Új privát üzeneted érkezett!

[quote="bettinyo"]f írta:bettinyoogacskák: hát Korinnánál semmi, pedig betöltötte a 9. hónapot :) Csak nem marad fogatlan a gyerekem :lol: :lol:

Ma már nagyon jó fogsorokat tudnak készíteni :lol: :wink:
Majd kibújik... lehet, hogy egyszerre...

Lényegében Chloenak 11 hónaposan van 4 foga :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

[quote="bettinyo"]f írta:bettinyoogacskák: hát Korinnánál semmi, pedig betöltötte a 9. hónapot :) Csak nem marad fogatlan a gyerekem :lol: :lol:

szomszédom kislányának 14(!) hónaposan bújt ki az első(!) foga!!! :wink: :lol:
lehet, hogy már beszélni fog, amikor jön a foga és akkor el tudja mondani, hogy az a baja és nem kell találgatni... micsoda könnyebbség!!!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

pécsi csajok lesz tali a héten? ha igen, kinél?

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Mosószappan: DM, vagy nagyobb szupermarketek, csak ne vmi látványos csomagolást keress :lol:

DMes cucc: megnézem.

Mosószóda: állítólag mosni is jó, csak én tartok tőle, mert nagyon agresszív, már nem a ruhát féltem, hanem mert a mosószóda erős méreg, igyekszem ilyesmit nem tartani itthon, nekem is lehet bogaram :lol:

Fogak: Jonó:Noni 5:0, ez a mai állás.

Betegség: mai állás 3:3, ugyanis a 6 gyerekemből egyelőre 3 szorul antibigyóra, a legnagyobbnak tüdőgyula :shock: hozzáteszem életében nem volt még beteg igazán, Ádám és Jonatán légcsőhurut, de nem akarjuk, h bbedurvuljon még jobban, és persze köptető és probiotikum.... Nonóka, mint afféle nő: piros a torka, egy kis Cvitan, orrszívás, ennyi....jellemző. Én: feltámadtam, remélem ennyi volt, már ezt az 1 napot is nehezen toleráltam.
Ábelt elküldtük anyámékhoz elkülönítőbe. (ma még lenyomta a dobvizsgáját.....) tényleg rohadt ez a betegség! Óvakodjatok!

Szép időt: Claire
claire

Claire, jobbulást nektek! És Eszter, ő hol van?
Mosószodát még nem használtam. Én a Vanish szappant használom.

Csibuc, nővérem lányának 1 évesen jött ki az első foga. Tehát még van remény. :lol:

Limo, oh nálunk is van pakolás ezerrel, de nem a konyhában. Azt még nem fedezte fel… (szerencsére)
Nálunk csak a dohányzóasztalnál az újságokat szedi ki. Most meg a zsinórokat rendezi (laptop töltő és telefon töltő). Tisztára mint Tomi és Noni! :wink:

Barbcsi, Boldog Szülinapot (utólag is)!!! 21 ez durva :lol: :lol: :l ol:

Ircsi, az a könyv Lili kedvence is. (lehet hajtogatni) :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!
Eszter oviban, Dávid isiben, Ábel anyáméknál, a többi itthon.
Újság olvasás nálunk is megy ezerrel, csak nem tudom miért a szemfogukkal akarják nézni, mikor az még nincs is nekik :lol:!
Igyekszünk gyógyulni...megjött Nonó... :)
claire

SZiasztok,

bocs, hogy most csak ennyi:

Pécsi lányok:
most foglaltam le a szállást június 22-25-ig a József Attila utcában, szóval tali rulez!!!! :) :) :) 22-én szerdán csak 14:00-től lehet elfoglalni a szállást, szóval ha vkinek van kedve velünk találkozni már aznap.... :wink: :wink: :wink:

Most rohanok Ilangért, de jövök még!

