Új privát üzeneted érkezett!

No,hazaértem.

Megvolt a zsűrizés,azt sajnálom,hogy nem tudtam ma menni Andihoz,de nem jött válasz,és így amúgy se indultam volna el, nehogy zavarjak...!!

Judit: a holnap jó lesz,aznap még ráérek,csak péntek de. nem.
Ha tutira tudod,hogy nekik is megfelel a holnap,akkor szívesen becsatlakoznék!

Majácskának vettem ma is pár szükséges holmit,meg olyat is,ami nem szükséges,csak a szemem kívánta.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi: a képek nagyon klasszak,végignéztem mindet! :)
Légyszi majd egy címet dobj kérlek priviben (postához)! ;)

Oroszlán: kiscsajszi is tüneményes!!! :D
az a mosoly még mindig a szívem csücske! :) :)
Vendég

Bocsi,nem tudom,mi ez a sorozatos laptetű.... :roll:

Estrella,ez a Tiéd! ;)

Ja,és ahogy írtad,nekem sincs már sok hátra.... :shock:
Ez elég furi,mert még mindig szokom a várandósságot,és mindjárt véget ér! :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsi, Oroszlán: gyönyörűségesek a babák, szépen kisírtam a szemem, mire végignéztem a képeket :oops: :oops: :oops: :D :D :D
Béku épp ma gondoltam arra, miután Hunor jónéhány balegyenessel magára vonta a figyelmemet, hogy még mindig olyan hihetetlen számomra, hogy itt vannak a pocakomban :oops:
Hát ma ilyen hüle érzelgős napom van :D

Kubu írok pü.

Kép
carla1227

Carla: én is így érzem magam,ráadásul nekem később kezdett nőni a pocak,és a mocorga is soká indult be... :)

Persze azóta már a buszon ruhában is azon röhögök,hogy kileng néha a pocakom balra egy-egy jól irányzott rúgásnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csajok, segítenétek Etnának a másik fórumon? Emlékszem nálatok nemrég téma volt a mammográfia és valamelyikőtök vagy többen is a Jánosban csináltattátok uh-al vagy röntgennel..... Bocsi ha nem jól emlékszem, de tudom hogy nemrég volt valami ilyesmi. Előre is köszönöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Itthon.... Vásárolgattam egy kicsit. :lol:
Eszter, ahogy Vicky is írta nem tudtam elérni... Úgy meg csak nem akartunk odamenni.
Visszafelé már nem tudtam bemenni, jöttem Liliért. Drágám nem volt hajlandó aludni a nagyszülőknél. :roll:
Egész nap nem aludt, most meg hazaértünk és ágyba raktam. Remélem, alszik 2 órát.
De örülök, hogy te találkoztál velük. :D

Zsuzsó, Oroszlán annyira édesek a babák. :lol: :lol: :lol: Olyan picik, vagyis már Lili olyan nagy...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vasikáé: én sajna nem tudok ebben segíteni,máshol csináltattam,és 3-4 hónapos várólista volt... :roll: :?

(amúgy nekem is UH volt végül a koromra való tekintettel,nem mammo)
Vendég

Sziasztok!

Vasikám ide is leírom:

Mammográfia

http://www.mamma.hu/webset32.cgi?MaMMa@ ... @568251348

Kapás utcába járok sok-sok éve. Általában hamar adnak időpontot tb-sen. Ha mégsem, akkor tudtommal 10 ezerért azonnal megvan.

Ahol ezért biztos kell fizetni: http://www.europ-med.hu/index.php a budaörsi SZTK.
Amugy ott a legtöbb vizsgálat tb- kártyára megy területi hatály nélkül mindenkit fogadnak, max beutaló kell és időpont

Egészségpénztár: ami nem megy kártyásan, arról számlát kell kérni (vizsgálat esetén az ep nevére kell kiállítani, termék esetén a szolgáltatásra jogosult neve/cime kell) és utólag elszámolható a pénztárnál

üdv meer
meer
Aba

Andi!

