Új privát üzeneted érkezett!

Sajti

Köszi

Béku

Tudom hogy Neked is volt, és szerencsésen megúsztad.

Ma már annyira jól volt hogy hozta eredeti formját.
Azt kérdezte, hogy ugye nem vagyunk betegek, mert akkor őt ki fogja gondozni. (ez nagyo jól esett :( )

Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet progi krémet venni gyorsan.

Kép
vnbeni

Progi krém ügyben én nem tudok segíteni sajna....

Talán itt (?):
http://babaproject.hu/spl/915323/WOMENS ... JON_A_BABA

(oldal alján)
Vendég

Jóreggelt,

+9 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Igyekszem valami lelki vésztartalékot előkaparni és azzal kihúzni a végéig.... :shock:
Köszi a támogatást, meg hogy gondoltok ránk...
Hajnalban már azon agyaltam mi volt megterhelőbb a lombikokkori várakozás, vagy ez? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tudom, hogy hülyén hangzik, mert a kettőt normál ésszel nem is lehetne és nem is szabadna (főleg, hogy tudom hogy van aki így is bármikor cserélne velem) egy lapon említeni, de tényleg ez járt a fejemben, hogy az volt még kb. ennyire idegőrlő várakozás..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hú övsömör, nekem is volt, na az még egy genya dolog.... Meg elviselni azt, akinek van!!!!!!!! .... :shock: :shock: :shock:
Benikém: anyóspajtiban akkor megint nem csaldódtunk..... :evil: :evil: :evil: :evil: Nem tudom mikor leszel ma arrafele, én igyekszem korán menni, de megint nincs ctg-s időpontom, így nemtom mennyien lesznek és emiatt mikor érek át a bmc-be, de leszek arrafele is.

Sajtikám: gondolom Ti már addigra végeztek, de azért jó lenne egy cuppára összefutni.... :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,ez érthető,a várakozás mindig idegőrlő lehet,de most legalább tudod előre az eredményt,és azt is,hogy 7végén már vígan babázhattok mindenképp!!!!! :D

Bár azt nem tudom,Sz miért vár csütörtökig,a 10 nap előbb jár le... :roll:
de ígyis-úgyis csak pár nap már,tovább ha akarná se húzhatná Izácska a pocakban! ;)
Vendég

Hát próbálnék Vele ma alkudozni megint, "de az a baj" jelen esetben, hogy az indításnak is megvan a maga rizikója, úgy hogy a flow nálunk túl jó, mondhatni tökéletes.... Legalábbis ezt mindig elmondja, hogy így jobb nem beleavatkozni a dolgok rendjébe, amíg nem muszáj.

Amúgy csütörtöki nap ami lazább Neki napközben, akkor nincsenek pl. punkciók, így ha bármi van, jobban tudna velünk foglalkozni..... ez is érthető, szerencsésebb helyzet, mintha futkosna egy-egy beavatkozás miatt ide-oda. :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Na ja,de ha Izácska magától nekiindulna,akkor is futkosnia kéne... :roll:
És hát BMC csak 2-ig van ;) :D

Akkor bízzunk abban,hogy mondjuk ma 14h-ig rendeződnek a fájások,hogy lejelentkezhess,és akkor reggelig csak a Tiéd Sz! ;) :D
Vendég

Andikáááám,
léleksimik, nyugalomhozók mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán hátha mára meggondolja magát a királylányka :wink:

Breki,
nagyon klassz estéd lehetett, már így leírva is csuda hangulatos!

Sajtim,
talán már le is vették a véredet, és futhatsz tovább, de azért a drukkokat menesztem utánad :arrow: :arrow: :arrow:

Benikém,
ezek szerint gyorsan gyógyul anyós 8)
Neked is drukkok mai bmc-s jelenéshez :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

SZiasztok!