Minden kis betegünknek jobbulást!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Claire, értem akkor csak Ábelt küldtétek el otthonról.... :lol:

Sucer, gyere majd meséljél mi van veletek.
És ha már nincs suli Ilangnak akkor találkozhatunk valamikor a Vadasparknál. Tuti Ilang is élvezné. :wink:

Nálunk meg a nagy hír, hogy vége a Dévényezésnek! :lol: :lol:
Lili mindent csinál, amit kell :wink:
Még lesz 1 hónap múlva a záróhoz egy neurológiai kontroll és ennyi....

woody

Woody! Szuper! Összesen hány kezelés volt végül? Mennyi idős korában kezdtétek?
Szegény Ábel, csak 2 nagyszülő ajnározza, mindjárt megsajnálom :lol:
Igaz, ma lemaradt egy tanulmányi kirándulásról, szegény, és még tanulnia is kellett.
Budakeszi Vadaspark? Oda mi is szoktunk menni időről időre, még a gyerekek ovijával is voltunk :D .

claire
claire

Sziasztok!

Bence még alszik, csak én keltem fel Tomival. :wink:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket! :)

Tündi! Sok boldog névnapot!!! :wink:

Kép

Később még jövök, ne haragudjatok, de korán van ez nekem. :oops:

ui.: Mit szólnátok hozzá, ha g-n csinálnánk egy táblázatot, hogy kinek mikor van a születésnapja (hónap, nap is elég) és a névnapja? Meg a Törpéinknek mikor tartjuk a névnapját? Szívesen megcsinálom, ha van érdeklődés. :)

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt!

Claire
Jobbulást nektek!

Woody
Ügyes Lili! :lol:

Mi
Járkálok doktorhoz. Megcsináltatok minden vizsgálatot, ami majd kell a lombikhoz. Júniusban még lesz egy teljes cikluskövetés (laborok, UH), aztán júliusban kezdünk...
Chloe meg egy édes, aranyos, eleven gyerek... mindig azt csinálná, ami tilos... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi drukk!!!!!!!!! Blogot olvastam :wink:

Claire,jobbulást nektek!

Woody,csodás hírek! Ügyes a kis Lili!

Barbcsi,lehet,csak szerintem nem igen nézi senki már a g-t (se...)
amúgy jó ötlet,
én:sznap 11.26,névnap 12.24,Tomi 12.21

Tündi,nagyon boldog névnapot!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Ünneplőknek (utólag is) BOLDOGAT!! :)

Betegeknek jobbulást!

Ircsi, nagyon drukkolok nektek a kistesóhoz.
Máté is folyton tilosban jár, és ha rászólok akkor rám néz, kinevet, és folytatja... majd kinövik ám ezt a korszakot :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

KÖSZÖNÖM mindenkinek!!! :D

Kép
gtunde75

Tündi, boldog névnapot!!!!!

Kép
xtina75

Tündi, BOLDOG NÉVNAPOT!

Claire, Budakeszi (ott lakunk) :lol:
3 hós volt amikor kezdüt, jó rég :wink:

Ircsi, drukkolok nektek!
Nálunk is folyamatban vannak a dolgok. :oops: De itt az a vicces, hogy a fagyihoz nem kell semmi vizsgálat. Ezt nem is értem. :?

woody

Sziasztok!

Tünde: boldog névnapot!

woody: húúúúúúú :D :D :D :D nagyon izgi :)

Évi: cikket mailben átdobtam ;) (végre)

Hétvége: ma ment apa a szervízbe, ha minden igaz vihetjük ma a gyerekülést szemlére, így kiderül hogy tudunk-e utazni.
bettinyo

Woody!
Most tisztázódott bennem, h egy kerületben lakunk :oops: Végül is kb 1 év alatt szép tőlem :lol:

Ircsi, Woody! Hajrá!

Köszönöm, igyekszünk javulni!

Claire
claire

Sziasztok eltűntem!

Évi Tomi nagyon ügyes,dentinox nekünk arra jó ha Lili este fel kell bekenem az ínyét szopogatja és vissza alszik!!!

Ircsi tesóhoz ezer drukk!!!!!!!!!!

Barbcsi Tünde boldogat nektek!!!

Berki melledel mi újság??Jaj nem jó az ha elhanyagolódik én már tudom túl vagyok egy műtéten uh minden kép jó lenne!!!!

Clarie jobbulást nektek!!!

Csibuc remélem minden rendben lesz autótok hamar megjavítják!!

