Új privát üzeneted érkezett!

Kubu, írtam privit, mert béna vagyok :)

Kép
mieza

Laptető!!!

Hadd menjen Izának, meg Csucsunak!
Meg akinek kell még :)))

Kép
mieza

Mieza,
itt nincs privi :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa válaszoltam,

na lépek aludni, 2-kor folytatom tanulanduszt, nájt nájt,

Andi holnap délután már ráérek :-))))))))

kubuspace

andi
ezt nem hiszem el még mindig semmi???

este kimentünk apával a kertbe ha már itt van a mama használjuk ki,
Filip is úgy döntött inkább itthon marad , mondjuk ebben a dög melegben nem is bánom, bodzát szedtünk megint egy csomót készül a szörp belőle megint egy 10 liter kb.
este meg sültkrumplit kért apa vacsira, gondoltam megnézem hátha hátha de semmi.

Vikus
örülök hogy veled is minden rendben van.

zugosok gyertek többet ti is.

klári
nagyon csini a pocakod

csucsu
jobbulást a derekadnak.

kubu
holnap vizsga után ORVOS !!!! nem játszik ennyi vérzés nem gyenge és azt hiszem ha most nem mégy kapsz egy virtuális nagy popón rúgást .... fogyásnak örülök az nagyon tudja motiválni az embert a folytatásra, én is nagyon várom már hogy mi lesz ezzel a mettel felírja-e a házi dokinénim.... aztán meg jön a sok gyümi szezon és nem eszek annyit.
ma hoztam a kertből retket meg salátát azt hiszem ez lesz most a menü...

na jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi:? :D

már ezzel fekszem,ezzel kelek :D :D :D
Vendég

+ 4 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aranyanyáim: mondtam má', hogy imádlak Benneteket??? :wink: :wink: :wink: :wink:
Csak má' jóhírt hoznék mi? :wink:

Nos, helyzet ugyanaz, pedig már a muskátlicskák is beültetve... Kellene majd még 6 cserépbe petúnia (az illat miatt és akkor kész a kis botanikus kertem)... Mindenesetre a muskátlik (picúrkákat vettem tálcásat mer' avvót ócsó) remélem azé' ki nem nyílnak még addig míg egybevagyunk... :shock: :shock: :shock: :shock:

Ma folytköv, anyuval megyünk Zolihoz (anyu kezd az agyamra menni amúgy... jó értelemben, de ugye nem vagyok szokva a szoros felügyelethez.... szóval már csak ezért is jó lenne végre.... ha....) már nem is mondok semmit, gondolom csekkolja a rendszert, azt hazaküld ma is.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

KUbukám: Ma vizsga után - amihez raklapnyi rakást kívánok - ugye intézkedsz??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Erika: Hosszú meleg száraz nyarat mondanak, fog fogyni az a bodzaszörp szerintem !!!! :wink: :wink: :wink:

Mieza: Ez a kép valami fenomenális!!!!!!!!!! Erre kelni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Albert tényleg óriásit nőtt, főleg a pici Balázs mellett már milyen nagyfiú, hihetetlen!!! .... Megzabálom mindkét fiúcskát!!! :wink: :wink: :wink:

Timso: Köszi a drukkot, üdv itt!!!!!!! Remélem Ti nem jártok úgy mint mi..... :wink: :wink: :wink: :wink:
Fülbevaló témában most jártuk ki a "kurzust" :wink:
Mi mindenképp szeretnénk, mondták is a szülésfelkészítőn, hogy a jancsiban a csecsemősök be is rakják, úgyhogy mi ezt a verzsönt szeretnénk.... na de milyet vegyünk?
Annó nekünk ugye volt a kapcsos elől valami gömb vagy köves "klásszik" fazon, ami kicsit lógott.... ilyeneket most is lehet kapni .... De nekem az annyira nem tecc :roll: ... Oké akkor marad a belövős fazonú... Na erről meg az ékszerboltokban beszéltek le minket, mivel fekhet úgy a baba, hogy a hátuljánál a kiálló rész kisebesíti a füle mögött. Meghallotta ezt Rajó, közölte hogy az Ő lányának akkor ilyet meg ne próbáljak! :roll: ... Így végül egy átmeneti megoldást találtunk, a legkisebb méretű karikával, kifejezetten bébiknek aminek nincs kiállós része, és nem is lóg annyira hogy bele tudjon kapni a baba (ismerősök kislányainak van ilyen fazon, nem volt gond vele soha). Tényleg picúrka cucc, kb. 2 éves koráig lesz jó a boltos szerint.
Amúgy ilyen:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csajok!
Valaki tud nekem mondani egy Jánosos ctg-s telószámot ahol időpontot lehet kérni???
Hálás köszönet előre is!