Andi, kitartást! Én ismerem ezt az érzést, tényleg vetekszik a lombikos várakozással... Én a végén már azt éreztem, hogy talán sosem fog megszületni, így maradok és kész... Már le is tettem róla :)

Övsömör téma: nagyon sokat olvastam róla és állítólag ugyanolyan, mint a herpesz, hogy a kis vírus megül az gerinc melletti idegpályákon és időnként aktivizálódik (pl. stresszre vagy legyengült immunrendszerre). Egyébként én a stresszszektorban :) dolgoztam és iszonyú sok embernek volt. Nekem nem, nekem durva szájherpeszeim voltak stresszkor.
Állítólag a legjobb rá, ha gyerekkorban megkapja az ember a bárányhimlő elleni oltást, mert a bárányhimlő 90%-ban a felelős, hogy ez a kis vírus belekerül a szervezetben és elbújik...
Most voltunk homeopata gyerekorvosnál, aki normál orvosként is praktizál. Azt mondta, hogy a bárányhimlő elleni oltást nem ajánlja, mert neki mind a két gyereke epilepsziás rohamot kapott utána, az egyiknek maradandó lett...
Na, most nem tudom, hogy mi tévő legyek. Mert én tényleg nagyon durva herpeszes vagyok és nem akarom, hogy a gyerekem is ezzel szenvedjen...

Amúgy jól vagyunk ám :) Minden tuti, már programozunk. Lassan jön a fog is. És voltunk homeopatánál, ha valakit érdekel, elmesélem :)

Kép
mieza

Jó reggelt Mindenkinek!

Andi!
Most már ki kell bújnia,csapj az asztalra :D :D :D :D :D :D

Femibiont most már megrendeltem,Gravida fogyóban,olvastam vmelyik fórumon,h minden 2.nap vett be Femibionból,ez nem gáz?
vikus82

Andikám!
Kitartás, kitartás, kitartás!
Mind tudjuk...vagyis inkább el tudjuk képzelni, hogy ez az állapot, és ez a sok sok várakozás már nagyon megterhelő!!!
Remélem még van picike energia tartalékod a hátra lévő időre :)

eszter82
Budapest

Vnbeni,
na Te is meg vagy áldva.

Andi,
hát mit mondjak ? újat nem tudok :-/ :-)))))

Mieza,
jaj, nehéz dönteni.

Vikus,
van aki 1-2-3-4 gyerekkel sem szedett semmilyen magzatvédő vitamint és olyan csudacsúcs gyerekei vannak....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi!Hát nem semmi a kisasszony!!! :lol:
Még egy kicsit bírj ki...gondolj arra,hogy hétvégén már tényleg babázhattok!!!Bár gondolom ,hogy nagyon nehéz és idegörlő lehet ez a várakozás!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok lányok!
Üdv itthonról!

Megpróbálok visszaolvasni, gratula Zsuzsónak és Oroszlánnak, Andikám húzz bele, nehogy megelőzzelek :)

Kép Kép
estrella22

Estrella,
de jó hogy itt vagy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezek szerint már jobban vagytok, és biztonságosan hazaengedtek?

Kép
judit0713

Estrella! :D
Sziaaaaa!
Mi újság veletek?
Tök jó, hogy haza engedtek :)
Mesélj, mit mondtak bent :D

eszter82
Budapest

Estrella!
de jó,h újra itt vagy! :D :D :D :D :D
vikus82

estrella: Látom már neked is engedélyezte a doki a szülést azért engedett haza. :D Csak aztán nehogy úgy járj, mint Andi. :wink:

andi: Kitartás. Pihenj amennyit csak tudsz, mindjárt itt lesz Iza.

vikus: Szerintem nem annyira gáz, csak nem tudom az nem rossz-e, ha 2 naponta ingadozik a vitamin szint. A másik napon legfeljebb bevennék egy folsavat meg egy kis C vitamint. De tényleg megnőnek ezek a kis manók a vitaminok nélkül is.

mieza: Én szeretném, ha Barbus átesne a bárányhimlőn, mert nem bízom abban, hogy az oltás teljes védettséget fog adni felnőtt korában is és nem szeretném, ha terhesen majd ezen kéne aggódnia.

Mi jól vagyunk, tegnap kint voltunk Szentendrén és a vezetéssel minden rendben ment. Barbus most alszik, én meg veletek pletyózok.
vicky79
Budapest III. kerület

Hello!

Estrella de jó, hogy itt :D :D :D :D :D

Andikám puszillak, tartsáááá' ki :D

Vikus nekem az ikrekkel 2 naponta kell szednem a magzatvédőt, és vas+folsavat (maltofer fol) minden nap, és nőnek mint a gomba :D

Kép
carla1227

Estrella: klassz itt látni,épp ma akartam csekkolni,mizu Veled :)

Elég vacak éjszakám volt,persze hajnalban fent voltam,aztán alvás tovább teljesen kimerülten.

