Új privát üzeneted érkezett!

Iza mi van már?

Kép
vnbeni

Sziasztok!
Hát akkor elő a zugból.
Judittal én találkoztam tegnap,nagyon szép kismami :lol:
Ápr.11-én volt az eredményhírdetés,129,6 lett a hcg.Nagyon örültünk!
De ugye a félsz,a kismanó mindig ott volt,2hét várakozás,h minden rendben van-e,persze azért mindig pozítivan álltam a dolgokhoz.Volt egy 4cm-es cisztám,a másik oldalon egy picúr.
Anyák napján az ügyeleten voltunk,éjjel picit véreztem és megijedtem,kiderült,h a méhszájon lett egy polip,nem csináltak vele semmit.2hétre rá uh,és nem fogjátok elhinni mi történt,kiderült,h ketten vannak,valószínű,h a ciszta takarta,hát néztem akkorát :shock:
Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!
Tegnap voltam utoljára a Tanár úrnál,10hetesek 35 és 31mm-esek,minden rendben van velük.Hát ez a mi kis történetünk.
Köszönöm a gratulációkat!!

Vikus-neked még nem is gratuláltam!!!!!
És persze az újszülött kis csemetéknek is minden jót kívánok!
Iza?????????????

Szép napot mindenkinek!!
Számos Pancsi
pancsi790204

Sokszámos Pancsi! Gratulálok a manócskákhoz!!!! :D

Zsuzsó, a te Balázskád milyen kis figyelmes :D

Én valszín szénanátha :( :( :( Még sosem volt... először azt hittem vmi vírus vagy baci, de nem, pedig annak jobban örültem volna. Egész nap orrfújás, tüsszögés, torokkaparás... nagyon gáz :twisted:

Na jó, nem nyavalyogni jöttem, hanem Iza miatt :wink:

Kubu, szuper ügyes vagy!!! Hogy ezt te hogyan csinálod??? :shock: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu: Neked gratula a jegyekhez!!! :D
Nekem nem volt ilyen szép eredményem se az egyetemen,se a főiskolán... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fent voltam már hajnalok hajnalán,de aztán reggelit követően visszafeküdtem,most nemrég ébredtem újra :)
Most picit kipihentebben érzem magam,mint eddig,szóval jól jött! :D

Tegnap csak nagyon keveset mentem gyalog,és szerencsére nem voltam vetődés-gyanús,ennek nagyon örültem :)

Viszont a bal kezemben elég erős izomláz van,gondolom a gyümölcsök hazahordása miatt,mert bár hátitáskában hoztam el nagyrészt,előtte egy kézben fogtam mind. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám: figyelem továbbra is a híreket,bár remélem ma már csak Eszter írja meg,hogy bent maradtál,és kezdhetünk drukkolni!! :D
Vendég

Sziasztok!

Most értem be Tűű dokitól :)
Erősebb gyogyóra kapcsoltunk.
Pocakosan majd hívnom kell augusztusban és megbeszéljük, hogy hogyan tovább! Az biztos, hogy ezen a gyogyón tart majd a 12. hétig.

Andikám!
Azt hittem, hogy Te már itt/vagy telefonvégen leszel a hírekkel :)

Számos Pancsi!
Nagyon gratulálok a mütyürikhez :)

most dolgozom kicsit... :?

pusz

eszter82
Budapest

Most olyan izgi lettem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: úgy remeg a pocim...valami történés van...már csak arra kell ráéreznem, hogy milyen tipusú esemény van....
remélem Andi TI vagytok azok :D

eszter82
Budapest

Kubu,
DOKI MIT MONDOTT?
a dzsungel matricákból ezeket keressük: 30; 38; 99
csomó másunk van, ami biztos: 15; 90; 130; 181; 189

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

pancsi: Ez fantasztikus hír!!! Gratula a picúrokhoz. Nem semmi lehetett, mikor kiderült, hogy ketten vannak.

andi: Csak nem méltóztatik a kisasszonynak kibújni végre? Ha igen a hétvégén talán én is be tudnék menni hozzátok látogatóba.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: remélem most is jók a megérzéseid!!! :D

Én is tűkön ülök,várom a híreket,reményeim szerint az előzőnél jobbak! :)
Vendég

Zsuzsó,
189-ünk az van, vagy ez nem kell, hanem ez van? HOlnap megnézem tesóméknál a többit is, van egy rakás, majd jelentkezem...

