és megmutattad szakembernek! Sokan ezt sem teszik meg.

Évi, ha még mindig úgy érzed, hogy gond lenne Tomi mozgásával. Akkor hívjál ki egy Dévényest lehet, hogy neki is kell egy ilyen típusú kezelés. Tudom voltatok a korai fejlesztőbe, de ez szerintem más, mint egy torna (gyakorlatok) amit ő csinál 1 órán keresztül.
Tudom hogy rossz 1 órán keresztül ott nézni ahogyan sír a saját kis drágaságod, de szerintem megéri csinálni, tudom, hogy neki teszek jót vele.

Csibuc, sajnálom hogy a pároddal gondok vannak. :(

Sucer, de ügyes Olivér. És nem kis súly és ennyi fog… :lol: Mi tegnap voltunk 8050g

Babakaja, én egy héten 2xfőzők neki. A többi konzerv kaja… Ha marad valami a főzésből akkor lefagyasztom. Ja és amikor a szüleimnél van, akkor ott is saját készítésűt eszik.
Nálunk reggeli-tápi, majd 10ó gyümi (üveges v. ami itthon van) ebéd (zöldség húsi), mivel én még nem adok tejes dolgot neki ezért nem valami változatos a dolog, de pl. a bolognait imádja babakajába. Majd uzsira pép gyümölccsel v. csak gyümi amiben van rizs. És lefekvéskor tápi
Én még nem nagyon adtam a saját kajánkból. :roll:

És persze köszi mindenkinek a drukkokat! :lol:

Itt szakad az eső, nagyon durva!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
itt is szakad, már be is áztunk :cry: :cry: :cry: Most jelentettem be a biztósítónál, folyik a falon a víz :cry: :cry: :cry:

és, indulnunk kéne Ilangért...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

Sucer, köszi az ötleteket, nálunk is ilyesmik vannak, csak én azt gondoltam, hogy ez így unalmas. :? tökfőzelék nálunk nagy sláger, mondjuk Boti mindent nagyon szeret... :lol: A borsót ehetik már héjastól?
Rég láttunk fotókat a gyerköcökről. :wink:
Sajnálom a beázást. :cry:

Megjött ma a belebújós előke, amit neten rendeltem és működik, nem akarja leszedni magáról a kis gézengúzom. Mégegyszer köszi az ötletet Claire. :lol: :lol:

Tina, nagyon szép a pocid. :D

Pécsi baba-mama tali jól sikerült?

Fogalmam sincs mit akartam még írni... :oops: de most megyek mert Boti szétszedi a lakást. Hihetetlen milyen aktív, én attól elfáradok, ahogy nézem. :wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sucer,beázás :evil: :evil: nagy zuhé lehetett,ideérve zápor...(egyenlőre)

Pécsi tali remélem jó volt,mi nem értünk oda,Tomi 4-ig aludt,akkor még evett,stb...késő lett volna már indulni :( :( kár.

Claire,jobban vagytok?

evilany

sziasztok!

Clárika köszönjük a talit! szuper volt, mint mindig!

végül nem mentünk sétálni, mert gyülekeztek a felhők, aztán Gergő elaludt, de a gyerekek nagyon jól elvoltak így is, és hát mi is! sajnáljuk, hogy a többiek nem jöttek!
Bercinek jobbulást!!! benyelt vmit szegényke! :(

Sucer sajnálom a beázást, ez olyan bosszantó! :( mi sajnos szerdán nem érünk rá, de majd meglátjuk, hogy mikor lesz a közös tali (csütörtök vagy péntek), és akkor feltétlenül ott leszünk!

ma először főztem rendes filteres teát a gyereknek (hibiszkusz, csipkebogyó)... egy minimális szőlőcukrot adtam hozzá, de így is prüszkölt, mert savanykás volt neki... de aztán szépen itta! :D
nálunk napi 1,2-1,5 liter a folyadékbevitel (de volt már több is), ebből 360 a táp... mit is mondhatnék :arrow: nagy test-nagy élvezet...! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi,ilyen sokat megiszik?de ügyi!
Tomi 0.5 d-t se :roll: azaz,ugye szopi,de nem tudom mennyi,ma 3xcicizett,és mellé evett:1 joghurt+tejpép,1 Nestle bébidesszert,1 üveg Hamé sárgabarack,du.gyümi+tejpép,este túrókrém.(szerintem ez messze nincs meg megint a szükséges mennyiség,ez van)

evilany

Évi szerintem ez a jobb, mint ha szétfolyna, meg gyerekkorában már diétázni kellene... nincs is rosszabb egy kövér kisgyereknél sztem...
Tomi szép, egészséges baba! :D
főzeléket egyáltalán nem eszik?