Szívből gratulálok én is a kislányotokhoz :D
Nagyon szép baba! Sok örömet és boldogságot kívánok Mindnyájatoknak!

Meer (Kispatak)

Köszönöm a kedves szavaidat! :D
angi81

Szió evribádi! :)

Ma benn voltam Andiéknál, villámlátogatás volt, de én hazáig vigyorogtam!!! :)
Iza egyszerűen gyönyörűűűű!!! Az ujjai is olyan szép hosszúak, igazi nőci! :) Nem maradtam sokáig, mert ott volt az apuka és a nagyi is, meg amúgysem szóltam órákkal előtte Andinak, hogy bemennék (iil. tegnap sms-ben jeleztem, csak a pontos időt nem fixáltuk le). Du. pont arra vitt az utam és a János aljából rácsörrentem, hogy szabad-e bemenni? Hát szerencsére igent mondott! :)
Picit dumcsiztunk, Andi egész jól van, legalábbis nekem úgy tűnt, pedig egy ekkora babát simán szülni nem semmi!!! Apuka is nagy gratulát érdemel a részvételért!!! Olyan szépek együtt, az egész család!!!
Hazáig vigyorex, most meg megnéztem Balázska, Nóri baba és Iza fotóit, háááát... Rendesen elérzékenyültem...

Béku:
Gratula a 30. héthez!

Vnbeni:
Mennyémááá!!! :D Legyél gyorsan várandós, az épp elég nekem! :)

Judit:
Hurrá kulcsok!!! :)

Csucsu:
Zuramnak most mutatta ki az MRI a gerincsérvet, most a reumás doki ( :lol: reumás csiga) beutalta McKenzie tornára tb-alapon, ahol a leleteit megnézve és próbagyakorlat - vagy mi a szösz - után személyreszabott tornát állít össze a szakember. Ha érdekel, itt utánanézhetsz, hogy miről is van szó:
http://www.spineart.hu/terapiak/mckenzie-torna
Remélem azért már sokkal jobban vagy.

Estrella:
Kovi-ubi recept :arrow:
http://www.mindmegette.hu/svab-kovaszos-uborka.recept
Az anyakönyvek nem semmik!!! :) Lamináltasd és jó lesz tányér/poháralátétnek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! És tényleg isteni babaillata van Izának! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ez érdekes, azt mondják, napoztassuk a spermát! :)
http://napidoktor.hu/tart-farticle-70-1 ... _a_spermat

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: köszi! :)
Klassz,hogy hoztál Andi-Iza-híreket! :D

Én nem akartam úgy menni,hogy nem mondta rá az áment,remélem a holnapi mustra mehet! ;) :D
Pedig már majd' megőrülök,hogy mehessek!!!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát úgy én se mentem volna.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok, 2 Zsuzsival megcsodáltuk az új családot, Iza hatalmas, boldogan cumizott, büfizett és aludt (tartsa meg jó szokását!) Andi fáradt, de fitt, jó volt mindenkit látni :!: :!: :!:
Zsuzsi, kösz a fuvart, pont hazaértem a zuhi előtt! 8)
Lizacica szép nagyon :wink:
kpn

Ann:
Jövő csüt. 17.30-ra megyek BA-ra (18-kor kezdődik).

Iza babán az a satyek volt, ami a Fb-on le van fotózva rugival együtt, rajta van 2011! Eszméletlenül édes volt benne! Annyira szépséges baba, nem is látszik, hogy most született.

Pá Drágáim!
sajt@

Igen,a Rajó által felrakott fotón is az a kis sapi volt a fején :D

Remélem a holnapi látogatás rendben lesz... :roll:
Vendég

Sziasztok!!!!

Annyira elvagyok havazna,semmire sincs időm!!! Én is terveztem,hogy Andit meglátogatom és persze meglesem Izát,de sajna úgy néz ki sehogy sem tudom megoldani.Ha valaki arra jár megkérem adja át üdvözletemet!!!!!!

Estrella:
De jó téged is látni!!! Szuper,hogy otthon vagy,pihizz sokat-sokat!!!!!!