Olyan fejfájásom van, kettőig nem látok, és soha nem szokott fájni. Valami óriási front közeledik netán??? Iza, szerintem ma tuti világra jössz, legkésőbb holnap!!!!!!

Pancsi, könnyeket csaltál a szemeimbem szívből gratulálok!!!
ann74

Számos Pancsi: hát nem is gondoltam,hogy Te leszel az a szerencsés zugoló!

Szívből gratulálok!!!! :D
Micsoda öröm mindig ilyet hallani...!! :)

Aztán ne menj vissza a zugba,hozzál majd fotókat is!!! :D :D :D
Vendég

Ann: most frontot nem érzek,nem fáj a fejem,pedig hideg és melegfrontra is érzékeny vagyok :roll:
Talán csak később érzem meg,mint Te... :?
Vendég

Béku!
A megérzéseim be szoktak jönni, de most még nem tudtam leszűkíteni a kört, hogy kire vonatkozóan érzem ezt most.
Andiékban csak reménykedek :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Pancsi: szívből gratulálok :D :D :D vigyi magatokra!

Andikám mindenem csuriban!

Kubu:ügyi :D :D

Zsuzsó, köszi a ruhatippeket, nézegetem. Olyan gyönyörű a kis pasid :D :D :D

Kép
carla1227

Az a baj,hogy nekem is nagyon jók a megérzéseim,de azoknak maguktól kell jönni,hiába gyötröm magam miatta :D

Szóval most én is csak reménykedek,nincsenek sajnos megérzéseim erre vonatkozólag (sem).
Vendég

Nekem csak a téma szokott 80%-osan körvonalazódni... utána le kell szűkíteni személyre.
Volt, hogy csak annyit éreztem, hogy valami rossz, szomorú, halál... majd 5 perc múlva telefonált sógornőm, hogy a sógorom meghalt... :oops: :roll: ilyenkor kicsit megijedek magamtól :?

De most a téma sincs meg, csak a gyomor remegés... :)
Bár már van egy másik tippem, ami sajna nem Iza... és asszem telitalálat, mert amint bevillant, kezdtem megnyugodni...
De nagyon szívesen remegtetném a gyomromat Andiék miatt is már :)

eszter82
Budapest

Nekem is ilyen jellegűek szoktak lenni,de csak a hír hangulatát érzem,a témát nem...

Mikor nagypapám meghalt (számomra 100%-ig váratlanul,mert nem tudtam,hogy súlyos beteg),csengett a vez. telefonunk 5:30 felé, nekem kipattantak a szemeim,felültem az ágyamban,és azon imádkoztam,hogy ne jöjjön be anyum EZZEL a hírrel...

Valamiért TUDTAM!

Sajnos bejött,és utána évekig zokogtam,sajnos mivel ennyire váratlanul ért a hír,nem tudtam szerintem azóta sem feldolgozni...

No de beszéljünk jó hírekről is!!! :D
Volt osztálytársammal levelezek,10 hónapos a fia,előtte ő is eljárt meddőségi kezelésekre,párjának meg hererákja volt,de szerencsésen kigyógyult,és utána spontán jött össze a kisfiú.

Ma írta a lány a szupertitkos infót,hogy 16 hetes terhes.... :D :D

Újabb kisfiú érkezik a családjukba :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, most aztán tényleg ránk fért mert ma, talán először egy "kicsit" megijedtünk.... :shock:

Történt ugyanis, hogy reggel - bár nem írtam - de mértem egy, a szokásos alacsonyabb vérnyomásomtól merőben eltérő 148/100-ast :shock: De azt gondoltam, hogy biztos ez a gagyi vny mérő ami van.. merül az elem v. mittom én... :shock:

Zolinál amúgy minden rendben volt első körben, flow tökéletes, méhszáj tovább mondjuk nem nyílt meg még több újnyira, de állítólag egy pöcc kéne neki és frankó lenne, mert nincs "beállva" merevre mint sok első szülősnél..... úgyhogy Zoli hétvégi szüléssel számol... tovább bíztatott, hogy fog ez menni magától, csak legyünk még egy kis türelemmel.