Kép
gtunde75

Bévi, köszi a kérdést, cicik jobban vannak, néhány nap múlva beszéltem egy szoptatási tanácsadóval. Mondanom sem kell, hogy véleménye nem egyezett a férfi nőgyógyászéval, akinél jártam... És én magam sem tudtam betartani a kevés folyadékbevitelt és a szoros melltartót...

Bettinyo, hát ezt nagyon sajnálom, szomorúan olvasom...

Tünde, boldog névnapot, a listát én is szívesen venném. Bár, gyakorlatilag majdnem fölösleges. Hiába akarom én, hogy mindenfélét egyen Bálint. Évivel hasonló cipőben járunk: zöldségek közül szinte semmi nem megy... De már kezdem megszokni, a családban mindhárom pasas ilyen édesszájú... Reménytelen... :roll:

Klári, megértem a honvágyadat! És azt is, hogy nehéz összeállítani a menüt. Nekem annyival könnyebb, hogy férjem édesszájú + hús minden mennyiségben.

Sucer, beázás :?

Woody, Ircsi, hajrá, a legklasszabb dolgot adhatjátok a testvérrel a gyermekeiteknek. Tina blogjában olvastam a gondolatait, és tökéletesen egyetértek vele. Tina, nagyon szép a bébialbérlet!

Claire, jobbulást a gyerekeknek! Akik nem betegek, ne is kapják el!

bekri

Sziasztok
Gondoltam benézek, most jöttem haza és nem vagyok álmos. Öcsémért kellett elmennem, mert lekéste az utsó vonatot.

Kaja: persze figyelni kell már most, de szerintem még nem nasiznak, gyümit, zöldséget esznek. Az hogy most kis huris, az nem jelenti azt hogy később is ilyen lesz.
Kristóf nekem 1 éves koráig tiszta hurka volt, most meg mindjárt 4 éves, és 15-16 kg, ehhez viszonylag magas is, tök vékony. Pedig kap néha édességet. Máté 9 kg, de 2 hónapja is ennyi volt, nem hízott szinte semmit, pedig eszik rengeteget.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

)
Jó reggelt!

Nálunk babamenű hasonlít, sokszor ua. mint a felnőtt menű.
Sokszor csinálok mindenféle zöldséges ragut, töltött, vagy rakott zöldséget, Chloe már pl. rendes főzeléket eszik... Fűszerezem az ő ételeit is (nem chilivel, borssal :wink: ), alapból kevés sót használok...
Tegnap nagyon finom töltött karalábét ettünk :wink:

Tina
Gyönyörű a pocakod! tamara meg nagyon ügyesen bennt maradt :wink:

Mares
Gyógytorna használni fog Gergőnek! Jó, hogy elvitted!!!!
Ne bosszankodj, nem a te hibád! A legjobbat tetted vele, hogy elvitted szakemberhez!

Betti
:cry: :cry: :cry:

Sucer
8 fog???????
Az én gyerekemnek sose lesz annyi... :oops:

Évi
Támadó Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(valamiért napok óta nem tudok blogokban kommenteket írni :evil:)

Szamoca
Én is csak azt vasalom, amit nagyon muszáj :oops: :wink:

Klári
Chloe elszemezgeti a zsenge zöldborsót.. eszi kézzel... :wink:

Szerintem, a mi babáink nem kövérek, csak még kisbabák, kisbabákra jellemző gömbölygegséggel, puhasággal... eltelik néhány hónap, megnyúlnak, többet mozognak, átalakulnak majd a testarányaik...
A mi felelősségünk viszont abban van, hogy a felesleges nasikra ne szoktassuk rá a gyereket.
És nagyon fontos a rendszeres étkezés!!!!! Aki fogyni akar, annak is naponta legalább 4-5-ször ennie kell!!!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe 2 napja abbahagyta a szopit teljesen. Nem kellett neki...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, én sem tudok kommentelni, még a saját blogomban sem... :cry: Sajnálom a szopi dolgot, de nagyon szépen kihúztátok eddig, szuper!

Köszönöm a pocidicsiket 8) :oops:

Kép
xtina75

Tina
Igen, a sajátomban sem tudok...

Szopi: én elégedett vagyok vele. Chloe tudta, hogy abba kell már hagynia, hogy nyugodtabban készülhessünk a kistesó-projektre :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Tündi,annyi főzeléket öntöztem ki,a hipptől kezdve a saját főzésig,hogy most meguntam,szüneteltük a héten,majd hétvégén újult erővel nekifutok.