Kép
judit0713

Jó reggelt!

Első utam ide...

Köszönöm a pocakdicsiket!

Mieza gyönyörűek vagytok!
Kubu grataulálok a fogyihoz, nagyon ügyes vagy. Hajrá vizsga!
Béka, nekünk is csak első alkalommal volt itthon Tamás, ha legközelebb jön a védőnő, már egyedül fogadom. Nem várható el a mai világban, hogy itthon üljenek a pénzkeresők.

Kép
carla1227

Timso,
csak csatlakozni tudok Andihoz, az a legjobb, ha már megvan a fülbevaló akkor a kórházban betetetni!
Én 4 hónaposan lyukasztattam Eszter fülét, na akkor azért már jóval macerásabb :roll:
És a belövős fajtát, vagy arra hasonlítót még véletlenül se úgy 8-10 éves koráig, amíg nem tud rá rendesen figyelni!!!
Nem is az elvesztés miatt, meg hogy szúrja hátul, hanem mert öltözéskor, fésüléskor könnyebben beakad, és megsértheti a kis fülét...mi így jártunk, nem is vettük észre a nagy hajától, csak amikor a fülcimpája már kétszresére dagadt a gyulladástól :shock:
Szóval szerintem is mini karika vagy a klasszikus előlkapcsos babafülbevaló a kórházban betetetve :wink:

Mieza,
ez a kép :D :D :D
Nagyon édik vagytok rajta mindannyian!

Lukácsné,
bodzaszörp, nyamiiiii!!! Olyan jó olvasni a soraidat, mindig árad belőle az az igazi gondoskodó családanya :D

Andikám,
aztán mostmá maraggyá benn végre egy kicsit a Jancsiban :wink:

Kép
judit0713

Andikám! Nagyon tecc a fülbevaló! Hogy bírod tetőtérben ezt a dög meleget? Mi kertesben, de én úgy szenvedek.
Vizes vagy még? Én elkezdtem, olyan bucik a lábaim, hogy öröm nézni. Anya mondta, hogy neki is félidő után kezdett el. Kipróbálom a zeller-fehérrépa kombót, azt nyomtad, ugye? Meg asszem csalánteát, az vértisztító is.

Olyan gyönyörű Balázs, és milyen pinduri.
Fogalmam sincs mennyi ruha legyen kezdetnek a fiúknak...és hogy milyen méretekben. Mennyi idő alatt nőnek kb egy számot? A szeptemberi fiaim vajon a téli hidegre mekkorák lesznek szerintetek?

Kép
carla1227

Andi!!!Ezt nem hiszem el!!!!!! :roll: :lol: .....de még van vissza bőven a mai napból is! :lol:
Pedig Dorka egész icccaka "szurkolt"!Már azt hittem, hogy szó szerint kiugrik belőlem.....ez a fajta "mozgás"szerintetek normális?? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Juditkám: 458-4500/4657.... ha javasolhatom akkor - legalábbis a héten ez volt a tendencia - fél 11 körül/után hívd mert akkor már nincsenek sokan és Adrienn jobban fel tudja venni (egyedül van)!!! :wink: De kitartóan kell telózni....(bmc effektus)

A fülbevaláshoz: a mini karika talán azért is jó megoldás kezdetnek, mert mindenhol lekerekített, nincs éles szél része... Persze ebben is fekhet úgyhogy megnyomja, de az összes megoldás közül talán ez a leg bababarátabb ahogy én láttam... :wink:

Klárikám: köszi! :) Iza apukája választotta, de nekem is nagyon tecc.... Ma reggel már rá is kérdeztem Nála, hogy nem lehet hogy nekem is kéne egy ilyen, azért nem jön ez a gyerek?? Na látni kellett volna Rajó fejét... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy én se tudom hogy a ruhaméret hogy lesz, csak kb-ra tudok tippelni, de majd jönnek az anyucik, akik meg tudják mondani.
Gondolom a kezdőméret függvénye is ... a mennyiséget illetően pedig szerintem én lennék az utolsó akinek a szava mérvadó lehet, hisz én egy komplett bölcsödényi cuccot táraztam be... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jó reggelt!

Mieza! :D
de jó hogy Te is itt :D
Ezek a képek... hatalmas lett Albert :)
És Balázs milyen pinduri mellette...amúgy is kis csöpp még, de az a 3 hónap+1 hét itt sokat számít :)

Clara!
Csini pocak :)
Mekkorák már a srácok?