Lányok,tényleg klassz volt az estém,nagyon jól éreztem magam (párom is).
Az atya ebben a templomban nagyon jó fej volt!! Annyira jól esett, mikor Majáról kérdezett,hogy mikor érkezik,majd megáldotta... :D
Vendég

Na Hölgyek..... extrahosszú Jancsis nap...de megint itthon... :shock: :shock: :shock: :shock:

Reggel ctg, gyerek full inaktívba nyomta, utána átmentem a meddőségibe méretni egy vny-t 150/90... hú mondom lebaszás lesz, hogy eljöttem vnycsökkentő nélkül....de azzal bkv-zni életveszély lene.... aztán fel Zolihoz...
Zoli nézett méhszájat, bő 1 ujjnyi, de a péntekihez képest jóval előrébb van (nemtom mit jelent ez, de Ő örült neki) + örült annak is, hogy a tegnapi ctg-n is, meg a main is szép nagy fájások vannak .... hát én annyira nem, mert ha már van, akkor olyan lenne, amivel a szülészeten adnám elő legalább a történetet... de mondta, hogy már ez is egy jó jel örüljek neki... mondtam hogy hát "nagggyon" örülök mint láthatja.

Amúgy vizsgálat közben megkérdeztem Zolit, hogy árulja már el, én tényleg terhes vagyok-e?? Nevetett és mondta, hogy vélhetően biztosan az, mert ha jól emlékszik inkább boros vagyok, ez meg akkor ugye nem lehet sörhas... :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval humoránál volt.... :lol:

Lényeg, hogy azzal viszont nem volt elégedett, hogy inaktív volt a gyerek, úgyhogy el kellett mennem először lépcsőzni, utána ctg kontrollra... Mivel a szülészet épületében lépcsőztem, pont összefutottam az egyik szülésznővel,Aki kérdezte, hogy mit bóklászok ott.... mondtam mi az ábra.. ctg kontroll kéne.... mondta hogy akkor ha már ott vagyok fent csináljuk is meg.... (lent elég sokan voltak)...Na újra ctg, ami először jó db-ig szintén nagyon passzív volt, a végén már a ctg-vel a hasamon kellett járkálni, meg mindenféle mozgásokat csinálni, hogy valami aktivitást mutasson a kisasszony.... Aztán a vége fele felélénkült, így értékelhető volt a dolog... De vagy egy órát nézték így is.... Úgyhogy amíg ott voltunk, legalább összekötöttük a kellemest a hasznossal és a kórházi becsekkolós mindenféle adminisztrációt kitöltöttük a szülésznővel, odakészítve várnak a papírok.... nem majd a 3 perces fájásokkal kell baszakodni velük...... :wink:
Csináltak még egy kontroll vny. mérést is ami legalább már normális lett 128/90.

Na és akkor annyi lett a vége, hogy vissza Zolihoz, Aki megnyudogott a kontroll ctg és vny. eredménytől.... bíztatott a fájásokkal, hogy ma-holnap-szerdán akár spontán be is indulhat, reménykedjek.... de ha nem, akkor szerdán szülésindításra bemutatás a szülészeten... (na ezt egy porcikám nem kívánja, mert mondta hogy ez milyen protokoll, hogy milyen felhajtással jár... boráááááfffffffff...... ).... csütörtök reggel pedig jelenés szülni, ha addig magától nem indulna be..... Evvan.

andrea-1

Ja és összefutottam Benivel!!! :) Benikém, holnap mi korán megyünk 1/4 9-re vár a Zoli, szóval lehet holnap akkor mégse taláxunk.... :shock:

Sajtikámat elkerültük, de még javában ment az első ctg. mikor írtál.... :wink: :wink:

Estrella: De jó, hogy már otthon vagy!!!!!!!!!! Viszont nem ér 1 mondattal letudni minket, a részleteket is kérjük!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Sziasztok!

Mondtam, h jelentkezek az IR hírekkel, hát itt vagyok :)

De először is nagyon gratulálok Zsuzsónak a babához és persze Nóri is csodaszép :)

Andi

Remélem, h minél hamarabb kibújik Izátok :) Jól megvárat, de ugye tudjuk, h jó munkához idő kell :) Nagyon drukkolok!