Ircsi töltött dolgokat mivel csinálod?(hogy,miből csinálod a husit hozzá?)
Tomi se nagyon cicizik,csak iszik róla.(tököm tele hogy nekünk az evésel,ivással-mozgásról nem is beszélve-gondunk van..de biztos én nem vagyok elég következetes...de egymás után 10x ugyanaz,ugyanazzal a neg.eredménnyel..)

Ma nagybevásárlás,holnapra első strandot tervezünk :) Hertelendre gondoltam.

evilany

Jó reggelt!

Évi: ne izgulj, Korinna sem eszik túl sokat és ő még ennek tetejébe kis súlyú is (jelenleg 7,40 körüli). Tegnap este megpróbáltam darabos főzeléket adni, hát meg akart fulladni tőle :? Kénytelen voltam összeturmixolni. Múltkor viszont kinézte a paprikás mártásos durum tésztát a számból, azt bezzeg nem kellett turmixolni, jó volt villával összetörve is :lol:

Tünde: nagy test nagy élvezet :lol: :lol: :lol: :lol:

Ircsi: tüneményes a kis csajócád a képeken. Ez az orrfelhúzós nagyon tündéri, mintha csak a saját gyerekemet látnám :lol:

Kép

Kép

sucer: beázás :evil:

Hétvégi út: még mindig megbeszélés tárgyát képezi, a nagy kérdés hogy ma lesz-e időm elmenni gyermekülést venni. Jelentkezem még ezzel kapcsolatban.
bettinyo

Jó reggelt!!

Ircsi, valamit tudnak a babák :wink: :wink: :wink:
Mára kérek szépen sok sok drukkot!!

Évi nyugi, no para, semmi baj nincs Tomikával. Esetleg nézesd meg a mozgása miatt, és akkor megnyugszol.
Evésnél meg ha édesszájú akkor próbálkozz édesebb zöldséggel, pl paradicsom?? borsófőzelék?? De ha gyümiket kap egy darabig az sem baj sztem.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ircsi, CSibuc.. ezek az etetőszékes képek :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!

Korinna felhúzott orral :arrow: mintha Rékust látnám! :lol:

amikor azt írjátok, hogy főzeléket adtok a babának, akkor tulajdonképp a megfőzött zöldségről beszélünk összeturmixolva? vagy van valami trükkötök az elkészítéshez?

ma nyűgi babám van... :roll:

Kép
gtunde75

Ircsi,a képek nagyon jók :) :) a kisasszony már kész nagylány.

Csibuc,Korinnáról az első kép meseszép!!

Tündi,én az üveges főzit értem alatta 8) az ugye sűrítve van.

Nass :arrow: szigorú értelemben véve a babakeksz,kifli,kölesgolyó is az...nem?

evilany

mai menü:
reggeli: táp
tízórai: túró-alma-keksz turmixolva
ebéd: karalábé-krumpli-sajt (ez az első nap, amióta kap husit, hogy nincs husi)
uzsi: alma-keksz? még nem tudom...
vacsi: táp

Kép
gtunde75

Mégsem lesz fogatlan a gyerekem, ma koccant a kanál az első kis fogacson :lol: :lol:

Köszönjük a dicsiket :D Évi: igen, az első képen kisangyal, a másodikon meg kisördög :lol: :lol:
bettinyo

Bettinyo gratula a fogacskához! nagyon megszenvedte?

Kép
gtunde75

Tünde: trükköm nekem nincsen a főzeléknél. Olívaolajon megfuttatom a zöldségeket, adok hozzá kis sót meg zöld fűszereket. Van hogy pulyka vagy csirkemellet is dobok hozzá apróra vágva. Ha megdinsztelődött kissé akkor felöntöm vízzel, hogy ellepje, lefedem és hagyom 15-20 percig közepes lángos főni míg kissé "szottyos" nem lesz. Akkor leveszem a tűzről, turmixot ráküldöm. Utána még rottyantok egyet rajta, liszttel vagy keményítővel sűrítem, ám ha magában is eléggé sűrű akkor van hogy ez kimarad. Időnként paradicsommal engedem fel (no nem sokkal, max 2-3 evőkanál) és volt már hogy főzőtejszínt csepegtettem bele :oops: Legjobban úgy eszi Korinna, ha csak liszttel van habarva.
Amikor húslevest készítünk általában 1 dl-es adagokban fagyasztok le és amíg van, dobok hozzá egy-egy kocka fagyott húsalaplét is. Ettől még ízesebb lesz.