Csucsu!
Gyógyulj nagyon :)

Andikám!
Hmmmmm...... ma már R szerencse napja van!!! 25-e! Ezt tudja Iza?
A fülbevaló nagyon szépséges!!!! :)
Csak látnánk már a fülecskéjében! :D

Kubu!
Csak ügyesen a vizsgán!!! :) Utána pedig mindent bele a dokiknál!!!

Lukácsné!
Mi is éppen a bodzaszörpön ügyködünk...csak mi az IR-es változatán! Húúúú ha ezt el kéne adni boltban, a kutya sem venné meg az ára miatt!!! :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Ja Klárikám: Víz még sajna megvan, extrásodva ... mislejn baba lábujjakkal tolom bucilábfejjel hozzá, még jó hogy buzimeleg van, mert cipőre esélyem nem lenne szerintem, így meg a vietnami papucs simán bejátszik... :wink: :wink: :wink: :wink:
Meleget? Légkondizunk.... de mostmár egy jó borospinyóban se lenne könnyű szerintem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: Most még van bőven helye, így tud mozogni!!!!!!! Majd ahogy nő és kisebb lesz a hely akkor már inkább dudorgás lesz... De ott meg már erősebben mint a mostani mozgás, ahogy nő és egyre nagyobb benne a kraft.... szóval készülj.... :wink: De szeirntem normális az intenzív mozgás is... :lol: Eleven lesz biztos Dorka!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Carla,
hát, tapasztalatom szerint napi 2-3 átöltözéssel lehet számolni, plusz az alvós cucc. Ez két gyerekre kb. 5-6 body plusz 5-6 rugdalózó és két hálózsák.
Ezt szorozd fel kettővel, hogy csak kétnaponként kelljen mosnod (kb. annyi is egy gépnyi adag), és minimum ennyit vegyél a kezdő méretből, ami 50 vagy 56-os.
Nekem pl. 4 db 50-es bodym van, meg 3 db rugim, a többi már 56-os, mert a pirinyó méretet hamar átlépik. Bár az is igaz, hogy ikreknél ritkább az óriásbébi, tehát valószínűleg ti 50-nel kezdtek.
Többet nem érdemes vásárolni, mert úgyis kaptok majd még ajándékba is, és nagyon hamar kinövik az első 1-2 méretet!
Ha nem vagy használtruha ellenes, én jó megoldásnak tartanám ikreknél a vaterás ruhacsomagokat, nagyon olcsón lehet jó minőségűeket kapni!

Kép
judit0713

Andikám,
köszi a számot és a tanácsot is, akkor majd próbálkozom :D
Húúú, nagyon furcsa hogy már mi is lekezdjük a ctg-t :shock: :shock: :shock: Olyan hamar elszállt ez a pár hónap!

Kép
judit0713

Juditkám, viszont ha ma nem sikerülne elérned, akkor én holnap úgyis vélhetően megyek és kérek Neked időpontot, csak azt mondd meg majd hogy hanyadikára és hány órára kb.. :wink:

andrea-1

Indulás előtt egy mai állapot.... hátha már nem lesz rá lehetőség később..... :wink: :wink: :wink:

Kép

andrea-1

Csucsu, jobbulást neked. Sajnálom, hogy abba kellett hagyni, de gyorsan felépülsz és újra indulhat!

Kubu, nagy-nagy drukk mára!
És Doki ma!!!

Vicky, annyira szép a cipő. Még nagy is, szerintem pont akkor lesz jó, amikor megteszi az első lépéseit. Barbus nagyon kis cuki volt. :D

Lukácsné, ha egyszer jöttök a kertbe, igazán erre is kanyarodhatnátok. Nyáron tuti sokat lesztek erre a gyerekekkel!

Eszter, mi is a hétvégén szedünk bodzát és nyírfacukorral csináljuk meg (vagyis az anyósom).
Egy a gáz vele nálam, hogy ha sokat iszom, akkor nagyon hajt a nyírfacukor miatt.

Carla, ez a pocak gyönyörű!
Én ezt használtam nyáron ha dagadt a lábam http://bookline.hu/product/home.action? ... sele_Extra
Hidegen a lábamra kentem és isteni volt….

Vikus, annyira örülök, hogy minden ok!

Timso, Gratulálok a kislányotokhoz.
Sajnos nem tudok segíteni, nálunk nincs fülbevaló, majd ha ő szeretne….

Mieza, ez a kép eszméletlen. De sok az a 3 hónap!
És milyen nagy már Albert baba…

Andi, várom már nagyon Izát… :lol:
(már szeretnék menni látogatóba)

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

De szép! :lol: :lol: :lol: :lol:

woody

andikám

Iza baba remélem már ugrál lefelé neked az úton aztán estére csak kipottyan végre .....

woody
oké megbeszéljük majd egyszer ami neked is jó lesz meg nekem is....
kiváncsi vagyok mit csinálna a két csaj együtt, Filip őrangyallal :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Most csak gyorsan:
Andikám,Rajtad a világ szeme!!!! :D (plusz a fórumé... ez aztán a teher,mi? :lol: :lol: )

Mék moziba ma :D :D :D
Vendég

Andikám!

