SZiazstok!!!
El sem hiszem, h ideértem, és api még alszik, Gergő is és a net jó és én éppen nem alszok ezért itt lehetek kicsit Smile)
jaj...csak még maradjon ez így, amíg írok nektek!!!!
Woody, Ircsi: hajrá fagyibabák, hajrá inszem, bármi , a lényeg, hogy hajrá babák!!!!!!!
Woody: de jó, hogy LIlivel minden okés! Bár én tartanék már itt
Tündi: kaja, mármint gyerek kaja téren lassan ott tartok, hogy minden mehet nekik , ahogy elérik az egy évet, csak turmixolva
)) jó, most nagy volt a szám, mert Gergő még nem kap ilyeneket, de mindenre úgy nyáladzik, ami NEM BABAKAJA hgoy csak na... és én jó anyuka vagyok, ezért adok is belőle néha
.... lépés-menéshez grat!
Clárika: egy alvás , ennyi idővel... én kiegyeznék vele
De Gergő alszik egész este , nekem az is elég szinte.....
Évi: Gergő gyerek is zizi... de hát e-van.... vagy 20 perc vagy 1,5 óra alvás
))
Nklári: azért szép a hely ahol vagytok! BAlaton, ááááá, Istenem, de jó lenne!!!!!!
Mi: uram ezerrel keresi az állást, ma fellépés Bonyhádon, jövő kedden meg BAK-on... az lenne az álom-meló.... hát van zizi rendesen......úgy örölnék ha már összejönne valami, mert ez így nagyon nem jó....
Gergő:
Tegnap gyógytornász véleménye: Gergő úgy 1-1,5 hónappal van lemaradva, a válla-nyaka-kezei kicsit gyengék, ezért lehetett h igen későn nyomta fel magát... ez a laza izomzat, tőlem lehet, mert ahogy rám nézett azonnal látta... plusz a szájában van jobb oldalon fent egy kis letapadás, ami a kajánál ( darabos kaják) és a beszédnél lehet gond, de mindent meg lehet oldani. Jövő hétre kaptam vele időt, addig itthon feladat, h próbáljuk mászatni... nagyon elven, jókedvű gyerek, nagy a mozgásigénye, minden érdekli, és bosszantja ugye, hogy nem halad előre! Megnyugodtam, de mégsem.... bosszant, hogy nem olyan, mint a többiek, nem úgy fejlődik... hogy talán ez az én hibam....Sad((
Bévi: bakker, ismét begyulladt...áááááá szegényem!
Sucer: József Attila utca?
az ott van Clárika közelében és ahol anyum lakik...
csak nem abba a Wellness izéba mentek??? ott van egy olyan ha jó láttam
))))) de jó lenne talzni!
uram felébredt, csinálja a kv-t..... kell is sok, ki tudja milyen lesz a mai nap!