Velünk semmi komolyabb nincs most,hogy már helyre jött a láb ujjam a másikat tegnap este megszurtam az ollóval most az kezd begyulladni csodás ez!!!Lilinek nem kell a tápszer,így reggel este sinlac,napközben meg gyümi és bébi étel,mi már nem iszunk folyékonyat lefekvéshez max kubut adok neki....Nem itta meg nem tehetek róla köpte vissza a tápszert!

Kép
bévi

Akiket nagyon hiányolok Dia!Melisch!Szilvás!Maccs!

Kép
bévi

Más babája is nyűgi és aluszékony? Fogjam csak az időre? Pl ma kelt 6-kor,de visszafeküdt,kelt fél 8-kor,elnyűglődött 10.30-ig amikor elaludt,a szőnyegén,bevittem,és még mindig alszik,megint evést is kihagyott...
ez normális így?Vagy alszik vagy nyűglődik...alig eszik...nem lehet vmi betegség..?Vérszegény vagy mittomén?
Gyógyszert se kapott most a fogzásra,arra se foghatom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi,végre.Gondoltam h.Lili majd nem issza a tápit..mennyi folyadékot fogyaszt?Gyomrod helyrejött?

Dia,Szilvás lefoglalják őket a gyerekek,néha sms-zünk,néha írnak a blogba.Maccs növeszti a pocóját,blogját vezeti,Melisch eltűnt :(

evilany

Sziasztok!

Sucer
Remek! :) Egy utcára lesztek tőlem!!!!! :) Én szívesen talizok veletek szállásfoglallás előtt is!!!!!! :)

Csibuc
Remélem tudtok jönni!!!!! csuriban a kezem

Ircsi
Nagyon szorítok, hogy összejöjjön, meg kicsit irigykedem is! :) :oops:

Évi
Enyém gyerek átállt a napi egy alvásra, legalábbis pár napja negyed 1kor kéretőzik be, s két órát alszik.

Tünde
Gratula a lépésekhez! Látod nem mérvadó a gyerek súlya ;)
Rékus még csak néha megáll pár mp-re kapaszkodás nélkül, de ha rájön, h nem kapaszkodik, leül.

Barbcsi
Ég a pofámon a bőr, most jutott eszembe, nem küldtem még el a képeket. Este pótlom, vagy még előbb! :)
Szülinapom: 10.31 .
Névnapom: 08.12. (Réka szülinapja)
Réka névnapja: 11.10.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Woody
Drukkolok!
Hogyan akarják nálad csinálni a fagyit? Stimuval, vagy spontán ciklusban? Azért csak jó lenne tudni a hormonális állapotodról...
Nekem lesz stimu... lájtosan, hogy legyen néhány érett tüszőm, amit leszívnak, ha nem élednek fel a fagyik...

Évi
Enyém gyerek mindent csinál alvás helyett is... lehet, hogy Tomi alszik Chloe helyett????

Bévi
Tápszert nem issza Lili, akkor próbálkozz ivós joghurttal, kefirrel... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, sima ciklusban 10-12. nap kellene visszamenni. Majd 2 naponta néznék a tüszőket, ha megfelelő akkor tüszőrepi. És drukkolni hogy felébredjenek (5naposak).
A BMC-be fagyibabánál nincs kivizsgálás, TB nem fizeti…. Ez nekem nagyon fura! Azon gondolkodtam, hogy elmegyek magánba és megcsináltatom a szokásos hormon vérvételt…. :roll:

Viszont nálunk még kérdés, hogy ez vagy inszem. Inszemnél viszont van kivizsgálás, mindent újra kell csinálni. (hát hsg-t nagyon nem akarom)
Lili inszemmel sikerült, előtte volt egy lombik és az nem sikerült, de ott maradt 2 kis eszkimónk.
Most várom, hogy a Merforál dolgozni kezdjen a szervezetembe, 3,5 hete kezdtem és doki szerint 6-8 hét kell. Így júliusban kezdünk mi is valamelyikkel, ha addig nem történik csoda. :wink:

Fel fognak éledni most rá is kérdeztem 90%-ban felébrednek…. :D
A stimut kint Németországban csináljátok, és közben konzultáltok az itteni dokiddal?