Zsuzsó,Oroszlán,Andi:
Gyerekek gyönyörűek!!!!

Kubu:
Írtam privit!!!!
Pihizz nagyon sokat!!! Lábadnak jobbulást!!!!!!

Vnbeni:
Ti most lombikoztok,már szuriztok is???? Lehet,hogy már írtad,de levagyok maradva!!!!!
Köszi az endokrinológus infót,nagyon szimpi volt a dokker!!!!

Csucsu:
De jó hogy jöttél!!! Derekadnak jobbulást!!!!!

Tegnap voltam endokrinológushoz, kaptam merckformin 500 3x1-et,D-vitamin 1000 mg. 2x1-et és a bromocriptin adagot megemelte . Diétával próbálok megbarátkozni,de még nagyon nehéz,de majd csak belejövök!!! Ha valakinek van diétával kapcsolatos anyaga nagyon megköszönném,ha átküldené!!!!

Most csak ennyi,még igyekszek jönni,csak most azt sem tudom,hogy merre hány méter!!!!! :roll: :roll: :roll:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska:
Kűttem priv.
Írnál nekem pár sort az endós dokidról, nekem is kéne egy jó...

Kubu:
Kívánom, hogy a visszereid is lefogyózzanak!

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzska, a mensmentises diétás anyagot tudom elküldeni neked.
Ha kell, küldj e-mail címet privibe...

Béku, Judit, Vicky holnap mikor lenne Andi látogatás?

woody

A táblit rég nem tettem fel :)
Ha javítani való lenne, akkor jelezzétek - köszi! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.08.01 20:32-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti

Köszi. Megpróbálom teljesíteni a kívánságodat.
Zsuzskának Alföldit ajánlottam. Akkor hozzá volt időpontom, de rendeződött a TSH-m és már nem mentem el.

Zsuzska
Akkor Te is hamar rendbe jössz. Milyen D vitamint szedsz?

Kép
vnbeni

Csajok, olyan jó olvasni Andi, Iza híreket!! Olyan boldogok lehetnek!! :))

Béku, már annyiszor akartam írni, gratula a 30. héthez. Elröppen ez a 10 hét és itt van Majácska!!!:))

Estrella, de jó hogy itthon vagy. Majd babával mentek sétálgatni Pilisbe, szerencsére az mindig ott lesz :)) Most a legfontosabb, hogy pihizz. Nagyon sajnálom, hogy anyukád ilyen, szörnyű lehet, ezt nem lehet megszokni, sem elfogadni soha szerintem.

Zsuzska, hajrá diéta!!! Menni fog!! :))

Sajti, csütörtökön nem tudok menni jövő héten, mert pont csüt megyek bmc-be, és ez hülye nap lesz. Reggel be melóhely, 1/2 11kor el, bmc, konzi, majd vissza meló folyt. köv. Nem akartam rá szabit. Jövő pénteken megyek majd, mostmár tuti. De azért Te menj, nagy élmény lesz hidd el!!! Ha van erőd és kedved, majd maradj ott az utána következő órán is, ez Nia lesz. Ez amolyan táncos, ősi jellegű téma, kicsi koreográfiaszerűvel, de nem megerőltető szerintem, inkább mókás. Majd írok facén, mire figyelj BA-nál, mert az én első BA-m után fél évig fájt a vállam, mert baromira meghúzódott.

A mi környékünkön sok jó mostanság nincsen. Szombaton nagymamám meghalt :( Tegnap kiderült, hogy párom anyukájának nagysejtes tüdőrákja van, agyi áttéttel. Kolléganőmet sajnos el kellett bocsájtani, szinte semmi forgalmat nem hozott az idén. Ma a lánya hívta fel a főnökömet segítségért, hogy ha lehet ne utaljuk el neki a pénzt, mert elissza, úgy issza a töményt, mint a vizet. Szegény kolléganőm teljesen szét van esve, de mint tudjuk, ez sajnos nem újkeletű. Nem tudom mi lesz vele. Főnököm igazából nagyon humánus volt vele, még júli közepéig állományban lesz+megkap 3 havi bért, és közben ugye kereshetne állást, ha nem lenne ilyen állapotban. Szóval nagyon szar az az állapot, hogy látja az ember maga körül a bajt, és azt hogy nem tudok rajtuk segíteni.
És közben próbálok nyugodt lenni, relaxálást gyakorolni és pozitívan nézni a jövőbe...
ann74