Jaj lányok kifekszem a gyerekemtől. Régebben pelenkázás közben mindig puszilgattam a talpacskákat és néha meg is szimatoltam. Jókat kacagott Korinna mikor mondtam neki, hogy micsoda kis büdi talpacskái vannak. Most hogy fekszem a kanapén és írok, gyermek odamászott a lábamhoz és elkezdte szimatolni majd harsányan felkacagott. Hihetetlen egy csajszi :lol: :lol:
bettinyo

Tünde: nem mondhatom hogy nagyon megszenvedte a fogacskát, bár kétségtelen hogy voltak éjszakák amikor felüvöltött. Ma mondjuk extra nyügi, nem akar aludni, kapott kis Dentinoxot az ínyére. Remélem alszik egyet, mert az látszik rajta, hogy tök fáradt.
bettinyo

Bettinyo én eddig párolóedényben pároltam, vagy sima vízben főztem a zöldséget, majd turmixoltam..., ja és krumplival sűrítettem mindent... de meg fogom próbálni a módszeredet! úgy biztos finomabb!

Kép
gtunde75

Tünde: sűríteni lehet sok mindennel. Krumplival, rizzsel, liszttel, keményítővel stb.....
Párolóedényes megoldás hiper-egészségesnek tűnik :) Csak azt nem tudom, hogy az íze milyen lehet, bár biztosan jobban megtartja a természetes aromákat ez a módszer.
Korinna egyértelműen ízvadász. Ha kap valami számára finomat, akkor szinte hányásig képes enni. Ha nem találom el az "ízlését" akkor fintorog és pár kanál után elfordítja a fejét majd mutogat, hogy vegyem ki az etetőszékből (meg gondolom, hogy kenjem a hajamra azt a trutyit amit főztem :lol: ).

Más: ma reggelre éles feszítő fájdalommal ébredtem, a jobb petefészek környékén érzem. Felhívtam a dokimat, szerinte lehet egy ki nem durrant tüsző, holnap megnézi UH-n. Vettem be egy gyógyszert, mert irtóra kellemetlen volt. Volt már valaki így?
bettinyo

bizony voltam így, de tüszőrepedéskor... azt hittem vakbélgyulladásom van! aztán utána olvastam és a tüszőfolyadék okozhat ilyen fájdalmat... na meg esetünkben Zoét! :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Clárika: köszike a tegnapi lehetőséget és az ágyat Gergő nevében :)

Tündi, Évi: az állomásos DM-ben az UNIVER brokkolifőzelék husival meg alma-banán husival és körte-őszi husival 149 és 119 ft!!!! Én tegnap vettem belőle... mondjuk nálunk megeszi a drága bármi is van

CSibuc: jaj, hát Korinna nagyon édeske.....:) ( apró betűst meg sajnálom:(....)

Ircsi: jaj, olyan izgi h lassan indul nálatok a baba dolog! :)

tegnap tali képeket madj teszem...

Évi: Tomikának azt kell adni ami neki finike :)))) Gergőnek minden finike, ezért neki bármit adhatok :)))

na lépünk mert üres a hűtő este remélem még leszek és akkor dobok képeket.... de egyet...csak a sonkák miatt:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares...ez nem te vagy ugye????
Sonkák gyönyörűek!

Betti,fogacskához gratula!

Idő :arrow: borzalom,egyik eső másik után,kb ennyit a holnapi strandról :evil: :evil:

Itt van anyukám,nemsoká jön Miki,és tesco nagybevásárlás lesz.

evilany

Sziasztok!
Mi javulóban, de még nem tökéletes :( . Joniról tegnap még tüdő röntgent is csináltatott a drnéni, de jól jött, mert szebb volt a kép, mint amit hallott ő.

Jaj, tök jó, kaptunk állandó időpontot és gyógytornászt a Dévénynél Joninak :D . Most nem voltunk, de jövő héten megyünk. Egyébként most nagyon sokat kezdett mozogni, mostmár szép szabályosan kúszik, és gyorsan, és próbál szabályosan 4kézlábazni, feltérdel, néha sikerül 4kézlábból visszaülnie! :D