De mivel említettem a reggeli magasabb vérnyomást, így egy kontroll mérésre le kellett mennem ahol a punkciókat csinálják a fszt-en hátul a nővérszoba, hogy mérjenek egyet ők is ... 150/90 volt... Az eredménnyel vissza kellett menn Zolihoz...

Még a vérnyomás mérés előtt végigkérdeztem a rizikókról... víz zavarosságról is pl. ill. hogy a túlhordás milyen veszélyekkel járhat .. mindent részletesen végigmagyarázott... hogy ha jó a ctg is és a flow is, akkor az nagy bizonyossággal nem utal bajra, így nem indokolt a magzatvíz nézés külön, mert ezeken a vizsgálatokon lenne jele ha bármi lenne...

Szóval lementünk vérnyomás kontrollra, majd vissza az eredménnyel.... Nem örült neki.... nagyon csóválta a fejét, kaptam vérnyomás csökkentőt és azonnal nekiállt telefonálni a szülészetre, ahova utána át is mentünk együtt, ugyanis csinált egy azonnali amnioszkópiát :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:
Na persze gondolhatjátok, hogy a szar is vigyázzbaállt bennem ettől a szótól, ahogy hallottam a telefonban hogy mondja!!!..... a tűszúrásos dolog jutott eszembe, majdnem elbőgtem magam, pedig addig még csak tényleg nagyon ideges se voltam ...de aztán mondta, hogy ez a vizsgálat nem az a vizsgálat, meg ne sírjak rendben vagyunk a teljes bizonyosság miatt nézi meg és ez és ez lesz a vizsgálat alatt .... végülis átblattyogtunk, megcsinálta, teljesen tiszta a magzatvíz, így a vérnyomás emelkedésnek nincs köze ahhoz, hogy a babával bármi lenne. De ha már ott voltunk egy soron kívüli ctg-t is csináltatott nekem, ami szintén tökéletes lett.

Holnap reggel - ha addig még egybe - éhgyomorra kell mennem a szülészetre, ugyanis, csak hogy lássák hogy nincs esetleg valami baj a háttérben még egy teljes nagyrutint is csinálnak biztos ami biztos alapon (a tegnapi vérvétel csak a szükséges dolgokat takarta, nem volt olyan "nagy" vv... pl. nem kellett éhomra menni se......) és holnap lesz újabb ctg-t is.
Vasárnap pedig ctg és flow, és az összes ügyeletest végighívta, mindenkivel végigbeszélte merre lesz a hétvégén, hogy vagyok én, velem ez és ez van, tudják, hogy jöhetünk bármikor.... mikor szóljanak neki, hol lesz, mikorra ér be.... Szóval megint hozta a szokásos 300%-os biztonsági játékos formáját, igyekezett mindent lerendezni előre, hogy ne legyen fennakadás .... ami azért így az ijedelemben is megnyugtató volt. Hát én meg áldom az eszem, hogy reggel ébredéskor mondtam Rajónak, hogy maradjon ma itthon velem... egyedül, vagy akár anyuval is....de totál bepánikoltam volna.... R. viszont nagyon nyugtatólag hat rám a krízishelyzetben.

Zoliék a hétvégén amúgy ünnepelnek... tudjátok tavaly ilyenkor volt az esküvője... :wink: Hát sanszos hogy ebbe mi esetleg belezavarunk, de mondta, hogy nem gond, siet ha jönni kell.

Na szóval ez volt ma, most kajoltunk beveszem a vérnyomáscsökkentőt aztán figyelgetni kell a vny-t hogy hogy alakul a gyogyóra....

