Franci!
Nagyon gratulálok Nektek!
Problémamentes, nagyon boldog várandósságot kívánok
Nagyon ügyik voltatok
Ann!
Nagyon sajnálom ezt a sok sok rossz dolgot, ami körülöttetek történik, de ugyan kegyetlenül hangzik, mégis leírom...
Ez "nem a ti problémátok" olyan mértékig, hogy Te vedd magadra mindenki terhét. Jelentős csomagot hurcolsz magaddal így is, és sajnos nem visz előbbre, ha mindenki baját Neked kell megoldani. Ugyanakkor értem, hogy az ember nem tudja függetleníteni magát ettől az egésztől.
Őszinte részvétem Nektek...
Párod anyukája is biztosan nagyon megviseli az egész családot...és mellette kell lennetek nyilván...
De kolléganőd ügyét próbáld meg "távol tartani" magatoktól! A főnök korrekt volt, és sajnos csak orvosi segítséggel változtathat a dolgokon a hölgy. Ahhoz viszont neki is be kell látnia, és akarnia kell a változást...
Amennyire lehet, igyekezzetek pozitívan előre nézni! ...nagyon sajnálom az egészet!
Sajti!
Tényleg! De jó, hogy Ancsy már mindjárt babázik
Sőt, lehet hogy már meg is van a Picúr
Nemmindenki olyan 40 hét +10 napos, mint itt sokan
Kubu!
Én is nagyot koppantam, hogy elmaradt a Szülifeli
Vártam, aztán House után kiírtak valami egészen mást
Tessék beszélni végre a dokiddal!
Nem fogadunk el több kifogást!!!!
Sajti!
Átküldtem Lacnak a sperma napoztatós linket, amit feltettél...Nem sokkal később olvasta, majd válaszolt, hogy akkor aztán nagyon megyünk nyaralni
És a válaszára kb 1 percre rá hívta egy ismeretlen szám (az én munkahelyim is ismeretlent ír ki), azt hitte én vagyok és úgy vette fel, hogy: "Cirmi! megyünk genyókat érlelni a napon
"
Majd a vonal végén a hang közölte, hogy "Jó napot kívánok, a 14. kerületi rendőrkapitányságról hívom..."
szerinted mennyire röhögtek??????
Aztán én is rajtuk
Zsuzska!
Akkor megvan a siker receptje
Drukkkk!