Új privát üzeneted érkezett!

Béku: igen, mosolyog a képen, van nagyban is, még gyorsan elküldöm:)

Kép

Kép
oroszlán

a laptetut ajanlom elsosorban Andinak, hogy 7vegen elobujjon Iza baba, a maradekbol mindenki csippentsen maganak:)

Kép
oroszlán

Köszi!!! :D :D :D
kis csöpp még,és így tud mosolyogni? :D

Ki van ez találva,hogy anyucija már most kapjon ilyen tüneményes visszajelzéseket a tündérkéjétől!! :)
Vendég

Oroszlán, mennyire cuki a kis Nóri!! Gyönyörűszéééééép!

Andikám, jól bírod a tortúrát, és örülök hogy ennyire biztonságban vagytok Z-nél.
Háát én még mindig azt mondom, hogy legkésőbb holnap itt lesz Iza, sztem most curva nagy front közeledik, vagy csak én vagyok ennyire gyengusz..nemtom.Melóhelyemen ma iszonyatosan rosszul lettem. olyan fejfájásom volt hogy azt hittem szétrobban, mellé a szememet nem tudtam kinyitni annyira szédültem, forgott velem a világ, és rettenetes hányingerem lett. Na a vége az lett, hogy amikor végre el tudtam jutni a mosdóig, na ott rókáztam mint állat. Aztán vhogy hazavezettem, nemtom hogy, 4óta idáig aludtam, de elég gyenge vok, a szédülés kicsit meg is maradt és fejfájás is van a torkom meg marha szar...A legjobban azt sajnálom, hogy Sajti drágával le volt beszélve fél7, randira utána keény sport lett volna és szauna és én ezt rettenetesen vártam, mert nayon ritkán megyek oda ahová mentünk volna. Remélem végül Sajt egyedül is elment és jól érzi magát. Én meg próbálok magamhoz térni.
ann74

Vikus!

Az Istenhegyin képet is adnak (simát is meg 4D-et is kaptunk), meg DVD-t is adnak!

Kép
carla1227

Oroszlán, Nóri gyönyörűséges!
Ann gyógysimi!

Kép
carla1227

Ann drága,
ez elég carul hangzik! Még jó hogy hazáig kibirtad a kocsiban!
Gyógysimik innen is mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Oroszlán,
nagyon cuki Nóri, és hatalmas nagy baba :D

Kép
judit0713

De édik vagytok, köszi!!!!!! Rókáznék én, csak pocakosan Addig mi értelme... :cry: :wink:
ann74

Ann!
Javulj!!! :)

Oroszlán!
nem hiszem el, milyen kis gyönyörűség...és már milyen csábítóan mosolyog :D
nagyon nagyon cukiiiiiii :D

Andikám!
Húúúúúúúúú.... én sem nagyon vettem levegőt, míg végigolvastam a mai beszámolódat....
Én a ma éjjelre, vagy max holnap délelőttre szavazok! :D Már nem bírom ki tovább, hogy ne lássam IZÁT!!!!! :D
Minden napra Ti vagytok beütemezve, mint program :)

eszter82
Budapest

Csajok: köszönöm szépen a támogatást, mi lenne velem Nélkületek???? :wink:

Vérnyomit a gyogyó most meg full lenyomja, kóválygok is, asszem csak felet fogok bevenni este, mondta Zoli hogy a hatástól függően kell szedni. Reggel meg nem veszek be, és majd a szülészetes dokival egyeztetek hogy mi legyen a holnapi adag....

Oroszlán: tündéri Nórika!!!!!!!!!! :) Gondolom minden másodpercetek mennyei Vele!!! :) Te hogy bírod, hogy tellik az anyuciság? :wink: :wink:

Ann: asszem ezt a tortúrát bármelyikőnk "jobban" bírná, mint a sima bmc-set. És azzal ugye már edződött az ember, így tiszta sor ....
Sajnálom a mai rosszulléted, de hallod azért a virtuális popóbillentés kijár Neked is, hogy így autóba ülsz és vezetsz!!!!!! Ejj!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Remélem nem nyeltél be semmi kórságot és tényleg csak az időváltozás van a háttérben!!!