Bévi, sajnálom most a másik lábad… :(
Tejpépet eszik Lili, az is jó.

Évi, nálunk meg délelőtt nem volt hajlandó aludni a nagyszülőknél. Most persze 1,5 órája alszik… Front van, tehát szerintem ez a gond….

Csibuc, drukk hogy minden ok legyen az üléssel. Persze az autó se kerüljön sokba…

Claire, akkor lehetne egy közös tali a Vadasparkban. (v. az előtte lévő játszótéren) :wink:

woody

Sziasztok,

Tünde, nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Claire, jobbulást a gyerekeknek!

Evi, szerintem ne aggódj, simán lehet az időjárástól. Vagy a fogzástól is. (mármint az étvégytalanság) De ha úgy látod hogy nagyon nincs étvágya, próbáljátok ki a béres cseppet, én csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó és azzal tuti hogy nem ártasz.

Ircsi, innen is mennek a drukkok. :wink:

Hétfőn esett, úgyhogy az autókiállítás elmaradt, de tegnap végre jóidő lett, Apa is szabadnapos volt, így elmentünk a tengerpartra.

Kép

Kép

Mondjuk 2 órás út kocsival, hazafelé Botikám majdnem végig aludt, úgyhogy majdnem éjfél volt mire sikerült elaltatnom... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári ez a kép!!!Irigy irigy!!

evilany

Woody, nektek is mennek a drukkok. Hogy történjen csoda. :wink:

Barbcsi, jó ötlet a táblázat, 01.30. a szülinapom, 08.12. a névnap és Boti névnapja 05.16.
Várjuk a fényképeket és a beszámolót a hétvégéről. :D

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én mindig úgy érzem, hogy egyhangú a törpém étrendje. :? Állandóan azon spekulálok, mi újat tudok kitalálni neki... sok mindent kóstolt már, de rendes adagot csak olyanból adok, amit már ehet. Ma olyat csináltam (csak azért írom le, hátha jó ötlet valakinek), hogy friss spenótlevelet feldaraboltam, vajon megdinszteltem, kicsit vízzel felöntöttem és krumplit tettem bele. Majd mikor kész volt, villával összetörtem, reszeltem rá sajtot, ez tök jól megolvadt és egy kis joghurttal hígítottam. Olyan fincsi lett, hogy a maradékot mind megettem. :oops:

Klári
nklari80

[quote="evilany"]K írta:evilanylári ez a kép!!!Irigy irigy!!

Tudom, senki nem kényszerít minket, hogy itt legyünk, de tiszta szívből mondom, bárcsak a Balaton parton készült volna......... :cry:

Klári
nklari80

Klári, nagyon jó ez a kép :)
Bébimenü: nekem is egyhangúnak tűnik, de a gyerkőcöknek sztem még nem tűnik fel. Máté ma túrós tésztát evett :wink:

Barbcsi: névnapom 03. 10. szüli 03. 12.
Máté névnap szept 21.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Woody
Nekem furcsa, hogy nem kérnek alaplaborokat :roll: :?
Főleg így, hogy a meforalt is most kezdted el szedni...
Amit lehet, azt megcsináltatom a mi kórházunkban, itt ugye érvényes a biztosításom, telefonon, emilben konzultálok a Kaális doktorommal, aztán majd csak az ET-t kell kifizetni-

Klári
Jó lehetett a kirándulás :lol: :lol: :lol:
Én már sokszor a mi kajánkból adok Chloenak.

Szamóca
Egészségére a túrós tésztát! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szamoca, párom is márc.12én született. :lol:
Lehet, hogy csak nekem tűnik annak... Túrós tészta nálunk is nagy kedvenc. :lol:

Ircsi, jó volt nagyon. :lol:
Én is próbálok úgy főzni, de Apa nagyon válogatós. :( Húst és krumplit eszik, különféle variációban. Borzasztó. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.06.01 19:42-kor.

Klári
nklari80

Szamóca,turmixolva?

Klari,azt olvastam ilyenkor még nem igénylik a változatos étrendet.persze az ízekkel bűvészkedni jó :wink: nekik is.