Most ezt a fotót...illetve a köré írt szöveget megérzésnek gondoljam??? :D
lehet hogy a szíved mélyén érzel valamit? :wink:
[quote]h írta:átha már nem lesz rá lehetőség később

A pocakod mindenesetre gyönyörű! :)

eszter82
Budapest

Judit köszi a tanácsot! Nem vagyok használtruha ellenes, sőt Andi által írt babaHádában is már jó bevásároltunk :D Van már elég sok cuccuk, de a rugikat még keveslem, úgyhogy azt még hajtok fel majd.

Woody köszi, megpróbálom ezt a zselét!

Andi nagyon szép Iza-lak, de szerintem sincsen annyira lent még :D :D :D

Kép
carla1227

Klárikám,
most olvasom a vizesedést...csalánteával óvatosan, mert elég erős, és végső esetben a magzatvízből is vonhat el!
Én a javasolt napi 2-3 csésze helyett 1 csészével iszom reggel, és hatásos :wink: Na jó, nem őzike-boka, de legalább nem is elefántláb :roll:

Kép
judit0713

De szép pocak! :D Fülbevaló csudiszép! :wink:
Köszi a nyugtatást,már kezdtem aggódni ezek az óriási "toporzékolások" miatt!Már azt hittem éjszaka,hogy csinál(Dodi)magának egy belső császározás! :? Szegény szervek?!Később ha hasba rúgnának már fel sem tünne! :?

Kép
Kép
missancsi

Judit, köszi! A babák előtt rendszeresen ittam (kúra-szerűen), 1 hét volt egy kúra, napi 1-1,5 litert nyomtam be. (meg mondjuk mellette még 2 liter ásványvizet).Hát ha volt is vesekövem, azt tuti kimostam :D Mondjuk akkor a tisztító hatása miatt csináltam. Én is kisebb adagra gondoltam, meglátom mit csinál a buci lábaimmal :D

Kép
carla1227

Andi, ha mégis hazaküldene a Zoli, akkor én is hozok kedvcsinálónak Zorka fotót :D
Nagyon szép a pocid!!!! Én is akarok még egyszer ilyet :wink:

Mieza, hamarosan megszülöm a mélt :lol:
Albert mekkora, azta!!! Vagy csak Balázskához képest tűnik akkorának? Édes nagyon!

Kubu, fülbevalós témát én is így gondolom, bár nagyon szépeket láttam, de valahogy nem tudom elképzelni Zorka kicsi fülében... majd ha ő is akarja :wink:

Na most csak ennyi :opps: és dobok pár képet...

Kép
még nem ülök, csak a fotó kedvéért picit :D

Kép
reggeli játszadozás

Kép
Kép
navared
Szfvár

Naaa, már van is időpontom, holnap fél 11-re mehetek az első ctg-re :D

Andikám, remélem téged már Izával együtt látlak majd holnap :wink: :wink: :wink:

Navi,
Zorka nagyon csini kiscsaj :D
Jól láttam, borostyánlánc van a nyakában? Fogzáshoz használjátok?

Kép
judit0713

Hahó,

Andi,
Fülbevaló gyönyörű, na és pocak :))))))))))

Carla,
Haha kettőt és könnyebbet. Az tuti hogy télen a 62-es mérettel nem fogtok mellélőni. Én nem vennék sok ruhát, body és rugi meg bundazsák, sapi, kesztyű, aztán amikor már itt a tavasz jöhetnek a divatos vagány rucik. 24 óra alatt normál esetben 3 öltözés….
Mondanám hogy vannak eladó fiús cuccaink….. :-)))

Woody,
Haha jégzselé, pont most kentem be migrénes fejemet vele.

Nava,
Tüneményes.

Béku,
Védőnő, ha gondolod picit állj a sarkadra, én elvittem apát 1x, szerettem volna bemutatni, meg ugye apa is kivi volt rá, mi max 20 percekre taliztunk havi 1 alkalommal, én mentem a rendelőbe. Idősebb, tüneményes, sokat segített Marcinál, most fél éve nem láttam már, sajna beteg és kemora jár :-(

Vayáról valaki infó ?

kubuspace

Most simán haza tudtam jönni. Elkísértek a szervízesek addig, ahonnan már feltaláltam a hídra. Minden rendben ment, Barbus ugyan leejtette a dolgait, amit nem tudtam vissza adni neki, de utána ebbe beletörődve aludt hazáig. Volt ugyan egy körforgalom, ahol elbambultam egy kicsit, de alapvetően jól ment a vezetés. Most már csak a polírozás van és kész a kocsi.