Vikus: pont azt akartam mondani, hogy az Istenhegyin lesz kép is, meg dvd is... és a dvd-ről rengeteg képet lehet utólag majd kikockázni még plusszban is majd!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszterkém: a próféta szóljon Belőled!! :) Mi is nagyon várjuk már, hogy gyere/gyertek végre :wink:
Lac-nak mondd meg hogy osztályfőnöki dícséret a 4,5-ért!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Bekukk,hátha... ;) :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
párom tanul tejberizst készíteni :D :D :D
Vendég

Hát ez most nem esett jól... :roll:
elmondtam neki,hogyan kell,de mindig segítek is,mutatom,és mondom is,erre hallom,hogy duruzsol a telefonban,persze hogy anyóssal beszél,és látszólag köze nincs ahhoz,ahogy én mondtam a receptet neki.....

én szerintem jól főzök,nem tudom miért kell anyóstól megkérdezni,hogy ő hogyan szokta???
Én itt vagyok a szomszéd szobában,egyből tudtam volna segíteni,ha egyáltalán elkezdi,és akkor akad el... :(

ennyit erről....
Vendég

Kocsi itthon, csillog mint Salamon töke. :) Nagyon szép lett. Lemosattam gépiben (persze az ablakkal nem voltam elég gyors, úgyhogy kaptam egy kis szappant a műszerfalra, de amíg végig értünk addig letöröltem), utána kaptam a polírt meg a pótkerékre a jó gumit. Nem én vittem el, már kicsit elegem volt. Mikor vittem a mosóba, van egy kis kereszt utca, ahol parkolnak az autók és 2 autó éppen hogy csak elfér. Persze pont jött egy kis teherautó és szabályosan feltolt a patkára. Persze a dísztárcsám leesett, de én nem vettem észre, csak hogy egy ürge kalimpál nekem aztán meg hozta a tárcsámat. Persze égtem, mint a Reistag.

judit: IR ide vagy oda ma én is benyomtam egy jó adag Manhattan-es jégkrémet.

oroszlán: Nóri nagyon édes. Milyen fekete haja van!

vikus: Mi a 18 hetes genetikai uh-ra mentünk az Istenhegyire. Az oldalunkon a 2010-es videók között megtalálod (most gondolkozom, hogy ez még 2009-ben készült-már mindegy) a legalján. Ezt kaptuk meg dvd-n és nyomtatott képet is kaptunk.

Rosszullétek: Be kell vallanom, hogy tegnap óta nem szedem a metet. Annyira carul voltam már tőle, hogy inkább most abba hagytam. Hétfőn megkérdezem a dokinénit, hogy nem tudna-e inkább 1000 mg-osat adni, azt lehet felezni. Ez a 850 most sok, úgy érzem.

Bodza: Én kiöntöttem a legutóbbit, pedig lehet hogy csak meg kellett volna kóstolni. Már bánom, dédelgettem 3 napig.
vicky79
Budapest III. kerület

Pancsi!
Nagyon gratulálok.!Szuper hírek!Vigyázz nagyon a picurkákra! :lol: :lol: :lol:
Andikám!
Nem csalod ki már Iza királylányt?
ritabmc

Tudom már,mihez nem szóltam hozzá... :roll: :D :D

A Carte D'or nekem is nagy kedvenc... Szerintem simán meg lehet enni belőle fél dobozzal egyszerre,isteni finom!!! :)

Nekem abból a Tiramisu-s a kedvencem :D
De holnap meglesem az Andi-féle jégkrémet is,mert nagyon izgatja a fantáziámat,és most még van mire fogni... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann

Biztos, hogy csak a front? Vigyázz magadra! Azt nem kérdezem, hogy ilyenkor miért vezetsz, mert én is ilyen vagyok, de azért nagyon vigyázz és óvatosan.
Gyógyulj meg.

