Sziasztok,
Köszi mindenkinek! Most már jobban vagyunk, készülünk a lombikra! Már nagyon várom, hogy kezdjük!!
Jocek, de örülök, hogy jól vagytok!! Biztos gyorsan megszokjátok az új helyzetet
Bea, nahát te is vasi vagy
Melyik dokihoz jársz? Körmendi vagy szhelyre jársz át?
Olvastam a netes oldalon, ahova Török doki is válaszol (jó, mondjuk ezeket pár éve írta, nem tudom, azóta változott-e valami), hogy ideális esetben 3-4 embrio visszaültetését javasolja. Nem tudod, ez hogy van most? Lehet választani, hogy hányat kérünk vissza?
Arra mondjuk még kiváncsi vagyok, hogy nekünk ICSI-t vagy IVF-et javasol-e. Én bízom benne, h ICSI lesz, úgy tuti a megtermékenyülés! Szted?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de azért kicsit parázok, tudom, h nem kell, mert tényleg jó kezekben vagyok, inkább csak az újtól, meg attól, hogy még nem tudom, mi után mi és hogyan következik
Erna, én is ugy gondolom, mint Bea, szerintem is csak felesleges időhúzás az inszem.. Nekünk ... De persze kivételek mindig vannak, azt hiszem pont te mesélted, hogy valakinek a 2. sikerült nagyon kevés spermaszámmal.. Szóval csodák mindig vannak, de én már egyre kevésbé hiszek bennük..
A sikeresség pedig akár inszem, akár lombik, sztem nem az intézménytől függ..szerintem legnagyobb százalékban a szerencsén múlik.. Az orvosok is csak találgatni tudnak, hogy miért nem sikerül 1-1 beültetés, mikor ott van mondjuk 2 teljesen egészséges ember, és az 5. lombikjuk sem sikerült.. Egy másik fórumon olvastam, egy párnak 10 sikertelen inszemjük és 11 sikertelen lombikjuk volt és a 12. lombik sikerült!
Szóval feladni sosem szabad, viszont nem tudom, hogy én erre képes lennék-e.. Ennyi csalódást elviselni.. Úgy, hogy nem tudom, hol a vége..
Zsó, de jó, akkor hajrá
Nektek ez hányadik is lesz?
Nálunk senki nem tud a babaprojectről. Sem a párom családja, sem az enyém. Sztem én nagyon nehezen viselném, ha hetente kérdezgetné valaki, hogy na, mi újság? Sikerült már? És nekem meg állandóan a sikertelenségről kellene mesélnem..
Mondjuk már néha ott voltam, hogy a hugomnak elmondom, mert ő legalább tudja miről van szó, ők 3 évig küzdöttek az ikrekért, ő megértené.. De aztán valamiért mindig meggondoltam magam..
Ez most a kettőnk "harca", de sztem utólag biztos elmondjuk...