Woody: nekem nem írt vissza Andi a reggeli sms óta,kezdek kételkedni,hogy nem jó számra írtam.... :roll:

úgyhogy nincs róla infóm,hogy mikor lenne jó neki :(
Vendég

Béku, nekem írt most... Bármikor jó neki :wink:
Lilitől függ a dolog (alvás). :?

Ann, részvétem :cry: :cry: :cry:
Párod anyukáját nagyon sajnálom. :(
Szegénykém tényleg nehéz ilyenkor pozitívnak lenni, de előre kell nézni. Nehéz de meg tudod csinálni! Ügyes csaj vagy!!!

woody

Ann: jajj de aranyos vagy,köszi!!!!! :)

Borzasztóan sajnálom,hogy ennyi rossz van most körülötted!!!
Nagymamád miatt részvétem!! :cry: :cry: :cry:

Kolléganőn remélhetőleg a családja megpróbál segíteni,hátha rá tudják venni elvonóra (van nálunk ilyesmi?),a főnököd pedig hihetetlenül korrekt volt vele!

gondolom anyósod állapota is súlyos... :(

nem lehet könnyű így pozitívan nézni a jövő felé,de biztos hogy csak azzal teszel jót magadnak!!
Nekem a tavaly nyár volt ilyen,mikor nagyon sok ismerőst veszítettem el,köztük a legjobb barátomat is,szerencsére talpra álltam!

sok-sok energiát küldök Neked ehhez!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Breki, Woody,
én tegnap jeleztem neki hogy 10 körül mennénk, azt írta vissza hogy oké, szóval akkor mehetünk ha jó nektek!
Nekem fél 10-től lesz ctg-m, előtte bmc, így gondoltam ctg után 10 magasságában megnézegetem a csajokat.

Kép
judit0713

Woody: én itt leszek gépnél reggeltől,szólj amikor jó Neked Lilitől! :)

Nekem 1 óra bebumlizni odáig,de igyekszem készenlétben lenni :D :D :D :D

Vicky,Judit??
Vendég

Lehet, hogy nem tudok veletek tartani holnap mert vinnem kell a futómű miatt az autót a szerelőhöz. Ha bármi változik, akkor szólok. De Andit és Izát puszilom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ok :D
Ügyes légy a vezetésnél.

Béku, Judit én csak reggel tudom megmondani ha felébredt a csajszi, hogy mikor jó. :D

woody

Judit: okés,szerintem jó lesz 10 óra tájt :)
hol találkozzunk?

Woody: reggel úgyis jövök még olvasni a fejleményeket,akkor megnézem,mire jutottál Lilivel :D
Vendég

Gratulálok minden Anyukának és Apukának a szépséges babákhoz!

Sajti, a tábliba javits, köszi. Engem szerencsére nem vizsgálnak tovább a BMC-ben.
franci

Franci: Gratulálok! Ma te vagy már a második, aki babával a pocakjában bújik elő nálam. A pcos fórumon is ma jött egy csaj. Nem semmi egy nap ez. És most teljesen spontán sikerült? Komolyan mondom, szóhoz sem jutok.
vicky79
Budapest III. kerület

Franci
gratulálok nektek, spontán baba ????

ann
sajnálom ezt a sok negatív és rossz dolgot ami körülötted van de neked is meg kell tanulni amit tudom hogy nehéz, sajnos nem tudsz mindenkinek segíteni és nem kell neked megoldani mindenki életét, tudom miről beszélek, nekem évekbe telt mire ezt felfogtam és rengeteg pofonba az élettől, próbálj magatokra koncentrálni.
részvétem a mama miatt....