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Klari,azt olvastam ilyenkor még nem igénylik a változatos étrendet.persze az ízekkel bűvészkedni jó :wink: nekik is.

Akkor kicsit megnyugodtam és nem lihegem túl a főzés mizériát. :wink:
Babakaja Angliában 7 hós kórtól: csicseriborsós lasagne, gyümölcsös bárány kuszkusszal, csirke curry szószban.....:shock: :shock:

Én nem turmixolom a tésztát, max eldarabolom villaval.

Klári
nklari80

szamoca: Korinnám is imádja a túrós tésztát :lol:

nklari: nagyon jók a képek :)

woody, Ircsi: drukkolok Nektek az eszkimókhoz... Én nem bírtam szedni a Meforalt a terhesség után, folyton ment a hasam tőle (brutál módon), most Merckformin XR-t kaptam (a most az már lassan 3 hóapja :oops: ).

bévi: sajnálom a lábadat, ma jutottam el a g-ig,sajnálom a gondokat :(

Megérkezett a szakértői vélemény, a gyerekülésünk nem használható :( Újat kell venni :(
bettinyo

sziasztok!

mindenkinek köszönöm a köszöntést! nagyon jól esik! :)

babamenü :arrow: nekem is jól jönne egy lista, akár táblázat formájában, hogy miket adtok a babáknak... pl túrós tészta eszembe se jutott, pedig eszik tésztát és túrót is... :( nekem ehhez nincs fantáziám... (most biztos sokan elgondolkoznak, hogy akkor én mit eszek... nos hét közben nem főzök, mert magamra minek... napokig elvagyok szenyókkal, kefirrel, ilyesmi... nekem nem fontos a változatos étkezés, ezért nem is fejlődött ki bennem a fantázia hozzá)
szóval nekem pl marha nagy segítség lenne egy lista, ahonnan lophatnék ötletet...
a pillanatnyi menü nálunk: egy héten 2x vagy 3x kap különböző ízű kecskeméti babakaját (bolognai spagetti, vadas, tökfőzelék, ilyenek...) a többi napon valamilyen zöldség husival, amit én főzök...
uzsi-tízórai :arrow: gyümi, joghurt, túró gyümivel...

Kép
gtunde75

Tündi a mi menünk még ennél is szegényesebb,ugyanis Tomi a zöldségeket abszolut negálja.Főleg most ebben a melegben.Párat kiöntöttem,aztán meg is untam,most nem erőltetem.(amit én főzök,se kell neki)Így most gyümi van,tejpép,túró,joghurt,túrókrém,sajt.Ááááh.

evilany

Évi, nem turmixoltam, szarvacska tésztából volt (mert csak olyan volt itthon). Még nincs egy foga sem, de elnyammogja.

Csibuc, akartam írni, hogy én mindenképp új ülést vennék :roll: sose lehet tudni, ne legyen több ütközés, de ha ne adj isten mégis akkor biztosan védje.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi, próbálj újakat adni, Máténak nagyon bejön a vadas, a bolognai, vegyes zöldséges rízs, krumplis tészta. Amíg nem ette a darabost összenyomkodtam, leturmixoltam.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Clarika, nagyon szép a vers, ami a blogodban van. Én is megkönnyeztem. :oops:

Eldugultam, jó éjszakát mindenkinek!

Klári
nklari80

Nosztalgiázzatok... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
xtina75

Tina :D :D :D :D :D nagyon szép pocak!!!

Kép
gtunde75

SZiazstok!!!

El sem hiszem, h ideértem, és api még alszik, Gergő is és a net jó és én éppen nem alszok ezért itt lehetek kicsit Smile)

jaj...csak még maradjon ez így, amíg írok nektek!!!!

Woody, Ircsi: hajrá fagyibabák, hajrá inszem, bármi , a lényeg, hogy hajrá babák!!!!!!!