Sokszámos Pancsi: Nagy örömmel gratulálok!!!!!!!!! Olyan jó, hogy előkerültél és főleg hogy ilyen jó hírrel!!! A lányoknak - mindünknek - mint az éhezőnek a falat kenyér kb. úgy hatnak az ilyen csodálatos hírek!!! :) :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

béku: Az szép, nem lopták a napot! Ez azt jelenti, hogy a nagy volt kb. fél éves, mikor teherbe esett. Én akkor azt sem tudtam hol a luk a fenekemen. (Bár nem is az kell hozzá, hogy jöjjön a tesó. :lol: )
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám: húúú,asszem levegőt se vettem,míg végigolvastam a sztoridat....

Teljesen levert a víz,hogy most mi van...!! :shock:

Remélem Izácska magától indul neki,ne okozzon riadalmat semmi most már!!
Az meg pláne klassz lenne,ha ezáltal (is) megúsznád a holnapi éhgyomros nyári városon-átbumlizást....!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

andi: Gondolom, hogy megijedtél. Az egyébként jó, ha puhul a méhszáj, azt nekem is mondta a dokim. Pikk-pakk meg lesz Iza. Most azon gondolkoztam, hogy olyan fura lesz nem úgy jönni a fórumra, hogy vajon meg van-e már a lányod. Ez már úgy hozzá tartozik a napjainkhoz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát nem fogták vissza magukat ezek szerint :D
de miután annyi mindenen vannak túl (kemo+meddőségi),asszem totál megértem őket,és én se fogok tétlenkedni (amint jön a belső késztetés ;) ) :D :D :D
Vendég

Á Béku, én bírom az éhgyomros átbumlizást elég jól, csak baj ne legyen...... (a hányósság miatt sokszor indulok neki éhomra, hogy ne legyen gond pl. buszon).

Amúgy nem tudom, hogy a dupla megbizgerélés hatására, vagy amúgy is ez történt volna, de hazafele kijött egy baszom nagy db nyákdugó a rendszerből... na gusztusos egy példány ez is, mit ne mondjak .... :wink: :wink:

andrea-1

Vicky: hát szerencsére sokan álltunk a libasorban, így ahogy nálunk ki lesz pipálva ez a várakozás a többiek már itt fognak toporogni sorban... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ja és azt nem írtam az előbb, szerdáig van haladék... ha addig nem indulna be, akkor csütörtökön indítás, de ezt Zoli nem tartja sanszosnak hogy addig elhúznánk.

andrea-1

Andi: jól van akkor! :) Megnyugodtam! Akkor csak nekem akkora teher az éhgyomorra menetel (pocakosan).

Valamiért már hajnalok hajnalán is éhes vagyok,így újabban reggeli nélkül nem is bírnám a napot,pedig azelőtt kb. sose reggeliztem...

Remélem ez a jó szokásom megmarad a későbbiekben is! :D

Jelent valamit,hogy a maradék nyákdugó is távozott,vagy...?

Azért én drukkolok,hogy egy nagy pihenés után du/este legyen egy utatok a Jancsiba,és a szabadságnak még nagyobb és szebb értelme is legyen!!!! ;) :D :D :D
Vendég

Nem tudom, eddig csak ilyen barnás izé volt a betéten pár napja, de szinte elhanyagolható mennyiség (bocs nem akarnék gusztustalankodni).... most viszont db-os sűrűtakony-zselés állagú izé... brrrrrrr.....de ahogy olvastam a neten, ez egy ilyen történet, úgyhogy gondolom normáis a külleme.... Mindenesetre EZ legalább már kijött.... remélem a gyerekem is követni fogja hamarosan... :wink:

Igen, Te nagy reggeli kajolós vagy, én annyira nem... hogy őszinte legyek csak az IR miatt szoktam rá pl. a korai reggelizésre, azelőtt simán kihagytam, még volt, hogy a 10 órait is ... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: én is csak azóta reggelizek,hogy Maja megköveteli :) :D
Előtte egy hajnali kakaó lehajt,és rohanás melóba (vagy anno suliba) :D

Most már érzem,hogy "kettő helyett" eszem :D
Ez a kilóimon nem látszik meg,csak átcsoportosítottam az étkezéseket Maja igényei szerint :D

Hajnalban olyanokat rugdos,mikor meghallja a gyomrom korgását...!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most van rajtam kb. 6 kg plusz,persze attól függ,kinek a mérlege szerint :D
Az enyém azt mondja: +5 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem bánnám,ha minimum ennyi tartalék maradna is rajtam :D
Vendég

Azért az jó,ha már nem csak szivárgás van,hanem elhárul minden "akadály" Iza útjából ;) (képletesen)
Szerintem ez akkor jót jelent!!
Vendég

kukk

újabb ötös :-)

Zsuzsó,
matricákat megnézem majd :-) este referálok.