csajok én is üdvözlöm Andiékat, nem fogok tudni bemenni majd itthon, úgyis a szomszédba laknak :) akkor hamarabb összeszedem a gyerekeket is , kb 5percre vannak kocsival, nem merem bevállalni 2 gyerekkel kocsival a fél várost, egyedül jó lenne dehát már nem megy egyedül :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Iza gyönyörű, anyája szintén, apája boldog, nagybácsi aranyos :-)

mi most értünk haza Lizacicával, idáig pörgött vendégségben is, hulla vagyok, menek aludni készülök a hajnali Seherezádéra, banyek ma van szülifel :twisted:
áááá

dokimmal nem sikerült talizni, pihent éppen és mivel ő az ügyeletes is, így nem akartam volna zavarni, majd holnap felhívom.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

nincs is szülifeli .....

Sajti,
Andinak vitt újságot picit megrágtuk, bocsánat érte.

Zsuzska,
holnap válaszolok.

Carla,
várom privit.

Franci,
juhéj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratula

kubuspace

Breki,
most csak gyorsan mert indulunk:
nem tudom pontosan mikor végzek ctg-n, csörrents rám légyszi ha ott vagy a szülészetnél.
Köszi!

Kép
judit0713

Ann:
Öszinte részvétem :cry: hatalmas ölelést küldök ((((((((((((o))))))))))
Párod anyukáját i s sajnálom, ennyi bánat egyszerre...
Kolléganődet a családja remélem kirángatja a gödörből, hátha belemegy egy elvonókúrába és akkor rendeződik az élete. Kellene vmi cél az életben számára, vmi motiváció. Tudom, hogy rosszul érint ez is, de nem a te problémád, próbáld meg kipakolni ezt a "hátizsákodból", van ott még épp elég, amit lassan el kell engedned, ne gyűjtögess újakat.
Nia-t majd megkérdezem. :)

Franci:
Hűűha!!! Ez most spontán lett v. inszem volt?
Gratula, mindjárt 12 hetesek vagytok!!! :)

Kubu:
:DDDDD Na jó, nem baj! :)
Mi az a szülifeli? Én nem mindíg értem ezt a nyelvet... :oops: :oops: :oops: még... :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Azt láttátok, hogy Ancsyka 06. 11-re van kiírva??? :shock: :shock: :shock:
Most tudatosult bennem, hogy javítgatom a táblit! :) Háá, mingyá szülnek!!! Lehet újra drukkolni!!!

Hajrá Ancsyka!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.08.01 20:32-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsykának nagy drukkok!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit: oké,Rád csörgök,ha odaértem a szülészetre,de még Woody-t megvárom,mikor menne :)
szerintem 3/4 10-10 körülre megyek,de persze ez függ a közlekedéstől is ;)
Vendég

Franci: hát akárhogy lett is a babó,hatalmas gratula!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Béku, Lili most ébredt :D
Tehát kb. 9:40-re leszek ott (kb. 1 órát tudok maradni, mivel ismét aludnia kell). :wink:
Elküldöm privibe a számom és hívj ha ott vagy...

woody

Köszönöm, aranyosak vagytok.
Spontán jött össze, a láz miatt lemondott HSG után 2 héttel.
Segített a hely szelleme, vagy hogy Szűcs megemelte a metet.
Nem is mentem vissza, csak most, a papírokért.
Nem tudom milyen volt a progim az előző ciklusban, de férjem eredménye nem lett túl tökély. De itt van, mocorog, és utálja az uh-kat. :lol:
franci

OK,akkor 9:40-re megyek én is!
Szerintem találkozzunk a szülészet épülete előtt! :)

Megyek is öltözni :D :D :D
Vendég

Woody: átdobtam én is,hogy ne legyen ismeretlen a szám! :D :D
(lehet hogy már megadtam korábban...? :roll: :D )
Vendég

morgen,

migrén brrrr

Sajti,
született feleségek :-)

Franci,
csoda és csúcs és nagyon örülök Nektek !!!!!