Számos Pancsi

Gratulálok az ikrekhez, csuda jó hír :) Boldog baba várást kívánok! :)

Rólam: a Cirisben voltunk, Tűű dokinál. Nagyon örülök, h hozzá kerültünk. Meglepi volt a doki, mert nem mondták, h kihez írtak be.
Szóval írt fel Meforalt 500-at. Egyelőre 1-et kell szedni, majd kéthetente növelni az adagot. A végén napi 3 lesz.
Mondta, h nyugodtan próbálkozzunk a spontánkodással. Augusztusban kell visszamennem kontrollra, ahol az FSH-t, prolaktint és még vmiket néznek. Viszont szerintetek lesz IR kontroll vv is? Mert ezt nem mondta :shock:
De elvileg kellene lennie, mert különben honnan tudná, h javultak-e az eredmények, nem?
Amúgy 160-180 gr-os diétát kell tartanom.
A barátnőm 850-es Meforalt kapott. De még el kell mennie pajzsmirigy dokihoz és dietetikushoz.
Ja és lenne még egy kérdésem: én mindig teljes kiőrlésű termékeket vásárolok. Ugye azok lassú felszívódásúak? Mert olvastam, h a pékáruk, és a tejterméket gyorsak és ez elbizonytalanított. :?

Mégegyszer köszönöm a segítséget Nektek és a sok hasznos infót.
Iza baba miatt gyakrabban benézek majd, de amúgy is olvaslak titeket, bár többnyire zugban. Ha majd lesz vmi izgibb történés, megosztom Veletek, ha nem gond.
angi81

Andikám!
Örülök, hogy jöttél a hírekkel, és remélem Zoli jóslatából inkább a ma-holnap jön be, mint a szerda, vagy a csütörtök... :shock: :shock: :shock:
Jófej napja volt ma, ha a sörhas-borhas kizárásával diagnosztizálta a terhességedet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angi!
Tűű dokihoz a kontroll ir vv-t is jelent! :)
Úgyhogy ez lehetett a harmadik dolog :D
Az FSH, prolaktin, IR vv kombinációt szokta nyomatni :D
Nagyon drukkkk! :)

eszter82
Budapest

Andi
ma akkor ha lehet ugye???

estrella
örülök hogy otthon, azért írhatnál hogy mi volt a kórházban???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi: de jó,ezek már klassz hírek!!! :D

Hajrá Iza!! Ne tessen inaktívkodni,most már kifelé kell igyekezni,ha már ott vannak azok a "jó" kis fájások!! ;) :D :D :D

Sz vicces lehetett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kezdtem reménykedni,hogy ott fogott szülni,hogy ilyen soká jössz! ;)
Vendég

Andikám,
minden sms-nél reménykedve ugrok a telóhoz...
kitartást nektek, és gondolj arra, hogy Iza első pillantása mindenért kárpótolni fog!

Ann,
Apa holnap jut el a postára. megírod a címeteket?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám, de jó hogy pont itt vagy....

Most csekkoljuk anyámmal a dzsuneglmatricákat, de a 99-es itt is hiánycikk.. viszont amiket leírtál azokból a 29-es a 181-es, és a 189-es hiányzik Izánk könyvéből, így ha lehetne azokra lecsapnék.... :wink:

andrea-1

Zsuzsó: mesélj Te is,milyen a kis tündér-Balázzsal? :D

(légyszi írj Te is nekem egy címet! :) )
Vendég

Angi.. rendben lesztek Te is és a barátnő is.... és igen....tessenek spontánkodni, mint a mellékelt ábra mutassa.... :lol: :lol: :lol: :lol: Csak mellette azért nemárt felkészülni a "Rátótiak, tútóttttuk effektusra".... :lol: :lol: :lol:
Jajj gyerekek, kínomban már egész nap faszságokat beszélek... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inkább ez,mint a másik véglet! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békukám, azé' Téged is megnéznélek hasonló helyzetben.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Neeeeeem szeretnél Te engem akkor látni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jobb lenne,ha sírnál,mint hogy viccelődsz a témával? ;) :D :D :D :D :D