Kubu

Nagyon szép sorozatot csináltál, de már szeretném látni az orvosi sorozat eredményeit is. Remélem azok ilyen jók lesznek.

Viky

Most már szinte új az autód. Most már csak élvezni kell.

Béku

Azt, hogy megkérdezte az anyukáját, ne bosszankodj, tudom hogy rosszul esik, de nem éri meg. Azt mond a férjednek, hogy Te csak úgy szereted, ahogy Te szoktad készíteni. Hajrá lekvárfőzés!!

Pancsi

Gratulálok, és hogy mindjárt dupláztál is……….

Eszter

Milyen gyogyót kaptál?

Zsuzsó

Megnéztem, de ezek nekünk sincsenek. Majd hétfőn felteszem hogy mi van meg.

Ma végre sikrült levetetnem a vért tb alapon. A gyógyszertárban viszont ma én alakítottam.

Kép
vnbeni

Vnbeni: csak azért esett rosszul,mert előtte megkérdezett,hogy azt ugye úgy kell csinálni hogy....? És akkor elmondtam,hogyan,és itt vagyok tőle 2 méterre...

Mikor bolognai-t csinált,nem zavart,hogy őt kérdezi meg,mert azt én sosem csináltam itthon,és ő viszont finomat tud.

Mit alakítottál a gyógyszertárban?? :shock:
Vendég

Vnbeni, jaj nagyon ari vagy, de muszáj volt hazajönnöm az irodából.:))
Tudom, nagyon durva, de estére megettem 4 szelet pirított rozskenyeret vajjal és sóval. Annyira kívántam. Sztem holnapra jobb lesz ez, mert most no energie..
Beni mit ügyködtél a gyógyszertárban?

Na szépen kiderül, hogy mindenki dzsungelmatricázik!? :))))

Csajok asszem itt befejeztem a norbis kajákat-Tegnap este meg reggel ettem, meg ráadásul teganp este norbis fagyit ami baromi rossz ízű is volt, és annyi E szarság van benne...sztem ez is bekavarhatott.
ann74

Megkérdeztem, hogy ep kártyával lehet e fizetni. Mondták hogy nem. Akkor nem kérek semmit. Elmentem a gyógyszertártól vagy 100 m-t, majd vissza fordultam, mert eszembe jutott, hogy tettem be egy 20-ast, arra gondoltam, hogy össze tudok valamennyit kaparni a táskámba. Mondta a nő 15 db az huszon valamennyi. Mondom, hogy akkor kérem. Amikor már majdnem mindent kipakolt akkor kérdeztem, hogy biztos hogy 15? Akkor megkérdezte a másik nőt, hogy szerinte mennyi van a recepten. Kiderült hogy 40 db volt rajta. Erre mondta a nő, hogy az 63 e. Na mondom ennyi biztos nincs nálam. Ekkor elmentem. Majd ott ahol az előbb eszembe jutott, hogy van nálam bank kártya és még a kódját is tudom, és még van is rajta ennyi. Megint vissza mentem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.05.27 21:28-kor.

Kép
vnbeni

Ann

Én neeeeem, csak a keresztlányaim.

Kép
vnbeni

Beni, jó lehettél, szerintem te saját magad röhöghettél magadon a legjobban :))
Beni, gondoltam hogy nem te ragasztgatod és gyűjtögeted :)))) én is húgom kisfiának aktívkodom. Kubacsalád jóvoltából 4et viszek holnap neki!! Nem is mondtam, mostanság Kubucsaládhoz járok cukormérésre!! :lol: :lol:
ann74

Ann

Gond van cukroddal?