Andi,
hát ne már jövő hét :-)
ejj Iza pedig ha tudnád mennyien várunk idekint :-))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Te aztán ontod az ötösöket!!! :D :D :D
Gratula!!!! :D :D :D
Vendég

andi
tudod hogy biztonsági játékos a doki bácsink, szerintem ma holnap akkor végre előjön pató Iza, de legkésőbb a vasárnapi ebédtől fog bejönni szülni Zoli :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubukám: Szupercsajszi vagy!!!!! :wink: Gratula tőlünk is.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Dokkerová kipipálová??????? :shock: :shock: :shock:

Erika: igen, az, tényleg úgy láttam amit lehet megtesz... és bár tudjátok pontosan hogy vagyok ezzel az egész vv-s dologgal, nem tiltakozom a holnapi újabb tortúra ellen, sőt "örülök" hogy ilyen alapos .... csak a kisbabám legyen rendben.... :roll: :roll:

andrea-1

Andikám,"kezembe" akadt tegnap egy fotó....

Remélem nem bánja senki.... :roll: :D :D

Kép

Légy szíves ezt vizualizáld...!!! ;) :D :D :D
Vendég

Na jólvan, ríkassááááá még!!! :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :lol: Istenem, de picike volt még Hanna!!! :)

andrea-1

Már tegnap nézegettem,reméltem,hogy nem kell bevetni a nehéztüzérséget...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,a következő 7végém már foglalt,úgyhogy rendelhetnék erre a 7végére egy Izácskát??! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már be is írtam a naptáramba,hogy vasárnap Jancsi-kórház a program,úgyhogy ne tessen keresztülhúzni a számításaimat!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Pancsi!
nagyon nagyon gartulálok! :D :D :D :D :D :D :D :D

Andi!
Izácska nagyon nem akar kijönni a pocidból..... :D :D :D :D :D
bírod a frontokat?
vikus82

Andi:
Most aztán parancsolj rá Izára,hogy a hétvégén kukkantson ki erre a szép világra!!!!! Nem irigyellek ezért a sok dokis látogatásért!!!!

Zsuzsó:
Balázs egy tünemény!!!!

Kubu:
Gratula az 5-hez!!! Nagyon ügyi vagy!!!!

Pussz Mindenkinek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

A lényeg lemaradt!!!

Pancsi hatalmas nagy gratulációóóóóóó!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku: ezt a Kisasszonnyal boltold le szerntem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikus: Múlthéten 2-szer volt front.... szerinted hatott Rá bármit is??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti hogy vagytok? Ugye minden oké és csak lájtosan melózol a múltkoriak után??? :shock: :shock:

Zsuzska: Ennek a gyereknek parancsolni??? Olyan ember szerintem nem született még erre a világra??? :lol: :lol: :lol: :lol: Á csak viccelek, majd azért próbáljuk "nevelni is"... :wink:
Te hogyvagy? Lelkecskéd? Ház? IR?????

andrea-1

Andi!
köszi jól vagyok,óvatosan de melózok,tudod milyenek a nők :wink: :wink:
Zoli uhu gépe tényleg más mint a BMC-s,uramnak hiába mutatom hol a baba azt mondja nem látja mert sötét..... :D :D :D
vikus82

Andikám,
azt hittem melóból már arra jövök haza hogy holnap mehetünk Iza-nézőbe :roll:
Na de ha nem holnap, akkor majd vasárnap-hétfőn :wink:

Pancsi,
örülök hogy előbújtál :D
És bocs hogy pletyiztem, de ezt a jó hírt nem lehetett kihagyni!

Kubu,
ismét ügyi :D
Doki-témában is haladsz drága???

