Hali!
Andi:
Iza látom, gyereknapot akar, de nagyon!
Vérnyomáscsökkentőtől félsz, hogy bealszol? Max. mire felébredsz, már kibújt a lánykátok.
Na de tényleg, ha ennyire leviszi, akkor talán sok az adag...
Nem?
Ezt nézd!
Oroszlán:
Gyönyörűűűű baba!!!
Zsuzsó:
Micsoda csinos, fess legényke Balázs!
Kubu:
Gratula ismét!
Hány vizsgád van még hátra összesen, mire nagy leszel?
Ann:
Örülök, hogy jobban vagy.
Hát csajócák, nekem semmi kedvem nem volt elmenni egyedül pénteken tornázni... Az a nap tök gáz volt sokmindenkinek...
Ann szegény vacakul volt, Timi barátosnőm lemondta a csajos délutánt (elfelejtette, hogy a nagyobbik fia ballag épp du. az oviból
- de ezt elnézem neki, hiszen nagypocis Miss Houdinivel
), a kollégám autóját pedig elvitték, mert rossz helyen parkolt...
Szegényt sajnáltam, mert egy igazi balfék és nem azért parkolt rokkant helyre a Vaskapu u-ban, mert letojta, hanem mert annyira szétszórt és kelekótya, hogy tuti nem is figyelte hová teszi le a kocsit.
Reggel még mondta is nekem, hogy olyan rossz érzéssel hagyta ott, mert abban az utcában igen sok a ecuadori... Délután megyünk vissza, erre nem találja... Mondtam neki, hogy biztos itt hagyta-e, mert elég szétszórt. Nagynehezen észrevett egy villanyoszlopra ragasztott piros papírt, hogy mehet a járgányért a Pók utcába. Mindezt németül, angolul, meg ki tudja milyen nyelven és nem hiszitek el, de a Pók utcát képesek voltak lefordítani külföldire!!!! Hát szegény külhoni, honnan a csából fogja megtalálni a Spider street-et?
Vígasztaltuk szegényt, hogy ez csak pénz, kifizeti és felejtse el! Lényeg, hogy a kocsit nem lopták el, jó helyen van. Na de az asszonytól mit kapott, abba bele sem merek gondolni...
Elhatároztam, hogy hétfőn a Zuram szabadnapos és én is kiveszek 1 napot
tehát a BMC-ben kezdünk a vv-ekkel, majd irány a vérrel az Istenhegyi és a másik hely.
Ha ezekkel végeztünk, akkor pedig kimegyünk a Pilisbe, a Zuram barátjához. Arra lehet látni sólymot, héját, szürke varjút, kis vadmalacot; nekik van kecskéjük is. Asszem széjjelfotózom a malackákat, ha látok!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.05.28 21:48-kor.