Fülbevaló: nálunk nem rakták be a kórházban, a védőnéni csinálta 5 hetes korában. Neki először az én baba fülbevalóm volt, de amikor már kezdett nagyobb lenni elkezdte húzogatni. Kaptunk az egyik ismerősünktől egy pár olyan fülbevalót, amit a belövésnél használtak, Barbusnak az van a fülében most is. Majd később én is szeretnék egy másikat, de még nem tudom milyet. Ez az Andiék féle mondjuk nekem is tetszik. Mondjuk annak nem jó állítólag, aki beteszi, mert a védőnő is mondta, hogy olyan pici hogy alig fér hozzá. De ez legyen az ő bajuk.

carla: Szerintem az ikrek kisebbek szoktak lenni, szóval nektek is az 50-es méretből szerintem fog kelleni. Szerintem abból még mehetnek az ősziesebbek (én abból vennék vagy 6 rövidujjút kettőjüknek, meg 6 hosszú ujjút és mondjuk 5-5 rugit, egy pár kis sapka, pár zokni és kis vékonyabb pulcsiból is 2, meg valami takaróból 2), az 56-os lesz jó rájuk tél elején. Nekem Barbus ezt a két méretet elég sokáig hordta, bár ő ugye 49 cm-es volt.

andi: Szép pocak.

woody: Ti is helyesek vagytok, Lili nagyon sokat nőtt október óta. Örülök, hogy tetszik a cipellő, használjátok egészséggel.

navi: Zorka milyen kis ügyes, Barbus nem tudott így ülni nagyon sokáig. Még egy fotó erejéig sem. Már állt bőven, mikor megtanult ülni.

mieza, zsuzsi: Gyönyörűen a gyerkőcök.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi lányok!

Judit, igen, borostyán a fogzás miatt, bár nem tudom, hogy segít-e, de ártani nem árt :D

Viki, Zorka sem bír így sokáig lenni... egyrészt nem is hagyom, másrészt eldől szépen lassan :)
Lóvét utaltam! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok hasznos infót fülbevaló témában. Andi! nekünk is ugyanolyan van, mint a tietek, szerintem is ez a legjobb megoldás újszülött kortól.

Azt nekem is mondták, hogy belövőst a hátulja miatt ne, igazából én az esetleges átélt fájdalomtól féltem a csöpp babánkat, és azt nem tudtam eldönteni, hogy mikor jobb megcsináltatni, újszülött korban még, vagy egy pár hónapos babánál. De marad az eredeti megoldás, apa azt mondja, utána itthon már csak jó dolgok történnek vele, erre nem fog emlékezni.

Én a II-es Nőin szülök, jövőhét péntekre vagyok kiírva, de nem sok jelét mutatja Millike, hogy a napokban ki akarna bújni. Ctg-n minden oké, mostmár egy héten 2x járunk, szerencsére nem vizesedek, és mivel nincs is túl nagy pocakom, vékony is vagyok, csak a baba súlya és a függelék van rajtam, így nem is zavar szinte semmiben, csak estére vagyok nagyon kinyúvadva. Napközben többet megyek, mint egész várandósságom alatt veszélyeztetettként.
Andi!
Gyönyörűségesen szép pocid van, péntekre egyébként én hallottam fronthatásról, a férjem szerint mi akkor szülünk, aztán majd meglátjuk. Nálunk max egy hetes túlhordásról lehet szó, mert a dokim a következő hétvégén Pünkösdkor elutazik négy napra, és tuti nem fogja hagyni, hogy Kamillánk bent maradjon.
Judit!
Nekem is annyira gyorsan telnek a hetek, hogy én is mire felocsúdtam, már ctg-re jártunk. Te hol fogsz szülni?
Navi!
Zorka baba gyönyörű, és milyen különlegesen szép neve van.
Mieza!
Albert babát meg lehet zabálni, olyan kis édes.
Na és a legújabb kis újszülött, Balázska, hát komolyan mondom hihetetlenül aranyos minden bébi.
Ezster!
Utólag is boldog névnapot, örülök, hogy haladtok a vizsgálatokkal, nemsokára rátok is hatalmas boldogság vár.

Jajj lányok jönnék én sűrűbben is hozzátok, de Millike nem igazán szereti, ha a gép előtt görnyedek, olyankor nagyon bekeményedik a pocakom. Elolvasom, kivel mi történt, aztán mire írnék, már reklamálja a testhelyzetet.

