Sziasztok,
de jóóóó, már alig várom, hogy találkozzak veletek pécsi lányok!
22-én Apának olyan 10 körül indul a programja én pedig 2-ig szabad vagyok a 2 gyerkővel (ja term. Ilang is velem lesz, remélem nem gond)
Tünde,
nagyon boldog névnapot tegnapra!
Tina,
gyönyörű a pocid, már nemsokára te is a kezedben tarthatod a babádat!
Csibuc,
sajnálom a balesetet, jó, hogy Apának nem lett komoly baja! Inkább ülést kelljen venni, az pótolható. Sajnálom a párkapocsolati dolgot, ez már végleges??
Ircsi, Woody,
nagyon drukkolok nektek a fagyi-babákhoz, meg mindenhez ami ezzel jár! Chloé dinnyés ruciban tüneményes!
Woody,
de jó, h nem kell már a dévényezés! Milyen kis ügyes Lili! Gyönyörű pici lány ő is!
Klári,
nagyon szépek vagytok a képeken!
én az alábbi kajákat váltogatom:
főzelék:
krumpli-alma-husi (csirke-pulyka)
Krumpli-répa-karalábé-husi (lsd.fönt)
krumpli-spenót-husi
krumpli-karfiol-husi
Ezekhez van, hogy adok sajtot is, trapistát, vagy parmezánt.
uzsi:
túró+háztartási keksz-gyümi (ez szokott lenni, lefagyasztott szilva, barack, meggy, vagy nyers körte, alma, barack.
natúrjoghurt+gyümi+keksz sűrítésnek.
Itt igazából a gyümölcsöket változtatom. Kapott már durumtésztát sajttal pici darabokra tépkedve.
Most hoz apa a piacról friss borsót, abból lesz püré, krumplival, husival. Tervezem adni neki a tököt is. Evett már sütőtököt, meg bébikajában sok mindent, de én főként főzök ált. 2-3 napra előre. Májat eddig 1x kapott, nem is szabad sűrűn adni.
Remélem segítettem.
Évi,
már akartam írni, hogy csodaszépek a fotók rólatok, de ha nem haragszol főként Tomiról! Nagyon fotógén baba!
Barbcsi,
Isten éltessen születésnapodon, huh de fiatal is vagy! Párodnak, hogy tetszik az új munka?
Bévi,
szegénykém a lábad
. Más folyadékot tudsz adni Lilinek? Olivér se egy nagy ivós, remélem azért ez nyárig még alakul! Jó, h jöttél!
SZilvás,
hogy van Eni? Halad a mozgással?
Dia,
sokat gondolok rátok, remélem jól vagytok!
Claire,
hogy vannak a gyerekek? Meggyógyultak? Kalapomat leveszem és meglengetem előtted, ahogy menedzseled a 6 gyerkőcöt!
Mares,
rég voltál te is! Ne aggódj Gergő miatt, minden fejleszthető, nincs vele semmi gond és ez a lényeg! Párodnak mennek a drukkok az álom álláshoz!
Mi jól vagyunk, várom már a suli végét, mert már eléggé elegem van belőle. Korán kelés, nyűglődés, évzáró 15.-én du. 5-kor, pünkösd szombaton ballagás, szóval, nagyon zagyván vannak szervezve a dolgok. Ilang is fáradt már, ez már látszik, érződik is rajta, de meg is értem. Olivér négykézlábra áll, mászni próbál, ül egyedül, kutyázik is, szóval tüneményes! Majdnem 8 foga van (!), közel 10 kiló és 75 cm, akkora mint Ilangom 1 évesen volt.
Igazi lobonca is van, ami egyre inkább kunkorodik, naon cuki
.
Na de mennem kell, mert a szaga megelőzi szegény gyereket