Kép
vnbeni

andikám
nem tudtam elmenni aludni hogy ne nézzek be, de látom hogy Iza 28-án szeretne születni, mint Hanna 9hónapja meg Navi babája is 28-án született, szóval kivárja a 28-át édesem..... hajrá Iza holnapra nagyon várunk ám :)

csajok tök furcsa hogy pont 9 hónapja volt Hanna utolsó napra a pocakban, azt mondja a férjem hogy Anya akkor már szülhetnéd a következőt???? milyen durva lenne már 2 csecsemővel.... de jó volt pocakosnak lenni.... remélem még egyszer majd megadatik..
Hanna állandóan csak állna, tegnaptól meg a nagy kádban fürdik Filippel , nagyon cukik együtt.

holnap megyünk kertbe de viszem a laptopot hogy tudjam mikor születik Iza, de várom az sms-t is :)

estrelláról van vmi hír ??

szép 7végét mindenkinek jó kis Iza hírekkel ....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kukk,

házidokinál voltam, olyan a cukrom hogy csudaszép, megdicsért a fogyásért, mondta hogy még 20 és minden okés lesz :-)
vasam kevés kicsit, arra írt fel valamit.

hétfőn érsebészet, nődokkert guminyúlként nem hívtam fel, persze időközben elállt vérzés...
ja már Mieza akarta hívni a dokit helyettem :-))))))

Zsuzsó,
30,38 félretéve

tegnap kaptam 8 csomagot a sparban de még nem bontottam ki, majd ma referálok :-) hogy mi van még :-))))))))))))))))))))))))))

Béka,
ne foglalkozz ilyen dologgal, hagy kérdezze meg az anyukáját is :-)
figy párod tud gyerekbicajhoz kereket szerezni ?

kimaradt 4 rész Seherezádé :-) úgyhogy most megnézem őket

Andi,
gyereknap vasárnap ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jóóóóó reggelt, én minden hajnali szptatás, illetve büfizés alatt benézek az Andi nyúzrúmba, de csak Kububa botlom :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
megyek hunyni...
kpn

Kubu: megkérdezheti,de ne 5 perccel azután,hogy engem is... :evil:

Vagy jó vagyok neki,és akkor csináljuk együtt,vagy mondja azt,hogy van anyujának egy klassz receptje,és azzal szeretne meglepni,és akkor ennek se lett volna akadálya.... :roll:

Párom mindenféle kereket be tud szerezni ;)
Ő most kint dolgozik Rákosszentmihályon,de van még 2 másik üzletük is.
Nem tudom,mekkora kell,most néztem a honlapjukon,a 12 colosból pl. nincs jelenleg,rendelni kell,azt mondja párom hogy szerda-csütörtök magasságában érkezne meg! ;) :D

Itt meg tudjátok nézni,ha van konkrét elképzelés,hogy épp van-e valamelyik üzletben:

www.ridebike.hu
(piros x jelentése,hogy nincs per pillanat,a zöld pipa mutatja,melyik üzletben van épp (valószínűleg),a sárga jelzés csak nekik útmutató,hogy épp a cégnél van,ahonnan azt rendelik ;) )
Vendég

+ 7 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Éjjeli eső sem hozta ki, 1 apró fájdigálás nem sok, annyi sincs... viszont visszaaludtunk, most ébredtünk, úgyhogy taxizás lesz... megyek készülődni, kb. 8-ra kéne érkezzünk majd... :wink:

andrea-1

andi
hátha a taxis olyan lesz mint a taxi 1,2,3, filmekben aztán meggondolja és kijön ma... ugye Iza ennyi csalogatás után remélem már beköszönsz itt a nagyvilágba :)

nemsokára megyünk mi is a kertbe lesz bográcsolás is,csak este jövök haza.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!!!!

Andi:
Nyugis lány az Iza,semmi nem hat rá,még csak egy ilyen kemény front sem. Drukkjaim mennek mára!!!!!!