Így, hogy ilyen jó melegben érkeznek a babók, miben hozzátok őket haza? Én már kikészítettem a ruhácskát, de sokáig elég bizonytalan voltam benne, végül egy hosszú ujjú lapolos body, egy csajos vékonyka kisnadrág, (50-56-os méretű) vékonyabb plüss kocsikabát, kiszokni, és halászsapi mellett döntöttem, hogy a kifúrt fülijét ne zavarja a sapi.

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Timso: Szerintem én a kabátot nem adnám rá, inkább vinnék egy kis takarót, amit le lehet róla venni, ha melege van. Nekünk a védőnő rárakta a kis sapkát a fejére, miután kiszúrta a fülét. Alá tette a gézlapokat és azt odafogadta a sapkával. Szerintem fáj nekik, de hamar túl vannak rajta. Én nem voltam bent, mikor szúrták a fülét, de jobb is volt. Nagyon ordított, de kint hamar megnyugodott. Utána már csak annyi volt, hogy alkohollal néha le kellett mosni és mozgatni kellett.
vicky79
Budapest III. kerület

Timso, Lili augusztusi és elég meleg volt viszont fújt a szél.
Ebben jött haza. :lol: (és ez nem farmer, kis vékony naci ami olyan mintha farmer lenne :wink: )
Kép
Kép

Nava, Zorka nagyon édes. A második képen a kis nyári ruhában, ahol a kis válla is látszik kedvencem. Imádom amikor a babáknak azt lehet látni. :lol:

woody

sziasztok csajok,
nagyjából visszaolvastam, de mire válaszolnék, elfelejtem mit is akartam... :oops:

Breki, Mieza,
köszi hogy tettetek fel képeket!

Zorka, Woody,
csajok édesek nagyon és tényleg mekkorák már, pedig most születtek.

Kubu,
DOKKER AZONNAL MOSMÁIRGUMBURGUM!
nem akartalak riogatni a múltkor, de visszér kezeletlenül trombózis is lehet és mivel mindkettő fáj, nem tudod hogy amit érzel, az most éppen veszélyes-e vagy tényleg csak egy kis visszér! lécci lécci szakíts rá időt!

csajok, köszönjük szépen még1X a sok gratulát meg a gyerkőc dícséreteket.
nagyon-nagyon köszönjük a látogatást is, jó volt látni a csapat egy részét megint együtt, helyesek voltak a leendő apukák és Marci is! :-) azt sajnálom hogy elfelejtettünk közös fényképet csinálni. :-(
mi itthon jól vagyunk, tegnap volt védőnéni, ma jön doktornéni, holnap varratszedés, Bazsi úgy néz ki marad itthon nagypapa felügyelet alatt. :-) :wink:

Andikám,
ha 9 fél10 körül ott vagy az intézményben, dobj egy smst!!!! :wink:
meg persze akkor is, ha Iza elindulna kifelé. állandóan nézem a telót, hogy mikor jelentkezel már!!!! :roll:

Juditkám,
hajrá első ctg! kár hogy olyan későn mész, szerintem mi fél10 körül már végzünk. remélem legalábbis.

Sajtikám,
a paramétrerek a tábliba: 2700 gr, 50 cm.

Eszter, Judit,
boldog Eszter napot!!!! :-) :-)

Carla,
http://ruhafalva.hu/index.php
http://www.bababutik.com/babaruha/index.php
nekem most kellenek az 50 méretű ruhák. nem azért mert nem szép ha lóg rajta mint tehénen a gatya :-) hanem mert nem kényelmes ha minden ruhát hajtogatni, gyűrögetni kell. májne vélemény, Kubu után szabadon. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hazaküldött megint.......... :shock:

Annyira semmi nincs, hogy ZOli szerint TÚLSÁGOSAN IS JÓ a flow, és a gyerek - az annyajóistenit - olyan kurvajól érzi magát odabent, hogy még a fejét is csak úgy forgatta a vizsgálat közben, hogy hajajajjjjjj , Zoli vagy negyedórát vacakolt mire mindent meg tudott nézni... :roll: :roll: :roll:

Szóval minden ugyanúgy mint eddig, annyi hogy addig reszeltük a fingot, hogy befigyel egy újabb vérvétel, hogy friss legyen majd a szülésre...... holnap reggel le kell vetetni. Na gondolhatjátok, hogy ettől a "jóhírtől" eljtutottam a lelki mélypontom legmélyebb bugyrába..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Rajó meg jól beszopja, megint 1 nap szabival.... :? :? :?