Breki,
áááá, ez a kép nagyon klassz!!! Remélem hamarosan a legfrisebb párját is felteheted :wink:

Lukácsné,
Hanna zabálnivaló a pancsis képen :lol:

Zsuzsó,
milyen picuri Bazsi a kiságyban :) De láthatóan jól érzi magát!

Képzeljétek, kb. egy órája estem haza melóból (szülésig elvileg ez volt az utolsó utam), kajáltam, aztán fagyisdobozzal a kezemben nekiültem olvasgatni benneteket....hm...fél doboz carte dor fagyit egyedül benyomni ciki???

Kép
judit0713

Andi:
Velem minden rendben,csak a héten sok volt a meló azért nem nagyon jelentkeztem,de azért minden reggel és este csekkoltam az állapotodat!!!!
Lelkem "tökéletes" állapotban van,nem mondom,hogy nem viselt meg a sikertelenség,de nem szoktam egy próblémánál sokáig leragadni,most csak pozitivan és előre nézünk!!!! Ház dolog alakul,2 hét múlva megyünk haza!!!! Juppppppéééééé!!!!
De azért,hogy addig sem unatkozzunk kedden megyek endokrinologushoz,majd remélem Ő jól megszakérti az IR-es problémámat meg persze a többit is!!!!
Úgy hogy összességében minden alakul!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: oké helyes...tényleg a legjobb ha előre nézel...... Viszont ha IR ügyben, meg amúgy is bármi van amiben tudunk segíteni, ötletelni, hogy minél előbb "rendbe legyél téve" ne legyél ám rest kérdezni?? Tudod milyen fontos a diéta, és itt a lányok nagy része már félprofi szintre művelte (sajna) magát IR ügyileg :shock: .... Nekem legalábbis rengeteget segítettek, mikor kiderült ez a mocsok IR, de szerintem többen vagyunk így ebben a témában!! Kedden meg majd gyere az újabb hírekkel.... :wink:

Juditkám: reméljük minél előbb... :wink: :wink: :wink: fél doboz kártedór simán be tud csúszni.... sőt még több is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikus: a 12 hetest a bmc-sen fogja csinálni, úgyhogy feltételn kérjél majd az ottaniból is... a mostanit meg próbáld meg fénymásolóval világosítani esetleg :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: én is szurkolok ám nektek innen a zugból:) sajnos nincs sok időm Nóri mellett irni, de gondolok rád nagyon sokat és nagyon várom a hireket felőletek!!! Sz nagyon alapos, ez jó, mert biztonság érzetet ad neked! hajrá 7vége:):):)

mindenkinek üdv, ne haragudjatok, de képtelenség visszaolvasni és reagálni, de azért nem adom fel, hogy egy napon még rendszeresen jelentkezzek:)

Kép
oroszlán

és egy friss kép Nóriról biztatásul:

Kép

Kép
oroszlán

Andi!
köszi jó öltlet,11 hetesen hivott vissza de magánba....

Csajok!
az Istenhegyi Géndiagnosztikán mit csinálnak?kapok képet?mikor kell mennem laborba?
vikus82

Andi: okés,mindjárt Majácskát rászabadítom a témára,hátha leboltolja Izával a vasárnapot!!! :D :D :D

Úgyis sokkal tartozik nekem a kiscsaj az elmúlt napok gyötrelmei miatt,így ez a szívesség a minimum!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oroszlán: Nórika tünemény!!!! :D

Jól látom,hogy a kis képen mosolyog???! :D :D :D Nincs egy nagyobb változata? :)

Lukácsné: tündér vagy,köszönöm a receptet,ma neki is esem,mert a kertünkben olyan szép és illatos bodza van (bár nem túl sok),de ki tudja meddig,nem kéne veszni hagyni!! :D :D :D

Megkaptam a befőttes üvegeket is,holnap reggel meg megveszem a szamócát,és indulhat a befőzés!!! :D :D :D
Az itthoni szamócám első érett darabját meg most szüreteltettem le anyummal,mikor jött az üvegekkel :D :D :D :D :D
Azt mondta nagyon finom,úgyhogy öntözgetem tovább :)

Micsoda öröm tud lenni a kertészkedés!! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?