Woody, Béka, Judit
ha már úgyis ott vagytok a kórházban nem kapnátok el a dokimat :-) nekem nem sikerült beszélnem vele tegnap :-(

Csucsu, Missancsi,
boldog névnapot Nektek !!!!!

kubuspace

Franci!
Nagyon gratulálok Nektek!
Problémamentes, nagyon boldog várandósságot kívánok :)
Nagyon ügyik voltatok :D

Ann!
Nagyon sajnálom ezt a sok sok rossz dolgot, ami körülöttetek történik, de ugyan kegyetlenül hangzik, mégis leírom...
:oops: :oops: :oops: Ez "nem a ti problémátok" olyan mértékig, hogy Te vedd magadra mindenki terhét. Jelentős csomagot hurcolsz magaddal így is, és sajnos nem visz előbbre, ha mindenki baját Neked kell megoldani. Ugyanakkor értem, hogy az ember nem tudja függetleníteni magát ettől az egésztől.
Őszinte részvétem Nektek... :cry:
Párod anyukája is biztosan nagyon megviseli az egész családot...és mellette kell lennetek nyilván...
De kolléganőd ügyét próbáld meg "távol tartani" magatoktól! A főnök korrekt volt, és sajnos csak orvosi segítséggel változtathat a dolgokon a hölgy. Ahhoz viszont neki is be kell látnia, és akarnia kell a változást...
Amennyire lehet, igyekezzetek pozitívan előre nézni! ...nagyon sajnálom az egészet! :(

Sajti!
Tényleg! De jó, hogy Ancsy már mindjárt babázik :D
Sőt, lehet hogy már meg is van a Picúr :D
Nemmindenki olyan 40 hét +10 napos, mint itt sokan :D

Kubu!
Én is nagyot koppantam, hogy elmaradt a Szülifeli :(
Vártam, aztán House után kiírtak valami egészen mást :?
Tessék beszélni végre a dokiddal!
Nem fogadunk el több kifogást!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sajti!
Átküldtem Lacnak a sperma napoztatós linket, amit feltettél...Nem sokkal később olvasta, majd válaszolt, hogy akkor aztán nagyon megyünk nyaralni :D
És a válaszára kb 1 percre rá hívta egy ismeretlen szám (az én munkahelyim is ismeretlent ír ki), azt hitte én vagyok és úgy vette fel, hogy: "Cirmi! megyünk genyókat érlelni a napon :D "
Majd a vonal végén a hang közölte, hogy "Jó napot kívánok, a 14. kerületi rendőrkapitányságról hívom..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerinted mennyire röhögtek?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán én is rajtuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Akkor megvan a siker receptje :D
Drukkkk!

eszter82
Budapest

Aniták!

Boldog névnapot Nektek!!! :D

Kép

eszter82
Budapest

Jó reggelt!

Sajti, kisbeeka

Köszönöm, hogy gondoltok ránk , aranyosak vagytok :)

Igen, vagyunk mi is hamarosan, csak nagyon mély zugban vagyok, minden nap olvasok és mindenkinek szurkolok a háttérből, ahogy tettem ezt én is Iza baba várakozási ideje alatt is.... hát, hosszú menet volt a kis manóval Andinak :)

Andi

Ezúton szeretnék én is gratulálni, gyönyörű kislányotokhoz :)

Mi még egyben, van még 9 napja a kis törpének, hogy megváltoztassa az életünket...remélem Léna nem fog megviccelni minket és inkább előbb mint később jön a világra :) Már így is alig bírunk magunkkal :) De a látszat alapján nagyon jól érzi magát bent és semmi jelet nem produkál...na, talán majd a frontok :)
ancsyka

Ancsyka!

De jó, hogy írtál magatokról! :D
Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben veletek :D
Léna :D nagyon szép név :D
Mindenképpen várjuk a híreket rólatok majd és persze a fotókat is!

Drukkkkk!!! Hajrá frontok :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?