VV. után el kéne mennem ctg-re mielőbb, de mivel ma 12 után végeztünk Zolinál a terhesgondozó már be volt zárva, így nincs holnapra időpont, fasza lesz beesve odamenni.... aki járt már ott, tudja mire célzok... :shock: :shock: És utána majd át a bmc-be, megint néz mindent, bízzunk, legyek türelmes... blah-blah.... és legkésőbb pénteken majd (ha még aktuális) úgyis megyek a változatosság kedvéért ismét a flow-ra, akkor megbeszéljük a hogyantovábbot és az esetleges beindítást.

Ez van, nem vagyok túlságosan feldobva....... :roll: :roll: :roll: Tudom hogy örülni kéne, hogy nem Estrella-Zsuzsó-Vicky szindróma (v. bárki más, akinél ilyen-olyan nehézség volt) vagyunk, ne is szidjatok meg érte, hogy itt hisztizek.... meg holnap talán biztos már jobb is lesz minden .... csak asszem most van tényleg a hotpont ebben az egészben.... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

woody
de rég volt már ilyen pindúr...... de milyen cuki is a képeken.

zsuzsó
örülök hogy jól vagytok, sok tejet nektek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám!
Én értem amit írsz!
nyugi!
add ki a dühödet, szipizzél egy picit, és holnapra megnyugszol! :)
Vannak ilyen pocsék hullámvölgyek! de utána jobb lesz :)

bocs, hogy most csak ennyi, de rohanok dokihoz!
pussz!!!! :)

eszter82
Budapest

Ja, azt még muszáj leírnom, hogy

Navi!
Zorka nagyon éééédes! :)

Woody!
Mennyire picúr volt :D

Zsuzsó!
de jó, hogy jöttél :D
majd képekkel és beszámolókkal is gyere :)

na, puszi

eszter82
Budapest

andikám
én teljesen megértelek mert ebben a cipőben jártam Hannával én is és tudod volt hogy az Istvánban pincében 3-4órát vártam egy rohadt CTG-re.... nem is folytatom
ajánlanám a lépcsőzést vagy "hegymászás" lájtos változatát vagy valami Iza robbantó bombát, mert ez a lány már úgy látszik csak azzal hajlandó kijönni onnan, úgy beágyaztál neki azon a borfesztiválon hogy lehet azt várja megint hogy kiűzd a pocakból :)
kitartást holnapra vagy inkább egy esti szülést kíméletes formában neked és megúsznád a vv-t is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi: Én is biztosan utáltam volna már ezeket a napokat. És ráadásul olyan hirtelen mentünk szülni, hogy nem volt időm még megijedni se nagyon. Nekem jobb volt így. Lehet hogy még maradhatott volna bent Barbus is, de én úgy voltam vele, hogy örültem hogy addig is kibírtuk.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, Izának nagyon jó az a kis lakosztály ott. :lol:
De a lényeg, nyugi minden ok lesz!
Ha kell szívesen lemegyek a Jánosba holnap és ott leszek veled a vérvételnél. Csak valahogy a Jánosig kell eljutnod. Akkor Rajónak nem kell szabit kivenni, hiszen szükség lesz majd rá máskor.
Szólj és megszervezem Lili lerakását a nagyszülőknél! :wink:

Lukácsné, tényleg szólj, ha erre jártok. Itthon vagyunk. :lol: Vagy majd mi is ki tudunk menni a kertbe. (csak már nem emlékszem, hogy merre felé is van pontosan)

Zsuzsó, jó hogy jelentkeztél! Majd kérünk képet és beszámolót! :D

woody

Andikám,

mi holnap fél9-re jelenünk Sz-nél, utána megyünk fel a szülészetre is a zárójelentésért. ha gondolod szívesen beugrok a terhesgondozóba ha tudok ott intézni neked valamit a "banyánál".
csak annyi hogy nem hiszem hogy még ma jövök újra, úgyhogy akkor smst dobj és visszahívlak amikor Balázs engedi. :-)

még a kórházban Apa kezében kidőlve
Kép

és már itthon :-)
Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok köszi...

Erika jó lenne az éjjel, de már nem is merek reménykedni :roll: :roll: :roll:
Igen, Neked se volt könnyű... :roll: :roll: :roll: Lépcsőzés, hegymászás megvolt mára (is).... hatástalan.