Csak jobb így "elütni" az időt,ha már muszáj!! ;)
Vendég

Én speciel egy lépést sem tudok tenni,szerintem éjjel lefutottam a maratont,vagy mi... :shock:

moccani se tudok,mindenemen tonnányi súlyokat érzek,még kihúzni sem tudom magam,kicsit zombi-állapot :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

még nem sokat ettem ma,csak gyümölcsöket,de nincs is túlzottan étvágyam...
szedtem a fáról jó kis savanyú meggyet,az viszont veszettül ízlik...
Most először kívánok igazán savanyú ízeket a terhesség alatt,és nem is bírok betelni vele :D :D :D
Vendég

Jövök én, nyugi, csak visszaolvastam huszonx oldalt...
Képben vagyok mindennel, csak reagálni nem tudok, így mesélek...

Kép Kép
estrella22

Na ezt a zombi állapotot tetézd még akkor duplájára dagadt, mozgatni alig bírod lábbakkal, vérnyomáscsökkentővel -amitől full zombi leszel már alapból - és egy vagy 3,5 kilóssal a hasadban, az egyéb extrákról nem is beszélve... :shock: :x :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

kukk,
két tétel között, holnap 10-kor akasztanak, idáig 5x5 és 1x3 vagy mondtam már ? :-)

Estrella,
yes, vigyi Magatokra, örülök hogy otthon és ííííííííííírj !

Andi,
én a helyedben ülősztrájkba kezdenék Jancsi folyosón bebútoroznék az egyik szobába oszt csókolom, kistévé, fanta, tábla csoki :-) na jó befejeztem.
érzem hogy holnap lesz a napja :-)
nyugi ha szülésindításra bemutatás lesz csak tanárúr és Z. lát a többiek a paraván mögött lesznek :-)
én is be voltam caranta amikor M indítás előtti nap ilyen performancéra kellett mennem :-)))))
papírok jók, engem is mindig előre kitöltve vártak ott.
mennék már látogatni, meg dokimmal is "véletlenül" összefutni, mert ugye guminyúlkubu .........

IZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Angi,
örülök hogy jelentkeztél.

Sajti,
sikerült ma minden ?

Zsuzsó,
mesélj hogy telnek a napjaitok ?

ja voltam érsebészeten, visszérgyuszi, fásli, gyogyó és pihentetés és jól diagnosztizáltam :-)

kubuspace

Hát nem tetézném,mert a konyháig nem bírok kimenni,nem tudom mi van velem,de annyi erőm sincs,hogy a kezemet felemeljem :shock:

talán kicsit túlhajszoltam magam 7végén ismét...

Nem lennék a helyedben,én sokkal hisztisebb lennék.... :roll:
Vendég

Andikám!
Nem baj, ha össze-vissza beszélsz mindenfélét, csak tarts ki :D

Csajok!
Most csippantottam meg egy 3 napos szuper wellnesst 20,000.-ért/2 fő, kajával, pezsgővel, ...mindennel 4csillagos kastélyszállóban:) Éppen lombik előttre :D
Rápihizünk a témára, hogy utána minden gördülékeny legyen :)
Már az időpontot is befoglaltam a szállóban :D

Bocs, hogy ennyire ritkán kerülök elő :?
Olvaslak Titeket egész nap többször is, de a határidős melók még kitartanak erre a hétre...remélem utána jön egy kis pihi itt bent is, mert már nagyon a végét járom... :evil: :evil: :evil:

eszter82
Budapest

Kubu: nebasszál ki velem... Milyen többiek??? Milyen paraván????? Mi az isten lesz ott????? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Nagyon köszönöm a látogatást és a drukkokat, nagyon jól esett!