Évi, Mares, és a többi aggódó! először is, ez nem a Ti hibátok!!!!!Gyerek nem olvasta a szakkönyveket :lol: haha, de vicc nélkül. az a fő, h figyelsz rá, és feltűnik, és elviszed megfelelő szakemberhez, amíg nem látod OK-nak a gyereket! Ezeket a lemaradásokat nagyon hamar behozzák, csak most látod úgy, h hú a másik már hol tart. Biztos mondtam már, h Eszter lányom hozta rám a mozgásával a frászt, azt hittem meg se fog már mozdulni, ült mint a cövek...aztán popsin kezdett csúszni előre. Most meg a gyerek aerobic bemutatóra készül, és beállítják előre középre, mert ügyes, és h őt kövesse a többi. És úszik, síel, korizik, ugrókötelezik, biciklizik, rollerezik, fára mászik, soroljam még? Anno a nagyfiamnál kellett volna előbb lépnem, de azért így is egész jól kikupálódott 8)
most vizsgázott lila övre karatén, zenél, rengeteg bajom van vele, de az másból adódik. ti pedig még annyira időben vagytok!!!

az evés nagyjából uez, amikor azt hiszed, milyen ügyi vagy, mert bezzeg a te gyerekeid mindent megesznek, ez ám a nevelés, akkor kifogsz egy válogatósat :lol: , és rögtön rájössz, h eddig csak mázlid volt :lol:. Nálunk ez Ádám, a nagyobb ikreim közül a fiú. De ma már a zöldbabfőzivel is felveszi a küzdelmet :lol: .
az is lehet, h gyors a tempo az új ízekkel. Én az enyéimnek egyelőre külön főzök, só nélkül, csak zöld fűszerekkel, vagy bébi kaját kapnak, abból is a kisebbeknek valókat. Semmi tejeset , tojásosat nem esznek egyelőre, és még babakeksz sincs, pedig nasis vagyok magam is, de addig jó, amíg nem. Rágicsálnak kenyérhéjat, néha pucolt almát, esznek gyümit, gabonával vagy anélkül, főziket husival. Nálunk a főzi egyelőre párolt zöldség, egy kis olivaolajat teszek utána bele időnként. Amúgy én is sok zöldséget meg ragut főzök, tegnap is cukkini leves volt, egy cukkinit, meg néhány répát külön megfőztem a kicsiknek. A mienket behabartam tejszínesen, de az nekik még nem való.
És szopiznak, az egyelőre elmaradhatatlan!
NYUGI!!!!

Ircsi! tuti, h érezte, h abba kéne hagynia a szopit, fantasztikus antennáik vannak. (anyám és a nővére közt 13hó a korkülönbség. Nagyanyám onnan jött rá, h terhes, h a gyerek hirtelen nem akart szopni).
claire

Halika!!

Nem akarom elkiabálni, de talán jó lesz a netünk! Persze a kérdés, hogy meddig :roll:

Annyian írtatok, hogy csuda....elég jól pörgött a fórum.

Nklari!....Nagyon aranyosak vagytok a képen!!

Tina!....Szép poci!....és hajrá!!!!

Csibuc!....Ülés :( :x

Ircsi!....Köszi a választ, múltkor elfelejtettem erre reagálni. Közben én is olvastam róla, hogy azért lehet "védekezni"
Nekem is a dinnyés ruciban tetszik a legjobban a kiscsajod!!

Betti!....Apróbetűst sajnálom, nálunk is többször rezeg a léc.

Woody!....Berci is "drótfüggő" de azt nem engedem neki, mert ugye már kész fogsora van, nem szeretném ha belerágna a 220-ba. És mivel ő nem tud válogatni, ami kábel az tilos. Tud is miatta hisztizni.
A konyhába meg azért garázdálkodik, mert olyan kicsi a lakás, hogy nincs szívem bezárni a szobába. Így mindenhol "babásítva" van a pakolási lehetőség.

Csatlakozom a vasalni utálók táborába.

Tündi!....Nagyon jól esett, hogy gondoltál a ritkán netezőkre!

Bercinek tegnap óta hőemelkedése, 37,7-38-as láza van (érdekes, hogy hajnalban és délelőtt) és már számolni sem tudom, hányszor van kevés kaki a pelusba. Diétás kaját kap, így azért nagyjából szilárd a széklete. A dokinő azt mondta összeszedett valami vírust, diéta, ha hasmenése lenne smecta por, ha rosszabbodna ügyelet. Hát a diétával gond van, nem igazán fogára való.

Kaja: főzelékeket én habarni szoktam, és most ha akarok belőle a Bercinek adni akkor joghurtot teszek bele. Nálunk még nagyon mennek a mártások (pl: kapor, sajt, fokhagyma)

A "pocakberciségnek" meg is van az eredménye....10 kg 31 dkg és 79 centi. Teljesen ledöbbentem a súlyán.
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?