Ann:
Jobban vagy már?????
Engem is megtalált ez a hülye front,kegyetlen fejfájással és szédülésse küzdök.Azt gondoltam,hogy az éjszaka szét robban a fejem!!!! Egy évvel ezelött még azt sem tudtam,hogy létezik front,most meg szenvedek mint a kutya!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok,lehet valami ebben a front-dologban,már páromnak is nagyon fáj a feje.

Engem hál'Istennek elkerült eddig,jó lenne megúszni... :roll:

Megvan a rengeteg szamócám,úgyhogy lassan el is kezdem a lekvárt :D
van 12 üvegem,kíváncsi leszek,mennyit töltök meg ebből,a maradékba mehet a barack... :) :D
Mondtam már,hogy imádom a nyarat??? :D

Iza-cica gyere ki!!!!!! :D
Vendég

Iza????!!!!

Kubu,
köszi a matricákat Peti barátunk nevében is. :-)
Iza látogatáskor cserélünk? :D csak jönne már a lyány!! :wink:

Kubu, Ann, Beni,
a mi felesleges készletünk: 15; 29; 40; 54; 90; 127; 129; 130; 136; 141; 150; 062; 177; 181; 189.
és amit még keresünk: 99.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: volt most nekem itt 3 csomag,felbontottam,de sajnos egyik sem 99-es...

Öcséimnek raktam félre,meg nővéremnek,aki a kis tanítványaival csereberél :D
Vendég

Zsuzska, fejfájásod hogy áll? Remélem múlóban. Én mára úgy tűnik hogy kialudtam, már csak kis gyengeséget érzek, de fejfájás, szédülés nuku. Éjjelre még bevettem egy dedailont..sztem ennyi volt. Amúgy én sem voltam érzékeny a frontokra, és nem igazán éreztem meg, néha kicsike fejfájás, de nem ilyen hányós, szédülés migrén, ilyen soha sem volt. Zsuzska, jobbulást!!!

Iza, lécci lécci gyere ma!!!!

Zsuzsókám, a következőket szeretném tőled kérni, mert azok nekünk hiányoznak: 15, 127, 136, 141, 150, 177

A mi többletünkról holnap referálok. Sajna a 99 nálunk is hiánycikk :(
ann74

Andiról van valami friss hír????? Csak nem......??????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: remélem!!! :D

sajnos a többi nap se nagyon ért ide 14h előtt,így ez még nem sokat jelent,de én is bizakodó vagyok!!!! :)
Vendég

A friss hír, hogy egyelőre továbbra sincs HÍR..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Ctg jó, megcsinálták a vv-t, rendben, vizelet mondjuk lett ami 4 keresztes lett, de ennek oka hogy egy adag dzsuvás nyákdugó sikeresen landolt a vizeletes pohárban..... olyan cuccok jönnek nekem ott ki, hogy majd behányok tőle.... :shock: :shock: :shock: ...... mindegy még eljövetel előtt pisiltettek újra, az negatív lett...... :wink:

És hát gyerekek egy olyan kis helyeske-hamvas-frisshús fiatal dokika volta mai ügyeletes, hogy hmmmmmmmmm....... De a lányunkat ez se hatotta meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk zavarbajönnék és lenne minden bajom ha bevizsgálna az tutter..... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :lol:

Szóval újra itthon, holnap ctg+flow van előirányozva..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Látom nagy dzsungelláz van.... Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy Izának is készül a könyv, anyám nagy lelkesedéssel csinálja, az ő szép és okos kisunokájának majdanra :wink: ....... és már nem sok hiányzik.... Délután majd felhívom hogy milyen többlete van és mi hiányzik nekünk aztán referálok :)

andrea-1

hmmm... :roll:
pedig reménykedtem már! :)
Vendég

Béku: hát azt lehet ítéletnapig..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most már tudjuk,hogy milyen makacs,nincs aki ne hinné el ezek után.... Nem lehetne feladni vééééégre???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi,
hát ezt nem hiszem el :-)

Oroszlán,
Nóri csudaszép !
2 emailemet megkaptad ?