Pénteken ugye bent fogtak (péntek 13....), hogy már a belső is 1 ujjnyira nyitva.
Na én ott bőgtem a vizsgálóasztalon, aztán végig CTG-n, hogy mi lesz szegény Zsomborral, még olyan pici... Akkor mértek 2400 gr-ot.
Ott rögtön megkaptam a tüdőérlelőt, az nem volt túl kellemes, aztán befektettek a terhespatológiára infúzióval.
Igazából nem sok esélyt adtak nekünk, hogy kihúzzuk sokáig...
Hétfőn megvizsgált a főorvos, de nem mondott semmit, a súlya viszont csak 2250 gr lett...
A nagyviziten közölte, hogy már 2 ujjnyira vagyok nyitva, meg teljesen nyitva vagyok, stb, hát teljesen kiborultam, hogy fekszem és mégis nyílok szét...
A dokim kiakadt, hogy más ne vizsgáljon, meg csak ártanak, ha piszkálnak, így nem engedtem többet semmit, csak CTG-t és UH-ot.
Úgyhogy kb minden este csak imádkozni tudtam, hogy még maradjon bent....
Hétfőn elérte a 2580 gr-ot, viszont a korai UH alapján csak ma töltöttem be a 36. hetet, menstruáció szerint meg a 37.-et, de nem az számít...
Pénteken megvizsgált a dokim, azt mondta, még mindig bő egy ujjnyi, így nem is tágultam, mióta bent vagyok a kórházban, így ma hazaengedtek.
Nem fogjuk sokáig húzni már, de a kórházban sem tartanák vissza... Ma volt 2680 gr, bár kizártnak tartom, hogy 100 gr-ot hízott volna 1 hét alatt...
Én a sajátomtól tartottam, de plusz 1 kilóval jöttem haza, nem vészes...
Viszont most lent nagyon ég valami, nem tudom, mi lehet....

Kép Kép
estrella22

Andikám, a bemutatásról én is tudnék mesélni :)
De utána "véletlenül" be szokott indulni...

Kép Kép
estrella22

Kubu!
Ügyi vagy! :)
Akkor mostantól nem csak 1000 fordulatos stréber Kubu leszel, hanem érsebész Kubu is :D
Gyógyícccsad a lábaidat, és okosodj! :D

eszter82
Budapest

Andikám!
Nekem is ezek a kérdések szaladtak át az agyamon, csak TE ki is mondtad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Estrella: hát elvileg ilyenkor már heti 20-25 dekát is híznak...
persze ez csak az írott szöveg,aztán a valóság sok mindenben más lehet!

Zsombornak baja már tuti nem lesz,emiatt ne aggódj!!

Gondolom jó végre otthon lenni! :)
Nagyon ügyesen kihúztátok!!!!! :)
Vendég

Képzeljétek, volt egy velem egyidős terhes nő, akinek a hülye dokija ricinusolajat adott székrekedésre. Na ez beindította a szülést, 2 perces fájásokkal jött be, és leállították a szülést. Együtt küzdöttünk végig, szegény mondjuk sokat görcsölt, sok infúziót kapott. Tegnap reggel mondták, hogy ma mindketten hazajöhetünk. CTG után kezdte a doki, hogy ha fájások vannak, vagy elfolyik a víz, jöjjünk le azonnal, nem is értettem...
2-3 órával rá mondja megint a lány, hogy neki 10 perces fájásai vannak, szóltunk a nővérnek. Jaj, anyuka, ne mondogassa már, nem lehet, stb... 5 perces fájásokkal lezavartuk a szülőszobára, szegény sírva jött vissza, hogy már nem tartják vissza, szülni fog. Másfél órával rá meglett a baba, visszautasította az EDA-t, a főorvos ott áradozott, hogy milyen profi volt. Basszus, ma reggel már felsétált hozzánk, nagyon stramm ki nő... Remélem én is ilyen hős leszek.

Kép Kép
estrella22

KUBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU???????????????????????????????????????????????????????????????

Amúgy is idegbeteg vagyok, most ordítottam le anyám haját, a kibaszott dzsungelmatricáival együtt .... egy adag kiválaszottt szart nem tud visszadiktálni.... pedig már bepötyögtem ide mindenkinek, hogy a keresettekből mi van meg és mi nincs, de úgy felbaszott az értetlenkedésével hogy akkor melyik mi... pedig csak annyit kértem hogy diktáltam a számokat válogasssa és tegye félre...de nem volt rá képes, így töröltem mindent... pedig kurva sok szar matrica van itt, van amiből 4 is, de esküszöm hülyékkel vagyok körbevéve.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

andrea-1

A Margitban úgy 5-6 doki körbeáll, 1 megvizsgál, és megbeszélik, mi legyen...
DE a Jánosban ezek szerint paraván mögött van a többi :)

Kép Kép
estrella22

Neeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Andi,
relax, írom mindjárt :-))))))))))))

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?