Woody: de jó, hogy LIlivel minden okés! Bár én tartanék már itt :)

Tündi: kaja, mármint gyerek kaja téren lassan ott tartok, hogy minden mehet nekik , ahogy elérik az egy évet, csak turmixolva :))) jó, most nagy volt a szám, mert Gergő még nem kap ilyeneket, de mindenre úgy nyáladzik, ami NEM BABAKAJA hgoy csak na... és én jó anyuka vagyok, ezért adok is belőle néha :) .... lépés-menéshez grat!

Clárika: egy alvás , ennyi idővel... én kiegyeznék vele :) De Gergő alszik egész este , nekem az is elég szinte.....

Évi: Gergő gyerek is zizi... de hát e-van.... vagy 20 perc vagy 1,5 óra alvás :)))

Nklári: azért szép a hely ahol vagytok! BAlaton, ááááá, Istenem, de jó lenne!!!!!!

Mi: uram ezerrel keresi az állást, ma fellépés Bonyhádon, jövő kedden meg BAK-on... az lenne az álom-meló.... hát van zizi rendesen......úgy örölnék ha már összejönne valami, mert ez így nagyon nem jó....

Gergő:
Tegnap gyógytornász véleménye: Gergő úgy 1-1,5 hónappal van lemaradva, a válla-nyaka-kezei kicsit gyengék, ezért lehetett h igen későn nyomta fel magát... ez a laza izomzat, tőlem lehet, mert ahogy rám nézett azonnal látta... plusz a szájában van jobb oldalon fent egy kis letapadás, ami a kajánál ( darabos kaják) és a beszédnél lehet gond, de mindent meg lehet oldani. Jövő hétre kaptam vele időt, addig itthon feladat, h próbáljuk mászatni... nagyon elven, jókedvű gyerek, nagy a mozgásigénye, minden érdekli, és bosszantja ugye, hogy nem halad előre! Megnyugodtam, de mégsem.... bosszant, hogy nem olyan, mint a többiek, nem úgy fejlődik... hogy talán ez az én hibam....Sad((

Bévi: bakker, ismét begyulladt...áááááá szegényem!

Sucer: József Attila utca? :) az ott van Clárika közelében és ahol anyum lakik...:) csak nem abba a Wellness izéba mentek??? ott van egy olyan ha jó láttam :)))))) de jó lenne talzni!

uram felébredt, csinálja a kv-t..... kell is sok, ki tudja milyen lesz a mai nap!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: külön bejegyzés, külön hozzászólás, mert tegnap elmaradt: NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!! GERGŐ-MARES-MEGAZURAM

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettinyo: jaj, bakker :( (ülés miatt)

Tündi: én szintén ilyen kaja független vagyok... eszik ami van... na de Gergőnek adnék azért jobbat is :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina :D :D gyönyörűűű pocilány :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Anyák lapja kuponnal akciós áron lehet venni Pampers Premium Care pelust a Brendonban (2500 Ft egy csomag + az újság ára), gondoltam talán valakit érdekel. Bár az is tény hogy a DM kedvezményekkel ennél sokkal olcsóbb :?
Aki Premium Care pelust használ: az új indigókék pelusról mit gondol? Szerintem kevesebb benne a bélés, Korinnára ha alvásidőben adom folyton kifolyik belőle a pisi. Régebben ilyen gond nem volt :?

Ülés: igen, vesszük az újat valamikor, bár kétséges hogy mikor.

Kaja: én is elélek hideg kaján, a gyereknek viszont főzök.

Más: úgy tűnik válaszút elé ért az életünk, a jelenlegi helyzet alapján az a legvalószínűbb, hogy Korinnával kettesben maradunk, apa meg külön utakon megy tovább. Be kell erre rendezkednünk, kicsit kevesebbet jövök majd. De azért próbállak olvasni benneteket.
bettinyo

Bekukk
Hazaértünk Hurcibabából,Tomi nem alszik csak nyekereg,hát nem tudom mikor indulunk így :roll: :roll:

Mares,ez dévényes volt?
Mászatás: :roll: :roll: hát az érdekes,ja.
Engem is nagyon zavar Tomi "lemaradása" :cry: :cry:

Bettinyó,apróbetűs :cry: :cry: :cry: :cry:

evilany

aludik... :D

Bettinyó uhhhh... :( sajnálom! :(

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?