Zsuzsó,
matrica: akár 062 vagy 162 azt kérem szépen :-)

kubuspace

Andi,
ki volt a doki ?

kubuspace

kubuéknál hiányzik:
2,4,5,6,7,10,11,15,16,19,24,27,28,31,34,35,37,39,41,44,45,48,50,51,52,53,
55,58,60,62,63,64,65,66,68,70,72,74,75,76,77,79,80,83,87,88,94,96,104,
110,111,112,114,116,120,122,129,132,137,138,139,140,141,142,144,149,
157,162,163,164,165,170,171,174,175,177,182,184,187,192,194,196,197,
198,199,200

kubuspace

Hú gyerekek, ez a vnycsökkentő kemény egy cucc, totál kiüt, pedig a délit még be se vettem, és reggel is csak 1 felet :oops: :oops: :oops: :oops:
Szédülök és állandóan altat, reggel is alig bírtam felkelni ugye..... f@szomba.. mindjár iszom egy kávét esküszöm... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nem tudom zavarjam-é-e ezzel most Zolinkat az évfordulásában, v. mitévő legyek?
Reggeli 132/90 volt a kórházban gyogyóbevevés előtt (este elég későn vettem be, nemtom annak a hatása számított-e még).... Erre ma reggel le is baszarintottak kicsit, hogy mért úgy jöttem be, hogy nem vettem be, mert ez is így még magas......mondom mert éhom.... Maaaaaagiiiiiiiit... mindegy.. most mértem egyet de bevevés nélkül is, ill. mondom úgy, hogy a kórházban bevetem egy felet, így 128/77, erre ha most beveszek totál kóma lesz attól félek... :roll: :roll: :roll:

Kubukám: De, de....evvan.... Fábián Tamás a kis cukifaltka..... :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

andrea-1

Andikám, nem akarok senkit felülbírálni, de ha ilyen szarul vagy tőle, akkor valszeg nagyon leviszi a vérnyomit és inkább talán nem kéne bevenned. Szerintem a 128/77 tök jó! Nekem az utolsó hónapban százhuszon per nyolcvanegynehány volt, időnként százharmincon per nyolcvan egynehány (na ez értelmes lett) és nem pánikolt senki. Pedig többször mérték nekem is a szülőszobán.
Fábián Tamásról nem tudok, nem az van szétszolizva?
kpn

Andi,
szerintem sms Z-nek :-)

kubuspace

Ann, Kubu,
írtok egy-egy címet? postázom a matricákat, az a biztos. :-)

Andikám,
én 99/77-es vérnyomást produkáltam a szülőszobán, szóval bajod nem hiszem hogy lesz még akkor sem ha beveszed a fránya gyogyót, de az sms nagyon jó ötlet.
Iza, várunk idekint, Balázs ma nagyfiúnak öltözött. :-)

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Alapjáraton nekem majdvégig a terhesség alatt 110/70 volt... felpörögve 120/80.... na ehhez képest a tegnapi 150/90-re izgult rá Zoli, hogy magas... és ugye a magas vny lehet a toxémia jele... ezért nézett amnioszkópiát is, és ezért a vnycsökkentő... most az lesz, hogy délit kihagytam mert így is átaludtam a du-t... estére majd veszek be egy felet max. .... de reggel mivel megint megyünk sanszos hogy ki fog maradni, mert valahogy csak oda kéne jutnunk.... ill. akkor fogom bevenni csak, ha a reggeli itthoni mérés magas lenne... ha jó akkor nem fogom, aztán holnap az ügyeletessel referálok ezekről a rosszullétekről ....de bárcsak ne lenne már rá szükség.... ill más miatt lennénk már ott.... :shock: :shock: :shock:
Tudjátok ha csak simán alacsony lenne a gyogyótol tennék rá nagy ívben, de mivel tényleg kifejezett rosszullét van tőle, hát ha nem magas, nem fogom bevenni inkább... ha magas akkor meg úgyis muszáj.... Aztán max. lecsesznek a dokik hogy mit magánakciózok itt ....de abból indulok ki, hogy ha én szarul vagyok akkor a bébi is megérezheti... nem???? És eddig olyan jól volt a kis Drágám.... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Hali!