Navi: Tündéri Zorka, eszem azt a vigyori fejét.... :) Milyen nagyok vagytok már!!! :)

Woodykám: Hú milyen picike volt Lili :)
Köszi a felajánlást, de már szólt a főnökének hogy kiveszi a holnapot, mondjuk már az egész hét be volt Neki feltételesen tervezve ha a kisasszony nem szervezte volna "át" a menetrendet ... :roll: :roll: :roll: VV-nél nálam sanszos a vetődés, arra meg jó ha kéznél van a 100 kilójával, meg legalább akkor a du-t is együtt tudjuk tölteni ha megint kizsuppolnának holnap a jancsiból.... :roll: :roll: :roll:

Vicky: szerintem én a hirtelentől is megijednék... de így meg agyalok mindenféle hülye dolgon... na az se jobb az tuti... :shock: :shock: :shock:
Tudjátok-e már hogy a kocsival hova lesz az első nagyobb kiruccanás????,

Kubukám: ugye dokkernek mutogatod Magad????? :shock: :shock: :shock:

Zsuzsó: De jó hogy jelentkeztél.... Reggel megyünk az ojjektumba, vélhetően a területen leszünk olyan fél 9 környékén már.... aztán hogy meddig...??? :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: Ahogy mondod.... hú jövő ilyenkorra kb. ugyanezt - na jó sokkal flottabbat - kívánok Nektek is!!! :)

andrea-1

Zsuzsi, kb. akkor leszünk már mi is a terhesgondozóban.... Megpróbálom kisírni, hogy besuvvasszon valahogy majd minket ip. nélkül is... :shock: :shock: :shock:

Nagyon jók a képek!!!!!!!!! :)
Anyám azóta is napjában többször emleget Benneteket, hogy milyen kis csöppségetek van és hogy oda van Tőle!!! :)

andrea-1

Andikám,
akkor holnap mégiscsak 2in1 látlak a Jancsiban? :shock:
Bár még előttünk egy szép éjszaka, ki tudja Iza mit talál ki... mi fél 11-re megyünk ctg-re, hátha összefutunk.
Priv. küldök telószámot!

Zsuzsókám,
csudaszép ez a gyermek még mindig! Itt áradoztam apának rólatok, hogy milyen édes, és mennyire jól bírtad...hááát, most már ő is nagyon várja hogy Móci is kibújjon :D
Na persze azért én még adok neki 4 hetet :lol:
Jó lenne benneteket is látni holnap, de hát ti szaladtok haza Bazsihoz, ami érthető!
Én meg örülök hogy kaptam holnapra ip-t! Bár szerintem jó lett volna másik nap is, nem tudom. Kérdezte a csaj hogy mikorra kérem, én meg mondtam, hogy nem tudom, holnap töltöm be a 35. hetet. Erre közölte, hogy hát egy napon belül nem tud adni, hacsak a fél 11 nem jó nekem...én meg rávágtam hogy jó!

Tényleg lányok, hova is kell pontosan menni????

Woody,
milyen kis édes volt Lili! És egyben az én kérdésemet is megválaszoltad :) Nekem mind a két nagy gyerkőc őszi volt, itt görcsöltem, hogy vajon miben hozzam majd haza Mócit :oops:

Kép
judit0713

Juditkám: szülészet épülete, fszt-en a bejárat mellett van egy másik ajtó jobbra, terhesambulancia asszem az van kiírva.. ott bemész és már hallod is majd a düb-düb-düb-öket.... na oda :) Terheskönyvet vigyél...

andrea-1

Lányok,nagyon klasszak a képek!!! :D :D :D

Zorkának micsoda haja van!! :D
Pici Lili is tündéri,nehéz már ilyen csöppnek elképzelni :)

No és az Albert-Balázs kép is csúcsszuper! Albert hihetetlen nagyot nőtt!!! :shock: :)

Én most értem haza,hihetetlen sokat mentünk ma,szerencsére nagy részét kocsival....
Megvan a szigetelőanyag,jó messze mentünk érte,és kissé elnéztük a méretet,így a kis Suziba kellett bepakolni a cuccot,én fértem már csak be hátra felhúzott lábakkal,ami nem volt para,mert szoktam így ülni,csak a klausztrofóbiámnak nem tett jót az a sok cucc minden irányból...

Az anyumnak rendelt folyékony Steviat lassan 2 hete nem tudom átvenni a pasitól,tegnap le lett egyeztetve,hogy akkor ma,és kérte,hogy csörögjünk előtte fél órával,hogy odaérjen a boltba, de egész nap ki volt kapcsolva....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

(Párom nagyrészt ezért vett ki szabit mára,hogy el tudjon kísérni...... :roll: )
Úgyhogy csessze meg,nem érdekel innentől a megrendelés,3X indultunk már neki.....

Amúgy se olcsó,minek packázik velünk még ő is???? Próbálok máshonnan rendelni.

Anyum viszont így látta a babaszoba-tervet,és nagyon tetszett neki,még az újfajta mosható pelusok is :D

Eddig 14 kg-ot fogyott saját erejéből az általa összeállított diéta segítségével (mozgás még nem is volt...). :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?