Andi:
Iza látom, gyereknapot akar, de nagyon! :)
Vérnyomáscsökkentőtől félsz, hogy bealszol? Max. mire felébredsz, már kibújt a lánykátok. ;) Na de tényleg, ha ennyire leviszi, akkor talán sok az adag... :roll: Nem?
Ezt nézd! :D
Kép

Oroszlán:
Gyönyörűűűű baba!!! :)

Zsuzsó:
Micsoda csinos, fess legényke Balázs! :)

Kubu:
Gratula ismét! :) Hány vizsgád van még hátra összesen, mire nagy leszel?

Ann:
Örülök, hogy jobban vagy.

Hát csajócák, nekem semmi kedvem nem volt elmenni egyedül pénteken tornázni... Az a nap tök gáz volt sokmindenkinek...
Ann szegény vacakul volt, Timi barátosnőm lemondta a csajos délutánt (elfelejtette, hogy a nagyobbik fia ballag épp du. az oviból :lol: :lol: :lol: - de ezt elnézem neki, hiszen nagypocis Miss Houdinivel :D ), a kollégám autóját pedig elvitték, mert rossz helyen parkolt...
Szegényt sajnáltam, mert egy igazi balfék és nem azért parkolt rokkant helyre a Vaskapu u-ban, mert letojta, hanem mert annyira szétszórt és kelekótya, hogy tuti nem is figyelte hová teszi le a kocsit.
Reggel még mondta is nekem, hogy olyan rossz érzéssel hagyta ott, mert abban az utcában igen sok a ecuadori... Délután megyünk vissza, erre nem találja... Mondtam neki, hogy biztos itt hagyta-e, mert elég szétszórt. Nagynehezen észrevett egy villanyoszlopra ragasztott piros papírt, hogy mehet a járgányért a Pók utcába. Mindezt németül, angolul, meg ki tudja milyen nyelven és nem hiszitek el, de a Pók utcát képesek voltak lefordítani külföldire!!!! Hát szegény külhoni, honnan a csából fogja megtalálni a Spider street-et?
Vígasztaltuk szegényt, hogy ez csak pénz, kifizeti és felejtse el! Lényeg, hogy a kocsit nem lopták el, jó helyen van. Na de az asszonytól mit kapott, abba bele sem merek gondolni...

Elhatároztam, hogy hétfőn a Zuram szabadnapos és én is kiveszek 1 napot :arrow: tehát a BMC-ben kezdünk a vv-ekkel, majd irány a vérrel az Istenhegyi és a másik hely.
Ha ezekkel végeztünk, akkor pedig kimegyünk a Pilisbe, a Zuram barátjához. Arra lehet látni sólymot, héját, szürke varjút, kis vadmalacot; nekik van kecskéjük is. Asszem széjjelfotózom a malackákat, ha látok!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.05.28 21:48-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Andi és Iza
már annyira vártam hogy majd ma, hogy csak na, de nem Iza baba meddig váratod még szegény anyádat, hogy végre meglássa milyen gyönyörűséges csajszi vagy?????

mi voltunk ma a kertben mondanom sem kell hogy mire kiértünk már félúton zuhogott az eső , még jó hogy a 2 gyerek anyóséknál maradt mert hülyét kaptam volna velük, a kocsiban nem birták volna,
esett , elállt ez ment egész nap, nem baj mert paradicsom és paprika palántot vittünk és annak meg jót tesz az eső.

na Iza várom hogy holnap küldi anya az sms-t hogy végre végre megjöttél:)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?